Forever? - DEL 59 SISTE DEL

"Kan du ikke komme over, så kan vi snakke om det over en middag? Men det er veldig viktig at *DN* ikke ser deg"


Okei, du skjønte nå at ett eller annet skjulte han for deg, og du skulle finne ut hva det var. "hvem snakket du med?" spurte du da du kom ut fra badet. 2hm, ingen?" sa Justin og så rart bort på deg. "Jeg hørte deg, Justin.. Hva skjuler du?" sa du og så kaldt på han. han sukket. "det var....2 startet han, og svelget tungt. "Selena" sa han lavt. Inni deg fikk du sjokk, og det kokte av raseri, men du prøvde å ikke vise det. "åh" sa du kort, uten å se på han. "greit" sa du så, og la deg ned i sengen, og Justin kom ved siden av deg, og la seg tett intil deg, og hvisket dg i øret; "det er ingenting mellom meg os Selene. Det er deg jeg vil ha. Du vet det?" Det kilte når han sa det, bødet ved øret og i magen. "jeg vet det" sa du mens du snudde deg. Du kysset han på leppene, før dere sa natta og slukket lyset.

NESTE DAG:
Du våknet opp uvanlig tidlig, klokka 09.00. Du gjespet og så ved siden av deg, og da hadde Justin allerede fått seg på beina. Du så deg litt rundt. "Justin?"sa du høyt, men ingen respons. Du reiste deg opp og gikk bort til bordet, der det lå en lapp. "*DN*"  stod det på den. Du brettet den opp, og leste. "når du leser dette, er jeg antagelig ikke på lugaren.. men ingen grunn til bekymring. Jeg er i gode hender, og du trenger ikke lete etter meg, jeg kommer til å være borte 2-4 timer.. For din egen skyld ville jeg holdt meg på lugaren inntil jeg er tilbake :-) kos og klem, Justin xxx" stod det på lappen. "for din egen skyld ville jeg holdt meg på lugaren inntil jeg kom hjem"?du lurte veldig på hva den gutten der surret med.. Du ville bare finne han. Finne han og ferske at han var utro med deg og Selena. "kan ikke du komme over så vi kan  snakke om det over en middag?" hadde han sagt.. Snakke om hva? Forholde dems? At han skulle droppe deg for Selena? Du var så utrolig nærvøs, før det slo deg det han sa til deg i går kveld.. Du smilte litt, og bestemte deg for å la det være - du ville ikke dumme deg ut en gang til.

Etter 3,5 timer kom Justin tilbak. "hei!" sa han entustiastisk. "åssen var det på date med selena?" sa du kaldt, uten å se på han. "DATE?! Jeg ville aldri gått på date med Selena, *DN*! Ikke tro det!" sa han og møtte deg i en klem. "men hvorfor var dere ute å spiste da?" hulket du inn i bryste hans. "det... det kan jeg ikke si enda." sa han og kysset deg på hodet. "Nei, nettopp fordi du på pønske ut ett bra argument fr at det skal virke som dere ikke var på date!" sa du og trakk deg fra han. Øynene dine var helt rødsprengt, og du la deg ned i sengen med dyna trukket godt over hodet. "*DN*, hvis du har litt tolmodighet så skal ejg bevise deg at det ikke er noe mello meg og Selena! Jeg skal vise deg hva alt dette har dreid seg om, bare vent! Ting tar tid!" hørte du Justin sa, med gråtkvaldt kjær i stemmen, før en dør ble åpnet. Så lukket. Du reiste deg opp, og tørket vekk sminken som hadde rent nedover, da du la merke til enda ett brev. "ta på deg noe fint og møt meg ved resepsjonen klokka 20.00, Justin" Du så på klokka, og den var seks, så du gikk i dusjen, og fant fram noen fine klær.

Etterhvert nærmet klokka seg 20.00, og du bevegde deg ned mot resepsjonen, der du ble møtt av en dame med et stort smil. "hei" smilte hun. "hei" sa du tilbake. "Du er *DNogEN*?" sa hun så. "Ja" smilte du. "Jeg skulle be deg gå ved tuppen av båten" smilte hun, og ga deg et bilde av Justin. Du smilte fr deg sev, og gikk mot fronten av båten. Det blåste litt ute, og du var litt kald. etterhvert kom du til fronten av båten, der Justin stod. Du stoppet et par meter unna, og smilte, før du gikk tett inntil han. "glad du kom" smilte han, og tok et skritt unna deg. Du smilte søtt til han, og beit deg selv i leppa. utsiiktev fra båten var utrolig fin, og romantisk. Justin tok hånda i lomma og dro opp en svart liten boks. Han satte seg ned på huk, og åpet boksen. Du fto å måpte, og tårene begynte å renne. "*DNogEN*. Vil du gifte deg med meg?"


da var historien min ferdig!
vil gjerne høre hva dere syns om den :) og kanskje jeg starter på ny historie om en stund, vi får se :) 

håper dere likte historien min, og takk for alle de fine tilbakemeldingene jeg har fått! :-)

 

Fall - Del 5

Heisann! 

 

Når jeg skriver " forran og bak betyr det at det er det (DN* ) Tenker! 

Blir bare 1 del i dag ;) 

Telefonen ringte plutselig og moren din røyste seg for å ta den. Hallo? Hvem er det jeg snakker med? Det gikk noen sekunder så kom et bredt smil over munnen hennes.

 


 

- Ja, jeg skal si det, hørte du moren din si i telefonen. Da hun hadde lakt på kom hun mot deg og Casie. - Det var Ray Kay, han derre musikkvideo fyren. Han vil ha dere begge med i hanns neste musikk video her i L.A ! sa moren din glisende. - HÆ?! Sa du og Casie i kor og braste ut i et jentekor med hyling. - VI SKAL BLI STJERNER!! sa du helt overasket. Du hadde virkelig glemt den konkuranssen, og nå skal du være emd i Ray Kay's neste musikkvideo?! vent. Hvem sin musikkvideo skal dere være med i? det var akkurat som om Casie leste tankene dine, som kunne være sant siden dere er eneggede tvilinger. - Sa han noe om hvem sin musikkvideo? spurte Casie og så forhåpningsfullt på moren deres. - Han skulle ringe dere opp om en uke igjen, smilte moren deres og gikk. 
Seks timer senere! 
Du gikk på rommet ditt å la deg på senga for å slappe av litt. Du var ganske utslitt etter en lang dag. Du begynnte å tenke på hva Justin Bieber skulle med DITT navn. " Hva om han hadde sakt ifra til Ray Kay at han ville ha deg med i hanns neste musikkvideo? enn om Ray Kay's neste musikkvideo var Justin sin?" Mange spørsmål fløy inne i hodet ditt og du fikk litt sommerfugler i magen av det. Du prøvde å sove litt, men du fikk ikke Justin ut av hodet ditt. Måten han hadde sett på dge på! " DN* STOPP! Du er ingen fan eller noen Belieber! Men hvorfor tenkte du på han da? hvorfor drømmte du om han? " Du følte at du ble litt trengt der du lå så du gikk opp, kledde på deg noe treningstøy og bestemmte deg for å jogge litt på stranden uansett om det var sent. Da du passerte kjøkkenet på vei ut så du på klokken som viste at den var halv ett på natten. Moren deres hadde nattevakt og Casie var sikkert på pcen, hvis ike sov hun. 
// Bare at klokken er halv ett på natten! 
Da du kom på stranden startet du å jogge rolig ved strandkanten. Du fikk en fin følelse inni deg når du jogget her helt alene. Du kunne liksom slippe tankene fri og gjøre nesten hva du vil. Da du hadde jogget i 5 minutter satte du deg ned på sanden og så utover stranden. Du var alene. Plutselig hørte du stemmer komme bak deg. - Hvorfor må du alltid gå når jeg prøver å si deg noe?! Jeg vil ha et opent forhold, jeg vil bare spørre deg om et oar ting og så sier du at jeg er SJALU?! du prøvde å se hvem som snakket, men du så ingen. Du fortsatte å høre etter. - Det er ikke slik som du tror, Justin!! Hørte du noen svare tilbake. " JUSTIN??!! det er sikkert ikke Justin Bieber.." Tenkte du og røyste deg opp for å jogge videre. Da du krysset en sving på stranden så du to mennesker stå å diskutere. Det så ut som at gutten sto å gråt, og at jenta var forbannet. Om han derre Justin hadde være ærlig er det han som skal være sur. Det hørtes ut som at hun hadde gjort noe galt og at han gutten bare hadde spurt henne om noe, og blitt annklaget som sjalu av jenta. Stakkars gutt! Du var bare glad det ikke var Justin Bieber! Du bestemmte deg for å jogge tilbake da du plutselig så jenta komme springene mot deg og rett forbi deg. Du fikk hakeslep da hun joggetforbi. " DU TULLER NÅ JA??" Tenkte du og så etter jenta. Du satte hendene på hofta av forbløffelse! 
// deg bare at du så litt anderledes ut og ikke hadde musikk på ørene
- Hva tror dere er galt? Hvorfor ble DN* så forbløffet! 

- Karoline
Ingen kommentarer // 30.06.2012  @ 18:01 //Historie - Fall

Fall - Del 4

Heiaa! 

Det hørtes ut som Justin?s stemme! og du kom på at du ikke hadde presentert de for verken Justin eller Selena! Og du hadde bare stått å snakket med Selena som om hun var naboen din, og enda værre emd Justin! han er nåtidens største stjerne! andre jenter ville besvimt av tanken, du måtte innrømme at du var ganske ivrig inni deg, men ikke til å bry deg.

 


Du snudde deg raskt og så Justin stå der å smile. ? Hei, igjen, sa Justin beskjeden. ? Hei, rødmet du. ? Hva var det du het ? sa han. ? HeleDittNavn*, sa du og smilte litt idiotisk. ? oki, sa han og gikk. Du snudde deg til kassadamen som sto å stirret på deg. ? HVA??! Har du ikke sett en helt vanlig jente i Los Angeles, som snakker med kjendiser? Lo du. Da du og Casie kom inn på en kafe, fortalte du henne alt. ? Oy! Det er jo sykt! Det er jo 2 av 100% sjanse å få treffe Justin Bieber og Selena Gomez i denne store byen! Sa hun. ? Du skulle sett ham. Han stirra på meg hele tiden! ? Skulle ønske at jeg ikke gikk fra deg, sa Casie trist og tok en bit av Oreo kakestykket sitt. ? Nam! Dette er seriøst verdens beste kake, sa Hun og virket veldig overbevist. Du begynnte å le når du så den hvite barten med små svarte kjeks biter i. ? Hva er det?! Lo hun. ? Du har Oreo bart! Lo du enda mere.

Da dere kjørte hjem etter en vellykket shopping dag, fortalte dere hverandre om sprøe kjendis ting dere hadde hørt. ? Jeg tror Selena er en grei person jeg, sa du til Casie. ? Men hun virker da så sjalu og hemmelighetsfull! Sa Casie med et litt alvorligere uttrykk denne gangen. ? Ja, men det kan hende at hun bare er sånn når man ikke kjenner henne, smilte du. Du var så lykkelig at du ikke greide å slutte å smile.
 

- Hei jenter, sa en  fornøyd mor når dere kom hjem fra byen. ? Hei, mamma, sa du og omfavnet henne med en stor klem. ? Har dere hatt en fin dag i byen? Sa hun menns dere satt å spiste middag. ? JA!! Jeg møtte Selena Gomez og Justin Bieber! Sa du, og gliste. ? Selena fant frem en kjole til ballet for henne! Sa Casie like ivrig. ? Og Justin så på meg hele tiden, pluss at han kom tilbake til meg og spurte hva jeg het! Sa du og så lagde du og Casie en liten hylelyd i kor. ? Seriøst? Sa moren din overasket. Dere hadde en veldig ung mor, synes dere i alle fall.. Hun var 37 år. Hun hadde fått dere når hun var 21. Det som var enda rarere var at hun og pappaen deres fortsatt var gift! ? Ja! Sa du og smilte overlykkelig. Telefonen ringte plutselig og moren din røyste seg for å ta den. Hallo? Hvem er det jeg snakker med? Det gikk noen sekunder så kom et bredt smil over munnen hennes.

 

- Hvem tror dere som ringte? 

 


- Karoline

Én kommentar // 29.06.2012  @ 18:46 //Historie - Fall

Forever? - DEL 58

"Eh, hallo?" sa en lys jentestemme. Justin dro den fort ut av seg, og heiv seg etter klærne sine.. 


Justin hadde fort fått på seg klærne og jeg gikk inn på badet med mine for å kle på deg. "uh, jeg hørte høy stønning, har det skjedd noe?" hørte du en jente-stemme si. "eh, nei, jeg.. jeg bare slo foten borti bordet"  hørte du Justin si. "oki" sa hun. "vent... er ikke du Justin Bieber?" ropte hun nesten. "jo" "ææææ! Kan jeg få et bilde og en autograf?!" "klart" du hørte mange bildelyder. "tusen takk" sa jenta, og døra ble lukket igjn. Du gikk ut fra badet. "hvem var det?" spurte du. "å, bare en fan" sa Justin og gikk bort til deg. "jeg er lei meg for at vi ble avbrytt" sa justin romantisk. "vi kan alltids ta det igjen, Justin" smilte du, og han lo litt. "Men..." startet du. "nå vil jeg ut å se i butikkene som er på dette cruise!" smite du og tok opp lommeboken. "skal du være med?" smilte du. "Jeg kommer kanskje senere. Har en del ting eg må gjøre" smilte Justin. Du nikket og smilte tilbake, av ren nysgjerrighet, før du gikk ut...

Det var helt fantastisk fint i båten, du gikk å beundret alt du så! og kjøpte deg et par nye sko.. Du bevegded deg oppover ot lugaren igjen, og ad du kom utenfor, låste du den opp og gikk inn der du så Justin i telefonen med mange papir rundt seg. "hei" sa du. Justin så opp, og heiv sg over alle papirene og dataen for å legge det bort. "jeeg må legge på, fort. Hade!" sa Justin inn i røret, og la det fra seg. "hva skjer?" sa du skeptisk. "ingenting" sa Justin fort og kom bort til deg. "okei" sa du og så rart på han. Han tok hånden din og kysset deg på kinnet. Du smilte søtt. "skal bare på do en tur" sa du og gikk inn på badet. Du så deg i speilet en stund, før du hørte Justin i telefonen; "Kan du ikke komme over, så kan vi snakke om det over en middag? Men det er veldig viktig at *DN* ikke ser deg"


hvem tror dere at Justin snakker med, og hva snakker de om? :)
Jeg kommer til å avslutte historien enten neste del, eller etter der. hvertfall snart.
det KAN hende jeg starter på ny historie, men trenger en pause fra blogginh nå :)

Fall - Del 3

Hei! 

Føler jeg allerede har et par lesere så jeg bare kjører på! det blir minst 2 deler i dag, men det blir kanskje flere om jeg får kommentarer ;) 

 

Casie kledde seg i det hun syntes var konfertabel, og så fant hun klær frem til deg som du var konfertabel i. Du kledde på deg en søt topp, noen jeans, svart taits, og noen svarte skinn støveletter. 

Du hadde ikke fått tatt førerkortet enda, men det hadde casie, så hun kjørte til byen med den nye bilen hun fikk på bursdagen vår for en uke siden. Du hadde også fått en bil på bursdagen deres, men siden du ikke hadde førerkortet, kunne du ikke kjøre den. Dere hadde blitt lovet siden dere var seks år at dere skulle få hver deres bil av foreldrene deres når dere fyllte 16. ? Skal vi kjøre til H&M først? Jeg må finne meg en kjole til ballet på Lørdag. Det var ingen skole nå, siden det var sommerferie. ? Den er grei, svarte hun. Da du kom inn på H&M, så du på noen søte topper før du spaserte inn i kjole avdelingen. ? DN*, Jeg går på Carlings en tur, sa Casie og smilte til deg. Du så henne gå bortover i butikken og forsvinne. ? Vanskelig å velge kjoler? Sa en stemme bak deg. Du snudde deg litt og så Selena Gomez stå der.Du greide ikke å si så mye, men du presset frem et lite ?ja? før du snudde deg igjen. Selena kom og stillte deg ved deg og så igjennom noen kjoler. ? ER du her alene? Spurte du henne, og smilte. . Nei, Justin er borte i herre avdelingen en tur, smilte hun. ? Liker du denne? Sa Selena og holdt opp en lyse blå kjole.
- Den var nydelig! Sa du. ? Hvorfor tar du ikke den da? Fnise hun. ? Skal ikke du ha den da? Smilte du nervøst til henne. ? Nei, jeg fant bare frem en til deg jeg, lo hun. Da du hørte den latteren kom du på drømmen din. Den ondskapsfulle latteren. Man skulle tro du var en belieber, siden du drømmte en slik drøm, men du var ikke noen fan, eller du likte musikken til Justin, men du var ingen fan om det skulle sies. ? Kjøp den! Anbefalte Selena, og du la tanken bak deg. ? Ok, tusen takk! Smilte du. Du kunne se Justin komme, og han så deg rett i øynene. Du smeltet litt inni deg. De øynene var helt umotståelige. ? Hei, gliste Justin til deg. ? Hei, smilte du tilbake. ? Se, jeg fant frem en kjole til henne! Sa Selena og pekte på den. ? Ta den opp så det ser ut som om du har den på deg, sa Selena. Du gjorde som hun sa, og smilte. ? Er hun ikke vakker i den? Sa hun og så på Justin. ? WOW! Skal du kjøpe den, spurte han deg, menns han fortsatt stirret deg i øynene. ? Jepp, sa du. Da Justin og Selena hadde gått gikk du for å betale. ? Du, jente! Hørte du noen rope pak deg. Det hørtes ut som Justin?s stemme! og du kom på at du ikke hadde presentert de for verken Justin eller Selena! Og du hadde bare stått å snakket med Selena som om hun var naboen din, og enda værre emd Justin! han er nåtidens største stjerne! andre jenter ville besvimt av tanken, du måtte innrømme at du var ganske ivrig inni deg, men ikke til å bry deg.

 

 


 - Tror dere det er Justin? isåfall, hvorfor kom Justin tilbake? Mere? 


- Karoline

Ingen kommentarer // 29.06.2012  @ 11:01 //Historie - Fall

Forever? - DEL 57 PERVERS DEL

TIL ANONYM: Justin og Selena har slått opp for lenge siden :p

og husk, hvis du ikke vil lese perverst, så er den delen det er perverst skrevet med utheved skrift :)


Dere kom ombord på cruise, og da dere kom inn på lugaren fikk du sjokk over hvor fint det egentlig var!


"wow" mumlet du. Du satte kofferten din fra deg, og satte deg ned i sengen, og om ikke lenge kom Justin ved siden av deg. Han så drømmende på deg, og lente seg sakte mot deg. Du tok hånda rundt nakken hens, og smilte før leppene deres møttes. Justin la dere ned i sengen mens han kysset deg, og han vrei litt på seg så han lå oppå deg. "Justin" mumlet du under kyssingen. "hm?" sa Justin. "Skal vi ikke gå å spise først? Jeg begynner å bli litt sulten" smilte du. "Greit det" smilte Justin og gikk av deg. "skal bare skifte" sa du og gikk inn på badet for å skifte til noe litt finere.

Photobucket

//toppen, singleten og smykket

Du gikk ut til Justin igjen. "nydelig" smilte han. Du fniste, før du letet i kofferten etter de brune skone dine.

Du og Justin gikk ned til den luksuriøse resturanten, og siden det var mest sånne rike og gamle folk, var det ikke så mange som brydde seg om at Justin Bieber var på båten.
Uansett, der spiste dere mette, og det var på tide å gå opp på lugaren igjen. Justin var snar med å komme sette deg ned i sengen. Du lo, før du gikk mot han...

Med en gang du kom, møtte han deg i et vått og deilig kyss. Han lente seg bakover, og du fulgte etter, helt til dere lå nede på madrassen. Kyssingen gikk fort over til inntenst klining, og du merket at Justin var veldig ivrig. Han tok hendene sine under genseren din, og dro den fort av, før han gjorde det samme med singletten under.Han befølte rompa di litt, før han åpnet knappen på shortsen, og ikke lenge etter lå den på gulvet den også.. Dere ruller rundt så Justin lå oppå deg, og du vrei fort av han t-skjorta han hadde på. Du befølte han nedover magen, helt ned til buksekanten. Du åpnet knappen på buksa hans mens dere fortsatte å kline. Du dro den sakte av, men Justin var så ivrig at han bare dro den av. Du lo innimellom klininga, før du lekte med fingrene over bokserkanten hans. Du dro bokseren fordiktig ned, og da den havnet på gulvet, masserte du den hardt. Justin stønnet, og måtte ta en pause fra klininga for å få pustet ordentlig. Dere rullet opp igjen, og du bevegde deg nedover kroppen hans. Da du kom ned, tok du den stive penisen inn i munnen din, og sugde han fort. Etterhvert kom du opp til annsiktet hans igjen, og kliningen fortsatte. Justin tok bak ryggen din, og åpnet bh-en din fort. Den sklei nedover armene dine, og du heiv den på gulvet. Justin maserte puppene dine litt, før han skle hånden sin nedover den bare magen din, og han stoppet ved trusekanten. Etterhvert dro han den av, og kilte rundt klitorissen din (han var aldri nær selve tingen). Det begynte å trege deg litt, og jeg tror Justin merket det, for ikke lienge etter hadde han hvertfall tre fingre inni deg. Du stønnet høyt, før han dro dem ut. Han dro på seg kondomen og pustet tungt ut. "Klar?" sa han. Du nikket og smilte, før du skjente noe hardt komme inn i deg. Du stønnet utrolig høyt denne gangen. Etter at dere hadde holdt på en stund, skjente du at den begynte å bli mykere og mykere. Men plutselig banket det på døren. "Eh, hallo?" sa en lys jentestemme. Justin dro den fort ut av seg, og heiv seg etter klærne sine.. 


haha, hva tror dere skjer? :)
jeg kommer snart til å avslutte historien, jeg vet ikke hvor mange flere deler det blir.. 

 

Fall - Del 2

Hey :) 

 

Takk for kommentarene på Del 1 :) 

 

Da du så ned på skjermen som overvåket, ble alle grenser tøyd, og du visste ikke om du skulle opne eller ikke!  

Du opnet og der sto Selena Gomez. Du tenkte å rope på Justin, men han sto plutselig sammen med Selena i gangen! - Justin? Hva gjør du der? Var ikke du netopp inne på rommet da? Sa du forvirret. ? Se den stakkars jenta, hun er blitt helt kokko, sa Selena ondskapsfullt til Justin. Du så dem lene seg mot hverandre og munnene deres møttes. Det kikk over til klining. ? DN*! DN* DN*!! Hørte du en stemme trenge seg inn i hode ditt. Du blunket og plutselig var det noen som ristet i deg. Du blunken enda en gang og så tvilling søsteren din stå lent over deg. ? WOW! Du var langt inne i drømmeverdenen, fniste hun. Du så deg rundt og innså at alt som hadde skjedd, bare var fantasi. Du hadde drømmt! Du sang sammen i skuffelse. Så tenkte du tilbake i slutten av drømmen og kom på at Selena og Justin hadde klint, og du fikk en irritert følelse inni deg. ? Hva skjer? Sa du og røyste deg opp. ? Hva var det du ville? Smilte du til Søsteren din. ? Vil du være med å shoppe? Smilte hun. Dere var nesten som bestevenner, og kranglet nesten ikke i det hele tatt. ? Yappitiyapp! Sa du og gikk bort til vinduet for å sehvilket vær det var ute i dag. Casie hadde alltid vært den som var mest opptatt av mote av dere to. Du hadde egentlig aldri hat noe godt forhold til mote, men du elsket, og med elsket mener du eeelsket å shoppe klær,  sko osv. Du var mest opptatt av sko! Og Casie hadde innrømmet at du var den som kunne medt om sko mote og slikt. Så da er jo alt greit. Hun er motefreak og du er en sko freak. Enkelt og greit. ? Er det ikke rart at vi er så forskjellige, men så enige? Hadde Casie spurt deg en kveld for ikke så lenge siden. Du hadde mange ganger tenkt den tanken og slo deg enig i henne at det var en rar ting å tenke på. Dere stillte dere forran speilet for å studere hverandre. ? Skjekkk ut håre ditt, lizzm! Sa Casie og pekte på deg. ? skjekk ut håret DITT! Sa du og pekte på henne. Dere så på hverandre og sa i kor. ? La oss style oss! Og braste ut i latter.


Du fant frem skoene dere skulle ha på dere i byen, menns Casie fant frem klær dere kunne bruke. Dere brukte ikke samme klær, det hadde dere aldri gjort. Bare når dere var små. Casie kledde seg i det hun syntes var konfertabel, og så fant hun klær frem til deg som du var konfertabel i. Du kledde på deg en søt topp, noen jeans, svart taits, og noen svarte skinn støveletter.

 

 

 

Mere? 

 

 


 

- Karoline

Fall - Del 1

 

Hei ;) 

Her er første del av historien min " Fall " håper du liker den og kommenterer! :) 


- DN*? Kan du komme inn hit litt? Hørte du Justin rope fra vinduet. Du var ute å stellte i hagen. Du gikk bekymret bort til Justin. ? Hva er det gutten min? Smilte du når du hadde satt deg i sofaen sammen med ham. ? Jeg synes vi skal prøve i kveld, hintet han søtt. Du visste ikke hvorfor du hadde blitt bekymret når han sa du måtte komme inn. ? Men, vi kan ikke gjøre det her, hjemme hos moren din, sa du og små lo. ? Nei, selfølgelig ikke! Lo han. Han var så søt når han smilte det fantastiske smilet sitt. ? Vi kan leie oss inn på et hotell i Los Angeles! Sa Justin og ga deg et sexy blikk. ? Så vi skal fly helt til L.A for å ha sex? Fniste du litt smigrende. ? Jeg sier til mamma at jeg og du skal på en romantisk date, og så forklarer jeg at jeg skal ta deg med til L.A og tar en liten ferie på tre dager, forklarte han. Du kunne ikke la være å synes det var en god ide. Som de fleste vet så er jo Justin alltid full av overaskelser, så Pattie blir nok ikke noe overasket. ? Ok, da går jeg opp å pakker da! Smilte du og kysset han.

Da dere hadde kommet om bord på privat jetten til Justin sånn omtrent tre timer senere, tok du frem et blad for å lese i. Du og Justin satt helt bakerst i flyet, og Kenny måtte selfølgelig være med. Han hadde sakt at han skulle bo på et annet rom på hotellet, så dere skulle ikke bry dere om ham. - skjekk her?a! ropte Justin og pekte på tv skjermen. Det var bilde av Selena Gomez som klinte offentlig med Taylor Lautner! Du hadde egentlig aldri likt henne så godt, for hun var allltid så spesiell og hemmelighetsfull, og virket alltid så mistenksom på folk. ? Hun har vel kommet et hakk videre, etter at Dylan Sprouse dumpa henne i syvende klassen, fnyste du. ? Hun har ikke kysset noen siden hun sist kysset Dylan, fortsatte du. Justin så på deg, menns han tenkte. ? Dude! Dylan kyssa henne en gang og det kysset var hennes første kyss! Sa han og ga deg en rar, men morsom grimase. ? Og det betyr at hun ikke har kysset noen gutter siden hun fikk sitt første kyss? Er det det du mener? Sa du menns du stirret tomt på tvskjermen. ? Yeah, Girl! Sa Justin overbevist, og helt sikker.

 

Dere landet på LAX airport og ble kjørt med privat bil til hotellet. Da dere kom inn på rommet deres,, ble du forbløffet, og visste ikke hva du skulle si. Det var ikke noe hotell rom! Det var en kjendis suite. Det var den største suiten i hele L.A ifølge hotell damen. Du gikk inn på rommet, og Justin kom løpende etter deg. Før du visste ordet sto dere begge to å hoppet sammen i dobbelt sengen. Eller den var fire dobbel om du skulle si din egen mening. Dere satt dere ned i sengen og lo sammen. Plutselig ringte det på døren. ? Kult! Det er dørklokke i suiten! Sa du ivrig til Justin. Du sprang like ivrig gjennom hele suiten og ut i gangen for å opne døra. Kenny hadde fortalt dere at dere alltid måtte se i det skjulte kameraet før dere opnet. Dere visste aldri hvem som sto på den andre enden av døra. Da du så ned på skjermen som overvåket, ble alle grenser tøyd, og du visste ikke om du skulle opne eller ikke! 

 

- Mere? Hvem tror dere det er? 


- Karoline


2 kommentarer // 28.06.2012  @ 16:36 //Historie - Fall

Blogger igjen!

Hei :) 

 

Nå driver jo Rikke med en histoire.. Jeg tenkte også å starte emd en :) Så da blir det to historier drivende på denne bloggen! Jeg tenkte tanken og å blogge news og slikt igjen, men syntes det var bedre med historie. :) Håper dere leser den og IKKE glem å les Rikke's historie fordi at den er den beste historien jeg har lest!! :D 

Legger ut del 1 nå strax ;) 

 

 

//haha fannt dette på youtube xD 

 

- Skal du lese min historie? hva synes du så langt om Rikke's historie? 

 


POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 28.06.2012  @ 16:26 //Oss

Forever? - DEL 56

Jeg sto å stirret, da gutten plutselig så bort på meg og da han så at jeg så tilbake, kysset han henne på hodet, og *DN* trakk seg unna, før hun smilte til han, og sa noe mer..

 


 

TILBAKE TIL DEG:
Dere hadde lett i ca. en halv time nå, uten å funnet ham.  Du snudde deg mot Fredrik, som gutten het. "Det ser ut som vi ikke finner han." sa du, mens du gråt. "Shh, det går bra!" sa Fredrik og åpnet armene sine, og tok rundt deg. Du klemte ikke særlig tilbake. Akkurat nå ville du bare bort fra han. Du følte deg ikke særlig vel med han heller. Plutselig skjente du at han kysset deg på hodet, og du trakk deg fort unna. "ehm, hdae" mumlet du før du gikk. Du satte deg ned på en krakk og la hodet ned i armene, og lot tårene rende på.
"hva har skjedd med deg?# hørte du en mannestemme si. Justin? Du så opp, og der stod en politimann. Du hulket. "Er det du som er *DN*?" sa han sjokkert. Du nikket. "Kom, Justin venter på deg" smilte han. Du så opp på han, og smilte takknemmelig.  Han rakte deg hånden og hjalp deg opp, før han førte deg bortover til Justin. "JUSTIN!" Ropte du da du så han. Du løp mot han, og han møtte deg i en diger klem.
"Hvem var egentlig han gutten du var med?" sa Justin helt ut av det blå da dere var på vei inn til cruise. "åh ja, han skulle hjelpe meg med å finne deg, og etterhvert ville jeg bare bort fra han fordi jeg ikke følte meg helt vel når jeg var med han" sa du uten å se på Justin. "så da jeg skulle gå ville han ha en klem. Og jeg tenkte; en klem er ikke så mye, men da jeg skjente at han kysset meg på hodet trakk jeg meg fort fra han. Han ville bare trøste meg fordi jeg gråt utrolig" sa du, og denne gangen så du opp på Justin. Han smilte, med en tåre i øyenkroken. "elsker deg, jenta mi" nærmest hvisket han. Du smilte. "elsker deg og" sa du, før du lente deg opp og kysset han fort på leppene. Han grep tak i hånda di, flettet dem sammen, mens den ene tommelen hans strøk deg på overhånda.


Dere kom ombord på cruise, og da dere kom inn på lugaren fikk du sjokk over hvor fint det egentlig var!

jeg starter kanskje ett maraton i morra, so stay turned :)
mer?♥ 

Forever? - DEL 55 FORTSATT KORT DEL

Men da så du.. det var ikke Justin du hadde dratt med deg gjennom folke mengden, men en fremmed gutt på din alder.. Hvor er Justin?!


"Oi, unnskyld, jeg, jeg trudde du var kjæresten min" sa du, og rødmet litt. "åh, det gjør ikke noe. Det er greit å bli forvekslet med kjæresten til en så fin jente som deg" sa han og så drømmende på deg. Du så rart på han, før du snudde deg, og så deg forvirret rundt. "Kan du hjelpe meg å finne Justin?" sa du til gutten. "Justin Bieber? Er det du som er kjæresten hans?" sa han sjokkert. "uhm, ja" smilte du. "Du burde dumpe han for meg. Han fortjener ikke en SÅ fin jente som deg" sa han. Du så stygt på han, selvom du tok det til deg også. Men ingenting skulle komme mellom deg og Justin igjen. selvom.. det på en måte var mange mennesker mellom dere akkurat nå, men.. agh, glem det. "Men vil du hjelpe meg?" sa du igjen. "gjør hva som helst for å henge med deg" smilte han flørtende til deg. Du himlet med øynene, og begynte å rope etter Justin.

JUSTINS POV:
Jeg stod ved politiet og forklarte hva som hadde skjedd, mens mange jenter stod rundt meg og skreik. Jeg så meg rundt for å se om jeg kunne se *DN*, men jeg så henne ikke. 
Jeg begynte å bli engstelig for *DN*. Etter noen minutter med vennting så jeg *DN*. Jeg smilte stort og skulle til å trenge meg bort til henne, da jeg så hun snakket med en gutt. Hun sa noe,  men jeg hørte ikke hva, men etterhvert så jeg bare at gutten åpnet armene sine, og *DN gikk inn i dem i en diger klem. Jeg sto å stirret, da gutten plutselig så bort på meg og da han så at jeg så tilbake, kysset han henne på hodet, og *DN* trakk seg unna, før hun smilte til han, og sa noe mer..


jaja, korte deler veldig ofte nå,  men klarer virkelig ikke skrive lenger.. skal prøve, men dette var siste del for idag :)
mer?♥ 

Stem!

Hei, forkens! 

Dere ANER ikke hvor mye jeg savner dere, men jeg eier fortsatt bloggen :) Det gjør Siri Emilie også, så bra at dere liker Historiene til Rikke :D 

 

Men her er det jeg kom in hit for: 

Jeg er med i en konkuransse hvor man kan vinne tur med gavekort til 10,000 kroner. det er igjennom breibånd greie. Dere kan jo stemme på meg og meld dere på selv også! 

 

For å stemme/melde dere på trykk HER! 

 

 

MISS U GUYS <3 

 


POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 27.06.2012  @ 14:09 //Oss

Forever? - DEL 54 KORT DEL

Du lo litt. "Hard jobbing siden jeg kom hjem igjen" smilte du, og du så at tårene samlet seg i øyenkroken til Justin. Han likte virkelig gaven!

 


"Hei, Justin. Etter at jeg kom hjem, har jeg hvert ute hos folk og klippet plenen, osv. for å tjene penger til denne gaven. Og på magisk vis har jeg fått råd. Vel, jeg ville gi deg noe spesielt siden vi har gått gjennom så mye, og jeg tenkte at vi burde bare ta en avslappende tur, så jeg har spart opp til en tur på et cruise ship for to. Vi drar om en uke, og cruise drar fra Oslo, og det varer i 5 dager. Glad i deg, xoxo Justin" stod det på kortet, og det var med et bilde av cruise."Det er fantastisk" sa Justin og så ned på papiret. Du bare smilte, og Justin lente seg mot deg og kysset deg ømt på leppene. Leppene deres bevegde seg i takt, og kyssingen gikk sakte over til klining.

FIRE DAGER SENERE:
Du begynte å pakke, og etterhvert hadde du pakket klart. Du tok kofferten ned i gangen og la den i bilen til Justin. Du tok vesken din og pakket mobil osv ned i den..

NESTE DAG:
Du tok på deg noe fint før du slang vesken over skulderen og gikk ut i bilen med Justin,  
//Toppen og håret

Dere ko fram til Oslo, og det var fullt av folk her, og enda mere kaos. Du tok tak i hånda til Justin og dro dere gjennom folke mengden. Dere kom dere litt vekk fra mengden. "åh, endelig" sa du og snudde deg mot Justin. Men da så du.. det var ikke Justin du hadde dratt med deg gjennom folke mengden, men en fremmed gutt på din alder.. Hvor er Justin?!


 hehe, mer?♥

vet det er mange korte deler fortida, men kommer nok en del til idag :)

Forever? - DEL 53 KORT DEL

"Jeg elsker deg, Justin" sa hun mens hun så meg inn i øynene. "Jeg elsker deg også" sa jeg, og kysset henne enda en gang, før vi gikk hånd i hånd hjemover..


3.JULEDAG - DAGEN DERE DRAR HJEM:
"Hade Pattie!" sa jeg og ga henne en stoor klem. "Hade, håper dere snart kommer på besøk igjen!" ropte hun etter oss. Jeg smilte varmt til henne og satte meg inn i bilen til Justin. Justin skulle kjøre oss til flyplassen.
Etter en stund kom vi fram, og vi sto på gaten vår. "lov meg at vi ikke går fra hverandre igjen, okei?" sa du til Justin og så han rett inn i øynene. "jeg lover" sa han, og kysset meg lidenskapelig på leppene.'

"hade" sa du, mens du holdt handa hans. "hade, jenta mi" smilte han. Du ga han en lang, god, stor klem, før du tok kofferten din og gikk om bord i flyet. Du satte deg ned i flysetet og så ut vinduet. Du så rett på Justin som stod nedenfor flyet, mens han vinket til deg. Du vinket tilbake og sendte et slengkyss, før flyet lettet, og du var på vei hjemover til kalde Norge..

1 MARS NESTE ÅR:
Idag skulle du møte Justin. Det var jo uansett bursdagen hans, så.. Du tok på deg noe fint, for så å gå ut å kjøpe gave. Det var litt varmt ute, så du tok på deg noe lett no.

 
 
//Bare singleten er stram 
 

Du gikk ut mens du undret på hva du skulle kjøpe. Du ville gi han noe spesielt. 19 år... Da du sto inne på dressmann fant du en PERFEKT gave! 

SENERE:
"Justiiiin!" sa du og hoppet opp i armene hans. "åssen har du det?" sa han og holdt hardt rundt deg. "bra! Og gratulerer med dagen!" sa du og kysset han mykt på leppene. "Jeg har e gave til deg, sa du, og ga han et brev. "*DN*, åssen ahr du fått råd til dette?!" braste han ut. Du lo litt. "Hard jobbing siden jeg kom hjem igjen" smilte du, og du så at tårene samlet seg i øyenkroken til Justin. Han likte virkelig gaven!


hva tror dere 'du' ga til Justin?

vet,vet.. kort og kjedelig del. OG DERE, VIKTIG...: Imorra skal jeg på tusenfryd, klokka 8, kommer hjem halv 7. blir ikke blogging da. Tirsdag skal jeg feire bursdag MEN skal prøve å skrive en del til dere. FLER ENN MEG SOM SKAL PÅ TUSENFRYD IMORGEN? :) ser virkelig fram til å møte en eller flere av dere fantastiske lesere! :)

Forever? - DEL 52 kort del

Ordene henne ga meg hjalp meg veldig mye. "greit. Jeg skal snakke med *DN* nå" sa jeg, veldig selvsikker. "ehm, *DN* og moren hennes er ikke her nå.." sa mamma. HADDE DEM DRATT?!


FORTSATT JUSTINS POV:

"HVA, har de dratt hjem?!" braste det ut av meg. "hæ? å, Justin, du misforstod. Dem har ikke dratt, men *DN* trengte bare å lufte tankene sine litt, og moren ble med henne. De kommer nok hjem snart" sa mamma, og jeg pustet lettet ut. "daså" sa jeg fort før jeg gikk inn på rommet mitt. Jeg lukket døra, og så en lapp ligge på senga mi. Jeg tok den opp og leste den.

"Til Justin. Daten vi hadde i kveld ble snudd helt på hodet. Bokstavelig talt. Du har misforstått meg Justin.. Du dro ordene ut av sammenhengen og gikk før jeg fikk forklart resten, og vel.. Jeg vet ikke om jeg klarer å si det til deg, så derfor skriver jeg dette. Men det har seg sånn at jeg liker deg utrolig godt, har alltid gjort det, og vil alltid gjøre det. Men jeg vil ikke ha tatt deg tilbake fordi jeg er redd for at det vil skje igjen. At du vil dra fra meg igjen. Og derfor har jeg ikke villet snakke med deg, jeg ville egentlig bare glemme deg, men det gikk ikke, fordi du har en helt spesiell plass i hjertet mitt. Og på daten var jeg utrolig nærvøs, men de tankene gikk over med en gang jeg begynte å prate med deg. Justin, det er som om jeg har blitt forelsket i deg som om det var første gang. Jeg klarer nesten ikke se på deg, fordi da begynner jeg bare å gråte ved tanken på hvor mye jeg savner deg. Savner å kysse deg, klemme deg, holde deg, kalle deg min. Vel, Jeg vil gi deg en ny sjanse, Justin, fordi jeg stoler på deg. Og jeg håper du stoler på meg og. Jeg kommer aldri til å droppe deg for noen ting. Du er livet mitt, Justin, Ikke glem det.. Hilsen *DN*"

Tårene mine randt, og jeg la fra meg kortet på senga, før jeg løp ut i gangen "Hvor skal du?" sa mamma, mens jeg tok på meg jakke og sko og var på vei ut døra. "Ut" sa jeg fort og sprang ut. Jeg stoppet opp og så meg rundt. "DN?!" ropte jeg. Jeg ropte en gang til, men ingen respons. "Justin?" hørte jeg noen bak meg si. Jeg snudde meg med et smil om munnen. "*DN*?" sa jeg mens jeg snudde meg. "ÆÆÆÆ,DET ER JUSTIN BIEBER!!!" ropte hun etterhvert. Bare en fan. Jeg kom meg vekk fra henne etterhvert. "*DN* SVAR MEG!" ropte jeg. Det gikk noen sekunder, før noen ropte tilbake: "JUSTIN?". Det hørtes ut som *DN* sin stemme. "*DN*, hvor er du?" ropte jeg og så meg rundt.. Oppi bakken så jeg en person stod å vinke, og kom løpende mot meg. *DN*. Jeg løp mot henne, og da jeg kom nær hun, løftet jeg henne opp og snurret henne rundt. Jeg satte henne ned og holdt henne hardt inntil meg. "Unnskyld for alt" sa jeg lavt. "Justin. Jeg er over det, du trenger ikke ta det opp lenger" sa *DN* og så meg rett inn i øynene. Hun lente seg mot meg og kysset meg følsomt på leppene. Hun er virkelig verdens beste.

Hun trakk seg sakte fra meg, og så meg dypt inn i øynene. "Jeg elsker deg, Justin" sa hun mens hun så meg inn i øynene. "Jeg elsker deg også" sa jeg, og kysset henne enda en gang, før vi gikk hånd i hånd hjemover..

 


Sånn! De fleste av dere ville at dem skulle bli sammen igjen, OG TUSEN TAKK FOR KOMMENTARENE! :)
mer?♥ 

Forever? - DEL 51

Du tok en liten slurk fra glasset ditt, og så bort på rosebaldene rundt. Du så tilbake med tårer i øynene, før du åpnet munnen....


"Justin, du vet vi har hatt en vanskelig stund sammen det siste året, og du vet også at det er vanskelig å ta deg tilbake etter det som skjedde" sa du og stoppet litt opp "jeg skjønner" sa Justin og reiste seg opp, og gikk. "nei, Justin, vent! Det var ikke sånn ment!" ropte du etter han. "Jeg skjønner hva som skjer, *DN*, men jeg vil bare ikke høre det.." sa Justin høyt tilbake, og gikk ut av porten. Hva? Vil han ikke høre at denne daten har forandret alt? Jeg hadde faktisk glemt alt som skjedde da jeg var på daten med han, og hadde blitt forelsket i han igjen som om det var første gang jeg og han snakket sammen.. Jeg ville ha han tilbake nå, men ville ikke han ha meg lenger, eller var de første orda jeg sa litt upassende til sammenhengen? det var så mange tanker som fløy rundt i hodet ditt nå, at du ville bare legge deg ned å dø..
Du tok opp telefonen din og tekstet Justin fort: "Du må ikke ta ordene mine ut av sammenhengen, Justin.." sendte du bare. En tåre randt nedover skinnet ditt, mens du så på bordet, rosene, og stolen til Justin som hadde blitt veltet ned på gressbakken. Du la telefonen ned på bordet, og plutselig duret det i den. En melding fra Justin. Du pustet dypt inn og leste meldingen..
"Jeg skulle latt deg gå før vi begge ble såret. Unnskyld" sto det.
"Justin, det har ikke noe med deg å gjøre! Hør på meg! Kom tilbake, vær så snill, så skal jeg fortelle deg alt!" sendte du tilbake. Ikke lenge etter svarte Justin. "Jeg trenger ingen forklaring, *DN*" sto det. "Bare kom om du vil få en helt annen mening om det" svarte du. Du hørte ikke mer fra han, så du bestemte deg for å vente å se om han kom. Du hadde suttet der en stund, og det begynte å bli veldig kaldt, og mørkt.

Du så på klokken, og den hadde blitt 12.35 om natta, så du reiste deg opp, og gikk gråtende fra stedet. Du så på mobilen din. Ingenting. Han kunne vel i det minste sagt at han ikke kom, slik at jeg kunne dratt hjem istedet for å vente på ingenting.. Du savnet Justin mye allerede, og ville bare kalle han din igjen. Men det funket bare ikke. Du følte han var sur på deg. Du følte deg ensom,, og forlatt..
Du kom deg omsider hjem. "Hei" sa du lavt. "E-er Justin her?" spurte du så. "Nei, er ikke han med deg?" spurte Pattie sjokket. "ehm, nei, han dro, fordi,, vel, han misforstod litt. Lang historie. Men jeg trudde han gikk hjem, jeg ventet i to timer på han ved daten, men han kom aldri tilbake" sa du, egentlig ganske bekymret over Justin. "ånei" sa Pattie, og noen tårer samlet seg i øyenkroken hennes. "Ikke gråt!" sa du og ga henne en klem. "Alt kommer til å ordne seg" smilte du til henne. Hun smilte tilbake med tårer i øynene.

JUSTINS POV:
Jeg satt utenfor en café, mens snøen la seg på gatene. Det var egentlig utrolig kaldt ute, men jeg ville ikke hjem nå. Jeg tok opp telefonen og ringte *DN*, men jeg fikk bare telefonsvarer. Hvorfor vil hun ikke ha meg? Hun må snart komme over det som skjedde. Jeg har prøvd i mer enn ett år å få henne til å bli sammen med meg igjen! Oen selvom jeg virkelig ikke vil, så må jeg nesten gi jeg opp. Jeg skal ikke ha mere følelser for *DN* lenger, når hun ikke har noen følelser for meg. Jeg får henne ikke tilbake, og jeg må innse det. Hun har sikkert funnet en anna. Hun tenker nok ikke på meg lenger.. En tåre randt nedover skinnet mitt, og etterhvert kom det bare enda flere.

 

Etterhvert bestemte jeg meg for å gå hjem. Jeg måtte klare dette. Uansett, det er ikke så lenge før dem drar hjem heller. tror jeg... vel, egentlig så håper jeg dem drar snart. Men samtidig ikke. Jeg ville ha *DN* her. Holde henne, kysse henne, sove med henne og gjøre alt jeg vil med henne. Hvorfor er kjærligheten så vanskelig?
Etterhvert kom jeg hjem og jeg åpnet døra. Sakte tok jeg av skoene og jakka, før jeg gikk inn på kjøkkenet. "hei" sa jeg. Mamma snudde seg fort. "JUSTIN, der er du! Aner du hvor redd jeg har hvert!?" nærmest ropte mamma til meg. "Unnskyld mamma, men ting er bare så vanskelig for tiden.." sa jeg. "Jeg vet, vennen, men det hjelper ikke å gråte over det, eller gjemme seg for konsikvensene" sa mamma trøstende. Det var så godt å kunne snakke ut med mamma om alt. Ordene henne ga meg hjalp meg veldig mye. "greit. Jeg skal snakke med *DN* nå" sa jeg, veldig selvsikker. "ehm, *DN* og moren hennes er ikke her nå.." sa mamma. HADDE DEM DRATT?!


 oooh.. haha
DERE? Hva syns dere om at det er så mye drama? Skal jeg utvide det enda mer, eller skal de snart gå tilbake igjen? Deres valg, jeg vil bare gjøre det beste for dere :) 

Forever? - DEL 50 KORT DEL...

Du gikk fort mot han og smilte stort.
"wow, Justin.. detter er fantastisk!" sa du, og fikk tårer i øynene.


Du så ett fantastisk bord med to stoler, og maange mange roseblader som formt some t hjerte rundt. "liker du det?" smilte Justin og tok hånda si bak ryggen din. "jeg elsker det" sa du, og snudde deg mot han. Dere så hverandre rett inn i øynene, og dere lente dere sakte mot hverandre. Leppene deres møttes i et følsomt og romantisk kyss, og mange følelser fløy rundt dere.

Du lente deg fra han, og smilte til han. "unnskyld for alt, jenta mi. Jeg var så dum" sa Justin og så deg rett inn i øynene. "samma her" sa du, og så ned på leppene hans, for så å lene deg en gang til mot han og kysse han en gang til, før han fulgte deg til bordet. Han tok ut stolen, og dro den inn til deg, før han gikk på andre sida og satte seg over deg. En kelner kom med kall champange, og Justin tok den opp. Korken spratt langtlangt opp i lufta, og det bruste litt, før Justin helte oppi glassene deres. 

Kelneren kom etterhvert med en stor tallerken med spagetthi. "Håper det er greit vi deler den?" sa Justin og smilte romantisk til deg. "klart" svarte du og tok en bit i munnen. "Så, er alt bra mellom oss? Kan jeg få en ny sjanse?" spurte Justin etterhvert med mye småprat og latter. Du stivnet litt. Du hadde så utrolig lyst, men... Du visste ikke helt. Du så på han ett par sekunder, og smattet litt innimellom. Du var utrolig usikker, og ikke minst usikker på reaksjonen hans. Du var stille en stund, for å tenke om et par ganger først. "såå..." sa Justin og ventet på svar. "ehm" startet du. Du tok en liten slurk fra glasset ditt, og så bort på rosebaldene rundt. Du så tilbake med tårer i øynene, før du åpnet munnen....


DunDunDuuuuuun...
Hva tror dere *DN* svarer? :)
Sorry for sen del 

Forever? - DEL 49

"Ohshit" sa du lavt. "hva er det, vennen?" sa moren din. "ikke noe" sa du og pirket med gaffelen i maten din. Daten.... Skal jeg bli med?


Du gikk fort opp. Du hadde bestemt deg for å bli med. Kanskje å snakke sammen var akkurat det dere trengte?
Du tok på deg noe fint, før du fikset deg litt finere.

 
 
 

Du gikk ut på kjøkkenet. Du strammet hestefalen litt før du så deg litt rundt. "Du skal på date, ser jeg?" smilte Pattie. Du nikket svakt og smilte mot gulvet.
"vel da trenger du nok denne" fortsatte hun og rakte deg en papirlapp. Du smilte og åpnet den opp.
"Jeg er så glad du ville gå på date med meg, for nå er det forsent å snu :)
Du har jo ikke fått vite hvor det er enda, og det skal du ikke heller. Du må nemlig finne meg!
På veien kommer du til å støte på lapper som viser deg veien, helt hit, hvor jeg sitter nå..
Den første gåten du må løse, går som så:
Vi får gode kaker, som en mann baker, men hvor baker han?"
Leste du inni deg. Du smilte og gikk ut i gangen. Du tok på deg de brune ugsene dine, og slang den grønne jakka de på deg og løp ut. Du gikk nok så fort bort til bakeren. "Hei, du må være *DN*?" smilte  bakrenen. "ja" smilte du. "Du er en heldig jente" smilte han og ga deg en lapp. Du leste den fort:
"Så dårlig ann som vi lå, skal du blomster få"
Du gikk bort til blomsterbutikken, og så at det hang en lapp på en av blomstene.
"En rose til deg, fra meg.
Snart har du funnet meg, men enda er det én vei, men hvor skal den gå? hm, tror vi trenger et kart."
Du smilte, og lurte utrolig på hva dette var fornoe. Du gikk bort i souvernibutikken og gikk bort til kassa, der lå det et brev med navnet ditt på. Du leste det.
"Snart er du framme, men hvor er jeg? Du må tenke tilbake i tid..."
Du undret litt over det brevet, men så kom du på, KART, du snudde deg og gikk mot kartene, der det sto en mann,og smilte mot deg. "Her har du et kart. Følg den lilla veien, og du finner kjærligheten i ditt liv" smilte han. hmh... du fikk et kart og så en lilla vei føre opp til et sted du aldri hadde hvert før. Du fulgte veien og kom til et avspærret område. "Har du kartet`?" sa vakten. Du ga han kartet, og du ble sluppet inn. DU fulgte veien oppover, og møtte Justin sitt blikk på toppen av gresshaugen. Du gikk fort mot han og smilte stort.
"wow, Justin.. detter er fantastisk!" sa du, og fikk tårer i øynene.


Hva tor dere *du* får av Justin? :)
siste del for idag, kjære lesere :)

Forever? - DEL 48

"Uh, greit" smilte du. Du skiftet til soveshorts og en singlet og gikk inn på Justin sitt rom der Justin lå i senga si. "Justin?" sa du skeptisk og så rart på han.

 


"Umh, hæ?" mumlet Justin. "Hvor skal jeg liksom sove?" sa du. Han hadde ikke lagt ut madrass eller noenting til deg. "uh" sa Justin og satte seg opp. "Det har seg sånn at.... bestemor og bestefar trengte dem fordi dem skulle ha en sånn julefeiring og trengte madrasser.. og da lånte de alle våres, så... Du må nok sove i samme seng som meg" sa han, og klødde seg i hodet. "oh" sa du kort. Du valgte å ikke bry edg. Prøve å vise han at du hadde kommet over han. "Får ejg ikke dyne og pute da?" sa du, og så dumt på han. "Oh, jo, are vent litt." sa Justin og løp ut av rommet, og kom omsider tilbake med en dyne og pute i hånda. "her" sa han og rakte dem til deg. Du tok de imot og la deg klistret inntil veggen. mens Justin kom vedsiden av deg. Dere holdt en god avstand mellom dere den natten.

Neste dag våknet du relativt tidlig, og reiste deg sakte opp, da du skjente noe skli nedover magen din. Du så ned, og det var hånda til Justin som hadde lurt seg over deg inatt, uten at du merket noe. Du så stygt på han mens du snerret lavt. Du gikk inn på badet og satte håret i en høy hestehale. Du gikk tilbake på romemt og lette etter noe å ha på deg. Du noe lett, og tok det på deg.//BUKSA
"hei vennen" sa moren din da du kom inn på kjøkkenet og satte deg ned. "hei" sa du kort. "sovet godt?" spurte hun. "joa" smilte du, før du fikk en talerken med egg og bacon. Ikke lenge etter du ahdde fått tallerkenen, kom Justin ned og satte seg over deg. Han fikk egg og bacon han og, og han så på deg veeeldig ofte merket du... Men du brydde deg ikke om det. Han får se på deg om han vil. "Ohshit" sa du lavt. "hva er det, vennen?" sa moren din. "ikke noe" sa du og pirket med gaffelen i maten din. Daten.... Skal jeg bli med?


ja, vet, kort del, men kanskje det kommer en til :)
Tror dere *DN* blir med på daten? :)

 


Forever? - DEL 47

Jeg så *DN* så stygt på moren sin, og mimet noe som 'mamma...' jeg så nedover den perfekte kroppen til *DN*, og beit meg svakt i leppa. Plutselig reagerte *DN* og gikk opp trappa. Jeg så rart på mamma, men valgte å ikke gå etter henne. 


JULAFTEN KVELD: I DITT SYNSPUNKT

Du gikk opp og tok på deg den nydelige blondekjolen du hadde kjøpt. Du gikk inn på badet for å fikse håret og sminken. DU åpnet døra sakte, og der sto Justin for å fikse håret. Du brydde deg ikke særlig om han akkurat nå. "Ehm, skal bare fikse håret" sa du og lukket igjen døra. Du så at Justin så nedover kjolen din, og nedover de bare, brune beina, før han så tilbake i speilet. Du startet med å sminke deg fint, og fikset håret til et litt avansert hårfrisyre.//NEDERSTE RAD I MIDTEN (det brune håret i hestehale ting..)

Da du var ferdig dreiv Justin fortsatt på med sitt hår. Okei, han hadde drivd å fikset det liksom nesten en time nå.. DU begynte å lure på om han brukte lang tid med vilje.. Du så deg i speilet, og rettet litt på frisyren, før Justin så deg rett inn i øynene, men han snudde seg fort vekk. Du tok opp someday-parfymen din, for å egentlig vise litt at du fortsatt brydde deg om han. DU sprayet to sprut i nakken, og la den ned i sminkebaggen igjen. Du satte deg ned på dolokket og tok på deg de nye skoene dine. 

Du gikk ned, og Justin kom like bak deg. Moren din og Pattie satt klar med juleribba på bordet. Du satte deg ned, og Justin satte seg over deg. "Først og fremst vil jeg si tusen takk for at dere kom hit i kveld, det er utrolig koselig å ha dere her" sa Pattie og smilte til alle sammen. Justin smilte tilbake, før han så på deg om smilte. Du smilte smått tilbake, mens du så ned i bordet. Jeg skal love meg selv EN ting. Jeg skal IKKE falle for den drittsekken igjen... tenkte du mens du så ned på den tomme talerknen din. "Vær så god" smilte Pattie, og dere forsynte dere godt med amt, før dere gikk ut i den stooooore stua, med det stoooooore juletreet. Under Juletreet lå det en del pakker, og du satte deg ned i soffaen. "Justin, kan ikke du hente pakkene?" sa Pattie. Justin reiste seg opp, og tok den første pakken. "Til *DN* fra mamma" leste Justin høyt, og ga gaven til deg. Du smilte og åpnet den sakte. Da du åpnet den dro du fram en sykt søt topp med åpen rygg. "Tusen takk mamma"# sa du og ga henne en klem. "Okei, neste pakke" sa Pattie, veldig anspent. Du lo lavt. "Til Justin, fra *DN*" smilte Justin, og satte seg ned. Han åpnet pakken. Du håpet han likte den... Du brukte lang tid på å finne den. Jeg mener, hva skal man gi til en gutt som har alt? "Det var sykt SWAG!" sa Justin med den søte stemmen sin. "Tusen takk *DN*!" sa Justin og ga deg en klem. Du klemte smått tilbake, selvom du ikke ville. Justin satte gaven sin forsiktig ned, lent mot soffaen.

//Gaven til Justin (det er et skateboard hvis du ikke så det, haha)

"Okei... Til... *DN* fra Justin" smilte Justin. Wow.. Skulle du få gave fra han og..  Justin ga deg gaven, og du leste kortet inni deg.
"Okei, dette virker kanskje litt rart, men du aner ikke hvor mye jeg har savnet deg, alt jeg har tenkt på er deg. Og, ja, du har sikkert fått vite om den nye kjæresten min? Vel, jeg ble sammen emd hun bare fordi hun minnet meg så mye om deg. Alltid når jeg var med henne tenkte jeg på deg. Det var bare to ting som var forskjell. 1. Hun var definitivt ikke like pen som deg, og jeg var ikke like forelsket i henne, som jeg var i deg. 2. Hun var altfor klengete, DU var perfekt, jeg vil sånn ha deg tilbake! Så, jeg har to gaver til deg. Den ene er det ikke sikkert du blir glad for, eller vil ta imot i det hele tatt, men det er en invitasjon til deg på en date med meg. Så vi kan få snakket om problemene våre. Håper virkelig du blir med. I morra kveld, hjemme her, mens mamma og din mor er ute. Den andre ligger innpakket, håper du liker den. Og jeg håper dette kortet har fått deg til å innse hvor mye jeg svaner deg, og hvor mye jeg fortsatt elsker deg. xoxo Justin <3"
Du tørket en tåre, og åpnet papiret, og du fikk sjokk da du så gaven! "JUSTIN!!" ropte du og tårene kom tilbake. Du heiv deg rundt halsen hans. "Den er nydelig! Det må ha kostet deg en formue!" sa du i klemmen. Det var en lang klem. En litt for lang, for etterhvert skjente du noen lepper som satte seg på kinnet ditt, og du trakk deg fra han, og så på den nydelige gaven.

 

Det begynte å bli nok så sent, og du og Justin gikk opp. "Ehm, vi har egentlig ikke noe ordentlig gjesterom her, såå du må sove på rommet mitt." sa Justin. Ingen gjesterom? Huset er jo gigantisk! Hva er alle de andre rommene da? Men jaja. "Uh, greit" smilte du. Du skiftet til soveshorts og en singlet og gikk inn på Justin sitt rom der Justin lå i senga si. "Justin?" sa du skeptisk og så rart på han.


hva tror dere det er?:) okei, skal prøve å poste en del til dere hver dag, men blir ikke blogging i helga, siden da drar jeg til campingen :) og tirsdag skal jeg feire bursdag, på torsdag skal jeg i bursdag, og hjkelpe til med å stelle istad en bursdag. haha, men vi får se hva vi får til :) 

 

Forever? - DEL 46

"Justin kommer ikke før på julaften" sa Pattie til deg. Du nikket smått, og smilte for deg selv.

JULAFTEN:

 


Du stod opp  og tok deg en rask dusj. På morninga tok du bare på noe lett, siden du reget med at dere bare skulle kose dere inne. (jeg skriver etter norske juletradisjoner siden jeg ikke vet åssen det er i Canada) 


//bare med en hvit blondesinglet under den igjen..

Du gikk ned i stua mens du satte opp det våte håret ditt i en hestehale. Du så fort inn i tv-stua og så Justin sitte å se på tv. Du snudde deg fort bort og gikk inn på kjøkkenet til moren din og Pattie.

JUSTINS POV:
Jeg hørte noen komme ned trappa, og jeg snudde hodet smått. Der så jeg *DN* gå inn mot kjøkkenet, OG GUD SÅ FIN HUN VAR! Hun har aldri hvert så fin som det hu var akkurat nå, og jeg gledet meg inderlig til i kveld. Jeg slo av tv'en og gikk inn på kjøkkenet. "hei" sa jeg og smilte til *Dn*. Hun snudde seg og så nedover meg, men svarte ikke. "Å, du må være Justin, *DN* har fortalt så mye om deg!" sa en annen dame inne på kjøkkenet, som tydeligvis var moren til *DN*. Jeg smilte stort og hilste på henne. Jeg så *DN* så stygt på moren sin, og mimet noe som 'mamma...' jeg så nedover den perfekte kroppen til *DN*, og beit meg svakt i leppa. Plutselig reagerte *DN* og gikk opp trappa. Jeg så rart på mamma, men valgte å ikke gå etter henne. 


hva tror dere skjer på kvelden? :) *DN* tilgir snart Justin, ceep calm;)

siste del i dag

Forever? - DEL 45

Han skulle få dere to til å bli sammen. Men har han snakket til deg? Nei..


Du valgte å ikke bry deg, så du gikk ned i stuen der moren din satt.
"Hei" sa hun uten å se på deg. "Hei" sa du rart tilbake. Hun kastet et glimt opp på deg, og hun så bekymret ut. "Hva er det, mamma?" spurte du og satte deg ned ved siden av henne med et rart annsiktsutrykk. "Vel..." startet hun. "Okei, vi skal til Canada i julen" sa hun. "Så?" sa du og vrei øyenbrynene dine i en rar stilling. "Vel, og... på bittelille julaften så er vi bedt til å sove over hos Pattie, helt til 3.juledag," sa hun og så på den svarte tv'en. "Uhm," sa du usikkert, og prøvde å finne en behageligere sittestilling. "Justin skal vel ikke være der?" sa du og så bort. "Jeg er redd for det" sa hun fort. Så ble det stille.

 

Okei, hva er det e\jeg er bekymret over i det hele tatt? det er ikke jeg som har driti meg ut her.. Alt er Justi sin feil.. sant? tenkte du når du lå i sengen. hmh.. 4 dager til avreisen til Canada, en dag å shoppe på, for så å dra til Justin Bieber sitt hus, og tvinges til å snakke med en gutt du rett og slett hater nå? Agh..

4 DAGER SENERE: AVREISEN TIL CANADA:
Du hadde pakket kofferten til verdens verste jul noen sinne.. Du gledet deg ikke en smule... Alt var abre negativt med å dra. Og hvorfor i helvette sa moren din ja, når hun visste at du var sur på Justin?
Uansett, dere satt på flyet,og omsider landet dere trygt i Canada. Da du steg ut av flyet, skjente du en faktisk god følelse. Du tok opp capsen din fra baggen, og satt den på hodet...

//det du hadde på

Du hadde shoppet rundt i nesten hele dag, og hadde funnet den PERFEKTE julekjolen! 
Du kom inn på hotellrommet, og dro fram alt du hadde kjøpt for å vise det til moren din.
"Også, den jeg var MEST fornøyd med! Det er kjolen jeg skal bruke på julaften, den er syyyyyyykt fin!!" sa du, og sprellet med armene overalt. Du fiklet en stund nede i posen for å finne kjolen, før du dro den forsiktig opp fra posen og rakte den mot moren din. "wow" mimet hun med munnen sin.

"Den var fin! Men pass på så Justin ikke blir tent på deg!" Advarte mammaen din. "Mamma!" skrek du og sendte hun et bitchy blikk., før du gikk inn på rommet for å pakke til å dra til Pattie.

DAGEN DERE DRAR TIL PATTIE:
Du tok kofferten i hånda og gikk ut til drosja. Sjåfæren tok kofferten og la den i bakluka,, før du satte deg inn med moren din, og dere kjørte mot pattie. Hotellet dere lå på lå ca. 30 min unna huset deres, da dere kom fram, ga du Pattie en stoor klem. 
"Justin kommer ikke før på julaften" sa Pattie til deg. Du nikket smått, og smilte for deg selv.

JULAFTEN:


 Hva tror dere skjer på Julaften? :) Sotty for lite blogging...

Forever? - DEL 44 KORT DEL

Du brettet sammen brevet igjen, med tårevåte øyne. Oh, som du ville ta han tilbake! Men du klarte bare ikke. Den gutten hadde sviktet deg. Han løy til deg. 


ETT ÅR SENERE:
Du hadde kommet over bruddet mellom deg og Justin, og var rask på føttene igjen. Du hadde hvert i byen med en del venner, før du kom sliten hjem. Du heiv bæreposene dine i soffaen, og slang deg ned i godstolen. Du lente deg opp og strakk til deg pc'en om lå på bordet forran deg. Du gikk inn på biebernytt. Da tenkte du på brevet du fikk for ett år siden. Iv'e been thinking 'bout you forever. Du smilte av tanken, og bladde deg nedover på biebernytt sida, da det kom ett bilde, som faktisk såret deg veldig mye..

 

Det gamle kjendisparet Justin Bieber og Selena Gomez har funnet tilbake kjærligheten de hadde for noen år sida, og ble idag sett bak scenen på ett intevju. Men hva skjedde egentlig med Justin Bieber og *DNogEN*?

Du leste alt sammen to ganger, før du slo deg hardt på kinnet. Ingen drøm? Var virkelig Justin over deg etter det han skrev? Han ville ikke ha noen andre enn deg? han tenkte på deg for alltid? Han løy. Igjen? Tårene kom. Du lurer kanskje hvorfor? Såklart han skal få ha kjæreste etter deg, men etter ett år? Han sa det selv, han ville ikke ha noe anna jente enn deg. Han skulle få dere to til å bli sammen. Men har han snakket til deg? Nei..


Vil bare si sorry for lite blogging! Har så mye å tenke på fortida, og jeg trenger litt tid for megselv iblandt. Jeg prøver å få blogge så snart jeg kan, og virkelig har skrivelyst.

Forever? - DEL 43

Da var den sjansen brukt opp.. Hvorfor gjør jeg så dumme ting?! hadde jeg hvert litt raskere... så trur jeg at jeg faktisk hadde...


FORTSATT JUSTINS POV:

Så trur jeg at jeg faktisk hadde fridd til henne. Ja, vet, vi har ikke skjent hverandre så lenge, men jeg kan allerede si at jeg elsker henne. Og jeg er helt seriøs. Jeg ahr aldri elsket en annen jente så høyt før. ALDRI. Når jeg er med *DN* får jeg en helt annen følelse. 

TILBAKE TIL DEG:
Du og Anna-Marie satt på flyet hjem, og du satt bare å så ut vinduet for å tenke, mens Anna-Marie sov vedsiden av deg.

Omsider kom dere hjem, og tilbake til moren din. Du skulle sove der til du fant deg en leilighet å bo i. (ja, jeg hopper litt nå)

NOEN DAGER SENERE:
Du gikk ut for å hente posten. "Reklame, reklame, regning, *DNogEN*?" leste du lavt for deg selv. Du stusset over brevet, og gikk inn døra. Du la regningen og reklamene på kjøkkenbeknet og tok med deg brevet opp. Du åpnet det sakte. Hvem fikk du bre fra nå? Du leste stille for deg selv:
"Kjære *DN*
Uansett hvor mye du hater meg, og har veldig lite lyst til å snakke med meg, skal jeg få deg til å gjøre det. Jeg elsker deg, *DN*. Jeg mener det, virkelig, jeg elsker deg! Du får meg til å føle en følelse jeg aldri ahr følt før. Du er den eneste jenta som jeg vil være med for alltid, og som jeg faktisk elsker mer enn mine beliebers."
Startet du å lese fra brevet, men måtte stoppe opp for å tørke ett par tårer som hadde lurt seg ned. Du fortsatte å lese: "Uansett, om du vil eller ikke skal jg få det til å bli oss to igjen. Foralltid. Du vil kanskje ikke tro meg, siden jeg sa at vi skulle holde sammen foralltid, men jeg forlot deg? Vel, jeg hadde en grunn. Jeg ville ikke forlate deg i det hele tatt, men jeg trudde det kom til å bli enklere for meg, fordi.. Jeg hadde aldri klart å leve uten deg. Du er livet mitt. Så, jeg trudde jeg ikke kom til å tenke på deg hvis jeg gjorde det slutt, men nå tenker jeg mer på deg enn jeg noen gang har gjort før. Jeg driver å skriver en ny sang, som er dedikert til deg. Den er ikke helt ferdig enda, men her er litt av den;

A tornado flew around my room before you came
Excuse the mess it made, it usually doesn?t rain
In Southern California, much like Arizona
My eyes don?t shed tears, girl, they bawl

I?ve thinkin? ?bout you
(Ooh, no, no, no)
I?ve been thinkin? ?bout you
(You know, know, know)
I?ve been thinkin? ?bout you
Do you think about me still?
Do ya, do 
ya?

Do you not think so far ahead?
?Cause I been thinkin? about forever (Oooh, oooh)

Do you not think so far ahead?
?Cause I been thinkin? about forever (Oooh, oooh)


 Du kommer til å få høre mer av den når den blir lagt ut. Jeg vil bare at du skal vite at jeg tenker på deg for alltid. Du er livet mitt. Og at jeg elsker deg. Jeg vil så gjerne kalle deg min, jenta mi, osv. Holde deg. Kysse deg. Leppene er en av tingene jeg svaner mest. Ingen kysser så bra som deg. jeg ville bare at du skulle vite hva du betyr for meg, og at jeg tenker på deg for alltid.
Xoxo - Justin"

Du brettet sammen brevet igjen, med tårevåte øyne. Oh, som du ville ta han tilbake! Men du klarte bare ikke. Den gutten hadde sviktet deg. Han løy til deg. 


 sorry for en kanskje litt kjedelig del.. drama kommer, og jeg kommer til å hoppe litt i historien framover, siden det ikke skjer så mye :-)

mer?♥

 

Forever? - DEL 42

jeg sto der forskrekket en stund, før jeg løp ut døra *DN* hadde gått.


FORTSATT JUSTINS POV:

Men, det var forseint.. Jeg kunne ikke se *DN* noe sted. Jeg gikk litt ute, før jeg ble attacked av fans, og bevegde meg tilbake til bygget...

 

TILBAKE TIL DEG:

Du gikk ut døra, og satte deg fort i en taxi som kjørte deg tilbake til hotellet, da tårene begynte å trille. Du savnet Justin utrolig, du savnet leppene hans oppå dine, men dette kysset... du følte ikke det samme som du gjorde da dere var sammen. Det ble liksom helt feil.. Taxien stoppet forran hotellet, og du steg ut, og opp på rommet, der hvor Anna-Marie sov. Du begynte å pakke tingene dine, og Anna-Marie sine. I morgen, skulle dere hjem! Du orket ikke tanken på å være i samme by som Justin, ikke samme land en gang..

Da du var ferdig med å pakke, la du deg ned i sengen, men du klarte virkelig ikke å sove. Alt du tenkte på var Justin..

NESTE DAG, JUSTINS POV:
Jeg dro ut i sentrum, og fant en gullsmed. Jeg måtte vinne hjertet til *DN* tilbake! Jeg kjøpte en nydelig ring, av ekte sølv. Jepp, den kostet meg en fromue, men jeg kjøper alt for å få *DN* tilbake! Jeg dro utenfor hotellet hennes, (jepp, jeg hadde funnet ut hvor hun bodde) og jeg gikk inn. Jeg spurte damen hvor *DNogEN* bodde. "Rom 236 i tredje etarsje" svarte damen, uten en gang å se på meg. Jeg trykket på heisen, og gikk inn, og om ikke lenge stod jeg utenfor døra til rom 236. Jeg banket hardt på døra, men en vaskedame kom å åpnet. "Ehm, er ikke *DNogEN* her?" sa jeg skeptisk. "Nei, hun skjekket ut i dag tidlig" smilte damen til meg. Jeg så forskrekket på henne, før jeg løp til en taxi som kjørte meg fort til flyplassen. Akkurat da eg ahdde funnet ut hvilke gate hun var på, og hadde trengt meg gjennom folkemengden for å komme fram, ga *DN* biletten sin til damen, og steg inn i flyet... Da var den sjansen brukt opp.. Hvorfor gjør jeg så dumme ting?! hadde jeg hvert litt raskere... så trur jeg at jeg faktisk hadde...


Hva tror dere Justin skulle gjøre? :)
mer?♥ 

Forever? - DEL 41 VELDIG KORT DEL

Han smilte søtt, og la hånda si på skinnet ditt. Egentlig ville du bare løpe av scenen, men det var forseint....


Leppene hans traff dine i et vått, lidenskapelig kyss, og fansen jublet utrolig høyt. Åh som du hadde savnet de leppene! Du ville bare trekke deg fra han, slå til han, og løpe vekk, men du klarte ikke. Justin trakk seg rolig fra deg, og dere så hverandre rett inn i øynene. Du kunne se at han ikke angret på kysset. Han smilte mot deg, så ned på leppene dine, og lente seg fram enda an gang, men da trakk du deg fra han. Justin trakk seg fort fra deg han også, og så frovirret ut. "Justin jeg... jeg kan ikke" sa du, mens du ristet svakt på hodet. Du så utover publikum, som også så forvirret ut. Topp! Du hadde sviktet alle! Tårene begynte å renne, og du løp av scenen.

JUSTINS POV:
Jeg kunne se at *DN* var usikker. Jeg la hånda mi forsiktig på skinent hennes, og møtte henne i et perfekt kyss. Jeg trakk meg motvillig fra henne og så henne inn i øynene, og smilte søtt til henne. Jeg lente meg nok en gang mot henne, men hun trakk seg fort unna, og da gjorde jeg det og. Jeg reiste meg helt opp og så uforstående på henne. Tilogmed publikum skjønte ingenting. "Justin jeg... jeg kan ikke" sa *DN* og ristet svakt på hodet. jeg felte en tåre som hadde lurt seg ut av øyet. Plutselig løp *DN* av scenen. Jeg så unnskyldene på publikum, for så å løpe etter *DN*.

Hun hadde ikke kommet langt. Hun hadde stoppet opp for å snakke med Kenny.Jeg stoppet noen meter bak dem, og Kenny så bekymret ut. "Vel, uansett hva du gjør, så vet jg at du velger det rette! For det rette, er det som er best for deg!" hørte jeg Kenny si, og klappet *DN* på skulderen. "Takk, Kenny" Sa *DN* og ga Kenny en klem. *DN* gikk mot utgangen, og så snart jeg ikke så henne lenger, løp jeg bort til Kenny. "Hva snekket dere om?" spurte jeg og prøvde å se bak Kenny om *DN* kom inn igjen. "Ikke noe" sa Kenny fort. "Jeg hørte dere" sa jeg og så opp på Kenny. "Hun vil hjem, okei?" sa Kenny og gikk forbi meg. "Hjem?! Hun kan ikke dra hjem!" sa jeg og veivet med armene. "Justin, det er ikke ditt valg, det er hennes." sa Kenny og tok et eple i hånden, før han snudde seg mot meg. jeg sto der forskrekket en stund, før jeg løp ut døra *DN* hadde gått.


Trur dere *DN* drar, eller blir til hun MÅ dra? :)
siste del for i dag. Blir kanskje maraton neste helg. 

Forever? - DEL 40

jeg hørte at *DN* utbrøt i gråt, og det fikk meg til å smile litt. jeg måtte bare få henne til å føle seg spesiell..


FORTSATT JUSTINS POV:
Jeg visste akkurat hva jeg skulle gjøre. Jeg ringte Scooter med en gang, og de skulle allerede begynne å gjøre alt klart. Etter det ringte jeg Kenny for å fortelle hans oppgave. Jeg smilte for meg selv, for så å ringe en taxi for å komme meg tilbake til hotellet hvor mamma var. Da jeg kom fram fortalte jeg alt som hadde skjedd i detaljer. Det som er så fint med mamma, er at hun alltid lytter på problemene mine, og gjør alt for at jeg ska ha det godt. Men nok om det.

Fem dager senere var alt klart. Utrolig hvor fort det gikk egentlig.. Uansett, jeg ble fraktet i limosuin (eller noesånt) til et stort bygg i Mexico hvor alt skulle skje. Tusenvis av fans var samlet utenfor, og crewet hadde allerede begynt å slippe inn folk. På tide å fortelle planen. Jeg skal ha en konsert, og jeg skal sørge for at *DN* kommer. Eller. Det er det Kenny skal sørge for.. Men uansett, *DN* skal bli One less lonely girl, og da håper jeg hun vil føle seg spesiell. For det er akkurat det hun er for meg. Min one less lonely girl. Dette måtte bare funke.

Konserten hadde startet, og nå var det bare å se om planen funket. Jeg så mot utgangen mens jeg sang noen av de gamle sangene mine, og så at Kenny var på vei ut. Perfekt! Nå er det show time!

 

TILBAKE TIL DEG:

Du hadde akkurat fått på deg noen lette klær, og fikset håret så det lå pent nedover skuldrene dine.

Du satte deg ned og skulle akkurat til å slå på tv'en, da det banket på døren. Du sukket lavt og reiste deg opp for å lukke opp, og der sto Kenny. "Ingen tid til å forklare, bli med meg," smilt Kenny. Jeg ble nysgjerrig, men ble med. Jeg ble satt i en bil, og ble ttatt på bind for øynene. "Hva er det som foregår?" sa jeg skeptisk. "Du skal vel ikke kidnappe meg?" lo du. "Nei" lo Kenny. "Men lov at du ikke ser! Det er en overraskelse" sa Kenny og startet motoren. "Okei.." sa du skeptisk. Bilen stoppet og du ble ført ut. Du ble ført inn en dør, og en dør til, og enda en, så ble du satt ned i en sofa eller noe. Du var så spent! "Okei, du kan snart få se," sa Kenny og holdt deg på skulderen.

JUSTINS POV:
Jeg fikk signalet om at det var klart for å synge One Less lonely girl, og nå var jeg utrolig spent. Jeg tørket litt svette fra pannen og fikset på mikrofonen. "Is someone out dere singel?" startet jeg. Jentene hylte utrolig høyt, og jeg måtte smile litt. "Well, okey.. Is someone out there lonely?" jentene hylte fortsatt. "Cause' tonigth I'm lookin' for ONE LESS LONELY GIIIIRL!" ropte jeg utover salen. (bytter over til norsk nå, vet det...) "Men en ting til" sa jeg og pustet ut. "Kan dere være het stille, for.." startet jeg, og de hylte fortsatt. Jeg lo litt. "Som dere sikkert vet, er ikke jeg og *DN* sammen lenger, fordi ejg gjorde en tappe. Jeg vil vinne henne tilbake, for å få henne til å føle seg spesiell. Hun er bak scenen nå" startet jeg, og publikum hylte. "Så, hun vet ikke at hun er her, hun har bind for øynene, og skal være OLLG i kveld, men klarer dere å være helt stille når hun kommer ut, og helt til jeg har tatt av hende bånet hun har forran øynene?" smilte jeg. De hylte "yes", og jeg tror det kommer til å funke bra. Altså, det er ikke mange i publikum, det er ca. så mange det pleier å være på TheEllenShow. Publikum ble fort stille, og jeg begynte å synge. Danserene kom ut med stolen, og da stoppet jeg å synge. "er dere klare?" sa jeg, og tok pekefingeren forran munnen,

De ble umiddelbart stille, og *DN* ble ført ut på scenen.

TILBAKE TIL DEG:

Kenny slapp deg, og fort etttr skjente du noen ta tak i armen din for å føre deg enda lenger inn. Du hørte en dør ble lukket opp, og en klam, tett luft møtte deg med en gang. Du ble satt ned på en stol, og du hørte noen stå bak deg. "Hallo?" sa du, for sikkerhetsskyld. "*DN*, er du klar?" hørte du Kenny sin mørke stemme si. Du nikket svakt, og skjente noen fiklet bak hodet ditt med båndet. Du hørte musikk, og noen begynte å synge, akkurat da du kunne se. Det første du så var en mengde med folk som hylte, og du hørte Justin sin vakre stemme synge. Du så bortover, OG DET VAR JUSTIN..! Han sang One less lonely girl, og kom med en rosebukett til deg. Han smilte søtt, og la hånda si på skinnet ditt. Egentlig ville du bare løpe av scenen, men det var forseint....


hva tror dere skjedde? :)

fortsett med de søte kommentarene deres, er utrolig søtt å lese dem! tusen takk ♥

Forever? - DEL 39

ooog denne delen er dedikert til Karolineee <3 fordi hu er så søt♥ haha


Akkurat da du hadde lukket døra inn til rommet (jepp, eget rom til soverom:)), så banket det på døren. åhh...


Du subbet deg bort til døren, og åpnet den sakte. Du gjespet fort, og da så du Justin stå der med hendene i lomma, og hodet vendt nedover. Han så opp på deg. "Kan jeg komme inn?" sa han og reiste hodet sitt helt opp. "Jeg.. jeg tror ikke det er så lurt.." sa du, og skulle til å lukke igjen døra, men Justin stoppet deg. "Vær så snill, bare for en liten stund!" sa Justin. "Anna-Marie sover, jeg ville ikke vekke henne," sa du, med nå et litt sintere kjær i stemmen. "Vær så snill, *DN*!" sa Justin. Du skjønt at hvis du ikke slapp han inn, ville han aldri gi seg. Motville slapp du døra og lot han komme inn. Du satte deg ned i soffaen, og Justin stte seg ned i en stol. "Hva er det du vil?" sa du kadlt, og la armene i kors. "jeg har skrevet en ny sang, og jeg vil at du skal være den første som hører den, fordi.. jeg faktsik har dedikert den til deg. Jeg beklager, den skal ikke være med på noen album, i og med at jeg skrev den på fire dager, og den er ikke så veldig bra." sa han og tok fram en gitar. til meg? hva søren.. "Justin, det er søtt, men jeg ville ikke høre på-" fikk dus agt, før han begynte å spille.

TRYKK HER FOR SANG! (har ikke funnet ut åssen man setter direkte sangen inn i blogg. haha)

tårene dine ville så gjerne ut, men du holdt dem inne. "Hva syns du?" sa Justin. Hva skulle du si? ehh... du likte jo sangen, men du likte ikke Justin.. åh... "Eh, ehm... Justin, jeg... jeg syns du skal gå nå.." sa du og lukket opp døra for han. Justin sukket og pakket ned gitaren for han gikk mot døra. Han felte en tåre mens han gikk ut. Han snudde seg mot meg. "Jeg vil bare at du skal vite... jeg har tenkt på deg hele tiden. Jeg elsker deg fortsatt" sa Justin, og så ned. Du klarte ikke si noe, du bare smelte døra rett igjen, og skle nedover dørveggen mens du gråt. du la hendene dine på panna og åpnet øynene sakte. Og det første du så var....

'Forever'. Nå kom det bare enda flere tårer.

JUSTINS POV:
Jeg var akkurat ferdig med sangen. Ganske sikekr på at den gjorde inntrykk på *DN*. I'll be thinkin bout ya forever. Ja, det er sterke ord, men det kom rett fra hjertet. "Så hva syns du?" spurte jeg, og ventet i spenning på en forhåndsvist bra tilbakemelding. Hun så veldig usikker ut, og jeg ble nervøs. Det tok ca. 8 sekunder før hun svarte.  "Eh, ehm... Justin, jeg... jeg syns du skal gå nå.." sa *DN*, og reiste seg opp og gikk bort til døra. Jeg ble utrolig skuffet over svaret hennes. Jeg apkket ned gitaren og gikk ut døren, mens jeg felte en tåre. "Jeg vil bare at du skal vite... jeg har tenkt på deg hele tiden. Jeg elsker deg fortsatt". Jeg så noen tårer samles i øyenkroken hennes. Nå ventet jeg bare på en lang, varm klem, men ble istedet møtt av smellet av en dør som ble smelt igjen (hvis dere skjønner..) jeg hørte at *DN* utbrøt i gråt, og det fikk meg til å smile litt. jeg måtte bare få henne til å føle seg spesiell..


siste del for i dag :)

hva tror dere Justin skal gjøre?♥

 

Forever? - DEL 38

Denne delen vil jeg dedikere til Andrea, for den søte kommentaren din på del 35:) 

- men du løy. INGEN gutt er kjekkere enn Justin, snillere, mer omtenksom eller noe som helst. Justin var egentlig perfekt, men han sviktet deg.

 


 

Du så med en gang at Justin ble såret, men det hadde han bare gidt av. Han slikket seg kjapt rundt munnen og snudde hodet i en annen rekting, for å ikke vise at han faktisk gråt. Du gadd ikke mer. Du var bare så sur på han. Han er bare en liten sutreunge. Nei, slutt. Husk. Jeg har hvert en fan og hatet at folk snakker stygt om han, da skal ikke jeg starte- for han er fortsatt verdens mest perfekte gutt. 
Du ville så utrolig bare tilgi Justin, og kalle han din igjen, men istedet snudde du deg motville og gikk vekk- mens Anna-Marie fulgte trist etter. Du hadde litt dårlig samvittighet ovenfor Anna-Marie, men du klarte bare ikke motstå Justin, så du måtte bort derfra. Jeg mener, hvorfor i helvette skulle han slå opp, for så å bli sammen med deg etter tre dager igjen? Bare idioter tenkte sånn. Jepp. Du syns Justin var en Idiot. Nå. Etter det som har skjedd. 
Dere gikk tilbake til hotelrommet, ingen av dere hadde sagt noe. "hvorfor er ikke du sammen med justin mer?" sa Anna-Marie. Nå kokte det over. "JEG HAR FAEN MEG SAGT DET TUSEN GANGER, HOLD KJEFT, SER DU IKKE AT JEG ER DEPPA?!" ropte du. oh shit! Du hadde ALDRI blitt sur på Anna-Marie før, og hun hylte ut i gråt. Du la begge henda dine på panna, og pustet tungt ut. Du satte deg ned på huk forran Anna-Marie. "Unnskyld, det er ikke meningen, jeg bare.." starter du, og løfter opp den gråtende jenta i armene dine. "Jeg bare savner Justin så fælt" sa du, og begynte smått å gråte. Du klemte Anna-Marie hardt mot brystet ditt. "shhh" sa du beroligende. Tilslutt sovnet Anna-marie, og du la henne frosikttig ned i sengen. Akkurat da du hadde lukket døra inn til rommet (jepp, eget rom til soverom:)), så banket det på døren. åhh...

da fikk jeg skrevet en del i dag og:) etterpå skal søstera mi ha bursdag, vet ikke om jeg klarer å skrive i det bråket de kommer til å lage.. haha, joda, skal nok få skrevet litt til dere da og.
mer?♥ (vet det ble en kort del, men nå framover kommer det til å bli en del drama :) #StayTurned

Forever? - DEL 37 - LANG DEL

Denne delen vil jeg dedikere til en som kaller seg 'Anonym', for å ha kommentert alle delene mine:) tusen takk - ja, jeg dedikerer deler til folk. har også to andre jeg skal dedikere til, men må ta en om gangen :) #StayTurned ♥

Dere gikk ut, og selvfølgelig, om ikke lenge, så du Justin...


Han så ikke deg, han så bare fansen. Han så så kykkelig ut. Var han ikke  lei seg da dere slo opp i det hele tatt? Hadde han kommetover deg alleredet? Hadde han rett og slett glent deg? Du stoppet opp og bare stirret på han, og da begynte Anna-Marie å skrike. "JUSTIN BIEBER!" skrek hun og dro deg bort dit. Da snudde Justin hodet sitt mot dere, og så deg rett inn i øynene. Han så forskrekket ut. Du så at noen tårer hadde samlet seg i øyenkroken hans, og Anna-Marie dro deg bare enda nærmere. Du klarte ikke mer. Du tok et hardt grep rundt armen til Anna-Marie og løp med henne vekk derfra, mens folkemengden løp mot Justin.

JUSTINS POV:

Jeg hadde akkurat kommet fram til Mexico, og skjente at jeg begynte å savne *DN* utrolig mye. Jeg var faktisk ikke sikker på om jeg klarte meg. Jeg vet, jeg sa at vi skulle holde sammen for alltid, uansett hva som skjer, men jeg klarer det ikke. Jeg klarer ikke være borte fra en jeg elsker så lenge, så kanskje jeg glemmer henne hvis vi slår opp? Men nei, jeg bestemte meg for å se hva som skjer.

Tre dager senere klarte jeg ikke mer. Jeg tok opp telefonen som lå på bordet i suiten og tastet inn nummeret til *DN*. Det tok ikke lang tid før hun svarte. "Unnskyld jeg ikke ringte! Det har ingenting med deg å gjøre, jeg vare bare så glad for å se mamma og Anna-Marie igjen, men jeg har en god nyhet! Mamma be-" startet *DN* med en gang, med sin nydelige stemme. Nå kom tårene. "*DN*, stopp! Jeg vet vi bare har hvert borte fra hverandre to dager, men jeg klarer meg ikke uten deg! Jeg vil ikke felle noen flere tårer for deg, jeg vil kose meg her, og jeg beklager utrolig, men jeg må gjøre det slutt" Jeg fatter ikke at jeg sa de ordene. *DN* sa ingenting. "*DN*?" sa jeg, for å prøve å få kontakt med henne igjen. Jeg angret alleredet.. Hun svarte fortsatt ikke. "VAR DET IKKE DU SOM SA FOREVER?" ropte *DN* plutselig i andre enden. Jeg ble forskrekket. Først NÅ skjønte jeg hvor mye hun egentlig betydde for meg, men nå vil hun nok aldri ta meg tilbake! Åh, hvorfor gjør jeg så dumme ting! rett etter at *DN* hadde ropt de ordene, la hun på. Det fikk  meg til å tenke. Jeg hadde såret den jente jeg elsket aller mest her i verden. Jeg elsket henne faktisk mer enn jeg elsket Selena, eller noen av de andre kjærestene jeg har hatt. Nå presset tårene på, og randt nedover skinnet mitt, og dette valget, var det dummeste jeg noen gang hadde tatt. I hele mitt liv!

TO DAGER SENERE:
Jeg stod mitt ute på gata, omringet av en liten mengde med fans, som tok bilder og ville ha autograf. De var uvanlig stille, de ville sikker tikke at det skulle samle seg en mengde rundt meg, de fleste vil jo ha meg for seg selv. Ikke rart, eller hva? Uansett, plutselig hørte jeg en stemme skrike: "JUSTIN BIEBER!" Jeg snudde hodet mitt og smilte mot den lille jente som dro ei jente med seg mot meg. jeg så opp på jenta, og fikk sjokk. HVA FAEN GJORDE HUN HER?! Jeg så *DN* rett inn i øynene, før hun løp bort med den lille jenta, akkurat da den store folkemengden kom løpene mot meg. Jeg tvang meg fort gjennom den lille klynga som sto der fra før, og løp etter *DN*. Jeg måtte snakke med henne! "*DN*!" ropte jeg og stoppet henne. Den lille jenta ble helt gal, men jeg brydde meg ikke om henne akkurat nå. "*DN*, jeg er så lei meg!" sa jeg. Hun hadde tårer i øynene. "Hva gjør du her?" sa jeg ok tok hånda hennes. (mengden av folk hadde ikke holdt følge med meg bort hit). "Jeg skulle overraske den beste kjæresten jeg hadde noen sinne," sa *DN* med gråtkvaldt stemme, og tårer som randt nedover skinnet hennes. Jeg strøk henne på skinnet, men hun slo den hardt bort. "Justin, du sa vi skulle holde sammen for alltid! Også slår du opp etter TRE dager? Over telefon også? Jeg trudde ikke du var sånn! Du er akkurat som alle andre gutter! nemlig noen jævlige idioter!" ropte hun. Det såret meg veldig. "*DN*, jeg er ikke som alle andre, hvis du gir meg en sjanse til, skal jeg bevise for deg at du er den eneste jenta jeg tenket på, den eneste jenta som er oppi hodet mitt, den eneste jenta jeg vil ha!" sa jeg, mens tårene randt. "Det er LITT forseint nå! Det kommer ALDRI til å bli oss to igjen!" Ropte *DN*, og snudde hodet sitt bort fra meg. "Gi meg en god grunn til at jeg skal ta deg tilbake når du slo opp med meg for fuckings TO dager sida!" ropte *DN*.

TILBAKE TIL DEG:
"Gi meg en god grunn til at jeg skal ta deg tilbake når du slo opp med meg for fuckings TO dager sida!" Ropte du til Justin. Du klarte ikke holde temperamanget inne lenger. Du ville så gjerne hive deg rundt halsen på Justin, kysse han, tilgi han, kalla han din igjen, men du klarte ikke. "Fordi jeg elsker deg *DN*," sa Justin. "Hvordan skal jeg stole på det? Du fikk meg til å føle meg spesiell, Justin, så bare svikter du meg på den måten? men vet du hva? Det er GREIT. Det er mange kjekkere gutter enn deg her, jeg finner meg en anna, som jeg faktisk KAN stole på! Som ikke forlater meg, og som ikke ljuger," sa du, med en kald stemme- men du løy. INGEN gutt er kjekkere enn Justin, snillere, mer omtenksom eller noe som helst. Justin var egentlig perfekt, men han sviktet deg.


okei, vil bare vite hva dere syns om historien min så langt? er det noe dere vil jeg skal endre på? :)
og sorry hvis det er noen personer som plutselig har blitt borte i historien, jeg klarer ikke huske alle... ahah ♥

(sorry hvis skrivefeil, er ikke gøy å lese over delen når jeg vet hva som skjer.. heheh..)

 

Forever? - DEL 36

Beklager at det ikke kom mer deler i går, måtte nesten legge meg tidlig, i og med at i dag hadde vi granstafett! Gjett hva? Alt i alt kom vi på 7.plass av 21.plasser! Godt gjort, hva?:)


"*DN*, stopp! Jeg vet vi bare har hvert borte fra hverandre to dager, men jeg klarer meg ikke uten deg! Jeg vil ikke felle noen flere tårer for deg, jeg vil kose meg her, og jeg beklager utrolig, men jeg må gjøre det slutt" sa Justin. Du sto helt stille. VAR DET IKKE HAN SOM SA 'FOREVER'?! Jævla drittsekk.


 "DN*?" hørte du i den andre enden av telefonen. Du svarte ikke. Du stod der uten å si noe. "VAR DET IKKE DU SOM SA FOREVER?" ropte du i telefonen. Du hadde et problem med å holde tempramanget inne. "*DN*, det er ikke som du tror!" startet han, men du orket ikke høre stemmen hans lenger. Du la på, og slang telefonen i veggen, og den knuste i mang biter. Du slang deg ned i soffaen, og lot tårene renne.

Du som skulle overraske Justin i Mexico om TRE dager, så slår han opp? Du ville egentlig ikke i det hele tatt dra, men du vikke ikke skuffe Anna-Marie, så du bestemte deg for å dra, men ikke snakk om at du skulle treffe Justin!

DAGEN DERE DRAR TIL MEXICO:
Anna-Marie var den eneste som viste hva som hadde skjedd mellom deg og Justin, siden du har mistet kontakten med alle de gamle vennene dine og alt. Justin var faktisk den eneste du hadde igjen, utenom Anna-Marie og moren din.. Dere satt nå på flyet til Mexico, og ja, mange spurte om du og Justin hadde slått opp. Jeg ville ikke svare, for jeg viste ikke om Justin ville fortelle det. Vi var jo ikke sammen SÅ lenge, dem tror sikkert han er en player. Du valgte å ikke tenke så mye på det, for sa ville folk bare lurt. Jeg mener, ALLE vet jo hvem du er. Det er egentlig litt rart å tenke på..

FRAMME I MEXICO:
Dere steg ut av flyet, og ble hentet med drosje på flyplassen, for så å bli kjørt til hotellet. Ingen av dere sa noe på hele drosje turen. Dere kom på hotellet, og du skiftet til noe lettere., og lot det bølgete håret henge ned fra skuldrene. 

Dere gikk ut, og selvfølgelig, om ikke lenge, så du Justin...


TUSEN TAKK for de fine og søte kommentarene deres! ♥
mer? :) 

 

hits
Design og Koding av Silje Lien.