#DEL 21 Watch Out

Heia :)

Da maten kom la dere alt bak dere. - GOT U!! sa Justin og kastet en pepperoni på deg. Dere satt på et rom alene. - EEEYY!! sa du og lo nok en gang. - GOT U TOOO!! sa du og kastet et stykke med pizza på ham. - haha, du er så morsom, lo han og tok et jafs.

 


Da dere var på tur hjem, grep Justin tak i hånden din. Dere løp bort og satte dere på en benk. - Takk for en kjempe hyggelig dag, Justin, smilte du. - Jeg har hatt det kjempe gøy med deg ( DN*). Du er en kjempe morsom, søt og snill jente! Jeg har ikke møtt noen som jeg har ledd så mye med før, sa han og lo litt for seg selv. Dere satt å så utover parken som lå forran dere, da Justin plutselig begynnte å synge. - Im sexy and i know it, tuturututu tu tu turutututu, Swaggieeee. - Haha, nå ligna du på Deg selv, jaa, lo du og begynnte å danse. Justin stoppet opp, bøyde seg litt og spurte, - Kan jeg få denne "rare" dansen, (DN*)? su ble imponert av glede og takket selfølgelig ja. Du så for deg da Bella og Edward danset sammen på skoleballet. Helt alene i bak gården, omringet av lys og stillhet.

 

 

Dere danset frem og tilbake. Tilslutt var dere lei av stillheten, og begynnte å danse fortere. Dnasen endte bare opp med tull, jak og lek. - Sisten, ropte du og sprang så fort du bare kunne for at Justin ikke skulle ta deg. - ah! Bare vennt du! ropte han tilbake og lo. - IM A TEDDY BEAR WHO TRYING TO EAT HIS LITTLE FRIEND! lo han enda engang og sprang i full fart imot deg. Du kunne ikke lavære å spenne fot på ham. Han spratt langt bortover plenen, og du ble paff over det du hadde gjort når du så ham ligge midt på plenen i parken, og ikke reagere. - Justin??!! Jeg mente ikke.. Det var ikke meni.. JUSTIN!! skrek du og en tåre trillet ned. Du sprang bort til ham og snudde på ham. - BØØØ!! ropte han og du skvatt og hylte rett i fjeset hanns, - JEG HATER DEG!!!!! litt alvorlig i starten, men Justin var så rar i fjeset at du braste ut i en lang latter krampe.

Dere lå lenge på plenen og så opp på stjernene. - Den stjernen har jeg kalt opp etter deg, smilte Justin og snudde hodet sitt mot ditt. - Så søtt! Men duhar ikke bevis? fniste du. - BEVIS?? Hvem trenger vel bevis i .. han ventet litt før han ropte. - BIEBERWOOOORLD!! Du smilte til ham  og så på himmelen. - Bieberworld? Er ikke det den verdenen som bare finnes i hodet ditt? sa du. - Neh, det er den verden alle "spinatene" mine bor i.. - Hvem er spinatene? lo du og så på han igjen. - Mine Beliebers, lo han. - Jeg ble lei av å kalle dem Beliebers så jeg bestemmte meg for å kalle dem spinater istede, smilte han. - Kule... sa du litt mere nedvergende. - Haha, jeg bare tuller, sa han og rekte tunge. - Jeg fryser litt jeg, sa du. - Kom hit, sa Justin og klappet på skulderen sin for et tegn på at du skulle komme nermere. - Ok, sa du og flyttet den dit. Du lå på magen i armkroken til Justin. - Hva er det du ser på? spurte du ham. - Deg, vel? sa han og rynket pannen så du begynnte å le igjen. Han beveget seg nermere fjeset ditt, og du kunne kjenne pusten hanns nerme seg. Du lukket øynene, og leppene deres møttes. Dere kysset! Dere kysset faktisk! Han hadde varme og gode lepper. Dere kysset lenge, eller det føltes iallefall lenge ut. Da dere bevegde dere bort fra verandre, og lukket opp øynene, smilte dere bare til hverandre. - Takk, smilte du.

( dere, bare at det er mørkt! )

 

- Mere?

 

Historien nermer seg slutten, så om dere vil være historieblogger på bloggen her bare kontakt oss på facebook.


POSTED BY; Karoline Bieber

Ingen kommentarer // 18.04.2012  @ 20:00 //Historie - Watch out

#Del 20 + Del 19 Watch Out

Heisann!

 DEL 19!

- eeh.. vell..Oy! Se der borte! sa du og pekte på fulen som fløy . - Oy! ropte han. - Hva er det egentlig, spurte ha etter det og fnniste. - fjott! sa du og lo. - Det er sky fritt og betyr at det blir en sol fyllt dag! lo du nok en gang. - Hva er klokken egentlig? spurte du. - fem over ett smilte han. - Blir du med å shopper senere i dag? bare du og jeg? sa Justin og røyste seg opp. - ok, gliste du. Da dere kom hjem ble det på en måte lakt en mørk sky mellom dere og alle stirret på dere. Da du skulle opp for å skifte til badetøy sto Ryan i døra. - Hey babe! gliste han lurt. - Hva har du i tankene nå? har du tenkt å spleise meg sammen med enda en av kompisene dine? lo du. - Nehei? jeg hadde bare tenkt å høre hvordan det gikk i ste jeg? lo han tilbake. - oh.. det startet med at han begynnte å forklare seg, og sjalusien min kom frem så vi gikk hver for oss, så ble vi venner igjen og dro til en strand å pratet ut og tullet litt.- Så? hva skjedde videre? sa han og satte seg i sengen. - han spurte om jeg og han kunne dra å shoppe sammen etterpå, smilte du. - men, kan du gå ut? skal skifte her lisom.. sa du og dyttet han ut, og lo. Du tok på deg en kul shorts og en hvit topp.

DEL 20! :


Da du kom inn til stuen gynnte plutselig alle å le. - Hva er det? sa du. - Eheeeyy! ropte Chaz som satt i sofaen og så rett på deg. - Hva er det dere glor på? spurte du Chaz, Ryan og Justin. Du så at Justin lo sånn at han nesten fallt bak sofaen, siden han satt på sofa hjørnet. - JUSTIN!! Hva er dte du ler av, fniste du. Du så at Ryan prøvde å presse ut noe, men greide det ikke. - PUPPEN DIN!! Skrek Justin ut i latter før han fallt på gulvet. Du så forbauset ned på puppene dine å så at ene puppen ikke var inne i bh-en. Du rettet litt på den og rødmet. - IM SEXY AND I KNOW IT! ropte du og lo. - Er det ikke nå du skal bli så flau, og løpe opp på rommet ditt? sa Ryan og så rart på deg. - Nei, trengs ikke. Dere tre har uansett stått å lur skikket inn på rommet mens jeg skiftet før så, dere ble ikke så overasket. - DET VAR JUSTINS IDE!!! Ropte Chaz og Ryan i kor og pekte på Justin. Han rødmet og sprang. Du flørte sprang etter ham og jagde han gjennom hele huset. Du skulle akkurat til å hoppe opp på passerygg til ham da han snublet og falt, noe som etterfulgt skjedde med deg også og du landet oppå magen hanns. Han hadde fallt i gelenderet oppe i gangen, så dere var helt alene. Da du fikk skøvet håret du hadde fått i fjeset bort, merket du at han lå å gliste menns han så deg i øynene. Dere snakket ikke det ene øyeblikket. Du hadde faktisk regnet med at det skulle ende opp med en romantisk kyss som i filmer, men neida. Justin var som vanlig en unormal gutt som måtte skeie ut litt. - Du er HOT'ass, sa han bare og gliset kom mere og mere frem. - IDIOOOOOT!! Hylte du mot ham og fortsatte å jage ham ned trappen og inn i stuen. Da dere endelig hadde fåt igjen pusten sa kom Chaz inn i tuen. Og uten å se deg, sa han. - Har du fått sjansen til å kysse (DN*) enda da? Du stirret på Justin og han rødmet nok en gang. Da Chaz så deg rødmet han også og sa. - Jeg tror jeg har kommet feil, og løp ut av stuen igjen.

Da lukket døren bak deg etter at du ropte hade til Ryan og Chaz. Justin tok tak i hånen din, noe som var litt rart. - Du er litt søt du, fniste Justin og tok armene i beskyttelses stilling så du ikke kunne slå ham. - tnaaww!! sa du og dultet til han i skulderen. Dere gikk ned til byen, menns dere fortalte de rareste ting til hverandre. Dere fannt ut at dere hadde my til felles. Ting som atr dere elsket å synge ( noe som var veldig openbart for Justin ) og at dere begge hadde en føflekk på høyre kinn ved munnen. Ting som at dere begge var venstrehendt, og at dere digget å ha det gøy, og brydde dere ikke om at dere dreit dere ut i blandt, og at det bare var gøy. Slik gikk dere hele veien ned til byen og lo.

( dere )

Justin Bieber Justin Bieber and Selena Gomez enjoy an afternoon stroll along the Santa Monica Pier. .

Da dere hadde vært på shopping, spurte Justin om Du ville være med på en resturant så dere fikk litt mat i magen. - Jeppsipepsi, svarte du sjenerøs. Dere tok det ikke som en date eller noe slikt, men visse andre folk hadde gjort det. Dere hadde hatt kameraer rundt dere nesten hele tiden, men ifølge Justin hadde dere vært veldig heldige i dag. En i pressen lurte seg innpå dere når dere skulle til å gå inn til resturanten. - Hey! Smil til kameraet, så folk får vite at dere er det nye hollywood paret! Justin overså det bare, menns du ble litt irritert og sa, - Hva er egentlig meningen? Justin trakk deg bare unna. - Hva vil du ha å spise? Jeg spanderer, smilte Justin. Du kunne ikke la være å få e skylls følelse. Han hadde protestert i hele dag på å kjøpe ting til deg, og du hadde bare betalt en ting selv, og det var en kul lue. - Vi kan jo bestille Pizza? smilte du. - Jepp, tenkte å spørre dge når du hadde sakt hva du ville ha, lo han. Da der hadde bestillt, sa Justin. - Når skal du hjem til moren din igjen? du kjennte en klump i magen vokse når du tenkte på det. - Neste uke, sa du trist. - Jeg vil ikke at du skal dra! sa Justin bestemmt. - Jeg bor bare noen kvartaler unna, Justin, smilte du, men du følte fortsatt sorgen deppe. - Når drar Chaz og Ryan? spurte du ham. - om to uker, de fikk bli lengere, smilte han. - ok, sa du trist. - Du får komme så ofte du vil! om jeg ikke er hjemme skal du få nøkkelen jeg har til reserve og bruke huset som om du bor der! Jeg skal prate med mamma, smilte han. Da maten kom la dere alt bak dere. - GOT U!! sa Justin og kastet en pepperoni på deg. Dere satt på et rom alene. - EEEYY!! sa du og lo nok en gang. - GOT U TOOO!! sa du og kastet et stykke med pizza på ham. - haha, du er så morsom, lo han og tok et jafs.

 

- Mere?


POSTED BY; Karoline Bieber

 

Én kommentar // 15.04.2012  @ 20:09 //Historie - Watch out

DEL 19 Watch Out - mini del

Heisann!

- æææ!! OKEY!  Du er kjempe søt, kjekk, omtenksom, verdens søteste gutt jeg vet om! lo du og Justin stoppet. - Prøver du å si at du liker meg? fniste han.


 

- eeh.. vell..Oy! Se der borte! sa du og pekte på fulen som fløy . - Oy! ropte han. - Hva er det egentlig, spurte ha etter det og fnniste. - fjott! sa du og lo. - Det er sky fritt og betyr at det blir en sol fyllt dag! lo du nok en gang. - Hva er klokken egentlig? spurte du. - fem over ett smilte han. - Blir du med å shopper senere i dag? bare du og jeg? sa Justin og røyste seg opp. - ok, gliste du. Da dere kom hjem ble det på en måte lakt en mørk sky mellom dere og alle stirret på dere. Da du skulle opp for å skifte til badetøy sto Ryan i døra. - Hey babe! gliste han lurt. - Hva har du i tankene nå? har du tenkt å spleise meg sammen med enda en av kompisene dine? lo du. - Nehei? jeg hadde bare tenkt å høre hvordan det gikk i ste jeg? lo han tilbake. - oh.. det startet med at han begynnte å forklare seg, og sjalusien min kom frem så vi gikk hver for oss, så ble vi venner igjen og dro til en strand å pratet ut og tullet litt.- Så? hva skjedde videre? sa han og satte seg i sengen. - han spurte om jeg og han kunne dra å shoppe sammen etterpå, smilte du. - men, kan du gå ut? skal skifte her lisom.. sa du og dyttet han ut, og lo. Du tok på deg en kul shorts og en hvit topp

- mere?

kommer en lengere del senere ;)


 POSTED BY; Karoline Bieber

Én kommentar // 02.04.2012  @ 18:21 //Historie - Watch out

DEL 18 Watch Out Mini Marathon 27.03.2012

Hei!

- Justin! Om du er så veldig forslsket hvorfor sier du det ikke bare til henne da?! sa du tilbake. - Fordi, Jeg har både prøvd å si og hinte det til henne! sa han og braste ut i gråt. - Jeg forstår meg ikke på deg jeg! sa du og løp.

 


Du satt lenge på en benk i skogen mens samvittigheten kom mere og mere inn i hjertet ditt. Dere hadde ikke gått lengre enn 20 skritt før dere skillte lag igjen. - (DN*) er det deg? hørte du en stemme bak dg si. - Jepp, eg sitter her, sa du og tørket bort tårene. - Jeg er så lei meg for i ste! jeg skulle ikke ha skreket tilbake og jeg ønskr at du skal høre godt etter og høre alt jeg har å si før du kommenterer, ok? sa Justin og satt seg ved deg. - Jeg snakket med Chaz og Ryan i telefonen for ikke så lenge siden og da sa Jeg at jeg var så inderlig forelsket i en jente! De fikk meg ti å si navnet hennes, og det var deg! på bursdagen min gjorde jeg en stor tabbe. Planen var å ta deg med ut for å snakke, men det gikk jo helt til dundas for Selena ville ikke slippe meg og jeg ble helt nødt til å bli. Jeg ble beruset, og det for første gang og det skal ikke skje så ofte, det kan jeg love deg! Jeg gjorde nemmelig verdens største tabbe der og da. Jeg liker ikke Selena, og jeg løy ikke da jeg sa det til deg! sa han og en tåre trillet ned på kinnnet ditt. Du var helt stille å prøvde så godt du kunne og ikke gråte. - Unnskyld! håper du tilgir meg, smilte han og ga deg en klem som du følte godt for å gjengjelde! - Selfølgelig! du er min bestevenn, og kommer alltid til å være det! forsikret du han. - Ikke noen flere fortids dommer! vi starter helt på nytt, eller iallefall nesten helt på nytt! allt som har skjedd har skjedd og alt som er sakt er sakt, smilte Justin. - Får jeg lov til å holde dem frue? sa Justin og lagde en rar stemme menns han tok frem sin høyre tånd og løftet deg opp. - Ja, herre, lo du og begynnte å springe ut at skogen i all verdens fart. Da dere kom ut på fortauet igjen sa Justin, - Kan jeg og du kjøre en plass? smilte han og tok deg rundt hoftene og vugget frem og tilbake. - Jepp! overask meg MAANN!! ropte du og begge begynnte å kjempe le.

Da dere omsider kom frem til en parkeringsplass, parkerte dere og gikk ut. - Bare følg etter meg du, smilte Justin og begynnte å jogge bortover en liten vei. Da dere kom rundt et lite fjell berg, kunne du høre bølger suse et sted. - Hvor skal vi? sa du spent. - Et sted, lo han. Dere kom plutselig på sand og så et stort hav og solnedgangen rett forran dere! - WOW HOLY BIEBER!! ropte du. - Holy Bieber? sa Justin med en snodig grimase. - Ja? er det ikke det man sier her i strøket'a? sa du og gjorde deg veldig ''hiphoppete''. - Har denne stranden vært her hele tiden? gapte du. - Ja, det er en privat strand, smilte han. - Ashley og Ryan eier den, smilte han bredt. - Der er huset dems, sa han og pekte bortover og litt opp på en liten fjellhylle. - WOW HOLY.. sa du og så ropte plutselig Justin - HOLY JUSTIN BIEBER! og du begynnte å le igjen. - Du må ha en slaks Fnise og le sykdom, for du ler av alt som egentlig ikke er meningen å le av, lo han. - Du også! du har slike spøker som det er umulg å ikke le av, men som egentlig ikke er meningen å le av! lo du enda høyere. Dere satte dere med på strandkanten og kastet steiner. - Vet du at du til tiderer ganske søt? sa du og så på solnedgangen. - TIL TIDER '' LITT'' SØT???!! sa han å kilte deg på magen. - ikke kill meg!! hylte du og braste ut i et nytt latteranfall. - Vel du er veldig søt! sa du før han begynnte å kille deg igjen. - æææ!! OKEY!  Du er kjempe søt, kjekk, omtenksom, verdens søteste gutt jeg vet om! lo du og Justin stoppet. - Prøver du å si at du liker meg? fniste han.

 

- Vil dere vite hva svaret til (DN* ) er?


POSTED BY; Karolin eBieber

3 kommentarer // 27.03.2012  @ 19:27 //Historie - Watch out

DEL 17 Watch Out Mini Marathon 27.03.2012

Hei dere :D

Tårene og gleden mellom deg og Pattie ble plutselig brutt av en '' tnååaaa'' lyd fra trappen!


Eller du ville egentlig ikke si at gleden ble brutt men, tårene ble iallefall borte! Dere snudde dere samtidig mot trappen for å se hvem som lagde en ' å så søtt ' lyd. Der sto Justin og lagde søte små baby grimaser så du begynnte å le. - Hei, jenter, gliste Justin. - Mamma? tror du jeg kan få snakke med deg på kjøkkenet en tur alene? smilte han og blunket til deg. Det blunket betydde alt i hele verden akkurat nå! Pattie nikket og de gikk sammen bort til kjøkkenet og forsvannt rundt kjøkken hjørnet. Tenk at Justin hadde blunket til deg??! kanskje han bare har dårlig samvittighet. men hvorfor skal han like deg når han kysser på Selena? Pattie begynnte å styre på kjøkkenet da Justin kom inn på stuen og stillte seg forran deg. - Kom hit sa han, og gjorde tegn på at du skulle få en klem. Du skjønte ikke hvorfor han skulle ha klem , men følte det var et fint øyeblikk. Du røyste deg ogg og tok hardt i rundt ham. - Blir du med å går en tur? jeg tror jeg må snakke med deg, sa han. Når du gikk opp møtte du på Ryan da du paserte døren til gjesterommet det han og Chaz sov. - HeY mama!! sa han og skvatt. - God morgen! gliste du. - Har du snakket med Justin`? sa han og så seg rundt for å se om noen hørte han. - vel, jeg har nettopp fått et blunk, en klem og en invitasjon til å gå en liten tur sammen med han. Han ville vist sankke, smilte du. - oh, sa Ryan ig så litt trist ut, men du ønsket ikke kommentere det. Da du hadde kledd på deg og børstet håret, gikk du ned. - Er Justin gått ut? smilte du til moren til Chaz som akkurat hadde våknet. - Ja, han sitter ite på trappen i telefonen, smilte hun. Du sa takk og kledde på deg jakken og skoene dine.

Justin satt bare å ventet når du kom ut. - Hvor skal vi? sa du. - Bare sett deg inn i bilen, så kommer vi dit om to minutter! sa han. - Hvorfor kan vi ikke bare gå? sa du og fniste. - Ok, om du vil det så, smilte han. - Hvem snakket du med? spurte du og så på han. - Bare Selena, svarte han bittert. - BARE Selena? du er jo helt oppslukt over henne! Du kysser henne offentlig på bilder og dere satt på benken i bparken å ''snakket'', men alle vet at dere satt å klinet! sa du sint. - (DN*) det var ikke.. Justin fikk ikke snakke ferdig. - Jeg trodde du var anderledes! Jeg trodde du likte meg, eller dte var det Ryan og Chaz sa! Jeg begynnte faktisk å like deg, men så måtte du skeie ut, og kysse Selena! Du har løyet til meg Justin! Du sa at du var helt ferdig med henne, men nei da. Etter at det er slutt mellom noen er det jo en selfølge å kline en siste gang på en parkbenk etter å ha sakt til bestekompisene sine at du liker ei annen jente!! skrek du opp i fjeset til han. - (DN*) Plis hør på meg! sa Justin med tåre blanke øyne. - Du, du gråter jo? sa du med rolig stemme. - Er det rart?! je hadde drukket! Jeg var full, Jeg er så jævlig forelsket! skrek han tilbake. - Justin! Om du er så veldig forslsket hvorfor sier du det ikke bare til henne da?! sa du tilbake. - Fordi, Jeg har både prøvd å si og hinte det til henne! sa han og braste ut i gråt. - Jeg forstår meg ikke på deg jeg! sa du og løp.

 

- mere? hva tror dere skjer videre?


POSTED BY; Karoline Bieber 

Ingen kommentarer // 27.03.2012  @ 18:57 //Historie - Watch out

DEL 16 Watch Out Mini Marathon 27.3.2012

Heia :)

Først vil jeg bare takke alle dere som faktisk leser og ikke minst kommenterer denne historien! faktisk satte dere rekord på Watch Out i kommentarer på forrige del ( 15 ) og det er bra det ! PS! Pattie sier noe stykt om Selena, men jeg er ingen Selena hater selv om jeg skriver det slik i teksten!

Dere har drukket litt for mye og du Justin har sviktet en person i kveld. Oppførselen din som jeg har forstått og hørt fra folk nå får konsekvenser i morgen! Hørte dere Pattie si ute fra gangen. 


- Mener hun virkelig at han skal få konsekvenser for å hatt det gøy på 18- års dagen sin? spurte du Ashley. - aner ikke, gå å spørr henne du, smilte hun til deg. Du gjorde faktisk akkurat det. Du gikk ned og bort til Pattie. - Mener du virkelig at han skal få konsekvenser for å ha hatt det gøy på sin egen bursdag? Halo, jeg har ikke vært forelsket eller interessert i ham, før Ryansa at Justin likte meg! sa du bestemmt. - Ok, kanskje jeg overreagerte litt der. Jeg ønsker bare a du ikke skal bli skuffet og at Justin skal velge feil jente. Han har vært sammen med Selena før, og jeg vil ikke si at Hun er så serlig hyggelig alltid mot Justin, pluss at hun er to år eldre enn han, sa Pattie og fiklet litt med genseren sin. - Ok, jeg var bareredd for å ødelegge de fine minnene hans når han vokner i morgen, smilte du, ga henne en klem og gikk opp.

Neste morgen sto du opp, stellte deg og satte deg ned i sofaen på stua med pysjen. Skolen din hadde stengt i syv uker på grunn av flytting og ombygging, så du fikk ikke sett Lena på en stund. Da du satt der å så på tv kom du på en fantastisk god ide. Lena kunne kanskje komme å besøke dere her hos Justin en tur neste uke,eller når det passet for Pattie og Justin! Da Pattie kom inn på stuen, skvatt hun til når hun så deg. - Å, hei er det bare deg (DN*), sa hun og pustet letet ut. - Ja, jeg sto opp tidlig i dag. Fikkikke sove lengere, lo du. - Ja, haha, du er vel så spent på hva som skal skje hr i dag! lo hun tilbake. - Tusen takk for at jeg får bli her, men jeg tror nok jeg må hjem snart, sa du å så ned. - Nei!! Vi har blit så glade i deg på disse ukene, så vi vil helst ikke at du skal dra! sa Pattie med litt trist engstelighet. - Er du så sikker på det? sa du og så på henne. - Ja! selfølgelig? du er som en datter for meg nå, sa hun og smilte. Hun gikk bort til sofaen og satte deg ved deg. - Jeg synes at Justin har blitt så anderledes når du er sammen med ham, og med anderledes mener jeg det positivt! han har blitt en helt annen person, og det takket være deg. - Så, du vil ha meg herbare på grunn av at jeg har forandret Justin? sa du og skrudde ned lyden på tven. - Nei, eller vek det er en av grunnene, men jeg er glad i deg. Du er på en måte blitt en del av oss! sa hun og fikk en rendende tåre. - Tusen takk Patricka! det var dnoe av det fineste jeg noen gang har hørt, sa du og fikk blanke øyne av tårer.


( lat som at det er deg, ikke Selena! )

Tårene og gleden mellom deg og Pattie ble plutselig brutt av en '' tnååaaa'' lyd fra trappen!

 

- Mere?


POSTED BY; Karoline Bieber

Ingen kommentarer // 27.03.2012  @ 16:06 //Historie - Watch out

DEL 15 Watch Out - Spennende del!

 

Hei :) 

Det som er merket med tykk, svart skrift er fortsatt det Dramatiske !

- (DN* ) , jeg visste ikke! han er helt sikkert full! Planen hanns var å ta DEG med ut for å ''snakke'', sa han. Du vrengte deg bare unna han med tårer i øynene.

 

 


 

 

Folk begynnte å klappe og Carly kom frem. Du orket ikke være der lengere så du gikk ut i bakgården å satte deg ned på en benk ved fontenen. Du satt der lenge å tenkte. ? Tenk om han ikke liker meg, sa du stille til deg selv. ? Han gjør det! Hørte du en stemme bak deg si. ? Han er full og vet ikke hva han skal gjøre, han hadde en plan og den gikk ut på å ta deg med ut så dere kunne gå dere en runde her i parken, men han gjorde det ikke. ? Jeg tror han glemmte det., sa Ryan B og satte seg ned ved siden av deg. ? Om han virkelig hadde likt meg hadde han gjort det, og ikke bare fordi at han måtte. ? Det er jo sant, men når folk blir beruset er man slik. Justin har ike pratet om andre siden han traff deg, forsikret Ryan deg. ? Er det sant? Sa du og fikk et smil om munnen. ? Ja, helt sant, svarte han deg og ga deg en klem. ? Justin er heldig som har en så god venn som deg, smilte du. ? Det er du også, jeg er jo din venn også? Sa han og så på deg. ? Ja, lo du og røyste deg opp og kostet av støv fra benken av kjolen. ? Skal vi gå inn? Sa han. ? Nei, jeg tror jeg vil hjem, sa du og smilte. ? Jeg følger deg jeg, sa han og dere begynnte å gå. ? Har du kost deg litt i kveld da? Sa han å begynnte å hoppe litt. ? Jepp, det har jo vært kjempe gøy! Sa du og hoppet slik som Ryan. Du hadde jo vært der nesten hele festen for det var bare en time til den sluttet. ? Herme gås, herme gås! Ropte Ryan. ? Du er en hermegås din and, lo du. ? YEAH MAN! Sa han og du lo enda mer.

 

Da du kom hjem, satt Pattie og moren til Ryan og Chaz i stuen. ? Hei, kommer du alene? Sa Pattie. ? Nei, Ryan ble med. ? Hei, er mamma kommet? Ropte han fra gangen. ? Ja hun sitter her, ropte Pattie tilbake. ? Men hvorfor kommer dere alene? Har det hendt noe? Sa moren til Ryan. ? Justin hadde jo planer som du vet, Pattie, begynnte han. ? Ja? Gikk det ikke bra da? Sa hun bekymret. ? Han tok heller med Selena og kysset henne på bilder og slikt! Sa han og ble sint. ? HVA?! Han er helt sikkert bare beruset! Sa Pattie alvorlig. ? Kom bort hit jenta mi, smilte hun og klappet på en ledig plass ved siden av seg. ? Han kommer til å angre, sa hun og ga deg en god klem. ? Det er mat som er satt frem på kjøkkenet, så bare gå og ta dere noe, sa hun. ? Tuaen takk, smilte du og gikk på kjøkkenet. ? Hvordan kunne han gjøre noe slikt? Hørte du Pattie si til Ryan når du gikk. ? Vet ikke jeg, sa Ryan oppgitt. ? Men han kommer til å angre etter jeg har pratet litt alene med ham i morgen, hørte du Ryan si før du rundet hjørnet inn til kjøkkenet.

 

Du lå i sengen da du hørte dørene ble opnet og Chaz, Justin, Ashley , Kenny og en person til komme. Ashley kom rett inn på romme ditt. ? Jeg skjønner deg godt! Sa hun bare og satte seg i sengen din. ? Justin og Selena satt å kysset i parken, men jeg ønsket ikke si noe til deg, sa hun. ? Jeg hørte at Ryan hadde snakket med deg og fulgt deg hjem, fortsatte hun. ? Det er helt ok. Har du vært hjemme lenge? Spurte du. ? Ja, eg kom like etter at du gikk opp hit. ? Jeg tror Justin og Chaz kom hjem nå, sa hun bekymret. ? Snakket du med Justin? Sa du og hevet et øyen bryn. ? Jepp, og jeg tror han angrer. - Justin og Chaz! Nå går dere rett opp å legger dere. Dere har drukket litt for mye og du Justin har sviktet en person i kveld. Oppførselen din som jeg har forstått og hørt fra folk nå får konsekvenser i morgen! Hørte dere Pattie si ute fra gangen. 

 

 

 

 

- Mere? Hva tror dere konsekvensene blir

 

 

POSTED BY; Karoline Bieber5 kommentarer // 22.03.2012  @ 18:57 //Historie - Watch out

DEL 14 Watch Out - Dramatisk del!

Heisann :)

Det som er merket med tykk, svart skrift som denne er det som er dramatisk!

Jentene ble vist frem til Jentedoen og Guttene til Guttedoen. Du kledde deg i en ikke allt for kort skjole, men ikke en lang heller, og hadde stilige pumps.


Når alle jentene hadde kledd på seg, ble dere vist frem til ''sminke rommet'' hvor dere skulle bli sminket og ordnet på håret av profosjonelle makeup artister. - Så nydelig du er! sa Pattie og kom bort til deg og ga deg en klem. - Tusen takk, du også! Du kledde kjolen kjempe godt, sa du tilbake og dere satte dere i hver deres stol. - Tror du Justin kommer til å bli glad? sa Pattie å så ned. - Ja, det tror jeg. Han kommer til å kose seg kjempe mye Pattie! svarte du henne. Stylistene begynnte først med smingen. De tok på maskara, litt øyenskygge, og litt foundation under øynene så ikke det ble skygge under dem. De hadde ikke allt for mye sminke på deg og prøvde å få dere så naturlig sminket som murlig. Resultatet ble kjempe fint. Du følte deg for første gang naturlig pen med sminke. Du så bort på Pattie som akkurat ble ferdig. - Du er jo helt bedårende nydelig du! sa du gapende. - haha, ja det er folk som sier det, sa hun og små lo og fikk deg også til å fnise, igjen.

- Han kommer! ropte Ashley B, og alle stillte seg opp bak en vegg. Ashley B hadde fortalt deg at Justin skulle få binn om øynene når han kom inn til selskapet han ikke visste om. Lyset ble skrudd av og døren ble opnet. Alle var helt stille. Justin fikk tatt av seg båndet, og dere hørte han si. - Hvor er lys bryteren? - Den er derborte sa han, og Justin kom gående bak hjøret og skrudde på lyset. - GRATULERER!! ropte alle sammen i kor. Justin hylte som en stor Jente. - ÆÆÆÆÆÆÆ!!! Han ble stående å få tilbake pusten menns dere sto å kjempe lo. - Kan dere slutte å skremme meg slik! sa han og lo. - Gratulerer med dagen, sa dere. Musikken ble skrudd på og folk gikk og pratet med andre folk og Justin fikk mange gratulasjoner. Pattie gikk bort til mikrofonen. - Kan allesammen ha øynene rettet mot meg i noen minutter? sa hun inn i den og folk snudde seg og begynnte å klappe. - Jeg vil først og fremst gratulere sønnen min med å bli lovlig! sa hun og det oppsto en lang applaus fra hele fest salen. - Vi voksne kommer til å være her til i ti tiden i kveld og sa overlater vi festen til dere ungdommer. - De eneste som kommer til å være her da er vakter og Kenny, sa hun. Hun begynnte så med en veldig rørende tale før musikken ble skrudd på igjen og dansingen begynnte igjen. Etter en stund le det mat og ale satte seg på plassene som var stillt opp. Du satt mellom Ryan B og Justin som hadde Chaz ved seg igjen.

menns dere satt å spiste ble det også satt på en video fra livet til Justin, og flere bursdags videoer fra fansen og slikt ble spillt av.

Justin satt å tullet hele tiden og de som var 18 eller over fikk lov til å drikke alkohol, så du, og Jaden som også var der hadde ikke lov til å drikke, men det gjorde deg ikke noe. Du holdt mest sammen med Ashley Tisdale, Ryan G, Ryan B, Chaz og Carly Rae Jepsen på festen, og du fannt ikke Justin. Dere danset og tullet hele tiden. - Skal ike du synge? spurtedu Carly og prøvde å få henne til å høre det igjennom musikken. - Ja, men det er ikke enda smilte hun. 

- (DN*) ? sa Ryan B og kom bort til øret ditt og sa, - Kanskje du har en sjans på Justin i kveld? Du skulle akkurat til å svare da Chaz plutselig hoppet opp på en av bordene. Han så litt full ut i den grunn. - Eheeeyy, dameer her har dere godsakene, sang han og danset. - Han er full, ikke bry deg om han, sa Ryan. - Jeg vet ikke helt jeg, ser ut som at han koser seg sammen med de andre jentene, for jeg har ikke sett ham. - Det har faktisk ikke jeg heller, sa han og ble forkymret. Dere gikk bort til folk og spurte om de hade sett han, men alle svarte nei. helt til dere kom bort til Ryan G. - Ja, han og Selena gikk visst ut herfra i ste, smilte han. - Han og SELENA??!! sa Ryan B. - Ja, Justin sa at de bare skulle ut en tur for å få frisk luft, sa han og gikk. - Hva?! du sa at det var over og ut mellom han og Selena du?! sa du. - Se der kommer de! sa han. - SMIL TIL KAMERAET DA 18 ÅRINGEN! sa en gutt du ikke visste om. Selena tok armene rundt Justin's nakke og Justin kysset henne på kinnet. - (DN* ) , jeg visste ikke! han er helt dikkert full! Planen hanns var å ta DEG med ut for å ''snakke'', sa han. Du vrengte deg bare unna han med tårer i øynene.

 

- Mere? Hva tror du kommer til å skje nå?


POSTED BY; Karoline Bieber

2 kommentarer // 22.03.2012  @ 12:55 //Historie - Watch out

DEL 13 Watch Out

Heia ♥

- Hva er det du ser på? du vet at jeg er opptatt ja? sa du på tull. Du var jo ikke det. - Ayayay! Hva vil Justin si når han får vite det må'n tro, sa Ryan og tok hi five med Chaz.


- Han liker meg ikke! og dere har ikke bevis på det! Han er jo opptatt av Selena, sa du og så ut ruten. Nå kjennte du noe rart gå gjennom kroppen din. Hvar det det du trodde dte var? Sjalusi?! Nei, nå må du gi deg, tenkte du. - Ikke det han sa til oss i telefonen i går iallefall, sa Ryan å så bort på deg. - Bare innse det gutter, han er ikke interesert i meg. Han har enda ikke kommet over Selena, og ... Lengere kom du ikk før Chaz overdøyde deg med et stort '' APP APP APP!! ''. - Justin har kommet over Selena for lengst! - Men uansett er jeg ikke pen nok for Justin, sa du og fikk tilbake sjalusi følelsen. - Vent, du er sjalu du? sa Ryan. - Neei.. Jeg er ikke det! ropte du. - Duu? vi har netopp møtt deg, og vi liker deg allerede! Du er en kul jente og har en god personelighet slik vi har sett fra deg nå, smilte Chaz. - takk for støtten gutter. - Hvordan møttes egentlig du og Justin? spurte Ryan og du begynnte å forklare allt fra bunn.

Da dere kom hjem, hjalp du Besteforeldrene og Pattie med rydde opp hjemme i huset, og Pattie tok et par telefoner. De hadde planlakt en overaskelses fest for Justin og Carly Rae Jepsen hadde fått lov til å gjestesynge. Du skulle få møte Ashley Tisdale og mange slike kjendiser på partiet. - (DN*) ??? ropte Ryan ovenfra og du sprang opp trappen og inn på rommet i full fart. Da du kom inn på gjesterommet hvor de skulle sove, var det helt still eog ingen var i rommet. Ikke som du visste ialefall. - Gutter?er dere her? Du så deg rundt om i rommet å la mærke til et bilde som hang ved garderobeskapet. Det var Justin sammen med besteforeldrene før de skulle dra til Atlanta og bli der for godt. Justin så veldig trist ut samtidlig som at han så kjempe glad ut. Du kunne kjenne en tåre renne endover kinnet ditt. -åhh.. går det bra med deg, hørte du en stemme si bak deg. du snudde deg og så rett på Ryan. - Jada. Bare litt rørt. Skjønner ikke hvordan ting i livet mitt egentlig henger sammen, sa du. Det oppsto en pinlig stillhet mellom dere da Chaz plutselig kom sprettende inn på rommet med knall rosa lebestift, rosa øyenskygge og penkjolen til Pattie. Han hadde til og med Pumpsene dine! - BABY, BABY, BABY OOOOHH!! lød det ut av han. Du kunne ikke annet enn å le. - Har du vært i klesskapet til Pattie igjen? lo Ryan. - Jepp! Dere hørte plutselig skritt komme oppover trappen. Chaz spratt bak døren og poserte som en supermodell. - Hva er det som foregår her? sa Pattie smilende. - Eh.. Jeg bare prater ut om forferdelige følelser med noen som forstår seg på meg, diktet Ryan opp på en teit måte. Du tittet bort på Chaz som Pattie ikke hadde sett enda. Han lagdeen skikkelig fjortis munn og gjorte en jente ting med ene hånden. Du begynnte å kjempe le og la deg ned på gulvet. Pattie så først på deg før hun snudde seg mot Chaz og så forskrekket på ham. - Igjen? seriøst? sa hun og hevet et øyenbryn før hun også braste ut i latter hun også. - Det der må vi ha bilde av!! hahahaha.. Dere hørte små latter hulk etter henne helt ned på kjøkkenet og opp igjen. Hun tok frem et speilrefleks kamera og tok bilde mens Chaz poserte som en supermodel, noe som fikk deg til å le enda mere!

 

Noen timer senere ...

 

Justin hadde fått beskjed om at han skulle på enda et Talkshow, David Letterman og at han skulle pynte seg for det var fint å pynte seg. Du, besteforeldrene, Scooter, Ryan G, Chaz, Ryan B, Pattie, og resten av familien tok med dere penklærne og sminken for jentene og dro til lokalet festen skulle holdes på. Da dere kom var det færdig dekket og musikken var fikset og allt var klart. Jentene ble vist frem til Jentedoen og Guttene til Guttedoen. Du kledde deg i en ikke allt for kort skjole, men ikke en lang heller, og hadde stilige pumps.

( din outfit )

 

- mere?


POSTED BY; Karoline Bieber


Én kommentar // 20.03.2012  @ 21:07 //Historie - Watch out

DEL 12 Watch Out

Heisann :)

Sorry for lite deler, men har vært travel og nå har jeg influensa, så kan ikke sitte lenge forran pcen :(

Der sto det en svart, kul bil! Justin sto bare der å gapte. Uten noen ord. - eh? er den til meg??!!! sa han. - Jepp, DEn er fra Meg, Kenny, (DN*) og Ashley, sa han. - OMG!! sa han og løp bort og satte seg inn i bilen. - Dette er helt uvirkelig!


 

Justin fikk lov til å kjøre til Ryan Seacrets showet i den nye bilen, men dit skulle ingen andre enn Kenny bli med. Imens de to dro til Ryan Showet, hjalp dere andre til med å rydde opp etter Kakespisingen på Ellen, og dro hjem for å ordne med selskapet. - Noen som vil bli med til flyplassen for å hente Ryan B og Chaz? ropte Pattie fra Kjøkkenet. - Ja! ropte du tilbake. - Jeg blir her jeg, smilte Ashley. Du gikk for å kle på deg noe annet før du og Pattie dro. Du tok på deg en topp med USA flagget på og en Stram og kul dongeribukse med et par kule høyhelte sko 

Det gikk cirka en havl time til dere kom drem til flyplassen. Det er jo en kjempestor flyplass, og du hadde vært der mange ganger når du hentet moren din fra foretnings reisene. - Se der er de! sa Pattie og begynnte å vinke til guttene som kom. Du hadde hørt masse om Chaz og Ryan fra du så Never Say Never på kinoen. Du måtte jo inrømme at du hadde ikke sett fro deg at du skulle være her og henge sammen med Justin et år senere. Never Say Never! haha

Chaz og Ryan kom mot dere og ga Pattie en klem. - Hei, Du må være (DN*), smilte Ryan og ga deg en klem. - Jeg heter Ryan og dette er Chaz, sa han og pekte bort på gutten ved siden av. - Know  , sa du bare og lo. - Er det ikke du som er kjæresten til Justin da? sa Chaz, og så på Ryan. - DUDE!! Du lovte Justin og ikke si slikt til henne! hørte du Ryan hviske strengt i øret hanns. - Upsi.. Tulla, smilte han flau. - Slapp av gutter! sa Pattie. - Justin liker henne sikkert litt da vettu! fortsatte hun. - AH! sa du og små lo. - Jeg mener, at han har snakket et par ganger om deg, reddet Ryan Pattie ute av situasjonen. Dere begynnte å gå mot bagasjen da du hørte Chaz hviske til Ryan. '' Shit! Om Justin rapper henne blir jeg sjalu! Hun var jo pe en! '' Ryan bare dultet ham litt i skuldren uten å svare. Du kjennte plutselig at du rødmet og begynnte å fnise stille for deg selv i et håp på at ingen kunne høre deg. Da dere satt i bilen så du en dame i en kul, rød kåpe på tur inn til flyplassen med en koffert. - mamma!! ropte du og hoppet ut av bilen. Damen snudde seg og smilte til deg. - Å! Hei jenta mii!! sa hun og klemmte deg hart. - Hvor skal du?? spurte du. - Jeg skal fly sammen med Christian til New York. Han har fått seg leilighet, smilte hun. Pattie kom bort for å hilse. De ble stående slik i minst 20 minutter. - Hade bra da, kos dere, sa jeg og ga henne et stort kyss før du gikk å satte deg i bilen. - Hey babee! sa Chaz da du satte deg inn i bilen. Du merket at han satt å så på puppene dine. - Hva er det du ser på? du vet at jeg er opptatt ja? sa du på tull. Du var jo ikke det. - Ayayay! Hva vil Justin si når han får vite det må'n tro, sa Ryan og tok hi five med Chaz.

 


Ikke verdens lengste del, men som sakt er syk så kan ikke sitte lenge forran pcen ;)

- Mere?


POSTED BY; Karoline Bieber

 

Én kommentar // 20.03.2012  @ 11:12 //Historie - Watch out

DEL 11 Watch out!

Heisann :)

Bruce satt ved kjøkkenbordet med tårer i øynene. - Det er jo ikke lenge siden at han rømmte fra skolen og hjem til oss, sa han etter et par hulk. - Er dere klare til å Move on jenter? sa Scooter og gjorde en rar ting med føttene. - Jepp, we'r ready! sa Ashley. Dere gikk ut mot bilen.


- Skal vi kjøpe gave til Justin? Spurte du da dere satt i bilen. ? Ja, vi drar bort til Ellen med bursdagsgaven senere, svarte Kenny. ? Kult! Sa du. ? Så jeg får møte Ellen ?! sa du kjempe spent. ? Jepp. Du skal få snakke med henne også., sa Scooter. ? Dette er mye bedre enn å være hjemme sammen med fake venner, sa du og så ut vinduet. ? Dette er ditt nye liv, (DN*) , smilte Ashley. ? Livet ditt er helt forandret. Det at du henger sammen med oss kjendiser er ikke bare tilfeldig, vi kommer til å bli dine nye ekte venner, sa hun og så ut vinduet hun også. Dere parkerte ved en bil foretning. ? Skal han få seg en bil av oss? Sa du helt hyper. ? Jepp, det skal han. Og bilen er fra alle oss fire, smilte Kenny menns dere gikk inn. Scooter gikk bort til noen menn og de viste ham veien inn til verkstedet der bilen sto ferdig montert og klar for bruk. ? Her er gliset, sa Kenny og klappet seh i hendene. ? Tusen tusen takk skal dere ha for en kjempe innsats med bilen! Sa Scooter. ? Jeg overfører pengene til kontoen senere i dag eller i morgen, sa han. ? Jeg kjører bilen til Ellen, menns dere får ta bilen, sa Scooter og så bort på oss. Vi gjorde som sakt. Vi kjørte til Ellen DeGeneres Show. Helt uvirkelig for deg, men Ashley visste hvor det var. Scooter og Kenny kom bak dere, og fikk hjelp av noen kraftige og store mannfolk til å få bilen inn til showet. I menns dere ventet fikk dere gå inn og se resten av showet. Dere hadde plasser på fremmste rad, og Justin fikk enda et smil om munnen da han så dere.- Hvordan går det med kjærligheten? sa Ellen til Justin. - Vell, har nok ingen planer enda nei, sa han og så bort på deg. - Vell, om det er sant så har vi en overaskelse her til deg, sa Ellen. - aha?? kan jeg få se? sa han nysjerrigDet er en bursdagsgave fra noen du virkelig setter pris på. Denne mannen vi skal få inn nå er blitt kjennt ved å bli Justin Bieber's mananger. Si velkommen til Scooter Braun! Ablausen begynnte og noen plystret. Var det nå han skulle få bilen? du var litt usikker så su spurte Ashley. - Tror det, har ikke fått noen beskjed om det, svarte hun. Scooter kom gående inn i rommet og hilste. - Hei, Justin. Gratulerer med dagen bro! sa han og ilste med en ordentlig gutte klem. - Takk? hva er det du har funnet på nå?! sa han lurende. - Vent å se, svarte han

og en port i bakgrunnen opnet seg. Der sto det en svart, kul bil! Justin sto bare der å gapte. Uten noen ord. - eh? er den til meg??!!! sa han. - Jepp, DEn er fra Meg, Kenny, (DN*) og Ashley, sa han. - OMG!! sa han og løp bort og satte seg inn i bilen. - Dette er helt uvirkelig!MEre?
 

 POSTED BY; Karoline Bieber

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer // 08.03.2012  @ 19:49 //Historie - Watch out

Watch out DEL 10

Heisann :) her er del 10 ... skulle egentlig ha marathon i går kveld.. men da hade blogg.no klikket.. kom ikke inn før mamma kom hjem og da var de for sent :)

 

'' Hei, hvor er du??!! '' Du forklarte henne absolutt allt og ting ordnet seg igjen. Du fikk bli til Justin så lenge du ønsket. Hun forsto situasjonen og lot deg. - Baby, baby, babyy oooh! hørte du Justin synge på badet. Du gikk mot badet og hørte. - Jeg elsker deg.. ahh!! hvordan skal jeg greie å si det til henne???!, hørte du Justin klage til en eller annen person.


- Hvem elsker han? har han kjærlighets trøbbel? sa du stille til deg selv. Du ante egentlig ikke hva som foregikk så du gikk tilbake og stellte deg. - Hei, bare kom å sett deg her du, smilte Pattie. Du gikk bort og sat deg ned ved frokost bordet. - Nå skal vi overaske Justin med kake og pannekaker til frokost, så synger vi bursdags sangen, sa Pattie. - HAR HAN BURSDAG!!?? sa du i all panikk. - Ja, han fyller 18 i dag.... En stor dag for ham. Han skal bort til Ellen etterpå så da kan dere bli med Kenny og Scooter for å ordne med bursdagsgaven hanns, smilte Pattie til deg. Du hadde helt glemmt at det var bursdagen hanns, og fikk med en gang dårlig samvittighet over at du hadde slått deg ned i huset.  - Nå kommer han! sa pattie og dere ble helt stille. Ashley hadde visst glemmt bruddet en stund, så du ønsket ikke prate om det. - GRATULERER MED DAGEN!!! Ropte dere i kor da han kom spaserende inn mot kjøkkenet. - Eh..! sa Justin som om han ikke fikk ut noen flere ord fra munnen. - Tusen takk, gliste han. Han ga deg og Ashley en klem før han gikk bort til Pattie og ga henne et kyss på  kinnet. - YEEEAAHH MAAAN! sa Justin da han så pannekakene. Dere fniste. - Skal dere være med bort til Ellen senere? sa han med en munnfull med pannekaker. - Ja, tror nok det ja.. er ikke helt sikker egentlig. lo Ashley.

Senere, etter at Justin hadde dratt til Ellen kom Kenny og Scooter inn med Besteforeldrene til Justin like bak. - Hei, smilte de og så på dere. Du håpet at de ikke nevnte noe i nærheten av Christian, og det gjorde de ike. - Deg har vi ikke hilst på, sa Diane, bestemoren til Justin. - Hei, ( DN* ) sa du og hilste. - Er du Justin's nye venninne? sa Bruce. - Jepp, smilte du før du selfølgelig begynnte å fnise igjen. - Han har pratet en del om deg ja, sa Diane og gikk bort til Pattie og sa, - Tenk at gutten vår er blitt 18 år! Det er ikke til å tro. Bruce satt ved kjøkkenbordet med tårer i øynene. - Det er jo ikke lenge siden at han rømmte fra skolen og hjem til oss, sa han etter et par hulk. - Er dere klare til å Move on jenter? sa Scooter og gjorde en rar ting med føttene. - Jepp, we'r ready! sa Ashley. Dere gikk ut mot bilen.

 

Kort del, men det er jo iallefall noe :) ny del i kveld :D

Mere?


POSTED BY; Karoline Bieber

Én kommentar // 08.03.2012  @ 13:58 //Historie - Watch out

Watch out Del 9

Heisann <3

Tusen takk for gratulasjonene i går! Det betyr jo selfølgelig kjempe mye for meg <3 LOVE U!! Her er en del dere har fortjent etter å ha måttet vente en hel dag og kanskje mere på neste del !

Du tok opp mobilnummeret og ringte Justin. - Hei, kom å hent meg utenfor huset mitt nå!! Jeg tar med meg Ashley! sa du. - ok, skal komme straks. Du la på, kledde på deg og pakket klesskapet ditt i en bag. Justin var utenfor innen ti minutter. Før du gikk ut gikk du innom rommet til Christian, ga ham verdens mest styggeste hat blikk og sa, - Jeg hater deg også, kom Ash, og Ashley fulgte etter deg tåre våt.


Dere gikk ut dørene i all taushet, og sa ikke et ord til hverandre før dere kom inn i bilen. Moren din hadde nattevakt og ante ingenting om dette, men du gadd ikke beskymre deg for henne akkurat nå. Nå gjallt det deg selv, Ashley og Justin. Du ville komme deg bort fra området fortest mulig så du slapp å se Christian igjen på en stund. Dere hadde vært venner lenge under en stygg sky som bare besto av fake smil, latter og tunge løyner. Du visste ikke hva du skulle gjøre. Dere opnet døren inn til bilen og du så med en gang på Justin. - Dere kan fortelle det når vi kommer hjem til meg, smilte Justin omsorgsfull som vanlig. Det tok cirka 5-8 minutter før bilen parkerte på parkeringsplassen utenfor huset hanns. Du hadde aldri vært der før, men følte deg alledere i bedre humør. Men sorgen var der, og kom aldri til å forsvinne. Det visste du. - Ashley? vil du snakke med mamma er hun open for deg som alltid, smilte han da hun var på tur inn. Hun nikket tårefull og gikk inn. - Jeg forstår om du vil være i eget rom, så.. Du avbrøt Justin igjen, og sa. - Nei, jeg vil gjærne sove på ditt rom sammen med noen. Du smilte. - Trenger noen å snakke med, sa du og Justin tok rundt deg å fulgte deg inn. - Jeg er her for deg uansett! bare følg etter meg. Han gikk ned en lang gang, og inn ei lita dør. Dere kom inn til et digert rom. - Sorry, har ikke redd opp i en annen seng. Som du ser er det bare en dobbeltseng her, men håper deter ok? denne dynen og puten er ikke brukt. Mamma redde det opp i dag, smilte han.

PS! Dette er faktisk JB's nye rom fra lukshus villaen han nettopp kjøpte.. Mere om det i eget blogg innlegg :)

 - Helt fint, smilte du prøvende. Du satte fra deg bagen på gulvet nedenfor sengen. Du la deg ned i sengen. Justin la seg ikke nert deg, noe du egentlig ønsket akkurat nå. Du ville ikke virke pervers, noe du ikke var. Du ønsket bare å kjenne at noen iallefall brydde seg. - Hva var det egentlig som har skjedd her nå? sa Justin midt i stillheten. Du begynnte å forklare allt som har skjedd. Når du hadde fortalt allt, kom plutselig tårene tilbake i en rasende fart. Du snudde deg mot Justin. Så ham i øynene med dine blanke, sårende øyne. - Du aner vell ikke at du har øyner folk dåner bort og smelter av? sa du, og fniste. justin små lo litt før han sa, - Vel, har nok hørt det av fansen min før, men har ikke tatt meg så nær av det. Det føles anderledes å vite det når man ser sin største kjærlighet i øynene. - Haha, jepp.. Selena har pene øyne også , smilte du fantaserende uten en anelse om dene egentlige meningen. Du smilte, og sovnet etter en stund.

Da du voknet og skulle se på mobilen, hadde du 8 anrop fra moren din. Du kom på hendelsen fra i natt, og følte ikke for å ringe tilbake enda. - Ring henne tilbake å si hvor du er! hørte du en bestemmt stemme bak deg. Pattie satt bak deg. - Hei, smilte hun. - Jeg ville ringt henne tilbake å fortalt sannheten. Om du ønsker å være her i en uke eller to er det helt ok, smilte hun. Justin har fortalt meg allt, smilte hun. - Ok, smilte du. Du trykket på ring, og Pattie gikk ut av rommet. '' hei, mamma.'' sa du. '' Hei, hvor er du??!! '' Du forklarte henne absolutt allt og ting ordnet seg igjen. Du fikk bli til Justin så lenge du ønsket. Hun forsto situasjonen og lot deg. - Baby, baby, babyy oooh! hørte du Justin synge på badet. Du gikk mot badet og hørte. - Jeg elsker deg.. ahh!! hvordan skal jeg greie å si det til henne???!, hørte du Justin klage til en eller annen person.

 

Mere??  ønsker dere at det skal skje noe mellom DN og Justin fortest mulig eller skal vi dryge slik vi gjør nå?


POSTED BY; Karoline

 

 

Ingen kommentarer // 06.03.2012  @ 16:53 //Historie - Watch out

Del 8 Watch out!

Hei

Nå har historien hatt en laaang vinterferie.. lengere enn meg:) Men her kommer alltså del 8 av historien deres.

 

- ok, eh.. jeg velger kategorien stavelse, Sa du. - Jeg velger Justin til en andre person, sa du og begynnte. - ( Hele ditt navn ) , sa du og Justin begynnte. - Feil! sa Christian, og Justin kom mot deg for å kysse deg på munnen. - Kyss, kyss, kyss!!! sa alle i kor. Du dukket under vann, men Justin fulgte etter. Du gikk opp, men Justin fulgte etter.


- Kom hit da, lo Justin. Du måtte uansett gjøre det siden det var en del av leken. Justin kom springende mot deg før han tok rundt deg og dere kjennte kroppsvarmen til hverandre. Han kom nermere deg, og han kysset deg. Da han rygget bak etter en stund hørte du et sukk blandt alle de andre og du så Justin ble skuffet. Du hadde vendt kinnet mot ham istedet for munnen, og det var visst ikke det de andre lnsket. - Slapp av! sa du og lo. - Det er jo bare en lek? ikke tidenes alvor? Alle begynnte å le til og med Justin. - Neei, det er jo bare en lek, lo ale sammen. Justin lo så mye at han fallt uti bassenget igjen. Da lo dere enda mere. Etter noen minutter gikk dere opp av bassenget o tok dere drikke og noe å spise på. Det var begynnt å mørkne nå, og dere hadde tennt stearinlys ute og satt der å pratet. - Justin, du er snart lovlig, sa Alfredo. - Hva mener du? sa du. - Han fylller 18 i morgen , gliste Alfredo til deg. - Oy!! Det visste jeg faktisk ikke, sa du full av skam. - Skal du feire? sa du og så bort på Justin som satt å spillte Wordfeud på iPhonen sin. - Jepp, men skal på Ellen og On air with Ryan i morgen, så blir feiringen i morgen kveld og natt, smilte han til deg og fortsatte med spillet. - Er'u hekta på spillet eller, lo Ashley og så bort på Selena. - Njaa, maybe, maybe not. - Forresten, alle som sitter her nå er invitert til bursdagspartyet, smilte han og la fra seg mobilen.

Du ble kjørt hjem cirka i tolv tide på kvelden. Det var Justin som hadde kjørt deg hjem, og det hadde vært en morsom kjøre tur. Justin sang av all hals på Call me maybe sangen. og Ashley satt på fordi hun skulle til Christian. Nå lå du i sengen din å så i taket og tenkte på om det var en tabbe det du gjorde mot Justin i fakta leken. Du reagerte av noen lyder fra Chistians rom. Det var akkurat som om Ashley og Christian kranglet. Du gikk nermere døren for å høre bedre. - Du er så jævlig bitch som dater alle slaks gutter! , hørte du Christian rope. - SIER DU?!?! Du har vært utro mot meg!! Hvordan tror du det føles for meg?!?!!! Jeg visste at det var feil av meg å date en helt vandlig gutt igjen! Du aner ikke hvordan livet mitt er, det er allt for langt unna ditt eget. Jeg greier meg mye bedre med gutter som er i samme nivå i livet som meg selv! Det er ikke like lett å være kjendis alltid! Jeg ville ... Ashley ble avbrutt. - STÅR DU HER Å BESKYLDER MEG FOR AT JEG HAR EN DRITT TIL SØSTER SOM ØDELA SJANSEN I LIVET MITT TIL Å BLI KJENDIS??!!!!! FY FAEN!  Du fikk tårer i øynene da han sa den setningen. Han hadde selv sakt at det ikke hadde betydd noe om han hadde vunnet Americas got talent uansett. Han hadde favorisert deg fra første stund du ble født, men helt innest inne hadde han hatet deg for en liten tabbe. Du var kjempe sur på ham. Du bestemmte deg for å rømme. Du tok opp mobilnummeret og ringte Justin. - Hei, kom å hent meg utenfor huset mitt nå!! Jeg tar med meg Ashley! sa du. - ok, skal komme straks. Du la på, kledde på deg og pakket klesskapet ditt i en bag. Justin var utenfor innen ti minutter. Før du gikk ut gikk du innom rommet til Christian, ga ham verdens mest styggeste hat blikk og sa, - Jeg hater deg også, kom Ash, og Ashlet fulgte etter deg tåre våt.

 

Mere?? likte dere delen?

PS!

i morgen blir det ingen ny del eller blogging fra meg, Karoline.. Har Bursdag så tviler på det :)
POSTED BY; Karoline Bieber

Ingen kommentarer // 04.03.2012  @ 19:58 //Historie - Watch out

Del 7 Reprise del!

Hei

Tenkte å legge ut reprise delen, så dere kommer på den bedre

Du tok denopp og svarte. - Hei, det er (DN*)? det ble stille inoen sekunder. - Å,hei. Dette er Justin Bieber, sa stemmen. - OMB!! sa du helt oppgiret siden Justin Bieber ringte på din mobil! Du hadde enda ikke kommet over den derre kjendig tingen. - Haha, bare ro deg helt ned, det er bare meg! sa han og lo. - JAJA!Men det er jo alikevell du som ringer meg! sa du helt vill. - Blir du med å finne på noe i morgen? sa han. - Vel, Ashley spurte om jeg ble med bort til Selena i morgen formiddag, sa du nølende. - Men vi kan jo møtes etter det igjen, sa han. Ifølge stemme tonen hanns, sto han og smilte. - Ja, men husk. Vi har jo akkurat møttes, sa du. - Ja, jeg skal ta god hånd om deg, sa han og fniste. - Vi kan jo snakkes senere i morgen omnår jeg kan komme å hente deg, sa han. - Ja, ok. Hadebra, sa du og la på. Du kunne ikke la være å smile etter den samtalen. - Var det kjæresten, lo Christian. - Nei, han er ikke kjæresten min. Jeg er bare en helt ny venn.Han kjennermeg så vidt! sa du og gikk opp. Du viste at du burte være varlig i svingenenår det gjaldt et forhold til Justin Bieber. Han var en stor stjerne, og om man ser tilbake i forholdet til Selena og Justin ble Selena truet for døden av andre Beliebers. Du visste også at det ikke var så lurt å bli så allt for fort kjennt med Justin som en '' god venn''. Alle vet at det er lurt å ta seg god til når det gjelder vennskap. Du var usikker. For 3 dager siden hadde du et helt vanlig liv. Du gikk påskolen og var nødt til å ta bussen hjem. Men nå, 2 dager etter blir du tatt fri fra skolen tidligereforå henge sammen med noen av Hollywoods største kjendiser! Hva blir det neste? en limosintur til og fra skolen? eller endararere, en plate kontrakt uten å kunne synge i det hele tatt!! det er sprøtt.

Du sto opp klokken halv ti neste dag. Det var helg, så du kunne sove lenge om du ville. Du er desverre ikke av den typen som sover bort hele dagen. Du har ting som skalgjøres innen privatlivet. - God morgen, hørte du en stemme fra kjøkkenet rope da du lukket døren til rommet ditt. - Mammaaaa??!!! sa duog sprang ned å a hene en stor klem. - Hva gjør du hjemme? sa du kjempe glad. - Det var ikkemere å gjøre, såvi fikk dra hjem, smilte hun. - Hei Mrs. Bieber, ertet Christian som satt ved bordet og tekstet på mobilen sin. - Ja, hvordan går det med deg og Justin Bieber da? sa moren din like ertende tilbake. - mamma! Jeg er bare en fan. Han påstår at vi er venner, men han vet jo ikke engang hva jeg heter, sa du og rødmet. - Kommer Ashley snart? spurte du Chrostian. - Jepp, hun henter oss om litt, smilte han. Han var veldig snill og var ikke redd til å dele ting. Dere kranglet nesten aldri, og det var noe som var ekstra bra.

'' TUUUTT, TUUUT!! ''  hørte dere utenfor. Dere tok på dere skoene og jakka. - Heia, smilte Ashley og Selena, når dere kom inn i bilen. - Hei, smilte du tilbake. - Vi drar bort til Selena så håper dere har med badetøy, sa Ashley og begynnte å kjøre. - Jepp, hadde planer om at vi kunne bade, små lo Selena. - Justin kommer foresten, sa Selena og så på deg. Du begynnte å spekulere et lite sekund. - Hvorfor er dere egentlig så gode venner? sa du. Du syntes det var ganske rart, men brydde deg ikke stort om det. - Det er bedre å være venner enn ingenting. - Nei vi er ikke kjærester, kjappet hun seg å legge til. - ok, bare lurte smilte du tilbake. Du følte deg så liten blandt dem. - Du er nødt til å venne deg til oss, sa Ashley etter en stund. - Vi er helt normale! bare begynn livet ditt her og nå!!!! sa hun litt surt. - Greit! jeg skal oppføre meg som en kjendis blandt folk jeg ikke kjenner, sa du like surt tilbake. - sorry, mente det ike slik, sa Ashley tilbake. Da dere parkerte gikk du rolig ut av bilen og bort til inngangs døren. - heeeey, maaan! hørte du et rop si bak deg. Du smite bare av å se gutten. - Heeeey, Bieber sa de andre i kor. Dere gikk inn, skiftet og gikk ut i bassenget nesten med en gang. Justin hadde med en gang kommet bort til deg og snakket. - Du er så rar! sa du menns du holdt på å le deg ihjel av en vits som ikke hadde noen mening. - BOMBEEE!! hørte dere og Selena kom utti.

Dere hadde det kjempe gøy hele tiden. Justin flørtet bare mere om mere med deg, og du likte det bare mere og mere. - Noen som blir med på fakta leken? ropte Ashley. - Kom'an da sa Justin og tok deg i armen. Dere satt i solstolene. - uæææ!! var det eneste du fikk sakt før du plutselig hoppet utti sammen med Justin. Leken gikk ut på at du foreksempel skulle si navnet ditt så skulle en annen person stave hele navnet ditt, med etternavn og slikt. Om den personen bommet på en bokstav, måtte den personen kysse den andre på munnen. Du måtte fortelle en fakta. Om du for eksempel sa at du var 17 år, måtte den andre personen finne ut hvilket årstall du var født i innen så og så mange sekunder. - Ok, vi starter med deg, (DN*), sa Ashlety. - ok, eh.. jeg velger kategorien stavelse, Sa du. - Jeg velger Justin til en andre person, sa du og begynnte. - ( Hele ditt navn ) , sa du og Justin begynnte. - Feil! sa Christian, og Justin kom mot deg for å kysse deg på munnen. - Kyss, kyss, kyss!!! sa alle i kor. Du dukket under vann, men Justin fulgte etter. Du gikk opp, men Justin fulgte etter.


POSTED BY; Karoline Bieber

Ingen kommentarer // 04.03.2012  @ 19:16 //Historie - Watch out

#Del 7 Watch out

Heia :) dette blir da enekstra lang del siden vi fikk 10 likes på facebook!

- Oh, oh søssa mi driver og dater en superstjerne, sa han ertende. - Nei, vi er bare venner, lo du. Du hørte en vibirasjon på bordet før mobilen begynnte å ringe.


Du tok denopp og svarte. - Hei, det er (DN*)? det ble stille inoen sekunder. - Å,hei. Dette er Justin Bieber, sa stemmen. - OMB!! sa du helt oppgiret siden Justin Bieber ringte på din mobil! Du hadde enda ikke kommet over den derre kjendig tingen. - Haha, bare ro deg helt ned, det er bare meg! sa han og lo. - JAJA!Men det er jo alikevell du som ringer meg! sa du helt vill. - Blir du med å finne på noe i morgen? sa han. - Vel, Ashley spurte om jeg ble med bort til Selena i morgen formiddag, sa du nølende. - Men vi kan jo møtes etter det igjen, sa han. Ifølge stemme tonen hanns, sto han og smilte. - Ja, men husk. Vi har jo akkurat møttes, sa du. - Ja, jeg skal ta god hånd om deg, sa han og fniste. - Vi kan jo snakkes senere i morgen omnår jeg kan komme å hente deg, sa han. - Ja, ok. Hadebra, sa du og la på. Du kunne ikke la være å smile etter den samtalen. - Var det kjæresten, lo Christian. - Nei, han er ikke kjæresten min. Jeg er bare en helt ny venn.Han kjennermeg så vidt! sa du og gikk opp. Du viste at du burte være varlig i svingenenår det gjaldt et forhold til Justin Bieber. Han var en stor stjerne, og om man ser tilbake i forholdet til Selena og Justin ble Selena truet for døden av andre Beliebers. Du visste også at det ikke var så lurt å bli så allt for fort kjennt med Justin som en '' god venn''. Alle vet at det er lurt å ta seg god til når det gjelder vennskap. Du var usikker. For 3 dager siden hadde du et helt vanlig liv. Du gikk påskolen og var nødt til å ta bussen hjem. Men nå, 2 dager etter blir du tatt fri fra skolen tidligereforå henge sammen med noen av Hollywoods største kjendiser! Hva blir det neste? en limosintur til og fra skolen? eller endararere, en plate kontrakt uten å kunne synge i det hele tatt!! det er sprøtt.

Du sto opp klokken halv ti neste dag. Det var helg, så du kunne sove lenge om du ville. Du er desverre ikke av den typen som sover bort hele dagen. Du har ting som skalgjøres innen privatlivet. - God morgen, hørte du en stemme fra kjøkkenet rope da du lukket døren til rommet ditt. - Mammaaaa??!!! sa duog sprang ned å a hene en stor klem. - Hva gjør du hjemme? sa du kjempe glad. - Det var ikkemere å gjøre, såvi fikk dra hjem, smilte hun. - Hei Mrs. Bieber, ertet Christian som satt ved bordet og tekstet på mobilen sin. - Ja, hvordan går det med deg og Justin Bieber da? sa moren din like ertende tilbake. - mamma! Jeg er bare en fan. Han påstår at vi er venner, men han vet jo ikke engang hva jeg heter, sa du og rødmet. - Kommer Ashley snart? spurte du Chrostian. - Jepp, hun henter oss om litt, smilte han. Han var veldig snill og var ikke redd til å dele ting. Dere kranglet nesten aldri, og det var noe som var ekstra bra.

'' TUUUTT, TUUUT!! ''  hørte dere utenfor. Dere tok på dere skoene og jakka. - Heia, smilte Ashley og Selena, når dere kom inn i bilen. - Hei, smilte du tilbake. - Vi drar bort til Selena så håper dere har med badetøy, sa Ashley og begynnte å kjøre. - Jepp, hadde planer om at vi kunne bade, små lo Selena. - Justin kommer foresten, sa Selena og så på deg. Du begynnte å spekulere et lite sekund. - Hvorfor er dere egentlig så gode venner? sa du. Du syntes det var ganske rart, men brydde deg ikke stort om det. - Det er bedre å være venner enn ingenting. - Nei vi er ikke kjærester, kjappet hun seg å legge til. - ok, bare lurte smilte du tilbake. Du følte deg så liten blandt dem. - Du er nødt til å venne deg til oss, sa Ashley etter en stund. - Vi er helt normale! bare begynn livet ditt her og nå!!!! sa hun litt surt. - Greit! jeg skal oppføre meg som en kjendis blandt folk jeg ikke kjenner, sa du like surt tilbake. - sorry, mente det ike slik, sa Ashley tilbake. Da dere parkerte gikk du rolig ut av bilen og bort til inngangs døren. - heeeey, maaan! hørte du et rop si bak deg. Du smite bare av å se gutten. - Heeeey, Bieber sa de andre i kor. Dere gikk inn, skiftet og gikk ut i bassenget nesten med en gang. Justin hadde med en gang kommet bort til deg og snakket. - Du er så rar! sa du menns du holdt på å le deg ihjel av en vits som ikke hadde noen mening. - BOMBEEE!! hørte dere og Selena kom utti.

Dere hadde det kjempe gøy hele tiden. Justin flørtet bare mere om mere med deg, og du likte det bare mere og mere. - Noen som blir med på fakta leken? ropte Ashley. - Kom'an da sa Justin og tok deg i armen. Dere satt i solstolene. - uæææ!! var det eneste du fikk sakt før du plutselig hoppet utti sammen med Justin. Leken gikk ut på at du foreksempel skulle si navnet ditt så skulle en annen person stave hele navnet ditt, med etternavn og slikt. Om den personen bommet på en bokstav, måtte den personen kysse den andre på munnen. Du måtte fortelle en fakta. Om du for eksempel sa at du var 17 år, måtte den andre personen finne ut hvilket årstall du var født i innen så og så mange sekunder. - Ok, vi starter med deg, (DN*), sa Ashlety. - ok, eh.. jeg velger kategorien stavelse, Sa du. - Jeg velger Justin til en andre person, sa du og begynnte. - ( Hele ditt navn ) , sa du og Justin begynnte. - Feil! sa Christian, og Justin kom mot deg for å kysse deg på munnen. - Kyss, kyss, kyss!!! sa alle i kor. Du dukket under vann, men Justin fulgte etter. Du gikk opp, men Justin fulgte etter.


Det ble ikke en kjempe lang del, men jeg har brukt 1 time og 15 minutter :) så hadde vært glad for en kommentar!

POSTED BY; Karoline

 

2 kommentarer // 15.02.2012  @ 19:10 //Historie - Watch out

#Del 6 Watch out

Heia:)

Tusen takk for at dere leser denne historien!! når dere kommenterer får det meg til å bli stolt xD

- Ja ok,men jeg måbare få en ting inn i den store hjernen din. - Jeg deler aldri private ting om deg til venner. Jeg har faktisk ikke noen ekte venner for tiden. - Oh, tror jeg har kjennt på den følelsen et par ganger sa han og satte seg nermere deg og tok opp mobilen. - Siden vi er så gode venner allerede, kan du jo gi meg nummeret ditt, fniste han


- Hva skal du med nummeret mitt? sa du og fniste tilbake. - Så vi kan møtes og drapå lunch en gang, sa han. - Det at du tok med meg hit hadde ingenting med at ting gikk for fort for meg, hadde det? sa du og smilte til Justin. - Vel, kanskjee?? sa han utspekulert som en sju åring. - Du kommernok tilå venne deg til oss, sa han før han fortsatte. - Får bare håpe Christian holder ut som du gjør da, smilte han og ga deg en klem. - Takk for at du gadd å avlyse en kamp på grunn av meg, lo du og dyttet han over endeså du fikk fart og kunne springe av gårde. - HEY! DUH! sa han og begynnte å gåmotdeg. - ups! sa du og snudde retning! fans! sa du og dro med deg Justin under en busk. - AU! busken stakk meg, sa Justin og såforvirret ut. - å gjemme meg for fans er det verste jeg vet. jeg føler at jeg svikter dem, sa han og så ned. Du gikk ut av busken og bort til jentene som du tilslutt så var Lena, Amanda og Siri. - å, se der. Er det ikke mrs. Kjendis løyner? sa Amanda. - Lena har fortalt oss alt, fortsatte Siri. - Skulle ikke du være sammen med Selena Gomez og Ashley Benson da? sa Amanda. - Amanda, hun skule faktisk det, sa Lena usikker. - Lena, hvorfor gjør du dettemot meg?! sa du. - Hun gidder ikke snakke noe med deg. - Du har løyet til henne! sa Siri. - Jasså? har jeg løyet? sa du. - Greit! JUSTIIIIN!kom frem hit da! sa du, men ingen kom frem fra busken. Du bestemmte deg ågå bort dit å skjekke. Han var ikke der! Hvordan kunne han! - haha, er du liksom på strand tur med Justin Bieber også nå da, lo Amanda. - TAPEEER! sa Siri og Amanda i kor, før de gikk.

Du gikk inn i sinne. Du gikk rett påkjøkkenet, men da du gikk forbi stuen sa plutselig noen. - Hey, hvem var de jentene da. Du snudde deg, så at det var Justin og svarte. - Hvorfor gikk du bare?!!! Jeg trengte deg. Det var veldig umodent gjort av deg! NEI, jeg kjenner deg ikke, men du kunne i det minste latt være å bare dra fra meg på den måten! sa du rasende. - Unnskyld, sa han etter noen minutts stillhet. - Jeg ville bare ikke ødelegge for dere. Håper duforstår, sa Justin og så opp på deg. - Det er ok, jeg forstår deg, smilte du. - Kom å gi meg en vennskapsklem da, smilte han. Du gikk og satte deg ved han og ga han en bamseklem. - Du er veldig glad i klemmer har jeg forstått, tullet du.

Senere på kvelden satt du å pratet med moren din i telefonen. ( PS! faren din bodde ikke i L.A! ) Du fortalte henne hvasom var hendt den siste dagen. Om Justin og at du ble hentet av Selena og Ashleypå skolen. Hun var veldig glad for at du var blitt godt kjennt med dem, og at hun gledet seg til å treffe dem. Etter at du hadde lakt på, kom Christian hjem. - Hey, hatt det kos med Ashley og Selena i dag eller? smilte han og ga deg en klem. - Ja, eller på en måte nei. Vi skulle plukke opp Justin Bieber for å kjøre han på en kamp, men så avlyste han og tok me med til stranden rødmet du. - Oh, oh søssa mi driver og dater en superstjerne, sa han ertende. - Nei, vi er bare venner, lo du. Du hørte en vibirasjon på bordet før mobilen begynnte å ringe.

Meree?

5 kommentarer blir det enda en del i kveld!


POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 13.02.2012  @ 17:47 //Historie - Watch out

#Del 5 Watch out

Heia :*   

TIL DERE SOM ER FALLT  UT ELLER ØNSKER Å LESE HISTORIEN!! DELENE ER HER; http://justydbiebs.blogg.no/historie__watch_out.html

Dere erkjempe flinketilå kommentere denne historien. Bra at jeg startet en ny xD

- å, se derer han! sa Selena plutselig. Du så han komme ut av en port med sikkerhets vakter bak seg.


Da han opnet døra til baksetet, føltes detsom at du kom til å besvime av lykke. Det var en utrolig uvannt følelse! Du ante ikke at Justin var i L.A nå! ( du bodde i Los Angeles ) - Hei, Justin, smilte han og tok frem hånden. - Hei, ( DN*) , fikk du nestenpresset frem. Det var enmagnet som trakk deg bort til han og klemmte han før du fikk pratet ferdig. - oh. unnskyld, det var ikke meningen å klemme deg, sadu og følte deg kjempe dum.- aww! det går helt fint, smilte han og tok på seg selene. - Når begynner kampen? sa Selena og snudde seg bak. - Eh, om 1 og en halvtime, så jeg rekker å henge litt sammen med dere en stund, sa han og tittet bort på deg. - Det var ikke meningen å få deg til åføle deg ekkel, sa Justin til deg og stråk deg på armen. - Nei da, det går fint. Jeg er bare ikke så vnnt tilå sitte i en bil og prate sammen med tre superstjerner, sa du og smilte. - Men du er jo godt kjenntmed Ashley og Selena? sa han.- Nei, hun traff meg i går kveltog Selena for15minuttersiden, sa Ashley som egentlig var for opptatt med å følge med på veien til å snakkemed oss i baksetet. - ER DERE SPLITTER PINE GALE??!! stakkar jente! Tror dere ikke at hun har holdt på å besvime et par ganger nå??!!! Dere skule sakt ifra, sa Justin sinnt. - Det er ikke vår feil. Vi prøver bare å bli mere kjennt med henne! sa Selena. - Det er ikke på denne måten noe slikt skal hende uansett! sa Justin og så på meg. - Har du holdt påå besvime mange ganger idag ? spurte han deg. - Jeg holdt faktisk på å gjøre det dajeg så deg, rødmet du. - JA der ser dere! snu og kjør henne hjem! Ashley og Selena, dere drar på kafee, så tar jeg meg av henne, sa Justin. Ashley og Selenagjorde som de fikk beskjed om. - Men,hva medbasketball kampen? sa Selena. - Den kan manavlyse. Dere har gjort en stor feil! - okey, vi forstår, smilte Ashley. Du vil ikke si at du forstår så mye av dette. 2 dager, og plutselig skal du være alene med Justin Bieber?! dette må være en prank.

 

( ikke bry dere om Selena, lat som at hun er deg på bildet! )

De stoppet utenfor huset ditt. Christian var ikke hjemme, og morendin var dratt på jobb reise. - Er det her du bor? sa Justin da dere hadde gått ut av bilen. - Jepp, smilte du. Du ante ingenting, så du gjorde bare det du fikk beskjed om. Etter 3 minutter sa Justin plutselig. - Du skjønner ingenting av dette du, gjør du vel? du lo og svarte, - Nei, egentlig ikke.Justin smilte og begynnte å gå i retning stranden som lå 50 meter unna huset ditt. - Stranden er en fin plass å være på. Iallefall å tenke på, sa han etter en stund. - Kom å sett deg her, smilte han. Du gjorde igjen som du fikk beskjed om. Dere satt der lenge og tenkte. - Justin? det er ganske rart å sitte hermed sitt største idol! sa du og fniste. - Er du en Belieber? sa han og gliste. - Ja, og det føles ut som at jeg bruker opp tiden din nå, sa du og deppet. - Du, jeg kunne ha suttet på en basketkamp og sett delfinalen,men jeg velger heller å sitte her på stranden og kosemeg med enfan, smilte han. - Jeg tror du og jeg kommer til og bli ekte venner etter en stund. Derfor må du lære deg å være sammenmed meg,og venne deg til meg, smilte han. - Ja ok,men jeg måbare få en ting inn i den store hjernen din. - Jeg deler aldri private ting om deg til venner. Jeg har faktisk ikke noen ekte venner for tiden. - Oh, tror jeg har kjennt på den følelsen et par ganger sa han og satte seg nermere deg og tok opp mobilen. - Siden vi er så gode venner allerede, kan du jo gi meg nummeret ditt, fniste han.


- Meree? :D

HUSK Å BLI MED PÅ ''FAN BREV'' KONKURANSSEN!!!  ; http://justydbiebs.blogg.no/konkuranse.html

POSTED BY; Karoline

 

Én kommentar // 12.02.2012  @ 19:57 //Historie - Watch out

#Del 4 Watch out + Del 3!

Heisann! Anntallet på lesere er steget etter at jeg begynnte med historien her, så jeg skal selfølgelig fortsette!! :D

Her er den lille natta delen jeg la ut i går ;)

Dere gikk ut av rommet til broren din. - tenk at Ashley Benson er kjæresten til broren din! Sa Lena ivrig. - haha, enig. Det er sykt! Dere hadde helt glemmt at dere egentlig var sinnte på verandre, men det føltes godt å ha noen å snakke med. Lena sa hadet og gikk hjem.  du gikk å stellte deg, før du la deg for å sove

Og her kommer del fire!


Neste morgen stelltedu deg, spiste og dro på skolen. Du trodde ikke Lena var sinna på deg lengere, så du gikk bort til henne og ''gjengen'' . - Heia, smilte du og tok frem armen din opp i lufta for å ta ''håndtrykket'' deres. De bare så rart på deg. - Hva gjør du her? spurte ei som heter Amalie, og så rart på deg.- vel, jeg står her og snakker med dere, smilte du uten å vite så mye. Da Lena snudde seg og du så blikket hennes, skjønnte du hva du måtte gjøre. Du ble helt stille, tenkte deg godt om. Du visste at du ikke bare kunne gå uten å ha sakt noen smarte ord. Da blir det at de ''vinner''. - Greit, men Lena så du kan ikke være med Ashley og meg på shopping sammen med Selena da? sa du utspekulert og snudde deg til de andre. - HVA??!! Ashley som i Benson og Selena som i Gomez, gapte de andre helt utslått. - Jepp, Ashley er kjærestentil Christian, sa du sleipt. - Ashley spurte Lena i går kveld, men hun kunne ikke. Hun skulle bort, smilte du. - Men, Lena du lovte jo at du skulle være med meg og kjøpe en kjole! sa Amanda trist. - Hun kan nok ikke det, svarte du for Lena. Du så påhenne. Hun så på deghelt rød av sinne. - Sorry, må gå, sa du og blunket. Slik er det når din Beste veninne ikke forteller til deg at hun skal flytte. Hun kunne i det minste la være å si det til de andre før du fikk vite det.

 

( du er henne dere ser ansiktet til )

Da det ringte ut etter første time, kunne du høre hylende unger utenfor. Du kledde på deg og gikk ut for å se hva somforegikk. Da du kom rundt hjørnet så du en bil stå der, og at to jenter sto der. Da de så deg vinket de til deg. Du så med en gang at det var Ashley og Selena. - Hei, jenter! ropte du og alle ungene snudde seg. Du sprang mot dem, ga dem en klem og satte deg i bilen. - Chistian har snakket med rektoren din, så du fikk fri, gliste Ashley. - Hei, Selena, smilte hun og tok frem hånden. Du smilte til henne og sa. - Hei, (DN*). Hyggelig og møte deg. - Husk at vi må innom Justin senere da, minnet Selena på Ashley. - JUSTIN BIEBER?!?!!!?!?!? sa du hylende. - Jepp. Vi må kjøre han på en icehockey kamp, lo Ashley. Bilen begynnte å trille forsiktig ut av folkemengden, og dere var straks på hovedveien igjen. - Okey, dette er sprøtt! dette går visst litt for fort formeg. la meg gjøre noen spørsmål for å forsikre at dette ikke er en drøm. Er du kjæresten til min bror Christian, Ashley? sa du. - Ja, smilte hun i speilet. - Selena, er det virkelig deg? spurte du nervøs. - Jepp, det ernok meg. Og JA! vi skal dra og møte Justin. Men ikke vær for kjedelig. Han liker helst litt flørtete, kanskje litt sjenerte men morsomme jenter, blunket Selena. Siden hun har vært kjæresten hanns før, ja han er singel, så vet hun dette. - Det er litt rart at dere to egentlig er så nære venner, sa du. - Ja, men vi er fortsatt veldig nære. Ikke på kjæreste måten, men vi trenger hjelp fra hverandre, smlte hun. - å, se derer han! sa Selena plutselig. Du så han komme ut av en port med sikkerhets vakter bak seg.

 

 


Q - mere?

POSTED BY; Karoline

 

Én kommentar // 12.02.2012  @ 17:33 //Historie - Watch out

#Del 3 Watch out ... Natta del!

Hheia<3 Sitter på iPaden så får ikke skrevet det siste som hendte, men tror dere husker det! Dere gikk ut av rommet til broren din. - tenk at Ashley Benson er kjæresten til broren din! Sa Lena ivrig. - haha, enig. Det er sykt! Dere hadde helt glemmt at dere egentlig var sinnte på verandre, men det føltes godt å ha noen å snakke med. Lena sa hadet og gikk hjem. D du gikk å stellte deg, før du la deg for å sove. POSTED BY; Karoline
Ingen kommentarer // 11.02.2012  @ 23:29 //Historie - Watch out

#Del 2 Watch out - Kort del..

Heisann :)

Takk for kommentarene:)

- WOW!! du har rett! hun er pen, sa hun høylytt uten å tenke seg om. - (DN*)?? hørte dere Christian si. Dere spurtet inn på rommet ditt og gjemmte dere under senga.


Du så føtter komme inn. Da du fikk se hele kroppen sa plutselig Lena. - OSHIT!! det er jo Ashley Benson! du prøvde å få henne til å ti stille. Hun sa de heldigvis ikke noe høyt. - Du har rett!! hvisket du tilbake og tok en ekstra titt opp på henne, før de gikk. Dere så på hverandre og pustet ut. - kom vi lister oss ned og later som at vi kom hjem nå! sa du og dere gikk ned. '' blam'' sa det etter ytterdøren. - HALOOO! sa du og Lena i kor. - Hei, er her oppe, ropte Christian. - Kom og hils på min nye kjæreste, sa Christian. Du så på Lena og sa, - JA!! iiip, det er jo Ashley! dere sprang opp trappen. - Hei Ashley!! sa du og sprang inn på rommet hanns. - Hvordan viste du hva jeg het uten å ha sett meg? sa Ashley. - eh... Internett! , sa du litt nølende. - Internett??!! sa Christian og så på deg. - TULLA DA!! vi så deg når vi sprang opp trappen, smilte Lena. - Kjempe stor fan, smilte jeg og ga henne en klem. - aww! men nå er jeg jo svigerinnen din, smilte hun. - Forresten, jeg skal ut med Selena i morgen og spise lunch. Vil dere være med? smilte hun og så på deg og Lena. - eh.. jeg kan ikke, skal bort, sa Lena og ble litt deppa. - Ja, men LEna kan du ikke pliiiiis være med! Det er jo Selena Gomez!! sa du super hyper. - joa, kan sikkert det, smilte hun.

Mere?


POSTED BY; Karoline

Én kommentar // 11.02.2012  @ 19:33 //Historie - Watch out

#Del 1 Watch out

Heia!

Siden folk har etterlyst ny historie kommer del 1 her :) ♥


Du var på tur hjem fra skolen. - Er du helt sikker på at jeg ikke skal følge deg helt hjem, sa beste veninna de. - Nei! det greier jeg godt selv!! skrek du til henne og begynnte å springe. Du hadde nettopp funnet ut at hun skal flytte, og at hun hadde fortalt det til alle de andre, men ikke deg. Du var hennes beste veninne, men om det hadde vært slikt, hadde hun vel fortalt deg det best?! Det var akkurat det du ikke forsto. Du snudde deg, menns du sprang i full fart. Du kunne se henne stå igjen der å snakke med seg selv helt ute av seg. Da du hadde sprunget et stykke, fannt du ut at du hadde sprunget for langt, og ante ikke hvor du var. Du kunne høre manne stemmer komme bak deg, og du hadde tenkt å springe fremmover, men du var havnet i en blindvei.Du så deg rundt av full panikk. Du kunne se noen søppel dunger som du gjemmte deg under. - Om den kjerringa ringer politiet, er hun død! hørte du en mann si. - Men, det er jo ikke dama sin feil? hun var jo gammel stakkar, hørte du en annen manne stemme si, han hadde litt lysere og pinglete stemme. Du fannt ut at det bare var to menn der. - Vi må finne ut hva vi skal gjøre med personen, sa den mørke stemmen. H_V_A?!?! har de drept noen? er det mordere??!! tankene strømmet inn, og det ble vanskeligere og vanskeligere å holde roen.  Du kunne høre stemmene forsvinne sakte. Du hørte en dør gå igjen. Alt ble stille. Du bestemmte deg å løpe så fort du kunne den samme veien du kom. Eller du skulle iallefall prøve. Da du hadde gått et stykke kom du endelig til et skillt. '' ( ditt gatenavn* )'' sto det på skiltet. Du kjennte deg igjen, og fulgte veien hele veien hjem.

Da du kom hjem, var du gjennom våt og redd. Du var hjemme alene med broren din, men veddet på at han var til en kompis eller noe. - Haloo!! er du hjemme, skrek du høyt, men fikk ikke noen respons. Du pustet lettet ut. Før du gikk inn til badet for å ta et varmt og deilig bad, stoppet du fremmom døren til rommet hanns. Du kunne høre stemmer! Du tittet inn nøkle hullet. Du kunne se en jente. Broren din satt i senga på pcen. Hvorfor hadde han ikke svart deg? du glemmte helt at du var på tur i badekaret. Du sprang ned og tok opp mobiltelefonen din. Du ringte til Lena. - Hei!! svarte en bitter stemme. Du hadde helt glemmt krangelen. - Hei, vet vi ikke er på talefot nå, men kan du plis komme bort hit?? Christian har en jente på rommet sitt! Det endret allt. - SERIØST?!! jeg kommer bort med en gang, men i morgen går vi tilbake til å være sinnte på hverandre igjen! du lo litt før du la på røret. Før Lena kom gikk du opp, byttet klær og tørket håret.

Da det små banket på døra, gikk du og opnet. - Hei, de er oppe på rommet! sa du og dere listet dere opp. - Er du sikker på at det ikke var kompisen hanns? han ligner jo på ei jente! sa hun. Du så på henne og sa, - Nei, for denne jenta var pen! Hun små lo litt før dere fortsatte opp trappen. - Du? Hun ( DN*) virker veldig hyggelig utfra bildene, hørte dere jenta si. Du kunne ikke annet enn å smile. - Hun er det, og vi krangler ikke så ofte. Hørte dere . - la meg se! sa Lena og dyttet deg unna. - WOW!! du har rett! hun er pen, sa hun høylytt uten å tenke seg om. - (DN*)?? hørte dere Christian si. Dere spurtet inn på rommet ditt og gjemmte dere under senga.


 

 

 

Én kommentar // 11.02.2012  @ 16:30 //Historie - Watch out
hits
Design og Koding av Silje Lien.