Fall - Del 8

Heisann smooties! <3 

 

 Plutselig, midt i stillheten hørte du en promp!! Du så at Carly rødmet og dere begge fikk en momentant latterkrampe. Dere gikk rundt å spøkte med det hele kvelden. Når det var på tide å dra hjem, gjorde dere noe dere alltid gjorde når en av dere dro. Håndtrykket.

 

 

Du spaserte hjem i en rolig og bhagelig fart mens du tenkte tilbake på Selena og Justin. Selena virket sjalu. Du visste at hun hadde misforstått situasjonen da hun hadde kommet tilbake på stranden og sett Justin sitte der med en jente hun hadde møtt på en klesbutikk dagen før. Du kjennte et stikk i hjertet, og du visste akkurat hva det skyldtes. "CASIE! jeg hadde helt glemt henne. Skal jeg fortelle henne sannheten? skal jeg virkelig fortelle Casie at jeg satt på stranden med Justin Bieber?! Hun ville sikkert forstått om jeg sa det som det var.. " Du bestemmte deg for å gå inn og fortelle alt til Casie. - Er Casie hjemme? spurte du moren din når du kom inn på badet der hun sto å sminka seg. - Tjaa.. tror hun sitter på rommet og hører på musikk, smilte moren din til deg og fortsatte med å sminke de pene, store øynene sine. 

 

Du banket forsiktig på døra. - Kom inn! hørte du en munter stemme på den andre siden si. - Oh.. er det du! sa Casie og fikk et rart uttrykk i fjeset da hun så deg. - Jeg satt ikke på stranda med en gitt. Jeg satt på sranda med Justin Bieber, begynnte du. Du visste ikke hvordan Casie skulle tro på en sånn rar, men sann historie!! - Jeg vet det, smilte Casie enda blidere enn hun var i stemmen når du kom inn. - Er du ikke sinna? spurte du med et spørrende uttrykk. - n.. ! lengere kom hun desverre ikke. Plutselig kom en sterk bølge av støt mot dere og dere ble brutt ned i gulvet. Du hørte så mange hyl og så et digert smell. 

 


- Hva tror dere fortsettelsen er?!

 

Karoline <3

 

3 kommentarer // 28.07.2012  @ 21:22 //Historie - Fall

Sommer info fra meejj &lt;3

Heisann! :) 

 

Jeg VET jeg skulle ha skrevet dette før jeg dro, men fikk ikke tid!  Jeg har hatt dårlig samvittighet!! dette har skjedd: 

 

Den 14 Juli dro jeg til Italia og kom hjem i dag. Jeg har IKKE hatt internett tilgang, så jeg har ikke hatt noen muligheter til å skrive nye deler. Takk til alle dere som stikker innom bloggen og vil lese mere av FALL historien min,, tro jeg! den er ikke ferdig skrevet for å si det sånn.. men skal legge ut en kort del i dag, så blir det ikke flere deler på meg før til helga... sorry, men det er midt i sommerferien og jeg er på ferie.. akkurat nå er jeg i Oslo på Børler på besøk hos bestemoren min, men jeg prøver så godt jeg kan..! <3 takk.

 

ILUU <3  

Karoline <3 


Ingen kommentarer // 28.07.2012  @ 21:04 //Oss

Fall - Del 7 KORT DEL

Hei! 

 

Dette blir bare en kort del siden jeg skal være emd på opningen av bieberbackstage :) 

 Menns du gikk der å spaserte føltes det som at noen bak deg stirret hull i hodet på deg. - Hva feiler det deg?! hørte du en kjennt stemme si bakfra og du fikk et redd gufs farende gjennom kroppen din! 


Du snudde deg i en rasende fart og plutselig sto du og stirret i øynene til Casie. "Hva gjorde hun her?! " - Hva snakker du om Casie? sa du forvirret. - Du løy for meg! Du sa at vi skulle dele alt med hverandre uansett hva! Tror du ikke at jeg vet at du var ute på date med en gutt i går eller?! Du er så kjip! Du er den verste tvillingsstren ever, skrek hun mot deg og en tåre rant nedover kinnet hennes. Du visste ikke hva du skulle si. " NR.1 .. du hadde IKKE vært på DATE med en gutt i natt. du hadde jogget en tur ved strande da du plutselig kom over en gråtende Justin Bieber! 2. Hvordan fannt hun ut at du hadde vært sammen med en GUTT??!! stolte hun ikke på deg, så hun gikk ut for å SPIONERE på deg?! " Du visste ikke hva du skulle si til henne. Hun snudde seg og sprang hjemmover i en brasende gråt, når hun forsto at du ikke hadde noe å si. Nå når hun først hadde gått presset tårene på! 

 

 30 minutter senere: 

 

Du hadde sprunget hjem til Carly og hun møtte deg med kjærlighet. Hun forsto deg 100%. -  Hva har skjedd med deg? spurte hun deg følsomt. - Det er Casie. Du forklarte henne alt som hadde hendt i går. Du hadde faktisk håpet at hun ikke hadde trodd deg, men det gjorde hun faktisk! Og heldigvis var hun ingen blodfan, og ikke en hater av Justin Bieber. Hun var mere som deg, så hun freaket jo ikke akkurat ut. - Tusen takk fro at jeg kan stole på deg Carly, smilte du. Det ble helt stille i rommet. Plutselig, midt i stillheten hørte du en promp!! Du så at Carly rødmet og dere begge fikk en momentant latterkrampe. Dere gikk rundt å spøkte med det hele kvelden. Når det var på tide å dra hjem, gjorde dere noe dere alltid gjorde når en av dere dro. Håndtrykket.

 

- mere? 

BIEBERBACKSTAGE.COM

Til dere som lurte hva Bieberbackstage er. Det er en side som er opprettet av noen. Klokken 20-00 nå er nedtellingen på 0 og hjemmesiden opnes. Der vis forskjellige hemmeligheter avsløres og Beliebers vil både begynne å skrike av glede, og kanskje reise for det når den største hemmeliugheten blir avslørt! Så følg med i dag klokken 20.00 når HJEMMESIDEN blir opnet ;) <3

 

 


- Karoline

Én kommentar // 01.07.2012  @ 19:43 //Historie - Fall

Fall - Del 6

Det var Selena! noe som betyr at gutten er Justin. Du kjennte en dråpe dårlig samvittighet, så du jogga bort til Justin for å snakke. - Hei, Justin, smilte du. - Hei, er ikke du hun DN* jenta fra sentret i dag? sa Justin med et lite smil i munnviken. - Ja, kan jeg sitte? smilte du. - Ja, bare sett deg, sa han menns han så rett frem. Han tørket bort en tåre før han så bort på deg. - Du kan jo sete deg nermere så det går an å forveksle ord da, lo han søtt. - Oya, ville bare ikke plage deg, ser ut som at du har annet å tenke på for tiden, smilte du skjevt. - Joa, men jeg vet ikke helt.. Jeg har ingen å snakke med her, Mamma er hjemme i Stratford til Farmor og Farfar. Kenny er i Atlanta. Og Moshe er en litt, vel spesiell fyr som det er vanskelig å snakke ut om ting med. Sa han og så ned. - Hoff, da. Vet vi ikke kjenner hverandre, men du kan bare si det du vil til meg. Jeg er helt utslått selv, sa du og så ned. - Hva har skjedd? sa han og så opp på deg. - Nei, ikke slikt ment. Jeg er sliten og utslått av glede. fniste du. Du så Justin bet seg i leppa, og syntes det var søtt. - Oya, haha nevner du noen grunner til det da? lo han og dultet deg i skuldren. - haha, okey. 1. Jeg syntes det er stort å møte noen som deg, halo du er Justin Bieber! lo du. Justin avbrøt deg før du fortsatte. - Det er derfor jeg er så alene. Alle ser på meg som Justin Bieber den store gutten, det er bare familien og Selena og dem i crewet som ser på meg som Justin, den jeg er innerst inne. Du fikk et stikkk av dårlig samvittighet så du sa, - Åh, sorry, jeg forstår deg veldig mye. Jeg er ingen fan eller belieber, men jeg digger musikken din. Enkelt for meg og bare chille med Justin den du er innerst inne, sa du og smilte. - Bra! sa han og presset frem et smil. - Hva er resten av grunnene? spurte han nyskjerrig. - 2. Fordi at jeg og tvillingsøstren min har blitt valgt ut til å være med i Ray Kay's neste musikkvideo! gliste du. - Seriøst? sa Justin og gliste. - Ray Kay's neste musikkvideo .. hm.. spennende, sa Justn som om han holdt noe hemmelig. - Ja det er stort, smilte du. 

 

 

// dere 

 

Neste dag 

 

Du våknet uvanlig tilig i dag. Du hadde suttet oppe å snakket med Justin helt til klokken 2 på natten. Han hadde forklart deg om Selena, og slikt. Justin var en kjempe hygelig gutt. - Hvor var du i natt? smilte Casie til deg når dere satt å spiste frokost. - Bare ute på stranden å jogga, smilte du og tok en slurp av kornfleksblandingen din. - okey, sa hun uten å spørre om noe mere. Du visste at hun ikke trodde på deg. Fordi at du alltid hadde jogget en halv time og ikke lengere. I går kveld hadde du nesten vært borte i to timer. Du gikk på rommet ditt å kledde på deg noe pent. Du skulle møte Carly ( bestevenninna di ) om en halv time, så du måtte kjappe deg. 

//Outfit

Du gikk til venninna di. Du hadde jo ikke øfrerkortet enda, men du hadde lest en stund i førerboka og følte deg snart klar til å ta lappen! Du smilte inni deg når du tenkte tanken på at du kunne kjøre til skolen etter ferien. Menns du gikk der å spaserte føltes det som at noen bak deg stirret hull i hodet på deg. - Hva feiler det deg?! hørte du en kjennt stemme si bakfra og du fikk et redd gufs farende gjennom kroppen din! 

 

 

 

- mere?  hvem tror dere det er? snakker i det heletatt personen til DN* ? 

 

PS! Det blir 0 ny del før jeg har minst 2 kommentarer på historien!  - Karoline

 

Én kommentar // 01.07.2012  @ 11:52 //Historie - Fall
hits
Design og Koding av Silje Lien.