BIG Birthday SHOUTOUT - Justin

Hey : ) 

 

Her er videoene han linket til  : 

 

Da vil jeg bare si Gratulerer med Dagen til Kenny ! Håper han har en fin 31' årsdag :)

 

POSTED BY; Siri Emilie 

Ingen kommentarer // 30.04.2012  @ 22:40 //Twitter / Facebook

Dette liker vi

Heeey :  ) 

 

Jeg synes det er bra at folk har begynt å forstå , skjønner fortsatt ikke hvorfor så mange hater han. Men det er bra at noen har fått litt vett i hauvvet da.

Synes om dette ? 

 

POSTED BY; Siri Emilie 

Ingen kommentarer // 30.04.2012  @ 22:35 //THE BIEBS - Diverse

Justin og Kanye West i studio

Heisann : ) 

Justin gjør ferdig noe til Believe albumet, sammen med Kanye i studio i dag.

 

posted by; siri emilie 

Ingen kommentarer // 30.04.2012  @ 21:03 //Bilder

Justin quotes

Heihei : ) 

 

Jeg fikk bare lyst til å dele noen quotes, (om jeg kan kalle det det ) med dere. Fant dem på Norske Beliebers gruppa på Facebook. 

 

 

Synes ? Hvilken likte du best ? 

 

POSTED BY ; Siri Emilie 

Ingen kommentarer // 30.04.2012  @ 20:54 //THE BIEBS - Diverse

Forever? - DEL 17

Du så inn til kjøkkenvinduet fra bilen. På benken der, satt Anna-Maria og vinket hade til deg. Du vinket tilbake, og fikk tårer i øynene. Du hadde verdens skjønneste lillesøster.

 


 

"Vi må ha meg oss Selena og da," Sa justin plutselig. Oh shit! hvordan skulle dette gå... "Oh, okei" sa du nervøst. "Det kommer til å gå bra," sa Justin støttende. Du smilte svakt til han, selvom han ikke kunne se deg, siden... Ja, han kjørte.. "Hvor er hun`?" Spurte du. "Vi skulle møte henne i parken her et sted," sa Justin og fulgte med på veien. "Så hun vet at jeg er med?" Spurte du. Justin snudde hodet ditt mot deg, før han snudde hodet tilbake til veien. "Klart," svarte han kort. Da vi kom til parken, sto Selena der, med en veske i hånda, og koffert ved siden av. Hun så ikke blid ut...
Vi parkerte forran henne, og Justin gikk ut for å hjelpe henne. Du fulgte nøye med på dem, og Selena ga Justin en lang klem mens hun skulte stygt på deg, etterfult av et kyss til Justin. Justin tok kofferten, mens Selena gikk forran døra di. "Hopp ut, dette er min plass," sa hun mens hun tok solbrillene sine opp på hodet. Du så rart på henne, men orket ikke diskutere, så du gikk ut. Selena hoppet inn i bilen, og lukket døra etter seg. "*DN*, hvor er Selena?" Spurte han. Han brydde seg hvertfall om henne.... "Hun tok forsetet, jeg gadd ikke diskutere, er ikke verdens undergang å sitte bak, det går fint," smilte du til han. "åh," sa han. Han så litt trist ut. "Jeg ville ha deg forran," sa han. Han ble rød i skinnene. "Du er så lett å prate med," smilte han, og lo litt. Du fniste du og, "aw, så søtt," smilte du, og hoppet inn i baksetet, mens Justin gikk rundt bilen og gikk inn i førersetet. "Jeg har savnet deg, gutten min," Sa Selena høyt. Sikkert så hun skulle være sikker på at du hørte det.. Du himlet med øynene for deg selv. "Savnet deg og," Sa Justin kort. Stakkars Selena. Han burde hvertfall advare henne da. Selvom du syns det var litt søtt det han gjorde. Var "slem" mot Selena, og faktisk.. Flørtet litt med deg. Du smilte for deg selv.
Da dere kom på flyplassen, møtte dere Kenny og Scooter. Du hilset på dem, og Justin presenterte deg. De tok bilen og kjørte den hjem (antagelig..), mens du, Justin og Selena skulle ta fly. Dere skulle faktisk ikke ta privatfly i dag. Det vat to seters fly. Uheldigvis. Du og Justin gikk inn først, og du satte deg innerst ved vinduet. Du var spent på hvor Justin kom til å sette seg. Justin snudde seg mot deg, og da tok Selena tak i armen til Justin, og smilte smilet hennes til han. Han snudde seg tilbake, og likevel satte seg ned ved siden av meg. Vi smilte til hverandre. "*DN*! Nå prøver du å stjele Justin fra meg igjen! Jeg sp hvordan du tvingte han til å sette seg ned ved siden av deg!" Ropte hun over hele bussen. Alle sammen snudde seg, og mange tok bilder av deg. Du sank sammen i stolen..

Hva tror dere skjer?
Sorry for sen del, kom meg ikke inn på blogg før nå..
og hva syns dere om historien? vil bare vite hva jeg kan gjøre bedre:)
MARATHON I MORRA, STARTER KLOKKA 13.00 (hvis jeg får startet den 

Justin på svensk tv!

Heisann

 

 Tilde%20de%20Paula%20i%20exklusiv%20intervju%20med%20Justin%20Bieber

 

Han er så SØØØT!!! ( umotståelig! )

 


POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 30.04.2012  @ 19:34 //Intervjuer

Ny GIF

Heia:)

 

Søt <3

 


POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 30.04.2012  @ 19:18 //Gifs

Justin Bieber Covers!

Hei :)

Megan Nicole - One Time

 

 

 

Lexxi Saal - Pray

 

 

 

 

 

 

 

Jackson Odell - Baby

 

 

 

 

Madison Kimbell - Stuck in the moment

 

 

 

Det er så mange flinke som burde få vist seg frem!

- Enig?


POSTED BY; Karoline

 

Ingen kommentarer // 30.04.2012  @ 14:49 //Video & Musikk

Justin er gjest hos Rob Dyrdek's "Ridiculousness" show i dag ( 30.April )!

Heio, fleio..

Andre sesong av Rob Dyrdek?s ?Ridiculousness? Show har premiere i dag, 30. April og Justin er gjest der i dag!

Showet er klokken 10 pm ( kl. 10.00 på formidagen. ).

 

 POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 30.04.2012  @ 12:26 //NEWS

Justin med fans!

Hei :)

Justin with a fan in NY

Justin with fan - April 27

Justin with a fan (27 April)

 


POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 30.04.2012  @ 12:13 //Bilder

Kenny har bursdag!

Hei :)

I dag fyller Kenny 31 år og han skal ha et party i Los Angeles i Morgen! 

Happy Bieber 2 you

Happy Bieber 2 you

Happy Bieber dear Kenny!

We Beliebers love YOU! ♥

 

Kenny


POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 30.04.2012  @ 12:11 //Justin's Crew

Justin i hotell vinduet i London!! ( haha )

HEi, hehe

 

Denne gutten finner på alt mulig! :

 

 

Haha, søt han er <3

- Var noen av dere i London da?


POSTED BY; Karoline

 

Ingen kommentarer // 30.04.2012  @ 11:57 //Video & Musikk

Maybe we need Believe 2.0, 2.0 and 4?

Heiaaaa :DHåper det!

 

- Vil du ha Believe 2.0, 3.0 og 4.0??


POSTED BY; Karoline

 

Ingen kommentarer // 30.04.2012  @ 11:54 //Twitter / Facebook

Nytt Intervju med ITV?s Daybreak

Heisann

 

 

 

En liten Info til dere som ikke har fått med dere alle delene i Forever? historien til Rikke.. Om dere blar ned i Sidebaren som den boksen med informasjon om oss i bloggen osv står helt til høyre, kommer dere til noe som heter Kategorier. Der leter dere gjennom helt til dere finner der det står " Historie - Forever? ( rikke gjesteblogger ) eller noe slikt. Trykk der og så skal alle delene komme opp!

 

- Forsto dere?


POSTED BY; Karoline

 

Ingen kommentarer // 30.04.2012  @ 11:49 //Video & Musikk

Intervju med BBC breacfast!

Hey, readers <3

 

Her har dere Intervjuet med BBC Breakfast.

 


POSTED BY; Karoline

 

Ingen kommentarer // 30.04.2012  @ 11:40 //Intervjuer

Forever? - DEL 16

(NÅR JEG SKRIVER MED KURSIV SKRIFT, ELLER SKRÅSKRIFT, ER DET DEN PERSONEN SITT SYNSPUNKT DET HANDLER OM SOM TENKER, hvis der skjønner, f.eks. i denne delen er det *DN* som tenker når jeg skriver i kursiv, siden det er *DN* sitt synspunkt.)

 Da du hadde åpnet døra helt, løftet han hodet litt opp og så på deg. "Ehm, hei. Kan jeg få komme inn?" Spurte han. "Oi, Justin. Eh, ja, klart det," Sa du. Han så bekymret ut.


Dere kom inn, og satte dere i stua. "Justin, har det skjedd noe? Du ser så bekymret ut." Spurte du mykt. "Ja, det var egentlig derfor jeg kom hit. Jeg må snakke med deg om noe-" Sa han. "Okei, greit, men vil du ha noe å drikke eller spise mens du forteller?" Spurte du. "Nei, det går greit," svarte han. "Okei, da er det bare å starte når du er klar," sa du. Du var egentlig ganske spent på hva han skulle si. Kanskje han skulle fri? Nei, dere hadde nettopp møttes.. Det hadde bare blitt for dumt. "Vel, det handler om meg og-" "Ånei, skulle han snakke om han og deg?" Tenkte du mens han snakket. "-Vel, det handler om meg og Selena," Startet han. "Fjoh..."  "Virkelig? Hva har skjedd?" Sa du og prøvde å ha så mye medfølelse som mulig. Du ville ikke  snakke om Selena nå. "Før jeg starter, er det noen som kan høre oss? Hvis det står noen utenfor et vindu, er det ingen som hører hva jeg sier?" Sa han først. Okei.. dette ble bare sprøtt. "Ehm, nei, trur da ikek det," Sa du og reiste deg opp for å lukke igjen gardiner og låse døra. "Hvordan det?" Spurte du da du kom tilbake. "Det er veldig viktig at ingen hører dette! Jeg sier det til deg fordi jeg føler at jeg kan stole på deg, selvom jeg så kanpt skjenner deg." Startet han. Du ble litt overrasket. "Jo. Det har seg sånn at... Jeg begynner å bli litt lei Selena. Eller.. Med andre ord.. Jeg vil liksom ikke være sammen med henne lenger. Hun lar meg ikke henge med vennene mine eller andre jenter uten at hun skal være med, og når hun først er med, skal hun alltid påpeke at vi er sammen, så hun klenger på meg hele tida." Sa han. OI. "Justin, det går nok bra!" Sa du og flyttet deg så du satt ved siden av han. han omfvnet deg i en klem istedet. Han gråt, og nå begynte du å gråte også....

Justin trakk seg fra deg og tørket tårene sine. "Ikke gråt du da," Sa Justin og begynte å le litt. Do lo du og, og tørket tåren som hadde lurt seg fram. "Jeg er bare glad jeg har deg, selvom jeg snart drar tilbake til Atlanta. Men du kan jo bli med? Siden Chaz og Ryan ikke er hjemme, så blir det så kjedelig der," smilte han. "Å, det ville jeg veldig gjerne!" Sa du, og smilte utrolig. "Eller blir det litt dumt med skolen og diverse?" Sa han. "Neida, jeg har ikke så mange venner på skolen, men jeg ahr jo fått flere i det siste, men det er bare falske venner, siden dem trur jeg er sammen med deg," ups. Det var kanskje ikke lurt å bringe det på anen igjen... "Supert! Jeg betaler for biletten din, og vi kan dra når du vil, men om fem dager MÅ vi dra," lo justin, og var tydeligvis glad for at jeg ville være med. Du gikk opp, og pakket kofferten klar. Du ville bare dra så fort som mulig.

"Vi kan egentlig bare dra så fort som mulig, jeg må bare si ifra til mamma når de kommer hjem," smile du og satte kofferten i gangen. "Greit," Sa Justin og tok opp telefonen sin,

Senere:
"Mamma! Kan jeg bli med Justin til Atlanta? Han kunne betale for biletten, du vet at jeg ikke har det så bra her, og jeg kommer til å være i gode hender, plis? Jeg vil bare vekk! Selvfølgelig ikke vekk fra dere, men vekk fra alle adnre her!" Smilte du. Du løy. Du ville vekk fra hvertfall moren din. "Er du gal?! Det får du aldri lov til!" Sa hun. "MAMMA? Hvordan kan du si NEI til en sånn sjanse?!" Sier du sint. "Jeg skjenner verken gutten eller foreldrene." Sa hun likegyldig tilbake. "MAMMA!" Ropte du. "Jeg drar om jeg får lov eller ikke!" Fortsatte du. "GÅ OPP PÅ ROMMET DITT! SÅNN SNAKKER DU IKKE TIL DIN EGEN MOR!" Skrek moren din. "JUSTIN, KOM HIT!" Ropte du fra gangen. Du drev å tok på deg sko og jakke. Det samme gjorde Justin når han kom. "Drar du, så våger du ikke komme tilbake! Da vil jeg ikke se deg mer!" Sa moren din truende. Du så Anna-Maria stå ved siden av mamma, med massemasse tårer i øynene. Du så henne inn i øynene. "Neivel," sa du kaldt til moren din, før du ga Anna-Maria en lang klem, med et kyss på kinnet. "Kommer til å savne deg utrolig mye," hvisket du i øret hennes. Hun hodt rundt nakken din, før du trakk deg rolig fra henne, og gikk rett forbi moren din. Du tok tak i hånden til Justin, og førte han ut. Når dere kom ut gikk dere bort til bilen, og la bagarsen i bakrommet og satte dere inn. Du så inn til kjøkkenvinduet fra bilen. På benken der, satt Anna-Maria og vinket hade til deg. Du vinket tilbake, og fikk tårer i øynene. Du hadde verdens skjønneste lillesøster.

 


hva tror dere skjer?

I morra trur jeg at jeg skal ha et marathon.

Scrapbook til Justin Bieber

Heihei  : )

 

Da har jeg startet med en Scrapbook, som jeg skal gi til Justin når han kommer til Norge. (om jeg møter han da, selvfølgelig) Du kan skrive en hilsen som blir med i boken, jeg har ordnet et arrangement på Facebook der hvor dere skal skrive teksten. Her er det som står i arrangementet ; 

 

Dere alle vet vel at Justin kommer til Norge i månedskifte mai/juni ? Iallefall så skal jeg lage en bok til han, der hvor det står hilsner fra norske beliebers. Du har nå sjansen til å få være med i boka. Alt du trenger å gjøre er å skrive en liten hilsen til Justin, gjerne legg med twitternavn. Så skal du sende det til meg på melding eller så kan du legge det ut på sia her. 
Håper så mange som mulig joiner ♥ 
Fristen på å sende inn tekst er 15.mai , gjerne send inn så fort som mulig :)

LINK TIL ARRANGEMENTET :)  - Om du sender melding så send den til Emilie Drew Direction på Facebook : ) 

Håper så mange som mulig blir med ♥ 

POSTED BY; Siri Emilie 

 

Én kommentar // 29.04.2012  @ 19:45 //THE BIEBS - Diverse

Bieberfacts!

Heihei! 
Tenkte jeg skulle legge ut noene bieberfacts.

  • Justin kan ikke utale ordet 'brilliant' 
  • Justin har sakt at han ikke ville vært noenting uten fansen hans og at han ber for oss hver kveld
  • Justin har sakt at hvis han hadde hatt en tvilling, ville han fulgt etter han hele dagen og fortalt han hvor sykt kul han er (SØTT♥)
  • Christian Beadles spurte en gang Justin om han kunne bli hans '' One Less Lonely Boy''
  • Justin ble født 1. mars i 1994, 16 sekunder over 00:56/12:56 AM, på en tirsdag. Det var en regnværsdag, på St. Judes hospital, rom126, 2. etasje, London Ontario i Canada, Doktoren het: Simon Bexlaham. Justin ble lagt i et lilla teppe fordi det ikke var flere blåe igjen. Han veide 3590 og lengden hans var 46cm
  • en gang da jutin var mindre gikk han med bikini på stranda.
  • En gang sa Justin: "I love my haters. they spend so much time thinking about me. Aren't they sweet?"
  • Justin pleier å sjekke ut plakater av han og ser om han ser sexy ut


//slengte med et nytt bilde også (jeg har hvertfall ikke sett det før)


Hvilke bieberfacts var din favoritt?

Posted by; Rikke - Gjesteblogger
Ingen kommentarer // 29.04.2012  @ 17:52 //#Bieberfacts

Forever? - DEL 15 LANG DEL!

Du reiste opp hodet ditt litt, og så Justin komme mot deg. Topp... En av de TO personene du helst ikke ville snakke med nå....


Justin... Han kom mot deg, men heldigvis hadde han ikke Selena med seg. Han kom nærmere og stelte seg forran deg. Du så opp på han. Han så ikke særlig blid ut. "Hva faen har du gjort!?" Startet han. Wæ-, du ble litt redd. Du fikk en diger klump i halsen, og ville bare løpe vekk derfra. "Pågrunn av DEG, tror alle at jeg er sammen med deg! Selena har funnet det ut, og det er bare flaks at vi fortsatt er sammen!" Han stoppet opp litt. Han så bort, og hadde tårer i øynene. Det hadde du og, og han så det. Han satte seg ned ved siden av deg, men sa ingenting. Du ville bare gå, før Justin så på deg, og begynte å snakke igjen. "Unnskyld. Det var ikke meningen å bli så sur. Jeg... Jeg er bare så redd." Han reiste seg opp, men du tok tak i armen hans. "Justin!" Startet du. Han stoppet opp og så på deg. Du reiste deg opp, og slapp armen hans. "Ehm.." Du var så usikker. Du følte deg elendig. "eh..eh" Du viste ikke om du skulle si det. Justin så rart på deg. "Det går bra.." Sukket du. Du skulle spørre om du kune se han igjen, men du var ikke sikkker på om det var så lurt etter alt det som har skjedd mellom dere nå... Justin så fortsatt rart på deg, før han gikk. åårhh.... Du reiste deg opp, og var på vei hjemover. Du ville ikke inn heller, det var ikke særlig bedre der. Du satte deg ned på trappen utenfor huset, og der ble du sittende.

//Forestill deg at det er en trapp der.

Neste dag:
Justin og Selena dro hjem til Atlanta om fem dager. Du ville egentlig ikke at Justin skulle dra. Du hadde støtet en del på Selena mens de har hvert her, og det har ikke akkurat vært koselig. Du hadde aldri trudd at hun var en sånn type person. Du dro på skolen litt tidlig idag, du orket ikke snakke mer med moren di, dere hadde nettop kranglet. Du var den eneste som var i skolegården da du kom, og du satte deg ned på det vanelige bordet. Du så ned på mobilen din, da du hørte porten til skolegården gå opp. Du reiste opp hodet ditt litt, og der kom Justin. Det var den siste du trudde du skulle se idag...

"Hei," Smilte han når han kom nærmere. "Hei" smilte du tilbake. "Jeg vil bare beklage for oppførselen min i det siste, jeg vet ikke hva som har gått av meg." Sa han. "Du, det går bra! Jeg er bare glad du ikke er sur på meg lenger," sa du, og så opp på han. Han satte seg ned ved siden av deg og stirret tomt ut i skolegården. Dere var de to eneste personene der, og det var fortsatt en time til det var vanelig at folk kom. "Hvordan viste du at jeg var her? Eller, hvorfor kom du liksom?" Sa du plutselig. "Jeg gikk egentlig bare forbi her, da jeg fikk øye på deg sitte alene. Du så trist ut, og jeg tenkte å muntre deg opp, men helt ærlig, har jeg aldri vært flink til å snakke med jenter jeg ikke skjenner så godt. Det var alltid Chaz og Ryan som fikk jentene da vi var mindre," lo Justin. Du lo du og. "Jeg tipper på at du får damene nå? Siden du er selve Justin Bieber?" Sa du. "Ja. Det eneste jeg trenger å si for å få noens oppmerksomhet er ved å si; Hei, jeg er Justin Bieber," lo Justin. Du måtte le du og. Han var så søt og morsom!

"Men jeg må snart gå." Sier Justin. "Det er ikke så lurt å være her når alle de andre kommer, det var hvertfall en del beliebers på denne skolen her hørte jeg," Sa Justin. "jepp.. Jeg trur lillesøsteren min er en av de største" lo du. "Jasså?" Smitle Justin. "Hun ba meg ta med bokseren din til henne," sa du. Oh. det var kanskje litt dumt å si. Du så at Justin stivnet litt, før han braste ut i latter. Det var så herlig å se han le. Når du var med han, tenkte du ikke over at han var en kjendis egentlig. Dere hadde det utrolig gøy sammen! "Men jeg må gå nå," Sa Justin og reiste seg. Du reiste deg du og. "Oia, det var utrolig hyggelig å være med deg," Smilte du. "Med deg og," Smilt han tilbake. Dere ble stående å se hverandre i øynene en stund, før Justin avbrøt det. "Ehm, vi snakkes!" Sa Justin og ga deg en lang klem. Hvertfall minst 10 sekunder..."Hade" sa du. "Hade!" Sa han tilbake. Du så han gikk ut av skoleporten. Når du ikke kunne se han lenger, smilte du et stort smil.

Hjemme, etter skolen:

Du tenkte bare på skoledagen i hele dag. Dette var den beste dagen i ditt liv. ALT sammen ahdde gått i din retning idag. Du gikk inn på facebook, og så at en av jentene i klassen hadde lagt ut en bieber fact: "If Justin hugs a girl more than 5 seconds it means he thinks she's pretty". Noe så søtt. Vent... Klemmen til deg og Justin...

Noen minutter senere:
Du var alene hjemme, da det ringte på døra. Du gikk med forte skritt ned trappa, og gikk ut i gangen. Du åpnet døra, og der sto Justin og så ned i bakken. Da du hadde åpnet døra helt, løftet han hodet litt opp og så på deg. "Ehm, hei. Kan jeg få komme inn?" Spurte han. "Oi, Justin. Eh, ja, klart det," Sa du. Han så bekymret ut.


 Sånn! Prøvde å lage en lang del til dere, siden jeg ikke ahr vært så mye oppdatert. Hva syns dere, og hva tror dere skjer videre? :)

"You will never get this " -JB

Heihei : )

HAHAHAH, OMB !

POSTED BY; Siri Emilie

 

Ingen kommentarer // 29.04.2012  @ 17:00 //Video & Musikk

Enda et bilde av UR & JB

Bonjor!

Another pic of JB &amp; Usher from last night!

 

- Søt?


POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 29.04.2012  @ 16:29 //Bilder

Fredo & Justin tweetet om at Eenie meenie var 2 år ( i går )

Hey, babes :*

 

Eenie meenie


POSTED BY; Karoline

 

 

 

 

Ingen kommentarer // 29.04.2012  @ 16:24 //Twitter / Facebook

Flere bilder av Justin i NYC!

HEi :)

Another fan photo

another photo of justin with a fan today

 

HIS HAIR!!!


POSTED BY; Karoline

 

Ingen kommentarer // 29.04.2012  @ 16:17 //Bilder

Bilder fra Studio!

Yo, MAN!

 


?At it Again?

" At it Again "

 

 

#STUDIO


POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 29.04.2012  @ 16:15 //Bilder

Justin med fans i New Yourk

Hei!

Justin with a fan last night

Justin with fan - April 27

 

- Har du møtt/vært på konsert med Justin før?


POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 29.04.2012  @ 16:12 //Bilder

Bilde av Justin og Usher fra Fredag kveld på Fuerza Bruta

Heisann :)

 

 

Søt Justin var der ( alltid ) !

SORRY for at det er vært lite blogging. Blogg.no er jo helt klikk nå!! Er egentlig ganske lei, men det er ingenting vi kan gjøre d\med det! De gjør sitt beste for å få bort hackerne ;)


POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 29.04.2012  @ 13:28 //Bilder

Justin i NYC i dag, bilder

Hey : ) 

 

 

Han er så nydelig !! 

POSTED BY; Siri Emilie 

Ingen kommentarer // 29.04.2012  @ 11:41 //Bilder

Spørsmål fra leser

heihei!

Du får kjøpt someday parfymen på Vita Apoteker, og den er på, (hvertfall i Hønefoss). parfymelle (og Vita) :) Også finner du den på Cubus!


POSTED BY; Rikke - Gjesteblogger

Ingen kommentarer // 28.04.2012  @ 22:19 //NEWS

Forever? - DEL 14

 

Okei, må si jeg ble litt skuffet nå jeg så at det ikke hadde kommet noen kommentarer på forrige del, så jeg skulle egentlig ikke postet en ny del til dere, men jeg gjør det uansett.

 


 

Etter en stund stillhet med stirring på sign in knappen, trykket du, mens du lukekt øynene, og tok hendene dine sammen over brystet ditt. Du var utrolig spent nå..

 

 


"*DittTwitternavn*, Trur du at du bare kan ta fra oss Justin på den måten?!?! DA TAR DU FEIL, DET ER VÅR GUTT, HOLD DEG UNNA HAN, BITCH!"... "die bitch :)".... "get away from him, his not yours" Du begynte å gråte utrolig mye. Hvorfor var beliebers sånn? Hvorfor skulle dem hate deg for et rykte?. Du skrev på twitter (på engelsk da) "FOLKENS, jeg og Justin er ikke sammen! Det er bare et stygt rykte! Jeg ville aldri tatt Justin rett forran øynene på Selena, jeg ville aldri hevrt sammen med han i det hele tatt!" Du tweeta det. Du ville så gjerne skrive alt du tenkte på, men du kunne ikke. Ikke bare fordi du ikke ville dele dine innerste tanker, men også fordi da måtte du delt opp tweetene dine, og det ville bare bli kaos...

Du hadde ikke bare fått hat-medinger. Noen beliebers hadde skjønt det. dem skrev koselige ting som: "Aw, du er så heldig! Skulle ønske jeg var deg! "LoveYou !" aw, så søtt. Du så på folk som hadde tweeta deg, og en tweet fra Justin dukket opp. (han skriver og på engelsk...) "Jeg og *DittTwitternavn* er ikke sammen! Hun er en utrolig snill og søt jente, men det er Selena jeg er glad i!" wow... han syns du var søt. Du gikk foran speilet igjen. Du så helt forferdelig ut. Du bestemte deg for å gå en tur, så du tok fram børsten, og gredde håret. Du satte håret i en dott, og tok på deg noe lett.

                                  //hår                                                                                                                            //klær

Du gikk ut, og satte deg på samme benken som forrige gang. Mange tok bilder av deg, og så stygt på deg. Du skjente at tårene begynte å komme, men du holdt dem inne. Du ville ikke vise at du gråt offentlig. Du reiste opp hodet ditt litt, og så Justin komme mot deg. Topp... En av de TO personene du helst ikke ville snakke med nå....


Hva tror dere skjer?
Håper dere er litt flinkere til å kommentere nå.. (kanskje de fleste har lagt seg, men skjekker ikke før imorra, siste del for idag) :) 

 

JDB muffins

Heyhey : ) 

Det er noen i Norske Beliebers gruppa som har laget de, men for å ha noe å blogge om så delte jeg de her også.

 

POSTED BY; Siri Emiilie 

Ingen kommentarer // 28.04.2012  @ 20:33 //THE BIEBS - Diverse

Vilket design ønsker dere?

Kommenter " 1 " for det første og "2" for det andre!

De med mest stemmer blir det! 

Ingen kommentarer // 28.04.2012  @ 19:32 //Oss

Oppmerksomhet, takk!

Heisann!

Grunnen til at jeg har blogget kun 1 innlegg i dag er at jeg har suttet utrolig mye på pcen i det siste og det blir det visst strenge konsekvenser av ifølge mamma... Det er også fordi at jeg ikke har komkmet meg inn på Blogg.no i dag så vidt og alt var så tregt at jeg ikke gadd å vente. Mere innlegg i morgen <3

 


POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 28.04.2012  @ 19:24 //Oss

Trender på twitter - Biebahhh

Heihei : ) 

 

-Siri Emilie 

2 kommentarer // 28.04.2012  @ 18:20 //Twitter / Facebook

Justin Bieber Arriving At Usher?s Concert, Bilder

Heisann  : ) 

 

Bildene er fra i går, 27.april. 

01~62.jpg 02~61.jpg

04~60.jpg 06~50.jpg

08~47.jpg 10~39.jpg

 

POSTED BY; Siri Emilie 

 

Ingen kommentarer // 28.04.2012  @ 18:12 //Bilder

30,000 to 21 Million ..WOW

Heisann  : )POSTED BY; Siri Emilie 

Ingen kommentarer // 28.04.2012  @ 18:06 //Twitter / Facebook

INTERVIEW @ HITRADIO Ö3

HEY :) 

 

 

 

POSTED BY; Siri Emilie 

Ingen kommentarer // 28.04.2012  @ 17:53 //Intervjuer

EXTRA Interview på Tribeca Film Festival

Hey : ) 

  

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

HAHAHAHAH, Lættis når han gjør derre Borat greia.. 

 

POSTED BY; Siri Emilie 

Ingen kommentarer // 28.04.2012  @ 17:45 //Intervjuer

" Where would I be if you didn't believe ? " - JB

Heeyy 

 

"There were nights I doubted myself but you kept my heart from falling...Look at us now..Where would I be if you didn't BELIEVE?" - Justin Drew Bieber 

 

POSTED BY; Siri Emilie 


 


Ingen kommentarer // 28.04.2012  @ 17:38 //THE BIEBS - Diverse

Bieber and Usher at Fuerza Bruta, NYC

Heia ♥ 

 

 

POSTED BY; Siri Emilie 

 

Ingen kommentarer // 28.04.2012  @ 17:35 //Bilder

Eenie Meenie - 2 år i dag

Heyhey  : ) 

  

Woooohaa ! 

POSTED BY; Siri Emilie 

Ingen kommentarer // 28.04.2012  @ 17:32 //Video & Musikk

Over 21 millioner beliebers

Heihei : ) 

 Familien vår blir bare større og større ♥ 

 

POSTED BY; Siri Emilie 

Én kommentar // 28.04.2012  @ 17:31 //Twitter / Facebook

Forever? - DEL 13

Som vanelig, ikke mye, før du gikk inn på bieber nytt. Du ville bare skrike....


et bilde av Justin og DEG. Du leste under; "Har den populære pop-sensasjonen Justin Bieber fått en nye kjæreste? Har han gått lei Selena? Justin har blitt sett masse med denne jenten, som heter *DittnavnOgEtternavn*. HVA?! NYTT KJÆRESTEPAR?! Helt ærlig, ville du ikke vært sammen med Justin noen gang i hele ditt liv! Tenk så mye hat du kom til å få nå.. Spesielt fra Selena.. tenk om hun så bildet? Du klappa pc'en hardt igjen, og kastet den i sengen. Hvorfor skulle ALT går galt?.... Du satte deg ned i en stol på rommet, og la hodet i hendene dine, og noen tårer lurte seg frem.

//bare i en stol..

"*DN*, MAT!" Ropte moren din neddenifra. Du sukket, du var ikke sulten i det hele tatt.. Du reiste deg sakte opp, og gikk mot speilet på rommet ditt. Maskarae din var gnidd ut over hele annsiktet, så du tok en sminkefjerner ut av "posen", og fjernet all sminken du hadde på, før du gikk ned. "Vennen, du er helt rød rundt øynene, hva er det?" Spurte moren din omsorgsfull og la armen sin på ryggen din. "Jeg..." Du satte deg ned og tok en slurk av vannglasset. "Det er lagt ut et bilde av meg og Justin på nettet. Under har dem skrivet ettelleranna om at dem trur at jeg og Justin er et nytt kjærestepar, siden vi har blitt sett så mye sammen, og jeg kommer til å få masse hat for dette, ikke minst fra Selena!" Sa du. "Er du sammen med Justin Bieber?" Sa Anna-Maria entustiastisk. Du så stygt på henne. Du var ikke i humør nå. "Hvem er hun Selena? Og hvorfor kommer du til å få så masse hat fra henne? Er hun en stor fan?" Spurte moren din. Du flyttet blikket ditt fra talerkendin, og opp på moren din. Du så dumt på henne. "Seriøst? Hjelper det hvis jeg sier SELENA GOMEZ?" Sa du. "hmm... Nei," lo moren din. "Mamma:.. jeg er ikke i umør nå.. Selena er kjæresten til Justin! Kanskje hun trur at Justin ikke liker henne mer! Stakkars! Og alt pågrunn av meg! Jeg skulle aldri snakekt med Justin! Kjendiser fører bare til trøbbel.." Sa du og reiste deg. "Vennen, du har ikke rørt maten din," Sa moren og så på deg. "Jeg er ikke suten.." Sa du bittert, og gikk opp trappa. Du skrudde på pc'en, og så nøye på bildet. Joa, det så ut som han flørta med deg, men han trøstet deg jo bare!

//Se bort fra hunden..... haha

Nå kom tårene igjen. Du bare ventet på hat meldinger på twitter. Du ville ikke en gang skjekke, men du måtte. Du ville bare vite hva folk hadde sagt til deg. Du trykket på twitter, og skrev sakte inn twitternavnet og passordet ditt. Du satt en stund med pilen over -Sign in- knappen. Etter en stund stillhet med stirring på sign in knappen, trykket du, mens du lukekt øynene, og tok hendene dine sammen over brystet ditt. Du var utrolig spent nå..


Hva tror dere skjer?

Sorry for lite blogging i går og i dag, og dette blir KANSKJE eneste del idag, men skal prøve å få postet hvertfall en til, men er ikke sikkert jeg klarer det :)

 

 

Ny trend!

Hei:)

 

   

 


POSTED BY; Karoline

 Ingen kommentarer // 28.04.2012  @ 11:25 //Twitter / Facebook

Believe albumcover

HEISANN ♥

Justin la nettopp ut coveret til Believe albumet på twitter. Han har også RT mange fans bortsett fra meg selvfølgelig. 

Her er STANDARD versjonen : 

pic.twitter.com/thgL5Rok

Den versjonen han skal ha:

pic.twitter.com/Bbwv6YKS

DEILIGE FAENSKAP !! 

 

POSTED BY; Siri Emilie 

Ingen kommentarer // 28.04.2012  @ 01:01 //NEWS

Justin med fans i dag ,video

Heihei : ) 
Heldige !! 

 

POSTED BY; Siri Emilie 

Ingen kommentarer // 28.04.2012  @ 00:10 //Video & Musikk

Justin og Scooter på Tribeca Film Festival, NYC

Heihei  : )

 

Justin Bieber og Scooter deltok på Tribeca Film Festival award i New York i dag. De fikk en utmerkelse (hammer, som dere ser på bildene) for deres innvirkning på sosiale medier. 

justinbieber_disruptive_awards_tribeca_festival_281429.jpg

justinbieber_disruptive_awards_tribeca_festival_281329.jpg

justinbieber_disruptive_awards_tribeca_festival_281129.jpg

justinbieber_disruptive_awards_tribeca_festival_281029.jpg

justinbieber_disruptive_awards_tribeca_festival_28929.jpg

justinbieber_disruptive_awards_tribeca_festival_28829.jpg

justinbieber_disruptive_awards_tribeca_festival_28729.jpg

justinbieber_disruptive_awards_tribeca_festival_28629.jpg

justinbieber_disruptive_awards_tribeca_festival_28529.jpg

justinbieber_disruptive_awards_tribeca_festival_28329.jpg

justinbieber_disruptive_awards_tribeca_festival.jpg

justinbieber_tribeca_film_festival_28629.jpg

justinbieber_tribeca_film_festival_28429.jpg

justinbieber_tribeca_film_festival_28829.jpg

justinbieber_tribeca_film_festival_28729.jpg

justinbieber_tribeca_film_festival_28529.jpg

justinbieber_tribeca_film_festival_28329.jpg

justinbieber_tribeca_film_festival_28229.jpg

FYFAEN SÅ FIN !!!

POSTED BY; Siri Emilie 

 

 


Ingen kommentarer // 27.04.2012  @ 22:45 //Bilder

Justin Bieber Q&A with Reggie Yates in London

Heihei 

 

 

 

POSTED BY, Siri Emilie

Ingen kommentarer // 27.04.2012  @ 22:28 //Intervjuer

Justin Bieber on BBC Breakfast April 30th

Heihei : ) 

Her er intervjuet :  

 

POSTED BY; Siri eMILIE

Ingen kommentarer // 27.04.2012  @ 22:26 //Intervjuer

Video fra da Justin tegner seg selv

Heihei : ) 

 

 

Bildet , som er visst på bloggen før : 

 

POSTED BY; sIRI Emilie

Én kommentar // 27.04.2012  @ 22:24 //NEWS

Norway Is Ready For Justin

Heihei : ) 

 

Wiiii, jeg gleder meg sånn !! Det blir så rått !

 

POSTED BY; Siri Emilie 

Ingen kommentarer // 27.04.2012  @ 19:53 //Twitter / Facebook

Forever? - DEL 12

Du gikk bort til parken og satte deg ned, da du så Justin og Selena gå hand i hand bortover veien. Du så at Selena så på deg, og hun skulte et stygt blikk mot deg.


Du gadd ikke dette mer. Du reiste deg opp og gikk hjemover. Du kom inn døra, og det første som møtte deg var, som vanelig, husarbeid. "*DN*, hvorfor ble du sa lenge? Ta klærne dine og ta ut av oppvaskmaskinen, så kan du vaske badet og ta klesvasken!" Ropte moren din fra stua. "aghh..." mumlet du surt. Du gledet deg til å flytte vekk herfra. Du ville ikke bo i denne byen lenger.

Da du var ferdig med å gjøre husarbeidet, gikk du opp trappen og inn på rommet. Du satte seg foran dataen, og så på Bieber nytt. Det var mange nye bilder av Justin og Selena da de var ute i parken istad. Du bladde lenger nedover, og det var BARE bilder av Justin og Selena, så du krysset deg ut av siden, før du gikk inn på twitter og facebook. Ingenting nytt hadde skjedd. Verdens verste og kjederligste sted..... Det var ingenting å gjøre lenger. Du la deg ned i sengen, og tenkte. Du vet ikke helt hva du tenkte på, det avr vel egentlig mest på Justin. Du lukket øynene, men klarte ikke sove heller...

//bare med klær og uten dyne, og hendene dine ligger i sengen ved magen din

To timer senere:

Du reiste deg opp fra soffaen, og gikk opp trappen. Du tok fram laptoppen din og sjekekt om det hadde skjedd noe nytt. Som vanelig, ikke mye, før du gikk inn på bieber nytt. Du ville bare skrike....


Hva tror dere *DN* ser? :)

Header?

Hei,

Vi bruker å bestille headere hos www.greengirl1991.blogg.no, men denne gangen var hun for opptatt til å lage en ny! Har mixet litt på designet som du kan finne HER!.. Vi mangler bare Header, så jeg lurte på om noen av dere er flinke, eller vet om noen som kan lage en header til oss? Kontakt oss på Facebook   "Justy D Biebs bloggerne"

// feil vei xD
POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 27.04.2012  @ 15:46 //Oss

Forever? - DEL 11

Det banket på døren, og du gikk for å åpne. Når du åpnet døren, skvatt du til, og ville bare slenge døren igjen. Du hadde IKKE lyst til å snakke med den personen nå......


Der stod Selena. Oh-oh... Du fikk en klump i halsen med en gang hun startet å snakke. "Hva trur du at du driver med?! Prøver du å stjele kjæresten min? Hæ!? Hold deg unna Justin, ellers blir det værst for deg!" Skrek hun til meg opp i annsiktet. Wow.... "Selena? Jeg vil ikke stjele Justin fra deg! Jeg elsker Jelena, og ville aldri gjort noe for å øderlegge det!" Sa du og rygget litt bakover. Du var forbredt på et slag i fjeset. "Best for deg!" Sa hun og pekte på meg før hun snudde, og gikk med tunge skritt mot bilen. fjoh.. Kunne gått værre.. Du lukket døra, og var skjelven i hele deg, og klumpen i halsen hadde ikke forsvunnet. Du gikk stiv opp trappa, og satte deg i senge, med et stramt blikk i veggen.

//bare ikke riktig så skummelt.....

du satt sånn i flere minutter, før du gikk inn på badet, og pusset tenne. Du tok av deg klærne og la deg ned i sengen i bare undertøyet, og dro dynen godt over deg, før du sovnet. neste dag, Lørdag, bestemte du deg for å komme deg ut en tur. Du gikk bort til parken og satte deg ned, da du så Justin og Selena gå hand i hand bortover veien. Du så at Selena så på deg, og hun skulte et stygt blikk mot deg.


hva tror dere skjer?

kanskje siste del for i dag.

Trends!

HEi!

 

 


POSTED BY; KarolineIngen kommentarer // 26.04.2012  @ 19:00 //Twitter / Facebook

Justin med fans i London!

Hei, mange fan bilder, men shit au :p

Click to view full size imageClick to view full size image

Click to view full size imageClick to view full size image

Click to view full size imageClick to view full size image

 


POSTED BY; Karoline

Én kommentar // 26.04.2012  @ 18:50 //Beliebers

Justin på MTV UK!

Heisann søtinger <3

 

 

 
 
Justin Bieber at MTV UK.

 


POSTED BY;Karoline 

Ingen kommentarer // 26.04.2012  @ 18:46 //Bilder

Scooter, Alfredo og Justin med fans!

Hey, norwegian BELIEBERS!

@callieehoven; Possibly #BEST day ever just met @justinbieber


                                                               

                                                                 

 
POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 26.04.2012  @ 18:44 //Beliebers

Nytt bilde med fans!

Hei:)

Justin with fans

 

SØT!!

#BIEBERINMAY!


POSTED BY; Karoline

Én kommentar // 26.04.2012  @ 18:36 //Beliebers

Justin RTed Universal MusicNorge! + flere Believe news!

Hey, babeee!! lycky us!

 

Justin planleg


 

POSTED BY; Karoline

 

Ingen kommentarer // 26.04.2012  @ 18:22 //Twitter / Facebook

Forever? - DEL 10

Du så vekk en stund, og når du så tilbake kom Justin, og BARE Justin mot deg....


"Hei" sa du da han nærmet seg. "Hei!" Sa han blid. "Jeg trudde du ikke skulle skjenne meg igjen jeg," sa du flaut og fniste litt. Hvorfor sa du det?! Det hørtes bare dumt ut! Arrg... Justin lo litt. "Ehm, skulle ikke Selena være med?" Spurte du. Du var egentlig ganske sjenert. "jo, men altså... Hun liker ikke at jeg treffer eller snakker med andre jenter som er på min alder. For hun... hun blir litt fort sjalu," sa han og så ned. "Oi, unnaskyld," sa du og så bort. okei, dette var bare kleint. "Det går bra," sa han og la til en latter. Du smilte og så ned.

Senere:
Du og Justin hadde egentlig fått ganse så god kontakt. Du satt hjemme, og du hørte noen komme inn døra. Du satt å så på tv'en. Yndligsprogrammet ditt, How I met your mother, gikk nå. du hørte noen små skritt komme fort mot stuen. Du snudde hodet mot stuedøra, og den lille Anna-Maria kom løpende mot deg med et digert plaster over øyet. Du smilte litt. "Hei, åssen går det?" Spurte du og løftet henne opp på fanget ditt, mens du fortsatt fulgte med på filmen. "Bra!" Sa hun med den nydelige stemmen hennes. Hun ga deg en lang, stor klem mens hun holdt bamsen sin bak ryggen din (mens dere klemte, hvis du forstår?). Søskenkjærlighet!

"Vil du bli med å lage ting av papir?" Sa Anna-Maria da programmet var ferdig. Du nølte litt, men blei med.

Anna-Maria sin tegning:

Det du lagde:

Det banket på døren, og du gikk for å åpne. Når du åpnet døren, skvatt du til, og ville bare slenge døren igjen. Du hadde IKKE lyst til å snakke med den personen nå......


Hvem trur du det er? :)

(altså, jeg liker virkelig ikke å skrive stygt om Selena, men jeg tenkte at det bare ville bygge opp spenningen litt, jeg føler at dere ahr fått litt dårlige deler i det siste, men hva syns du om at jeg har med at Selena er sånn? Eller vil dere at jeg skal kutte det ut? :))

Justin til NORGE!&lt;3

Heei alle sammen!<3

Sorry for ikke noe oppdatering men som sagt jeg har vært på tening!

Justin kommer til NORGE i mai eller juni i ÅR! Han skal hit på et promobesøk i forbindelise med Believe men han sa han kunne ha en lliten opptreden også!<3

Leser mer om det http://www.vg.no/musikk/artikkel.php?artid=10073487 her...!<3

VERDENSKJENT: Justin Bieber har smeltet mange pikehjerter siden han slo gjennom i 2005. I mai kommer han til Norge for første gang. Foto: Universal Music

Men gjett hvem som er i lykkerus nå?!?! JO MEG!<3

-Rebekka!<3 

Ingen kommentarer // 26.04.2012  @ 17:16 //NEWS

JUSTIN KOMMER TIL NORGE I MAI!!!!

Hei :)

 DENNE GANGEN ER DET EKTE VARE, IKKE RYKTER!!!

VG NETT:

Verdens største tenåringsidol Justin Bieber (18) er på vei til Norge, og alle pikehjerter gleder seg!

Det var Justin Bieber selv som røpet seg under et intervju med VG i London denne uken. På spørsmål om Norge inngikk i besøksplanene hans, svarte han:

- Norge... Skal ikke jeg dit i mai? spurte Justin de to representantene fra plateselskapet Universal, som er med på å planlegge promoteringturneen som han er igang med.

- Jo, det stemmer. Du skal dit i mai. Det har vi vel strengt tatt ikke avslørt ennå, men der gjorde du jo det selv, lød svaret.

Gleder seg

- Fantastisk! Da gleder jeg meg til det. Noe av det beste med å gjøre det jeg gjør er å få reise resten rundt, og Norge har jeg faktisk aldri vært i, sa Bieber til VG.

Markedsdirektør i Universal Norge, Gjermund Moastuen, bekrefter overfor VG at Justin Bieber er på vei til Norge, men at selve datoen ennå ikke er helt spikret. Etter det VG kjenner til skjer Justin Biebers første Norgesbesøk i månedsskiftet mai/juni.

- Dette blir kjempestas og noe vi har jobbet med i lang tid. Det er ikke ofte vi har en stjerne av denne størrelsen i Norge. Dette blir en ren nordisk promo-dag i forbindelse med hans nye album som kommer den 18.juni, sier Moastuen.

KAOS: Justin Bieber skapte kaos da han landet i London tidligere i uken. I et VG-intervju røper han at Norge står på besøksplanen allerede i mai! Foto: wenn.com Foto:
Dermed ser det ut til at den tallrike norske fansen får lønn for tålmodigheten etter at de i lange tider har arrangert Justin Bieber-parader i flere norske byer, organisert underskriftskampanjer og opprettet Facebook-sider for å få idolet til Norge.

Det nærmeste Justin Bieber har vært hittil er konserten hans i Herning i Danmark for et drøyt år siden.

Lerkendal-rykter

Allerede i fjor høst gikk ryktene om at tenåringshelten var på vei til Norge. Da uttalte daglig leder i Rosenborg Arena, Odd Rustad, til NRK Trøndelag at Justin Bieber var en av de artistene de fra arrangørhold hadde fått forespørsel om å ha konsert med på Lerkendal stadion i Trondheim sommeren 2012.
Samtidig har Justin Bieber flere ganger uttalt at han ønsker å besøke Norge.

- Mammas assistent er norsk, derfor har jeg veldig lyst til å holde konsert der. I tillegg har jeg veldig mange dedikerte fans der, som jeg elsker, sa han i et intervju med Topp i fjor høst.

Promobesøk

Konsert blir det neppe denne gangen for Justin Bieber, snarere et promobesøk - etter all sannsynlighet i Oslo - i forbindelse med den kommende skiva, «Believe». Det bekrefter hovedpersonen selv.

- Det blir mest promotering, men det vil helt sikkert også bli tid til en liten opptreden, lovte han VGs reporter tidligere i uken og la til at Norge blir et av stoppene på verdensturnèen som starter senere i år.

Tvitret støtte

Norge er definitivt ikke ukjent for Justin Bieber, som twitret flere støtteerklæringer til sine norske fans etter terrorangrepene 22.juli i fjor. Han har ikke fått fulgt med på rettssaken, men er klar over at den har startet.

- Jeg vil bare sende all min støtte og mine tanker til alle som går gjennom en tøff tid nå. At en mann alene kan forårsake så mye vondt er utrolig trist, og jeg var helt overveldet da det skjedde, sier Justin Bieber til VG.
 


DØØØRR!! Jeg er kanskje i Finland på utveksling når han kommer. Jeg drar den 26 - 31 mai :(  Så jeg dør om jeg ikke får treffe ham!
 
- Dør du?
 
POSTED BY; Karoline
Én kommentar // 26.04.2012  @ 17:13 //NEWS

Justins hilsen til Olivia

Heei dere!

I morgen rett etter skolen får ikke jeg (rebekka) blogget så mye pga fotball-trening... Kommer hjem ca 16.30 og da skal jeg bare dusje før jeg kan komme med mye nyheter til dere Belieber!<3 

 

Ingen kommentarer // 25.04.2012  @ 22:58 //Video & Musikk

Forever? - DEl 9

Hun hadde et stort blåmerke rundt det ene øyet, og det avr helt hovnet opp.


"Vi må få deg hjem med en gang!" Sa du og nærmest løp med henne i armene hele veien hjem. "Mamma! Kjør Anna-Maria til sykehus, hun har en kjempe blåveis rundt øyet!" Sa du hysterisk og viftet med armer, vesker og alt annet du holdt. oren din kom løpende og satt seg ned på huk forran Anna-Maria. Henne strøk Anna-Maria på kinnet. "Kom meg meg, vennen." Sa hun, og løftet Anna-Maria ut i bilen, før de kjørte bortover til legekontoret. Du ble sittene alene med laptoppen på fanget.

Det skjedde egentlig ikke noe spesielt på facebook, så du klikket deg ut og logget inn på twitter. Du så en tweet fra Justin: "My norwegian fans is just amazing! I wish i could live in norway. #bestFansEVER" Aw, så søtt av han. Du tweeta til Justin: "Hi Justin! I'm th girl at the school who set alone when you come and talk to me. I will just say thank you. It meant so much! #LoveYou" Du ventet en stund, da det hadde kommet et tweet fra Justin igjen. "*DittTwitterNavn*, no problem. I'm always there for my fans! I'll take Selena with me to the school tomorrow. Hope to meet you again :)" HAN SVARTE DEG. HAN SVARTE DEG FAKTISK. Helt ærlig ble du sjarmert av han. Egentlig var han utrolig kjekk også. 

Neste dag:
Du ville egentlig se best mulig ut idag, siden Justin ville møte deg med SELENA GOMEZ. Du gledet deg utrolig mye. Håper bare han skjenner deg igjen...

Du sminket deg lett, før du satte håret opp i en høy hestehale. Du var egentlig veldig nervøs for denne dagen..

//med litt kort babyhår som ligger forran ørene

Du kom deg på skolen og satte deg ned ved det samme bordet der du snakket med Justin for første gang. Du kunne se Justin og Selena pratet sammen, de så ikke sørlig glade ut. Du så vekk en stund, og når du så tilbake kom Justin, og BARE Justin mot deg....


Hva tror du har skjedd? haha, sorry at delen kom litt seint, men har vørt ute en tur:)

Justin Bieber ankommer et platestudio i London

Hei alle sammen.. Jeg er Rebekka en ny gjesteblogger som skal blogge om Justin her en stund!<3

 


POSTED BY: Rebekka-gjesteblogger!<3

 

 

Ingen kommentarer // 25.04.2012  @ 19:27 //Bilder

Holland Needs Justin

Hei baby

 


 

 Ingen kommentarer // 25.04.2012  @ 19:26 //Twitter / Facebook

Takk for meg...

..Jeg Mariette er dessverre nødt til og si takk for meg. Jeg har hatt en fantastisk tid på bloggen, forstår egentlig ikke selv at jeg nå skal slutte å blogge for dere. Jeg er ikke helt klar for det, men jeg har tatt meg til vette og tenkt litt, jeg har ikke tid. Jeg går første året på videregående og må prioritere skolen før noe annet, det er viktig slik at jeg kommer inn på skolen jeg vill til neste år. Neste uke begynner vi med de avsluttende karakterene, prøver og eksemer helt frem til sommeren, jeg har ikke tid til Justy lengre... 

Jeg skal ikke gjøre stort ut av dette så jeg sier bare takk for meg, de 8 månedene her på bloggen har vært de beste i hele mitt liv. Takk til alle som har støttet meg og bloggen, elsker dere alle♥ 

Takk for denne gang, så kommer jeg kanskje på ?besøk? på bloggen noen ganger om Karoline for eksempel skal bort så stiller jeg gjerne opp som gjesteblogger. Jeg håper å så se dere igjen alle sammen. Jeg håper ikke dere glemmer meg, verken leseren eller bloggeren, fordi jeg kommer aldri til å glemme dere. Dere er ubeskrivelige alle sammen  

Jeg skal ikke bruke mere av tiden deres nå.. TAKK FOR MEG ♥TAKK FOR 8 FANTASTISKE MÅNEDER HER PÅ BLOGGEN♥


POSTED BY: Nestleder - Mariette 

Ingen kommentarer // 25.04.2012  @ 19:18 //Oss

Ny Trend på Twitter!

Hi, girls and boys!

Call me maybe 97956423


POSTED BY;

Ingen kommentarer // 25.04.2012  @ 18:37 //Twitter / Facebook

Forever? - DEL 8

 Du gikk å stilte deg mitt i banen., før du satte deg ned på kanten av sporet. Var det noe vits å leve egentlig?


Nei, hva tenker du på?! Du gikk av jernbanen, og gikk bort på stasjonen og slang sekken på ryggen. Du var hvertfall elsket hjemme. Du kom inn døra, og gikk på kjøkkenet for å steke deg egg. "Hei vennen" Roper mammaen din fra stua. "Hei" ropte du tilbake. "Hva lager du?" Spurte hun. "Speilegg" svarte du lavere tilbake. Etter det, hørte du ikke mer. 

Når du var ferdig, skulle du gå å hente lillesøsteren din i på SFO. Du kom fram til skolen, og gikk inn for å finne Anna-Maria. Du satte deg ned på et bord for å se om hun kom til deg. Plutselig kom en liten jente, med fletter i håret og en hvit kjole løpende mot deg i full gråt. "*DN*" Gråt hun. Det var Anna-Maria. "Anna-Maria, hva har skjedd?!" Sa du hysterisk og løftet henne opp mens hun gråt inn i brystet ditt. Hun hadde et stort blåmerke rundt det ene øyet, og det avr helt hovnet opp.


mer? :)
Takk for kommentarene deres, det er utrolig koselig å lese dem! :') 

Tweets om Jerry!

Heisann!


 

Jerry ♥

 

-  Hvem er Jerry for dere?


POSTED BY; Karoline

 

Én kommentar // 25.04.2012  @ 16:13 //Twitter / Facebook

Justins London Tweets!

Heluen!


POSTED BY; KAroline

 

Ingen kommentarer // 25.04.2012  @ 16:09 //Twitter / Facebook

Justin snakker om Jerry på 95 -106 Capital Fm Radio!

HEi, hha kunne ikke annet enn å le nå!

 

 

 

Justin synes vi er perverse <3 :p

- Morsom video?


POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 25.04.2012  @ 15:51 //Intervjuer

Justin tegna seg selv ,HAHA

Heihei :  )

så søtt ! 

POSTED BY; Siri Emilie 

Ingen kommentarer // 25.04.2012  @ 15:49 //THE BIEBS - Diverse

Justin viste six-packen sin til fansen i London!

Hei, hehe

 

 

Han er morsom!!


POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 25.04.2012  @ 15:45 //Bilder

Rundt 2000 Fans ringte til Royal Garden Hotel hvor Justin bor under oppholdet sitt i London!

Hey!

Fansen var helt gale på flyplassen når han ankom London, og mere enn 2000 fans har ringt til Royal Garden Hotel som Justin er på under London oppholdet! De har prøvd å få kontakt med ham med de rareste ting. De har sakt de er nære venner, familie og til og med hanns personelig stripper!

Dette sa en av de ansatte på hotellet:

?Justin?s fanbase are relentless ? they will do anything to get near him.

?The phones in the hotel haven?t stopped ringing since he arrived.
?Staff knew there would be pandemonium but not to this extent.?

 


 

 

 


POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 25.04.2012  @ 15:44 //NEWS

Make-A-Wish fontadion!

Hei!

En rekke kjendiser har gått sammen om å fremme Verdens "Wish Day", som er den 29. april 2012.
Hver av stjernene under er ønske granters for Make-A-Wish Foundation.

- Justin Bieber
- Miley Cyrus
- Buddy Valastro
- Nigel Barker
- John Cena
- Tiffani Thiessen
- Jon Stewart

 

 

 

      BESØK : WorldWishDay.org

 

 


POSTED BY; Karoline

 

Ingen kommentarer // 25.04.2012  @ 15:36 //NEWS

who am i? - Justin

Heihei :  )

 


 

POSTED BY; Siri Emilie 

Ingen kommentarer // 25.04.2012  @ 14:40 //Intervjuer

Tom and Jerry is best friends

Heihei :  )


 Du ser #TomAndJerry trender, og tenker automatisk på Justin. #itsabelieberthing

 

POSTED BY; Siri Emilie 

Ingen kommentarer // 24.04.2012  @ 23:20 //Twitter / Facebook

Enda ett nytt bilde, smelt

Heihei  : ) 

 

Okei, THAT smile !!

POSTED BY; Siri Emilie 

 

 

Ingen kommentarer // 24.04.2012  @ 23:11 //Bilder

Justin, Capital FM

Heihei : ) 

 

 

 

// Dave Berry , Justin & Lisa Snowdon

 

POSTED BY; Siri Emilie 

Ingen kommentarer // 24.04.2012  @ 22:56 //Intervjuer

Justin - What makes a good boyfriend ?

Heihei : ) 

 

 

POSTED BY; Siri Emilie 

Ingen kommentarer // 24.04.2012  @ 22:53 //Intervjuer

Nye bilder

Heihei : ) 

 

Click to view full size image Click to view full size image

Click to view full size image Click to view full size image

Click to view full size image Click to view full size image

Click to view full size image Click to view full size image

Click to view full size image Click to view full size image

Click to view full size image Click to view full size image

justinbieber_kissfm_mobbed_april24_281629.jpg

Click to view full size image Click to view full size image 

Click to view full size image Click to view full size image

Click to view full size image

Deiligefaen ♥

POSTED BY; Siri Emilie 

Ingen kommentarer // 24.04.2012  @ 22:52 //Bilder

Justin på Kiss FM radio

Heihei : ) 

 

Tnaw ! 

POSTED BY; Siri Emilie

Ingen kommentarer // 24.04.2012  @ 22:45 //Bilder

Forever? - DEL 7

Mange av jentene bare stormet mot han, men du kunne se at han så på deg. Du så tilbake. Han tvang seg gjennom mengden, og kom mot deg.


Du ville egentlig bare sitte alene nå, men du ville heller ikke be han gå. Enhver jente ville hvert i dine fotspor nå.. Han kom og satte seg ned ved siden av deg. "Sitter du her alene?" Spurte han. Jentene hadde ikke fulgt etter han hit, heldigvis. "Ja" sa du lavt. Du var egentlig en ganske så sjenert jente. "Går det bra med deg? Har det skjedd noe?" Spurte han og sudde seg mot meg. "Vel.. Jeg liker egentlig ikke å snakke om det," sa du og så ned på fingrene som du fiklet med. "Oja, jeg tenkte bare du trengte noen å snakke med," sa han og så utover i skolegården. "Jeg.. Jeg er bare litt lei meg, fordi.. Jeg fant ut at han jeg var sammen med var utro mot meg, og nå vil han ha meg tilbake," startet du, og tårene rant på. "Shh, ikke gråt!" Sa han og klemte deg.

Du trakk deg fra han, og tørket en tåre. "Men jeg må gå nå, Selena venter på meg," sa han, og vinket litt til deg, før han snudde seg og gikk. Åja.. Selena.. Du hadde helt glemt henne. Du hadde ingenting imot henne, men Jutin virket så hyggelig og... Nei, hvar er det du tenker.. Det kommer aldri til å bli noe mellom dere. Han er lykkelig med Selena. Du så etter ham, og det første du så, var at Justin og Selena kysset. Hun er virkelig verdes heldigste jente.
Justin fikk deg til å ikke være så ensom lenger. Du følte deg faktisk litt spesiell. Akkurat nå skulle du ønske Justin var her hos deg. 

 Du bestemte deg for å gå tidlig fra skolen i dag, og du gikk den ensomme veien hjem til deg. Da du kom til tog-sporet stoppet du opp en stund. Du gikk over veien til jernbanestasjonen og satte fra deg sekken inntill veggen på stasjonen. Du tok et dypt pust, før du gikk bortover til jernbanen. Du gikk å stilte deg mitt i banen., før du satte deg ned på kanten av sporet. Var det noe vits å leve egentlig?


Vil dere ha mer? :)

Og hva tror dere kommer til å skje?

Siste del for i dag.

Forever? - DEL 6

Du snudde deg, og du kunne ikke tro det du så.


Det første du så var ut i kantinen, før du bøyde hodet ditt ned, og så en gutt siite på kne. Jonathan... "*DNogEtterNavn*, jeg ber om en sjanse til. Vær så snill?" Sa han og smilte søtt til deg. Du snudde deg og grøsset deg over tanken på å bli sammen med han igjen. Du snudde deg tilbake. "Gi meg EN gid grunn til at jeg skal ta deg tilbake etter det du gjorde mot deg." Sa du kaldt, og stirret tomt ut i kantinen. Du ville helst slippe å se på han. "Vel.. Fordi jeg elsker deg!" Du så ned på han. "Jeg kommer aldri til å ta deg tilbake! Husker du det jeg sa? Det var første og siste gang vi noen gang kom til å være sammen. Du har brukt opp sjansen din, Jonathan, jeg vil ikke ha noe mer med deg å gjøre!" Sa du, og gikk med bestemte skritt for å sett deg ned på et ledig bord litt forran der hvor Justin sang. Du ville så gjerne ta han tilbake, for det du husket av han, var at han var så søt og snill, men du klarte bare ikke etter det han gjorde mot deg.

Det var ca. middels i sangen, og en jente kom gåendes ut på scenen. Hun gråt som bare det og satte seg ned. Justin kom ned trappene og gikk mot jenta. Egentlig var du glad det ikke var du som satt der oppe. For det første; Du hatet at folk så på deg, og du likte ikke å ha så mye oppmerksomhet. For det andre, så vil du ikke ha en kjendis springende rundt deg gjennom en halv sang. Jenta ble ført ut av scenen, og alle de andre jentene løp rett bort til "OLLG" jenta. Sangen var ferdig, og du gikk ut. Du trengte virkelig litt luft nå. Du satte deg ned på en benk, og så Justin komme ut av skoledøren. Mange av jentene bare stormet mot han, men du kunne se at han så på deg. Du så tilbake. Han tvang seg gjennom mengden, og kom mot deg.


Hvaaa tror du skjer?

og bare noe jeg lurer på: Hva syns dere om at Justin kommer så fort inn i historien, eller skal jeg vente med å ta han med? :)

WOW, Nydelig

Hellu

 

Syyykt !!

POSTED BY; Siri Emilie

Ingen kommentarer // 24.04.2012  @ 16:52 //Bilder

Forever? - DEL 5

Du ble forskrekket, og prøvde å trekke deg fra han, men han var for sterk..

  Det var faktisk ingen som kom å hjalp deg, uansett var det sikekrt ingen som viste at dere hadde slått opp. Du prøvde å rope, men det kom ingen ting ut. Da du endelig ko  deg vekk fra Jonathan, smilte han ondt til deg. "Hva faen feiler det deg!?" Ropte du ut over hele skolegangen, før du klappet til han hardt på kinnet.

Senere, i Kantinen, satt du på et bord helt alene, og du følte deg helt alene. (noe som du var.....)

Endelig skulle Jusrin opptre. Først sang han noen av de gamleste sangene. "Nå lurte jeg på om noen jenter her ute er single?" Sa han. Mange jenter hylte og veivet med armene. "Vel. Er noen her ensomme?" Fortsatte han. Dortsatt mange jentehyl. Selvom du var ensom, orket du ikke rope noe akkurat nå. Du var knust. "For i kveld ser jeg etter en ONE LESS LONELY GIRL!" Sa han, før han startet å synge. Du hvilte hodet ned mot bordet i kantinen, og bare hørte på, før noen kom og prikket deg på ryggen igjen. Hva nå?!.... Du snudde deg, og du kunne ikke tro det du så.

 


Hva trur dere *DN* ser? :) (sorry for kort del)

I dag er det opp til dere hvor mange deler som kommer, jeg starter på ny del når det er minst to kommentarer! :)

Boyfriend musikk video!

hei!

Nå har det blitt sagt at boyfriend musikkvideo kommer ut 2.mai

GLEDER MEG!


POSTED BY; Rikke - Gjesteblogger

Ingen kommentarer // 24.04.2012  @ 15:06 //NEWS

Justin møter fans utenfor hotellet

Heihei : ) 

 

Click to view full size image Click to view full size image

Click to view full size image Click to view full size image

Click to view full size image Click to view full size image

Click to view full size image Click to view full size image

Click to view full size image Click to view full size image

Click to view full size image Click to view full size image

Click to view full size image Click to view full size image

Ahhh , heldige folk !! 

POSTED BY; Siri Emilie 

Ingen kommentarer // 24.04.2012  @ 15:03 //Bilder

Justin på flyplassen i london, video

Halla : ) 

 

 

POSTED BY; SIri Emilie

Ingen kommentarer // 24.04.2012  @ 14:59 //Video & Musikk

Bilder fra boyfriend videoen

Heihei : ) 

 

Her er et par bilder fra gitar scenen i Boyfriend.

POSTED BY; Siri Emilie 

Ingen kommentarer // 24.04.2012  @ 14:57 //Bilder

Bieber Interview - US Magazine

Heihei :  )

 


First big milestone: You turned 18!
Know what? I?m excited to not have to check in my mom at night. [Laughs] Every time we used to go somewhere, I had to let my mama know. She worries! But now that I?m 18, I don?t necessarily have to. It?s awesome.
Does she still treat you like a kid?
It?s hard for her to let go. We fight sometimes because she babies me a lot. But I know at the end of the day, she?s just being protective.
Another big change. You?ve been living part-time in LA for the past year.
Yeah I miss the seasons. It?s always warm here. The seasons were good back in Canada. I definitely miss Stratford-going back to see my family and friends and stuff. I?ll probably get a house there, ultimately.
At least you get quality time with Selena. What do you love about her?
Justin? I dunno! She carries herself in a very elegant way. And my family loves her -which is usually hard because my mom?s really picky. My mom wants, you know, a good Christian girl with good manners.
Do you understand girls better now?
Well, every girl is different, so they?re hard to figure out. Like, the way most men work is the same. But each woman works differently. It?s like I can?t figure them out! But I do know girls like you to tell them you love them and that they?re all beautiful all the time. So I do that a lot with any girl I?m with. I tell them that as much as possible.
Most romantic gift you?ve ever given?
I?m not saying to who- but I gave a girl an expensive diamond bracelet recently. It was so pretty, I knew she?d love it!
Would you and Selena ever do a duet?
Yeah. I think she?s very talented. That would be very cool. We have nothing planned- but I?m not opposed to it!
Now about all that marriage talk..
I?m not thinking about marriage yet! It?s too soon. But I definitely want kids- and more than one, because I was an only child for most of my life. I want my kids to have brothers and sisters. But I won?t go huge like Brad Pitt and Angelina Jolie. [Laughs]
Still living with your mom, right?
Yeah- and my tutor stays with us too.
Favourite school subject?
American history. It?s so much more interesting than the history we have in Canada. So much more seems to happen here- all of the wars? I find it fascinating. For least favourite, I hate math. You don?t use it! Seriously, when is the last time you used Algebra? You can use calculators.
What is your bedroom like?
Pretty plain, actually. A 62-inch TV, a white dresser, some cool lamps- that?s about it. But I have like the biggest bed ever! It looks like a spaceship ? pretty modern, curved up on the sides ? with a Tempur-Pedic mattress and white sheets.
Any plans to move out on your own? Your mom would be so bummed.
Well there?s nothing that she can do! But then again, I might not move out until 19 or 20. We?ll figure it out when the day comes.
Meanwhile, you?ve got a new album.
Yeah, it?s exciting. With Believe, I wanted to branch out, reach out all genres and making something that people wouldn?t expect. My last album was my first time, so I didn?t really know what I was doing. This time I got more hands on ? coproducing, learning programming, developing the sound. Hopefully it?s going to be historic!
Speaking of historic, your high school graduation is around the corner!
Maybe I?ll have a ceremony. But Usher thinks that I should celebrate with all my friends, like he did when he finished school. So they?ll probably be a party.
Orket ikke å oversette nå , så om du ikke forstår det så bruker du bare google translate.
POSTED BY; Siri Emilie 
Ingen kommentarer // 24.04.2012  @ 14:55 //Intervjuer

Justin bruker maskara

Heihei : ) 

 

Justin bruker maskara på boyfriend settet i LA. Men det er vel sånn som man bruker for å få de glattere, eller sånn blank maskara på en måte. Eller så er det sånn gele wox som man bruker på brynene.

POSTED BY; Siri Emilie

Ingen kommentarer // 24.04.2012  @ 14:47 //NEWS

Believe 2.0 ?

Heihei : ) 

Justin har laget ca. 40 sanger til Believe albumet, men alle sangene kan ikke komme på et album. Det blir bare 15 på believe albumet, men det kan henne at han kanskje lanserer flere album om det blir vanskelig å velge. Får håpe det ! :) 

 

 

POSTED BY; Siri Emilie 

Ingen kommentarer // 23.04.2012  @ 22:50 //Twitter / Facebook

Justin er på hotellet og slapper av resten av dagen.

Hallo 

 

 

POSTED BY; Siri Emilie 

Ingen kommentarer // 23.04.2012  @ 22:45 //Twitter / Facebook

Forever? - DEL 4

Forsiktig åpnet du døren, og du klarte ikke annet en å stirre. Du var forskrekket. Og ikke minst redd. Utrolig redd. 


Det første du så, var et rom. Så klær som lå på gulvet. Og da du flyttet øynene dine opp fra klærne, satt Jonathan med ei naken kjerring i senga. Du viste ikke hva du skulle gjøre. Tårene rant nedover skinnene dine mens du gikk bakover. Da du stod rett utover døra, nærmest hvisket du; "Hvordan kunne du?" med en kald stemme, og et kaldt, tomt blikk ut i rommet. Kvinnen som lå i senga sammen med Jonathan dekket seg til, og så rart på Jonathan. "Hvem er det?" Spurte hun. Jonatan svarte ikke. "Jeg VAR kjæresten hans, før jeg fant ut at han er utro med meg. Han er ikke den gutten du trurhan er. Hvis du ikke skjønner, han var sammen med MEG, da han lå med DEG. Jonathan. Jeg skjønner ikke at du kunne. Du fikk meg til å elske deg..." Startet du, men måtte stoppe for å puste og tørke tårene som rant en etter en. "Du var det beste jeg hadde. Jeg ville bare du skulle vite hva jeg følte for deg. Men akkurat nå. Føler jeg smerte. Ensomhet. Og jeg føler meg brukt." Sa du før du smelte igje døra. Du kom deg ikke langt vekk fra huset der festen var, før du falt ned mot veggen, og endte opp med å sitte inntill veggen med hodet gravd ned i knærne og grine.

//Lat som det er mot en vegg

Du satt der kanskje en halvtime, før du besteme deg for å dra hjem. Det var både sent og kaldt ute, og du hadde verken mye klær, eller gode sko i å gå her ute. Sminken og håret var sikkert helt øderlagt det også, men det var ikke din største frykt akkurat nå. Hva skulle du gjøre videre? Det var HAN som hjalp deg videre i livet. Det var HAN som støttet deg uansett hva. Det var HAN som var din eneste bestevenn, og som trøstet deg. HAN. Han som var utro mot deg. Han som lå med ei anna dame. Du kunne ikke tro det... Du gråt hele veien hjem til huset.

Da du kom hjem, løp du opp på badet før noen så deg. Du tok av sminken, festet håret ditt i en hestehale, og fikset resten, før du la deg ned i sengen og dro dynen godt over deg. Du hadde ingen å snakke med lenger. Ingen forstod deg så godt som det Jonathan gjorde. Du tok opp albumet som lå på nattbordet, og bladde opp på første side. Selvfølgelig, det første bilde, var av deg og Jonathan.

Neste dag:

Du gikk bort til skapet ditt, og selvfølgelig, der stod Jonathan. "*DN*, la meg forklare!" Starter han. "Jasså? Skal du forklare at jeg ikke var god nok for deg? Ville du ikke være sammen med meg lenger fordi jeg ikke ville ha sex med deg, kanskje? Du har ingenting å forklare, bare skjønn det! Det var første og siste gang vi noen gang kommer til å være sammen!" Halvropte du ut. Alle snudde seg, og selvfølgelig måtte jeg si det akkurat da Justin kom inn. Jeg så at Jonathan var litt usikker på Justin, og da han så at Justin så mot oss, snudde han meg, og presset meg inn mot skapet og la leppene sine hardt oppå dine. Du ble forskrekket, og prøvde å trekke deg fra han, men han var for sterk..


ooo..... Hva tror du skjer videre?:)
Siste del for idag :) ahah, beklager for et det kommer en sånn sen del hver dag, men det er nå jeg har tid... 

Forever? - DEL 3

For deg som lurte: er 14 år :)


Du snudde deg sakte, og smilte da du så hvem det var.


Der stod Jonathan, som du ikke hadde sett på to månder. "Hei!" sa du med et smil om munnen. Du reiste deg og ga an en laaang klem, etterfylgt av et kyss. "hei jenta mi, jeg har savnet deg utroig mye!" Sa Jonathan under klemmen. "Savna deg og!" Sa du og trakk deg fra han. Du satte deg ned igjen, og han kom ved siden av deg.

Rektoren kom inn i rommet og tok mikrofonen i hendene. "Som de fleste sikekrt vet skal Justin Bieber ha en opptreden her idag." Startet han. Mange av jentene i kantina hylte. Jepp, vi hadde mange beliebers på skolen. "Det er uttsatt til imorgen." Avsluttet han og gikk ut av kantinen. okei... Jentene ble skuffet, du hørte at noen sukket. Jonathan la armen sin rundt deg. "Har du planer i kveld?" Sa han forførende. Du sperret opp øynene en stund. "Ehm, nei" smilte du. "Jeg vil gjerne ta deg med på en fest som er i kveld, du blir vel med?" Sa han flørtende. "Klart, når da?" Sa du og smilte skjevt. "Vær klar kl. 8, jeg henter deg" nærmest hvisket han, og avsluttet med et kyss på kinnet. Du smilte for deg selv, og bet tennene sammen. Du gledet deg til å komme deg ut litt, i det siste hadde du bare sittet inne. 

Klokken nærmet seg seks, og du tok deg en lang dusj, før du skulle finne kjolen du skulle ha på. Du prøvde å se så sexy ut som mulig. Ærligtalt, var du litt redd for at noen jenter skulle være penere enn deg, og Jonathan skulle dompe deg helt. Det var det siste du ville. Du fant den perfekte kjolen, og tok den på deg, før du fikset håret og sminket deg

 

 Dere kom fram til festen, og koste dere utrolig mye! Du sa til Jonathan at du skulle på do en tur, også gikk du for å fikse på sminken. Jonathan hadde drukket veldig mye, selv hadde du bare tatt en drink. Da du kom til bordet dere satt ved, kunne du ikke se Jonathan noe sted. Du gikk lenger "inn" i festen, men du kunne ikke finne han. "Jonathan?!" Ropte du, men ingen svarte. Du gikk bort å satte deg i trappa, i håp om at han skulle dukke opp. Men nei. Plutselig hørte du noen rope noe. Du kunne ikke høre hva, men det kom ovenfor fra. Du undret litt, men tilslutt reiste du deg opp, og gikk mot lyden. Det hørtes nesten ut som at noen holdte på å dø. Skrikene var hvertfall høye. Du havnet utenfor et rom, og banket forsiktig på, men skrikene ble bare høyere. Forsiktig åpnet du døren, og du klarte ikke annet en å stirre. Du var forskrekket. Og ikke minst redd. Utrolig redd.


DunDunDuuun...

Hva tror dere *DN* ser? :o

Enda flere bilder fra flyplassen

Heihei : ) 

 

Beklager hvis bildene er lagt ut før , men tror ikke akkurat disse er det.

POSTED BY; Siri Emilie 

Ingen kommentarer // 23.04.2012  @ 16:29 //Bilder

We Know The DJ, NEFF SWAGGY

Hey!

 

'' Neff swaggy''

 


POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 23.04.2012  @ 16:20 //Bilder

Flere bilder fra Heathrow flyplassen i London!

Heisann folkens ! 

 Søt han er <3


 

 Ingen kommentarer // 23.04.2012  @ 16:16 //Bilder
hits
Design og Koding av Silje Lien.