VI HAR BYTTET BLOGG!

Ingen kommentarer // 15.09.2012  @ 13:17 //Oss

1 ÅRSDAG OG BLOGGBYTTE!

Heisann!

I morgen er det den 11. September, noe som betyr at bloggen fyller 1 år!!! Er UTROLIG stollt av å være en jb blogger. Som sakt så skal vi ha Comeback på bloggen, som lovet, Og vi har med oss en ny blogger! :) Hun heter Ida. Vi har diskutert en del frem og tilbake, og kom frem til at vi skulle ha et "BLOGGBYTTE! " . Denne bloggen skal leve videre, men med et annet navn! Vår nye blogg er fortsatt den samme, bare at den har et annet navn. www.justinbiebersite.blogg.no Heter bloggen, og jeg har jobbet på den i en halv uke nå. Vi starter opp som normalt på den i morgen i 17.00 tiden, og da feirer vi selfølgelig et årsdagen. 

 

Mariette ble desverre ikke med oss videre, men jeg, Siri Emilie og Ida skal føre bloggen mot nye veier, ha konkuransser osv.. 

 

ANG. FALL HISTORIEN!! 

Den vil DESVERRE bli avsluttet! Men Siri Emilie skal starte på en ny historie på justinbieber site bloggen! 

 

 

http://justinbiebersite.blogg.no 

 

HÅPER DERE FØLGER OSS VIDERE PÅ DEN BLOGGEN! DENNE BLOGGEN VIL STENGES! :) 

 

 

JUSTYDBIEBS FOREVER! 

 


- Karoline & Siri Emilie♥

Ingen kommentarer // 10.09.2012  @ 19:14 //Oss

Bytte bloggnavn?

Heisann! 

Jeg har nå tenkt en del igjennom hvordan oppstarten på denne bloggen skal være! Skal jo starte opp som news bloggere igjen den 11. September altså på Tirsdag. Jeg Tenkte at dette blogg navnet kanskje er litt vanskelig å søke opp, så tenkte jeg at vi kunne lage en ny blogg, men som fortsatt er den samme! :)  Da vil jeg bare si med en gang at ALT det gammle som er på denne bloggen vil bli borte. 

Tenkte at det var lurt å høre med dere lesere først pg fremst, så .. 

 

Vil dere at vi skal skifte bloggnavn? eller ikke? :) 

 

 

 

- Karoline

Én kommentar // 07.09.2012  @ 18:43 //Oss

Jeg føler meg som en dårlig blogger, fordi at jeg er en dårlig blogger!

Hei ! 

HÅPER VIRKELIG AT DERE TAR DERE GOD TID TIL Å LESE DETTE INNLEGGER! 


Jeg har skrevet maaaaaaange "sorry" innlegg siden vi startet opp bloggen for snart 1 år siden ( 11.09.2011 ). Og jeg føler jeg meg dum som sier det for sikkert gang nr 40, men jeg er nødt! Dere er sikkert lei av slike innlegg, men jeg har viktig info til dere! 

 

Hvorfor jeg ikke har blogget flere deler av historien: 

Jeg har ingen unnskyldning for at jeg ikke har bloggen den siste uken FØR skolen begynnte.. Jeg gadd rett og slett ikke. Jeg hadde ikke noe blogg lyst, for det vanskeligeste av å ha en blogg er å starte opp igjen etter en ferie! Nå som vi har gått på skole i allerede 1 uke, har jeg faktisk hatt full timeplan fra klokken 07.00 til 10.00 om kvelden.. JA jeg har vært på pcen mye men jeg har gjort andre ting. 




Min plan: 

Akkurat nå har jeg ikke blogglyst.. og det er jo maaaange lesere innom daglig jo! Kan skrive deler, men de blir ikke så lange av gangen! :) Det tar meg 3 kvarter å skrive en lang del, og det tar mye a tiden min, men om dere så absolutt vil vite hva som skjer etter smellet så ok :D Jeg tenkte å få med meg både Mariette og Siri Emilie til å starte news bloggen igjen når denne bloggen fyller 1 år, som er den 11. September!! Jeg ser frem til å komme tilbake å slå ne rekorder! 




Tusen takk! 

Jeg vil bare si TUSEN takk til dere som har lest bloggen menns jeg IKKE har blogget, det viser bare at dere faktisk LESER den :) Så Tusen hjertelig takk skal dere ha! :) 

 

 

 

- Har dere noen spørsmål, eller spessielle ønsker til bloggen? :) 


POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 24.08.2012  @ 19:33 //Oss

Sommer info fra meejj <3

Heisann! :) 

 

Jeg VET jeg skulle ha skrevet dette før jeg dro, men fikk ikke tid!  Jeg har hatt dårlig samvittighet!! dette har skjedd: 

 

Den 14 Juli dro jeg til Italia og kom hjem i dag. Jeg har IKKE hatt internett tilgang, så jeg har ikke hatt noen muligheter til å skrive nye deler. Takk til alle dere som stikker innom bloggen og vil lese mere av FALL historien min,, tro jeg! den er ikke ferdig skrevet for å si det sånn.. men skal legge ut en kort del i dag, så blir det ikke flere deler på meg før til helga... sorry, men det er midt i sommerferien og jeg er på ferie.. akkurat nå er jeg i Oslo på Børler på besøk hos bestemoren min, men jeg prøver så godt jeg kan..! <3 takk.

 

ILUU <3 



 

Karoline <3 


Ingen kommentarer // 28.07.2012  @ 21:04 //Oss

Blogger igjen!

Hei :) 

 

Nå driver jo Rikke med en histoire.. Jeg tenkte også å starte emd en :) Så da blir det to historier drivende på denne bloggen! Jeg tenkte tanken og å blogge news og slikt igjen, men syntes det var bedre med historie. :) Håper dere leser den og IKKE glem å les Rikke's historie fordi at den er den beste historien jeg har lest!! :D 

Legger ut del 1 nå strax ;) 

 

 

//haha fannt dette på youtube xD 

 

- Skal du lese min historie? hva synes du så langt om Rikke's historie? 

 


POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 28.06.2012  @ 16:26 //Oss

Stem!

Hei, forkens! 

Dere ANER ikke hvor mye jeg savner dere, men jeg eier fortsatt bloggen :) Det gjør Siri Emilie også, så bra at dere liker Historiene til Rikke :D 

 

Men her er det jeg kom in hit for: 

Jeg er med i en konkuransse hvor man kan vinne tur med gavekort til 10,000 kroner. det er igjennom breibånd greie. Dere kan jo stemme på meg og meld dere på selv også! 

 

For å stemme/melde dere på trykk HER! 

 

 

MISS U GUYS <3 

 


POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 27.06.2012  @ 14:09 //Oss

05.05.2012

Hei!

Nå har vi på bloggen her ( RIkke, Karoline & Siri Emilie ) snakket sammen, og blitt enige. Jeg og Siri Emilie stenger av bloggen. Vi kommer sikkert tilbake senere i år, men akkurat nå er det for mye å tenke på. MEN .... Det er bare newsene og de andre tingene der som er stengt! HISTORIEN FORTSETTER!! Rikke, som er historieblogger her, sier at hun skal fortsette med " Forever? " historien! Og det er vi kjempe glade for.♥ Så ikke slutt å lese bloggen!

Vi vet at når vi starter opp bloggen igjen, så må vi starte på nytt, både emd å få lesere, og tilpasse bloggingen til fritid, skole osv..

Håper virkelig at dere fortsetter å lese historien, og selfølgelig at dere forstår oss!! Det kommer til å være litt små blogging fremmover, men ikke sikkert!



Tusen, Tusen takk til alle dere som har lest bloggen disse 8-9 månedene! Vi er evig takknemmelige for det! TUSEN TAKK! <3 

Så håper vi selfølgelig at dere leser bloggen igjen når vi starter opp. Det blir sikkert vanskelig å skaffe lesere igjen, fordi det skapes flere og flere jb blogger nå for tiden :)

 

- Noen siste spørsmål for nå?? Kommer dere til å lese historien?


POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 05.05.2012  @ 21:10 //Oss

Vilket design ønsker dere?

Kommenter " 1 " for det første og "2" for det andre!

De med mest stemmer blir det!



 

Ingen kommentarer // 28.04.2012  @ 19:32 //Oss

Oppmerksomhet, takk!

Heisann!

Grunnen til at jeg har blogget kun 1 innlegg i dag er at jeg har suttet utrolig mye på pcen i det siste og det blir det visst strenge konsekvenser av ifølge mamma... Det er også fordi at jeg ikke har komkmet meg inn på Blogg.no i dag så vidt og alt var så tregt at jeg ikke gadd å vente. Mere innlegg i morgen <3

 


POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 28.04.2012  @ 19:24 //Oss

Header?

Hei,

Vi bruker å bestille headere hos www.greengirl1991.blogg.no, men denne gangen var hun for opptatt til å lage en ny! Har mixet litt på designet som du kan finne HER!.. Vi mangler bare Header, så jeg lurte på om noen av dere er flinke, eller vet om noen som kan lage en header til oss? Kontakt oss på Facebook   "Justy D Biebs bloggerne"

// feil vei xD




POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 27.04.2012  @ 15:46 //Oss

Takk for meg...

..Jeg Mariette er dessverre nødt til og si takk for meg. Jeg har hatt en fantastisk tid på bloggen, forstår egentlig ikke selv at jeg nå skal slutte å blogge for dere. Jeg er ikke helt klar for det, men jeg har tatt meg til vette og tenkt litt, jeg har ikke tid. Jeg går første året på videregående og må prioritere skolen før noe annet, det er viktig slik at jeg kommer inn på skolen jeg vill til neste år. Neste uke begynner vi med de avsluttende karakterene, prøver og eksemer helt frem til sommeren, jeg har ikke tid til Justy lengre... 

Jeg skal ikke gjøre stort ut av dette så jeg sier bare takk for meg, de 8 månedene her på bloggen har vært de beste i hele mitt liv. Takk til alle som har støttet meg og bloggen, elsker dere alle♥ 

Takk for denne gang, så kommer jeg kanskje på ?besøk? på bloggen noen ganger om Karoline for eksempel skal bort så stiller jeg gjerne opp som gjesteblogger. Jeg håper å så se dere igjen alle sammen. Jeg håper ikke dere glemmer meg, verken leseren eller bloggeren, fordi jeg kommer aldri til å glemme dere. Dere er ubeskrivelige alle sammen  

Jeg skal ikke bruke mere av tiden deres nå.. TAKK FOR MEG ♥



TAKK FOR 8 FANTASTISKE MÅNEDER HER PÅ BLOGGEN♥


POSTED BY: Nestleder - Mariette 

Ingen kommentarer // 25.04.2012  @ 19:18 //Oss

Er dere fornøyde?

Heisann!

 

Vi føler at vi gjør det veldig dårlig nå, men akkurat nå om jeg skal være ærlig synes jeg det er helt topp! Men det går jo selfølgelig an å være enda flinkere. Derfor lurer vi på og spør dere HVA KAN VI GJØRE BEDRE? HVA ER DET VI ER LITT DÅRLIGE TIL PÅ BLOGGEN? Det er bare å si hva vigjør dårlig her på bloggen. Vi blir ikke skuffet! Vi vil så gjærne vite hva dere ønsker vi skal gjøre på bloggen. Om dere synes foreksempel at Vi blogger litt uforståelig, at dere ikke alltid forstår hva vi skriver, så sier dere det. Synes dere at vi oppdaterer lite, sier dere det. Si oss DERES meninger. Det hjelper IKKE å bare kommentere. Dere blogger perfekt. For ALLE har sine feil. Om dere synes vi blogger perfekt, kan dere jo komme med forslag til hva vi kan få inn på bloggen osv :) 

 

- Kom med dine meninger!


POSTED BY; Karoline, Mariette, Rikke & Siri Emilie!

Ingen kommentarer // 22.04.2012  @ 16:11 //Oss

Historieblogger!

Heisann!

 

Del 21 av WAtch Out var siste del av iallefall sesong 1. Den sluttet med at ( DN*) og Justin endelig kysset og ble sammen!

Nå skal Rikke være historieblogger. Hun er også gjesteblogger her. Håper dere leser delene, og kommenterer ♥

 

- Skal du lese historien til Rikke?


POSTED BY; Karoline

 

Én kommentar // 21.04.2012  @ 18:35 //Oss

Im IN!

Heia !

Nå er jeg startet på bloggen igjen! Gleder meg til å blogge for dere :*

 

 


POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 21.04.2012  @ 12:55 //Oss

Historieblogger!

Hei:)

Vil du være den nye historiebloggeren her på bloggen?

KONTAKT OSS I CHAT HER!

 

 

 

 




POSTED BY; Karoline Bieber

Ingen kommentarer // 21.04.2012  @ 12:37 //Oss

Sorry for lite blogging!

Hei..

Jeg må bare beklage oss for kjempe lite blogging. Vet ikke grunnene, men snart tror jeg vi må ha inn en fast blogger. En av de andre jentene på bloggen her, har tanken om å slutte. ( ønsker ikke å melde noen navn enda ) . Jeg har pause, og akkurat nå ønsker jeg ikke å blogge i det hele tatt, men bloggen m jo ha innlegg? det er en person jeg har hørt fortelle folk dette et par ganger: You can't believe if u dont try. Just follow your dreams and Never Say Never!

Det var nemmelig Justin. Jeg er sikkert helt nøtt til å blogge igjen, for å holde bloggen oppdatert! Tusen takk Rikke, som gjesteblogger hos oss! Vi dette kjempe stor pris på det.

Vi kommer til å si ifra om vi trenger en fast blogger!


 

- Synes du det er lite blogging?

 

 


POSTED BY; Karoline Bieber

Ingen kommentarer // 21.04.2012  @ 11:33 //Oss

Er du den jenta?

Hei

Jeg skrev et innlegg i går om hvordan vi kunne få flere lesere, og en person som kalte seg Sara kommenterte dette:


Dette er mitt tips!

... 1. starte med historiebloggen om jb mye kisse bilder i historiebloggen

2.Kommentere andre blogger og skrive bloggardessen deres på de komentarene

3.legg ut vidio på youtube om bloggen deres

digger bloggen deres kan dere vere så snill og starte med historie bloggen om JB!!

 

Denne jenta skulle vi helst ha kontaktet.. har et par spørsmål til henne! Om DU er Sara og har kommentert dette i

 


POSTED BY; Karoline Bieber



3 kommentarer // 15.04.2012  @ 12:25 //Oss

Gjesteblogger

Hei! :)

Jeg er den nye gjestebloggeren på denne bloggen, og gleder meg veldig til å få blogge litt igjen :)

Jeg heter Rikke, 14 år, og kommer fra et lite sted kalt Jevnaker. Jeg er opprinnelig fra Lørenskog som ligger like ved Oslo, men flyttet hit da jeg var 2 år.
På fritiden gjør jeg ikke stiort, jeg danser på torsdager, så jeg kommer nok til å være en del oppdatert.

 her er et bilde av meg..:



POSTED BY; Rikke - Gjesteblogger

Ingen kommentarer // 15.04.2012  @ 12:04 //Oss

Hvordan få flere lesere til bloggen?

Hei:)

Det kan være ekstra interessant å lese blogger som er på topplisten av Blogg.no, blogger som har mange lesere og slikt. Men hvordan skal blogger som ikke er så kjennte bli mere kjennt? Det spm har jeg stillt meg selv 1000 ganger sikkert. Jeg kom frem til en tanke også! For oss fleste Justin Bieber bloggere, kan det være vanskelig å komme til topps, pga at det er mange hundre JB blogger på Blogg.no.. Da er det sikkert 97% av de som spør seg selv om det samme spørsmålet som jeg gjør. "Hvordan får jeg flere lesere på bloggen?"

Jeg har som sakt kommet opp til et veldig stort og for noen et uretferdig poeng! Noen Beliebers / også andre bloggere er mere "populære blandt folk" enn andre er. Det kan selfølgelig være et stort + for Bloggen. Dette kan også være litt urettferdig for enkelte. De prøver så godt de kan å komme opp i høydene blandt andre folk, men får det ikke til. Da er tipset mitt, som jeg følger også!

VÆR DEG SELV! Ikke vær frekk, ikke vær spydig mot andre, og helst prøv å være med...

 

 

 

Jeg har litt problemer med å tro på meg selv.. har dere noen tips til hvordan vi kan få flere lesere?


POSTED BY; Karoline

2 kommentarer // 14.04.2012  @ 11:35 //Oss

Karoline:Info

Hei!

Jeg har en veldig vanskelig tid nå for tiden. Dette gjelder for det meste trøbbel med venner osv.. Jeg snakket litt smått med Siri Emilie og Mariette i chat på facebook, og de sa at det var greit at jeg tok en pause fra bloggen. De lovde å oppdatere mye og ofte for dere, og jeg håper virkelig at dere leser bloggen og koser dere med newsene vi gir dere. Det er et veldig vanskelig ansvar å ha egentlig. Fordi at vi skal passe på å ikke sitte for lenge på pcen, samtidig som vi må ha tid til ting rom ridning, ski trening, sang, dans, fotball og ikke minst skole og lekser som iallefall jeg synes er hakket viktigere enn bloggen..

Bloggen har gått utover sosialiteten min, og jeg sier ikke at den ødelegger meg, men jeg har blogget 7 måneder i strekk på bloggen her, nå og synes selv at jeg fortjener en pause! Håper at dere liker bloggingen min, men jeg håper mere at dere liker det Siri Emilie og Mariette blogger. Håper dere forstår situasjonen, så sees vi om en stund ;) :*

Det blir derfor 0 historiedeler!! Kanskje kommer det noe fra meg noen ganger, men har fortsatt pause!

 

Takk for meg :) Gleder meg allerede til å få komme tilbake, men sånn er det bare♥ ILU


POS

 

Ingen kommentarer // 12.04.2012  @ 19:09 //Oss

D-aktivert facbooken

noen har d-aktivert facenbokken våres så jeg har nå laget ny, legg oss til som venn ?

klikk HER 

POSTED BY: Nestleder - Mariette

Én kommentar // 12.04.2012  @ 10:42 //Oss

Info, Info, og atter Info &lt;3

Hei:D

Mariette er tilbake!

I dag kom endelig Mariette tilbake fra en laaaaaaang blogg pause, og det er jeg kjempe lettet over! Siri Emilie er tilbake fra hytta og det blir blogging fra henne også..

MEG

 Jeg har fortsatt problemer med venner og familien, så jeg får se hva jeg bestemmer meg for tilslutt. Det er ikke noe alvorlig, men ville bare varsle dere. Jeg har også startet en Jelena blogg for to dager siden ( 8. April ) sammen med en Belieber som heter Pernille;) Jeg hadde blitt kjempe glad om dere kunne tatt en tur innom der!

MARIETTE OG SIRI EMILIE, KONTAKT MEG PÅ FACE SÅ FORT SOM MULIG ;)

Tusen Tusen Takk!

Dere har hjulpet oss med å beseire Topplisten over Namsos med en glans! Vi likker rundt 3-1 hver dag nå, så jeg er kjempe stolte over jobben vi faktisk legger i denne bloggen og selfølgelig hadde ingenting av dette vært mulig uten dere. LOVE U!

Historien

I påskeferien ble det desverre 0 deler, og det er jo visse grunner til det. Jeg hadde et helt eget ansvar for bloggen og hadde ikke tid til å blogge historie. Jeg skulle være med familien og kose meg også, så måtte desverre droppe den i påsken og håper dere er såppass forståelsesfulle at dere forstår det!

Det blir ikke topp deler fra meg, dette er jo en JB blogg, men ikke en historie blogg, så endten må jeg starte med historie på fulltid, og poste et par bilder bare. Eller så må jeg droppe hele historien.

Historieblogger!

Jeg kommer til å søke en helt egen historie blogger når jeg er ferdig med min! Trenger enså fort som mulig, så bare meld dere her i kommentarfeltet med e-post eller facebook link så kontakter jeg dere. Det er litt lurt at jeg kontakter dere nå, for da har dere god til til å forberede historien, og muligens skrive den ferdig, så det bare er å poste delene. Jeg hadde ikke tid til å skrive den før jeg startet den, så slik ble det med meg :p

 

- Vil du være historieblogger her etter meg, kommenter med e-post eller facebook link ;)


POSTED

Ingen kommentarer // 10.04.2012  @ 16:04 //Oss

Tilbake

Hei, nå har jeg Mariette vært borte fra bloggen en god stund, jeg syntes jeg fortjente en pause slik at dere skulle får bedre og ikke så kjedelige innlegg fra meg. Når kommer jeg tilbake med mye energi. Jeg har virkelig savnet dere. Nå har Karoline vært utrolig flink i påskeferien, jeg er utrolig stolt over henne som har hatt hele bloggansvarer hele alene. Jeg håper dere tar godt imot meg igjen og leser bloggen.

Jeg håper dere er snille med meg, lenge siden jeg har hatt tid til og lese nytt om Justin Bieber, så jeg må komme inn i ?blogg-verden? igjen



Posted by: Nestleder - Mariette ♥

Én kommentar // 10.04.2012  @ 09:08 //Oss

Til alle våre lesere...

HEi,

Jeg vil først og fremst si at vi er utrolig glade i dere! Tusen takk for at vi får lov til å ha dere til lesere. Dere har holdt oss på #1 på topplisten over Namsos i 2 og en halv uke nå,med noen dager på #2 eller #3:)  

Men det eg egentlig skulle fortelle var at i går skrev jeg/vi en facebook status på justy D biebs bloggerne sin face at om noen ikke melder seg til å være gjestebloggere resten av påsken, er jeg helt nøtt til å stenge den! Jeg vil helst ha litt familie tid i påsken jeg også, så det går ikke an at jeg skal bruke mange timer dagen.. jeg har jo lyst, men jeg vil helst tilbringe så mye tid som mulig sammen med familien min som de fleste andre gjør i påsken! Mariette har fortsatt pause fra bloggen, men kommer tilbake til bloggen Mandag eller Tirsdag. Siri Emilie er så hytta i påskeferien, og kan derfor ikke blogge. Håper dere forstår situasjonen

OM NOEN IKKE MELDER SEG SOM GJESTEBLOGGERE INNEN KLOKKEN 16.00 I DAG, STENGER JEG BLOGGEN FREM TIL MANDAG/TIRSDAG!!

til dere sm ønsker å melde dere skriv en kommentar til dette innlegget, med eventuell facebook link så jeg kan få snakket og sett hvem du er!

 

 


POSTED BY; Karoline Bieber

Ingen kommentarer // 06.04.2012  @ 12:36 //Oss

Sorry...:)

Heia !


 

 Meld dere her: http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100002938975005  i Chat!

 


POSTED BY; Karoline Bieber

Ingen kommentarer // 02.04.2012  @ 13:26 //Oss

Punk'd

Hei dere! 

DERE ER BLITT LURT!! :p haha 

Selfølgelig skal vi ikke stenge bloggen ♥ Dere er verdens beste lesere og vi ønsker ikke svikte dere! iallefall ikke i dag o.O 

Ville bare se reaksjonene deres, og de var ikke lette å overse.. haha, men det var jo gøy å tulle med dere, og hvem vet.. kanskje blir det en annen gang også!! mehe 

 

THIS IS A REAL BIEBERPRANK! 

 

LOVE U <3 

 

- Ble dere lurt? 


POSTED BY; justyDbiebs

2 kommentarer // 21.03.2012  @ 18:14 //Oss

VIKTIG INFO!

Heia :)

 

Det er desverre en grunn til mye blogging i dag.. Vi må desverre stenge denne bloggen! Den slettes ikke, men vi stenger den! Vi skal få noen til å kanskje overta den senere, men vi slutter! 

Vi har desverre kommet frem til det. Det er fordi at Siri og Mariette ikke har tid til bloggen, og Karoline ønsker ikke starte helt på nytt. Det ville bare blitt trist. Håper dere forstår. Bloggen er stengt fra nå;( 

MEN VI KAN KANSKJE STARTE OPP IGJEN! 

 


POSTED BY; JustyDbiebs

5 kommentarer // 21.03.2012  @ 17:51 //Oss

NY BLOGGER!!

HEisann :)

Nå har vi fått oss en ny fast blogger! Det er Camilla fra JDBSwag.blogg.no! Hun kommer til å blogge litt av vert ;)

Hun skal skrive et eget innlegg om seg selv ;)


POSTED BY; Karoline Bieber

Ingen kommentarer // 11.03.2012  @ 19:05 //Oss

1/2 år med justyDbiebs!

Heisann:)

Jeg oppdaget ikke før nå at justyDbiebs bloggen fyller et 1/2 år i dag!! Det er jo sykt. Jeg startet en blogg og Justin Bieber og nå er den et halvt år gammel!! Hadde ikke greid dette uten dere. ♥

 



 

 

Vi nådde til og med 600 Kommentarer i dag! Vet det kan virke lite i forhold til andre blogger, men noen er flinke til å kommentere og andre ikke <3



 

 

Tusen takk!


POSTED BY; Karoline Bieber

 

Ingen kommentarer // 11.03.2012  @ 18:38 //Oss

SØKER FAST BLOGGER!

Hei!

Om dere leser lengere nede på siden, står det '' Blogg Pause'', og det er fordi at Mariette har ''sluttet på bloggen'' for en stund. Hun kan komme tilbake når hun selv ønsker, men vi trenger en ny blogger! Den bloggeren kan selfølgelig blogge her om Mariette kommer tilbake også.

Om du ønsker å bli vår nye faste blogger må du svare på dette i kommentarfeltet;

Navn:

Alder:

Interesser:

Hvor du bor:

Har du blogget på en JB blogg før/nå:

Og litt om hvorfor jeg skal velge akkurat deg til vår nye Faste Blogger!

 

Håper så mange som mulig melder seg ♥


POSTED BY; Karoline Bieber

3 kommentarer // 11.03.2012  @ 17:15 //Oss

Blogg pause

Jeg Mariette har vært utrolig lite på bloggen i det siste, grunnet at jeg leter etter hest og bruker mye av min tid på det. Jeg vil komme tilbake når jeg selv ønsker det slik at jeg kan sette meg mere tilbake og blogge det som faller inn. Jeg tar en pause nå for å få litt fri fra alt med bloggen og gjøre. Jeg håper at bloggeren her på bloggen klarer seg fint i den perioden jeg blir borte

Nå vil jeg bare si takk for meg så snakkes vi snart. Elsker dere alle sammen♥

Posted by: Mariette - belieber♥

Ingen kommentarer // 11.03.2012  @ 16:14 //Oss

Happy Birthday Karoline!

Heisann : ) 

 

Karoline,  som er eieren av denne bloggen er 13 år i dag. Gratulerer med dagen, håper du får det fint. Uten deg hadde ikke vi blogget her på JustyDbiebs sammen. Jeg hadde heller ikke blitt kjent med deg, men er glad for at vi kjenner hverandre nå da. Dagen er din Karoline, du fortjener en fin dag. Kos deg masse ! Loveu ♥

 

POSTED BY; Siri Emilie 

Ingen kommentarer // 05.03.2012  @ 16:34 //Oss

Gratulerer med dagen...

...I dag blir Karoline, eier av bloggen 13 år...

Jeg vil gratulere henne via denne bloggen siden hun har vert her helt siden bloggen startet opp. Jeg syntes hun fortjener en fantastisk bursdag sammen med sine nærmeste. 

Jeg hadde jo da laget en Video som jeg ville gi i gave til min søte venninne Karoline. Siden pc`en er så fucka så går det ikke ann og lagre filmen, men så fort jeg får det til kommer den ut. 

GRATULERER MED DAGEN

GRATULERER MED DAGEN

GRATULERER KJÆRE KAROLINE

GRATULERER MED DAGEN

VI ELSKER DEG ALLESAMMEN ♥

Vi elsker deg utrolig mye alle sammen. Du er en stor del av denne bloggen, uten deg, ingen JustyDbiebs 

Gratulerer med dagen Karoline du betyr utrolig mye for meg og jeg håper du vet det... Kos deg videre i livet

Hør denne samen og husk prøv og ikke voks opp så fort 

Posted by: Mariette 

Ingen kommentarer // 05.03.2012  @ 15:47 //Oss

Gratulere med dagen Justin! + Sorry

Heei dere!

Det er meg Ingrid. Emmm jeg vet at jeg ikke har blogget så mye i det siste og jeg har velidg dårlig samvitghet for det. Men jeg har det ikke så bra for tiden og prøver ikke å være så mye på pcen! Jeg vet ikke helt når jeg kommer for fult men det blir sikkert ikke så lenge til altså!

Også er det jo Justin sinn bursdag! Gratulere med dagen til han. 18år og alt. Jeg føler at jeg egentlig burde være glad pga han har bursdag men jeg er  fatisk litt trist også. Liksom han er voksen nå. Og alt det der.. Han klan gjøre akuratt det han vil og jaa.... Men jeg er fortsatt en Belieber og kommer altid til å være det!

Happy birthday Justin!

Posted by: Ingrid - Gjesteblogger

Ingen kommentarer // 01.03.2012  @ 14:55 //Oss

Det er stort..!

Heia:)

Dere fortjener all verdens ros! så herkommer den;

For det første vil jeg si at uten dere hadde ikke vi hatt lesere, og ingen å blogge for. Uten dere er ikke dette en blogg, men en slaks hemmelig dagbok!

NEI! vi har ikke inærheten opp til 300 lesere daglig, men vi er kjempe glade for at dere som leser bloggen gidder å trykke dere inn på www.justydbiebs.blogg.no eller hva dere nå enn gjør, hver dag! Det setter vi utrolig stor pris på.



En ulempe vi har er at vi ofte og daglig ser innom statistikken! det kan noen dager føre til lite blogglyst,noe som ikke er bra. for eksempel om vi en dag har 156 lesere og neste dag 40. Det er ved slike tilfeller vi burde lære oss å IKKE se på statistikken. haha.

Når manerså nyskjerrig, og uvannt med mange lesere, blir det slik. Litt dummt ovenfor deresom faktisk leser bloggen de dagene dette hender. Siden vi ikke har all verdens med lesere, er statistikken ( leserne våre ) veldig opp og ned, om dereforstår.

Mendere skal ha all kjærlighet innen denne bloggen. Og for at dere skal være med å utvikle denne bloggen, har dere all rett til å kommentereom dere vil vi skal ha mednoe i bloggen! :)

TUSEN TUSEN TAKK♥


POSTED BY; Karoline

 

Ingen kommentarer // 15.02.2012  @ 15:39 //Oss

OPPGAVER!

Hei:)

Vi bloggerne her på bloggen har fordelte oppgaver, så vi blogger faste ting!

 

Siri Emilie; Diverse, Videoer og News

Mariette; Diverse,News og Bieber facts

Karoline; Historie, Bilder og News

 

Slik er bloggingen vår nå for tiden, men den endres noen ganger. MEN om for eksempel Mariette er borte må hun si ifra, så noen andre av oss kan ta over den bloggingen til hun er tilbake. Karoline KAN blogge Bieber facts om hun finner noen i farten, men det er på en måte hovedoppgaven til Mariette. Om vi har lite og blogge om og om det nesten ikke er blogget den dagen kan for eks Siri Emilie blogge Bilder, Bieber facts og slikt. Bare forå holde bloggen gående om dere skjønner.

Men bildene er på en måte Karolines hoved oppgave så det er hun som har ansvaret for at bildene blir blogget!

 

 

tenkte det var lurt å gjennom gå det, så vi slipper misforståelser ;)


POSTED BY; Karoline, Mariette og Siri Emilie

Ingen kommentarer // 13.02.2012  @ 17:07 //Oss

justyDbiebs 5 måneder!

HEIAAA;D

I dag er denne bloggen 5 måneder! tenk så fort det er gått! Vi har blogget inn og ut,,, haha

Tusen takk til alle leserne våre som er hjulpet oss med og komme så langt. Uten dere hadde ikke denne blogen eksistert lengere. Tusen , Tusen takk!

 


POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 11.02.2012  @ 16:53 //Oss

Hva er hendt?? hva har vi gjort galt?

Heiaa :D


Hva har vi gjort galt?

Det spørsmålen har vi stilt oss mange ganger denne siste måneden. Vi vet ikke hva vi har gjort galt, men det vi vet er at allt dette skjedde da noen jenter slo seg sammen mot oss på Facebook, pga at de misforsto og ble kjempe barnslige og skrev hate meldinger til oss i chat og slikt. Nevner ikke navn!

Men det vi tror er at de har satt ut en eller flere falske rykter om oss og fått leserne til å ikke lese.

 

 


Kan dere hjelpe oss om dere vet noe? kanskje legge ut en link på facebook og skriv litt positivt om bloggen vår? hadde vært fint ♥

 

POSTED BY; Karoline

 

 

 

Ingen kommentarer // 09.02.2012  @ 12:51 //Oss

kcplife.blogg.no!

Heiaaa<3

Jeg, Karoline har laget meg en blogg! Hadde blitt kjempe glad om dere kunne stikke innom og kommentert ♥ hihi  :D Det er jo bare et tastetrykk . det tar ikke så mye tid xD  

TRYKK PÅ KNAPPEN --- >>

TAKK PÅ FORHOND!


POSTED BY; Karoline

 

Ingen kommentarer // 08.02.2012  @ 15:02 //Oss

Blogg informasjon! - viktig å lese!

Heisann!

På facebook har jeg fått en del spørsmål om jeg kan skrive et innlegg om hvordan bloggen vår funker, og hvordan man skal fine frem til ting og slikt.


STEG 1. - Knappene!   

 Under headeren vår er det en grå linje hvor det står forskjellige tilg som ; Forsiden - Justin Bieber MySpace - JustyDbiebs siden - justyDbiebs historieblogg!

Den fungerer slik at du kan trykke på en av knappene. Om du ønsker å ta en titt innom historie bloggen vår for eksempel, bare trykker du der det står justyDbiebs hostorieblogg!  


 

STEG 2. - Kategorier

Om du blar ned på siden og ser til høyre,( → ) ser du at det står med stor skrift KATEGORIER. Dette ligger rett under informasjonen om oss. Der står det blandt annet ; #BieberFacts - #historie 2 - Awards - bilder, videoer.

Om du for eksempel trykker på #BieberFacts kommer du dit det bare liggger fullt av bieber facts og slik er det i alle kategriene. Om du trykker på bilder kommer det fullt av bilder nedover siden.  

OBS! DET KAN HENDE NOE ER LAKT UI FEIL KATEGORI SOM OGSÅ STÅR DER ( For.Eks; news )


STEG 3! - Kommentarer!

Når du skal kommentere et innlegg, må dere se etter POSTED BY; ( ET NAVN )! nedenom det kommer det noe, som skiller det innlegget fra andre innlegg. Det er en grå linje hvor det står ;  

Ingen kommentarer // 01.feb.2012  @ 17:44 // ( KATEGORIEN INNLEGGET ER LAKT I )

Der det nå står Ingen kommentarer kan det noen ganger også stå To kommentarer. Uansett hvor mange kommentarer det står at det er, er det bare å trykke der. Du kommer uansett til kommentarene, hvor du kan kommentere din mening til innlegget. Om du kommer helt opp igjen, så du ser headeren, er det bare å bla helt ned på siden for der finner du da kommentarene.

DU KAN OGSÅ TRYKKE PÅ OVERSKRIFTEN TIL INNLEGGET! Da er det akkurat det samme som skjer.



 

 


 

 POSTED BY; Karoline, Mariette og Siri Emilie!

 
2 kommentarer // 01.02.2012  @ 19:19 //Oss

Gjesteblogger!

 

 

 

 

Ingen kommentarer // 26.01.2012  @ 19:32 //Oss

Natta&lt;3

Hei, legger meg tidlig i dag, så gd natt, gleder meg til å vokne i morgen å blogge for dere <3

 


POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 23.01.2012  @ 21:33 //Oss

WOW!

HEisann!! TUSI TAKKIII<3<3


1 ORD; ELSKERDERE!! haha


 

POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 23.01.2012  @ 20:02 //Oss

Rolige dager

HEi<3

Vil bare fortelle, at vi blogger ikke LITE, det er ikke det. Saken er at det ikke er noe å blogge om. Derfor kommer vi med slike gjennom året, gammle bieber bilder, bieber thoughts, gif, og slike ting. De er lette å blogge samtidlig som at de er morsomme å blogge. Ikke at news og viktige saker er morsomme <3

Men som sakt det er veldig stille her, og det er nesten bare nye bilder for tiden... litt kjedelig å sete å poste bare bilder , og iallefall sitte å lese en blogg med bare bilder xD

Sier dette bare fodi at dere ikke skal tro vi ikke gidder å blogge !

Håper dere forstår, like glade i dere uansett!! ILU!!<3<3


 HAH, vittig bilde //

 

POSTED BY; Karoline<3

 

Ingen kommentarer // 23.01.2012  @ 19:46 //Oss

Bursdagsvideo til Justin..

Heihei : ) 

 

Nå har jeg (siri) opprettet et arrangement på facebook, om at jeg skal lage en bursdagsvideo til Justin Bieber. Og du kan være med i den, HER er arrangementet på facebook.  Dere skal sende inn bilde ,video eller bare hilsen. Ønsker gjerne at noen lager en video der hvor dere synger, eller bare sier gratulerer med dagen eller noe sånt. På bildet kan u skrive twitteren din og noe annet. Men det jeg vil at noen skal gjøre er å sende en tekst, der hvor du skriver hva han betyr for deg inkludert en gratulasjon og lignende. Håper dere sprer dette og deltar. 

Send det til meg på Facebook ; Siri Emilie Krogstad
Send det på mail ; siriemiliekr@hotmail.com
Eller legg ut bildet på facebook siden som jeg linket til over.

justinbieber teeth invisalign 01 Justin Bieber wears Invisalign to straighten his teeth 2011

Posted By ; Siri Emilie  

Ingen kommentarer // 22.01.2012  @ 19:01 //Oss

BIEBER PARADE I TRONDHEIM

Heisann ! 

 

Nå har jeg (Siri) kommet hjem fra bieber paraden, som var i Trondheim. Det var ca. 100 stk som møtte opp, og jeg synes det var kjempe koselig og morsomt. Flere som var der ? 

Parade i Trondheim for Justin Bieber. (Foto: Jon Arne Hoff Johansen/ NRK)

- Vi kommer til å skrike om Justin Bieber kommer til Norge, sier ungdommene. De går i parade i Trondheim lørdag, for å få et av verdens største tenåringsidol til Norge.

De går i parade for å få tenåringsidolet til Norge. Fra høyre med megafon arrangør Marlene Hansen. (Foto: Jon Arne Hoff Johansen/ NRK)

//arrangøren er forrerst der med megafon. Marlene heter hun. Jeg var faktisk med på bilde, bare litt baki der med en sånn stor pels-lue.   Hun har også vært tidligere blogger her ;)

Les mer HER  ! 

 

Posted By ; Siri Emilie 

Ingen kommentarer // 21.01.2012  @ 18:53 //Oss

Sorry !

Hei,

Som de fleste sikkert har fått med seg har vi hatt veldig dårlige dager. I går ista vi 9 lesere, pga en stupid krangel på facebook! Så må vi ha mistet flere for vi har da bare 17 lesere, g før hadde vi over 200 ... så tusen takk for alle de som har ødelakt for oss!!!

I dag har jeg vert i byen og slikt, Siri Emilie er fortsatt på Bieber parade i Trondheim og Mariette er sammen med venner ;)  Men skal få skrevet ferdig Imaginet på historie bloggen i dag, men lover ingen ting. Skal få begynnt med Christmas love historien i andre sesong, rundt i morgen eler mandag :) 

Håper dere forstår

POSTED BY; Karoline

Én kommentar // 21.01.2012  @ 15:53 //Oss

justyDbiebsStory

Heisann!!<3<3

Nå har vi i justyDbiebs fått en historie blogg! den skal det bare være historier og imagner på!

Dere kan trykke på denne linken  www.justydbiebsstory.blogg.no eller på knappen helt til høyre nedenfor headeren vår ;)

Jeg , Karoline Begynner forresten med sesong 2 av Christmas love nå på Fredag, og håper da så mange som mulig leser historien. Jeg skriver den selvsakt der, men kommer jo til og skrive innlegg her når jeg har lakt ut en del ;)

 

I <3 U


POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 17.01.2012  @ 19:39 //Oss

Ny header!

Heisann alle sammen!

Nå har vi en ny header, og vi er veldig stollte. Hadde blitt enda finere om vi kunne fått flytta ''sidebaren'' til venstre siden ... noen som vil hjelpe oss?  ta kontakt på facebooken vår i chat om du kan gjøre det, og har gjort det før!

POSTED BY; Karoline

Én kommentar // 17.01.2012  @ 18:11 //Oss

Lite blogging!

Hey, sorry assa!!

Føler at vi mister leserne når vi ikke blogger en dag :)  Så vil bare siifra... har så syykt mye lekser i uka her, + at jeg skal ha tid til venner/familie... derfor har jeg lagd meg en time liste, så jeg har fordelt allt , hhaa

 

Men det skal bli mere blogging fra i morgen ( fra meg ) for da er jeg nok ferdig med lanen ;) 

 

TUSEN TAKK FOR AT DERE LESER BLOGGEN!!! 

Vi er selfølgelig evige takknemmelig for at dere leser bloggen og at dere liker det vi bruker nesten all fri tiden vår på... etter lekser og skole!! haha



Kul mikrofon !!  shit!!

Q - går det fint eller?


POSTED BY; Karoline

 

Ingen kommentarer // 17.01.2012  @ 16:53 //Oss

Klarer vi å holde statistikken slik oppe?

HEi

Vi vet at ikkealle som leser bloggen nå for tiden ikke leser den til vandlig, nå leser jo noen av dere den pga. hemmelig belieber, og vi føler at det skal jo ikke være nødvendig og måtte ha slike ting heletiden for å få mange lesere?

Så tror statistikken kommer til å synke i morgen igjen ;) men hadde jo værtutrolig kult, om dere hadde fortsatt :D

 


POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 16.01.2012  @ 07:26 //Oss

Header bestillt!

Heisann alle sammen!

Som noen kanskje har merket, er det mange som har dette designet, og headeren. Derfor har vi endret linkene ( knappene ) og bestillt header, så vi får ha noe eget på en måte :) regner med at headeren er klar om ca. 7-9 dager ;)

 


POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 15.01.2012  @ 17:12 //Oss

Info!

Heisann

Vil bare fortelle at ikke alle blogger i helga !

Mariette;

Er på hytta eller noe i helga, så har ikke internett;)

Jeg;

Skal prøve og blogge så ofte jeg klarer ;)

Siri;Ikke sikkert at hun blogger fulltids heller, men hun blogger jo fortsatt ofte ;)



Ingen kommentarer // 13.01.2012  @ 19:37 //Oss

#justyDbiebs facts! - Karoline!

Heisann, setter igang en runde 2 jeg xD

♥ Jeg er livredd lyn og torden!

♥ Jeg elsker sjokolade og karameller

♥ Føler meg lett dum

♥ Føler at jeg har fans

♥ ble mobbet på skolen fo at jeg hadde kanintenner..

♥ Er ikke imot alkohol, men synes ikke noe om og drikke seg fulle og slikt.

♥ Elsker Coca Cola, og annen brus! Men drikker ikke det så ofte!

♥ Er velsig vrang og sta

♥ Har vært en Katy Perry fan fordi at alle de andre i klassen min hadde plakater av P!nk, Rihanna og slikt, og jeg ønsket meg noe eget..



 

 POSTED BY: Karoline

Ingen kommentarer // 11.01.2012  @ 17:36 //Oss

#JustyDbiebsfacts !

Heihei !

Så Karoline hadde hatt facts om seg selv, jeg tenkte derfor jeg skulle slenge meg på. 

 

♥ Jeg driver med fotball. Og har drevet med RG, Handball og Langrenn før. 

♥ Jeg ble født 26.09.97 på St. Olavs Hospital i Trondheim.

♥ Jeg har aldri vært på en bieber konsert, eller møtt han. Håper på å gjøre det en dag.

♥ Jeg har 2 katter, hadde et hamster men hun døde 24.12.2010.

♥ Jeg har 3 søsken, to jenter og en gutt. (Hun ene er belieber, Ingrid Maria.)

♥ Elsker å bli kjent med nye folk. (snakk til meg på Facbook ; Siri Emilie Krogstad)

♥ Har kjempelyst til å dra på språkreise. 

♥ Jeg har en privatblogg ; siriemiliekrogstad.blogg.no (åpnes i nytt vindu)

♥ Har brekt både venstre og høyre armen ,på under et år. (Brekte høyre ved sykkelulykke. Venstre brekte jeg ved snowboard ulykke hjemme hos venninda mi, haha.)

♥ Jeg prøver alltid å være rettferdig. 

// Gidde det mersmak ? Noe du visste fra før ?

 

Posted BY; Siri Emilie

 

 

 

Ingen kommentarer // 09.01.2012  @ 22:16 //Oss

#justyDbiebsfacts!

Hei!<3<3

Tenkte og lage noen fackt om oss jeg! haha Begynner med en runde om meg selv ;)

Karoline:

- Jeg har en bamse som heter Apa, og den er ei ape. Jeg har den med over allt, og greier ikke sove uten den!

- Jeg ble født den 5, Mars kl. 03.58, på en Tirsdag på Namsos sykehus!

- Min årstid er Vinter <3

- Jeg er med på langrenns gruppa!

- Foreldrene mine er skillte!

- Jeg har ingen hel søsken bare halv og ste søsken!

- Jeg er 12 år ( blir 13! )

- Blir glad for allt jeg får

- Er en ven\ldig takknemmelig jente

- Greier ikke slutte og blogge.

- Blir fort fortvilet og lei meg!, men viser dte aldri!

- Ikke verdens mest populære jente akkurat, men ønsker ikke være det heller, er fornøyd med meg selv, og hva jeg har fått til i livet mitt<3

Mere?

POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 09.01.2012  @ 18:39 //Oss

justyDbiebs fan klubb!

Heisann alle sammen!

Jeg kjeda meg så jegf lagde en justyDbiebs fan klubb side på facebook! Der kan du spørre om og bli medlem om du ønsker! Det er en gruppa bare for justyDbiebs lesere, og vi håperselfølgelig at så mange som mulig gidder og være med!

http://www.facebook.com/groups/276551995734542/?profile_pic_upload=1&success=1



 

Ingen kommentarer // 09.01.2012  @ 18:02 //Oss

Historie på bloggen ?

Heisann ! 

 

Jeg (Siri Emilie) fikk lyst til å skrive en historie her på bloggen. Og ja, jeg vet at Karoline skriver en historie på del 2 av denne bloggen. (bieberjelenagomez) Hun skriver også på denne bloggen vel ? Tehe. Men jeg fikk veldig lyst, jeg har skrevet flere historier på pc'n bare at de ikke er delt på noen blogger. Så nå fikk jeg lyst til å prøve meg på denne bloggen . Hva tenker dere om det ? Vil dere at jeg skal skrive historie her? 

Og når jeg skal skrive en historie trenger jeg jo ideer til hva som kan skje. Så jeg bare lurer på om dere har noen forslag ? Hva dere liker å lese om liksom ; romantiske , drama, pervers, spennende, bad girl osv.. Bare kom med forslag og si hva dere liker. 

Og jeg må få nevnt det med det samme jeg også ; Jeg setter utrolig stor pris på kommentarene deres, og at dere leser bloggen .Håper dere fortsetter med det, fordi det gir oss motivasjonen til å blogge. Digger dere <3 


Setter pris på om dere kommer med forslag til historien : ) 

Posted By; Siri Emilie 

2 kommentarer // 08.01.2012  @ 22:31 //Oss

ELSKER DERE FOR F**N!!

Hei!!!!

Jeg sitter seriøst her og gråter av glede!!! FY F ASSA!!!!  DERES KOMMENTARER SETTER MEG SYYKT UT!!!

Her er noen av kommentarene!:

nr.1: Jeg er med! Digger bloggen deres! Vet ikke hva jeg kunne gjort uten bloggen deres! Tusen takk for at dere blogger til oss og sånt! Dere er best!?

 

nr.2:

Har gjort det! Elsker Bloggen deres!!?

 

nr.3:

Jeg er med!!!!!

Ble sykt sjokka av headeren, den er sick fin :o

 


SERR!! Dere er de beste folka jeg noen gang har møtt!! SKJELVER OG GRÅTER OG GREIER IKKE SLUTTE OG SMILE!!!!!! HJELP JEG HAR BELIEBERS FEVER!!! HAHA

Vet ikke hvordn jeg få takket dere!! Jeg lnsker og takke alle! ikke bare noen men alle!! Jeg vil gjøre noe for dere alle! 

IFLU!! ( I F*u*kings love u!! )

PS!! SORRY ORD BRUKET XD

POSTED BY; Karoline




 

5 kommentarer // 08.01.2012  @ 20:25 //Oss

Like!

Hello everybody!

Kan dere plis like siden vår på facebook? hadde vært kjempe flott! Har ca. 28 likes eller no, men det blir jo selfølgelig ikke for mange xD 

Trykk HER for og like den!

Tusen takk!


POSTED BY; Karoline - karoline_c.p@hotmail.com - Beliebers!♥

 

Ingen kommentarer // 08.01.2012  @ 18:16 //Oss

Belieber gips maske!

♥På kunst og håntverk timen nå før jul lagde jeg en gips maske av fjeset mitt, og gjorde den til en Belieber maske, og alle forsto med en gang at det var min xD

haha litt funny bilde men, jaja..!

POSTED BY; Karoline - karoline_c.p@hotmail.com - Belieber

Ingen kommentarer // 08.01.2012  @ 14:39 //Oss

OVERASKELSE!!

Hei!!  HAPPYYY!!<3<3

Nå har vi et nytt design! Tenkte å bestille en ny header, men var bare sååå fornøyd med denne xD

Tenkte at det skulle bli en fin ovraskelse, men det er jo ikke såå stort ♥ Men for meg er det det, har ikke vært så fornøyd med designet vårt før! hehe

Likte dere det?


POSTED BY; Karoline - Karoline_c.p@hotmail.com - Belieber, ♥

 

Ingen kommentarer // 07.01.2012  @ 19:09 //Oss

Mere blogging!

Heisann alle sammen♥

Som dere vet har vi vert veldig opptatte med Jelena bloggen, men plutselig slo det meg! : Hvordan kan jeg være så dum og la en annen blogg styre meg unna justyDbiebs?!, Uansett hvor mange lesere Jelena bloggen kanskje har, er det denne bloggen som er eldst, denne bloggen som handler om JB... !!

Sier ikke at jeg skal slutte på www.bieberjelenagomez.blogg.no , men sier at jeg fortsatt bryr meg om leserne på denne bloggen! I♥U READERS!

 

Ønsker dere fulltids blogging?


POSTED BY; Karoline♥

 

Ingen kommentarer // 07.01.2012  @ 19:05 //Oss

We'r back!

Heisann!

Etter en velfortjent juleferie er skolen startet for de fleste ( ikke for meg, eg er enda på besøk hos pappa :p ) noe som også betyr at bloggen er igang igjen! Som sikkert noen har fåt med seg har jeg startet en Jelena blogg, ( justydbiebs. 2 , www.bieberjelenagomez.blogg.no/ ) Så vi blir å legge en del til i den. Så om dere ser at vi ikke har blogget her, så er det bare å ta en titt innom jelena bloggen, hvor det nå er en Jelena historie på gang! dere burde lese den!!  

Husk at Siri Emilie også blogger her, så kommenter innleggene hennes!

Lese historie; ( Jelena historie)

#The new year, The year of love?  - http://bieberjelenagomez.blogg.no/historie.html

Lese bloggen? - www.bieberjelenagomez.blogg.no/

 

Håper dere liker bloggingen vår!

Med vennelig hilsen Beliebersene; Siri Emilie, Karoline & Mariette

 

Ingen kommentarer // 03.01.2012  @ 18:40 //Oss

Vi er til bake snart!

Hei

Vil bare minne på om a den 4-5 Januar er vi tilbake med full blogging;)

 

POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 01.01.2012  @ 13:06 //Oss

Do you remember? det sårer...

-HEi<3

Fikk en melding på facebook om at jeg var en kjempe dårlig blogger... at jeg aldri oppdaterte, og at jeg bare burde slette bloggen... Det er egentlig bare å overse, for vi har jo gitt dere en klar beskjed om at i julen er vi med familie, og slikt, så vi har tatt juleferie fra bloggen!!

det verste av allt var at det var en jente som faktisk leser bloggen vår! Jeg ble veldig skuffet da jeg leste den. Jeg kommer ikke til å utgi noe spessiellt navn!

så håper at dere husker det nå, at vi har juleferie;)

Jeg kommer til å glemme den meldingen helt, men den gikk så innpå meg siden vi ikke har allverdens med lsere...

Jeg drar til pappa i morgen kveld, Bodø...  og der blir jeg til den 4, Januar<3 Om dere ønsker mere oppdateringer om JB kan dere jo følge med på www.bieberjelenagomes.blogg.no/ som jeg oppdaterer ver dag ;)  håper dere har en fin jul videre og får en fin nyttårsfeiring<3

 

OBS!

Dere har sikkert lakt merke til at det er litt oppdatering her, så bare stikk innom!

 

 

Q - Hørtes det ok ut? <3

 

POSTED BY; Karoline

 

 



Ingen kommentarer // 29.12.2011  @ 17:45 //Oss

We all love Justin Bieber!!

Det er en side HER du kan bli med på mye gøy, lik siden og meld deg på

 

POSTED BY: Mariette

Ingen kommentarer // 13.12.2011  @ 19:27 //Oss

Ny blogger!

Hei<3

Ser dere likte bloggingen til Siri Emilie?

Nå kan hun kalle seg selv en fullværdig bloger:D hun og dere kommer til å kjempekose dere med enda oftere innlegg, enda mere kos og enda mere justin. Følte jeg bare måtte si ifra om de;)

Q - likte dere henne?

POZTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 13.12.2011  @ 07:21 //Oss

Prøveblogger

Heisann !

Jeg heter Siri Emilie og er 14 år. Og jeg så at denne bloggen trengte en til blogger. Derfor skal jeg være prøve blogger, på denne bloggen i noen dager nå. Jeg har hatt en bieber blogg før (bibsworld.blogg.no). Men jeg har sluttet på den fordi jeg ville ha en blogg der vi blogger ofte. Og det gjør de jo på denne bloggen, så jeg slenger meg bare på. 

Hvorfor jeg vil blogge om Justin Bieber ? 
- Jo , det er fordi han er mitt største forbilde. Han inspirerer meg også veldig mye. Også er han jo super flink, han har jo et naturtalent. Jeg elsker musikken hans, og måten han er på mot fansen. Det gir jo et pluss at han er veldig hot da. 

Om dere lurer på noe angående meg som prøveblogger, så bare spør i kommentar feltet. Kanskje blir jeg fastblogger, om jeg er god nok..haha ! :)

//Dette er da meg! 

-Hva synes du om at jeg skal kanskje bli fast blogger her ?

POSTED BY;  Siri Emilie

2 kommentarer // 10.12.2011  @ 12:21 //Oss

U said what?!

HEi, er bare en snartur innom ;)

Vi er ganske opptatte for tiden, og vi føler oss dumme og dårlige når vi leser at andre blogger er mye flibkere enn oss, og leggr ut maaange bilder og slikt. Jeg har funnet bryllups bildene av Jelena fra da de var på brylluppet til en venn, men har dårlig tid, så reker bare å skrive litt. Heldigvis skal vi få inn en fast blogger nå til Manda og gleder oss :D

Q - går du lei av lite opdateringer? plis kommentere om dere gjør det.. Det gjør oss ingenting å få motstand!! o du egentlig synes det, PLIIIIISS fortell oss det.. er lei av face meninger :p

 

POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 09.12.2011  @ 21:07 //Oss

Lite blogging!



Hei,



 

 

Må bare beklage for at jeg ikkehar blogga den siste tiden... har vært opptatt med julehandel, pynting av hus, venner og skole...så har ikke hat tid . Jeg håper dere godtar det, og at dere uansett hva leser denne bloggen. Vi har jo en super blogger, Mariette, og er kjempeglad for å ha henne her. Håper dere ikke lengter for mye etter enda en historie del, for det  kommer ikke enda en før iallefall lørdag.

Q - har du handlet alle julegavene i år?

POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 08.12.2011  @ 12:38 //Oss

Ferie fra bloggen fra den 18 Desember...

Hei<3

Som dere sikkert vet så er det snart jul. Eller dt er ganske sikkert at dere vet det x) Og på denne bloggen har vi tenkt å ta en jule pause. Den pausen kommer til å vare fra den 18 ca. (kommer mere info om det senere) og frem til den 1.  Kanskje, bare kanskje det kommer til å være litt små blogging, men ellers blir det familietid.



Vi har blogget hver eneste dag utenom 3 dager, og vi har snart drevet denne bloggen i tre måneder. Så det betyr også at historien har en pause, men vi håper at dere fortsetter å lese den fra den 1 Januar igjen. Alle har forskjellige tradisjoner, og kanskje så er de på juleerie og slikt. Jula er en familie tid, og derfor tar vi en ''jule-ferie'' <3   håper dere forstår :D

 

Posted by ; justyDbiebs bloggerne!<3<3 

 

Én kommentar // 30.11.2011  @ 19:59 //Oss

Mamma du er god du

Mamma kan en del jo


Måtte bare dele det med dere, syntes det var så morsomt samtidig som det skremer meg litt.. Haha ELSKER DEG MAMMA

 

POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no

2 kommentarer // 27.11.2011  @ 20:40 //Oss

Må utsette SPM-runden!

Hei, her er det full og kraftig storm, og jeg får ikke bruke internetten, så må utsette spm runden..:) men bare fortsett og spørr oss:0

 

- Karoline

Ingen kommentarer // 25.11.2011  @ 17:06 //Oss

Statistikken vår!



Hei<3

I går la jeg ut et innlegg om at jeg skulle legge ut statistikken vår for hele blogg oppholdet vårt, om vi fikk 10 kommentarer og det gjorde vi :D  tusen takk:)<3

 


Så i gjennomsnitt i uka har vi 371 side visninger

 i måneden har vi ca. 2053 side visninger i gjennomsnitt.



   På 90 dager har vi 5700 sidevisninger. Noe som er veldig bra til å ikke være en så kjempe populær blogg.

 

 

Det var statistikken , og ELSKER DERE SUSSEBASSENE MINEE<3<3  BELIEBERS ARE THE BEST!!<3<3

 

POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 24.11.2011  @ 12:51 //Oss

Noen som vil se statistikken vår?

Hei<3

Er det noen der ute som ønsker å se hele statistikken vår?  dere kan nå få se den om det blir 10 kommentarer. Det telles ikke om en person kommenterer flere gangr, 1 gang holder.

 

Håper noen vil se den:)<3

 

10 kommenterer får dere se den:)<3

POSTED BY; Karoline

10 kommentarer // 23.11.2011  @ 18:53 //Oss

Presentasjon om Justin Bieber..!

Jeg skal ha presentasjon om Justin Bieber på skolen og nå sitter jeg og finpusser litt på PowerPointen.

Her kan dere se det ene lysbildet:

Hva syntes du? 


//Forsiden

 

POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no

2 kommentarer // 17.11.2011  @ 17:00 //Oss

VELDIG LITE BLOGGING TIL UKA!

                                       Heisann alle fantastiske lesere og selfølgelig andre besøkende!<3

 

Fra meg blir det lite blogging til uka...  Vi har ett prosjekt på skolen vårsom heter Moving Europe. Det er med 7 land i det og det går ut på at vi skal være aktive og få bedre positiv innstilling. Vi (skolen min) er blitt trekkt ut til dette prosjektet og den er den eneste skolen som er med på det. Det er 7 ( 8 nå da) som er med og 6 (oss- 7 nå) som er med i det og vi får være med i en trekning omå reise til Island, Tyrkia, Irland, Frankrike og Finnland. Der bor vi til en familie i fem dager. ( utveklings familie)  vi har allerede vært i Frankriket, Island og Tyrkia. Og det er bare Irland og Frankrike igjen. Vi skal skrive søknader og presentere et av de to landene, være aktive i gymmen og være positivt innstillt. De velger ut 2 fra hver klasse i 7, ( vi er a, b og c)  som får reise. De velger de de synes står mest på, er flink på skolen og er positivt innstillt og ikke er noen ''Bichi'' Jegte / gutt. Jeg har meldt meg på og skal derfor skrive presentasjon og søknad ( på engelsk) i helgen som skal leveres inn til neste Fredag... og da er jeg veldg opptatt til uka... Lisbet, læreren min sa i dag at nå på Mandag skal 1 jente i klassen f lov til å bli med og det er Jeg, Dina og ei som heter Andora som er med i trekningen.. så HÅPER DET BLIIIRR MEEG!! NEVER SAY NEVER.

Jeg har også fullt av lekser og en engelsk prosjekt som skal skrives og presenteres...  jeg har også ski treninger og slikt.. så blir ikke så mye fra meg til uka nå...    Men skal selfølgelig få satt av litt tid;)  

 

POSTED BY; Karoline

 

Ingen kommentarer // 17.11.2011  @ 14:27 //Oss

Bilder til leseren

Marius:



 

Glittersnuppa:






Karoline: 

 Marte:

 

 

Anniken:

Pernille:

Julia Emilie:

 

Siri:



Line:

 

Henrikke:

 

Henriette: 



Jaja, alle fikk samme bilde, men jeg tok meg tid til og lage to i forskjellige frager og håper det funker, FET.. Nei da. Men ja håper dere likte dem, kanskje dere kan får noen litt bedre neste gang, men måtte bare lage dem litt fort

Jeg ante heller ikke hva jeg skulle skrive, men det var varfall førstegang så håper dere likte dem, om dere vil ha SPESIAL bilde med DERES tekst kan jeg vurdere det, bare ta kontakt på Mariette_95@live.no

VIL DU FÅR ET BILDE SE HER

 

SYNTES? 

POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no

Én kommentar // 16.11.2011  @ 22:00 //Oss

Kontakt oss!

Hei søte lesere!

Om dere vil ta kontakt med oss kan du gjøre dette

Mariette:

E-post: Mariette-95@live.no

Facebook: Mariette Andersen

 

Karoline:

E-post: Karoline_c.p@hotmail.com

Facebook: Karoline Pedersen

 

Marlene:

Facebook: Marlene Hansen

 

JustyDBiebs:

E-post: Justydbiebsbloggerene@hotmail.com

Facebook: Justydbiebs bloggerene



Lurer dere på noen mere ? 

Ingen kommentarer // 16.11.2011  @ 20:42 //Oss

Gratulerer med dagen Marlene!

              Heisann!  i dag er det en spessiell dag for denne bloggen! en blogger har nemmelig bursdag!<3

 

Marlene blir 17 år i dag:D  nå er hun gammel nok for Justin :p haha  Hun ar ikke blogget på en stund, så dere som nettopp har begynnt å lese bloggen, vet sikkert ikke hvem det er...Men hun skal vel begynne snart;) hun har tatt en pause og i dag har hun BURSDAAAG!!  Jeg - KAROLINE , lagde et arrangament på facebook, men det var ingen som leverte så det ble desverre ingen bursdags video :( men jaja;)



Rart ikke Marlene fannt det ut:D 

 

Du er en helt fantastisk jente Marlene. Jeg har barre kjennt deg i 2 måneder og har blogget på din blogg. Jeg er kjempe glad for å ha deg som blogger, og det vet jeg at Mariette er også! Dere to har ikke snakket så mye med hverandre, men hun synes du er kjempe flink! Det vet jeg!  Du er en helt fantastisk jente og selfølgelig en søøt Belieber! Vi er kjempe glade som for ha deg i familien og ikke minst blogge sammen med deg! 

du og Mariette blir store og neste år fyller jo også Mariette 17 så da tror jeg jeg blir blogger alene -.- dere gidder sikkert ikke å blogge når dere snart er voksne! neste år kjører du jo opp og da er sikkert JB blogger noe du ikke bryr deg om.. Men håper selfølgelig at du er en Evig Belieber!! 

 

Denne sangen er fra JB og Usher til deg!;



 

 

Håper du likte deen! er kjempe glad i deg snuppa mii<3<3  håper du har en fiin dag<3

 

POSTED BY; Karoline , I WISH U HAPPY BIRTHDAY!

 

Én kommentar // 15.11.2011  @ 18:09 //Oss

Skal jeg lage et bilde til deg?

Noen dager er bare så kjedelige, så jeg tenkte jeg kunne lage noen bilder til dere som vil ha. Jeg bruker litt tid på hvert bilde pluss jeg trenger tid til andre ting men om du vil ha så si ifra da vell? Kommentere innlegget her

 

Jeg har laget dette:

Sånnet kan jeg sikkert lage til noen av dere

 

jeg har også laget disse:

De krever mye lenge tid så jeg lager IKKE slike bilder ennå kanskje senere, hvem vet?

Vil du ha et bilde kommentere eposten din i dette innlegget så tar jeg kontakt 

 

POSTED BY: Mariette - Mariette_96@live.no

 

15 kommentarer // 15.11.2011  @ 17:48 //Oss

Konkurranse !

Jeg er med i konkurranse på bibses - http://bibses.blogg.no/1321025807_justin_bieber_someday.html#comment


Premie nr. 1: 

Første premien er parfymen hans Someday. Den lukter sykt bra, og det er den største plasken som er 100ml.

Premie nr. 2:

Andre premien er parfymen hans Someday. Den lukter sykt bra, og det er den minste plasken som er 30ml.

Premie nr. 3:

Tredje premien er Someday Body Lotion By Justin Bieber på 200ml.

 

Jeg håper jeg vinner, haqr så utrolig lyst på someday men mamma vil ikke betille over nette håper jeg vinner.. - Lykke til alle påmeldte  

 

POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no


Ingen kommentarer // 13.11.2011  @ 19:01 //Oss

KONKURANSSEN JEG STARTET ER AVLYST!

                                          Heisann Lesere og andre Beliebers!

 

Konkuranssen jeg startet tidlig i høst ble lissom aldri avsluttet, men det avsluttes nå...uten en eneste vinner..sorry, men det var 4 som meldte seg på men det er alt for lite! sorry for det. Skal prøve å ha noe som heter lykkedager i Desember som er en slaks jule kalender. Jeg må prate med mamma om det først. Det går ut på at vi skal velge ut noen lykke tall og på de datoene blir det kalender.

Håper dere ikke er allt for skuffa da...:)

 

POSTED BY; Karoline , #LOVE JB - justydbiebsbloggerne@hotmail.com - Eier av justyDbiebs

Én kommentar // 11.11.2011  @ 20:22 //Oss

Er med i en konkuransse!

                                         Heisann:)

Jeg er med i en konkuransse på JDBNorway bloggen:)  man kan vinne Someday parfymen. Vinneren blir trekt på søndag eller mandag og det er bare lov til å kommentere innlegget der en gang!  

- Karoline

 

Én kommentar // 11.11.2011  @ 19:30 //Oss

TUSEN TAKK ALLE SAMMEN!

                                            Heisann alle flotte, supre og de beste leserne i hele verden!

TUSEN TAKK!  vi er på 2 plass over hele nord-trøndelag! Dette er helt syyk hvor moe dere har fått oss opp i gradene!  Elsker dere!  <3

 

POSTED BY; Karoline , #LOVE JB - justydbiebsbloggerne@hotmail.com - Eier av justyDbiebs

 



 

Ingen kommentarer // 11.11.2011  @ 18:35 //Oss

HEi! Dere kan sende fan brev HIT!

                                             Hei<3 nå har vi fått to fanbrev på e-posten min! 

 

Om dere ønsker å sende oss et lite eller stort fanbrev bare gjør det! vi blir skjikkelig takknemmelige for det! Om dere ønsker å sende oss et lite ''Brev'' kan dere sende det på DENNE; sarahpewz@hotmail.no og IKKE min private e-post om du har fått tak i den. Hadde blit utrolig glad om vi hadde fått et!  Vi blir forferdelig glad for brevene og det gir oss ny motivasjon for å blogge bedre og bedre. Vi har ikke hattEN ENESTE HAT MELDING ELLER KOMMENTARER på bloggen siden vi begynnte! og det setter vi selfølgelig stor pris på.  Håper dere tar dere tid til å skryte litt<3

 

Q - skal dere skrive?

- Karoline , #LOVE JB<3

Ingen kommentarer // 10.11.2011  @ 11:49 //Oss

Søker fortsatt gjesteblogger!

så nå søker vi en ny gjesteblogger!♥ du må ha blogget på en jb blogg før, du må ikke men hadde vært flott. Du må være 13 eller eldre (du kan spørre oss om du er mindre) og du må kunne garantere at du blogger ofte ( minst 5 innlegg hver dag)
Du må gjøre for å få bli med på bloggen;

- Send oss en melding på justydbiebsbloggerne@hotmail.com eller på facebook og om du har blogg bli venn med oss å send oss en melding her på blogg.no og du må ha med;
* hvorfor du skal blogge hos oss.
* alder og fullt navn
* om du blogger på en blogg nå isåfall hvilken.
* om du leser bloggen vår fra før og hvor lenge du kan blogge.
* hvor lenge du har vært en Belieber.

Gjerne link oss til bloggen din om du har.
Håper du tar kontakt;)
- oss i justyDbiebs

 

Nå begynner jeg jo på langrenn så da er jeg også veldig opoptatt, det er 3 treninger i uka i 2 timer. + lekser og skole, og venner.

Ingen kommentarer // 10.11.2011  @ 10:53 //Oss

Søker gjesteblogger!

                                                         Heisann Lesere! 

Ida kan desverre ikke være gjesteblogger lengere pga at hun nesten aldri blogget. men det er helt ok<3 

så nå søker vi en ny gjesteblogger!♥ du må ha blogget på en jb blogg før, du må ikke men hadde vært flott. Du må være 13 eller eldre (du kan spørre oss om du er mindre) og du må kunne garantere at du blogger ofte ( minst 5 innlegg hver dag)
Du må gjøre for å få bli med på bloggen;

- Send oss en melding på justydbiebsbloggerne@hotmail.com eller på facebook og om du har blogg bli venn med oss å send oss en melding her på blogg.no og du må ha med;
* hvorfor du skal blogge hos oss.
* alder og fullt navn
* om du blogger på en blogg nå isåfall hvilken.
* om du leser bloggen vår fra før og hvor lenge du kan blogge.
* hvor lenge du har vært en Belieber.

Gjerne link oss til bloggen din om du har.
Håper du tar kontakt;)
- oss i justyDbiebs

Ingen kommentarer // 07.11.2011  @ 18:20 //Oss

JEG HAR ENDELIG FÅTT UNDER THE MISTLETOE!!!!

                                               Hei allesammen:D  nå hyler jeg av glede!!! CDen min er kommeeeeet!

Det er delux albumet så jeg har med 4 extra sanger + en video!

 

Q - Har du Delux albumet?

 

- Karoline , #LOVE JB

 

Ingen kommentarer // 05.11.2011  @ 15:17 //Oss

Its not too late (cover by; Karoline)

Hei, vet dette ikke er noe med JB men vil gjerne vise det:)   er ikke så flink i starten:p  jeg plagdes med tonene:p

AND....Enjoy  it...

 

 

 

Q - Likte du det?

- Karoline

 

Ingen kommentarer // 04.11.2011  @ 20:23 //Oss

Da er jeg tilbake

Hei alle sammen <3 Da er jeg(Marlene) tilbake. Ikke for fullt enda. Men det blir nok etter hvert. Jeg kommer ihvertfall med 1 innlegg hver dag fremover og kansje to eller flere.


søten♥

Hva synes dere om at jeg er tilbake?

Posted by; Marlene

Ingen kommentarer // 04.11.2011  @ 17:00 //Oss

Blogger for fullt igjen fra neste Mandag!

Hei Lesere<3

Som dere sikkert har merket har jeg ikke blogget siden Lørdag / Søndag. Jeg har tatt en pause fra bloggen pga at det gikk utover meg og familiens forhold og vennene mine:)  jeg har det kjempe gøy sammen med venner og slikt nå i denne uka. Grunnen til at jeg velger akkurat denne uka, er at veninnene mine har fri i denne uka fra svømming, dans, sang og fotball. de er opptatt hver dag + at de har lekser. Jeg går ikke på noen aktivitet fordi at jeg skal begynne på langrenn om ca. 3 uker eller når snøen kommer. Jeg blogger for fullt igjen på Mandag og gleder  meg, men jeg har det jo kjempe gøy også:)  jeg blogger sikkert noen få innlegg, men jeg er mest opptatt med å skrive historien til bloggen:)  GLEDDERE!! er kjempe fornøyd selv.   HÅPER DERE LIKER MRIETTEEE<3 

Og forresten i dag har vi 96 lesere og det er kjempe bra! det er det beste på 1 måned!!!  ELSKER DEREE!!  haha 

- Karoline , #LOVE JB

Ingen kommentarer // 02.11.2011  @ 18:01 //Oss

JDBMusicLyrics

Jeg har laget et youtube konto som jeg skal legge ut Justin Musikk med tekst på. Håper du vil se videoene med nå ligger det kune en på med kommer flere

Den ble litt feil men ellers helt grei

 

POSTED BY: Mariette

Én kommentar // 01.11.2011  @ 19:26 //Oss

Søker enda en gjesteblogger!

Hei<3

Jeg ønsker veldig og ta en pause men trenger derfor enda en gjesteblogger!

Søker en flink gjesteblogger som har en blogg fra før av med over 70 lesere hver dag! du må ha en jb blogg, og være en true belieber. du må være 13 eller eldre!   du må kunne blogge minst 4 NEWS hverdag og poste nye bilder og poste de nyeste tweetene til jb:D ta kontakt om du ønsker det!

 

Q - vil du?  skriv ved  e-post eller facebook linken din!

- Karoline

Én kommentar // 30.10.2011  @ 16:59 //Oss

Vil ha meg en pause fra bloggen, men jeg greier det ikke!

                                                            Heisann Lesere!

 

Jeg har et problem. Jeg tror jeg er avhengig av pc! jeg har begynnt og svare mamma og det går jo selfølgelig utover et godt vennskap. Jeg har også veldig lyst til og ta en pause fra bloggen, men jeg tørr ikke pga. at Gjestebloggeren er ikke så ofte innpå (IKKE FREKT)   og Mariette er kjempe opptatt. Jeg er derfor redd for at vi skal miste leserne våre! dere aner ikke hvor vanskelig det har vært for å få dere til å lese bloggen , og vi er evig takknemmelige for det. Men jeg føler at jeg har stått på hele tiden, + at jeg bare har vært borte fra blogger i EN eneste dag på to måneder snart. Og jeg er også redd for at biletter og slikt til konserter og slikt av JB skal selges ut om de legges ut når jeg IKKE ER PÅ PCEN! jeg er redd for å ikke oppleve JB! men jeg har ikke noe lyst til å ta en pause , men snart må jeg det!  det går også utover vennskap og mine venner. Jeg er en True Belieber og det tror jeg merkes. Jeg er rett og slett REDD for å miste leserne. Jeg er REDD for at dere skal sende meg hatmeldinger og slikt. DERFOR LAR JEG DERE BESTEMME OM JEG SKAL TA EN PAUSE ELLER IKKE!

 



Q - SKAL JEG TA EN PAUSE? isåfall lover dere å fortsette å lese bloggen?

- Karoline

3 kommentarer // 30.10.2011  @ 16:08 //Oss

Anbefaling av jdbiebergirls.blogg.no

                                                            Heisann lesere<3

   Ida som er gjesteblogger på denne bloggen har nettopp laget seg en jb blogg sammen med en venninne. derfor ville jeg hjelpe henne!   plis ta en titt på denne bloggen, du kan også legge igjen en kommentar:D   håper du kan gjøre det.  http://jdbiebergirls.blogg.no/

 

 

                                     - Karoline , #LOVE JB

Ingen kommentarer // 30.10.2011  @ 15:44 //Oss

Jeg har bestillt Under TheMistletoe Delux!

                                                         Hei Beliebers and Bieber

       Jeg sa jo at jeg skulle legge ut en video fra da jeg spurte men jeg får det ikke til så jeg sier det bare her.

        jeg spurte mamma og skulle akkurat til å gi henne 200 kr, men så kom søstra mi som ikke fodrar Bieber i det

          heletatt med enda en bieberspesial og så tok hun pengene og sa, Jeg bestiller, så hun bestillte Delux! det   er med 4 exstra sanger og en musikk video. Jeg får CD- En i løpet av mandag - tirsdag og jeg kan ikke veeente!!

  Q- Har du Delux albumet?

. Karoline, #LOVE JB

Ingen kommentarer // 30.10.2011  @ 09:39 //Oss

Jeg har tenkt å begynne på en historie etter mariette:D

Hei<3

nå er jeg ikke lengere historie skriver på Marlenes blogg og kan derfor begynne på en historie etter Mariette:)  Er det noe dere vil?  ønsker dere at jeg skal skrive etter henne?  jeg har tenkt å holde på en stund:) det blir en jule historie med JB selfølgelig. Jeg har tenkt å bruke deres navn i historien så om du kunne kommentere navnet ditt i kommentarfeltet hadde det vært flott!  om du vil selfølgelig. dere kan også komme med tips til hva som skal være med i historien og slikt.

Q - vil dere at jeg skal starte med en historie?

- Karoline, #LOVE JB

2 kommentarer // 29.10.2011  @ 12:50 //Oss
hits
Design og Koding av Silje Lien.