VI HAR BYTTET BLOGG!

Ingen kommentarer // 15.09.2012  @ 13:17 //Oss

1 ÅRSDAG OG BLOGGBYTTE!

Heisann!

I morgen er det den 11. September, noe som betyr at bloggen fyller 1 år!!! Er UTROLIG stollt av å være en jb blogger. Som sakt så skal vi ha Comeback på bloggen, som lovet, Og vi har med oss en ny blogger! :) Hun heter Ida. Vi har diskutert en del frem og tilbake, og kom frem til at vi skulle ha et "BLOGGBYTTE! " . Denne bloggen skal leve videre, men med et annet navn! Vår nye blogg er fortsatt den samme, bare at den har et annet navn. www.justinbiebersite.blogg.no Heter bloggen, og jeg har jobbet på den i en halv uke nå. Vi starter opp som normalt på den i morgen i 17.00 tiden, og da feirer vi selfølgelig et årsdagen. 

 

Mariette ble desverre ikke med oss videre, men jeg, Siri Emilie og Ida skal føre bloggen mot nye veier, ha konkuransser osv.. 

 

ANG. FALL HISTORIEN!! 

Den vil DESVERRE bli avsluttet! Men Siri Emilie skal starte på en ny historie på justinbieber site bloggen! 

 

 

http://justinbiebersite.blogg.no 

 

HÅPER DERE FØLGER OSS VIDERE PÅ DEN BLOGGEN! DENNE BLOGGEN VIL STENGES! :) 

 

 

JUSTYDBIEBS FOREVER! 

 


- Karoline & Siri Emilie♥

Ingen kommentarer // 10.09.2012  @ 19:14 //Oss

Bytte bloggnavn?

Heisann! 

Jeg har nå tenkt en del igjennom hvordan oppstarten på denne bloggen skal være! Skal jo starte opp som news bloggere igjen den 11. September altså på Tirsdag. Jeg Tenkte at dette blogg navnet kanskje er litt vanskelig å søke opp, så tenkte jeg at vi kunne lage en ny blogg, men som fortsatt er den samme! :)  Da vil jeg bare si med en gang at ALT det gammle som er på denne bloggen vil bli borte. 

Tenkte at det var lurt å høre med dere lesere først pg fremst, så .. 

 

Vil dere at vi skal skifte bloggnavn? eller ikke? :) 

 

 

 

- Karoline

Én kommentar // 07.09.2012  @ 18:43 //Oss
hits
Design og Koding av Silje Lien.