Forever? - DEL 35 + LES NEDERST!

DAGEN JUSTIN DRAR TIL MEXICO:


 "Hade, Justin, elsker deg" sa du, og ga han et langt kyss på munnen. Fansen skrek og var helt gale, politiet var til stedet, og du kunne høre fansen skrek etter Justin, og noen sa noe til deg, men du valgte å ikke bry deg. "Elsker deg og" sa Justin da dere trakk dere fra hverandre. Justin strøk hånda si på kinent ditt, og du kunne se han hadde tårer i øynene. Du klamret deg fast i han i en lang klem, og tårene begynte å renne. Da du trakk deg fra han, så du plutselig en skikende jente komme løpende mot Justin, og før vaktene fikk reagert var hun slengt om Justin. Vakte hev seg etter henne og dro henne løs. Det så faktisk ut som at Justin fikk litt vondt. "går det bra?" spurte jeg gavmild, han nikket og smilte til meg. "Nå er flyet her, jeg må nok dra" sa Justin og så ned. Tårene dine rant fortsatt. "Kommer til å savne deg, men husk, oss to forever" smilte Justin til meg. Jeg smilte tilbake med tårevåte øyer. Han lente seg mot meg, og kysset meg langt og følsomt på leppene, mens fansen hylte og skrek.

Dere trakk dere fra hverandre, da Kenny kom å avbrøt alt sammen. "Justin, vi må dra" sa han, og røsket Justin svakt i jakka. "greit," sa han og så smått bort på Kenny. "Hade" sa han med tårer i øynene. Han klemte deg og gikk. Du mumlet et hade, og så han gå bortover mot flyet. Han vinket til fansen, fo så å snu seg til deg og vinke. Du smilte varmt, mens du smått vinket tilbake.

Flyet til Justin lettet, og fansen begynte å bevege seg mot utgangen. Du fellet en tåre, og satte deg i drosjen som stod ute å ventet på deg. Du ble fort kjørt til flyet ditt, og satte deg inn, mens du så ut på folkemengden. 
"Ring meg så fort du lander" skrev Justin til deg på melding. Du smilte. "greit, savner deg allerede :(" Svarte du. "Savner deg og, Jenta mi:) <3" Du smilte for deg selv. 

Omsider landet du i Norge. Det var godt å skjenne at du var tilbake i hjemlandet ditt. Selvom det var rart å tenke på at... Du ikke var hjemme. Jepp, du hadde flyttet inn hos Justin, og trivdes godt med det! Men uansett var det godt å trekke inn duften av lille Norge igjen! Du satte deg inn i en drosje  som fraktet deg til moren din og Anna-Marie. Gud som du gledet deg til å se dem igjen!

Du kom deg omsider fram, og ble overfalt i klemmer med en gang. Det ble masse småprat, før moren din kom med en FANTASTISK nyhet!
"Jeg har bestilt biletter og hotell til deg i Mexico, om fem dager," smilte hun til deg og kysset deg på pannen. "MAMMA; TAKK!" skrek du pg hev deg rndt halsen hennes. "På en betingelse!" sa moren din, og så alvorlig på deg. "At du tar med deg Anna-Marie" sa moren din og smilte. Anna-Marie skrek som bare det og hoppet og spratt. "greit" smilte du.

TRE DAGER FØR DERE DRAR:
Du pakket alt det nødvendige, og stappet det ned i kofferten din.

JUSTIN! Du skulle jo ringe han! Du tok opp telefonen din, og skkurat da ringte den. Justin. Du smilte og svarte. "Unnskyld jeg ikke ringte! Det har ingenting med deg å gjøre, jeg vare bare så glad for å se mamma og Anna-Marie igjen, men jeg har en god nyhet! Mamma be-" sa du, før du ble avbrytt. "*DN*, stopp! Jeg vet vi bare har hvert borte fra hverandre to dager, men jeg klarer meg ikke uten deg! Jeg vil ikke felle noen flere tårer for deg, jeg vil kose meg her, og jeg beklager utrolig, men jeg må gjøre det slutt" sa Justin. Du sto helt stille. VAR DET IKKE HAN SOM SA 'FOREVER'?! Jævla drittsekk.


Unnskyld for lite blogging! men var i sverige fra fredag til mandag, og da fikk jeg ikke blogget, på Tirsdag måtte jeg få med meg mest mulig informasjon, + jeg sov hos en venninne, Onsdag dro jeg tidlig til Oslo, og kom hjem nok så seint, så ble ikke del før idag desverre. Håper dere ikke hater meg? .. Men hvis dere er flinke til å kommentere nå, så får dere flere deler i kveld!
Dere skjønner, når jeg ikke har startet å skrive, så er jeg sånn; åh, jeg må vel skrive en del, selvom jeg ikke har lyst, er så sliten, blah blah, men nå jeg først ahr begynt å skrive, klarer jeg nesten ikke stoppe, så hvis dere er flinke nå, så kommer det kanskje to-fire deler idag :) ENJOY!  (nei har ikke lest gjennom)

Forever? - DEL 34 PERVERS

som sagt, jeg utvider det perverset så de som ikke vil lese det trenger ikke lese det. Så, når dere ser tykk skrift som dette, ikke les vis dere ikke vil lese perverst! ;-)


 Dere bestemte dere for å legge dere, men ingen av dere fikk sove. Dere lå bare å stirret hverandre inn øynene.


"Vet du hvor fin du egentlig er?" sa justin og så deg rett inn i øynene. Du fniste og rødmet litt. Han strøk deg på kinnet og kysset deg lidenskapelig og med masse følelser. Du elsket virkelig den gutten, og gruet deg til å være borte fra han i hele 7 månder, men som han sa; dere skal holde sammen for alltid, og ingenting skal komme imellom dere. Du husker hva han sa ordrett. Han sa så perfekte ting, og hele han var helt perfekt uansett.

"fem dager... tenk at jeg bare har fem dager igjen med kjæresten min" sukket Justin. "Justin, du har ikk ebare fem dager igjen. Du har hele livet. Du sa det selv. Vi skal holde sammen for alltid. Ikke glem det," smilte du og strøk han på skinnet. "jeg vil tilbringe den siste tiden med deg, og bare med deg, jeg vil gjøre alt vi ikke får gjort mens jeg er borte," sa justin og satte seg opp. "Justin, kan vi ikke bare kose oss her i kveld? det er bra nok det" smilte du til han. han så mot deg og smilte, før du tok tak i genseren hans, og dro han inn i et stort, deilig kyss, som fort gikk over til intens klining.

(PERVERST!!)
Du merket at Justin ble mer og mer ivrig, og han la seg nesten oppå deg. Du smilte mellom kliningen, men stoppet ikke. Justin trakk seg noen centimeter fra deg. "Håper det går greit?" sa Justin forførende. Du beit deg selv i leppa. "klart" smilte du til han. Justin var den du skulle gi bort jomfrudommen til. Du ville vente til du fant en du virkelig elsket, og en som du faktisk trudde du kom til å være med for alltid. Justin tok begge hendene sine under singletten din, og dro den lett av, men han klinte med deg. Han åpnet buksesmekken din, og du var ikke vrang å få med, for etter noen sekunder lå den på gulvet, og alt skjedde mens dere kysset. Eller klinte. du satte deg opp, og rullet deg over sånn at du lå oppå Justin. Du dro fort av han genseren, og møtte stoppe opp kliningen for å se på den DEILIGE magen hans!

Du bet deg selv i leppa, før du tok av han buksa. Du kunne nesten se Jerry vokse under bokseren til Justin. Du var ikke treg med å ta den av, og wow, Jerry var nokså stor! Du begynte først å runke han litt. han stønnet høyt. Du slapp taket litt. "Til å være din første gang, er du flink" lo Justin. Du lo du og, før du tok den inni munnen din. Etter en stund, snudde Justin deg, og åpnet bh'en din, og heiv den på gulvet. Han maserte brystene dine rolig, før han bevegde seg nedover mot trusekanten. han tok den fort av, og koste rundt klitorissen min, og det bare terget meg.han klarte ikke holde seg lenge, for om litt var det minst tre fingre inni meg. "Justin.." startet jeg. "Jeg tror jeg kommer" sa du fort. "Vent ikke enda!" sa justin fortvilet. "Jeg kan ikke vente, Justin!" sa du og pustet tungt. Justin kom med tunga si oppå klitorissen din, og da kom du. Justin slikket, og svelget, og om ikke lenge kom han også. Du tok den svære, søte og kjære Jerry fort inn i munnen, og sugde han, da du skjente at han hadde kommet. Du svelget. Justin strakk seg etter en kondom, og tredde den på. Du stelte deg i doggy-style, og Justin kom bak deg. "Klar?" sa han anpusten. "Ja," sa du, anpusten du også, da du skjente du hardt og stivt komme inni deg. Du kunne ikke beskrive den følelsen. Det var herlig!


//Doggy-style

Neste dag våknet du relativt tidlig, og Justin lå vedsiden av deg med armen rundt midjen din. Den kvelden var den beste i ditt liv! Du reiste deg opp, og tok på deg en bh og en g-streng. "God morgen, sexy" sa Justin og smilte til deg. Du lo. "God morgen, babe" sa du og tok på deg en naggel shorts og en topp, og satte håret opp i en dott.

//singletten 

DAGEN JUSTIN DRAR TIL MEXICO:


 hva tror dere skjer? ;-)
som jeg sa, ikke kommenter hvis det ikke er sånn sex-life er på ekte, jeg er jomfru og vet ikke åssen det er..

mer?♥ 

Forever? - DEL 33

"Nei, Justin! Kom hit igjen!" Ropte mamma fra kjøkkenet. Jeg sukket tungt og gikk inn igjen. Da mamma sa beskjeden, klarte jeg ikke la være. Tårene rant...


"Jeg kom på at du skal på konsert i mexico om noen dager, og vi må desverre dra om 5 dager, og jeg er redd... at *DN* ikke kan bli med oss." sa mamma, og tårene randt. "Men vi blir ikke lenge borte, sant?" sa jeg med gråtkvaldt stemme. "Jo, vi blir borte i 7 månder," svarte mamma og så på meg. "Får jeg ikke sett *DN* på 7 månder?!" hvisket jeg forskrekket. "jeg er lei for det," sa mamma. hvordan skulle jeg klare meg uten *DN*? "jeg har bestilt et hotell til dere, så de fem siste dagene dere har sammen skal dere få være alene," sa mamma, og ga meg adressen og nøkkelen til rommet. Jeg gikk ut i stua. "Uhm, mamma har bestitl hotell til oss så vi kan være litt alene, og jeg har noe jeg må fortelle deg når vi komemr bort" sa jeg, litt trist. "Okei" smilte *DN* og reiste seg opp. Åssen kom hun til å reagere da hun får beskjeden? uhn var så lykkelig. Så fin. Rett og slett perfekt. 

TILBAKE TIL DEG:
Vi satte oss i bilen og begynte å kjøre. Du var så spent på den beskjeden! Men Justin så ikke særlig 'happy' ut. Ingen av dere sa noe på turen. Hotellet lå litt langt unna der pattie og kenny var. Omsider kom dere frem til et ganske så fint hotell. Da du kom inn, fikk du totalt skjokk!
 

//rommet


//badet

Selvom det ikke var så stort, så var det utrolig fint! "Så, hva skulle du si?" sa du, og satte deg ned ved siden av Justin i senga."uhm, jeg skal ha konsert i mexico om fem dager," startet han, og en tåre trillet ned fra skinnet hans. Du ble nervøs. "Og mamma sa at du ikke kunne bli med" sa Justin og så opp på deg. "åh" sa du kort. "Hvor lenge?" sa du, og du skjente du gruet deg til å dra fra Justin. "7 månder," sa han lavt. 7 MÅNDER? FUCKINGS 7 MÅNDER?! Du klarte ikke holde tårene inne. "Men forever, ikke glem det! vi holder sammen for alltid! Ingenting skal komme imellom meg og den jenta som betyr mest for meg i verden" sa Justin og tok hånden din. Du smilte til han, og kysset han på leppene.

Dere bestemte dere for å legge dere, men ingen av dere fikk sove. Dere lå bare å stirret hverandre inn øynene.


//bare dere ligger i sengen og med klær på neste del blir pervers siden noen ville ha det, men jeg utvider skriften for dem som ikke vil lese, og ikke kom  med argumener på det perverset, jeg er jomfru og aner ikke åssen det er... haha

sorry hvis jeg blander du/jeg feil, jeg pleier å skrive 'du-person' men på norsk og engelsk tentamen skrev jeg i 'jeg-person' og kan fort ta feil.. haha

Forever? - DEL 32 KORT DEL

Jeg pressanterte *DN* for Jazzy og Jaxon, og det så ut som at Jazzy ble veldig fort glad i *DN*. Søtt.


"ehm, mamma?" sa Justin og reiste seg opp fra soffaen. han gikk inn på kjøkkenet, så du kunne ikke høre hva dem sa. Du brydde deg ikke særlig om det, du bare fortsatte å leke med Jazzy.  Justin kom omsider ut igjen, og et tilfreds smil bredde seg utover da han satt seg ned i sofaen med hpdet vent mot deg. Han så intenst på deg med et drømmende blikk. "hva?2 sa du, og lo litt. "du er bare så pen" smilte justin. "ntaw, Justin" rødmet du og så bort. "Nei, Justin! Kom hit igjen!" Ropte pattie fra kjøkkenet.

JUSTINS SYNSPUNKT:
"ehm, mamma?" sa jeg og reiste meg opp. Jeg gikk inn på kjøkkenet der mamma var, og forsikret meg at *DN* ikke hørte noe. "Ja, vennen?" sa mamma mens hun leste i avisen. "Kan jeg ta med *Dn* på en ferie elns? Tenkte til Bahamas" smilte Justin. "klart det! dere trenger litt alene tid," sa mamma og jeg smilte til henne. "Topp, vi snakker mer om det senere. sa jeg og gikk t igjen. Jeg gikk ut i stua og satte meg i sofaen. jeg så på*DN* leke med Jazzy. Åh, hun var rett og slett perfekt! "Hva?" sa *DN* og lo den søte latteren sin. "du er bare så pen" smilte jeg og drømte meg bort bår jeg så på henne. Hun fniste litt og rødmet.

"Nei, Justin! Kom hit igjen!" Ropte mamma fra kjøkkenet. Jeg sukket tungt og gikk inn igjen. Da mamma sa beskjeden, klarte jeg ikke la være. Tårene rant...


sorry for kort del. Tenkte bare å få mikset sammen noe til dere.

MEN HVA VIL DERE HA MED FØR DRAMAET KOMMER?!? trenger svar, ellers starter jeg med drama alleredet om to-fem deler fremover:)

Forever? - DEL 31

"Men jeg skal ta av båndet nå" sa Justin. "Åh, okei" sa du. Justin slapp hånden din igjen og løsnet båndet. Nå var du spent!


Båndet ble sakte løsnet, og du kunne se. Først skjønte du ingenting. Du så utover en øde vei, og ante virkelig ikke hvos du var. "Justin?" sa du skeptisk. Han holdt på skuldrene dine, før han slapp dem. "Snu deg rundt," sa Justin, og du snudde deg sakte rundt da du så ett tatoveringsstudio. "justin, j-jeg," startet du. "jeg skjønner hvis du ikke vil Jeg tvniger deg ikke! Jeg ville bare du skulle få noe av meg som du har resten av livet, som vil minne deg om meg," sa Justin. "vi kan dra hjem," fortsatte han. "Nei, Justin. Dette er en bursdagsgave, og jeg tar den imot. Jeg er kanskje livredd, men jeg vil. Jeg vil vise verden at jeg er din," sa du og smilte til Justin. Han smilte tilbake, og du kysset han lett på leppene, før dere gikk inn i studioet.

"klar?" spurte tatoveringsmannen. "mhm" mumlet du, og før du viste ord av det var tatoveringspennen satt ned i huden din. Du og Justin skulle ha samme tatovering, og den skulle sitte på håndleddet. Tatoveringen var et symbol på at dere skulle holde sammen foralltid. Nettopp symbolet 'forever'. Det var kanskje ikke noe stor tatovering, men den var vert det.

Du smilte da dere kom ut, hånd i hånd, og dere begge var merkt for livet. "Jeg er glad jeg gjorde det" smilte du til Justin da dere satt i bilen, selvom du viste han ikke så deg. "jeg og, jenta mi," sa Justin, og så litt på deg, før han så tilbake på veien. 

Omsider kom dere hjem til Atlanta da dere møtte på Pattie. "hei Pattie" smilte du til henne. "hei, *DN*" smilte Pattie tilbake. "jeg skal hente Jazzy og Jaxon nå, så dere blir litt alene." ropte pattie fra kjøkkenet. "greit, mamma" roper Justin tilbake.

Pattie hadde akkurat reist, og dere bestemte dere for å se på en film. Du tok en random film og satte den i. Det viste seg at filmen var veldig skummel, og du ble ganske redd, så du la deg i samme soffa som Justin og gjemte deg smått bak han. Han lo noen ganger av deg.

 

JUSTIN'S SYNSPUNKT:
 
*DN* satte i en film, og jeg la meg ned i en sofa. wow, hun hadde sagt til meg at hun hatet skumle filmer, så valgte hun den skumleste filmen vi har. Jaja. *DN* la seg ned i sofaen ved siden av, og filmen startet. "Justin, denne filmen er jo skummel!" sa *DN* og kom å la seg i samme sofa som meg mens hun gjemte seg litt bak meg. Jeg lo litt. "Jeg trudde du visste hvem film du valgte, så jeg sa ikke noe," lo jeg og så *DN* inn i øynene. "hæ, du tror jeg gidder å se igjennom alle de filmene? jeg tok en random en," sa *DN*. Hun var så søt når hun gjorde sånn. "skal jeg sette på en anna film?" spurte jeg varsomt. "jeg vil, jeg vet hvem film vi skal se," sa *DN* og hoppet opp og løp bort til filmhylla. Hun dro fram en film, men gjemte den godt sånn at jeg ikke skulle se den. hun satte den i og la seg ned ved siden av meg igjen. "denne er hvertfall ikke skummel!" sa *DN*. "hvem film valgte du? Ikke en av Jaxon eller Jazzy sine håper jeg?" lo jeg. "neinei, det er hemmelig hvem film jeg valgte," sa *DN*, og kysset meg lett på leppene. Filmen startet, og hun hadde så klart valgt Never Say Never.

jeg lo litt, men fulgte med på filmen. Omsider ble filmen ferdig, og akkurat da jeg slo av tv'en ble døra brast opp og to, små, glade unger kom løpende. "Bieber, Bieber, Bieber!" Ropte Jazzy, og jeg bar henne opp i en lang klem. Jeg pressanterte *DN* for Jazzy og Jaxon, og det så ut som at Jazzy ble veldig fort glad i *DN*. Søtt.


unnskyld for kjedelig del... men tenkte bare at dere skulle få en del idag.

trenger å vite deres mening: VIL DERE AT DRAMA SKAL STARTE NÅ, SENERE, VIL DERE HA PERVERST, ROMANTISK, trenger å vite hva dere vil :) kom gjerne med andre forslag :-))

(har ikke lest gjennom..)Forever? - DEL 30 LANG DEL + LES NEDERST FOR INFORMASJON

Jeg gikk sakte ut, for å se om jeg så noen, da jeg så en person stå å vinke til meg. Jeg smilte, og gikk bortover til stranda.


FORTSATT JUSTIN'S SYNSPUNKT:
"Hei!" sa Selena da jeg nærmet meg henne. "hei" sa jeg. Hun smilte stort og møtte meg i en lang klem. "åssen har du det, vennen?" Spurte Selena da vi hadde funnet oss et par solstoler. "bra" sa jeg mens jeg vrang av meg t-skjorta. "skal vi bade?" spurte jeg. Selena nikket, og vi løp ut i vannet sammen. Vi hadde det utrolig gøy sammen, og jeg tenkte ikke i det hele tatt på alle papparatziene. Selena minte meg egentlig utrolig mye om *DN* og denne badeturen fikk meg til å føle at det var *DN* jeg var med, og ikke Selena. Jeg kunne ikke tenke på noe annet en *dN* akkurat nå. Hun var liksom helt perfekt. Og det var vanskelig å ikke se ut som at jeg og Selena flørtet, ettersom jeg alltid trudde jeg var med *DN*.

"Oh, shit, Selena, jeg må nesten hjem nå!" sa jeg da jeg så på klokka. Jeg hadde hvert borte en stund, og bare latt *DN* sitte hjemme alene. "åh," sa selena, tydeligvis skuffet. "vel, håper vi ses igjen snart! hade" sa hun og ga meg en klem, etterfulgt av et kyss på kinnet. 

Jeg kom meg hjem, gikk til stua, og skrudde på tv-en mens *DN* satt ved pc'en. Ingen av oss sa noe til hverandre, før *DN* avbrøt stillheten. «Var det fint i studioet?» sa hun og stirret ned i pc-kjermen. «Hæ? Åja, ja, jeg bare... Skulle snakke med Scooter.» Sa Jeg og fortsatte å se på tv-en. jeg klødde meg fort i hpret. hvorfor kunne ikke jeg hvert litt flinkere til å ljuge..?  Plutselig reiste *DN* seg  fort opp. «Jeg skjønner ikke at du kan!» Ropte *DN*. SHIT! Jeg  skvatt litt ,og så opp på *DN*. «Hva?» sa jeg. jeg prøvde å late som om jeg ikke forsto en dritt, men selvfølgelig forstod jeg det. *DN* har funnet det ut.. «Å, jeg tror du veit det! Du ljuger for meg! Jeg kan ikke fatte at du ikke trudde jeg kom til å finne det ut! Du er Justin Bieber, det er papparatzier, og det kommer faen meg ut på nettet, Justin! Du var på stranda med Selena, ikke i studioet!» Ropte *DN* rett opp i annsiktet mitt.. faen. Papparatzier. klart, hvorfor tenkte jeg ikke på dem?! agh... Nå er det slutten på alt.. *DN* sine tårer begynte å renne som bare det.  jeg klarte ikke si noe, men tårene klarte jeg ikke å holde igjen. «Jeg trudde det var meg det var noe med, men jeg tok feil. Det er DEG det er noe med» sa *DN* kaldt til meg. «*DN*. jeg.. jeg var bare redd du ville blitt sur på meg» sa jeg og reiste meg fort opp og tok fatt i armen hennes. «Åja, så dette her funker mye bedre syns du?!» ropte *DN* og vrei seg løs. Ja, hun hadde et poeng.

TILBAKE TIL DEG:
"*
DN*. jeg.. Jeg var bare redd du ville blitt sur på meg" sa Justin og reiste seg opp. Han tok hånden min og holdt den hardt fast i hans. "Åja, så dette her funker mye bedre syns du?!" nærmest ropte jeg til Justin, og trakk hånda fort inntil meg. Jeg løp opp trappa og satte meg på rommet.

 

"*DN*?" sa en myk stemme utenfor, mens det banket svakt på døren. "Gå vekk" fikk du hulket fram. "*DN*, jeg skjønner du er sur på meg, men.. La meg hvertfall forklare" sa Justin. Ja, han burde vel kanskje forklare seg før jeg har en grunn til å forlate han.. Du reiste deg opp og holdt hånden hardt på håndtaket uten å bevege på det. Du tok det sakte ned, og slapp Justin inn, Du satte deg isengen med ryggen mot veggen, mens justin satte seg ved siden av deg vendt mot deg. nå så dere hverandre inn i øynene. Åh, de fuckings perfekte øynene hans.. Du drømte deg virkelig birt i de fantastiske øynene der!

"det var lenge siden jeg hadde møtt Selena, og jeg vet dere ikke liker hverandre" startet han. Du fulgte ordrett med på hva han sa. "Så jeg ville ikke si noe om det til deg, fordi jeg vil så gjerne ikke miste deg, eller kranlge med deg, og jeg vet at det jeg gjorde var galt. Alt jeg tenkte på når jeg var med Selena var deg, fordi hun minnet meg så mye om deg, derfor tenkte jeg ikke på papparatzier i det hele tatt. Alt jeg tenkte på var deg." fortsatte han. Okei, de ordene rørte deg virkelig. Nå kom tårene. "Jeg ville ikke dra engang, jeg ville bare være med deg i dag, men hvis jeg krangler med Selena, for jeg et dårlig rykte, og mon tro hva som skjer hvis jeg krangler med deg. Til slutt vil jeg bare si at jeg er lei meg. Jeg skulle fortalt sannheten fra starten av. Jeg vil at det skal være oss foralltid." sa han og noen små tårer randt nedover skinnene hans. Han hadde sett meg inn i øynene hele tiden, og det fikk deg virkelig til å tro på alt han sa. "Justin" sa du med gråtkvalt stemme. Du tok tommelen din og tørket bort tårene på skinnet til Justin, for du la hele håndflaten på skinnet hans. Du strakk deg nærmere han, og han møtte deg i et følsomt og lidenskapelig kyss.

"Unnskyld for reaksjonen min Justin, jeg må akseptere at du henger med andre jenter," sa du da du trakk deg fra han. "det går greit, jeg er bare glad vi ikke krangler lenger," smilte Justin varmt til deg. Du smilte tilbake. Dette var ditt livs beste øyeblikk!

NESTE DAG
Du våknet opp relativt tidlig idag, men Justin hadde  klart å stått opp tidligere enn deg. Du orket egentlig ikke reise deg opp, så du prøvde å sovne igjen. Om ikke lenge banket det hardt på døren, og du åpnet opp øynene. Der kom Justin inn med en muffins og pakke mens han sang 'happy birthday'. Du smilte stort. Idag ble du 17 år. Justin ble omsider ferdig med sangen og la pakken oppå fanget ditt. Han satte et brett vedsiden av deg og satte seg selv litt forran deg. Du åpnet pakken mens du smilte stort. "Åh, Justin! Det er nydelig!" Utbrøt du da du hadde åpnet en liten boks.

Justin smilte til deg og du omfavnet han i en stor klem. "TusenTusen takk, Justin! Du er best!" sa du, før du kysset han lett på leppene. "det er noe mer" smilte Justin og tok vekk litt papir. Under papiret lå en konvolutt. Du så spørrende på Justin mens du smilte smått. Hva hadde han funnet på nå da. Du åpnet konvolutten og dro fram et lite brev. "Kjære *DN*. Håper du har hatt en fin bursdag så langt. Nå vil jeg gi deg noe som vil minne deg om meg resten av livet. Noe som vil vise hvor mye jeg elsker deg, og vil at vi skal holde sammen foralltid, men du får ikke vite hva enda. Det er opp til deg om du vil dette eller ikke, jeg tvinger deg ikke til noe som helst, men jeg håper du vil, og føler det samme. Jeg er utrolig glad for at jeg fant deg, så nå skal du bli med meg" Leste du høyt fra lappen. Du så opp på Justin. Du ante ikke hva han hadde funnet på nå. Du reiste deg opp og tok på deg noen lette klær.

Du fikk bind for øynene og ble ført ut i en bil. "er det langt igjen?" Spurte du og gliste stort. "nei, vi er der nå, men ikke kikk!" sa Justin strengt. Du nikket smått, og ble ført ut av bilen. Dere stoppet opp, og Justin slapp hånden din. "Justin, ikke slipp meg!" Sa du. Du var redd for å være alene i 'mørket'. Justin lo litt. "Jeg er bak deg" sa han, og tok hånden din igjen. "Men jeg skal ta av båndet nå" sa Justin. "Åh, okei" sa du. Justin slapp hånden din igjen og løsnet båndet. Nå var du spent!


hvor tror du dere er? :)

BEKLAGER SÅ MYE FOR LITE BLOGGING!!  jeg skal kjærpe meg litt nå.. MEN, jeg vet ikke hvor mange deler det blir neste uke, fordi da er det tentamen uke for oss, og jeg må virkelig få opp karrakterene. 

MANDAG: Norsk tentamen
TIRSDAG: forbredelse til engelsktentamen
 ONSDAG: Engelsktentamen
TORSDAG: Forbredelse til mattetentamen
FREDAG: Mattetentamen

Mandag, onsdag og fredag kommer det noen deler i og med at vi kommer tidlig hjem pga. tentamen, men må nok også øve litt de dagene. + VI HAR TYSKTENTAMEN EN ANNA GANG NESTE UKE ;-)

håper dere forstår :-) 


INFO..

hey!

altsa, del 30, delen ble helt øderlagt, jeg hadde skrevet kjempekjempe mye og hadde blitt utrolig førnøyd med den, men så kom ikke halvparten av det jeg hadde skrevet ut på bloggen, og jeg trur neppe jeg orker å skrive alt omigjen i dag... beklager utrolig mye, jeg vet ikke hva som skjer..

slenger bare med et gammelt bilde..


POSTED BY; Rikke - Gjesteblogger

Forever? - DEL 29

Du la deg godt inni armkroken hans, og sånn ble du liggende. Utrolig behagelig.


Filmen var ferdig, og du reiste deg oppp for å rydde opp etter alt godteriet dere hadde spist. «hva skal vi gjøre nå?» spurte du da du var ferdig med å rydde. Du satte deg ned ved siden av Justin med den ene foten opp i soffaen. Justin gjespet og strakk armene i været. «trøtt?» lo du, og Justin nikket mens han gjespet. «skal vi bare legge oss da?» spurte du. Justin nikket igjen. okei, han har ikke snakket siden filmen startet, enten er han vedig trøtt, eller så er det noe han prøver å skjule. Justin gikk inn på badet og du fulgte etter han. du lente deg inn mot dørkarmen mens du så på at Justin pusset tennene. «Justin?» spurte du, og han så svakt på deg. «Er det noe?» Spurte du, og Justin bare ristet på hodet og mumlet noe mens han pekte på munnen som var fylt med tannkrem. Du himlet med øynene, og gikk inn på rommet ditt for så å sette deg i sengen. 

 

Justin kom omsider ut av badet og la seg raskt ned i sengen med ryggen mot deg. Du så på han en stund, før du la deg ned med annsiktet vendt mot ryggen hans. Noen tårer falt ned på madrassen. Natteklem? 

NESTE DAG:
«
Hei Justin» sa du da du kom inn på kjøkkenet der Justin var.  Han svarte ikke, men bare så smått på deg. Du måtte få han til å snakke.. «Hva skal vi gjøre idag?» spurte du og gikk nærmere Justin, men han trakk seg bare unna. Han mumlet noe i samme slengen, men du hørte ikke hva. «Hæ?» Svarte du og tok et skritt nærmere. Justin snudde seg med ryggen mot deg. «Jeg skal bort»sa han lavt og gikk ut i gangen. «Vent, hvor?» spurte du og småløp etter han ut i gangen. «uhm, ehm,,, studiet» svarte Justin raskt. «Åh» svarte du, og så bort. «Hade» sa justin, og bare gikk. Ok... hva feiler det han?? 

JUSTINS SYNSPUNKT:
«
Hei Justin» Sa *DN* da hun kom inn kjøkkenet. Hun kunne ikke få vite noe, og jeg er ikke flink til ljuge. Best å bare holde kjeft. «Hva skal vi gjøre i dag?» sa hun. oh shit... "Jeg skal bort" Mumlet jeg ganske lavt. *DN* kom nærmere meg, og jeg måtte bare trekke emg unna. Jeg ville virkelig ikke gjøre dette mot henne, men hun kan ikke finne det ut! «Hæ?» Sa *DN*, og tok et skritt nærmere. Jeg snudde meg fort vekk fra henne. «Jeg skal bort» gjentok jeg litt høyere. Jeg gikk ut i gangen og tok på meg sko. Plutselig var *DN* der også. eww.. «Hvor da?» spurte hun undrende.  Hun kunne hvertfall ikke vite hvor jeg skulle..«Uhm, ehm... Studioet» Svarte jeg fort. Det var det første jeg kom på akkurat nå. «Åh» svarte *DN*. «Hade» sa jeg lavt, før jeg smatt ut døra og satte meg inn i bilen. Jeg kjørte fort bort til stranda. Jeg gikk sakte ut, for å se om jeg så noen, da jeg så en person stå å vinke til meg. Jeg smilte, og gikk bortover til stranda.


Hvem tror dere Justin skal møte?

Sorry for lite blogging assa....

Forever? - DEL 28

sorry for lite blogging, men har hvert begravelse denne uka...


Du åpnet døra, og du ble møtt av Camilla igjen... Hun dyttet deg til side og gikk rett bort til Justin. Og hva faen hadde hun på seg?!


Hun kom inn i miniskjørt, tubetopp og strømper, og gikk rett bort til Justin. Hun startet en ganske så hefitg musikk, og begynte å gi Justin en lapdance.

Du kunne ikke annet en å stirre. Hvis Justin ville det, kunne ikke du gjøre noe med det. Du fikk bare sjokk. Det så ut som Justin likte det, mens hun gnukket rømpa si opp mot annsiktet hans. Han var helt med, og tok på alle steder han hadde frihet til. Camilla kom stadig nærmere og de møttes i et lang kyss, som fort gikk over til klining. Du snudde deg fort vekk, og dunket hodet fort inn i veggen, da du plutselig lå i sengen din. Vent, hva?! Hvor ble av Camilla? Hva skjedde? Var alt bare en drøm? åh, fjoh.. Du så vedsiden av deg, og der lå Justin å sov søtt. Du må si at du var ganske så betatt av han, og hadde snå følelser, men du viste ikke om han følte det samme, og du syns det bare hadde hvert flaut å snakke om det. 

Etter noen minutters stirring på Justin, våknet han rolig og sakte opp. «hei, har du hvert våken lenge?» spurte han og smilte mot deg. Oh shit. «øh, eh.. Nei, jeg våknet faktisk nettopp» svarte du og klødde deg smått i bakhodet. Justin så nedover på deg, og du merket at du satt bare i undertøy.Du reiste deg fort opp, og tok på deg noe lett. Du reinet med at dere ikke skulle ut i dag, siden det var ganske kaldt ute nå.

Justin kom ut fra soverommt og ned på kjøkkenet der du sto. Du snudde deg rundt og så på han komme inn i joggebukse og bar overkropp. DAMN, så fin kropp han har... «hei» sa Justin, og ga deg et kjapt kyss på munnen, du smilte til han og fortsatte å lage frokost. «hva il du ha?» spurte du idet du tok fram en stekepanne. «ser ut som at du skal ha speilegg, så ejg tar det jeg og» sa Justin, mens han holdt på med å steke litt bacon. Etter dere hadde spist, skulle dere se på film. Du gikk bort til tv-hylla og tok fram en film. «Skal vi se den? Den er sykt morsom!» sa du, og viste Justin koverret til 'The Hangover'. «Greit» smilte Justin og kom med popcorn og et pledd. Du satte på filmen og satte deg under pleddet sammen med Justin. Du la deg godt inni armkroken hans, og sånn ble du liggende. Utrolig behagelig.


beklager for kjedelig del, er ikke på mitt beste fortida.. mer?

Forever? - DEL 27

«CAMILLA, GÅ! Justin er ikke her. Han har forlatt meg,» Sa du og begynte å gråte. Du klamret deg opp i stolen, og bratse ut i gråt med hodet i hendene..

 


Du hørte at noen snakket, men ikke hva eller hvem, siden du hulket og gråt egentlig ganske høyt. Det banket på igjen, og dørhåndtaket ble vrikket mye på. Du tvang deg opp av stolen, og subbet mot døra. Du åpnet den fort og startet: «Justin er ikke-» su stoppet opp da du så at.. det fak»tisk var Justin som sto der. «Justin?» sa du, for å være helt sikker på at det er han. Han smilte til deg, og du ga han en lang klem. «Takk for at du kom» hulket du ned i skulderen hans. «Shhh» sa han og strøk deg beroligende på ryggen.Han førte deg sakte lenger inn på rommet mens dere klemte, og lukket igjen døra etter seg. Du trakk deg rolig fra han, og hadde tårevåte øyne. «Unnskyld» mumlet Justin og så på deg. Han gråt han også. «Justin, det beste er at du er tilbake nå» smilte du smått til han. Dere så hverandre inn i øynene en stund. Justin kom nærmere deg, og tok den ene hånde si på kinnet ditt. Du la hånda di bak ryggen hans, og dere kysset lidenskapeilig og lenge. Du fikk tuse sommerfugler i magen. Leppene deres var nør hverandre. Kroppene deres var nær hverandre. Du hadde bokstavelig talt ikke hvert så nære noen andre i hele ditt lit før. Det føltes godt.

//bare dere kysser og er enda litt nærmere hverandre :)

Dere trakk dere rolig fra hverandre, og ingen sa noe på en stund.

Minutter senere:

«Okei, så, når jeg var liten-» startet han men begynte fort å le. «Si det da! Nå er jeg nysgjerrig!» sa du og smilte. Du satte deg godt til rette, før han begynte å fortelle igjen. «Jo, asså, vi var i dyreparken, også-» han startet å le igjen. «Okei, okei..» du måtte le litt av hvor søt han var. «Jo, så spiste en giraff iskremen min, og jeg begynte å gråte,» sa Justin, og lagde furtemunn, men det gikk fort før det gikk over til latter. Du lo du og, så tårene dine spratt ut. (for de som ikke skjønte, det er sånne tårer man får når man ler veldig mye, IKKE 'lei seg tårer') Plutselig banket det på døren og du reiste deg opp for å åpne. Du åpnet døra, og du ble møtt av Camilla igjen... Hun dyttet deg til side og gikk rett bort til Justin. Og hva faen hadde hun på seg?!

mer?:)
sorry for kanskje litt dårlig del, men skrev den på skolen, haha..  

 

Forever? - DEL 26

Du smilte stort og la fra deg pc'en for å åpne. Du ko bort til døra og åpnet sakte og tittet ut. Da du åpnet ble du møtt av et stort smil, etterfulgt av en klem.

 


«Eh, hva gjør du her?» spurte du forundret, og så på Camilla, en fra skolen som alltid hadde hvert bitchy mot deg. «Besøker en bestevenn, vel!» smilte hun, og tko seg til rett inn på hotellrommet. «Vel..» startet du. «Sett deg ned, la oss prate om hvordan du har hatt det!» Avbrøt Camilla deg. Dere snakket utrolig lenge, og hadde fått utrolig bra kontakt. Dere lo mye, og du trudde faktisk at dere kunne bli bestevenner. «Så...» startet hun, og så seg litt rundt. «Hvor er Justin?» spurte hun og så på deg. Da skjønte du det. «Vent... Du er ikke her for meg. Du er her fordi Justin er her,» Sa du og så på hnne. «Hvaa, neii, pft» sa hun ironisk og veivet med handa.

«Camilla, jeg foreslår at du drar,» sa du, og pekte svakt mot døra. Hun så surt på deg. «GREIT, jeg går å finner Justin, for når han ser meg, så kommer han til å dumpe deg rett ned i støvla! Skjønner ikke at han liker deg!» Sa hun og gikk fort ut av døra. Hva? Liker Justin meg? Virkelig? Du smilte av den tanken. Du ville ikke ringe Justin, for du ville ikke at han skulle vite at du savnet han og ville ha han tilbake. etter noen timer banket det på igjen. «CAMILLA, GÅ! Justin er ikke her. Han har forlatt meg,» Sa du og begynte å gråte. Du klamret deg opp i stolen, og bratse ut i gråt med hodet i hendene..

//forestill deg at hun sitter på en stol


Siste del for i dag folkens, håper dere forstår situasjonen♥

Forever? - DEL 25

ops.. du glemte kanskje å fortelle at det var mørkt og du så ikke en dritt..? Ja, nå var jo alt såå mye bedre... fuck.

 


En tåre rant nedover kinnet ditt mens du så at Justin gikk bortover veien. Skulle han forlate deg? Skulle han virkelig det? Du klarte ikke lenger. Du måtte si det. Du løp etter han, og stoppet han. «Justin! Vent da!» Sa du, da han prøvde å rive seg løs vekk fra deg. «*DN*!» Skrek Justin til deg, og så deg inn i øynene, og øynene hans var fulle av tårer. «Jeg vil ikke ha noe mer med deg å gjøre, OK?» Hulket han mens tårene randt. Han prøvde å stoppe dem, men det gikk ikke. Nå kom tårene dine også. Ingen av dere sa noe på en stund, før du klemte han hardt inntil deg. «Justin,» hvisket du. «jeg er så lei for det. jeg håper du vil tro på meg. Det er ditt valg.» sa du da du trakk deg fra han. Det gikk en stund fær han svarte, og han svirrey hodet mellom deg, og 'friheten'. Du var nervøs. Du ville ha Justin hos deg, og du ville hvertfall ikke at han skulle forlate deg nå!

«Jeg...» startet Justin med en trist og forvirret stemme. Han så ned i bakken. Du gjorde det samme. «Justin,» startet du, og da han så opp på deg, tok du hånde di under haka hans og kysset han lidenskapelig på leppene. Du merket at han kysset tilbake, og du trakk deg fra han. «jeg er på hotellet når du har bestemt deg,» sa du kort, og gikk mot hotellet.

Du hadde suttet på hotellet en stund, før det banket svakt på døren. Du smilte stort og la fra deg pc'en for å åpne. Du ko bort til døra og åpnet sakte og tittet ut. Da du åpnet ble du møtt av et stort smil, etterfulgt av en klem.


mer?:)

sorry for lite blogging i det siste, men jeg er ikke helt meg selv fortida, iogmed at jeg har mistet en i familien og en god vennine. Håper dere forstår :')

Og vi har konfirmasjons ting i kirka, og jeg må lage sånn innbydelse til mange folk, så.. men skal PRØVE å poste en del til idag, om ikke to:)

Forever? - DEL 24

Du la deg ned igjen og snudde hodet ditt tett mot Justins sitt. Du reiste deg fort opp igjen. HVA I HELVETTE? DET DER ER IKKE jUSTIN!


Åssen i helvette hadde han kommet seg inn hit?! Du ante ikke hvem det var engang! Du gikk fort ut av senga og kleddet fort på deg igjen. Hvor er Justin...? 

 

Du tok op telefonen og ringte Justin. «Justin, hvor var du?» Sa du i telefonen. «Når jeg kom til deg hadde du låst døra. Du ville bare slite meg ut du? Jeg trudde det var noe mellom oss!» Sa han i andre enden med en sur stemme. «Justin, det var ikke meg!» Sa du med en rolig stemme. «Ånei, så du tok med deg en annen gutt inn på rommet og HAN låste da? Ha, ja liksom..» Sa han. Oh shit. Du kunne ikke fortelle Justin om mannen som faktisk kom inn og låste. Du måtte finne på noe. «Justin, jeg skulle faktisk ønske det var noe mellom oss» Sa du,  og smilte litt av deg selv, «Ja, jeg og.» Sa han, og smilet ditt ble bare enda større. «Men jeg kan ikke fortsette på denne måten, *DN*. Jeg vil ikke gi slipp på deg enda, men det er ikke så lett når du gjør sånn mot meg,» Sa Justin. «Justin, møt meg utenfor hotellet, jeg forteller alt da» sa du før dere la på. Du vekekt mannen, bitch-slapept han og jagde han fort ut, før du ringte politoet og fortalte hva som hadde skjedd. De skulle etterlyse mannen, og du gikk utenfor hotelelt der Justin ventet på deg. Du løp til han og ga han en god klem, før du fortalte alt sammen.

Justin så veldig sint ut, og bare stirret på deg. «OG DU LOT HAN LIGGE DER?» Skrek han ut. «Det jeg skulle ønske var mellom oss, var en vegg,» sa Justin kaldt før han snudde seg og gikk. ops.. du glemte kanskje å fortelle at det var mørkt og du så ikke en dritt..? Ja, nå var jo alt såå mye bedre... fuck.


sorry for kjedelig, kort og dårlig del, men jeg er ikke på mitt beste nå.. hehe...
mer? 

 

05.05.2012

Hei!

Nå har vi på bloggen her ( RIkke, Karoline & Siri Emilie ) snakket sammen, og blitt enige. Jeg og Siri Emilie stenger av bloggen. Vi kommer sikkert tilbake senere i år, men akkurat nå er det for mye å tenke på. MEN .... Det er bare newsene og de andre tingene der som er stengt! HISTORIEN FORTSETTER!! Rikke, som er historieblogger her, sier at hun skal fortsette med " Forever? " historien! Og det er vi kjempe glade for.♥ Så ikke slutt å lese bloggen!

Vi vet at når vi starter opp bloggen igjen, så må vi starte på nytt, både emd å få lesere, og tilpasse bloggingen til fritid, skole osv..

Håper virkelig at dere fortsetter å lese historien, og selfølgelig at dere forstår oss!! Det kommer til å være litt små blogging fremmover, men ikke sikkert!Tusen, Tusen takk til alle dere som har lest bloggen disse 8-9 månedene! Vi er evig takknemmelige for det! TUSEN TAKK! <3 

Så håper vi selfølgelig at dere leser bloggen igjen når vi starter opp. Det blir sikkert vanskelig å skaffe lesere igjen, fordi det skapes flere og flere jb blogger nå for tiden :)

 

- Noen siste spørsmål for nå?? Kommer dere til å lese historien?


POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 05.05.2012  @ 21:10 //Oss

Boyfriend - Gif

Hellooo :) 

 

Tumblr_m3ind4c7g21ru7188o1_500_large

Tumblr_m3halmeglu1rrss22o1_500_large

Tumblr_m3ipp0jp2j1r95fhzo1_500_large

Tumblr_m3ha85vkrv1rrss22o1_500_large

Tumblr_m3hr40qfnb1r5yikgo1_500_large

Tumblr_m3h28hpvya1qcbanwo1_500_large

Tumblr_m3h387ofzt1qe1kseo1_500_large

frjdkfkdfceosdfcuisdc, Nydeligefaen !!

POSTED BY; Siri Emilie 

Ingen kommentarer // 05.05.2012  @ 14:11 //Gifs

Boyfriend slo rekord

Helluuuu

Tror det var sånn at Boyfriend fikk 5,000 000 wiews eller noe på kort tid, og slo derfor verdensrekorden til Rihanna.

Ahh, loveyou Bieber.. Fantastisk gutt ♥ 

POSTED BY; Siri Emilie 

Én kommentar // 05.05.2012  @ 12:11 //NEWS

Bilder + gif

Hey : ) 

Syyyyykt

Den homie @ JustinBieber og jeg før hans verdenspremiere av "Boyfriend" på @ MTV - Sway Calloway 

//MTV

//Justin med fan

With @JustinBieber a few yrs ago (backstage at Staples Ctr) - JoJo Wright

//With @JustinBieber a few yrs ago (backstage at Staples Ctr)- JoJo Wright

 

POSTED BY; Siri Emilie 

Én kommentar // 05.05.2012  @ 11:17 //Bilder

Tour-biletter selges snart!

Heihei :  ) 

 

 

Haha, gleder meg til bilettene kommer ut iallefall.

POSTED  BY; Siri Emilie 

Én kommentar // 05.05.2012  @ 11:13 //Intervjuer

MTV First: Justin Bieber #askbieber Question-Answer

Halla : ) 


POSTED BY, Siri Emilie 

Ingen kommentarer // 04.05.2012  @ 23:53 //Intervjuer

Justin Bieber - Boyfriend

Heisann : ) 

 

Da er videoen som vi beliebers har ventet lenge på kommet ut, eller den kom ut i mårrest da. Men jeg har ikke fått lagt den ut enna.

 

Ahh, LOVE ♥ 

POSTED BY; Siri Emilie 

Ingen kommentarer // 04.05.2012  @ 23:44 //Video & Musikk

Forever? - DEL 23

må skrive den på nytt, jeg skjønner ikke hva som skjedde med forrige del, den ble bare... uforstålig.. hahah


Jeg hørte at døra ble smelt igjen, og jeg ventet bare på å se *DN*s annsikt i vinduet, men det dukket aldri opp.


TILBAKE TIL DEG:
Du satt der en stund og lot tårene renne. Shit, Justin! Du gikk mot vinduet og tittet ut, men ingen Justin var å se. «Justin?» ropte du lavt, men til ingen nytte. Du hørte skritt opp trappen, og lukket fort igjen vinduet og hoppet i sengen for å late som du sov. Døra ble låst opp og åpnet, så lukket igjen. Du tenkte at moren din hadde gått, så du satte deg opp i sengen. Du snudde deg rundt, og der sto Justin. "«Æ, Justni?"» skvatt du til «Hvordan kom du deg hit?» sa du begeistret og møtte han i en klem, og han snurret deg rundt.

«Hvordan kom du deg hit?» spurte du da du trakk deg fra han. «Du vil ikke tro dette, men jeg pranket moren din ut av huset og tok nøkkelen, men vi ahr ikke så god tid, så vi må nesten fra nå..» sa Justin. Han tok tak i hånda di og førte deg rolig og forsvalig ut av huset. Dere kom dere trygt fram til hotellet, og det var blitt ganske sent nå. «Jeg trur jeg bare går å legger meg, men vil du flytte over hit, nå som Selena ikke er her?» spurte du Justin. «Klart, skal bare pakke sakene mine» sa Justin og gikk mot døra. «Okei, jeg er på rommet,» ropte du til han og gikk på rommet. Du la deg godt under dyna, og slukket lyset. Du så ingenting. Du hørte at døra ble åpnet, lukket og låst. Du smilte for deg selv og latet som du sov. Han kom inn på rommet og la seg tett inntil deg og tok hånden sin over midjen din og kysset deg på kinnnet. Okei, du syns han jegg litt fort frem nå, men etterhvert sovnet du. Neste morgen våknet du tidlig, og du satte deg opp i senga. Armen som hadde ligget over midjen din i hele nattm datt slappt ned på madrassen. Du la deg ned igjen og snudde hodet ditt tett mot Justins sitt. Du reiste deg fort opp igjen. HVA I HELVETTE? DET DER ER IKKE jUSTIN!


hvem tror dere det er?:)
siste del for idag. 

 

Forever? - DEL 22

Du hørte småstein på vinduet, og åpnet det for å kikke ned. Det regnet ikke lenger, og du så Justin stå der. Du smilte stort, men hvordan skulle du komme deg ned? Det var alt for høyt til å hoppe.


"Justin!" Sa du lavt, men høyt nok til at han kan høre det. "Hvorsan fant du meg?" Spurte du likegyldig, 

JSUTINS SYNSPUNKT:
"Jeg skal bare på do en tur," sa jeg, før jeg reiste meg opp, og gikk mot dodøra. Jeg så at Selena fulgte nøye med på hvor jeg gikk. Da jeg kom inn på badet, så jg meg litt rundt først. Jeg klatret opp på benken og åpnet det ille vinduet. Jeg klatrert forsiktig og stille ut, før jeg hoppet ned på den grønne plenen. Jeg spurte mange om de hadde sett en litt lav jente, og resten av utsende hennes. En person hadde sett henne, og var faktisk i familie med henne. Jeg fikk skyss til hjembyen til *DN*, og jeg gikk ut og løp mot vinduet hennes. Jeg så meg runst, for å se om jeg kunne kommer meg opp på en eller annen måte, men det var umulig. Jeg fant noen småstein, og kastet på vinduet. Dette hadd jeg sett på film, og da må det funke.. 

TILBAKE TIL DEG:
Du så ned vinduet, og hørte noen komme opp. "Gjem deg!" Sa du  til Justin, og han smatt under et tak. Du latet som om du bare så ut av vinduet. Du hadde ikke kommet deg bort derfra fort nok, og du ville ikke ha henne mistenksom.

 Døra ble låst opp, og det kom noen inn. Du snudde hodet ditt litt, og moren din kom inn. "Jeg vil du skal treffe noen før du går bort," sa moren din, og lille Anna-Maria kom til syne bak ryggen. Du kom fort gående mot henne, men moren din stoppet deg. "Ikke rør henne!" Sa hun strengt. hva? det var jo min egen søster... Du så forundret på moren din, men satte deg ned på huk istede. "Du, jeg er lie for det. Ikke hver redd meg, OK? Jeg gjorde det rette, og en dag, håper jeg du også drar fra moren din så hun får skjenne smerten av å være alene. Jeg er utrolig glad i deg, håper du ikke skuffer meg," sa du, mens su skulte litt opp på moren din noen ganger. "NÅ ER DET NOK!" Ropte moren din og reiv deg opp, og førte Anna-Maria ut. Hun kom tilbake og dyttet deg hardt inntil veggen, før hun snudde seg og låste døra. Det var da du skjente tårene presset på. Du satte deg ned i sengen, mens du fortsatte å grein,

JUSTINS SYNSPUNKT:
"Gjem deg!" Ropte *DN* til meg, og jeg smatt under et tak. Foreløpig hørte jeg ingenting, men etter en stund, hørte jeg moren til *DN* begynte å skrike, før jeg hørte et hardt dunk i veggen. Jeg løp ut for å se inn vinduet, men jg så ingenting. Jeg hørte at døra ble smelt igjen, og jeg ventet bare på å se *DN*s annsikt i vinduet, men det dukket aldri opp.


 hva tror dere skjer?:)

Sorry for at jeg er så lite oppdatert fortida, men det skjer så mye nå, og alt er egentlig veldig vanskelig.. håper dere skjønner 

Watching @justinbieber ...

Halla

 

?Watching @justinbieber talk about all his music videos w/ @kennyhamilton @thatladyv #memories? &#8212;Brad Haugen (@hoogs)

?Watching @justinbieber talk about all his music videos w/ @kennyhamilton @thatladyv #memories? ?Brad Haugen (@hoogs)

 

- Søt?


POSTED BY; Karoline

 

Ingen kommentarer // 03.05.2012  @ 13:01 //Bilder

Ny GIF!

Heisann :p


POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 03.05.2012  @ 12:58 //Gifs

The Wanted og Carly Rae Jepsen kommer til å bli med på BELIEVE turneen!

Hei :D


 


 

 

 

Ingen kommentarer // 03.05.2012  @ 12:56 //Twitter / Facebook

Ke$ha ønsker å sammarbeide med Justin!

Hei :)

Ke$ha var nylig front figuren om jeg kan kalle det det, på V Magazine, og sa bestemmt der at hun ville elsket å jobbe sammen med Justin!

Dette sa Ke$ha til V Magazine:

?The range of artists I want to work with is so vast, it?s bizarre. I would love to have Keith Richards on the record.

?I would sure as hell like to do a collaboration with Bieber and at the same time do a song with The Flaming Lips.

?If someone is a real artist, you can?t confine them to a particular genre. It?s my mission to make it all make sense somehow.?

 

- Hva synes du om en duett mellom de to?


POSTED BY; Karoline

 


 

Ingen kommentarer // 03.05.2012  @ 12:52 //NEWS

Behind the Scenes - BOYFRIEND

Hey, babes!

 

Ikke lenge igjen til #BOYFRIENDVideo! ♥

 

- Noen som gleder seg ekstra mye?


POSTED BY; Karoline

 

 

Ingen kommentarer // 03.05.2012  @ 12:45 //Video & Musikk

Nick Demoura korigraferer Justin til #TheVoice - Bilde


Hei :)


?The bro @nickdemoura at work choreographing @justinbieber ?s performance for #TheVoice #KubSkoutz? 

 

 


 

 

 


POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 03.05.2012  @ 12:41 //Bilder

Forever? - DEL 21

-Me: "OMG I have to tell you this story about-" *starts laughing* *deep breath* "Ok there was this-" *starts laughing*


Shiitt... "Justin, mamma er her!" Hvisket du smått til Justin og hintet mot døren. "oh, shit, ta med deg resten av kaffen, og dekk til annisktet og bare går forbi! Drit i om hun snakker til deg," hvisket Justin tilbake. Du var nervøs, men gjorde det Justin sa. Du tok kaffen i hånda, og tok hånda forran annsiktet og fulgte etter Justin ut døra. Da Justin var ute og du skulle gå forbi moren din, ble du stoppet av en sterk arm som strakte seg og stengte veien for døra, og du sank sammen. "Nemmen, se hvem som er her," sa den ekkle moren din, og smilte bredt med de gule tennene hennes. "JUSTIN!" Ropte du hysterisk, men til ingen nytte. 

JUSTINS SYNSPUNKT:
 "Justin, mamma er her!" Hvisket *DN*smått til meg og hintet mot døren. "oh, shit, ta med deg resten av kaffen, og dekk til annisktet og bare går forbi! Drit i om hun snakker til deg," hvisket jeg tilbake. *DN* så veldig nervøs ut. Jeg og *DN* tok kaffene våres i hånda, og begynte å gå mot døren. *DN*var like bak meg, og akkurat da jeg kom ut døra, begynte jeg smått å løpe. Når jeg kom rundt et hjørne, satte jeg meg ned. "Jeg tror vi ble kvi-. *DN!?*" Hvor var hun?! Jeg bestemte meg for å vente en stund, men da hun ikke kom, ble jeg veldig bekymret. Jeg løp tilbake til starbucscafèen, men jeg så ikke *DN* noe sted. Jeg løp bort til skranken, og spurte om noen hadde sett henne, men ingen hadde det.

TILBAKE TIL DEG:
 
Du åpnet øynene sakte. Hvor var du? Du gned deg litt i øynene, og hjespet. da det slo deg hvor du var.

HVORFOR I HELVETTE VAR DU PÅ DITT GAMLE ROM?!? Du strakte deg opp, og gikk forran det gamle speilet på rommet ditt. Du hadde et stort blåmerke i panna, og det var hovnet opp. Okei, hva hadde egentlig skjedd. Du prøvde å dekke det meste med sminke. Du orket ikke noen spørsmål fra Justin nå. Du fant noe lett i det gamle klesskapet ditt, og tok på deg noe som passet til en regnværs dag..Du satte håret opp i en liten topp oppe på hodet.

Du gikk ned trappen, for å finne ut hvor du var. Eller, du var hjemme, men hvordan havnet du her? Og var Justin der? Du gikk mot døra, og skulle til å åpne den, men den var låst. Du banket på døra hardt, og du hørte fottrinn opp trappen. "nemmen, har du våknet, vennen?" Ropte moren din på andre siden. "Hvorfor er jeg her? Hvor er Justin?" Sa du mot døra og banket litt, før tårene randt. Du ville ikke miste han nå... "Slapp av, du trenger ikke se på at Justin går bort, du kommer til å vøre her. Håper dere hadde det fint på deres siste kveld sammen," lo moren din ondt. Siste kveld? Justin gå bort? Hun hadde ikke tenkt til å drepe Justin ellernoesånt? Nei, lol, det ble for teit. "Hva er det du skal?! Ikke rør Justin!" Ropte du mens tårene randt. "Hva, Nei! Jeg skal ikke gjøre noe med Justin. Han kommer til å leve lykkelig med Anna-Maria, mens du skal sulte og tørste ihjel der inne!" Ropte moren din, og gikk ned trappen. HVA?! Hvordan kunne din egen mor gjøre dette?! Du hørte småstein på vinduet, og åpnet det for å kikke ned. Det regnet ikke lenger, og du så Justin stå der. Du smilte stort, men hvordan skulle du komme deg ned? Det var alt for høyt til å hoppe.


mer?

Og hva syns dere om at jeg legger ut bilder om hvordan klær og hår hun har osv. skal jeg fortsette med det, eller ikke? :)
tusentakk for kommentarene, er så koselig å lese dem! 

Forever? - DEL 20

Du smilte litt, og bet deg leppa, og tok hendene dine bak nakken til Justin, før leppene deres møttes i et perfekt kyss. "HVA HOLDER DERE PÅ MED?!" Hørte dere en stemme rope, og du trakk deg fort fra Justin.

 


"Ehm, um, vel," startet Justin, og var tydeligvis ganse opprørt, og ikke det minste flau! "alt var min skyld," sa du. Du ville ikke at Justin skulle havne i trøbbel. "nei, *DN*, ikke-" startet Justin. "Justin! Det er OK." avbrøt du ham. "Det var jeg som gjorde det," sa du til Selena. Du så at hun var litt forvirret, og svirret øynene dine fra deg, til han, til deg, og tilbake til han. "JEG SKJØNNER IKKE AT DU KAN! Men greit, gjør som dere vil! Skuff meg! Og Justin, skuff fansen din! Fansen din elsket meg!" snufset Selena. Åh, hun skulle bare vist... "Jeg tar flyet hjem til Texas, så kan dere være her på rommet og KOSE dere," sa hun, og tårene spratt ut mens hun presset seg gjennom oss og pakket den lille kofferten. 

NESTE DAG;
"*DN*?" Hørte du noen rope, og det banket på døra. Du pakket deg inn i en morgenkåpe, og gikk mot døra.

Du åpnet døra, og det smilende fjeset til Justin dukket opp. "wow," hørte du han si stille, mens han så nedover kroppen din. du begynte å le, og bad han inn. "Så, hva skal vi gjøre i dag?" Spurte du inne fra romemt ditt mens du kledde på deg. Du tok på deg noe lett, siden det var ganske vramt her i Atlanta, og lot håret henge lett over skuldrene. 

Du fikset resten og gikk inn på badet for å pusse tenner og sminke deg litt. "Sånn, skal vi gå?" Spurte du da du kom ut av badet. "Jepp" svarte Justin kort og lett. Du tok opp LV vesken din, og tok den over skulderen mens du gikk mot døra. Du lukket døra igjen etter deg, og låste.

PÅ BYEN:
"Så, hva skal vi gjøre nå?" Spurte du da dere begge hadde hendene fulle av handleposer. "Vi kan jo sette oss ned på en cafe?" Spurte Justin. "Klart" smilte du til han. Dere kom bort til en starbucks kafe, og fant dere et bord. Det var ikke så mange der, og det var bare bra. Dere bestilte dere en starbuck hver, og koste dere skikkelig. Det plinget ved døren, og det var bare en vane å se bort på døren når folk kom inn. Der så du moren din...


 hva tror dere skjer?:)
mer?

Justin Bieber good works award !

Hey :  ) 

  

 

HER kan dere stemme på Justin på Billboard Music Awards. Etter du har stemt får du en sjanse til å vinne en reise til Billboard Awards !

POSTED BY; Siri Emilie

Ingen kommentarer // 02.05.2012  @ 15:36 //Awards- Bilder, Videoer

Justin på Ridiculousness - Full episode!

Heisann!

 

 


POSTED BY; Karoline

 

Ingen kommentarer // 02.05.2012  @ 15:30 //Video & Musikk

Gleder du deg til morgen eller ?

Heisann : ) 

 

I morgen kommer jo boyfriend videoen ut, tror den kommer til å bli skikkelig kul jeg. Skulle ønske jeg var jenta i videoen da, haha. 

Her er alle video teaserene av boyfriend, bare for en liten oppsumering liksom :  

 

 

 

-Noen som gleder seg eller ?  :) 

 

POSTED BY; Siri Emilie

Én kommentar // 02.05.2012  @ 15:29 //Video & Musikk

Nytt Bilde!

Hei :)

&#8220;Me and JB&#8221;


POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 02.05.2012  @ 15:28 //Bilder

Soldater har på seg trange Justin Bieber T-Sorter!

Hey! , BELIEBERS ALL THE WAY!

haha, Hvem synes du kledde de best?


POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 02.05.2012  @ 15:21 //Bilder

T-shirt design , hvilket likte dere best ?

Heyhey :  ) 

Dette skrev Justin på twitter for litt siden : 

HELP pick a new T-Shirt design. Winning shirt will be part of my pre-order for . Vote Now! 

HER kan dere stemme på t-skjorte. (eller du ser hvordan du skal stemme.) Det er utrolig vanskelig å velge siden jeg synes alle er så fin. 

Hvordan er det mulig å være så fin  ? 

 

POSTED BY; Siri Emilie 

Ingen kommentarer // 01.05.2012  @ 22:38 //Twitter / Facebook

Forever? - DEL 19 SISTE DEL AV MARATHON

"Best du ikke blir med. Vil ikke at du skal øderlegge dette,". Hun dyttet deg inn på badet, og stengte igjen døra. "SELENA?! Du kanne ikke gjøre dette!! HJELP!" Ropte du, før du hørte en dør åpnes, så smet igjen.


Hvordan kunne Selena gjøre dette mot deg? Du prøvde å åpne døra, selvom du viste det ikke kom til å funke. Du ropte alt du kunne, til ingen nytte.

SELENA'S SYNSPUNKT:
"Best du ikke blir med. Vil ikke at du skal øderlegge dette også," sa jeg, og dyttet *DN* inn på badet. Jeg lente meg på døren, og prøvde å finne noe jeg kunne blokkere døren med. Det gikk fort før jeg fant en lang pinne, som jeg løste fast i håndtake så det ikke gikk å åpne. Jeg sprayet litt av Someday parfymen til *DN* i halsen, før jeg smilte lurt, og gikk ut av døra på vei til resturanten der Justin kom til å vente på meg. Jeg smilte for meg selv.

Da jeg kom til resturantet, reiste Jusin seg, og møtte meg i en klem. "Hvor er *DN*?" Spurte han og tittet bak meg. "Må alt handle om *DN*? La oss bare kose oss!" Sa jeg og førte han ned til stolen. Jeg var litt stolt over hvor flink jeg var til å stjele gutter. Vi snakket en god stund, men av en eller annen grunn kom Justin alltid inn på *DN* i hvert eneste samtaleemne vi hadde. "Jeg skal bare på do jeg," Sa Justin, og forsvant inn en dør.

TILBAKE TIL DITT SYNSPUNKT:
Jeg banket hardt på døra, og jeg hørte noen åpne døra. "*DN*?" Hørte jeg Justin sin stemme si. "Justin? Jeg er inne på badet!" Sa du, og lyttet på hva han gjorde. Det hørtes ut som han strevde litt med å få opp døra, men fikk den opp til slutt. Da han åpnen døra for meg, omfavnet jeg han i en klem.

"*DN*, hva skjedde?" Spurte Justin da han trakk seg fra meg. "Selena stengte meg inne," sa du, og veivet med armene. Du pleide alltid bruke armene når du skulle forklare ting. "*DN*, rolig!" sa Justin, og holdt fast armene dine. "Du stoppet å forklare. "Du ser nydelig ut," smilte han til deg, og så nedover kjolen du hadde på.

"Takk," smilte du. Dere så hverandre inn i øynene en stund, før Justin bevegde hodet sitt mot ditt, og tok den ene hånda si under haka di. Du smilte litt, og bet deg leppa, og tok hendene dine bak nakken til Justin, før leppene deres møttes i et perfekt kyss. "HVA HOLDER DERE PÅ MED?!" Hørte dere en stemme rope, og du trakk deg fort fra Justin.


 Hva syns dere om at jeg skriver med andre's synspunkt også?
Det var siste del av marathonet, og kanskje siste del for i dag også. 

#BieberFact

Heisann folkens :)

 

Noen som visste det?


POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 01.05.2012  @ 17:11 //#Bieberfacts

Justin quotes!

Hei :)

 

Mere? Hvem likte dere best??

 

 
POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 01.05.2012  @ 17:09 //THE BIEBS - Diverse

Boyfriend - remix video

Heia :)

 

 


POSTED BY; Karoline

 

Ingen kommentarer // 01.05.2012  @ 16:42 //Video & Musikk

Justin Bieber med Rob Dyrdek på RIDICULOUSNESS

Heisann!

 

 

Justin var i går hos Rob Dyrdek og på showet hanns " RIDICULOUSNESS "

Her har dere en video fra showet:

 

Get More: Ridiculousness, Full Episodes

 

 

 Her har dere flere bilder:

 

 


 

Unnskyld for lite blogging i dag, men det er så pent vær ute, så får ikke sitte så mye på pcen ;)


POSTED BY; Karoline 

Ingen kommentarer // 01.05.2012  @ 16:36 //NEWS

Justin is Bieberlicious - TT

Halla

(Ikke bry dere om 1D trendene, har en 1d blogg også.)

 

POSTED BY; Siri Emilie 

Ingen kommentarer // 01.05.2012  @ 16:32 //Twitter / Facebook

BEKLAGER..

jeg får ikke lagt ut ny del av marathon før om en eller flere timer.. jeg får dataforbud siden det er så fint vær ute. beklager utolig mye, men skal poste del med en gang jeg får hvere på dataen igjen!<3

POSTED BY; Rikke - Gjesteblogger
Ingen kommentarer // 01.05.2012  @ 13:23 //NEWS

Forever? - DEL 18 - MARATHON

Da starter jeg marathon!


"*DN*! Nå prøver du å stjele Justin fra meg igjen! Jeg sp hvordan du tvingte han til å sette seg ned ved siden av deg!" Ropte hun over hele bussen. Alle sammen snudde seg, og mange tok bilder av deg. Du sank sammen i stolen..


"Selena!" Sa Justin, ikke særlig høyt heller. "Hun tvingte meg ikke," sa han rolig. "Noen ganger er du bare inposliten," fortsatte han og strøk Selena på armen. "Slår du opp med meg?!" Sa Selena lavt. Hun ville nok ikke si til hele VERDEN at hun ikke var sammen med Justin lenger. Han så på deg, og du trakk på skuldrene. "selena," sa Justin beroligende. "Slår du opp med meg sprute jeg! HÆ?" Sa Selena litt høyere. "uhm, ehm.." Stusset Justin. "Selena, jeg er lei for det," sa Justin lavt. Selena lagde en sint aktig stønne lyd. "Jeg som trudde du elsket meg! Greit folkens! Nå vet dere hvertfall åssen gutten fungerer!" (ja, jeg har tatt det fra paradise...hahah) Ropte Selena utover hele flyet og pekte smått på Justin mens hun så stygt på meg. Hun snudde seg fort og gikk lenger bak i flyet, og satt seg med en fremmed ung gutt. Som faktisk var litt kjekk. ohja, hun var sjalu. Hun så på deg ganske ofte med det stygge blikket hennes..

"Justin, går det bra?" Spurte du da du så han hadde noen få tårer i øynene. "Ja, jeg bare lurer på hvordan Jelena-fansen vil reagere når jeg sier til dem at det ikke er mer av Jelena.." Sa Justin trist. aww, han bryr seg så mye om fansene sine! "Jeg er sikker på at EKTE beliebers vil støtte deg uansett hva som skjer!" sa du til han. Han smilte til deg, også så han ut av vinduet.

PÅ FLYPLASSEN I GEORGIA:
"Kenny og Scooter skulle møte oss her om en uke, så vi skal sove her, iogmed at det tar så lang tid å kjøre hit med bil og ferie." sa Justin til oss. "vi fikk bare to rom, så du og *DN* må dele rom," sa Justin til Selena. Selena så på meg, og var ikke særlig begestret for dette. "Men gå på rommet deres og pakk ut, ta på noe pent og møt meg ved resturantet rett over gaten der," smilte Justin og ga begge en klem. Du og Selena gikk opp på rommet og satt fra sakene deres og skiftet uten å si et ord til hverandre. Da dere var klare, sa Selena plutselig noe; "Best du ikke blir med. Vil ikke at du skal øderlegge dette,". Hun dyttet deg inn på badet, og stengte igjen døra. "SELENA?! Du kanne ikke gjøre dette!! HJELP!" Ropte du, før du hørte en dør åpnes, så smet igjen.


 Hva trur dere skjer?

STARTER MED 4 KOMMENTARER.


Info - morsomt bilde..

heihei!

skulle bare gi dere litt info om maratonet som jeg skal ha i dag.

Det starter klokka 13.00, og slutter 18.00. Jeg starter med 2 kommentarer, og vi får se hvor høyt jeg går.
Delene vil ikke komme sånn akkuratt når det har kommet så og så mange deler, siden jeg skal ete, også er det så fint vær i dg, så jeg skal sitte litt ute også , hehe..

 

Det var egentlig det, så skulle jeg slenge med et utrolig morsomt bilde jeg fant nettopp, men bilde var litt lite så det er vanskelig å lese, så jeg skrive akkurat det som står på bildet:

---How they wrote "boyfriend"
Mike: Okay bro, so I got something like "If I was your boyfriend I wouldn't let yo go"
Justin: no no no.. What about "If I was your boyfriend, i'd never let you go"
Mike: but never say never
Justin: fuck that, I'm legal I can break rules
....
Mike: uh okay.. next.. "I got money in my hands that i'd really like to blow"
Justin: Okay, I like it
Mike: And I don't know what now
Justin: "SWAG!"
Justin: Go add "swag"!
Mike: Justin, but we wanted get it more mature and-
Justin: I want "swag" in my song!
Mike:
Justin: c'mon, look, I'm gonna sing "swag swag swag on you"
Justin: AMAZING!
Mike:
....
 Mike: Okey, well... And then something like "tell me what you like yeah tell me what you don't"
Justin: Mike mike mike mike,,
Justin: I got rhyme!
Justin: "I could be your Buzz ligthyear fly accross the globe".
Mike: but-
Justin: I want buzz lightyear there!
....
Justin: I KNOW!
Justin: Then I'm gonna sing "swaggie" with my sexy deep voice
Justin: bitches love my sexy deep voice
Mike:
Justin:
Mike:
Justin:
Mike: Tell people I didn't write it

haha, hva syns dere?


(Justin and Jaxon<3)

Posted by; Rikke - Gjesteblogger
 


 

Ingen kommentarer // 01.05.2012  @ 10:53 //NEWS
hits
Design og Koding av Silje Lien.