Ferie fra bloggen fra den 18 Desember...

Hei<3

Som dere sikkert vet så er det snart jul. Eller dt er ganske sikkert at dere vet det x) Og på denne bloggen har vi tenkt å ta en jule pause. Den pausen kommer til å vare fra den 18 ca. (kommer mere info om det senere) og frem til den 1.  Kanskje, bare kanskje det kommer til å være litt små blogging, men ellers blir det familietid.Vi har blogget hver eneste dag utenom 3 dager, og vi har snart drevet denne bloggen i tre måneder. Så det betyr også at historien har en pause, men vi håper at dere fortsetter å lese den fra den 1 Januar igjen. Alle har forskjellige tradisjoner, og kanskje så er de på juleerie og slikt. Jula er en familie tid, og derfor tar vi en ''jule-ferie'' <3   håper dere forstår :D

 

Posted by ; justyDbiebs bloggerne!<3<3 

 

Én kommentar // 30.11.2011  @ 19:59 //Oss

All i want for christmas is you - sneek peek!

Hei<3

 

                                       Karoline//

 

Ingen kommentarer // 30.11.2011  @ 18:45 //Video & Musikk

#WeLoveCaitlin

POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no

Ingen kommentarer // 30.11.2011  @ 10:10 //Twitter / Facebook

Justin Bieber - "Im from japan..."

Jeg kan ikke legge inn videoen fordi youtube virker ikke på skole-nette

POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no

Ingen kommentarer // 30.11.2011  @ 08:52 //Twitter / Facebook

Motepolitiet

Heia<3

Karoline;

Elsker det! Du har en kjempe kul og avslappet stil, og gir ikke slipp på den. Men samtidig som du er kul og avslappet er dette et skikkelig rocka antrekk! Det er i skinn noe som gjør det enda kulere. Digger kragen på jakka og at skoene hører til antrekket. Du har truffet den rette knappen igjen Bieber!

Mariette;

Som jeg har sagt før, DU BOMMER ALDRI. Dette var utrolig bra seene kostyme. Liker det utrolig godt. Men det er ikke noe jeg ville sett deg gå i på byen. Men uansett elsker det, liker at sneakersene passer inn til antrakket. sier det igjen DU BOMMER ALDRI !!  

POSTED BY; Karoline, Mariette

Ingen kommentarer // 30.11.2011  @ 08:46 //THE BIEBS - Diverse

Selena skal blir storesøster

Gratulerer så mye til vår kjære Selena Gomez (19). Hun skal nemlig bli storesøster!

Kjæresten til superstjernen Justin Bieber, har lenge hatt lyst til å dele nyheten med resten av verden, men har rett og slett ikke fått lov av mammaen sin. Nå kan hun endelig være åpen med det, og kan fortelle at hun gleder seg stort.

? Mamma og Brian lar meg ENDELIG dele den store nyheten. Jeg kan ikke vente! Mamma bærer nå min lillesøster eller lillebror i magen sin. Jeg er den lykkeligste jenta i hele verden, skriver hun på twitter.

Brian Teefey er altså kjæresten til Mandy Dawn Cornett, som er moren hennes. De to giftet seg i 2006, og det vil bli deres første barn sammen.

Gratulerer til Selena!

Kanskje hun og Justin kan øve seg litt?

//Topp.no

-Random bilde fra google-

POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no

Ingen kommentarer // 29.11.2011  @ 18:04 //Jelena / Selena +

Bieber Facts

♥Da Justin var 8år puttet kusinen hans han inn i en boks, derfor har han klaustrofobi.
♥Pattie sa en gang at Justin burde date en belieber og ikke en kjendis.
♥Justin har laget en fransk versjon av 'One Time' og 'One Less Lonley Girl'.
♥Tattoveringen Justin har på hoften betyr 'happiness'.
♥Justin elsker appelsin juice.
♥ Justin sin første CD kom ut 17.November 2009.
♥Justin sitt favoritt godteri er sure padder.

♥ Når Lady Gaga og Rihanna kyssa Justin,vaska han den ikke bort på dagevis.
♥ Justin bruker plaster på fingrene,for Michael Jackson gjorde det.
♥ Justin banner når han får vondt.
♥ Justin har/hadde en hund som het Sam.
♥ Justin sover med en teddybjørn.
♥ Justin er veldig kilen.
♥ Justin sier at han blir aldri sjalu på folk.
♥ Justin sine favoritt farger er lilla og blå.
♥ Justin liker at jenter sitter på fangen hans.
♥ Han løser en rubisk kube på under ett minutt!
♥ Justin hater uggs på jenter.
♥ Han snakker flytende fransk.
♥ Han har klaustrofobi.
♥ Han er venstre hendt.
♥ Favoritt tallet hans er 6.
♥ Hans favoritt ferie sted er Bahamas.

//Bibses

POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no

Ingen kommentarer // 29.11.2011  @ 17:56 //#Bieberfacts

Nye bilder av Maria og Justin fra musikkvideon 'all i want for xmas is you'

here&#8217;s a photo preview of the new music video &#8220;All i want for christmas is you&#8221; ft. Mariah Carey. The video is coming out in 30th november.

//Bibses

GLEDER MEG

POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no

Ingen kommentarer // 29.11.2011  @ 17:48 //Bilder

"Watching old footage for the tour..."

Han er så søt når han skriver om oss! 

POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no

Ingen kommentarer // 29.11.2011  @ 17:45 //Twitter / Facebook

Tweet

Var litt sent ute med nye tweet men uansett her er det
POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no

Ingen kommentarer // 29.11.2011  @ 17:23 //Twitter / Facebook

Motepolitiet

Heia<3

Karoline;

Karoline dette like! Dette var hot, og spesiellt håret!  Du har en flink designer og jeg ber deg om en ting... IKKE SPARK HENNE!! Digger at du har en litt vandlig stil på ovekroppen og skeier ut med en kul bukse og sko! Dy har alltid kule sko Justin, og jeg digger dem alle sammen! To stikkort; Kult!  ,  HOT!

Mariette;

Åi Åi, har snakker vi. ER helt forelsket i håret og øynene hans, men se på stilen, jeg bruker justin sitt ord meg og beskrive dette, "SWAG" Dette klarte du utrolig bra. Elsker egentlig alt med dette antrekket. Jeg liker at du har litt grått som grundfargen, grå på skoene, grå på buksene og grå på "flippene" fra shorta. ELSK 

 

POSTED BY; Karoline , Mariette _ justydbiebsbloggerne@hotmail.com

Én kommentar // 29.11.2011  @ 07:53 //THE BIEBS - Diverse

Tiffany - Baby, og Pray

Hei<3

 

- Karoline

 

Ingen kommentarer // 28.11.2011  @ 21:16 //Video & Musikk

Selena Gomez - Who says ( cover by; megan Nicole and Tiffany Alvord)

HEia<3

 

POSTED BY; Karoline

 

Én kommentar // 28.11.2011  @ 21:11 //Video & Musikk

Justin Bieber - Mistletoe ( cover ) Megan Nicole!

Heia<3

 

POSTED BY; Karoline

 

Ingen kommentarer // 28.11.2011  @ 21:01 //Video & Musikk

JDBNorway!

Hei<3 

Synes at JDBNorway burde få litt skryt!  De er kjempe flotte bloggere, og for de som ikke leser den bloggen må begynne!  gjetter at de fleste her gjør det. De er aktiv kjempe ofte, og legger av masse tid. Jeg synes at de er en inspirasjon. Esin holdte jo på å slutte nå for litt siden, pga haters, men hun tok i seg mot og fortsatte, noe jeg synes var kjempe modig gjordt av henne!  De er ikke bare aktive, men har nesten alltid noe å blogge om. Og om de ikke har det, blogger de forskjellige videoer og bilder. De har alltid noe på lur. For ikke å glemme det kule designet deres! det er et jule design og jeg digger det!  Folk spør meg mange ganger om vi ikke blir sjalue på hverandre. ( altså jb bloggerne)  men da svarer jeg tja, noen ganger om vi tenker på det, men vi blogger ikke for å konkurere, men for å gi dere lesere noe å lese, finne facts og ferske news. Det er ikke alltid like lett heller. JDBNorway har gått gjennom mange hate brev påde i postkassen, mobiltelefonen og mail. De er kjempetøffe som faktisk ikke knekker sammen,men fortsetter. Jeg synes at de trenger en ekstra ros!  dette gjelder også Bibses bloggen! 

TRYKK PÅ BILDET FOR Å KOMME TIL BLOGGEN!

POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 28.11.2011  @ 20:54 //THE BIEBS - Diverse

Christmas love - del 6

Hei... Jeg føler at det bare er tre stk som leser historien, for det har bare vært 3 kommentarer, og enda så var den forrige delen den mest spennende som kommer til å være frem til del 10 ...  håper på mere respons på denne delen ;)

 

Du rødmet og sto der helt stum. ? Bor du her? Sa han og pekte på huset bak deg. ? Ja, fikk du presset frem. Du kunne ikke tro det!?!

_______________________________________________________________________________________________

Tror du at jeg kan få låne toalettet? Smilte han, med sitt søteste smil ever. Du måtte ha nikket, for han begynnte å gå mot huset. Du så ikke på noe annet enn den fatastiske gutten. Du fulgte han helt inn på do.- Kan jeg få være alene på do? Smilte han. Du skjønnte det fort og rødmet. Plutselig hørte du han sang. ? -??christmas love??  og du fikk følelsen igjen. Det var akkurat som om sangen prøvde og fortelle noe. Akkurat som om det er noe den vil jeg skal gjøre. ? Takk for at jeg fikk låne toalettet, smilte han. ? VENT!  Du er Justin Bieber ikke sant?  Han så veldig sjokka ut etter det spørsmålet så han svarte.- Gjett da? . du lo litt før du svarte ? Da er du sikkert det. ? Du er veldig søt assa. Smilte han og så deg rett inn i øynene. Du rødmet. ? Jeg elsker når jenter rødmer. ? Det er vel mest du som er kjekk, smilte du. Han kom nermere deg. Du kjennte pusten hanns. Han teaster deg tenkte du. Så trakk han seg tilbake og sa.- Hade må dra, skal du på swift konserten i morgen forresten? ? Ja, smilte du. ? Treffes sikkert da. Sa han og blunket til deg. Han gikk, men snudde seg igjen. ? hade søta, sa han og kyssa deg på kinnet. Du fulgte han ut og sa hade. Du kunne ikke tro at JUSTIN BIEBER HAR VÆRT I DITT HUS!!!


Du må ha besvimt for når du opnet øynene sto moren din og Lene over deg. ? Hva skjedde? Spurte du mens du holdte på og sette deg opp. ? Du besvimte, tror vi. Sa moren din beskymret. Da kom du på det. ? Justin Bieber var her for en stund siden! Sa du sjokka. ? Så, så, sa moren din. ? Jeg tror du er syk. Smilte moren din. ? NEI! DET ER HELT SANNT! Ropte du. Du var kjempe sinna for at di ikke ville tro deg. ? Du har hørt for mye på musikken hanns, (DN*) , sa Siri alvorlig. ? HVA?!  Han lånte toalettet, og han begynnte å synge den derre Christmas love sangen sin Siri! Sa du helt rød i fjeset. Kanskje har di rett, sa du inni deg. Kanskje jeg har slått hodet og drømmt det. Sa du. ? Jeg møtte Taylor Swift i dag! Prøvde du deg. Og det er helt sant bare spør Lene! Sa du. ? Du har slått deg, smilte moren din. Åh, flott de vil ikke tro på det en gang! Telefonen ringte plutselig og moren din tok den. ? Halo?  Du så at hun fikk et alvorlig uttrykk. ? ja, det går bra. Smilte hun med et lettere ansiktsuttrykk. 

Q - hvem tror dere hun snakker med?  mere?

POSTED BY; Karoline

Crazy Justin Bieber fan video!

Haha, lo godt nå jeg :p

 

 

HAHA

Q - morsom?

POSTED BY; Karoline

 

Ingen kommentarer // 28.11.2011  @ 18:17 //Video & Musikk

Sint bestefar sier imot barnebarna sine!

Hay<3

 

OMG!!

POSTED BY; Karoline

 

Ingen kommentarer // 28.11.2011  @ 18:13 //Video & Musikk

'' Why i hate Justin Bieber '' - Video!

Hei!  forstår ikke hvordan folk kan hate en persjon så mye at en lager en hate video!

 

POSTED BY; Karoline

 

Ingen kommentarer // 28.11.2011  @ 18:11 //Video & Musikk

Cody Simpson synger Mistletoe!

Hei<3

 

 

Q - er du en Simpson fan?

POSTED BY; Karoline

 

Ingen kommentarer // 28.11.2011  @ 18:07 //Video & Musikk

Nytt Instagram bilde lakt ut av Alfredo!

Hallo:)

 

'' Took my little cousins bowling!! Sad part is they're beating me lol ''

 

 

POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 28.11.2011  @ 18:02 //Bilder

Nye Instagram bilder tatt av Kenny!

Heia<3

''Business is on the rise in Charlotte!''

''Say word! There is a Pinkberry in the airport in Charlotte??? I'm so hype right now!''

 
''My reading for this flight! Shout to for always inspiring people!''
 
 
 
''Who wants some!?''
 
 
 
''lunch and a movie... #TwilightBreakingDawn ''
 
POSTED BY; Karoline
 
 
 
Ingen kommentarer // 28.11.2011  @ 17:58 //Bilder

Nye tweet & RT's!

Heia<3

POSTED BY; Karoline

 

Ingen kommentarer // 28.11.2011  @ 17:48 //Twitter / Facebook

Jelena basseng kyss!

Hei, dette var allt allt for søtt til å unngås.


Q - søtt?

POSTED BY; Karoline


 

Ingen kommentarer // 28.11.2011  @ 17:42 //Bilder

Hviste dere at... / Bieber facts

Hei<3

Hviste dere at...

- i mars snek to jente Beliebere seg inn på hotell rommet til Justin, og han merka dem, men sa ingen ting. Til slutt hoppa han frem og skremte de!

- Om Justin ikke hadde vært super stjerne, eller interiessert i basketball, ville han blitt barnehage onkel.

- Justin sagger, fordi han føler seg syk om han har buksene ordentlig opp.

- Justin snek seg inn på et hotell rom som sto opent, og gjemte seg der helt til de som skulle bo der kom. Og da turte han ikke å komme frem så han satt der helt til han måtte hoste, og da gjestene på hotellet så at det var ham, lo de.

- Justin får panikk om han har dårlig ånde, og pusser tennene 5 ganger om dagen.

- Justin liker ikke jenter som dekker uren hud, bare for å dra til byen.

 

Q - Noe du ikke visste?

POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 28.11.2011  @ 17:36 //THE BIEBS - Diverse

Planlegger Selena en to ukers ferie med Justin Bieber?

Heia<3

Selena og Justin har vært travelt opptatte i det siste, men når de først har fri og kan være sammen, utnytter de sjansen stort.

Jelena er nemmelig veldig ledige utover vinteren, og har planer om å være masse sammen. Selena gleder seg til å tilbringe tid sammen med kjæresten sin utenfor værdagen. De er begge to travle superstjerner og har da masse og gjøre. Rykter sier at Selena og Justin har planlakt en ferie som inneholder bare dem to. De kommer til å være helt alene utenom kelnere og slike folk, men de er helt uten sikkerhetsvakter. 

-'' jeg kommer til å ha en uke fri på grunn av Thanks giving, og en og en halv eller to uker litt etter jul.'' -'' og da kommer jeg og sansyneligvis Justin bare til å slappe av og ikke gjøre noe.''

 

Q - Hadde dere satt pris på å få dra til en fredfull plass, uten sikkerhetsvakter og bare ikke gjøre noe om dere var superstjerner?

POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 28.11.2011  @ 17:20 //NEWS

Justin skal på So Random 4 desember!

Hei<3

Justin skal på disney channel komedien So random den 4 Desember. Han skal opptre der. Det er mange andre kjendiser som Cody Simpson, Jalyas og mange flere som har vært der. Han skal sitte på en stol og synge Mistletoe, og skal være omringet av et søtt vinterland.

 

 

 

Nesten alle sammen som leder showet er Beliebers så de ble helt gira da de fikk med selveste Justin Bieber på showet sitt. - Vi har hatt mange store kjendiser, blandt annet Cody Simpson, men han er enda ikke like stor som Justin Bieber, derfor er det kjempe stort. kommenterer Starling Knight.

Hvem vet, kanskje vil Justin også en gang samarbeide med Disney? 

POSTED/WRITED BY; Karoline

 

Ingen kommentarer // 28.11.2011  @ 16:54 //NEWS

skillt ved fødselen?

Hallo<3

Jeg synes Alejandro Avilez og Justin ligner syykt!

POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 28.11.2011  @ 16:08 //THE BIEBS - Diverse

Motepolitiet

 

Mariette; He is sexy, and the world knows it.. Se på det håret, Kjekkasen i rosa, elsker det. Morsomt at han har Tiffani Thiessen på t-shorten. Kom igjen prøv deg på han vell ? LEGGO !!

Karoline; E*LSKER DET! men ikke brillene, di var direkte stygge,,. bra du ikke bruker de så ofte -.- men digger resten av kombinasjonen, og du har jo det lille extra--- HÅRET!! digger deg bieber!

POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no  

Ingen kommentarer // 28.11.2011  @ 15:43 //THE BIEBS - Diverse

"everyone try and get out and enjoy your sunday. #muchlove"

POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no

Én kommentar // 27.11.2011  @ 22:28 //Twitter / Facebook

Mamma du er god du

Mamma kan en del jo


Måtte bare dele det med dere, syntes det var så morsomt samtidig som det skremer meg litt.. Haha ELSKER DEG MAMMA

 

POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no

2 kommentarer // 27.11.2011  @ 20:40 //Oss

STEM på Justin Bieber - Hottest Male

Stem >HER<


POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no

Ingen kommentarer // 27.11.2011  @ 20:16 //NEWS

JUSTIN BIEBER KYSSER EN HUND TIL 15 000 DOLLAR

Under bilde stod det:
Justin Bieber kissing a cute dog at the Pencils of Promise Gala with buddy Alfredo Flores

//NinaJBfan

POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no

Én kommentar // 27.11.2011  @ 20:10 //NEWS

Konkurranse - Vinn Justin Bieber genser

Jeg er med >HER<

Man kan vinne denne i valgfri farge

POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no

 

Ingen kommentarer // 27.11.2011  @ 13:42 //Konkuranse

Motepolitiet

Jeans + Jeans = HOT

Mariette ; Elsker det, Syntes det så kjempe bra ut, han kunne gjerne gått slik en gang jeg får møte han. SEXY kaller vi dette

Karoline; her bomma du kanskje litt, bieber. Vesten er fin,men alt alt for kjedelig! jeg digger skoa, og buksa men vesten; IKKE SÅ MYE! bedre lykke neste gang.


POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no

Ingen kommentarer // 27.11.2011  @ 10:50 //THE BIEBS - Diverse

Justin Bieber Julepynt

//JDBNORWAY

POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no

Ingen kommentarer // 27.11.2011  @ 10:46 //Bilder

Bieber Facts

♥Justin har sakt at den perfekte dag ville vært å snakke med kjæresten sin i flere timer.

♥En gang spurte Jazzy: "Hvorfor følger folk med kamera etter deg?" Justin svarte: "Fordi de elsker deg".

♥Justin kunne ønske at han kunne fly.

♥Justin syntes han ser stygg ut når han gråter. (Kommenter om du er uenig!)

♥Det var Justin sin idè og gi OLLG blomster.

♥En gang stoppet Justin bilen sin og klemte en gråtende fan.

♥Justin syntes det er sexy når jenter biter underleppen sin

♥Kysset i Mistletoe ble gjort 25 ganger for å få det perfekt.

//Bibses

 

POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no

Ingen kommentarer // 27.11.2011  @ 10:42 //#Bieberfacts

"My new music vid 4 SantaClausIsCominToTown" - Twitter
 

 

POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no

Ingen kommentarer // 27.11.2011  @ 10:38 //Twitter / Facebook

Motepolitiet

Mariette; Har ikke ord, dette er bare så utrolig fint, han har også satt sløyfen på skrått, alltid sin egen vri på stilen sin. Digger alt med dette antrekket, det var utrolig bra. Håret litt perfekt, DETTE LIKER VI

Karoline; HELT ENIG MED MARIETTE!!  liker at du kan tatt ut en liten ting, som sløyfa. Den henger bare å slenger, nor som gjør anntrekket enda bedre. Skoene har hvite såler så ikke allt blir sort der nede og det liker jeg! denne var du heldig med.


POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no

Ingen kommentarer // 26.11.2011  @ 21:41 //THE BIEBS - Diverse

Justin på Sirius radio!

Hei<3

 

POSTED BY; Karoline

 

Ingen kommentarer // 26.11.2011  @ 16:56 //Intervjuer

Svar på spørsmålsrunden!

Heia<3

Jeg skriver ikke navnene nå, men dere forstår sikkert hvem som har skrevet hva:)

 

Hvorfor blogger du?

Jeg blogger fordi at jeg synes det er gøy. Jeg er kjempe glad i de som blogger her sammen medmeg, og greier ikke tanken på å slutte her (enda).

Hva liker du ved Justin Bieber?

Jeg liker smilet, og spessiellt persjoneligheten hanns. Han er spesiell og er ikke som alle de andre. Derfor liker jeg han,

Hvorfor begynnte du/dere å blogge?

Jeg begynnte vel å blogge for å prøve noe nytt. Jeg har hatt flere jb blogger som jeg har sletta. Men jeg fikk med meg Mariette, noe som fikk meg til å blogge.

Hvordan fekk du med dei hine?    ( vet ikke hva det betyr, men tror det betyr hvordan jeg fikk med de andre)

Jeg bare sendte en chat melding og fikk de med med en gang:p

Har du en annen blogg?

Nei, men Mariette har.

Hvilken blogger leser du?

JDBNorway, Bibses.

Hvor lenge har du vært fan av Justin Bieber?

Jeg har vært i 2 år, og Mariette 1 år tror jeg.

Hvor mange lesere har dere hver dag?

rundt ca. 30-50. la ut statistikken i går.

Liker dere Voe? er hun en inspirasjons kilde for dere? hvorfor?

Jeg har ingen ting imot henne, men jeg leser ikke bloggen hennes. Nei hun er ingen inspirasjon. Våre inspirasjoner er vel Bibses og JDBNorway.

Når begynnte du å like JB?

For to år siden, i mars

Hva er best med Justin Bieber's ansikt?

Øynene!

Hvor bor dere? Liker dere å bo der?

Jeg bor i Namsos , ja trives der, men ikke nå for nå har vi full storm opp i 30 i vinnstyrke, noe som er en tornado

Kjærester?

Nei

Hva synes dere om haters?

Liker dem ikke i det heletatt, men bryr meg ikke om dem.

Hvilket fag er best på skolen?

Norsk

Hvem er deres bestevenner?

Har ingen, Mariettes er ei som heter Madeleine.

1.Hva er favoritt fargen deres?

LILLAA!

2.Hva liker du best med Justin?

Persjoneligheten

3. Hvorfor blogger du om JB?

Fordi at jeg elsker jb og igjenom bloggen får jeg vite nye news hver eneste dag.

 4. Hvilke sanger av Justin liker du aller best?

hm...Må nok bli Christmas love

5. Hvor i Norge bor du?

Nord - Trønderlag

6. Hvor gammel er du?

12

7. Hvilken farge er det på huset ditt?

Grå/blå

8. Hvilken musikkvideo liker du best av Justin?

Pray
9. Hva slags mobil har du?

Sony Ericson w595

10. Hva er favoritt faget ditt?

Norsk

11. Hva er favoritt maten din?

Pizza og fiskeboller i hvit saus

12. Har du noengang farget/stripet håret?

nei

13. Hvilket fagh liker du minst?

Matte

14. Har du noen dyr? Isåfall hvilke?

Ja, to katter og en hund

15. Hva heter bestevennen din?

har ingen

16. Har du søksen? Isåfall hvor mange?

jeg har bare halvsøsken og stesøsken..tilsammen 9 !

17. Hvor mange pc'er hr du i huset?

2

18. Hvor mange tv'er har du i huset?

1

19. Kan du hele gangetabellen?

nei:p

20. Hva syns du om Jelena?

DIGGER DEEEM<3

21. Er skolen din stor?

ja

22. Hvor gammel er du?

12

23. Hvilken klasse går du i ?

sjuende

24. Har du kjæreste?

NEi

25. Hva er favoritt dyret ditt?
katt og hund
26. Hvor mange kjærester har du hatt?

5

27. Hva syns du om Selena?

En kjempe søt og herlig jente

28. Liker du noen andre kjendiser enn Justin?

Selena Gomez

29. Liker du one direction?

Ja, men ikke værdens største fan

30. Er det mange spm?

ja

31. Tror du det holder med spm nå?

ja :p

32. Fortsetter litt mer jeg ;D (ikke noe spm)

33. Hva er den ordentlige hårfargen din?

brun

34. Hva slags øynefarge har du?

blå<3

35. Bruker du briller? ^^

ja -.- men bruker de ikke:p

36. Har du twitter?

jepp  @SweetyBelieber_

37. Har du noen sang på hjernen atm?

nei

38. Spiller du noe instrument?

ja,piano

39. Hvor lenge har du vært fan av Justin?

2 år

40. Har du noengang vært på JB konsert?

nei D:

42. Har du noengang møtt/sett han på ordentlig?

nei :(

43. Hva er favoritt programmet ditt?

Gossip girl

44. Hva er favoritt filmen din?

NSN /Never say never  og Twilight<3

45. Hva er favoritt boka di?

Danse i snøen

46. Liker du twilight?

ELSKER TWILIGHT!!!<3

47. Hvis ja, har lest bøkene og sett filmene?

Sett filmene, men kinoen her er på flytte fot så har ikke sett braking down part 1

 

48.  Hvem var du fan av før du visste om Justin?

Katy Perry, en bare fordi at alle hadde noen de var kjempe stre fans av og jeg hadde ingen så jeg valgte Katy, men så kom JB inn og jeg ELSKET HAN!!<3<3

 

Tusen takk for flotte spm:)

POSTED BY; Karoline 

 

Må utsette SPM-runden!

Hei, her er det full og kraftig storm, og jeg får ikke bruke internetten, så må utsette spm runden..:) men bare fortsett og spørr oss:0

 

- Karoline

Ingen kommentarer // 25.11.2011  @ 17:06 //Oss

#PrayforJustinBieber

 

POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no

Ingen kommentarer // 25.11.2011  @ 15:59 //Twitter / Facebook

Spørsmålsrunde!

Hei og hå!

 

Nå er det LEEEEEENGEEE siden vi har hatt en spørsmålsrunde her på bloggen. Nå starter jeg en, og svarene skal IKKE være på video denne gangen, sorry. Dere kan spørre om allt mulig og jegskal prøve og svare på alle sammen. Det kan hende at jeg velger og ikke svare på private spørsmål, men som sakt skal jeg prøve:)

Det er også noen regler for spørsmål. Dette er ikke lov å spørre om;

Har du hatt ***  , Har du noen ganger vært kåt, og slike seksuelle ting. Det er heller ikke lov til å spørre om vi kan dra til helvete eller om vi kunne tenke oss det.

Da starter runden, og jeg avslutter den i kveld kl. 18.15.  Gleder meg til å høre deres spørsmål:)

 

PS!!  kommenter spørsmålene dine i dette innlegget.

POSTED BY; Karoline

Justin på skolen

Heia<3

 

POSTED BY; Karoline

 

Én kommentar // 25.11.2011  @ 12:08 //Bilder

Justin grimaser

Hei og hååå<3

POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 25.11.2011  @ 12:04 //Bilder

Jelena

POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 25.11.2011  @ 11:54 //Bilder

Bieber Thoughts!

Heia<3

POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 25.11.2011  @ 11:47 //THE BIEBS - Diverse

Bieber room! - ble forelsker i det rommet!

Heia

 

Tenk deg hvor mange penger det derre koster!!! Jeg har brukt over 1500 kr på jb ting, men de derre må være over 13.000 kr!

POSTED BY; Karoline

 

Ingen kommentarer // 25.11.2011  @ 11:38 //Video & Musikk

Nytt Instagram bilde av Alfredo -''Selena killing it on stage with Taylor! #MSG #WHOSAYS''

''Selena killing it on stage with Taylor! #MSG #WHOSAYS''

POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 25.11.2011  @ 11:29 //Bilder

Nytt Instagram bilde lakt ut av Kenny !

HEi, et nytt Instagram bilde av Kenny!

 

POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 25.11.2011  @ 11:26 //Bilder

Justin kysser en jente på stranden! - Face eller ekte?

Hei, dette bildet må iallefall være kjempe godt redigert!!

Ser ganske ekte ut spør du meg!

Q - hva tror dete?

Vet jo at Justin ikke ville ha gjordt det, men haloo! endten er det en gutt som ligner på ham, eler så er det himla godt redigert!!!!!

En ting er sikkert! DETTE ER IKKE REDIGERT, HVEM REDIGERER SÅBRA??

POSTED BY; Karoline

 

Én kommentar // 25.11.2011  @ 11:13 //Bilder

Arvil Lavigne advarer Justin! ; Ta godt vre på stemmen din!

Heisann<3

Arvil vet hvordan man gjør en karriere kort, og gir nå Justin kjempe flotte tips for å bevare den!

Arvil Lavigne fikk sin første rekord plate i November 200 når hun bare ar 17 år gammel. Nå, har hun fått en travelkarriere og er nå opptatt av å være i studio og lage sitt femte album. Som Arvil, startet Justin Karrieren sin som ung, og er nå på vei oppover til å bli en av  historiens beste artister. Arvil viste folk industrien og hvor fort man kan miste en karriere, og ber eksklusivt nå om et pivat møte med Justin, for å gi han gode tips for å ikke ende karrieren sin. Hun er en fan av ham selv, og ønsker ikke at han skal bomme på karrieren.

''Jeg tror han er på rett vei nå'' fortalte hun en kilde på Picksie 2.0 Launch i New York City's Lucky Lanes 22. November. ''Han ser ut til å jobbe virkelig hardt og lager masse nytt materiale. Bare han tar vare på stemmen sin.'' sa Arvil.

Arvil viste også noen tips for å ikke knekke hjertene til fansen. '' Uansett om du mister noen i et sterkt forhold, kan ikke tiden vise vei videre. Det må du gjøre selv.'' fortalte hun, ogmente at det kommer mange nedturer under en karriere, men det er noe du må lære og bygge opp helt selv, uten hjelp.

Som Justin, er Arvil også Canadisk så hun feiret thanksgiving for en måned siden. Men i går , ville hun også opptre i Marcy's Thanksgiving dag paraden. '' Jeg er kjempe spennt. Jeg holder på med en ny single '' Wish You Were Here.''

POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 25.11.2011  @ 11:07 //NEWS

Få drømme shooten din meg Justin!

Hei<3

Nå kan du få en fantastisk drømme photo shoot med selveste Justin Bieber!

 

Bare gå inn på justinbiebersomeday.com og der skal du finnedet. Jeg kommer ikke inn på den siden, for det er noe med nettverket mitt som  er såååå overbeskyttende,men dere kan jo lage en video.

Gjerne send DIN video til oss.

POSTED BY; Karoline

 

Ingen kommentarer // 25.11.2011  @ 10:46 //Video & Musikk

Justin hos David Letterman - full Interview

Hei<3

Som dere sikkert har fått med dere, var Justin hos Letterman i går ( 24,11,11 )  og her har dere hele intervjuet.

 

HAHA

POSTED  BY; Karoline

 

Ingen kommentarer // 25.11.2011  @ 10:31 //Intervjuer

Flere bilder fra Rockfeller Center!

Hei, og god morgen:) sovet godt? 

3.jpg

10.jpg

11.jpg

7.jpg

6.jpg

2.jpg

5.jpg

12.jpg

9.jpg

8.jpg

1.jpg

4.jpg

 

Q - greier du å velge ut et spessiellt bilde?

Jeg valgte;

11.jpg

POSTED BY; Karoline

 

Ingen kommentarer // 25.11.2011  @ 10:26 //Bilder

Motepolitiet

Mariette;  Det vare en fin kombinasjon her. Kul jakke, det er bra han har gjordt resten av antrekket så enkelt, Digger fargen å jakken hans. Gullegutten

Karoline; Elsker gull jakka og buksa, men sneekersene kunne kanskje hatt noe gull på seg, for å knæsje det opp ekstra. Ellers digger jeg anntrekket og kunne gjærne bydd 1 million om mamma lot meg få lov på den jakka!

POSTED BY: Mariette og Karoline

Ingen kommentarer // 25.11.2011  @ 10:15 //THE BIEBS - Diverse

Justin sang feil på Santa claus is coming to town - 2 ganger!

Heisann<3

-justin sang feil 2 gamger da hanopptredte på Today Show!  Han gjørde det litt etter   4:10   og 3:32   Men han gjorde det beste ut av situasjonen som profer gjør!

 

POSTED BY; Karoline

 

Ingen kommentarer // 24.11.2011  @ 18:39 //Video & Musikk

Justin on Today Show

Heia<3

 

 

GENSEREN TIL JB ER OGSÅ NORSK!!!

 

Helt syykt, han har også en norsk OnePiece  :p

 

POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 24.11.2011  @ 17:52 //NEWS

Justin opptrer på Rockfeller center - Videoer

Heisann<3

 

aww!<3

POSTED BY; Karoline

 

Ingen kommentarer // 24.11.2011  @ 17:48 //Video & Musikk

Justin på rockefeller center! - Bilder

Hey<3

 bibses//

COPY BY; Karoline

Ingen kommentarer // 24.11.2011  @ 17:42 //Bilder

Nye bilder!

Heia<3

7.jpg

13.jpg

12.jpg

11.jpg

 

 10.jpg

8.jpg

9.jpg

4.jpg

1.jpg

 

6.jpg

2.jpg

Q - likte du dem?

POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 24.11.2011  @ 17:35 //Bilder

Mariah vil ha en ny DNA-test!

 

Som dere vet tok Justin en DNA-test på fredagen i forrige uke, men nå vil Mariah desperat at han skal ta en ny test. Denne gangen vil hun at begge skal være til stede under DNA-testen. Dette la Mariah til:?I want a new DNA test with both sides together at a lab in California as soon as possible,? Leving told the Daily News. ?As soon as I tell her to do it, she?ll do it. We need proper protocol and a chain of custody.?

//Bibses

 

POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no

Ingen kommentarer // 24.11.2011  @ 16:55 //NEWS

Anmeld denne siden !

Hei, bli med å annmelde denne siden!

http://www.facebook.com/#!/pages/vi-som-hater-justin-bieber/105300926173554

 

Jeg annmeldte den for Hatmeldinger - Rettet mot kjønn eller sek...    !  annmeld den av samme grunn du også!!!

 

Q - kan du være så snill å gjøre det?

POSTED BY; Karoline

3 kommentarer // 24.11.2011  @ 13:50 //NEWS

Selena Gomez - Fly to heart

Hei<3

synes denne sangen er så fin, og så fannt jeg den menns Selena synger den ! fikk tårer i øynene jeg :') 

 

 

aww! så søt<3

POSTED BY; Karoline

 

Ingen kommentarer // 24.11.2011  @ 13:21 //Jelena / Selena +

Statistikken vår!Hei<3

I går la jeg ut et innlegg om at jeg skulle legge ut statistikken vår for hele blogg oppholdet vårt, om vi fikk 10 kommentarer og det gjorde vi :D  tusen takk:)<3

 


Så i gjennomsnitt i uka har vi 371 side visninger

 i måneden har vi ca. 2053 side visninger i gjennomsnitt.   På 90 dager har vi 5700 sidevisninger. Noe som er veldig bra til å ikke være en så kjempe populær blogg.

 

 

Det var statistikken , og ELSKER DERE SUSSEBASSENE MINEE<3<3  BELIEBERS ARE THE BEST!!<3<3

 

POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 24.11.2011  @ 12:51 //Oss

"Varsity jacket closest thing to high school" - Instagram

@justinbieber Me and the homey @alfredoflores <br />Nov. 23, 2011, 8:50 p.m.
/ filter:Walden

Me and the homey @alfredoflores

@justinbieber Varsity jacket closest thing to high school <br />Nov. 24, 2011, 12:46 a.m.
/ filter:Sutro

Varsity jacket closest thing to high school

POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no

Ingen kommentarer // 24.11.2011  @ 09:08 //Bilder

Justin Bieber - "that was a great day....HAPPY HOLIDAYS EVERYONE!!"

POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no

Ingen kommentarer // 24.11.2011  @ 08:29 //Twitter / Facebook

Motepolitiet

Mariette;

Briller, røde bukser, leoprd mønstrede sko og en levene slange, Vildyret har våknet. Jeg likte det utrolig godt, kanskje skoene krasjet litt men det ble litt kult uansett, matcher jo slangen.

Karoline;

Her har du ikke bommet en prikk. Digger at du  har lakt tl skoene, de står i stil til resten av det ville antrekket. dette likte jeg.

 

POSTED BY: Mariette - karoline

Ingen kommentarer // 24.11.2011  @ 07:06 //THE BIEBS - Diverse

Justin Bieber droppet bursdagen til Selena?

Det er få kjendispar som er så populære som Justin Bieber og Selena Gomez.

Da hun hadde bursdag, måtte hun imidlertidig klare seg uten kjæresten. Sanger og skuespiller Selena Gomez fylte 19 år før i år, og hadde gledet seg til å feire med Justin, men han priorite jobben. Karriere er tydeligvis allerede i høysete, på tross av hans unge alder. I følge «E! Online», var ikke skjønnheten kjempeglad for det:

- Jeg tror kanskje mamma har planlagt noe for meg, men jeg vet ikke helt hva, så jeg tror jeg bare drar på turnè-øvelse hele dagen.... kanskje gå ut å spise med familien på kvelden... Sykt kjedelig... Jeg tror faktisk han (Bieber) kommer til å være i Atlanta.. Menmen, vi må alle jobbe.

Selv om han sviktet henne på bursdagen hennes, har han i ettertid veiet opp for det. Han har blant annet leid en hel kinosal for henne, og kjøpt uttallige gaver. Vi får håpe hun tilgir ham, da. Eller?

//TOPP.NO

Hva syntes du om at han droppet bursdagen framsor jobb? 

POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no

Ingen kommentarer // 23.11.2011  @ 22:52 //Jelena / Selena +

Justin Bieber - " TREE LIGHTING! LEGGO!! #drummerBOY"

Vist noen lurer på hvorfor det kommer så mye fra twitter her i dag fra meg er det forde vi har fordelt litt oppgaver så jeg  har fått ansvaret for twitter

 Part 1:

 

Part 2: 

 

POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no

Ingen kommentarer // 23.11.2011  @ 22:46 //Twitter / Facebook

Justin Bieber - "...and u know me...bringing more SURPRISES!..." 

POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no

Ingen kommentarer // 23.11.2011  @ 22:21 //Twitter / Facebook

Nye bilder fra TODAY SHOW

Nemmen sjekk de da, Jævlig hotting 


 //BIBSES

POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no

Ingen kommentarer // 23.11.2011  @ 21:32 //Bilder

Justin Bieber Backstage at The Today Show November 23

 

POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no

Ingen kommentarer // 23.11.2011  @ 19:46 //Video & Musikk

Ser Justin på Selena's bryster?

Hah, kanskje dere har sett det før, men det ser ut som Justin sitt blikk er klistret på Seelenas pupper.

//Fra MMVA 2011

POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no

 

Én kommentar // 23.11.2011  @ 19:06 //Jelena / Selena +

Justin Bieber - "YEP!! Surprise #2 today...."

Så bra han har en bra dag, merker jeg føler meg bedre når jeg vet han har en bra dag

POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no

Ingen kommentarer // 23.11.2011  @ 18:58 //Twitter / Facebook

Noen som vil se statistikken vår?

Hei<3

Er det noen der ute som ønsker å se hele statistikken vår?  dere kan nå få se den om det blir 10 kommentarer. Det telles ikke om en person kommenterer flere gangr, 1 gang holder.

 

Håper noen vil se den:)<3

 

10 kommenterer får dere se den:)<3

POSTED BY; Karoline

10 kommentarer // 23.11.2011  @ 18:53 //Oss

Motepolitiet

Jeg tenkte og begynne med noe jeg kaller "Motepolitiet" her vil jeg og/eller Karoline legge ut et nytt bilde hver dag som vi kommenterer klær, hår og annet. Jeg håper dere vil ønske velkommen til den nye "tingen" her på bloggen

Flott fra topp til tå, dette var utrolig bra. Var kult at han kompinerte hvit dress med hvite sneakers. Jeg liker at sløyfen og "tørklet" er i sort, slik at ikke alt blir hvitt. Håret er bra staylet. Bra jobbet, du ser super ut justin, "En dans?" 

 

POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no

Ingen kommentarer // 23.11.2011  @ 17:49 //THE BIEBS - Diverse

VS

Nå tenkte jeg og ha en VS hvor dere skal si hva dere likte best

Q: Hvilket likte du best?

 

POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no

Ingen kommentarer // 23.11.2011  @ 17:21 //VS

Justin Bieber - "today is going to be a good day. #UndertheMistletoe"

POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no

Ingen kommentarer // 23.11.2011  @ 17:15 //Twitter / Facebook

NY MUSIKK VIDEO!! - falala

Hei<3 

np er falala musikk videoen kommet ut:D  ENJOJ;

 

Viste ikke at den har kommer ut jeg:p men det er bare 300 og noen wives enda da...jeg var nr 30  :p 

 

Q - likte du den?

POSTED BY; Karoline

 

Én kommentar // 23.11.2011  @ 13:29 //Video & Musikk

"Serious fAce" - Instagram

@justinbieber Serious fAce <br />Nov. 22, 2011, 8:31 p.m.
/ filter:X-ProII

Serious fAce

POSTED BY: Mairette - Mariette_95@live.no

Ingen kommentarer // 23.11.2011  @ 09:15 //Bilder

"Crazy eyes lol.." - Instagram

@justinbieber Crazy eyes lol <br />Nov. 22, 2011, 8:26 p.m.
/ filter:Nashville

Crazy eyes lol

 

POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no

Ingen kommentarer // 22.11.2011  @ 22:10 //Bilder

Justin ute med Baylor, Selena's hund

Tumblr_lv1genlyhy1qhft5ko1_500_large

//Bibses

 

Hawt,, men du Justin? Ikke vurdete så dra opp buksa litt varfall? 

POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no

Én kommentar // 22.11.2011  @ 20:50 //Bilder

Christmas love - del 5 &lt;3

Hei og hå<3

Her har dere del 5, skal være bedre på å legge ut deler :)  LOVER!!

 Hun gikk inn i butikken, og to minutter etter kom hun ut med både, kjolen og sko. ? Sånn nå kan vi gå videre. Smilte Lene. Du små lo litt, og gikk videre. Plutselig hylte Lene.

___________________________________________________________________________________________________

Du så i retningen som Lene så mot. Der sto selveste Taylor Swift!  - Kan vi få autograf. Hun smilte til oss, og skrev ned autografen sin. Vi tok bilder og slikt også. Så sa hun,- Har dere billetter til Konserten? Vi svarte ja, tror vi da? - Har dere mange da? Smilte dun. ? eh, fem. Nei seks., svarte du. ? hun begynnte å lete i veska si. ? Her har dere seks Backstage pass. Smilte hun. ? å tusen takk, sa du og du fikk en klem. ? men nå må jeg gå, snakkes i morgen da. Smilte hun. Dere så noen andre komme springende mot henne. I ettertid begynnte dere å tenke på hvor barnslige dere hadde sett ut. Dere begynnte og le og sa i kor.- TENK AT VI HAR MØTT TAYLOR SWIFT!  Du var kjempe hyper. Dere satte dere på kafeen, før dere dro hjem. Da dere kjørte hjem, kjørte dere bak en stor buss! Det var ingen vandlig buss. Plutselig stoppet den og dere måtte bråbremse. Buss døra opnet seg og en høy, mørk mann kom ut og begynnte og se under bussen. ? Jeg slipper deg av her. Smilte Lene. Du gikk ut og forbi bussen. Du så Lene snu og kjøre bortover veien. ? Hei, du? Sa en stemme det var den mannen som var under bussen. ? Kan du rope Alfredo?  Du svarte ja og ropte ? ALFREDO! En gutt i 19 årene kom ut av bussen. ? Hva? Sa han og så på deg. ? han derre mannen unner bussen ropte på deg, smilte du. ? Justin!! Ropte Han gutten som tydeligvis het Alfredo. Da kom det ut en gutt med kaps, hettegenser og solbriller ut av bussen. ? Hva er det? Sa gutten. Det var noe kjent med stemmen. ? å hei, smilte han til deg. Han tok av seg solbrillene og da smeltet du. Øynene, de traff deg og hjertet ditt hoppet over to bank. ? Hei, sa du og vinket på en skikkelig tåpelig måte. Du rødmet og sto der helt stum. ? Bor du her? Sa han og pekte på huset bak deg. ? Ja, fikk du presset frem. Du kunne ikke tro det!?!

 

Q - mere?

POSTED BY; Karoline

Jelena forlater AMA's - BILDER

Heia<3


BIBSES//

POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 22.11.2011  @ 17:54 //Bilder

Hvorfor ser alltid Justin en annen vei enn de andre?

Hei<3   Jeg stakk innom BIBSES bloggen for å se om deres nye design hadde kommet, så kom jeg over et veldig lettis innlegg skrevet av Silav, så jeg fikk ideen om å poste det på denne bloggen, det var bare alt for morsommt til å unngås...


Haha, ALLE ser den veien mot Justin.. untatt han, han ser motsatt! Men det er fra i går kveld.

Samme her.. bilde er fra en sånn annen prisutdeling.

Samme her, han ser fortsatt motsatt vei.. og denne er også fra en annen prisutdeling.

 

BIBSES//

Q - funny ?

 

POSTED BY; Karoline
Ingen kommentarer // 22.11.2011  @ 17:48 //THE BIEBS - Diverse

BRUKE DET TIL skilt under fødselen ?

 

 Heia<3

Mariette synes Justin og Paul Westly ligner!

 

TEMA; Utseene

 

Q - er du enig med Mariette?

 

DERE KAN BESTEMME HVEM SOM BLIR DAGENS ''SKILLT FRA FØDSENEL?'' . Det gjør dere ved å sende oss dine to bilder, eller om du redigerer så de blir i et bilde. send dem til justydbiebsbloggerne@hotmail.com eller send dem til oss på http://www.facebook.com/profile.php?id=100001633830937#!/profile.php?id=100002938975005 

 

POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 22.11.2011  @ 17:43 //THE BIEBS - Diverse

Nytt instagram bilde - HOT

@justinbieber Hyfr <br />Nov. 22, 2011, 3:31 p.m.
/ filter:Walden

ååh jævlig deilig han er!!

 

POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no 

Ingen kommentarer // 22.11.2011  @ 17:00 //Bilder

Justin - "I'm sexy and I know it"

POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no

Ingen kommentarer // 21.11.2011  @ 17:47 //Twitter / Facebook

Justin ; '' i'm sexy and i know it''

Hei og hå<3

 

En kjempe bra video spør du meg :p

POSTED BY; Karoline

 

3 kommentarer // 21.11.2011  @ 17:37 //Video & Musikk

Justin Bieber Mistletoe AMA Performance

Verdens beste, flink han er, likte også den lille live vrien hans, NYDELIG 

#Proudbelieber

POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no

Ingen kommentarer // 21.11.2011  @ 17:04 //Video & Musikk

Justin Bieber danser på AMA - Video

Aww,, Utrolig flink han er, Beste, hah kan kommer inn 2:46.. HOOT.. 

 

POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no

Ingen kommentarer // 21.11.2011  @ 16:43 //Video & Musikk

Skillt under fødselen?

Heisann:D   Tenkte på noe nyt....skillt under fødselen heter det, og det handler omå enten finne noen som har kjempelike klær, samme stil eller samme utseene! Jeg kommer til å poste dette ca. annnen hver dag, men det er jo noen dager det selfølgelig ikke blir da... her er Nr. 1!

 

TEMA ; Utseene!

 

Leonardo Dicapro  &  Justin Bieber?  er de skillt under fødselen?

 

Jeg synes Leonardo og Justin var syykt like på det bildet!<3

 

Q - synes du? 

Bildet er laget av fan94justinbieber.blogg.no// 

 

Ønsker du å finne en JB tvilling?  send inn bildene til oss her; http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100002938975005  eller til karoline_c.p@hotmail.com

POSTED BY; Karoline

Én kommentar // 21.11.2011  @ 15:55 //THE BIEBS - Diverse

Nye bilder - Opptreden på AMA

-OMB!!-

 

POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no

Ingen kommentarer // 21.11.2011  @ 14:03 //Bilder

Jelena - Hvilket bilde likte du best?

Jeg låner det av JDrew Bhistorie

 

POSTED BY: Mairette - Mariette_95@live.no

Én kommentar // 21.11.2011  @ 12:56 //Jelena / Selena +

Nye bilder fra the ama's

POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no

Ingen kommentarer // 21.11.2011  @ 12:20 //Bilder

Nye bilder

Tumblr_luxmmzvaev1r6hr20o1_500_large

Tumblr_luw9ybrxo31qfmzazo1_500_large

Tumblr_luw9z8ztkq1qe5nkho1_500_large

Tumblr_luxh05lqmd1qim203o1_500_large

//Bibses

 

POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no

Ingen kommentarer // 20.11.2011  @ 21:39 //Bilder

AMS'S TWEETS og INFO

Hvis dere orker å være oppe lenge og se AMA's så kan dere se det HER eller HER 
Noen sier at det begynner 02.00 eller 05.00. jeg er veldig usikker selv, men du kan skjekke om det 02.00.. og hvis ikke er det 05.00 ;)    

//Bibses 

POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no

Ingen kommentarer // 20.11.2011  @ 21:36 //Twitter / Facebook

hahahahahaha. @itsRyanButler did we just become BEST FRIENDS!?....

 

POSTED BY: Mariette - Mariette_95@live.no

Ingen kommentarer // 20.11.2011  @ 20:24 //Twitter / Facebook
hits
Design og Koding av Silje Lien.