Forever? - DEL 59 SISTE DEL

"Kan du ikke komme over, så kan vi snakke om det over en middag? Men det er veldig viktig at *DN* ikke ser deg"


Okei, du skjønte nå at ett eller annet skjulte han for deg, og du skulle finne ut hva det var. "hvem snakket du med?" spurte du da du kom ut fra badet. 2hm, ingen?" sa Justin og så rart bort på deg. "Jeg hørte deg, Justin.. Hva skjuler du?" sa du og så kaldt på han. han sukket. "det var....2 startet han, og svelget tungt. "Selena" sa han lavt. Inni deg fikk du sjokk, og det kokte av raseri, men du prøvde å ikke vise det. "åh" sa du kort, uten å se på han. "greit" sa du så, og la deg ned i sengen, og Justin kom ved siden av deg, og la seg tett intil deg, og hvisket dg i øret; "det er ingenting mellom meg os Selene. Det er deg jeg vil ha. Du vet det?" Det kilte når han sa det, bødet ved øret og i magen. "jeg vet det" sa du mens du snudde deg. Du kysset han på leppene, før dere sa natta og slukket lyset.

NESTE DAG:
Du våknet opp uvanlig tidlig, klokka 09.00. Du gjespet og så ved siden av deg, og da hadde Justin allerede fått seg på beina. Du så deg litt rundt. "Justin?"sa du høyt, men ingen respons. Du reiste deg opp og gikk bort til bordet, der det lå en lapp. "*DN*"  stod det på den. Du brettet den opp, og leste. "når du leser dette, er jeg antagelig ikke på lugaren.. men ingen grunn til bekymring. Jeg er i gode hender, og du trenger ikke lete etter meg, jeg kommer til å være borte 2-4 timer.. For din egen skyld ville jeg holdt meg på lugaren inntil jeg er tilbake :-) kos og klem, Justin xxx" stod det på lappen. "for din egen skyld ville jeg holdt meg på lugaren inntil jeg kom hjem"?du lurte veldig på hva den gutten der surret med.. Du ville bare finne han. Finne han og ferske at han var utro med deg og Selena. "kan ikke du komme over så vi kan  snakke om det over en middag?" hadde han sagt.. Snakke om hva? Forholde dems? At han skulle droppe deg for Selena? Du var så utrolig nærvøs, før det slo deg det han sa til deg i går kveld.. Du smilte litt, og bestemte deg for å la det være - du ville ikke dumme deg ut en gang til.

Etter 3,5 timer kom Justin tilbak. "hei!" sa han entustiastisk. "åssen var det på date med selena?" sa du kaldt, uten å se på han. "DATE?! Jeg ville aldri gått på date med Selena, *DN*! Ikke tro det!" sa han og møtte deg i en klem. "men hvorfor var dere ute å spiste da?" hulket du inn i bryste hans. "det... det kan jeg ikke si enda." sa han og kysset deg på hodet. "Nei, nettopp fordi du på pønske ut ett bra argument fr at det skal virke som dere ikke var på date!" sa du og trakk deg fra han. Øynene dine var helt rødsprengt, og du la deg ned i sengen med dyna trukket godt over hodet. "*DN*, hvis du har litt tolmodighet så skal ejg bevise deg at det ikke er noe mello meg og Selena! Jeg skal vise deg hva alt dette har dreid seg om, bare vent! Ting tar tid!" hørte du Justin sa, med gråtkvaldt kjær i stemmen, før en dør ble åpnet. Så lukket. Du reiste deg opp, og tørket vekk sminken som hadde rent nedover, da du la merke til enda ett brev. "ta på deg noe fint og møt meg ved resepsjonen klokka 20.00, Justin" Du så på klokka, og den var seks, så du gikk i dusjen, og fant fram noen fine klær.

Etterhvert nærmet klokka seg 20.00, og du bevegde deg ned mot resepsjonen, der du ble møtt av en dame med et stort smil. "hei" smilte hun. "hei" sa du tilbake. "Du er *DNogEN*?" sa hun så. "Ja" smilte du. "Jeg skulle be deg gå ved tuppen av båten" smilte hun, og ga deg et bilde av Justin. Du smilte fr deg sev, og gikk mot fronten av båten. Det blåste litt ute, og du var litt kald. etterhvert kom du til fronten av båten, der Justin stod. Du stoppet et par meter unna, og smilte, før du gikk tett inntil han. "glad du kom" smilte han, og tok et skritt unna deg. Du smilte søtt til han, og beit deg selv i leppa. utsiiktev fra båten var utrolig fin, og romantisk. Justin tok hånda i lomma og dro opp en svart liten boks. Han satte seg ned på huk, og åpet boksen. Du fto å måpte, og tårene begynte å renne. "*DNogEN*. Vil du gifte deg med meg?"


da var historien min ferdig!
vil gjerne høre hva dere syns om den :) og kanskje jeg starter på ny historie om en stund, vi får se :) 

håper dere likte historien min, og takk for alle de fine tilbakemeldingene jeg har fått! :-)

 

Forever? - DEL 58

"Eh, hallo?" sa en lys jentestemme. Justin dro den fort ut av seg, og heiv seg etter klærne sine.. 


Justin hadde fort fått på seg klærne og jeg gikk inn på badet med mine for å kle på deg. "uh, jeg hørte høy stønning, har det skjedd noe?" hørte du en jente-stemme si. "eh, nei, jeg.. jeg bare slo foten borti bordet"  hørte du Justin si. "oki" sa hun. "vent... er ikke du Justin Bieber?" ropte hun nesten. "jo" "ææææ! Kan jeg få et bilde og en autograf?!" "klart" du hørte mange bildelyder. "tusen takk" sa jenta, og døra ble lukket igjn. Du gikk ut fra badet. "hvem var det?" spurte du. "å, bare en fan" sa Justin og gikk bort til deg. "jeg er lei meg for at vi ble avbrytt" sa justin romantisk. "vi kan alltids ta det igjen, Justin" smilte du, og han lo litt. "Men..." startet du. "nå vil jeg ut å se i butikkene som er på dette cruise!" smite du og tok opp lommeboken. "skal du være med?" smilte du. "Jeg kommer kanskje senere. Har en del ting eg må gjøre" smilte Justin. Du nikket og smilte tilbake, av ren nysgjerrighet, før du gikk ut...

Det var helt fantastisk fint i båten, du gikk å beundret alt du så! og kjøpte deg et par nye sko.. Du bevegded deg oppover ot lugaren igjen, og ad du kom utenfor, låste du den opp og gikk inn der du så Justin i telefonen med mange papir rundt seg. "hei" sa du. Justin så opp, og heiv sg over alle papirene og dataen for å legge det bort. "jeeg må legge på, fort. Hade!" sa Justin inn i røret, og la det fra seg. "hva skjer?" sa du skeptisk. "ingenting" sa Justin fort og kom bort til deg. "okei" sa du og så rart på han. Han tok hånden din og kysset deg på kinnet. Du smilte søtt. "skal bare på do en tur" sa du og gikk inn på badet. Du så deg i speilet en stund, før du hørte Justin i telefonen; "Kan du ikke komme over, så kan vi snakke om det over en middag? Men det er veldig viktig at *DN* ikke ser deg"


hvem tror dere at Justin snakker med, og hva snakker de om? :)
Jeg kommer til å avslutte historien enten neste del, eller etter der. hvertfall snart.
det KAN hende jeg starter på ny historie, men trenger en pause fra blogginh nå :)

Forever? - DEL 57 PERVERS DEL

TIL ANONYM: Justin og Selena har slått opp for lenge siden :p

og husk, hvis du ikke vil lese perverst, så er den delen det er perverst skrevet med utheved skrift :)


Dere kom ombord på cruise, og da dere kom inn på lugaren fikk du sjokk over hvor fint det egentlig var!


"wow" mumlet du. Du satte kofferten din fra deg, og satte deg ned i sengen, og om ikke lenge kom Justin ved siden av deg. Han så drømmende på deg, og lente seg sakte mot deg. Du tok hånda rundt nakken hens, og smilte før leppene deres møttes. Justin la dere ned i sengen mens han kysset deg, og han vrei litt på seg så han lå oppå deg. "Justin" mumlet du under kyssingen. "hm?" sa Justin. "Skal vi ikke gå å spise først? Jeg begynner å bli litt sulten" smilte du. "Greit det" smilte Justin og gikk av deg. "skal bare skifte" sa du og gikk inn på badet for å skifte til noe litt finere.

Photobucket

//toppen, singleten og smykket

Du gikk ut til Justin igjen. "nydelig" smilte han. Du fniste, før du letet i kofferten etter de brune skone dine.

Du og Justin gikk ned til den luksuriøse resturanten, og siden det var mest sånne rike og gamle folk, var det ikke så mange som brydde seg om at Justin Bieber var på båten.
Uansett, der spiste dere mette, og det var på tide å gå opp på lugaren igjen. Justin var snar med å komme sette deg ned i sengen. Du lo, før du gikk mot han...

Med en gang du kom, møtte han deg i et vått og deilig kyss. Han lente seg bakover, og du fulgte etter, helt til dere lå nede på madrassen. Kyssingen gikk fort over til inntenst klining, og du merket at Justin var veldig ivrig. Han tok hendene sine under genseren din, og dro den fort av, før han gjorde det samme med singletten under.Han befølte rompa di litt, før han åpnet knappen på shortsen, og ikke lenge etter lå den på gulvet den også.. Dere ruller rundt så Justin lå oppå deg, og du vrei fort av han t-skjorta han hadde på. Du befølte han nedover magen, helt ned til buksekanten. Du åpnet knappen på buksa hans mens dere fortsatte å kline. Du dro den sakte av, men Justin var så ivrig at han bare dro den av. Du lo innimellom klininga, før du lekte med fingrene over bokserkanten hans. Du dro bokseren fordiktig ned, og da den havnet på gulvet, masserte du den hardt. Justin stønnet, og måtte ta en pause fra klininga for å få pustet ordentlig. Dere rullet opp igjen, og du bevegde deg nedover kroppen hans. Da du kom ned, tok du den stive penisen inn i munnen din, og sugde han fort. Etterhvert kom du opp til annsiktet hans igjen, og kliningen fortsatte. Justin tok bak ryggen din, og åpnet bh-en din fort. Den sklei nedover armene dine, og du heiv den på gulvet. Justin maserte puppene dine litt, før han skle hånden sin nedover den bare magen din, og han stoppet ved trusekanten. Etterhvert dro han den av, og kilte rundt klitorissen din (han var aldri nær selve tingen). Det begynte å trege deg litt, og jeg tror Justin merket det, for ikke lienge etter hadde han hvertfall tre fingre inni deg. Du stønnet høyt, før han dro dem ut. Han dro på seg kondomen og pustet tungt ut. "Klar?" sa han. Du nikket og smilte, før du skjente noe hardt komme inn i deg. Du stønnet utrolig høyt denne gangen. Etter at dere hadde holdt på en stund, skjente du at den begynte å bli mykere og mykere. Men plutselig banket det på døren. "Eh, hallo?" sa en lys jentestemme. Justin dro den fort ut av seg, og heiv seg etter klærne sine.. 


haha, hva tror dere skjer? :)
jeg kommer snart til å avslutte historien, jeg vet ikke hvor mange flere deler det blir.. 

 

Forever? - DEL 56

Jeg sto å stirret, da gutten plutselig så bort på meg og da han så at jeg så tilbake, kysset han henne på hodet, og *DN* trakk seg unna, før hun smilte til han, og sa noe mer..

 


 

TILBAKE TIL DEG:
Dere hadde lett i ca. en halv time nå, uten å funnet ham.  Du snudde deg mot Fredrik, som gutten het. "Det ser ut som vi ikke finner han." sa du, mens du gråt. "Shh, det går bra!" sa Fredrik og åpnet armene sine, og tok rundt deg. Du klemte ikke særlig tilbake. Akkurat nå ville du bare bort fra han. Du følte deg ikke særlig vel med han heller. Plutselig skjente du at han kysset deg på hodet, og du trakk deg fort unna. "ehm, hdae" mumlet du før du gikk. Du satte deg ned på en krakk og la hodet ned i armene, og lot tårene rende på.
"hva har skjedd med deg?# hørte du en mannestemme si. Justin? Du så opp, og der stod en politimann. Du hulket. "Er det du som er *DN*?" sa han sjokkert. Du nikket. "Kom, Justin venter på deg" smilte han. Du så opp på han, og smilte takknemmelig.  Han rakte deg hånden og hjalp deg opp, før han førte deg bortover til Justin. "JUSTIN!" Ropte du da du så han. Du løp mot han, og han møtte deg i en diger klem.
"Hvem var egentlig han gutten du var med?" sa Justin helt ut av det blå da dere var på vei inn til cruise. "åh ja, han skulle hjelpe meg med å finne deg, og etterhvert ville jeg bare bort fra han fordi jeg ikke følte meg helt vel når jeg var med han" sa du uten å se på Justin. "så da jeg skulle gå ville han ha en klem. Og jeg tenkte; en klem er ikke så mye, men da jeg skjente at han kysset meg på hodet trakk jeg meg fort fra han. Han ville bare trøste meg fordi jeg gråt utrolig" sa du, og denne gangen så du opp på Justin. Han smilte, med en tåre i øyenkroken. "elsker deg, jenta mi" nærmest hvisket han. Du smilte. "elsker deg og" sa du, før du lente deg opp og kysset han fort på leppene. Han grep tak i hånda di, flettet dem sammen, mens den ene tommelen hans strøk deg på overhånda.


Dere kom ombord på cruise, og da dere kom inn på lugaren fikk du sjokk over hvor fint det egentlig var!

jeg starter kanskje ett maraton i morra, so stay turned :)
mer?♥ 

Forever? - DEL 55 FORTSATT KORT DEL

Men da så du.. det var ikke Justin du hadde dratt med deg gjennom folke mengden, men en fremmed gutt på din alder.. Hvor er Justin?!


"Oi, unnskyld, jeg, jeg trudde du var kjæresten min" sa du, og rødmet litt. "åh, det gjør ikke noe. Det er greit å bli forvekslet med kjæresten til en så fin jente som deg" sa han og så drømmende på deg. Du så rart på han, før du snudde deg, og så deg forvirret rundt. "Kan du hjelpe meg å finne Justin?" sa du til gutten. "Justin Bieber? Er det du som er kjæresten hans?" sa han sjokkert. "uhm, ja" smilte du. "Du burde dumpe han for meg. Han fortjener ikke en SÅ fin jente som deg" sa han. Du så stygt på han, selvom du tok det til deg også. Men ingenting skulle komme mellom deg og Justin igjen. selvom.. det på en måte var mange mennesker mellom dere akkurat nå, men.. agh, glem det. "Men vil du hjelpe meg?" sa du igjen. "gjør hva som helst for å henge med deg" smilte han flørtende til deg. Du himlet med øynene, og begynte å rope etter Justin.

JUSTINS POV:
Jeg stod ved politiet og forklarte hva som hadde skjedd, mens mange jenter stod rundt meg og skreik. Jeg så meg rundt for å se om jeg kunne se *DN*, men jeg så henne ikke. 
Jeg begynte å bli engstelig for *DN*. Etter noen minutter med vennting så jeg *DN*. Jeg smilte stort og skulle til å trenge meg bort til henne, da jeg så hun snakket med en gutt. Hun sa noe,  men jeg hørte ikke hva, men etterhvert så jeg bare at gutten åpnet armene sine, og *DN gikk inn i dem i en diger klem. Jeg sto å stirret, da gutten plutselig så bort på meg og da han så at jeg så tilbake, kysset han henne på hodet, og *DN* trakk seg unna, før hun smilte til han, og sa noe mer..


jaja, korte deler veldig ofte nå,  men klarer virkelig ikke skrive lenger.. skal prøve, men dette var siste del for idag :)
mer?♥ 

Forever? - DEL 54 KORT DEL

Du lo litt. "Hard jobbing siden jeg kom hjem igjen" smilte du, og du så at tårene samlet seg i øyenkroken til Justin. Han likte virkelig gaven!

 


"Hei, Justin. Etter at jeg kom hjem, har jeg hvert ute hos folk og klippet plenen, osv. for å tjene penger til denne gaven. Og på magisk vis har jeg fått råd. Vel, jeg ville gi deg noe spesielt siden vi har gått gjennom så mye, og jeg tenkte at vi burde bare ta en avslappende tur, så jeg har spart opp til en tur på et cruise ship for to. Vi drar om en uke, og cruise drar fra Oslo, og det varer i 5 dager. Glad i deg, xoxo Justin" stod det på kortet, og det var med et bilde av cruise."Det er fantastisk" sa Justin og så ned på papiret. Du bare smilte, og Justin lente seg mot deg og kysset deg ømt på leppene. Leppene deres bevegde seg i takt, og kyssingen gikk sakte over til klining.

FIRE DAGER SENERE:
Du begynte å pakke, og etterhvert hadde du pakket klart. Du tok kofferten ned i gangen og la den i bilen til Justin. Du tok vesken din og pakket mobil osv ned i den..

NESTE DAG:
Du tok på deg noe fint før du slang vesken over skulderen og gikk ut i bilen med Justin,  
//Toppen og håret

Dere ko fram til Oslo, og det var fullt av folk her, og enda mere kaos. Du tok tak i hånda til Justin og dro dere gjennom folke mengden. Dere kom dere litt vekk fra mengden. "åh, endelig" sa du og snudde deg mot Justin. Men da så du.. det var ikke Justin du hadde dratt med deg gjennom folke mengden, men en fremmed gutt på din alder.. Hvor er Justin?!


 hehe, mer?♥

vet det er mange korte deler fortida, men kommer nok en del til idag :)

Forever? - DEL 53 KORT DEL

"Jeg elsker deg, Justin" sa hun mens hun så meg inn i øynene. "Jeg elsker deg også" sa jeg, og kysset henne enda en gang, før vi gikk hånd i hånd hjemover..


3.JULEDAG - DAGEN DERE DRAR HJEM:
"Hade Pattie!" sa jeg og ga henne en stoor klem. "Hade, håper dere snart kommer på besøk igjen!" ropte hun etter oss. Jeg smilte varmt til henne og satte meg inn i bilen til Justin. Justin skulle kjøre oss til flyplassen.
Etter en stund kom vi fram, og vi sto på gaten vår. "lov meg at vi ikke går fra hverandre igjen, okei?" sa du til Justin og så han rett inn i øynene. "jeg lover" sa han, og kysset meg lidenskapelig på leppene.'

"hade" sa du, mens du holdt handa hans. "hade, jenta mi" smilte han. Du ga han en lang, god, stor klem, før du tok kofferten din og gikk om bord i flyet. Du satte deg ned i flysetet og så ut vinduet. Du så rett på Justin som stod nedenfor flyet, mens han vinket til deg. Du vinket tilbake og sendte et slengkyss, før flyet lettet, og du var på vei hjemover til kalde Norge..

1 MARS NESTE ÅR:
Idag skulle du møte Justin. Det var jo uansett bursdagen hans, så.. Du tok på deg noe fint, for så å gå ut å kjøpe gave. Det var litt varmt ute, så du tok på deg noe lett no.

 
 
//Bare singleten er stram 
 

Du gikk ut mens du undret på hva du skulle kjøpe. Du ville gi han noe spesielt. 19 år... Da du sto inne på dressmann fant du en PERFEKT gave! 

SENERE:
"Justiiiin!" sa du og hoppet opp i armene hans. "åssen har du det?" sa han og holdt hardt rundt deg. "bra! Og gratulerer med dagen!" sa du og kysset han mykt på leppene. "Jeg har e gave til deg, sa du, og ga han et brev. "*DN*, åssen ahr du fått råd til dette?!" braste han ut. Du lo litt. "Hard jobbing siden jeg kom hjem igjen" smilte du, og du så at tårene samlet seg i øyenkroken til Justin. Han likte virkelig gaven!


hva tror dere 'du' ga til Justin?

vet,vet.. kort og kjedelig del. OG DERE, VIKTIG...: Imorra skal jeg på tusenfryd, klokka 8, kommer hjem halv 7. blir ikke blogging da. Tirsdag skal jeg feire bursdag MEN skal prøve å skrive en del til dere. FLER ENN MEG SOM SKAL PÅ TUSENFRYD IMORGEN? :) ser virkelig fram til å møte en eller flere av dere fantastiske lesere! :)

Forever? - DEL 52 kort del

Ordene henne ga meg hjalp meg veldig mye. "greit. Jeg skal snakke med *DN* nå" sa jeg, veldig selvsikker. "ehm, *DN* og moren hennes er ikke her nå.." sa mamma. HADDE DEM DRATT?!


FORTSATT JUSTINS POV:

"HVA, har de dratt hjem?!" braste det ut av meg. "hæ? å, Justin, du misforstod. Dem har ikke dratt, men *DN* trengte bare å lufte tankene sine litt, og moren ble med henne. De kommer nok hjem snart" sa mamma, og jeg pustet lettet ut. "daså" sa jeg fort før jeg gikk inn på rommet mitt. Jeg lukket døra, og så en lapp ligge på senga mi. Jeg tok den opp og leste den.

"Til Justin. Daten vi hadde i kveld ble snudd helt på hodet. Bokstavelig talt. Du har misforstått meg Justin.. Du dro ordene ut av sammenhengen og gikk før jeg fikk forklart resten, og vel.. Jeg vet ikke om jeg klarer å si det til deg, så derfor skriver jeg dette. Men det har seg sånn at jeg liker deg utrolig godt, har alltid gjort det, og vil alltid gjøre det. Men jeg vil ikke ha tatt deg tilbake fordi jeg er redd for at det vil skje igjen. At du vil dra fra meg igjen. Og derfor har jeg ikke villet snakke med deg, jeg ville egentlig bare glemme deg, men det gikk ikke, fordi du har en helt spesiell plass i hjertet mitt. Og på daten var jeg utrolig nærvøs, men de tankene gikk over med en gang jeg begynte å prate med deg. Justin, det er som om jeg har blitt forelsket i deg som om det var første gang. Jeg klarer nesten ikke se på deg, fordi da begynner jeg bare å gråte ved tanken på hvor mye jeg savner deg. Savner å kysse deg, klemme deg, holde deg, kalle deg min. Vel, Jeg vil gi deg en ny sjanse, Justin, fordi jeg stoler på deg. Og jeg håper du stoler på meg og. Jeg kommer aldri til å droppe deg for noen ting. Du er livet mitt, Justin, Ikke glem det.. Hilsen *DN*"

Tårene mine randt, og jeg la fra meg kortet på senga, før jeg løp ut i gangen "Hvor skal du?" sa mamma, mens jeg tok på meg jakke og sko og var på vei ut døra. "Ut" sa jeg fort og sprang ut. Jeg stoppet opp og så meg rundt. "DN?!" ropte jeg. Jeg ropte en gang til, men ingen respons. "Justin?" hørte jeg noen bak meg si. Jeg snudde meg med et smil om munnen. "*DN*?" sa jeg mens jeg snudde meg. "ÆÆÆÆ,DET ER JUSTIN BIEBER!!!" ropte hun etterhvert. Bare en fan. Jeg kom meg vekk fra henne etterhvert. "*DN* SVAR MEG!" ropte jeg. Det gikk noen sekunder, før noen ropte tilbake: "JUSTIN?". Det hørtes ut som *DN* sin stemme. "*DN*, hvor er du?" ropte jeg og så meg rundt.. Oppi bakken så jeg en person stod å vinke, og kom løpende mot meg. *DN*. Jeg løp mot henne, og da jeg kom nær hun, løftet jeg henne opp og snurret henne rundt. Jeg satte henne ned og holdt henne hardt inntil meg. "Unnskyld for alt" sa jeg lavt. "Justin. Jeg er over det, du trenger ikke ta det opp lenger" sa *DN* og så meg rett inn i øynene. Hun lente seg mot meg og kysset meg følsomt på leppene. Hun er virkelig verdens beste.

Hun trakk seg sakte fra meg, og så meg dypt inn i øynene. "Jeg elsker deg, Justin" sa hun mens hun så meg inn i øynene. "Jeg elsker deg også" sa jeg, og kysset henne enda en gang, før vi gikk hånd i hånd hjemover..

 


Sånn! De fleste av dere ville at dem skulle bli sammen igjen, OG TUSEN TAKK FOR KOMMENTARENE! :)
mer?♥ 

Forever? - DEL 51

Du tok en liten slurk fra glasset ditt, og så bort på rosebaldene rundt. Du så tilbake med tårer i øynene, før du åpnet munnen....


"Justin, du vet vi har hatt en vanskelig stund sammen det siste året, og du vet også at det er vanskelig å ta deg tilbake etter det som skjedde" sa du og stoppet litt opp "jeg skjønner" sa Justin og reiste seg opp, og gikk. "nei, Justin, vent! Det var ikke sånn ment!" ropte du etter han. "Jeg skjønner hva som skjer, *DN*, men jeg vil bare ikke høre det.." sa Justin høyt tilbake, og gikk ut av porten. Hva? Vil han ikke høre at denne daten har forandret alt? Jeg hadde faktisk glemt alt som skjedde da jeg var på daten med han, og hadde blitt forelsket i han igjen som om det var første gang jeg og han snakket sammen.. Jeg ville ha han tilbake nå, men ville ikke han ha meg lenger, eller var de første orda jeg sa litt upassende til sammenhengen? det var så mange tanker som fløy rundt i hodet ditt nå, at du ville bare legge deg ned å dø..
Du tok opp telefonen din og tekstet Justin fort: "Du må ikke ta ordene mine ut av sammenhengen, Justin.." sendte du bare. En tåre randt nedover skinnet ditt, mens du så på bordet, rosene, og stolen til Justin som hadde blitt veltet ned på gressbakken. Du la telefonen ned på bordet, og plutselig duret det i den. En melding fra Justin. Du pustet dypt inn og leste meldingen..
"Jeg skulle latt deg gå før vi begge ble såret. Unnskyld" sto det.
"Justin, det har ikke noe med deg å gjøre! Hør på meg! Kom tilbake, vær så snill, så skal jeg fortelle deg alt!" sendte du tilbake. Ikke lenge etter svarte Justin. "Jeg trenger ingen forklaring, *DN*" sto det. "Bare kom om du vil få en helt annen mening om det" svarte du. Du hørte ikke mer fra han, så du bestemte deg for å vente å se om han kom. Du hadde suttet der en stund, og det begynte å bli veldig kaldt, og mørkt.

Du så på klokken, og den hadde blitt 12.35 om natta, så du reiste deg opp, og gikk gråtende fra stedet. Du så på mobilen din. Ingenting. Han kunne vel i det minste sagt at han ikke kom, slik at jeg kunne dratt hjem istedet for å vente på ingenting.. Du savnet Justin mye allerede, og ville bare kalle han din igjen. Men det funket bare ikke. Du følte han var sur på deg. Du følte deg ensom,, og forlatt..
Du kom deg omsider hjem. "Hei" sa du lavt. "E-er Justin her?" spurte du så. "Nei, er ikke han med deg?" spurte Pattie sjokket. "ehm, nei, han dro, fordi,, vel, han misforstod litt. Lang historie. Men jeg trudde han gikk hjem, jeg ventet i to timer på han ved daten, men han kom aldri tilbake" sa du, egentlig ganske bekymret over Justin. "ånei" sa Pattie, og noen tårer samlet seg i øyenkroken hennes. "Ikke gråt!" sa du og ga henne en klem. "Alt kommer til å ordne seg" smilte du til henne. Hun smilte tilbake med tårer i øynene.

JUSTINS POV:
Jeg satt utenfor en café, mens snøen la seg på gatene. Det var egentlig utrolig kaldt ute, men jeg ville ikke hjem nå. Jeg tok opp telefonen og ringte *DN*, men jeg fikk bare telefonsvarer. Hvorfor vil hun ikke ha meg? Hun må snart komme over det som skjedde. Jeg har prøvd i mer enn ett år å få henne til å bli sammen med meg igjen! Oen selvom jeg virkelig ikke vil, så må jeg nesten gi jeg opp. Jeg skal ikke ha mere følelser for *DN* lenger, når hun ikke har noen følelser for meg. Jeg får henne ikke tilbake, og jeg må innse det. Hun har sikkert funnet en anna. Hun tenker nok ikke på meg lenger.. En tåre randt nedover skinnet mitt, og etterhvert kom det bare enda flere.

 

Etterhvert bestemte jeg meg for å gå hjem. Jeg måtte klare dette. Uansett, det er ikke så lenge før dem drar hjem heller. tror jeg... vel, egentlig så håper jeg dem drar snart. Men samtidig ikke. Jeg ville ha *DN* her. Holde henne, kysse henne, sove med henne og gjøre alt jeg vil med henne. Hvorfor er kjærligheten så vanskelig?
Etterhvert kom jeg hjem og jeg åpnet døra. Sakte tok jeg av skoene og jakka, før jeg gikk inn på kjøkkenet. "hei" sa jeg. Mamma snudde seg fort. "JUSTIN, der er du! Aner du hvor redd jeg har hvert!?" nærmest ropte mamma til meg. "Unnskyld mamma, men ting er bare så vanskelig for tiden.." sa jeg. "Jeg vet, vennen, men det hjelper ikke å gråte over det, eller gjemme seg for konsikvensene" sa mamma trøstende. Det var så godt å kunne snakke ut med mamma om alt. Ordene henne ga meg hjalp meg veldig mye. "greit. Jeg skal snakke med *DN* nå" sa jeg, veldig selvsikker. "ehm, *DN* og moren hennes er ikke her nå.." sa mamma. HADDE DEM DRATT?!


 oooh.. haha
DERE? Hva syns dere om at det er så mye drama? Skal jeg utvide det enda mer, eller skal de snart gå tilbake igjen? Deres valg, jeg vil bare gjøre det beste for dere :) 

Forever? - DEL 50 KORT DEL...

Du gikk fort mot han og smilte stort.
"wow, Justin.. detter er fantastisk!" sa du, og fikk tårer i øynene.


Du så ett fantastisk bord med to stoler, og maange mange roseblader som formt some t hjerte rundt. "liker du det?" smilte Justin og tok hånda si bak ryggen din. "jeg elsker det" sa du, og snudde deg mot han. Dere så hverandre rett inn i øynene, og dere lente dere sakte mot hverandre. Leppene deres møttes i et følsomt og romantisk kyss, og mange følelser fløy rundt dere.

Du lente deg fra han, og smilte til han. "unnskyld for alt, jenta mi. Jeg var så dum" sa Justin og så deg rett inn i øynene. "samma her" sa du, og så ned på leppene hans, for så å lene deg en gang til mot han og kysse han en gang til, før han fulgte deg til bordet. Han tok ut stolen, og dro den inn til deg, før han gikk på andre sida og satte seg over deg. En kelner kom med kall champange, og Justin tok den opp. Korken spratt langtlangt opp i lufta, og det bruste litt, før Justin helte oppi glassene deres. 

Kelneren kom etterhvert med en stor tallerken med spagetthi. "Håper det er greit vi deler den?" sa Justin og smilte romantisk til deg. "klart" svarte du og tok en bit i munnen. "Så, er alt bra mellom oss? Kan jeg få en ny sjanse?" spurte Justin etterhvert med mye småprat og latter. Du stivnet litt. Du hadde så utrolig lyst, men... Du visste ikke helt. Du så på han ett par sekunder, og smattet litt innimellom. Du var utrolig usikker, og ikke minst usikker på reaksjonen hans. Du var stille en stund, for å tenke om et par ganger først. "såå..." sa Justin og ventet på svar. "ehm" startet du. Du tok en liten slurk fra glasset ditt, og så bort på rosebaldene rundt. Du så tilbake med tårer i øynene, før du åpnet munnen....


DunDunDuuuuuun...
Hva tror dere *DN* svarer? :)
Sorry for sen del 

Forever? - DEL 49

"Ohshit" sa du lavt. "hva er det, vennen?" sa moren din. "ikke noe" sa du og pirket med gaffelen i maten din. Daten.... Skal jeg bli med?


Du gikk fort opp. Du hadde bestemt deg for å bli med. Kanskje å snakke sammen var akkurat det dere trengte?
Du tok på deg noe fint, før du fikset deg litt finere.

 
 
 

Du gikk ut på kjøkkenet. Du strammet hestefalen litt før du så deg litt rundt. "Du skal på date, ser jeg?" smilte Pattie. Du nikket svakt og smilte mot gulvet.
"vel da trenger du nok denne" fortsatte hun og rakte deg en papirlapp. Du smilte og åpnet den opp.
"Jeg er så glad du ville gå på date med meg, for nå er det forsent å snu :)
Du har jo ikke fått vite hvor det er enda, og det skal du ikke heller. Du må nemlig finne meg!
På veien kommer du til å støte på lapper som viser deg veien, helt hit, hvor jeg sitter nå..
Den første gåten du må løse, går som så:
Vi får gode kaker, som en mann baker, men hvor baker han?"
Leste du inni deg. Du smilte og gikk ut i gangen. Du tok på deg de brune ugsene dine, og slang den grønne jakka de på deg og løp ut. Du gikk nok så fort bort til bakeren. "Hei, du må være *DN*?" smilte  bakrenen. "ja" smilte du. "Du er en heldig jente" smilte han og ga deg en lapp. Du leste den fort:
"Så dårlig ann som vi lå, skal du blomster få"
Du gikk bort til blomsterbutikken, og så at det hang en lapp på en av blomstene.
"En rose til deg, fra meg.
Snart har du funnet meg, men enda er det én vei, men hvor skal den gå? hm, tror vi trenger et kart."
Du smilte, og lurte utrolig på hva dette var fornoe. Du gikk bort i souvernibutikken og gikk bort til kassa, der lå det et brev med navnet ditt på. Du leste det.
"Snart er du framme, men hvor er jeg? Du må tenke tilbake i tid..."
Du undret litt over det brevet, men så kom du på, KART, du snudde deg og gikk mot kartene, der det sto en mann,og smilte mot deg. "Her har du et kart. Følg den lilla veien, og du finner kjærligheten i ditt liv" smilte han. hmh... du fikk et kart og så en lilla vei føre opp til et sted du aldri hadde hvert før. Du fulgte veien og kom til et avspærret område. "Har du kartet`?" sa vakten. Du ga han kartet, og du ble sluppet inn. DU fulgte veien oppover, og møtte Justin sitt blikk på toppen av gresshaugen. Du gikk fort mot han og smilte stort.
"wow, Justin.. detter er fantastisk!" sa du, og fikk tårer i øynene.


Hva tor dere *du* får av Justin? :)
siste del for idag, kjære lesere :)

Forever? - DEL 48

"Uh, greit" smilte du. Du skiftet til soveshorts og en singlet og gikk inn på Justin sitt rom der Justin lå i senga si. "Justin?" sa du skeptisk og så rart på han.

 


"Umh, hæ?" mumlet Justin. "Hvor skal jeg liksom sove?" sa du. Han hadde ikke lagt ut madrass eller noenting til deg. "uh" sa Justin og satte seg opp. "Det har seg sånn at.... bestemor og bestefar trengte dem fordi dem skulle ha en sånn julefeiring og trengte madrasser.. og da lånte de alle våres, så... Du må nok sove i samme seng som meg" sa han, og klødde seg i hodet. "oh" sa du kort. Du valgte å ikke bry edg. Prøve å vise han at du hadde kommet over han. "Får ejg ikke dyne og pute da?" sa du, og så dumt på han. "Oh, jo, are vent litt." sa Justin og løp ut av rommet, og kom omsider tilbake med en dyne og pute i hånda. "her" sa han og rakte dem til deg. Du tok de imot og la deg klistret inntil veggen. mens Justin kom vedsiden av deg. Dere holdt en god avstand mellom dere den natten.

Neste dag våknet du relativt tidlig, og reiste deg sakte opp, da du skjente noe skli nedover magen din. Du så ned, og det var hånda til Justin som hadde lurt seg over deg inatt, uten at du merket noe. Du så stygt på han mens du snerret lavt. Du gikk inn på badet og satte håret i en høy hestehale. Du gikk tilbake på romemt og lette etter noe å ha på deg. Du noe lett, og tok det på deg.//BUKSA
"hei vennen" sa moren din da du kom inn på kjøkkenet og satte deg ned. "hei" sa du kort. "sovet godt?" spurte hun. "joa" smilte du, før du fikk en talerken med egg og bacon. Ikke lenge etter du ahdde fått tallerkenen, kom Justin ned og satte seg over deg. Han fikk egg og bacon han og, og han så på deg veeeldig ofte merket du... Men du brydde deg ikke om det. Han får se på deg om han vil. "Ohshit" sa du lavt. "hva er det, vennen?" sa moren din. "ikke noe" sa du og pirket med gaffelen i maten din. Daten.... Skal jeg bli med?


ja, vet, kort del, men kanskje det kommer en til :)
Tror dere *DN* blir med på daten? :)

 


Forever? - DEL 47

Jeg så *DN* så stygt på moren sin, og mimet noe som 'mamma...' jeg så nedover den perfekte kroppen til *DN*, og beit meg svakt i leppa. Plutselig reagerte *DN* og gikk opp trappa. Jeg så rart på mamma, men valgte å ikke gå etter henne. 


JULAFTEN KVELD: I DITT SYNSPUNKT

Du gikk opp og tok på deg den nydelige blondekjolen du hadde kjøpt. Du gikk inn på badet for å fikse håret og sminken. DU åpnet døra sakte, og der sto Justin for å fikse håret. Du brydde deg ikke særlig om han akkurat nå. "Ehm, skal bare fikse håret" sa du og lukket igjen døra. Du så at Justin så nedover kjolen din, og nedover de bare, brune beina, før han så tilbake i speilet. Du startet med å sminke deg fint, og fikset håret til et litt avansert hårfrisyre.//NEDERSTE RAD I MIDTEN (det brune håret i hestehale ting..)

Da du var ferdig dreiv Justin fortsatt på med sitt hår. Okei, han hadde drivd å fikset det liksom nesten en time nå.. DU begynte å lure på om han brukte lang tid med vilje.. Du så deg i speilet, og rettet litt på frisyren, før Justin så deg rett inn i øynene, men han snudde seg fort vekk. Du tok opp someday-parfymen din, for å egentlig vise litt at du fortsatt brydde deg om han. DU sprayet to sprut i nakken, og la den ned i sminkebaggen igjen. Du satte deg ned på dolokket og tok på deg de nye skoene dine. 

Du gikk ned, og Justin kom like bak deg. Moren din og Pattie satt klar med juleribba på bordet. Du satte deg ned, og Justin satte seg over deg. "Først og fremst vil jeg si tusen takk for at dere kom hit i kveld, det er utrolig koselig å ha dere her" sa Pattie og smilte til alle sammen. Justin smilte tilbake, før han så på deg om smilte. Du smilte smått tilbake, mens du så ned i bordet. Jeg skal love meg selv EN ting. Jeg skal IKKE falle for den drittsekken igjen... tenkte du mens du så ned på den tomme talerknen din. "Vær så god" smilte Pattie, og dere forsynte dere godt med amt, før dere gikk ut i den stooooore stua, med det stoooooore juletreet. Under Juletreet lå det en del pakker, og du satte deg ned i soffaen. "Justin, kan ikke du hente pakkene?" sa Pattie. Justin reiste seg opp, og tok den første pakken. "Til *DN* fra mamma" leste Justin høyt, og ga gaven til deg. Du smilte og åpnet den sakte. Da du åpnet den dro du fram en sykt søt topp med åpen rygg. "Tusen takk mamma"# sa du og ga henne en klem. "Okei, neste pakke" sa Pattie, veldig anspent. Du lo lavt. "Til Justin, fra *DN*" smilte Justin, og satte seg ned. Han åpnet pakken. Du håpet han likte den... Du brukte lang tid på å finne den. Jeg mener, hva skal man gi til en gutt som har alt? "Det var sykt SWAG!" sa Justin med den søte stemmen sin. "Tusen takk *DN*!" sa Justin og ga deg en klem. Du klemte smått tilbake, selvom du ikke ville. Justin satte gaven sin forsiktig ned, lent mot soffaen.

//Gaven til Justin (det er et skateboard hvis du ikke så det, haha)

"Okei... Til... *DN* fra Justin" smilte Justin. Wow.. Skulle du få gave fra han og..  Justin ga deg gaven, og du leste kortet inni deg.
"Okei, dette virker kanskje litt rart, men du aner ikke hvor mye jeg har savnet deg, alt jeg har tenkt på er deg. Og, ja, du har sikkert fått vite om den nye kjæresten min? Vel, jeg ble sammen emd hun bare fordi hun minnet meg så mye om deg. Alltid når jeg var med henne tenkte jeg på deg. Det var bare to ting som var forskjell. 1. Hun var definitivt ikke like pen som deg, og jeg var ikke like forelsket i henne, som jeg var i deg. 2. Hun var altfor klengete, DU var perfekt, jeg vil sånn ha deg tilbake! Så, jeg har to gaver til deg. Den ene er det ikke sikkert du blir glad for, eller vil ta imot i det hele tatt, men det er en invitasjon til deg på en date med meg. Så vi kan få snakket om problemene våre. Håper virkelig du blir med. I morra kveld, hjemme her, mens mamma og din mor er ute. Den andre ligger innpakket, håper du liker den. Og jeg håper dette kortet har fått deg til å innse hvor mye jeg svaner deg, og hvor mye jeg fortsatt elsker deg. xoxo Justin <3"
Du tørket en tåre, og åpnet papiret, og du fikk sjokk da du så gaven! "JUSTIN!!" ropte du og tårene kom tilbake. Du heiv deg rundt halsen hans. "Den er nydelig! Det må ha kostet deg en formue!" sa du i klemmen. Det var en lang klem. En litt for lang, for etterhvert skjente du noen lepper som satte seg på kinnet ditt, og du trakk deg fra han, og så på den nydelige gaven.

 

Det begynte å bli nok så sent, og du og Justin gikk opp. "Ehm, vi har egentlig ikke noe ordentlig gjesterom her, såå du må sove på rommet mitt." sa Justin. Ingen gjesterom? Huset er jo gigantisk! Hva er alle de andre rommene da? Men jaja. "Uh, greit" smilte du. Du skiftet til soveshorts og en singlet og gikk inn på Justin sitt rom der Justin lå i senga si. "Justin?" sa du skeptisk og så rart på han.


hva tror dere det er?:) okei, skal prøve å poste en del til dere hver dag, men blir ikke blogging i helga, siden da drar jeg til campingen :) og tirsdag skal jeg feire bursdag, på torsdag skal jeg i bursdag, og hjkelpe til med å stelle istad en bursdag. haha, men vi får se hva vi får til :) 

 

Forever? - DEL 46

"Justin kommer ikke før på julaften" sa Pattie til deg. Du nikket smått, og smilte for deg selv.

JULAFTEN:

 


Du stod opp  og tok deg en rask dusj. På morninga tok du bare på noe lett, siden du reget med at dere bare skulle kose dere inne. (jeg skriver etter norske juletradisjoner siden jeg ikke vet åssen det er i Canada) 


//bare med en hvit blondesinglet under den igjen..

Du gikk ned i stua mens du satte opp det våte håret ditt i en hestehale. Du så fort inn i tv-stua og så Justin sitte å se på tv. Du snudde deg fort bort og gikk inn på kjøkkenet til moren din og Pattie.

JUSTINS POV:
Jeg hørte noen komme ned trappa, og jeg snudde hodet smått. Der så jeg *DN* gå inn mot kjøkkenet, OG GUD SÅ FIN HUN VAR! Hun har aldri hvert så fin som det hu var akkurat nå, og jeg gledet meg inderlig til i kveld. Jeg slo av tv'en og gikk inn på kjøkkenet. "hei" sa jeg og smilte til *Dn*. Hun snudde seg og så nedover meg, men svarte ikke. "Å, du må være Justin, *DN* har fortalt så mye om deg!" sa en annen dame inne på kjøkkenet, som tydeligvis var moren til *DN*. Jeg smilte stort og hilste på henne. Jeg så *DN* så stygt på moren sin, og mimet noe som 'mamma...' jeg så nedover den perfekte kroppen til *DN*, og beit meg svakt i leppa. Plutselig reagerte *DN* og gikk opp trappa. Jeg så rart på mamma, men valgte å ikke gå etter henne. 


hva tror dere skjer på kvelden? :) *DN* tilgir snart Justin, ceep calm;)

siste del i dag

Forever? - DEL 45

Han skulle få dere to til å bli sammen. Men har han snakket til deg? Nei..


Du valgte å ikke bry deg, så du gikk ned i stuen der moren din satt.
"Hei" sa hun uten å se på deg. "Hei" sa du rart tilbake. Hun kastet et glimt opp på deg, og hun så bekymret ut. "Hva er det, mamma?" spurte du og satte deg ned ved siden av henne med et rart annsiktsutrykk. "Vel..." startet hun. "Okei, vi skal til Canada i julen" sa hun. "Så?" sa du og vrei øyenbrynene dine i en rar stilling. "Vel, og... på bittelille julaften så er vi bedt til å sove over hos Pattie, helt til 3.juledag," sa hun og så på den svarte tv'en. "Uhm," sa du usikkert, og prøvde å finne en behageligere sittestilling. "Justin skal vel ikke være der?" sa du og så bort. "Jeg er redd for det" sa hun fort. Så ble det stille.

 

Okei, hva er det e\jeg er bekymret over i det hele tatt? det er ikke jeg som har driti meg ut her.. Alt er Justi sin feil.. sant? tenkte du når du lå i sengen. hmh.. 4 dager til avreisen til Canada, en dag å shoppe på, for så å dra til Justin Bieber sitt hus, og tvinges til å snakke med en gutt du rett og slett hater nå? Agh..

4 DAGER SENERE: AVREISEN TIL CANADA:
Du hadde pakket kofferten til verdens verste jul noen sinne.. Du gledet deg ikke en smule... Alt var abre negativt med å dra. Og hvorfor i helvette sa moren din ja, når hun visste at du var sur på Justin?
Uansett, dere satt på flyet,og omsider landet dere trygt i Canada. Da du steg ut av flyet, skjente du en faktisk god følelse. Du tok opp capsen din fra baggen, og satt den på hodet...

//det du hadde på

Du hadde shoppet rundt i nesten hele dag, og hadde funnet den PERFEKTE julekjolen! 
Du kom inn på hotellrommet, og dro fram alt du hadde kjøpt for å vise det til moren din.
"Også, den jeg var MEST fornøyd med! Det er kjolen jeg skal bruke på julaften, den er syyyyyyykt fin!!" sa du, og sprellet med armene overalt. Du fiklet en stund nede i posen for å finne kjolen, før du dro den forsiktig opp fra posen og rakte den mot moren din. "wow" mimet hun med munnen sin.

"Den var fin! Men pass på så Justin ikke blir tent på deg!" Advarte mammaen din. "Mamma!" skrek du og sendte hun et bitchy blikk., før du gikk inn på rommet for å pakke til å dra til Pattie.

DAGEN DERE DRAR TIL PATTIE:
Du tok kofferten i hånda og gikk ut til drosja. Sjåfæren tok kofferten og la den i bakluka,, før du satte deg inn med moren din, og dere kjørte mot pattie. Hotellet dere lå på lå ca. 30 min unna huset deres, da dere kom fram, ga du Pattie en stoor klem. 
"Justin kommer ikke før på julaften" sa Pattie til deg. Du nikket smått, og smilte for deg selv.

JULAFTEN:


 Hva tror dere skjer på Julaften? :) Sotty for lite blogging...

Forever? - DEL 44 KORT DEL

Du brettet sammen brevet igjen, med tårevåte øyne. Oh, som du ville ta han tilbake! Men du klarte bare ikke. Den gutten hadde sviktet deg. Han løy til deg. 


ETT ÅR SENERE:
Du hadde kommet over bruddet mellom deg og Justin, og var rask på føttene igjen. Du hadde hvert i byen med en del venner, før du kom sliten hjem. Du heiv bæreposene dine i soffaen, og slang deg ned i godstolen. Du lente deg opp og strakk til deg pc'en om lå på bordet forran deg. Du gikk inn på biebernytt. Da tenkte du på brevet du fikk for ett år siden. Iv'e been thinking 'bout you forever. Du smilte av tanken, og bladde deg nedover på biebernytt sida, da det kom ett bilde, som faktisk såret deg veldig mye..

 

Det gamle kjendisparet Justin Bieber og Selena Gomez har funnet tilbake kjærligheten de hadde for noen år sida, og ble idag sett bak scenen på ett intevju. Men hva skjedde egentlig med Justin Bieber og *DNogEN*?

Du leste alt sammen to ganger, før du slo deg hardt på kinnet. Ingen drøm? Var virkelig Justin over deg etter det han skrev? Han ville ikke ha noen andre enn deg? han tenkte på deg for alltid? Han løy. Igjen? Tårene kom. Du lurer kanskje hvorfor? Såklart han skal få ha kjæreste etter deg, men etter ett år? Han sa det selv, han ville ikke ha noe anna jente enn deg. Han skulle få dere to til å bli sammen. Men har han snakket til deg? Nei..


Vil bare si sorry for lite blogging! Har så mye å tenke på fortida, og jeg trenger litt tid for megselv iblandt. Jeg prøver å få blogge så snart jeg kan, og virkelig har skrivelyst.

Forever? - DEL 43

Da var den sjansen brukt opp.. Hvorfor gjør jeg så dumme ting?! hadde jeg hvert litt raskere... så trur jeg at jeg faktisk hadde...


FORTSATT JUSTINS POV:

Så trur jeg at jeg faktisk hadde fridd til henne. Ja, vet, vi har ikke skjent hverandre så lenge, men jeg kan allerede si at jeg elsker henne. Og jeg er helt seriøs. Jeg ahr aldri elsket en annen jente så høyt før. ALDRI. Når jeg er med *DN* får jeg en helt annen følelse. 

TILBAKE TIL DEG:
Du og Anna-Marie satt på flyet hjem, og du satt bare å så ut vinduet for å tenke, mens Anna-Marie sov vedsiden av deg.

Omsider kom dere hjem, og tilbake til moren din. Du skulle sove der til du fant deg en leilighet å bo i. (ja, jeg hopper litt nå)

NOEN DAGER SENERE:
Du gikk ut for å hente posten. "Reklame, reklame, regning, *DNogEN*?" leste du lavt for deg selv. Du stusset over brevet, og gikk inn døra. Du la regningen og reklamene på kjøkkenbeknet og tok med deg brevet opp. Du åpnet det sakte. Hvem fikk du bre fra nå? Du leste stille for deg selv:
"Kjære *DN*
Uansett hvor mye du hater meg, og har veldig lite lyst til å snakke med meg, skal jeg få deg til å gjøre det. Jeg elsker deg, *DN*. Jeg mener det, virkelig, jeg elsker deg! Du får meg til å føle en følelse jeg aldri ahr følt før. Du er den eneste jenta som jeg vil være med for alltid, og som jeg faktisk elsker mer enn mine beliebers."
Startet du å lese fra brevet, men måtte stoppe opp for å tørke ett par tårer som hadde lurt seg ned. Du fortsatte å lese: "Uansett, om du vil eller ikke skal jg få det til å bli oss to igjen. Foralltid. Du vil kanskje ikke tro meg, siden jeg sa at vi skulle holde sammen foralltid, men jeg forlot deg? Vel, jeg hadde en grunn. Jeg ville ikke forlate deg i det hele tatt, men jeg trudde det kom til å bli enklere for meg, fordi.. Jeg hadde aldri klart å leve uten deg. Du er livet mitt. Så, jeg trudde jeg ikke kom til å tenke på deg hvis jeg gjorde det slutt, men nå tenker jeg mer på deg enn jeg noen gang har gjort før. Jeg driver å skriver en ny sang, som er dedikert til deg. Den er ikke helt ferdig enda, men her er litt av den;

A tornado flew around my room before you came
Excuse the mess it made, it usually doesn?t rain
In Southern California, much like Arizona
My eyes don?t shed tears, girl, they bawl

I?ve thinkin? ?bout you
(Ooh, no, no, no)
I?ve been thinkin? ?bout you
(You know, know, know)
I?ve been thinkin? ?bout you
Do you think about me still?
Do ya, do 
ya?

Do you not think so far ahead?
?Cause I been thinkin? about forever (Oooh, oooh)

Do you not think so far ahead?
?Cause I been thinkin? about forever (Oooh, oooh)


 Du kommer til å få høre mer av den når den blir lagt ut. Jeg vil bare at du skal vite at jeg tenker på deg for alltid. Du er livet mitt. Og at jeg elsker deg. Jeg vil så gjerne kalle deg min, jenta mi, osv. Holde deg. Kysse deg. Leppene er en av tingene jeg svaner mest. Ingen kysser så bra som deg. jeg ville bare at du skulle vite hva du betyr for meg, og at jeg tenker på deg for alltid.
Xoxo - Justin"

Du brettet sammen brevet igjen, med tårevåte øyne. Oh, som du ville ta han tilbake! Men du klarte bare ikke. Den gutten hadde sviktet deg. Han løy til deg. 


 sorry for en kanskje litt kjedelig del.. drama kommer, og jeg kommer til å hoppe litt i historien framover, siden det ikke skjer så mye :-)

mer?♥

 

Forever? - DEL 42

jeg sto der forskrekket en stund, før jeg løp ut døra *DN* hadde gått.


FORTSATT JUSTINS POV:

Men, det var forseint.. Jeg kunne ikke se *DN* noe sted. Jeg gikk litt ute, før jeg ble attacked av fans, og bevegde meg tilbake til bygget...

 

TILBAKE TIL DEG:

Du gikk ut døra, og satte deg fort i en taxi som kjørte deg tilbake til hotellet, da tårene begynte å trille. Du savnet Justin utrolig, du savnet leppene hans oppå dine, men dette kysset... du følte ikke det samme som du gjorde da dere var sammen. Det ble liksom helt feil.. Taxien stoppet forran hotellet, og du steg ut, og opp på rommet, der hvor Anna-Marie sov. Du begynte å pakke tingene dine, og Anna-Marie sine. I morgen, skulle dere hjem! Du orket ikke tanken på å være i samme by som Justin, ikke samme land en gang..

Da du var ferdig med å pakke, la du deg ned i sengen, men du klarte virkelig ikke å sove. Alt du tenkte på var Justin..

NESTE DAG, JUSTINS POV:
Jeg dro ut i sentrum, og fant en gullsmed. Jeg måtte vinne hjertet til *DN* tilbake! Jeg kjøpte en nydelig ring, av ekte sølv. Jepp, den kostet meg en fromue, men jeg kjøper alt for å få *DN* tilbake! Jeg dro utenfor hotellet hennes, (jepp, jeg hadde funnet ut hvor hun bodde) og jeg gikk inn. Jeg spurte damen hvor *DNogEN* bodde. "Rom 236 i tredje etarsje" svarte damen, uten en gang å se på meg. Jeg trykket på heisen, og gikk inn, og om ikke lenge stod jeg utenfor døra til rom 236. Jeg banket hardt på døra, men en vaskedame kom å åpnet. "Ehm, er ikke *DNogEN* her?" sa jeg skeptisk. "Nei, hun skjekket ut i dag tidlig" smilte damen til meg. Jeg så forskrekket på henne, før jeg løp til en taxi som kjørte meg fort til flyplassen. Akkurat da eg ahdde funnet ut hvilke gate hun var på, og hadde trengt meg gjennom folkemengden for å komme fram, ga *DN* biletten sin til damen, og steg inn i flyet... Da var den sjansen brukt opp.. Hvorfor gjør jeg så dumme ting?! hadde jeg hvert litt raskere... så trur jeg at jeg faktisk hadde...


Hva tror dere Justin skulle gjøre? :)
mer?♥ 

Forever? - DEL 41 VELDIG KORT DEL

Han smilte søtt, og la hånda si på skinnet ditt. Egentlig ville du bare løpe av scenen, men det var forseint....


Leppene hans traff dine i et vått, lidenskapelig kyss, og fansen jublet utrolig høyt. Åh som du hadde savnet de leppene! Du ville bare trekke deg fra han, slå til han, og løpe vekk, men du klarte ikke. Justin trakk seg rolig fra deg, og dere så hverandre rett inn i øynene. Du kunne se at han ikke angret på kysset. Han smilte mot deg, så ned på leppene dine, og lente seg fram enda an gang, men da trakk du deg fra han. Justin trakk seg fort fra deg han også, og så frovirret ut. "Justin jeg... jeg kan ikke" sa du, mens du ristet svakt på hodet. Du så utover publikum, som også så forvirret ut. Topp! Du hadde sviktet alle! Tårene begynte å renne, og du løp av scenen.

JUSTINS POV:
Jeg kunne se at *DN* var usikker. Jeg la hånda mi forsiktig på skinent hennes, og møtte henne i et perfekt kyss. Jeg trakk meg motvillig fra henne og så henne inn i øynene, og smilte søtt til henne. Jeg lente meg nok en gang mot henne, men hun trakk seg fort unna, og da gjorde jeg det og. Jeg reiste meg helt opp og så uforstående på henne. Tilogmed publikum skjønte ingenting. "Justin jeg... jeg kan ikke" sa *DN* og ristet svakt på hodet. jeg felte en tåre som hadde lurt seg ut av øyet. Plutselig løp *DN* av scenen. Jeg så unnskyldene på publikum, for så å løpe etter *DN*.

Hun hadde ikke kommet langt. Hun hadde stoppet opp for å snakke med Kenny.Jeg stoppet noen meter bak dem, og Kenny så bekymret ut. "Vel, uansett hva du gjør, så vet jg at du velger det rette! For det rette, er det som er best for deg!" hørte jeg Kenny si, og klappet *DN* på skulderen. "Takk, Kenny" Sa *DN* og ga Kenny en klem. *DN* gikk mot utgangen, og så snart jeg ikke så henne lenger, løp jeg bort til Kenny. "Hva snekket dere om?" spurte jeg og prøvde å se bak Kenny om *DN* kom inn igjen. "Ikke noe" sa Kenny fort. "Jeg hørte dere" sa jeg og så opp på Kenny. "Hun vil hjem, okei?" sa Kenny og gikk forbi meg. "Hjem?! Hun kan ikke dra hjem!" sa jeg og veivet med armene. "Justin, det er ikke ditt valg, det er hennes." sa Kenny og tok et eple i hånden, før han snudde seg mot meg. jeg sto der forskrekket en stund, før jeg løp ut døra *DN* hadde gått.


Trur dere *DN* drar, eller blir til hun MÅ dra? :)
siste del for i dag. Blir kanskje maraton neste helg. 

Forever? - DEL 40

jeg hørte at *DN* utbrøt i gråt, og det fikk meg til å smile litt. jeg måtte bare få henne til å føle seg spesiell..


FORTSATT JUSTINS POV:
Jeg visste akkurat hva jeg skulle gjøre. Jeg ringte Scooter med en gang, og de skulle allerede begynne å gjøre alt klart. Etter det ringte jeg Kenny for å fortelle hans oppgave. Jeg smilte for meg selv, for så å ringe en taxi for å komme meg tilbake til hotellet hvor mamma var. Da jeg kom fram fortalte jeg alt som hadde skjedd i detaljer. Det som er så fint med mamma, er at hun alltid lytter på problemene mine, og gjør alt for at jeg ska ha det godt. Men nok om det.

Fem dager senere var alt klart. Utrolig hvor fort det gikk egentlig.. Uansett, jeg ble fraktet i limosuin (eller noesånt) til et stort bygg i Mexico hvor alt skulle skje. Tusenvis av fans var samlet utenfor, og crewet hadde allerede begynt å slippe inn folk. På tide å fortelle planen. Jeg skal ha en konsert, og jeg skal sørge for at *DN* kommer. Eller. Det er det Kenny skal sørge for.. Men uansett, *DN* skal bli One less lonely girl, og da håper jeg hun vil føle seg spesiell. For det er akkurat det hun er for meg. Min one less lonely girl. Dette måtte bare funke.

Konserten hadde startet, og nå var det bare å se om planen funket. Jeg så mot utgangen mens jeg sang noen av de gamle sangene mine, og så at Kenny var på vei ut. Perfekt! Nå er det show time!

 

TILBAKE TIL DEG:

Du hadde akkurat fått på deg noen lette klær, og fikset håret så det lå pent nedover skuldrene dine.

Du satte deg ned og skulle akkurat til å slå på tv'en, da det banket på døren. Du sukket lavt og reiste deg opp for å lukke opp, og der sto Kenny. "Ingen tid til å forklare, bli med meg," smilt Kenny. Jeg ble nysgjerrig, men ble med. Jeg ble satt i en bil, og ble ttatt på bind for øynene. "Hva er det som foregår?" sa jeg skeptisk. "Du skal vel ikke kidnappe meg?" lo du. "Nei" lo Kenny. "Men lov at du ikke ser! Det er en overraskelse" sa Kenny og startet motoren. "Okei.." sa du skeptisk. Bilen stoppet og du ble ført ut. Du ble ført inn en dør, og en dør til, og enda en, så ble du satt ned i en sofa eller noe. Du var så spent! "Okei, du kan snart få se," sa Kenny og holdt deg på skulderen.

JUSTINS POV:
Jeg fikk signalet om at det var klart for å synge One Less lonely girl, og nå var jeg utrolig spent. Jeg tørket litt svette fra pannen og fikset på mikrofonen. "Is someone out dere singel?" startet jeg. Jentene hylte utrolig høyt, og jeg måtte smile litt. "Well, okey.. Is someone out there lonely?" jentene hylte fortsatt. "Cause' tonigth I'm lookin' for ONE LESS LONELY GIIIIRL!" ropte jeg utover salen. (bytter over til norsk nå, vet det...) "Men en ting til" sa jeg og pustet ut. "Kan dere være het stille, for.." startet jeg, og de hylte fortsatt. Jeg lo litt. "Som dere sikkert vet, er ikke jeg og *DN* sammen lenger, fordi ejg gjorde en tappe. Jeg vil vinne henne tilbake, for å få henne til å føle seg spesiell. Hun er bak scenen nå" startet jeg, og publikum hylte. "Så, hun vet ikke at hun er her, hun har bind for øynene, og skal være OLLG i kveld, men klarer dere å være helt stille når hun kommer ut, og helt til jeg har tatt av hende bånet hun har forran øynene?" smilte jeg. De hylte "yes", og jeg tror det kommer til å funke bra. Altså, det er ikke mange i publikum, det er ca. så mange det pleier å være på TheEllenShow. Publikum ble fort stille, og jeg begynte å synge. Danserene kom ut med stolen, og da stoppet jeg å synge. "er dere klare?" sa jeg, og tok pekefingeren forran munnen,

De ble umiddelbart stille, og *DN* ble ført ut på scenen.

TILBAKE TIL DEG:

Kenny slapp deg, og fort etttr skjente du noen ta tak i armen din for å føre deg enda lenger inn. Du hørte en dør ble lukket opp, og en klam, tett luft møtte deg med en gang. Du ble satt ned på en stol, og du hørte noen stå bak deg. "Hallo?" sa du, for sikkerhetsskyld. "*DN*, er du klar?" hørte du Kenny sin mørke stemme si. Du nikket svakt, og skjente noen fiklet bak hodet ditt med båndet. Du hørte musikk, og noen begynte å synge, akkurat da du kunne se. Det første du så var en mengde med folk som hylte, og du hørte Justin sin vakre stemme synge. Du så bortover, OG DET VAR JUSTIN..! Han sang One less lonely girl, og kom med en rosebukett til deg. Han smilte søtt, og la hånda si på skinnet ditt. Egentlig ville du bare løpe av scenen, men det var forseint....


hva tror dere skjedde? :)

fortsett med de søte kommentarene deres, er utrolig søtt å lese dem! tusen takk ♥

Forever? - DEL 39

ooog denne delen er dedikert til Karolineee <3 fordi hu er så søt♥ haha


Akkurat da du hadde lukket døra inn til rommet (jepp, eget rom til soverom:)), så banket det på døren. åhh...


Du subbet deg bort til døren, og åpnet den sakte. Du gjespet fort, og da så du Justin stå der med hendene i lomma, og hodet vendt nedover. Han så opp på deg. "Kan jeg komme inn?" sa han og reiste hodet sitt helt opp. "Jeg.. jeg tror ikke det er så lurt.." sa du, og skulle til å lukke igjen døra, men Justin stoppet deg. "Vær så snill, bare for en liten stund!" sa Justin. "Anna-Marie sover, jeg ville ikke vekke henne," sa du, med nå et litt sintere kjær i stemmen. "Vær så snill, *DN*!" sa Justin. Du skjønt at hvis du ikke slapp han inn, ville han aldri gi seg. Motville slapp du døra og lot han komme inn. Du satte deg ned i soffaen, og Justin stte seg ned i en stol. "Hva er det du vil?" sa du kadlt, og la armene i kors. "jeg har skrevet en ny sang, og jeg vil at du skal være den første som hører den, fordi.. jeg faktsik har dedikert den til deg. Jeg beklager, den skal ikke være med på noen album, i og med at jeg skrev den på fire dager, og den er ikke så veldig bra." sa han og tok fram en gitar. til meg? hva søren.. "Justin, det er søtt, men jeg ville ikke høre på-" fikk dus agt, før han begynte å spille.

TRYKK HER FOR SANG! (har ikke funnet ut åssen man setter direkte sangen inn i blogg. haha)

tårene dine ville så gjerne ut, men du holdt dem inne. "Hva syns du?" sa Justin. Hva skulle du si? ehh... du likte jo sangen, men du likte ikke Justin.. åh... "Eh, ehm... Justin, jeg... jeg syns du skal gå nå.." sa du og lukket opp døra for han. Justin sukket og pakket ned gitaren for han gikk mot døra. Han felte en tåre mens han gikk ut. Han snudde seg mot meg. "Jeg vil bare at du skal vite... jeg har tenkt på deg hele tiden. Jeg elsker deg fortsatt" sa Justin, og så ned. Du klarte ikke si noe, du bare smelte døra rett igjen, og skle nedover dørveggen mens du gråt. du la hendene dine på panna og åpnet øynene sakte. Og det første du så var....

'Forever'. Nå kom det bare enda flere tårer.

JUSTINS POV:
Jeg var akkurat ferdig med sangen. Ganske sikekr på at den gjorde inntrykk på *DN*. I'll be thinkin bout ya forever. Ja, det er sterke ord, men det kom rett fra hjertet. "Så hva syns du?" spurte jeg, og ventet i spenning på en forhåndsvist bra tilbakemelding. Hun så veldig usikker ut, og jeg ble nervøs. Det tok ca. 8 sekunder før hun svarte.  "Eh, ehm... Justin, jeg... jeg syns du skal gå nå.." sa *DN*, og reiste seg opp og gikk bort til døra. Jeg ble utrolig skuffet over svaret hennes. Jeg apkket ned gitaren og gikk ut døren, mens jeg felte en tåre. "Jeg vil bare at du skal vite... jeg har tenkt på deg hele tiden. Jeg elsker deg fortsatt". Jeg så noen tårer samles i øyenkroken hennes. Nå ventet jeg bare på en lang, varm klem, men ble istedet møtt av smellet av en dør som ble smelt igjen (hvis dere skjønner..) jeg hørte at *DN* utbrøt i gråt, og det fikk meg til å smile litt. jeg måtte bare få henne til å føle seg spesiell..


siste del for i dag :)

hva tror dere Justin skal gjøre?♥

 

Forever? - DEL 38

Denne delen vil jeg dedikere til Andrea, for den søte kommentaren din på del 35:) 

- men du løy. INGEN gutt er kjekkere enn Justin, snillere, mer omtenksom eller noe som helst. Justin var egentlig perfekt, men han sviktet deg.

 


 

Du så med en gang at Justin ble såret, men det hadde han bare gidt av. Han slikket seg kjapt rundt munnen og snudde hodet i en annen rekting, for å ikke vise at han faktisk gråt. Du gadd ikke mer. Du var bare så sur på han. Han er bare en liten sutreunge. Nei, slutt. Husk. Jeg har hvert en fan og hatet at folk snakker stygt om han, da skal ikke jeg starte- for han er fortsatt verdens mest perfekte gutt. 
Du ville så utrolig bare tilgi Justin, og kalle han din igjen, men istedet snudde du deg motville og gikk vekk- mens Anna-Marie fulgte trist etter. Du hadde litt dårlig samvittighet ovenfor Anna-Marie, men du klarte bare ikke motstå Justin, så du måtte bort derfra. Jeg mener, hvorfor i helvette skulle han slå opp, for så å bli sammen med deg etter tre dager igjen? Bare idioter tenkte sånn. Jepp. Du syns Justin var en Idiot. Nå. Etter det som har skjedd. 
Dere gikk tilbake til hotelrommet, ingen av dere hadde sagt noe. "hvorfor er ikke du sammen med justin mer?" sa Anna-Marie. Nå kokte det over. "JEG HAR FAEN MEG SAGT DET TUSEN GANGER, HOLD KJEFT, SER DU IKKE AT JEG ER DEPPA?!" ropte du. oh shit! Du hadde ALDRI blitt sur på Anna-Marie før, og hun hylte ut i gråt. Du la begge henda dine på panna, og pustet tungt ut. Du satte deg ned på huk forran Anna-Marie. "Unnskyld, det er ikke meningen, jeg bare.." starter du, og løfter opp den gråtende jenta i armene dine. "Jeg bare savner Justin så fælt" sa du, og begynte smått å gråte. Du klemte Anna-Marie hardt mot brystet ditt. "shhh" sa du beroligende. Tilslutt sovnet Anna-marie, og du la henne frosikttig ned i sengen. Akkurat da du hadde lukket døra inn til rommet (jepp, eget rom til soverom:)), så banket det på døren. åhh...

da fikk jeg skrevet en del i dag og:) etterpå skal søstera mi ha bursdag, vet ikke om jeg klarer å skrive i det bråket de kommer til å lage.. haha, joda, skal nok få skrevet litt til dere da og.
mer?♥ (vet det ble en kort del, men nå framover kommer det til å bli en del drama :) #StayTurned

Forever? - DEL 37 - LANG DEL

Denne delen vil jeg dedikere til en som kaller seg 'Anonym', for å ha kommentert alle delene mine:) tusen takk - ja, jeg dedikerer deler til folk. har også to andre jeg skal dedikere til, men må ta en om gangen :) #StayTurned ♥

Dere gikk ut, og selvfølgelig, om ikke lenge, så du Justin...


Han så ikke deg, han så bare fansen. Han så så kykkelig ut. Var han ikke  lei seg da dere slo opp i det hele tatt? Hadde han kommetover deg alleredet? Hadde han rett og slett glent deg? Du stoppet opp og bare stirret på han, og da begynte Anna-Marie å skrike. "JUSTIN BIEBER!" skrek hun og dro deg bort dit. Da snudde Justin hodet sitt mot dere, og så deg rett inn i øynene. Han så forskrekket ut. Du så at noen tårer hadde samlet seg i øyenkroken hans, og Anna-Marie dro deg bare enda nærmere. Du klarte ikke mer. Du tok et hardt grep rundt armen til Anna-Marie og løp med henne vekk derfra, mens folkemengden løp mot Justin.

JUSTINS POV:

Jeg hadde akkurat kommet fram til Mexico, og skjente at jeg begynte å savne *DN* utrolig mye. Jeg var faktisk ikke sikker på om jeg klarte meg. Jeg vet, jeg sa at vi skulle holde sammen for alltid, uansett hva som skjer, men jeg klarer det ikke. Jeg klarer ikke være borte fra en jeg elsker så lenge, så kanskje jeg glemmer henne hvis vi slår opp? Men nei, jeg bestemte meg for å se hva som skjer.

Tre dager senere klarte jeg ikke mer. Jeg tok opp telefonen som lå på bordet i suiten og tastet inn nummeret til *DN*. Det tok ikke lang tid før hun svarte. "Unnskyld jeg ikke ringte! Det har ingenting med deg å gjøre, jeg vare bare så glad for å se mamma og Anna-Marie igjen, men jeg har en god nyhet! Mamma be-" startet *DN* med en gang, med sin nydelige stemme. Nå kom tårene. "*DN*, stopp! Jeg vet vi bare har hvert borte fra hverandre to dager, men jeg klarer meg ikke uten deg! Jeg vil ikke felle noen flere tårer for deg, jeg vil kose meg her, og jeg beklager utrolig, men jeg må gjøre det slutt" Jeg fatter ikke at jeg sa de ordene. *DN* sa ingenting. "*DN*?" sa jeg, for å prøve å få kontakt med henne igjen. Jeg angret alleredet.. Hun svarte fortsatt ikke. "VAR DET IKKE DU SOM SA FOREVER?" ropte *DN* plutselig i andre enden. Jeg ble forskrekket. Først NÅ skjønte jeg hvor mye hun egentlig betydde for meg, men nå vil hun nok aldri ta meg tilbake! Åh, hvorfor gjør jeg så dumme ting! rett etter at *DN* hadde ropt de ordene, la hun på. Det fikk  meg til å tenke. Jeg hadde såret den jente jeg elsket aller mest her i verden. Jeg elsket henne faktisk mer enn jeg elsket Selena, eller noen av de andre kjærestene jeg har hatt. Nå presset tårene på, og randt nedover skinnet mitt, og dette valget, var det dummeste jeg noen gang hadde tatt. I hele mitt liv!

TO DAGER SENERE:
Jeg stod mitt ute på gata, omringet av en liten mengde med fans, som tok bilder og ville ha autograf. De var uvanlig stille, de ville sikker tikke at det skulle samle seg en mengde rundt meg, de fleste vil jo ha meg for seg selv. Ikke rart, eller hva? Uansett, plutselig hørte jeg en stemme skrike: "JUSTIN BIEBER!" Jeg snudde hodet mitt og smilte mot den lille jente som dro ei jente med seg mot meg. jeg så opp på jenta, og fikk sjokk. HVA FAEN GJORDE HUN HER?! Jeg så *DN* rett inn i øynene, før hun løp bort med den lille jenta, akkurat da den store folkemengden kom løpene mot meg. Jeg tvang meg fort gjennom den lille klynga som sto der fra før, og løp etter *DN*. Jeg måtte snakke med henne! "*DN*!" ropte jeg og stoppet henne. Den lille jenta ble helt gal, men jeg brydde meg ikke om henne akkurat nå. "*DN*, jeg er så lei meg!" sa jeg. Hun hadde tårer i øynene. "Hva gjør du her?" sa jeg ok tok hånda hennes. (mengden av folk hadde ikke holdt følge med meg bort hit). "Jeg skulle overraske den beste kjæresten jeg hadde noen sinne," sa *DN* med gråtkvaldt stemme, og tårer som randt nedover skinnet hennes. Jeg strøk henne på skinnet, men hun slo den hardt bort. "Justin, du sa vi skulle holde sammen for alltid! Også slår du opp etter TRE dager? Over telefon også? Jeg trudde ikke du var sånn! Du er akkurat som alle andre gutter! nemlig noen jævlige idioter!" ropte hun. Det såret meg veldig. "*DN*, jeg er ikke som alle andre, hvis du gir meg en sjanse til, skal jeg bevise for deg at du er den eneste jenta jeg tenket på, den eneste jenta som er oppi hodet mitt, den eneste jenta jeg vil ha!" sa jeg, mens tårene randt. "Det er LITT forseint nå! Det kommer ALDRI til å bli oss to igjen!" Ropte *DN*, og snudde hodet sitt bort fra meg. "Gi meg en god grunn til at jeg skal ta deg tilbake når du slo opp med meg for fuckings TO dager sida!" ropte *DN*.

TILBAKE TIL DEG:
"Gi meg en god grunn til at jeg skal ta deg tilbake når du slo opp med meg for fuckings TO dager sida!" Ropte du til Justin. Du klarte ikke holde temperamanget inne lenger. Du ville så gjerne hive deg rundt halsen på Justin, kysse han, tilgi han, kalla han din igjen, men du klarte ikke. "Fordi jeg elsker deg *DN*," sa Justin. "Hvordan skal jeg stole på det? Du fikk meg til å føle meg spesiell, Justin, så bare svikter du meg på den måten? men vet du hva? Det er GREIT. Det er mange kjekkere gutter enn deg her, jeg finner meg en anna, som jeg faktisk KAN stole på! Som ikke forlater meg, og som ikke ljuger," sa du, med en kald stemme- men du løy. INGEN gutt er kjekkere enn Justin, snillere, mer omtenksom eller noe som helst. Justin var egentlig perfekt, men han sviktet deg.


okei, vil bare vite hva dere syns om historien min så langt? er det noe dere vil jeg skal endre på? :)
og sorry hvis det er noen personer som plutselig har blitt borte i historien, jeg klarer ikke huske alle... ahah ♥

(sorry hvis skrivefeil, er ikke gøy å lese over delen når jeg vet hva som skjer.. heheh..)

 

Forever? - DEL 36

Beklager at det ikke kom mer deler i går, måtte nesten legge meg tidlig, i og med at i dag hadde vi granstafett! Gjett hva? Alt i alt kom vi på 7.plass av 21.plasser! Godt gjort, hva?:)


"*DN*, stopp! Jeg vet vi bare har hvert borte fra hverandre to dager, men jeg klarer meg ikke uten deg! Jeg vil ikke felle noen flere tårer for deg, jeg vil kose meg her, og jeg beklager utrolig, men jeg må gjøre det slutt" sa Justin. Du sto helt stille. VAR DET IKKE HAN SOM SA 'FOREVER'?! Jævla drittsekk.


 "DN*?" hørte du i den andre enden av telefonen. Du svarte ikke. Du stod der uten å si noe. "VAR DET IKKE DU SOM SA FOREVER?" ropte du i telefonen. Du hadde et problem med å holde tempramanget inne. "*DN*, det er ikke som du tror!" startet han, men du orket ikke høre stemmen hans lenger. Du la på, og slang telefonen i veggen, og den knuste i mang biter. Du slang deg ned i soffaen, og lot tårene renne.

Du som skulle overraske Justin i Mexico om TRE dager, så slår han opp? Du ville egentlig ikke i det hele tatt dra, men du vikke ikke skuffe Anna-Marie, så du bestemte deg for å dra, men ikke snakk om at du skulle treffe Justin!

DAGEN DERE DRAR TIL MEXICO:
Anna-Marie var den eneste som viste hva som hadde skjedd mellom deg og Justin, siden du har mistet kontakten med alle de gamle vennene dine og alt. Justin var faktisk den eneste du hadde igjen, utenom Anna-Marie og moren din.. Dere satt nå på flyet til Mexico, og ja, mange spurte om du og Justin hadde slått opp. Jeg ville ikke svare, for jeg viste ikke om Justin ville fortelle det. Vi var jo ikke sammen SÅ lenge, dem tror sikkert han er en player. Du valgte å ikke tenke så mye på det, for sa ville folk bare lurt. Jeg mener, ALLE vet jo hvem du er. Det er egentlig litt rart å tenke på..

FRAMME I MEXICO:
Dere steg ut av flyet, og ble hentet med drosje på flyplassen, for så å bli kjørt til hotellet. Ingen av dere sa noe på hele drosje turen. Dere kom på hotellet, og du skiftet til noe lettere., og lot det bølgete håret henge ned fra skuldrene. 

Dere gikk ut, og selvfølgelig, om ikke lenge, så du Justin...


TUSEN TAKK for de fine og søte kommentarene deres! ♥
mer? :) 

 

Forever? - DEL 35 + LES NEDERST!

DAGEN JUSTIN DRAR TIL MEXICO:


 "Hade, Justin, elsker deg" sa du, og ga han et langt kyss på munnen. Fansen skrek og var helt gale, politiet var til stedet, og du kunne høre fansen skrek etter Justin, og noen sa noe til deg, men du valgte å ikke bry deg. "Elsker deg og" sa Justin da dere trakk dere fra hverandre. Justin strøk hånda si på kinent ditt, og du kunne se han hadde tårer i øynene. Du klamret deg fast i han i en lang klem, og tårene begynte å renne. Da du trakk deg fra han, så du plutselig en skikende jente komme løpende mot Justin, og før vaktene fikk reagert var hun slengt om Justin. Vakte hev seg etter henne og dro henne løs. Det så faktisk ut som at Justin fikk litt vondt. "går det bra?" spurte jeg gavmild, han nikket og smilte til meg. "Nå er flyet her, jeg må nok dra" sa Justin og så ned. Tårene dine rant fortsatt. "Kommer til å savne deg, men husk, oss to forever" smilte Justin til meg. Jeg smilte tilbake med tårevåte øyer. Han lente seg mot meg, og kysset meg langt og følsomt på leppene, mens fansen hylte og skrek.

Dere trakk dere fra hverandre, da Kenny kom å avbrøt alt sammen. "Justin, vi må dra" sa han, og røsket Justin svakt i jakka. "greit," sa han og så smått bort på Kenny. "Hade" sa han med tårer i øynene. Han klemte deg og gikk. Du mumlet et hade, og så han gå bortover mot flyet. Han vinket til fansen, fo så å snu seg til deg og vinke. Du smilte varmt, mens du smått vinket tilbake.

Flyet til Justin lettet, og fansen begynte å bevege seg mot utgangen. Du fellet en tåre, og satte deg i drosjen som stod ute å ventet på deg. Du ble fort kjørt til flyet ditt, og satte deg inn, mens du så ut på folkemengden. 
"Ring meg så fort du lander" skrev Justin til deg på melding. Du smilte. "greit, savner deg allerede :(" Svarte du. "Savner deg og, Jenta mi:) <3" Du smilte for deg selv. 

Omsider landet du i Norge. Det var godt å skjenne at du var tilbake i hjemlandet ditt. Selvom det var rart å tenke på at... Du ikke var hjemme. Jepp, du hadde flyttet inn hos Justin, og trivdes godt med det! Men uansett var det godt å trekke inn duften av lille Norge igjen! Du satte deg inn i en drosje  som fraktet deg til moren din og Anna-Marie. Gud som du gledet deg til å se dem igjen!

Du kom deg omsider fram, og ble overfalt i klemmer med en gang. Det ble masse småprat, før moren din kom med en FANTASTISK nyhet!
"Jeg har bestilt biletter og hotell til deg i Mexico, om fem dager," smilte hun til deg og kysset deg på pannen. "MAMMA; TAKK!" skrek du pg hev deg rndt halsen hennes. "På en betingelse!" sa moren din, og så alvorlig på deg. "At du tar med deg Anna-Marie" sa moren din og smilte. Anna-Marie skrek som bare det og hoppet og spratt. "greit" smilte du.

TRE DAGER FØR DERE DRAR:
Du pakket alt det nødvendige, og stappet det ned i kofferten din.

JUSTIN! Du skulle jo ringe han! Du tok opp telefonen din, og skkurat da ringte den. Justin. Du smilte og svarte. "Unnskyld jeg ikke ringte! Det har ingenting med deg å gjøre, jeg vare bare så glad for å se mamma og Anna-Marie igjen, men jeg har en god nyhet! Mamma be-" sa du, før du ble avbrytt. "*DN*, stopp! Jeg vet vi bare har hvert borte fra hverandre to dager, men jeg klarer meg ikke uten deg! Jeg vil ikke felle noen flere tårer for deg, jeg vil kose meg her, og jeg beklager utrolig, men jeg må gjøre det slutt" sa Justin. Du sto helt stille. VAR DET IKKE HAN SOM SA 'FOREVER'?! Jævla drittsekk.


Unnskyld for lite blogging! men var i sverige fra fredag til mandag, og da fikk jeg ikke blogget, på Tirsdag måtte jeg få med meg mest mulig informasjon, + jeg sov hos en venninne, Onsdag dro jeg tidlig til Oslo, og kom hjem nok så seint, så ble ikke del før idag desverre. Håper dere ikke hater meg? .. Men hvis dere er flinke til å kommentere nå, så får dere flere deler i kveld!
Dere skjønner, når jeg ikke har startet å skrive, så er jeg sånn; åh, jeg må vel skrive en del, selvom jeg ikke har lyst, er så sliten, blah blah, men nå jeg først ahr begynt å skrive, klarer jeg nesten ikke stoppe, så hvis dere er flinke nå, så kommer det kanskje to-fire deler idag :) ENJOY!  (nei har ikke lest gjennom)

Forever? - DEL 34 PERVERS

som sagt, jeg utvider det perverset så de som ikke vil lese det trenger ikke lese det. Så, når dere ser tykk skrift som dette, ikke les vis dere ikke vil lese perverst! ;-)


 Dere bestemte dere for å legge dere, men ingen av dere fikk sove. Dere lå bare å stirret hverandre inn øynene.


"Vet du hvor fin du egentlig er?" sa justin og så deg rett inn i øynene. Du fniste og rødmet litt. Han strøk deg på kinnet og kysset deg lidenskapelig og med masse følelser. Du elsket virkelig den gutten, og gruet deg til å være borte fra han i hele 7 månder, men som han sa; dere skal holde sammen for alltid, og ingenting skal komme imellom dere. Du husker hva han sa ordrett. Han sa så perfekte ting, og hele han var helt perfekt uansett.

"fem dager... tenk at jeg bare har fem dager igjen med kjæresten min" sukket Justin. "Justin, du har ikk ebare fem dager igjen. Du har hele livet. Du sa det selv. Vi skal holde sammen for alltid. Ikke glem det," smilte du og strøk han på skinnet. "jeg vil tilbringe den siste tiden med deg, og bare med deg, jeg vil gjøre alt vi ikke får gjort mens jeg er borte," sa justin og satte seg opp. "Justin, kan vi ikke bare kose oss her i kveld? det er bra nok det" smilte du til han. han så mot deg og smilte, før du tok tak i genseren hans, og dro han inn i et stort, deilig kyss, som fort gikk over til intens klining.

(PERVERST!!)
Du merket at Justin ble mer og mer ivrig, og han la seg nesten oppå deg. Du smilte mellom kliningen, men stoppet ikke. Justin trakk seg noen centimeter fra deg. "Håper det går greit?" sa Justin forførende. Du beit deg selv i leppa. "klart" smilte du til han. Justin var den du skulle gi bort jomfrudommen til. Du ville vente til du fant en du virkelig elsket, og en som du faktisk trudde du kom til å være med for alltid. Justin tok begge hendene sine under singletten din, og dro den lett av, men han klinte med deg. Han åpnet buksesmekken din, og du var ikke vrang å få med, for etter noen sekunder lå den på gulvet, og alt skjedde mens dere kysset. Eller klinte. du satte deg opp, og rullet deg over sånn at du lå oppå Justin. Du dro fort av han genseren, og møtte stoppe opp kliningen for å se på den DEILIGE magen hans!

Du bet deg selv i leppa, før du tok av han buksa. Du kunne nesten se Jerry vokse under bokseren til Justin. Du var ikke treg med å ta den av, og wow, Jerry var nokså stor! Du begynte først å runke han litt. han stønnet høyt. Du slapp taket litt. "Til å være din første gang, er du flink" lo Justin. Du lo du og, før du tok den inni munnen din. Etter en stund, snudde Justin deg, og åpnet bh'en din, og heiv den på gulvet. Han maserte brystene dine rolig, før han bevegde seg nedover mot trusekanten. han tok den fort av, og koste rundt klitorissen min, og det bare terget meg.han klarte ikke holde seg lenge, for om litt var det minst tre fingre inni meg. "Justin.." startet jeg. "Jeg tror jeg kommer" sa du fort. "Vent ikke enda!" sa justin fortvilet. "Jeg kan ikke vente, Justin!" sa du og pustet tungt. Justin kom med tunga si oppå klitorissen din, og da kom du. Justin slikket, og svelget, og om ikke lenge kom han også. Du tok den svære, søte og kjære Jerry fort inn i munnen, og sugde han, da du skjente at han hadde kommet. Du svelget. Justin strakk seg etter en kondom, og tredde den på. Du stelte deg i doggy-style, og Justin kom bak deg. "Klar?" sa han anpusten. "Ja," sa du, anpusten du også, da du skjente du hardt og stivt komme inni deg. Du kunne ikke beskrive den følelsen. Det var herlig!


//Doggy-style

Neste dag våknet du relativt tidlig, og Justin lå vedsiden av deg med armen rundt midjen din. Den kvelden var den beste i ditt liv! Du reiste deg opp, og tok på deg en bh og en g-streng. "God morgen, sexy" sa Justin og smilte til deg. Du lo. "God morgen, babe" sa du og tok på deg en naggel shorts og en topp, og satte håret opp i en dott.

//singletten 

DAGEN JUSTIN DRAR TIL MEXICO:


 hva tror dere skjer? ;-)
som jeg sa, ikke kommenter hvis det ikke er sånn sex-life er på ekte, jeg er jomfru og vet ikke åssen det er..

mer?♥ 

Forever? - DEL 33

"Nei, Justin! Kom hit igjen!" Ropte mamma fra kjøkkenet. Jeg sukket tungt og gikk inn igjen. Da mamma sa beskjeden, klarte jeg ikke la være. Tårene rant...


"Jeg kom på at du skal på konsert i mexico om noen dager, og vi må desverre dra om 5 dager, og jeg er redd... at *DN* ikke kan bli med oss." sa mamma, og tårene randt. "Men vi blir ikke lenge borte, sant?" sa jeg med gråtkvaldt stemme. "Jo, vi blir borte i 7 månder," svarte mamma og så på meg. "Får jeg ikke sett *DN* på 7 månder?!" hvisket jeg forskrekket. "jeg er lei for det," sa mamma. hvordan skulle jeg klare meg uten *DN*? "jeg har bestilt et hotell til dere, så de fem siste dagene dere har sammen skal dere få være alene," sa mamma, og ga meg adressen og nøkkelen til rommet. Jeg gikk ut i stua. "Uhm, mamma har bestitl hotell til oss så vi kan være litt alene, og jeg har noe jeg må fortelle deg når vi komemr bort" sa jeg, litt trist. "Okei" smilte *DN* og reiste seg opp. Åssen kom hun til å reagere da hun får beskjeden? uhn var så lykkelig. Så fin. Rett og slett perfekt. 

TILBAKE TIL DEG:
Vi satte oss i bilen og begynte å kjøre. Du var så spent på den beskjeden! Men Justin så ikke særlig 'happy' ut. Ingen av dere sa noe på turen. Hotellet lå litt langt unna der pattie og kenny var. Omsider kom dere frem til et ganske så fint hotell. Da du kom inn, fikk du totalt skjokk!
 

//rommet


//badet

Selvom det ikke var så stort, så var det utrolig fint! "Så, hva skulle du si?" sa du, og satte deg ned ved siden av Justin i senga."uhm, jeg skal ha konsert i mexico om fem dager," startet han, og en tåre trillet ned fra skinnet hans. Du ble nervøs. "Og mamma sa at du ikke kunne bli med" sa Justin og så opp på deg. "åh" sa du kort. "Hvor lenge?" sa du, og du skjente du gruet deg til å dra fra Justin. "7 månder," sa han lavt. 7 MÅNDER? FUCKINGS 7 MÅNDER?! Du klarte ikke holde tårene inne. "Men forever, ikke glem det! vi holder sammen for alltid! Ingenting skal komme imellom meg og den jenta som betyr mest for meg i verden" sa Justin og tok hånden din. Du smilte til han, og kysset han på leppene.

Dere bestemte dere for å legge dere, men ingen av dere fikk sove. Dere lå bare å stirret hverandre inn øynene.


//bare dere ligger i sengen og med klær på neste del blir pervers siden noen ville ha det, men jeg utvider skriften for dem som ikke vil lese, og ikke kom  med argumener på det perverset, jeg er jomfru og aner ikke åssen det er... haha

sorry hvis jeg blander du/jeg feil, jeg pleier å skrive 'du-person' men på norsk og engelsk tentamen skrev jeg i 'jeg-person' og kan fort ta feil.. haha

Forever? - DEL 32 KORT DEL

Jeg pressanterte *DN* for Jazzy og Jaxon, og det så ut som at Jazzy ble veldig fort glad i *DN*. Søtt.


"ehm, mamma?" sa Justin og reiste seg opp fra soffaen. han gikk inn på kjøkkenet, så du kunne ikke høre hva dem sa. Du brydde deg ikke særlig om det, du bare fortsatte å leke med Jazzy.  Justin kom omsider ut igjen, og et tilfreds smil bredde seg utover da han satt seg ned i sofaen med hpdet vent mot deg. Han så intenst på deg med et drømmende blikk. "hva?2 sa du, og lo litt. "du er bare så pen" smilte justin. "ntaw, Justin" rødmet du og så bort. "Nei, Justin! Kom hit igjen!" Ropte pattie fra kjøkkenet.

JUSTINS SYNSPUNKT:
"ehm, mamma?" sa jeg og reiste meg opp. Jeg gikk inn på kjøkkenet der mamma var, og forsikret meg at *DN* ikke hørte noe. "Ja, vennen?" sa mamma mens hun leste i avisen. "Kan jeg ta med *Dn* på en ferie elns? Tenkte til Bahamas" smilte Justin. "klart det! dere trenger litt alene tid," sa mamma og jeg smilte til henne. "Topp, vi snakker mer om det senere. sa jeg og gikk t igjen. Jeg gikk ut i stua og satte meg i sofaen. jeg så på*DN* leke med Jazzy. Åh, hun var rett og slett perfekt! "Hva?" sa *DN* og lo den søte latteren sin. "du er bare så pen" smilte jeg og drømte meg bort bår jeg så på henne. Hun fniste litt og rødmet.

"Nei, Justin! Kom hit igjen!" Ropte mamma fra kjøkkenet. Jeg sukket tungt og gikk inn igjen. Da mamma sa beskjeden, klarte jeg ikke la være. Tårene rant...


sorry for kort del. Tenkte bare å få mikset sammen noe til dere.

MEN HVA VIL DERE HA MED FØR DRAMAET KOMMER?!? trenger svar, ellers starter jeg med drama alleredet om to-fem deler fremover:)

Forever? - DEL 31

"Men jeg skal ta av båndet nå" sa Justin. "Åh, okei" sa du. Justin slapp hånden din igjen og løsnet båndet. Nå var du spent!


Båndet ble sakte løsnet, og du kunne se. Først skjønte du ingenting. Du så utover en øde vei, og ante virkelig ikke hvos du var. "Justin?" sa du skeptisk. Han holdt på skuldrene dine, før han slapp dem. "Snu deg rundt," sa Justin, og du snudde deg sakte rundt da du så ett tatoveringsstudio. "justin, j-jeg," startet du. "jeg skjønner hvis du ikke vil Jeg tvniger deg ikke! Jeg ville bare du skulle få noe av meg som du har resten av livet, som vil minne deg om meg," sa Justin. "vi kan dra hjem," fortsatte han. "Nei, Justin. Dette er en bursdagsgave, og jeg tar den imot. Jeg er kanskje livredd, men jeg vil. Jeg vil vise verden at jeg er din," sa du og smilte til Justin. Han smilte tilbake, og du kysset han lett på leppene, før dere gikk inn i studioet.

"klar?" spurte tatoveringsmannen. "mhm" mumlet du, og før du viste ord av det var tatoveringspennen satt ned i huden din. Du og Justin skulle ha samme tatovering, og den skulle sitte på håndleddet. Tatoveringen var et symbol på at dere skulle holde sammen foralltid. Nettopp symbolet 'forever'. Det var kanskje ikke noe stor tatovering, men den var vert det.

Du smilte da dere kom ut, hånd i hånd, og dere begge var merkt for livet. "Jeg er glad jeg gjorde det" smilte du til Justin da dere satt i bilen, selvom du viste han ikke så deg. "jeg og, jenta mi," sa Justin, og så litt på deg, før han så tilbake på veien. 

Omsider kom dere hjem til Atlanta da dere møtte på Pattie. "hei Pattie" smilte du til henne. "hei, *DN*" smilte Pattie tilbake. "jeg skal hente Jazzy og Jaxon nå, så dere blir litt alene." ropte pattie fra kjøkkenet. "greit, mamma" roper Justin tilbake.

Pattie hadde akkurat reist, og dere bestemte dere for å se på en film. Du tok en random film og satte den i. Det viste seg at filmen var veldig skummel, og du ble ganske redd, så du la deg i samme soffa som Justin og gjemte deg smått bak han. Han lo noen ganger av deg.

 

JUSTIN'S SYNSPUNKT:
 
*DN* satte i en film, og jeg la meg ned i en sofa. wow, hun hadde sagt til meg at hun hatet skumle filmer, så valgte hun den skumleste filmen vi har. Jaja. *DN* la seg ned i sofaen ved siden av, og filmen startet. "Justin, denne filmen er jo skummel!" sa *DN* og kom å la seg i samme sofa som meg mens hun gjemte seg litt bak meg. Jeg lo litt. "Jeg trudde du visste hvem film du valgte, så jeg sa ikke noe," lo jeg og så *DN* inn i øynene. "hæ, du tror jeg gidder å se igjennom alle de filmene? jeg tok en random en," sa *DN*. Hun var så søt når hun gjorde sånn. "skal jeg sette på en anna film?" spurte jeg varsomt. "jeg vil, jeg vet hvem film vi skal se," sa *DN* og hoppet opp og løp bort til filmhylla. Hun dro fram en film, men gjemte den godt sånn at jeg ikke skulle se den. hun satte den i og la seg ned ved siden av meg igjen. "denne er hvertfall ikke skummel!" sa *DN*. "hvem film valgte du? Ikke en av Jaxon eller Jazzy sine håper jeg?" lo jeg. "neinei, det er hemmelig hvem film jeg valgte," sa *DN*, og kysset meg lett på leppene. Filmen startet, og hun hadde så klart valgt Never Say Never.

jeg lo litt, men fulgte med på filmen. Omsider ble filmen ferdig, og akkurat da jeg slo av tv'en ble døra brast opp og to, små, glade unger kom løpende. "Bieber, Bieber, Bieber!" Ropte Jazzy, og jeg bar henne opp i en lang klem. Jeg pressanterte *DN* for Jazzy og Jaxon, og det så ut som at Jazzy ble veldig fort glad i *DN*. Søtt.


unnskyld for kjedelig del... men tenkte bare at dere skulle få en del idag.

trenger å vite deres mening: VIL DERE AT DRAMA SKAL STARTE NÅ, SENERE, VIL DERE HA PERVERST, ROMANTISK, trenger å vite hva dere vil :) kom gjerne med andre forslag :-))

(har ikke lest gjennom..)Forever? - DEL 30 LANG DEL + LES NEDERST FOR INFORMASJON

Jeg gikk sakte ut, for å se om jeg så noen, da jeg så en person stå å vinke til meg. Jeg smilte, og gikk bortover til stranda.


FORTSATT JUSTIN'S SYNSPUNKT:
"Hei!" sa Selena da jeg nærmet meg henne. "hei" sa jeg. Hun smilte stort og møtte meg i en lang klem. "åssen har du det, vennen?" Spurte Selena da vi hadde funnet oss et par solstoler. "bra" sa jeg mens jeg vrang av meg t-skjorta. "skal vi bade?" spurte jeg. Selena nikket, og vi løp ut i vannet sammen. Vi hadde det utrolig gøy sammen, og jeg tenkte ikke i det hele tatt på alle papparatziene. Selena minte meg egentlig utrolig mye om *DN* og denne badeturen fikk meg til å føle at det var *DN* jeg var med, og ikke Selena. Jeg kunne ikke tenke på noe annet en *dN* akkurat nå. Hun var liksom helt perfekt. Og det var vanskelig å ikke se ut som at jeg og Selena flørtet, ettersom jeg alltid trudde jeg var med *DN*.

"Oh, shit, Selena, jeg må nesten hjem nå!" sa jeg da jeg så på klokka. Jeg hadde hvert borte en stund, og bare latt *DN* sitte hjemme alene. "åh," sa selena, tydeligvis skuffet. "vel, håper vi ses igjen snart! hade" sa hun og ga meg en klem, etterfulgt av et kyss på kinnet. 

Jeg kom meg hjem, gikk til stua, og skrudde på tv-en mens *DN* satt ved pc'en. Ingen av oss sa noe til hverandre, før *DN* avbrøt stillheten. «Var det fint i studioet?» sa hun og stirret ned i pc-kjermen. «Hæ? Åja, ja, jeg bare... Skulle snakke med Scooter.» Sa Jeg og fortsatte å se på tv-en. jeg klødde meg fort i hpret. hvorfor kunne ikke jeg hvert litt flinkere til å ljuge..?  Plutselig reiste *DN* seg  fort opp. «Jeg skjønner ikke at du kan!» Ropte *DN*. SHIT! Jeg  skvatt litt ,og så opp på *DN*. «Hva?» sa jeg. jeg prøvde å late som om jeg ikke forsto en dritt, men selvfølgelig forstod jeg det. *DN* har funnet det ut.. «Å, jeg tror du veit det! Du ljuger for meg! Jeg kan ikke fatte at du ikke trudde jeg kom til å finne det ut! Du er Justin Bieber, det er papparatzier, og det kommer faen meg ut på nettet, Justin! Du var på stranda med Selena, ikke i studioet!» Ropte *DN* rett opp i annsiktet mitt.. faen. Papparatzier. klart, hvorfor tenkte jeg ikke på dem?! agh... Nå er det slutten på alt.. *DN* sine tårer begynte å renne som bare det.  jeg klarte ikke si noe, men tårene klarte jeg ikke å holde igjen. «Jeg trudde det var meg det var noe med, men jeg tok feil. Det er DEG det er noe med» sa *DN* kaldt til meg. «*DN*. jeg.. jeg var bare redd du ville blitt sur på meg» sa jeg og reiste meg fort opp og tok fatt i armen hennes. «Åja, så dette her funker mye bedre syns du?!» ropte *DN* og vrei seg løs. Ja, hun hadde et poeng.

TILBAKE TIL DEG:
"*
DN*. jeg.. Jeg var bare redd du ville blitt sur på meg" sa Justin og reiste seg opp. Han tok hånden min og holdt den hardt fast i hans. "Åja, så dette her funker mye bedre syns du?!" nærmest ropte jeg til Justin, og trakk hånda fort inntil meg. Jeg løp opp trappa og satte meg på rommet.

 

"*DN*?" sa en myk stemme utenfor, mens det banket svakt på døren. "Gå vekk" fikk du hulket fram. "*DN*, jeg skjønner du er sur på meg, men.. La meg hvertfall forklare" sa Justin. Ja, han burde vel kanskje forklare seg før jeg har en grunn til å forlate han.. Du reiste deg opp og holdt hånden hardt på håndtaket uten å bevege på det. Du tok det sakte ned, og slapp Justin inn, Du satte deg isengen med ryggen mot veggen, mens justin satte seg ved siden av deg vendt mot deg. nå så dere hverandre inn i øynene. Åh, de fuckings perfekte øynene hans.. Du drømte deg virkelig birt i de fantastiske øynene der!

"det var lenge siden jeg hadde møtt Selena, og jeg vet dere ikke liker hverandre" startet han. Du fulgte ordrett med på hva han sa. "Så jeg ville ikke si noe om det til deg, fordi jeg vil så gjerne ikke miste deg, eller kranlge med deg, og jeg vet at det jeg gjorde var galt. Alt jeg tenkte på når jeg var med Selena var deg, fordi hun minnet meg så mye om deg, derfor tenkte jeg ikke på papparatzier i det hele tatt. Alt jeg tenkte på var deg." fortsatte han. Okei, de ordene rørte deg virkelig. Nå kom tårene. "Jeg ville ikke dra engang, jeg ville bare være med deg i dag, men hvis jeg krangler med Selena, for jeg et dårlig rykte, og mon tro hva som skjer hvis jeg krangler med deg. Til slutt vil jeg bare si at jeg er lei meg. Jeg skulle fortalt sannheten fra starten av. Jeg vil at det skal være oss foralltid." sa han og noen små tårer randt nedover skinnene hans. Han hadde sett meg inn i øynene hele tiden, og det fikk deg virkelig til å tro på alt han sa. "Justin" sa du med gråtkvalt stemme. Du tok tommelen din og tørket bort tårene på skinnet til Justin, for du la hele håndflaten på skinnet hans. Du strakk deg nærmere han, og han møtte deg i et følsomt og lidenskapelig kyss.

"Unnskyld for reaksjonen min Justin, jeg må akseptere at du henger med andre jenter," sa du da du trakk deg fra han. "det går greit, jeg er bare glad vi ikke krangler lenger," smilte Justin varmt til deg. Du smilte tilbake. Dette var ditt livs beste øyeblikk!

NESTE DAG
Du våknet opp relativt tidlig idag, men Justin hadde  klart å stått opp tidligere enn deg. Du orket egentlig ikke reise deg opp, så du prøvde å sovne igjen. Om ikke lenge banket det hardt på døren, og du åpnet opp øynene. Der kom Justin inn med en muffins og pakke mens han sang 'happy birthday'. Du smilte stort. Idag ble du 17 år. Justin ble omsider ferdig med sangen og la pakken oppå fanget ditt. Han satte et brett vedsiden av deg og satte seg selv litt forran deg. Du åpnet pakken mens du smilte stort. "Åh, Justin! Det er nydelig!" Utbrøt du da du hadde åpnet en liten boks.

Justin smilte til deg og du omfavnet han i en stor klem. "TusenTusen takk, Justin! Du er best!" sa du, før du kysset han lett på leppene. "det er noe mer" smilte Justin og tok vekk litt papir. Under papiret lå en konvolutt. Du så spørrende på Justin mens du smilte smått. Hva hadde han funnet på nå da. Du åpnet konvolutten og dro fram et lite brev. "Kjære *DN*. Håper du har hatt en fin bursdag så langt. Nå vil jeg gi deg noe som vil minne deg om meg resten av livet. Noe som vil vise hvor mye jeg elsker deg, og vil at vi skal holde sammen foralltid, men du får ikke vite hva enda. Det er opp til deg om du vil dette eller ikke, jeg tvinger deg ikke til noe som helst, men jeg håper du vil, og føler det samme. Jeg er utrolig glad for at jeg fant deg, så nå skal du bli med meg" Leste du høyt fra lappen. Du så opp på Justin. Du ante ikke hva han hadde funnet på nå. Du reiste deg opp og tok på deg noen lette klær.

Du fikk bind for øynene og ble ført ut i en bil. "er det langt igjen?" Spurte du og gliste stort. "nei, vi er der nå, men ikke kikk!" sa Justin strengt. Du nikket smått, og ble ført ut av bilen. Dere stoppet opp, og Justin slapp hånden din. "Justin, ikke slipp meg!" Sa du. Du var redd for å være alene i 'mørket'. Justin lo litt. "Jeg er bak deg" sa han, og tok hånden din igjen. "Men jeg skal ta av båndet nå" sa Justin. "Åh, okei" sa du. Justin slapp hånden din igjen og løsnet båndet. Nå var du spent!


hvor tror du dere er? :)

BEKLAGER SÅ MYE FOR LITE BLOGGING!!  jeg skal kjærpe meg litt nå.. MEN, jeg vet ikke hvor mange deler det blir neste uke, fordi da er det tentamen uke for oss, og jeg må virkelig få opp karrakterene. 

MANDAG: Norsk tentamen
TIRSDAG: forbredelse til engelsktentamen
 ONSDAG: Engelsktentamen
TORSDAG: Forbredelse til mattetentamen
FREDAG: Mattetentamen

Mandag, onsdag og fredag kommer det noen deler i og med at vi kommer tidlig hjem pga. tentamen, men må nok også øve litt de dagene. + VI HAR TYSKTENTAMEN EN ANNA GANG NESTE UKE ;-)

håper dere forstår :-) 


INFO..

hey!

altsa, del 30, delen ble helt øderlagt, jeg hadde skrevet kjempekjempe mye og hadde blitt utrolig førnøyd med den, men så kom ikke halvparten av det jeg hadde skrevet ut på bloggen, og jeg trur neppe jeg orker å skrive alt omigjen i dag... beklager utrolig mye, jeg vet ikke hva som skjer..

slenger bare med et gammelt bilde..


POSTED BY; Rikke - Gjesteblogger

Forever? - DEL 29

Du la deg godt inni armkroken hans, og sånn ble du liggende. Utrolig behagelig.


Filmen var ferdig, og du reiste deg oppp for å rydde opp etter alt godteriet dere hadde spist. «hva skal vi gjøre nå?» spurte du da du var ferdig med å rydde. Du satte deg ned ved siden av Justin med den ene foten opp i soffaen. Justin gjespet og strakk armene i været. «trøtt?» lo du, og Justin nikket mens han gjespet. «skal vi bare legge oss da?» spurte du. Justin nikket igjen. okei, han har ikke snakket siden filmen startet, enten er han vedig trøtt, eller så er det noe han prøver å skjule. Justin gikk inn på badet og du fulgte etter han. du lente deg inn mot dørkarmen mens du så på at Justin pusset tennene. «Justin?» spurte du, og han så svakt på deg. «Er det noe?» Spurte du, og Justin bare ristet på hodet og mumlet noe mens han pekte på munnen som var fylt med tannkrem. Du himlet med øynene, og gikk inn på rommet ditt for så å sette deg i sengen. 

 

Justin kom omsider ut av badet og la seg raskt ned i sengen med ryggen mot deg. Du så på han en stund, før du la deg ned med annsiktet vendt mot ryggen hans. Noen tårer falt ned på madrassen. Natteklem? 

NESTE DAG:
«
Hei Justin» sa du da du kom inn på kjøkkenet der Justin var.  Han svarte ikke, men bare så smått på deg. Du måtte få han til å snakke.. «Hva skal vi gjøre idag?» spurte du og gikk nærmere Justin, men han trakk seg bare unna. Han mumlet noe i samme slengen, men du hørte ikke hva. «Hæ?» Svarte du og tok et skritt nærmere. Justin snudde seg med ryggen mot deg. «Jeg skal bort»sa han lavt og gikk ut i gangen. «Vent, hvor?» spurte du og småløp etter han ut i gangen. «uhm, ehm,,, studiet» svarte Justin raskt. «Åh» svarte du, og så bort. «Hade» sa justin, og bare gikk. Ok... hva feiler det han?? 

JUSTINS SYNSPUNKT:
«
Hei Justin» Sa *DN* da hun kom inn kjøkkenet. Hun kunne ikke få vite noe, og jeg er ikke flink til ljuge. Best å bare holde kjeft. «Hva skal vi gjøre i dag?» sa hun. oh shit... "Jeg skal bort" Mumlet jeg ganske lavt. *DN* kom nærmere meg, og jeg måtte bare trekke emg unna. Jeg ville virkelig ikke gjøre dette mot henne, men hun kan ikke finne det ut! «Hæ?» Sa *DN*, og tok et skritt nærmere. Jeg snudde meg fort vekk fra henne. «Jeg skal bort» gjentok jeg litt høyere. Jeg gikk ut i gangen og tok på meg sko. Plutselig var *DN* der også. eww.. «Hvor da?» spurte hun undrende.  Hun kunne hvertfall ikke vite hvor jeg skulle..«Uhm, ehm... Studioet» Svarte jeg fort. Det var det første jeg kom på akkurat nå. «Åh» svarte *DN*. «Hade» sa jeg lavt, før jeg smatt ut døra og satte meg inn i bilen. Jeg kjørte fort bort til stranda. Jeg gikk sakte ut, for å se om jeg så noen, da jeg så en person stå å vinke til meg. Jeg smilte, og gikk bortover til stranda.


Hvem tror dere Justin skal møte?

Sorry for lite blogging assa....

Forever? - DEL 28

sorry for lite blogging, men har hvert begravelse denne uka...


Du åpnet døra, og du ble møtt av Camilla igjen... Hun dyttet deg til side og gikk rett bort til Justin. Og hva faen hadde hun på seg?!


Hun kom inn i miniskjørt, tubetopp og strømper, og gikk rett bort til Justin. Hun startet en ganske så hefitg musikk, og begynte å gi Justin en lapdance.

Du kunne ikke annet en å stirre. Hvis Justin ville det, kunne ikke du gjøre noe med det. Du fikk bare sjokk. Det så ut som Justin likte det, mens hun gnukket rømpa si opp mot annsiktet hans. Han var helt med, og tok på alle steder han hadde frihet til. Camilla kom stadig nærmere og de møttes i et lang kyss, som fort gikk over til klining. Du snudde deg fort vekk, og dunket hodet fort inn i veggen, da du plutselig lå i sengen din. Vent, hva?! Hvor ble av Camilla? Hva skjedde? Var alt bare en drøm? åh, fjoh.. Du så vedsiden av deg, og der lå Justin å sov søtt. Du må si at du var ganske så betatt av han, og hadde snå følelser, men du viste ikke om han følte det samme, og du syns det bare hadde hvert flaut å snakke om det. 

Etter noen minutters stirring på Justin, våknet han rolig og sakte opp. «hei, har du hvert våken lenge?» spurte han og smilte mot deg. Oh shit. «øh, eh.. Nei, jeg våknet faktisk nettopp» svarte du og klødde deg smått i bakhodet. Justin så nedover på deg, og du merket at du satt bare i undertøy.Du reiste deg fort opp, og tok på deg noe lett. Du reinet med at dere ikke skulle ut i dag, siden det var ganske kaldt ute nå.

Justin kom ut fra soverommt og ned på kjøkkenet der du sto. Du snudde deg rundt og så på han komme inn i joggebukse og bar overkropp. DAMN, så fin kropp han har... «hei» sa Justin, og ga deg et kjapt kyss på munnen, du smilte til han og fortsatte å lage frokost. «hva il du ha?» spurte du idet du tok fram en stekepanne. «ser ut som at du skal ha speilegg, så ejg tar det jeg og» sa Justin, mens han holdt på med å steke litt bacon. Etter dere hadde spist, skulle dere se på film. Du gikk bort til tv-hylla og tok fram en film. «Skal vi se den? Den er sykt morsom!» sa du, og viste Justin koverret til 'The Hangover'. «Greit» smilte Justin og kom med popcorn og et pledd. Du satte på filmen og satte deg under pleddet sammen med Justin. Du la deg godt inni armkroken hans, og sånn ble du liggende. Utrolig behagelig.


beklager for kjedelig del, er ikke på mitt beste fortida.. mer?

Forever? - DEL 27

«CAMILLA, GÅ! Justin er ikke her. Han har forlatt meg,» Sa du og begynte å gråte. Du klamret deg opp i stolen, og bratse ut i gråt med hodet i hendene..

 


Du hørte at noen snakket, men ikke hva eller hvem, siden du hulket og gråt egentlig ganske høyt. Det banket på igjen, og dørhåndtaket ble vrikket mye på. Du tvang deg opp av stolen, og subbet mot døra. Du åpnet den fort og startet: «Justin er ikke-» su stoppet opp da du så at.. det fak»tisk var Justin som sto der. «Justin?» sa du, for å være helt sikker på at det er han. Han smilte til deg, og du ga han en lang klem. «Takk for at du kom» hulket du ned i skulderen hans. «Shhh» sa han og strøk deg beroligende på ryggen.Han førte deg sakte lenger inn på rommet mens dere klemte, og lukket igjen døra etter seg. Du trakk deg rolig fra han, og hadde tårevåte øyne. «Unnskyld» mumlet Justin og så på deg. Han gråt han også. «Justin, det beste er at du er tilbake nå» smilte du smått til han. Dere så hverandre inn i øynene en stund. Justin kom nærmere deg, og tok den ene hånde si på kinnet ditt. Du la hånda di bak ryggen hans, og dere kysset lidenskapeilig og lenge. Du fikk tuse sommerfugler i magen. Leppene deres var nør hverandre. Kroppene deres var nær hverandre. Du hadde bokstavelig talt ikke hvert så nære noen andre i hele ditt lit før. Det føltes godt.

//bare dere kysser og er enda litt nærmere hverandre :)

Dere trakk dere rolig fra hverandre, og ingen sa noe på en stund.

Minutter senere:

«Okei, så, når jeg var liten-» startet han men begynte fort å le. «Si det da! Nå er jeg nysgjerrig!» sa du og smilte. Du satte deg godt til rette, før han begynte å fortelle igjen. «Jo, asså, vi var i dyreparken, også-» han startet å le igjen. «Okei, okei..» du måtte le litt av hvor søt han var. «Jo, så spiste en giraff iskremen min, og jeg begynte å gråte,» sa Justin, og lagde furtemunn, men det gikk fort før det gikk over til latter. Du lo du og, så tårene dine spratt ut. (for de som ikke skjønte, det er sånne tårer man får når man ler veldig mye, IKKE 'lei seg tårer') Plutselig banket det på døren og du reiste deg opp for å åpne. Du åpnet døra, og du ble møtt av Camilla igjen... Hun dyttet deg til side og gikk rett bort til Justin. Og hva faen hadde hun på seg?!

mer?:)
sorry for kanskje litt dårlig del, men skrev den på skolen, haha..  

 

Forever? - DEL 26

Du smilte stort og la fra deg pc'en for å åpne. Du ko bort til døra og åpnet sakte og tittet ut. Da du åpnet ble du møtt av et stort smil, etterfulgt av en klem.

 


«Eh, hva gjør du her?» spurte du forundret, og så på Camilla, en fra skolen som alltid hadde hvert bitchy mot deg. «Besøker en bestevenn, vel!» smilte hun, og tko seg til rett inn på hotellrommet. «Vel..» startet du. «Sett deg ned, la oss prate om hvordan du har hatt det!» Avbrøt Camilla deg. Dere snakket utrolig lenge, og hadde fått utrolig bra kontakt. Dere lo mye, og du trudde faktisk at dere kunne bli bestevenner. «Så...» startet hun, og så seg litt rundt. «Hvor er Justin?» spurte hun og så på deg. Da skjønte du det. «Vent... Du er ikke her for meg. Du er her fordi Justin er her,» Sa du og så på hnne. «Hvaa, neii, pft» sa hun ironisk og veivet med handa.

«Camilla, jeg foreslår at du drar,» sa du, og pekte svakt mot døra. Hun så surt på deg. «GREIT, jeg går å finner Justin, for når han ser meg, så kommer han til å dumpe deg rett ned i støvla! Skjønner ikke at han liker deg!» Sa hun og gikk fort ut av døra. Hva? Liker Justin meg? Virkelig? Du smilte av den tanken. Du ville ikke ringe Justin, for du ville ikke at han skulle vite at du savnet han og ville ha han tilbake. etter noen timer banket det på igjen. «CAMILLA, GÅ! Justin er ikke her. Han har forlatt meg,» Sa du og begynte å gråte. Du klamret deg opp i stolen, og bratse ut i gråt med hodet i hendene..

//forestill deg at hun sitter på en stol


Siste del for i dag folkens, håper dere forstår situasjonen♥

Forever? - DEL 25

ops.. du glemte kanskje å fortelle at det var mørkt og du så ikke en dritt..? Ja, nå var jo alt såå mye bedre... fuck.

 


En tåre rant nedover kinnet ditt mens du så at Justin gikk bortover veien. Skulle han forlate deg? Skulle han virkelig det? Du klarte ikke lenger. Du måtte si det. Du løp etter han, og stoppet han. «Justin! Vent da!» Sa du, da han prøvde å rive seg løs vekk fra deg. «*DN*!» Skrek Justin til deg, og så deg inn i øynene, og øynene hans var fulle av tårer. «Jeg vil ikke ha noe mer med deg å gjøre, OK?» Hulket han mens tårene randt. Han prøvde å stoppe dem, men det gikk ikke. Nå kom tårene dine også. Ingen av dere sa noe på en stund, før du klemte han hardt inntil deg. «Justin,» hvisket du. «jeg er så lei for det. jeg håper du vil tro på meg. Det er ditt valg.» sa du da du trakk deg fra han. Det gikk en stund fær han svarte, og han svirrey hodet mellom deg, og 'friheten'. Du var nervøs. Du ville ha Justin hos deg, og du ville hvertfall ikke at han skulle forlate deg nå!

«Jeg...» startet Justin med en trist og forvirret stemme. Han så ned i bakken. Du gjorde det samme. «Justin,» startet du, og da han så opp på deg, tok du hånde di under haka hans og kysset han lidenskapelig på leppene. Du merket at han kysset tilbake, og du trakk deg fra han. «jeg er på hotellet når du har bestemt deg,» sa du kort, og gikk mot hotellet.

Du hadde suttet på hotellet en stund, før det banket svakt på døren. Du smilte stort og la fra deg pc'en for å åpne. Du ko bort til døra og åpnet sakte og tittet ut. Da du åpnet ble du møtt av et stort smil, etterfulgt av en klem.


mer?:)

sorry for lite blogging i det siste, men jeg er ikke helt meg selv fortida, iogmed at jeg har mistet en i familien og en god vennine. Håper dere forstår :')

Og vi har konfirmasjons ting i kirka, og jeg må lage sånn innbydelse til mange folk, så.. men skal PRØVE å poste en del til idag, om ikke to:)

Forever? - DEL 24

Du la deg ned igjen og snudde hodet ditt tett mot Justins sitt. Du reiste deg fort opp igjen. HVA I HELVETTE? DET DER ER IKKE jUSTIN!


Åssen i helvette hadde han kommet seg inn hit?! Du ante ikke hvem det var engang! Du gikk fort ut av senga og kleddet fort på deg igjen. Hvor er Justin...? 

 

Du tok op telefonen og ringte Justin. «Justin, hvor var du?» Sa du i telefonen. «Når jeg kom til deg hadde du låst døra. Du ville bare slite meg ut du? Jeg trudde det var noe mellom oss!» Sa han i andre enden med en sur stemme. «Justin, det var ikke meg!» Sa du med en rolig stemme. «Ånei, så du tok med deg en annen gutt inn på rommet og HAN låste da? Ha, ja liksom..» Sa han. Oh shit. Du kunne ikke fortelle Justin om mannen som faktisk kom inn og låste. Du måtte finne på noe. «Justin, jeg skulle faktisk ønske det var noe mellom oss» Sa du,  og smilte litt av deg selv, «Ja, jeg og.» Sa han, og smilet ditt ble bare enda større. «Men jeg kan ikke fortsette på denne måten, *DN*. Jeg vil ikke gi slipp på deg enda, men det er ikke så lett når du gjør sånn mot meg,» Sa Justin. «Justin, møt meg utenfor hotellet, jeg forteller alt da» sa du før dere la på. Du vekekt mannen, bitch-slapept han og jagde han fort ut, før du ringte politoet og fortalte hva som hadde skjedd. De skulle etterlyse mannen, og du gikk utenfor hotelelt der Justin ventet på deg. Du løp til han og ga han en god klem, før du fortalte alt sammen.

Justin så veldig sint ut, og bare stirret på deg. «OG DU LOT HAN LIGGE DER?» Skrek han ut. «Det jeg skulle ønske var mellom oss, var en vegg,» sa Justin kaldt før han snudde seg og gikk. ops.. du glemte kanskje å fortelle at det var mørkt og du så ikke en dritt..? Ja, nå var jo alt såå mye bedre... fuck.


sorry for kjedelig, kort og dårlig del, men jeg er ikke på mitt beste nå.. hehe...
mer? 

 

Forever? - DEL 23

må skrive den på nytt, jeg skjønner ikke hva som skjedde med forrige del, den ble bare... uforstålig.. hahah


Jeg hørte at døra ble smelt igjen, og jeg ventet bare på å se *DN*s annsikt i vinduet, men det dukket aldri opp.


TILBAKE TIL DEG:
Du satt der en stund og lot tårene renne. Shit, Justin! Du gikk mot vinduet og tittet ut, men ingen Justin var å se. «Justin?» ropte du lavt, men til ingen nytte. Du hørte skritt opp trappen, og lukket fort igjen vinduet og hoppet i sengen for å late som du sov. Døra ble låst opp og åpnet, så lukket igjen. Du tenkte at moren din hadde gått, så du satte deg opp i sengen. Du snudde deg rundt, og der sto Justin. "«Æ, Justni?"» skvatt du til «Hvordan kom du deg hit?» sa du begeistret og møtte han i en klem, og han snurret deg rundt.

«Hvordan kom du deg hit?» spurte du da du trakk deg fra han. «Du vil ikke tro dette, men jeg pranket moren din ut av huset og tok nøkkelen, men vi ahr ikke så god tid, så vi må nesten fra nå..» sa Justin. Han tok tak i hånda di og førte deg rolig og forsvalig ut av huset. Dere kom dere trygt fram til hotellet, og det var blitt ganske sent nå. «Jeg trur jeg bare går å legger meg, men vil du flytte over hit, nå som Selena ikke er her?» spurte du Justin. «Klart, skal bare pakke sakene mine» sa Justin og gikk mot døra. «Okei, jeg er på rommet,» ropte du til han og gikk på rommet. Du la deg godt under dyna, og slukket lyset. Du så ingenting. Du hørte at døra ble åpnet, lukket og låst. Du smilte for deg selv og latet som du sov. Han kom inn på rommet og la seg tett inntil deg og tok hånden sin over midjen din og kysset deg på kinnnet. Okei, du syns han jegg litt fort frem nå, men etterhvert sovnet du. Neste morgen våknet du tidlig, og du satte deg opp i senga. Armen som hadde ligget over midjen din i hele nattm datt slappt ned på madrassen. Du la deg ned igjen og snudde hodet ditt tett mot Justins sitt. Du reiste deg fort opp igjen. HVA I HELVETTE? DET DER ER IKKE jUSTIN!


hvem tror dere det er?:)
siste del for idag. 

 

Forever? - DEL 22

Du hørte småstein på vinduet, og åpnet det for å kikke ned. Det regnet ikke lenger, og du så Justin stå der. Du smilte stort, men hvordan skulle du komme deg ned? Det var alt for høyt til å hoppe.


"Justin!" Sa du lavt, men høyt nok til at han kan høre det. "Hvorsan fant du meg?" Spurte du likegyldig, 

JSUTINS SYNSPUNKT:
"Jeg skal bare på do en tur," sa jeg, før jeg reiste meg opp, og gikk mot dodøra. Jeg så at Selena fulgte nøye med på hvor jeg gikk. Da jeg kom inn på badet, så jg meg litt rundt først. Jeg klatret opp på benken og åpnet det ille vinduet. Jeg klatrert forsiktig og stille ut, før jeg hoppet ned på den grønne plenen. Jeg spurte mange om de hadde sett en litt lav jente, og resten av utsende hennes. En person hadde sett henne, og var faktisk i familie med henne. Jeg fikk skyss til hjembyen til *DN*, og jeg gikk ut og løp mot vinduet hennes. Jeg så meg runst, for å se om jeg kunne kommer meg opp på en eller annen måte, men det var umulig. Jeg fant noen småstein, og kastet på vinduet. Dette hadd jeg sett på film, og da må det funke.. 

TILBAKE TIL DEG:
Du så ned vinduet, og hørte noen komme opp. "Gjem deg!" Sa du  til Justin, og han smatt under et tak. Du latet som om du bare så ut av vinduet. Du hadde ikke kommet deg bort derfra fort nok, og du ville ikke ha henne mistenksom.

 Døra ble låst opp, og det kom noen inn. Du snudde hodet ditt litt, og moren din kom inn. "Jeg vil du skal treffe noen før du går bort," sa moren din, og lille Anna-Maria kom til syne bak ryggen. Du kom fort gående mot henne, men moren din stoppet deg. "Ikke rør henne!" Sa hun strengt. hva? det var jo min egen søster... Du så forundret på moren din, men satte deg ned på huk istede. "Du, jeg er lie for det. Ikke hver redd meg, OK? Jeg gjorde det rette, og en dag, håper jeg du også drar fra moren din så hun får skjenne smerten av å være alene. Jeg er utrolig glad i deg, håper du ikke skuffer meg," sa du, mens su skulte litt opp på moren din noen ganger. "NÅ ER DET NOK!" Ropte moren din og reiv deg opp, og førte Anna-Maria ut. Hun kom tilbake og dyttet deg hardt inntil veggen, før hun snudde seg og låste døra. Det var da du skjente tårene presset på. Du satte deg ned i sengen, mens du fortsatte å grein,

JUSTINS SYNSPUNKT:
"Gjem deg!" Ropte *DN* til meg, og jeg smatt under et tak. Foreløpig hørte jeg ingenting, men etter en stund, hørte jeg moren til *DN* begynte å skrike, før jeg hørte et hardt dunk i veggen. Jeg løp ut for å se inn vinduet, men jg så ingenting. Jeg hørte at døra ble smelt igjen, og jeg ventet bare på å se *DN*s annsikt i vinduet, men det dukket aldri opp.


 hva tror dere skjer?:)

Sorry for at jeg er så lite oppdatert fortida, men det skjer så mye nå, og alt er egentlig veldig vanskelig.. håper dere skjønner 

Forever? - DEL 21

-Me: "OMG I have to tell you this story about-" *starts laughing* *deep breath* "Ok there was this-" *starts laughing*


Shiitt... "Justin, mamma er her!" Hvisket du smått til Justin og hintet mot døren. "oh, shit, ta med deg resten av kaffen, og dekk til annisktet og bare går forbi! Drit i om hun snakker til deg," hvisket Justin tilbake. Du var nervøs, men gjorde det Justin sa. Du tok kaffen i hånda, og tok hånda forran annsiktet og fulgte etter Justin ut døra. Da Justin var ute og du skulle gå forbi moren din, ble du stoppet av en sterk arm som strakte seg og stengte veien for døra, og du sank sammen. "Nemmen, se hvem som er her," sa den ekkle moren din, og smilte bredt med de gule tennene hennes. "JUSTIN!" Ropte du hysterisk, men til ingen nytte. 

JUSTINS SYNSPUNKT:
 "Justin, mamma er her!" Hvisket *DN*smått til meg og hintet mot døren. "oh, shit, ta med deg resten av kaffen, og dekk til annisktet og bare går forbi! Drit i om hun snakker til deg," hvisket jeg tilbake. *DN* så veldig nervøs ut. Jeg og *DN* tok kaffene våres i hånda, og begynte å gå mot døren. *DN*var like bak meg, og akkurat da jeg kom ut døra, begynte jeg smått å løpe. Når jeg kom rundt et hjørne, satte jeg meg ned. "Jeg tror vi ble kvi-. *DN!?*" Hvor var hun?! Jeg bestemte meg for å vente en stund, men da hun ikke kom, ble jeg veldig bekymret. Jeg løp tilbake til starbucscafèen, men jeg så ikke *DN* noe sted. Jeg løp bort til skranken, og spurte om noen hadde sett henne, men ingen hadde det.

TILBAKE TIL DEG:
 
Du åpnet øynene sakte. Hvor var du? Du gned deg litt i øynene, og hjespet. da det slo deg hvor du var.

HVORFOR I HELVETTE VAR DU PÅ DITT GAMLE ROM?!? Du strakte deg opp, og gikk forran det gamle speilet på rommet ditt. Du hadde et stort blåmerke i panna, og det var hovnet opp. Okei, hva hadde egentlig skjedd. Du prøvde å dekke det meste med sminke. Du orket ikke noen spørsmål fra Justin nå. Du fant noe lett i det gamle klesskapet ditt, og tok på deg noe som passet til en regnværs dag..Du satte håret opp i en liten topp oppe på hodet.

Du gikk ned trappen, for å finne ut hvor du var. Eller, du var hjemme, men hvordan havnet du her? Og var Justin der? Du gikk mot døra, og skulle til å åpne den, men den var låst. Du banket på døra hardt, og du hørte fottrinn opp trappen. "nemmen, har du våknet, vennen?" Ropte moren din på andre siden. "Hvorfor er jeg her? Hvor er Justin?" Sa du mot døra og banket litt, før tårene randt. Du ville ikke miste han nå... "Slapp av, du trenger ikke se på at Justin går bort, du kommer til å vøre her. Håper dere hadde det fint på deres siste kveld sammen," lo moren din ondt. Siste kveld? Justin gå bort? Hun hadde ikke tenkt til å drepe Justin ellernoesånt? Nei, lol, det ble for teit. "Hva er det du skal?! Ikke rør Justin!" Ropte du mens tårene randt. "Hva, Nei! Jeg skal ikke gjøre noe med Justin. Han kommer til å leve lykkelig med Anna-Maria, mens du skal sulte og tørste ihjel der inne!" Ropte moren din, og gikk ned trappen. HVA?! Hvordan kunne din egen mor gjøre dette?! Du hørte småstein på vinduet, og åpnet det for å kikke ned. Det regnet ikke lenger, og du så Justin stå der. Du smilte stort, men hvordan skulle du komme deg ned? Det var alt for høyt til å hoppe.


mer?

Og hva syns dere om at jeg legger ut bilder om hvordan klær og hår hun har osv. skal jeg fortsette med det, eller ikke? :)
tusentakk for kommentarene, er så koselig å lese dem! 

Forever? - DEL 20

Du smilte litt, og bet deg leppa, og tok hendene dine bak nakken til Justin, før leppene deres møttes i et perfekt kyss. "HVA HOLDER DERE PÅ MED?!" Hørte dere en stemme rope, og du trakk deg fort fra Justin.

 


"Ehm, um, vel," startet Justin, og var tydeligvis ganse opprørt, og ikke det minste flau! "alt var min skyld," sa du. Du ville ikke at Justin skulle havne i trøbbel. "nei, *DN*, ikke-" startet Justin. "Justin! Det er OK." avbrøt du ham. "Det var jeg som gjorde det," sa du til Selena. Du så at hun var litt forvirret, og svirret øynene dine fra deg, til han, til deg, og tilbake til han. "JEG SKJØNNER IKKE AT DU KAN! Men greit, gjør som dere vil! Skuff meg! Og Justin, skuff fansen din! Fansen din elsket meg!" snufset Selena. Åh, hun skulle bare vist... "Jeg tar flyet hjem til Texas, så kan dere være her på rommet og KOSE dere," sa hun, og tårene spratt ut mens hun presset seg gjennom oss og pakket den lille kofferten. 

NESTE DAG;
"*DN*?" Hørte du noen rope, og det banket på døra. Du pakket deg inn i en morgenkåpe, og gikk mot døra.

Du åpnet døra, og det smilende fjeset til Justin dukket opp. "wow," hørte du han si stille, mens han så nedover kroppen din. du begynte å le, og bad han inn. "Så, hva skal vi gjøre i dag?" Spurte du inne fra romemt ditt mens du kledde på deg. Du tok på deg noe lett, siden det var ganske vramt her i Atlanta, og lot håret henge lett over skuldrene. 

Du fikset resten og gikk inn på badet for å pusse tenner og sminke deg litt. "Sånn, skal vi gå?" Spurte du da du kom ut av badet. "Jepp" svarte Justin kort og lett. Du tok opp LV vesken din, og tok den over skulderen mens du gikk mot døra. Du lukket døra igjen etter deg, og låste.

PÅ BYEN:
"Så, hva skal vi gjøre nå?" Spurte du da dere begge hadde hendene fulle av handleposer. "Vi kan jo sette oss ned på en cafe?" Spurte Justin. "Klart" smilte du til han. Dere kom bort til en starbucks kafe, og fant dere et bord. Det var ikke så mange der, og det var bare bra. Dere bestilte dere en starbuck hver, og koste dere skikkelig. Det plinget ved døren, og det var bare en vane å se bort på døren når folk kom inn. Der så du moren din...


 hva tror dere skjer?:)
mer?

Forever? - DEL 19 SISTE DEL AV MARATHON

"Best du ikke blir med. Vil ikke at du skal øderlegge dette,". Hun dyttet deg inn på badet, og stengte igjen døra. "SELENA?! Du kanne ikke gjøre dette!! HJELP!" Ropte du, før du hørte en dør åpnes, så smet igjen.


Hvordan kunne Selena gjøre dette mot deg? Du prøvde å åpne døra, selvom du viste det ikke kom til å funke. Du ropte alt du kunne, til ingen nytte.

SELENA'S SYNSPUNKT:
"Best du ikke blir med. Vil ikke at du skal øderlegge dette også," sa jeg, og dyttet *DN* inn på badet. Jeg lente meg på døren, og prøvde å finne noe jeg kunne blokkere døren med. Det gikk fort før jeg fant en lang pinne, som jeg løste fast i håndtake så det ikke gikk å åpne. Jeg sprayet litt av Someday parfymen til *DN* i halsen, før jeg smilte lurt, og gikk ut av døra på vei til resturanten der Justin kom til å vente på meg. Jeg smilte for meg selv.

Da jeg kom til resturantet, reiste Jusin seg, og møtte meg i en klem. "Hvor er *DN*?" Spurte han og tittet bak meg. "Må alt handle om *DN*? La oss bare kose oss!" Sa jeg og førte han ned til stolen. Jeg var litt stolt over hvor flink jeg var til å stjele gutter. Vi snakket en god stund, men av en eller annen grunn kom Justin alltid inn på *DN* i hvert eneste samtaleemne vi hadde. "Jeg skal bare på do jeg," Sa Justin, og forsvant inn en dør.

TILBAKE TIL DITT SYNSPUNKT:
Jeg banket hardt på døra, og jeg hørte noen åpne døra. "*DN*?" Hørte jeg Justin sin stemme si. "Justin? Jeg er inne på badet!" Sa du, og lyttet på hva han gjorde. Det hørtes ut som han strevde litt med å få opp døra, men fikk den opp til slutt. Da han åpnen døra for meg, omfavnet jeg han i en klem.

"*DN*, hva skjedde?" Spurte Justin da han trakk seg fra meg. "Selena stengte meg inne," sa du, og veivet med armene. Du pleide alltid bruke armene når du skulle forklare ting. "*DN*, rolig!" sa Justin, og holdt fast armene dine. "Du stoppet å forklare. "Du ser nydelig ut," smilte han til deg, og så nedover kjolen du hadde på.

"Takk," smilte du. Dere så hverandre inn i øynene en stund, før Justin bevegde hodet sitt mot ditt, og tok den ene hånda si under haka di. Du smilte litt, og bet deg leppa, og tok hendene dine bak nakken til Justin, før leppene deres møttes i et perfekt kyss. "HVA HOLDER DERE PÅ MED?!" Hørte dere en stemme rope, og du trakk deg fort fra Justin.


 Hva syns dere om at jeg skriver med andre's synspunkt også?
Det var siste del av marathonet, og kanskje siste del for i dag også. 

Forever? - DEL 18 - MARATHON

Da starter jeg marathon!


"*DN*! Nå prøver du å stjele Justin fra meg igjen! Jeg sp hvordan du tvingte han til å sette seg ned ved siden av deg!" Ropte hun over hele bussen. Alle sammen snudde seg, og mange tok bilder av deg. Du sank sammen i stolen..


"Selena!" Sa Justin, ikke særlig høyt heller. "Hun tvingte meg ikke," sa han rolig. "Noen ganger er du bare inposliten," fortsatte han og strøk Selena på armen. "Slår du opp med meg?!" Sa Selena lavt. Hun ville nok ikke si til hele VERDEN at hun ikke var sammen med Justin lenger. Han så på deg, og du trakk på skuldrene. "selena," sa Justin beroligende. "Slår du opp med meg sprute jeg! HÆ?" Sa Selena litt høyere. "uhm, ehm.." Stusset Justin. "Selena, jeg er lei for det," sa Justin lavt. Selena lagde en sint aktig stønne lyd. "Jeg som trudde du elsket meg! Greit folkens! Nå vet dere hvertfall åssen gutten fungerer!" (ja, jeg har tatt det fra paradise...hahah) Ropte Selena utover hele flyet og pekte smått på Justin mens hun så stygt på meg. Hun snudde seg fort og gikk lenger bak i flyet, og satt seg med en fremmed ung gutt. Som faktisk var litt kjekk. ohja, hun var sjalu. Hun så på deg ganske ofte med det stygge blikket hennes..

"Justin, går det bra?" Spurte du da du så han hadde noen få tårer i øynene. "Ja, jeg bare lurer på hvordan Jelena-fansen vil reagere når jeg sier til dem at det ikke er mer av Jelena.." Sa Justin trist. aww, han bryr seg så mye om fansene sine! "Jeg er sikker på at EKTE beliebers vil støtte deg uansett hva som skjer!" sa du til han. Han smilte til deg, også så han ut av vinduet.

PÅ FLYPLASSEN I GEORGIA:
"Kenny og Scooter skulle møte oss her om en uke, så vi skal sove her, iogmed at det tar så lang tid å kjøre hit med bil og ferie." sa Justin til oss. "vi fikk bare to rom, så du og *DN* må dele rom," sa Justin til Selena. Selena så på meg, og var ikke særlig begestret for dette. "Men gå på rommet deres og pakk ut, ta på noe pent og møt meg ved resturantet rett over gaten der," smilte Justin og ga begge en klem. Du og Selena gikk opp på rommet og satt fra sakene deres og skiftet uten å si et ord til hverandre. Da dere var klare, sa Selena plutselig noe; "Best du ikke blir med. Vil ikke at du skal øderlegge dette,". Hun dyttet deg inn på badet, og stengte igjen døra. "SELENA?! Du kanne ikke gjøre dette!! HJELP!" Ropte du, før du hørte en dør åpnes, så smet igjen.


 Hva trur dere skjer?

STARTER MED 4 KOMMENTARER.


Forever? - DEL 17

Du så inn til kjøkkenvinduet fra bilen. På benken der, satt Anna-Maria og vinket hade til deg. Du vinket tilbake, og fikk tårer i øynene. Du hadde verdens skjønneste lillesøster.

 


 

"Vi må ha meg oss Selena og da," Sa justin plutselig. Oh shit! hvordan skulle dette gå... "Oh, okei" sa du nervøst. "Det kommer til å gå bra," sa Justin støttende. Du smilte svakt til han, selvom han ikke kunne se deg, siden... Ja, han kjørte.. "Hvor er hun`?" Spurte du. "Vi skulle møte henne i parken her et sted," sa Justin og fulgte med på veien. "Så hun vet at jeg er med?" Spurte du. Justin snudde hodet ditt mot deg, før han snudde hodet tilbake til veien. "Klart," svarte han kort. Da vi kom til parken, sto Selena der, med en veske i hånda, og koffert ved siden av. Hun så ikke blid ut...
Vi parkerte forran henne, og Justin gikk ut for å hjelpe henne. Du fulgte nøye med på dem, og Selena ga Justin en lang klem mens hun skulte stygt på deg, etterfult av et kyss til Justin. Justin tok kofferten, mens Selena gikk forran døra di. "Hopp ut, dette er min plass," sa hun mens hun tok solbrillene sine opp på hodet. Du så rart på henne, men orket ikke diskutere, så du gikk ut. Selena hoppet inn i bilen, og lukket døra etter seg. "*DN*, hvor er Selena?" Spurte han. Han brydde seg hvertfall om henne.... "Hun tok forsetet, jeg gadd ikke diskutere, er ikke verdens undergang å sitte bak, det går fint," smilte du til han. "åh," sa han. Han så litt trist ut. "Jeg ville ha deg forran," sa han. Han ble rød i skinnene. "Du er så lett å prate med," smilte han, og lo litt. Du fniste du og, "aw, så søtt," smilte du, og hoppet inn i baksetet, mens Justin gikk rundt bilen og gikk inn i førersetet. "Jeg har savnet deg, gutten min," Sa Selena høyt. Sikkert så hun skulle være sikker på at du hørte det.. Du himlet med øynene for deg selv. "Savnet deg og," Sa Justin kort. Stakkars Selena. Han burde hvertfall advare henne da. Selvom du syns det var litt søtt det han gjorde. Var "slem" mot Selena, og faktisk.. Flørtet litt med deg. Du smilte for deg selv.
Da dere kom på flyplassen, møtte dere Kenny og Scooter. Du hilset på dem, og Justin presenterte deg. De tok bilen og kjørte den hjem (antagelig..), mens du, Justin og Selena skulle ta fly. Dere skulle faktisk ikke ta privatfly i dag. Det vat to seters fly. Uheldigvis. Du og Justin gikk inn først, og du satte deg innerst ved vinduet. Du var spent på hvor Justin kom til å sette seg. Justin snudde seg mot deg, og da tok Selena tak i armen til Justin, og smilte smilet hennes til han. Han snudde seg tilbake, og likevel satte seg ned ved siden av meg. Vi smilte til hverandre. "*DN*! Nå prøver du å stjele Justin fra meg igjen! Jeg sp hvordan du tvingte han til å sette seg ned ved siden av deg!" Ropte hun over hele bussen. Alle sammen snudde seg, og mange tok bilder av deg. Du sank sammen i stolen..

Hva tror dere skjer?
Sorry for sen del, kom meg ikke inn på blogg før nå..
og hva syns dere om historien? vil bare vite hva jeg kan gjøre bedre:)
MARATHON I MORRA, STARTER KLOKKA 13.00 (hvis jeg får startet den 

Forever? - DEL 16

(NÅR JEG SKRIVER MED KURSIV SKRIFT, ELLER SKRÅSKRIFT, ER DET DEN PERSONEN SITT SYNSPUNKT DET HANDLER OM SOM TENKER, hvis der skjønner, f.eks. i denne delen er det *DN* som tenker når jeg skriver i kursiv, siden det er *DN* sitt synspunkt.)

 Da du hadde åpnet døra helt, løftet han hodet litt opp og så på deg. "Ehm, hei. Kan jeg få komme inn?" Spurte han. "Oi, Justin. Eh, ja, klart det," Sa du. Han så bekymret ut.


Dere kom inn, og satte dere i stua. "Justin, har det skjedd noe? Du ser så bekymret ut." Spurte du mykt. "Ja, det var egentlig derfor jeg kom hit. Jeg må snakke med deg om noe-" Sa han. "Okei, greit, men vil du ha noe å drikke eller spise mens du forteller?" Spurte du. "Nei, det går greit," svarte han. "Okei, da er det bare å starte når du er klar," sa du. Du var egentlig ganske spent på hva han skulle si. Kanskje han skulle fri? Nei, dere hadde nettopp møttes.. Det hadde bare blitt for dumt. "Vel, det handler om meg og-" "Ånei, skulle han snakke om han og deg?" Tenkte du mens han snakket. "-Vel, det handler om meg og Selena," Startet han. "Fjoh..."  "Virkelig? Hva har skjedd?" Sa du og prøvde å ha så mye medfølelse som mulig. Du ville ikke  snakke om Selena nå. "Før jeg starter, er det noen som kan høre oss? Hvis det står noen utenfor et vindu, er det ingen som hører hva jeg sier?" Sa han først. Okei.. dette ble bare sprøtt. "Ehm, nei, trur da ikek det," Sa du og reiste deg opp for å lukke igjen gardiner og låse døra. "Hvordan det?" Spurte du da du kom tilbake. "Det er veldig viktig at ingen hører dette! Jeg sier det til deg fordi jeg føler at jeg kan stole på deg, selvom jeg så kanpt skjenner deg." Startet han. Du ble litt overrasket. "Jo. Det har seg sånn at... Jeg begynner å bli litt lei Selena. Eller.. Med andre ord.. Jeg vil liksom ikke være sammen med henne lenger. Hun lar meg ikke henge med vennene mine eller andre jenter uten at hun skal være med, og når hun først er med, skal hun alltid påpeke at vi er sammen, så hun klenger på meg hele tida." Sa han. OI. "Justin, det går nok bra!" Sa du og flyttet deg så du satt ved siden av han. han omfvnet deg i en klem istedet. Han gråt, og nå begynte du å gråte også....

Justin trakk seg fra deg og tørket tårene sine. "Ikke gråt du da," Sa Justin og begynte å le litt. Do lo du og, og tørket tåren som hadde lurt seg fram. "Jeg er bare glad jeg har deg, selvom jeg snart drar tilbake til Atlanta. Men du kan jo bli med? Siden Chaz og Ryan ikke er hjemme, så blir det så kjedelig der," smilte han. "Å, det ville jeg veldig gjerne!" Sa du, og smilte utrolig. "Eller blir det litt dumt med skolen og diverse?" Sa han. "Neida, jeg har ikke så mange venner på skolen, men jeg ahr jo fått flere i det siste, men det er bare falske venner, siden dem trur jeg er sammen med deg," ups. Det var kanskje ikke lurt å bringe det på anen igjen... "Supert! Jeg betaler for biletten din, og vi kan dra når du vil, men om fem dager MÅ vi dra," lo justin, og var tydeligvis glad for at jeg ville være med. Du gikk opp, og pakket kofferten klar. Du ville bare dra så fort som mulig.

"Vi kan egentlig bare dra så fort som mulig, jeg må bare si ifra til mamma når de kommer hjem," smile du og satte kofferten i gangen. "Greit," Sa Justin og tok opp telefonen sin,

Senere:
"Mamma! Kan jeg bli med Justin til Atlanta? Han kunne betale for biletten, du vet at jeg ikke har det så bra her, og jeg kommer til å være i gode hender, plis? Jeg vil bare vekk! Selvfølgelig ikke vekk fra dere, men vekk fra alle adnre her!" Smilte du. Du løy. Du ville vekk fra hvertfall moren din. "Er du gal?! Det får du aldri lov til!" Sa hun. "MAMMA? Hvordan kan du si NEI til en sånn sjanse?!" Sier du sint. "Jeg skjenner verken gutten eller foreldrene." Sa hun likegyldig tilbake. "MAMMA!" Ropte du. "Jeg drar om jeg får lov eller ikke!" Fortsatte du. "GÅ OPP PÅ ROMMET DITT! SÅNN SNAKKER DU IKKE TIL DIN EGEN MOR!" Skrek moren din. "JUSTIN, KOM HIT!" Ropte du fra gangen. Du drev å tok på deg sko og jakke. Det samme gjorde Justin når han kom. "Drar du, så våger du ikke komme tilbake! Da vil jeg ikke se deg mer!" Sa moren din truende. Du så Anna-Maria stå ved siden av mamma, med massemasse tårer i øynene. Du så henne inn i øynene. "Neivel," sa du kaldt til moren din, før du ga Anna-Maria en lang klem, med et kyss på kinnet. "Kommer til å savne deg utrolig mye," hvisket du i øret hennes. Hun hodt rundt nakken din, før du trakk deg rolig fra henne, og gikk rett forbi moren din. Du tok tak i hånden til Justin, og førte han ut. Når dere kom ut gikk dere bort til bilen, og la bagarsen i bakrommet og satte dere inn. Du så inn til kjøkkenvinduet fra bilen. På benken der, satt Anna-Maria og vinket hade til deg. Du vinket tilbake, og fikk tårer i øynene. Du hadde verdens skjønneste lillesøster.

 


hva tror dere skjer?

I morra trur jeg at jeg skal ha et marathon.

Forever? - DEL 15 LANG DEL!

Du reiste opp hodet ditt litt, og så Justin komme mot deg. Topp... En av de TO personene du helst ikke ville snakke med nå....


Justin... Han kom mot deg, men heldigvis hadde han ikke Selena med seg. Han kom nærmere og stelte seg forran deg. Du så opp på han. Han så ikke særlig blid ut. "Hva faen har du gjort!?" Startet han. Wæ-, du ble litt redd. Du fikk en diger klump i halsen, og ville bare løpe vekk derfra. "Pågrunn av DEG, tror alle at jeg er sammen med deg! Selena har funnet det ut, og det er bare flaks at vi fortsatt er sammen!" Han stoppet opp litt. Han så bort, og hadde tårer i øynene. Det hadde du og, og han så det. Han satte seg ned ved siden av deg, men sa ingenting. Du ville bare gå, før Justin så på deg, og begynte å snakke igjen. "Unnskyld. Det var ikke meningen å bli så sur. Jeg... Jeg er bare så redd." Han reiste seg opp, men du tok tak i armen hans. "Justin!" Startet du. Han stoppet opp og så på deg. Du reiste deg opp, og slapp armen hans. "Ehm.." Du var så usikker. Du følte deg elendig. "eh..eh" Du viste ikke om du skulle si det. Justin så rart på deg. "Det går bra.." Sukket du. Du skulle spørre om du kune se han igjen, men du var ikke sikkker på om det var så lurt etter alt det som har skjedd mellom dere nå... Justin så fortsatt rart på deg, før han gikk. åårhh.... Du reiste deg opp, og var på vei hjemover. Du ville ikke inn heller, det var ikke særlig bedre der. Du satte deg ned på trappen utenfor huset, og der ble du sittende.

//Forestill deg at det er en trapp der.

Neste dag:
Justin og Selena dro hjem til Atlanta om fem dager. Du ville egentlig ikke at Justin skulle dra. Du hadde støtet en del på Selena mens de har hvert her, og det har ikke akkurat vært koselig. Du hadde aldri trudd at hun var en sånn type person. Du dro på skolen litt tidlig idag, du orket ikke snakke mer med moren di, dere hadde nettop kranglet. Du var den eneste som var i skolegården da du kom, og du satte deg ned på det vanelige bordet. Du så ned på mobilen din, da du hørte porten til skolegården gå opp. Du reiste opp hodet ditt litt, og der kom Justin. Det var den siste du trudde du skulle se idag...

"Hei," Smilte han når han kom nærmere. "Hei" smilte du tilbake. "Jeg vil bare beklage for oppførselen min i det siste, jeg vet ikke hva som har gått av meg." Sa han. "Du, det går bra! Jeg er bare glad du ikke er sur på meg lenger," sa du, og så opp på han. Han satte seg ned ved siden av deg og stirret tomt ut i skolegården. Dere var de to eneste personene der, og det var fortsatt en time til det var vanelig at folk kom. "Hvordan viste du at jeg var her? Eller, hvorfor kom du liksom?" Sa du plutselig. "Jeg gikk egentlig bare forbi her, da jeg fikk øye på deg sitte alene. Du så trist ut, og jeg tenkte å muntre deg opp, men helt ærlig, har jeg aldri vært flink til å snakke med jenter jeg ikke skjenner så godt. Det var alltid Chaz og Ryan som fikk jentene da vi var mindre," lo Justin. Du lo du og. "Jeg tipper på at du får damene nå? Siden du er selve Justin Bieber?" Sa du. "Ja. Det eneste jeg trenger å si for å få noens oppmerksomhet er ved å si; Hei, jeg er Justin Bieber," lo Justin. Du måtte le du og. Han var så søt og morsom!

"Men jeg må snart gå." Sier Justin. "Det er ikke så lurt å være her når alle de andre kommer, det var hvertfall en del beliebers på denne skolen her hørte jeg," Sa Justin. "jepp.. Jeg trur lillesøsteren min er en av de største" lo du. "Jasså?" Smitle Justin. "Hun ba meg ta med bokseren din til henne," sa du. Oh. det var kanskje litt dumt å si. Du så at Justin stivnet litt, før han braste ut i latter. Det var så herlig å se han le. Når du var med han, tenkte du ikke over at han var en kjendis egentlig. Dere hadde det utrolig gøy sammen! "Men jeg må gå nå," Sa Justin og reiste seg. Du reiste deg du og. "Oia, det var utrolig hyggelig å være med deg," Smilte du. "Med deg og," Smilt han tilbake. Dere ble stående å se hverandre i øynene en stund, før Justin avbrøt det. "Ehm, vi snakkes!" Sa Justin og ga deg en lang klem. Hvertfall minst 10 sekunder..."Hade" sa du. "Hade!" Sa han tilbake. Du så han gikk ut av skoleporten. Når du ikke kunne se han lenger, smilte du et stort smil.

Hjemme, etter skolen:

Du tenkte bare på skoledagen i hele dag. Dette var den beste dagen i ditt liv. ALT sammen ahdde gått i din retning idag. Du gikk inn på facebook, og så at en av jentene i klassen hadde lagt ut en bieber fact: "If Justin hugs a girl more than 5 seconds it means he thinks she's pretty". Noe så søtt. Vent... Klemmen til deg og Justin...

Noen minutter senere:
Du var alene hjemme, da det ringte på døra. Du gikk med forte skritt ned trappa, og gikk ut i gangen. Du åpnet døra, og der sto Justin og så ned i bakken. Da du hadde åpnet døra helt, løftet han hodet litt opp og så på deg. "Ehm, hei. Kan jeg få komme inn?" Spurte han. "Oi, Justin. Eh, ja, klart det," Sa du. Han så bekymret ut.


 Sånn! Prøvde å lage en lang del til dere, siden jeg ikke ahr vært så mye oppdatert. Hva syns dere, og hva tror dere skjer videre? :)

Forever? - DEL 14

 

Okei, må si jeg ble litt skuffet nå jeg så at det ikke hadde kommet noen kommentarer på forrige del, så jeg skulle egentlig ikke postet en ny del til dere, men jeg gjør det uansett.

 


 

Etter en stund stillhet med stirring på sign in knappen, trykket du, mens du lukekt øynene, og tok hendene dine sammen over brystet ditt. Du var utrolig spent nå..

 

 


"*DittTwitternavn*, Trur du at du bare kan ta fra oss Justin på den måten?!?! DA TAR DU FEIL, DET ER VÅR GUTT, HOLD DEG UNNA HAN, BITCH!"... "die bitch :)".... "get away from him, his not yours" Du begynte å gråte utrolig mye. Hvorfor var beliebers sånn? Hvorfor skulle dem hate deg for et rykte?. Du skrev på twitter (på engelsk da) "FOLKENS, jeg og Justin er ikke sammen! Det er bare et stygt rykte! Jeg ville aldri tatt Justin rett forran øynene på Selena, jeg ville aldri hevrt sammen med han i det hele tatt!" Du tweeta det. Du ville så gjerne skrive alt du tenkte på, men du kunne ikke. Ikke bare fordi du ikke ville dele dine innerste tanker, men også fordi da måtte du delt opp tweetene dine, og det ville bare bli kaos...

Du hadde ikke bare fått hat-medinger. Noen beliebers hadde skjønt det. dem skrev koselige ting som: "Aw, du er så heldig! Skulle ønske jeg var deg! "LoveYou !" aw, så søtt. Du så på folk som hadde tweeta deg, og en tweet fra Justin dukket opp. (han skriver og på engelsk...) "Jeg og *DittTwitternavn* er ikke sammen! Hun er en utrolig snill og søt jente, men det er Selena jeg er glad i!" wow... han syns du var søt. Du gikk foran speilet igjen. Du så helt forferdelig ut. Du bestemte deg for å gå en tur, så du tok fram børsten, og gredde håret. Du satte håret i en dott, og tok på deg noe lett.

                                  //hår                                                                                                                            //klær

Du gikk ut, og satte deg på samme benken som forrige gang. Mange tok bilder av deg, og så stygt på deg. Du skjente at tårene begynte å komme, men du holdt dem inne. Du ville ikke vise at du gråt offentlig. Du reiste opp hodet ditt litt, og så Justin komme mot deg. Topp... En av de TO personene du helst ikke ville snakke med nå....


Hva tror dere skjer?
Håper dere er litt flinkere til å kommentere nå.. (kanskje de fleste har lagt seg, men skjekker ikke før imorra, siste del for idag) :) 

 

Forever? - DEL 13

Som vanelig, ikke mye, før du gikk inn på bieber nytt. Du ville bare skrike....


et bilde av Justin og DEG. Du leste under; "Har den populære pop-sensasjonen Justin Bieber fått en nye kjæreste? Har han gått lei Selena? Justin har blitt sett masse med denne jenten, som heter *DittnavnOgEtternavn*. HVA?! NYTT KJÆRESTEPAR?! Helt ærlig, ville du ikke vært sammen med Justin noen gang i hele ditt liv! Tenk så mye hat du kom til å få nå.. Spesielt fra Selena.. tenk om hun så bildet? Du klappa pc'en hardt igjen, og kastet den i sengen. Hvorfor skulle ALT går galt?.... Du satte deg ned i en stol på rommet, og la hodet i hendene dine, og noen tårer lurte seg frem.

//bare i en stol..

"*DN*, MAT!" Ropte moren din neddenifra. Du sukket, du var ikke sulten i det hele tatt.. Du reiste deg sakte opp, og gikk mot speilet på rommet ditt. Maskarae din var gnidd ut over hele annsiktet, så du tok en sminkefjerner ut av "posen", og fjernet all sminken du hadde på, før du gikk ned. "Vennen, du er helt rød rundt øynene, hva er det?" Spurte moren din omsorgsfull og la armen sin på ryggen din. "Jeg..." Du satte deg ned og tok en slurk av vannglasset. "Det er lagt ut et bilde av meg og Justin på nettet. Under har dem skrivet ettelleranna om at dem trur at jeg og Justin er et nytt kjærestepar, siden vi har blitt sett så mye sammen, og jeg kommer til å få masse hat for dette, ikke minst fra Selena!" Sa du. "Er du sammen med Justin Bieber?" Sa Anna-Maria entustiastisk. Du så stygt på henne. Du var ikke i humør nå. "Hvem er hun Selena? Og hvorfor kommer du til å få så masse hat fra henne? Er hun en stor fan?" Spurte moren din. Du flyttet blikket ditt fra talerkendin, og opp på moren din. Du så dumt på henne. "Seriøst? Hjelper det hvis jeg sier SELENA GOMEZ?" Sa du. "hmm... Nei," lo moren din. "Mamma:.. jeg er ikke i umør nå.. Selena er kjæresten til Justin! Kanskje hun trur at Justin ikke liker henne mer! Stakkars! Og alt pågrunn av meg! Jeg skulle aldri snakekt med Justin! Kjendiser fører bare til trøbbel.." Sa du og reiste deg. "Vennen, du har ikke rørt maten din," Sa moren og så på deg. "Jeg er ikke suten.." Sa du bittert, og gikk opp trappa. Du skrudde på pc'en, og så nøye på bildet. Joa, det så ut som han flørta med deg, men han trøstet deg jo bare!

//Se bort fra hunden..... haha

Nå kom tårene igjen. Du bare ventet på hat meldinger på twitter. Du ville ikke en gang skjekke, men du måtte. Du ville bare vite hva folk hadde sagt til deg. Du trykket på twitter, og skrev sakte inn twitternavnet og passordet ditt. Du satt en stund med pilen over -Sign in- knappen. Etter en stund stillhet med stirring på sign in knappen, trykket du, mens du lukekt øynene, og tok hendene dine sammen over brystet ditt. Du var utrolig spent nå..


Hva tror dere skjer?

Sorry for lite blogging i går og i dag, og dette blir KANSKJE eneste del idag, men skal prøve å få postet hvertfall en til, men er ikke sikkert jeg klarer det :)

 

 

Forever? - DEL 12

Du gikk bort til parken og satte deg ned, da du så Justin og Selena gå hand i hand bortover veien. Du så at Selena så på deg, og hun skulte et stygt blikk mot deg.


Du gadd ikke dette mer. Du reiste deg opp og gikk hjemover. Du kom inn døra, og det første som møtte deg var, som vanelig, husarbeid. "*DN*, hvorfor ble du sa lenge? Ta klærne dine og ta ut av oppvaskmaskinen, så kan du vaske badet og ta klesvasken!" Ropte moren din fra stua. "aghh..." mumlet du surt. Du gledet deg til å flytte vekk herfra. Du ville ikke bo i denne byen lenger.

Da du var ferdig med å gjøre husarbeidet, gikk du opp trappen og inn på rommet. Du satte seg foran dataen, og så på Bieber nytt. Det var mange nye bilder av Justin og Selena da de var ute i parken istad. Du bladde lenger nedover, og det var BARE bilder av Justin og Selena, så du krysset deg ut av siden, før du gikk inn på twitter og facebook. Ingenting nytt hadde skjedd. Verdens verste og kjederligste sted..... Det var ingenting å gjøre lenger. Du la deg ned i sengen, og tenkte. Du vet ikke helt hva du tenkte på, det avr vel egentlig mest på Justin. Du lukket øynene, men klarte ikke sove heller...

//bare med klær og uten dyne, og hendene dine ligger i sengen ved magen din

To timer senere:

Du reiste deg opp fra soffaen, og gikk opp trappen. Du tok fram laptoppen din og sjekekt om det hadde skjedd noe nytt. Som vanelig, ikke mye, før du gikk inn på bieber nytt. Du ville bare skrike....


Hva tror dere *DN* ser? :)

Forever? - DEL 11

Det banket på døren, og du gikk for å åpne. Når du åpnet døren, skvatt du til, og ville bare slenge døren igjen. Du hadde IKKE lyst til å snakke med den personen nå......


Der stod Selena. Oh-oh... Du fikk en klump i halsen med en gang hun startet å snakke. "Hva trur du at du driver med?! Prøver du å stjele kjæresten min? Hæ!? Hold deg unna Justin, ellers blir det værst for deg!" Skrek hun til meg opp i annsiktet. Wow.... "Selena? Jeg vil ikke stjele Justin fra deg! Jeg elsker Jelena, og ville aldri gjort noe for å øderlegge det!" Sa du og rygget litt bakover. Du var forbredt på et slag i fjeset. "Best for deg!" Sa hun og pekte på meg før hun snudde, og gikk med tunge skritt mot bilen. fjoh.. Kunne gått værre.. Du lukket døra, og var skjelven i hele deg, og klumpen i halsen hadde ikke forsvunnet. Du gikk stiv opp trappa, og satte deg i senge, med et stramt blikk i veggen.

//bare ikke riktig så skummelt.....

du satt sånn i flere minutter, før du gikk inn på badet, og pusset tenne. Du tok av deg klærne og la deg ned i sengen i bare undertøyet, og dro dynen godt over deg, før du sovnet. neste dag, Lørdag, bestemte du deg for å komme deg ut en tur. Du gikk bort til parken og satte deg ned, da du så Justin og Selena gå hand i hand bortover veien. Du så at Selena så på deg, og hun skulte et stygt blikk mot deg.


hva tror dere skjer?

kanskje siste del for i dag.

Forever? - DEL 10

Du så vekk en stund, og når du så tilbake kom Justin, og BARE Justin mot deg....


"Hei" sa du da han nærmet seg. "Hei!" Sa han blid. "Jeg trudde du ikke skulle skjenne meg igjen jeg," sa du flaut og fniste litt. Hvorfor sa du det?! Det hørtes bare dumt ut! Arrg... Justin lo litt. "Ehm, skulle ikke Selena være med?" Spurte du. Du var egentlig ganske sjenert. "jo, men altså... Hun liker ikke at jeg treffer eller snakker med andre jenter som er på min alder. For hun... hun blir litt fort sjalu," sa han og så ned. "Oi, unnaskyld," sa du og så bort. okei, dette var bare kleint. "Det går bra," sa han og la til en latter. Du smilte og så ned.

Senere:
Du og Justin hadde egentlig fått ganse så god kontakt. Du satt hjemme, og du hørte noen komme inn døra. Du satt å så på tv'en. Yndligsprogrammet ditt, How I met your mother, gikk nå. du hørte noen små skritt komme fort mot stuen. Du snudde hodet mot stuedøra, og den lille Anna-Maria kom løpende mot deg med et digert plaster over øyet. Du smilte litt. "Hei, åssen går det?" Spurte du og løftet henne opp på fanget ditt, mens du fortsatt fulgte med på filmen. "Bra!" Sa hun med den nydelige stemmen hennes. Hun ga deg en lang, stor klem mens hun holdt bamsen sin bak ryggen din (mens dere klemte, hvis du forstår?). Søskenkjærlighet!

"Vil du bli med å lage ting av papir?" Sa Anna-Maria da programmet var ferdig. Du nølte litt, men blei med.

Anna-Maria sin tegning:

Det du lagde:

Det banket på døren, og du gikk for å åpne. Når du åpnet døren, skvatt du til, og ville bare slenge døren igjen. Du hadde IKKE lyst til å snakke med den personen nå......


Hvem trur du det er? :)

(altså, jeg liker virkelig ikke å skrive stygt om Selena, men jeg tenkte at det bare ville bygge opp spenningen litt, jeg føler at dere ahr fått litt dårlige deler i det siste, men hva syns du om at jeg har med at Selena er sånn? Eller vil dere at jeg skal kutte det ut? :))

Forever? - DEl 9

Hun hadde et stort blåmerke rundt det ene øyet, og det avr helt hovnet opp.


"Vi må få deg hjem med en gang!" Sa du og nærmest løp med henne i armene hele veien hjem. "Mamma! Kjør Anna-Maria til sykehus, hun har en kjempe blåveis rundt øyet!" Sa du hysterisk og viftet med armer, vesker og alt annet du holdt. oren din kom løpende og satt seg ned på huk forran Anna-Maria. Henne strøk Anna-Maria på kinnet. "Kom meg meg, vennen." Sa hun, og løftet Anna-Maria ut i bilen, før de kjørte bortover til legekontoret. Du ble sittene alene med laptoppen på fanget.

Det skjedde egentlig ikke noe spesielt på facebook, så du klikket deg ut og logget inn på twitter. Du så en tweet fra Justin: "My norwegian fans is just amazing! I wish i could live in norway. #bestFansEVER" Aw, så søtt av han. Du tweeta til Justin: "Hi Justin! I'm th girl at the school who set alone when you come and talk to me. I will just say thank you. It meant so much! #LoveYou" Du ventet en stund, da det hadde kommet et tweet fra Justin igjen. "*DittTwitterNavn*, no problem. I'm always there for my fans! I'll take Selena with me to the school tomorrow. Hope to meet you again :)" HAN SVARTE DEG. HAN SVARTE DEG FAKTISK. Helt ærlig ble du sjarmert av han. Egentlig var han utrolig kjekk også. 

Neste dag:
Du ville egentlig se best mulig ut idag, siden Justin ville møte deg med SELENA GOMEZ. Du gledet deg utrolig mye. Håper bare han skjenner deg igjen...

Du sminket deg lett, før du satte håret opp i en høy hestehale. Du var egentlig veldig nervøs for denne dagen..

//med litt kort babyhår som ligger forran ørene

Du kom deg på skolen og satte deg ned ved det samme bordet der du snakket med Justin for første gang. Du kunne se Justin og Selena pratet sammen, de så ikke sørlig glade ut. Du så vekk en stund, og når du så tilbake kom Justin, og BARE Justin mot deg....


Hva tror du har skjedd? haha, sorry at delen kom litt seint, men har vørt ute en tur:)

Forever? - DEL 8

 Du gikk å stilte deg mitt i banen., før du satte deg ned på kanten av sporet. Var det noe vits å leve egentlig?


Nei, hva tenker du på?! Du gikk av jernbanen, og gikk bort på stasjonen og slang sekken på ryggen. Du var hvertfall elsket hjemme. Du kom inn døra, og gikk på kjøkkenet for å steke deg egg. "Hei vennen" Roper mammaen din fra stua. "Hei" ropte du tilbake. "Hva lager du?" Spurte hun. "Speilegg" svarte du lavere tilbake. Etter det, hørte du ikke mer. 

Når du var ferdig, skulle du gå å hente lillesøsteren din i på SFO. Du kom fram til skolen, og gikk inn for å finne Anna-Maria. Du satte deg ned på et bord for å se om hun kom til deg. Plutselig kom en liten jente, med fletter i håret og en hvit kjole løpende mot deg i full gråt. "*DN*" Gråt hun. Det var Anna-Maria. "Anna-Maria, hva har skjedd?!" Sa du hysterisk og løftet henne opp mens hun gråt inn i brystet ditt. Hun hadde et stort blåmerke rundt det ene øyet, og det avr helt hovnet opp.


mer? :)
Takk for kommentarene deres, det er utrolig koselig å lese dem! :') 

Forever? - DEL 7

Mange av jentene bare stormet mot han, men du kunne se at han så på deg. Du så tilbake. Han tvang seg gjennom mengden, og kom mot deg.


Du ville egentlig bare sitte alene nå, men du ville heller ikke be han gå. Enhver jente ville hvert i dine fotspor nå.. Han kom og satte seg ned ved siden av deg. "Sitter du her alene?" Spurte han. Jentene hadde ikke fulgt etter han hit, heldigvis. "Ja" sa du lavt. Du var egentlig en ganske så sjenert jente. "Går det bra med deg? Har det skjedd noe?" Spurte han og sudde seg mot meg. "Vel.. Jeg liker egentlig ikke å snakke om det," sa du og så ned på fingrene som du fiklet med. "Oja, jeg tenkte bare du trengte noen å snakke med," sa han og så utover i skolegården. "Jeg.. Jeg er bare litt lei meg, fordi.. Jeg fant ut at han jeg var sammen med var utro mot meg, og nå vil han ha meg tilbake," startet du, og tårene rant på. "Shh, ikke gråt!" Sa han og klemte deg.

Du trakk deg fra han, og tørket en tåre. "Men jeg må gå nå, Selena venter på meg," sa han, og vinket litt til deg, før han snudde seg og gikk. Åja.. Selena.. Du hadde helt glemt henne. Du hadde ingenting imot henne, men Jutin virket så hyggelig og... Nei, hvar er det du tenker.. Det kommer aldri til å bli noe mellom dere. Han er lykkelig med Selena. Du så etter ham, og det første du så, var at Justin og Selena kysset. Hun er virkelig verdes heldigste jente.
Justin fikk deg til å ikke være så ensom lenger. Du følte deg faktisk litt spesiell. Akkurat nå skulle du ønske Justin var her hos deg. 

 Du bestemte deg for å gå tidlig fra skolen i dag, og du gikk den ensomme veien hjem til deg. Da du kom til tog-sporet stoppet du opp en stund. Du gikk over veien til jernbanestasjonen og satte fra deg sekken inntill veggen på stasjonen. Du tok et dypt pust, før du gikk bortover til jernbanen. Du gikk å stilte deg mitt i banen., før du satte deg ned på kanten av sporet. Var det noe vits å leve egentlig?


Vil dere ha mer? :)

Og hva tror dere kommer til å skje?

Siste del for i dag.

Forever? - DEL 6

Du snudde deg, og du kunne ikke tro det du så.


Det første du så var ut i kantinen, før du bøyde hodet ditt ned, og så en gutt siite på kne. Jonathan... "*DNogEtterNavn*, jeg ber om en sjanse til. Vær så snill?" Sa han og smilte søtt til deg. Du snudde deg og grøsset deg over tanken på å bli sammen med han igjen. Du snudde deg tilbake. "Gi meg EN gid grunn til at jeg skal ta deg tilbake etter det du gjorde mot deg." Sa du kaldt, og stirret tomt ut i kantinen. Du ville helst slippe å se på han. "Vel.. Fordi jeg elsker deg!" Du så ned på han. "Jeg kommer aldri til å ta deg tilbake! Husker du det jeg sa? Det var første og siste gang vi noen gang kom til å være sammen. Du har brukt opp sjansen din, Jonathan, jeg vil ikke ha noe mer med deg å gjøre!" Sa du, og gikk med bestemte skritt for å sett deg ned på et ledig bord litt forran der hvor Justin sang. Du ville så gjerne ta han tilbake, for det du husket av han, var at han var så søt og snill, men du klarte bare ikke etter det han gjorde mot deg.

Det var ca. middels i sangen, og en jente kom gåendes ut på scenen. Hun gråt som bare det og satte seg ned. Justin kom ned trappene og gikk mot jenta. Egentlig var du glad det ikke var du som satt der oppe. For det første; Du hatet at folk så på deg, og du likte ikke å ha så mye oppmerksomhet. For det andre, så vil du ikke ha en kjendis springende rundt deg gjennom en halv sang. Jenta ble ført ut av scenen, og alle de andre jentene løp rett bort til "OLLG" jenta. Sangen var ferdig, og du gikk ut. Du trengte virkelig litt luft nå. Du satte deg ned på en benk, og så Justin komme ut av skoledøren. Mange av jentene bare stormet mot han, men du kunne se at han så på deg. Du så tilbake. Han tvang seg gjennom mengden, og kom mot deg.


Hvaaa tror du skjer?

og bare noe jeg lurer på: Hva syns dere om at Justin kommer så fort inn i historien, eller skal jeg vente med å ta han med? :)

Forever? - DEL 5

Du ble forskrekket, og prøvde å trekke deg fra han, men han var for sterk..

  Det var faktisk ingen som kom å hjalp deg, uansett var det sikekrt ingen som viste at dere hadde slått opp. Du prøvde å rope, men det kom ingen ting ut. Da du endelig ko  deg vekk fra Jonathan, smilte han ondt til deg. "Hva faen feiler det deg!?" Ropte du ut over hele skolegangen, før du klappet til han hardt på kinnet.

Senere, i Kantinen, satt du på et bord helt alene, og du følte deg helt alene. (noe som du var.....)

Endelig skulle Jusrin opptre. Først sang han noen av de gamleste sangene. "Nå lurte jeg på om noen jenter her ute er single?" Sa han. Mange jenter hylte og veivet med armene. "Vel. Er noen her ensomme?" Fortsatte han. Dortsatt mange jentehyl. Selvom du var ensom, orket du ikke rope noe akkurat nå. Du var knust. "For i kveld ser jeg etter en ONE LESS LONELY GIRL!" Sa han, før han startet å synge. Du hvilte hodet ned mot bordet i kantinen, og bare hørte på, før noen kom og prikket deg på ryggen igjen. Hva nå?!.... Du snudde deg, og du kunne ikke tro det du så.

 


Hva trur dere *DN* ser? :) (sorry for kort del)

I dag er det opp til dere hvor mange deler som kommer, jeg starter på ny del når det er minst to kommentarer! :)

Forever? - DEL 4

Forsiktig åpnet du døren, og du klarte ikke annet en å stirre. Du var forskrekket. Og ikke minst redd. Utrolig redd. 


Det første du så, var et rom. Så klær som lå på gulvet. Og da du flyttet øynene dine opp fra klærne, satt Jonathan med ei naken kjerring i senga. Du viste ikke hva du skulle gjøre. Tårene rant nedover skinnene dine mens du gikk bakover. Da du stod rett utover døra, nærmest hvisket du; "Hvordan kunne du?" med en kald stemme, og et kaldt, tomt blikk ut i rommet. Kvinnen som lå i senga sammen med Jonathan dekket seg til, og så rart på Jonathan. "Hvem er det?" Spurte hun. Jonatan svarte ikke. "Jeg VAR kjæresten hans, før jeg fant ut at han er utro med meg. Han er ikke den gutten du trurhan er. Hvis du ikke skjønner, han var sammen med MEG, da han lå med DEG. Jonathan. Jeg skjønner ikke at du kunne. Du fikk meg til å elske deg..." Startet du, men måtte stoppe for å puste og tørke tårene som rant en etter en. "Du var det beste jeg hadde. Jeg ville bare du skulle vite hva jeg følte for deg. Men akkurat nå. Føler jeg smerte. Ensomhet. Og jeg føler meg brukt." Sa du før du smelte igje døra. Du kom deg ikke langt vekk fra huset der festen var, før du falt ned mot veggen, og endte opp med å sitte inntill veggen med hodet gravd ned i knærne og grine.

//Lat som det er mot en vegg

Du satt der kanskje en halvtime, før du besteme deg for å dra hjem. Det var både sent og kaldt ute, og du hadde verken mye klær, eller gode sko i å gå her ute. Sminken og håret var sikkert helt øderlagt det også, men det var ikke din største frykt akkurat nå. Hva skulle du gjøre videre? Det var HAN som hjalp deg videre i livet. Det var HAN som støttet deg uansett hva. Det var HAN som var din eneste bestevenn, og som trøstet deg. HAN. Han som var utro mot deg. Han som lå med ei anna dame. Du kunne ikke tro det... Du gråt hele veien hjem til huset.

Da du kom hjem, løp du opp på badet før noen så deg. Du tok av sminken, festet håret ditt i en hestehale, og fikset resten, før du la deg ned i sengen og dro dynen godt over deg. Du hadde ingen å snakke med lenger. Ingen forstod deg så godt som det Jonathan gjorde. Du tok opp albumet som lå på nattbordet, og bladde opp på første side. Selvfølgelig, det første bilde, var av deg og Jonathan.

Neste dag:

Du gikk bort til skapet ditt, og selvfølgelig, der stod Jonathan. "*DN*, la meg forklare!" Starter han. "Jasså? Skal du forklare at jeg ikke var god nok for deg? Ville du ikke være sammen med meg lenger fordi jeg ikke ville ha sex med deg, kanskje? Du har ingenting å forklare, bare skjønn det! Det var første og siste gang vi noen gang kommer til å være sammen!" Halvropte du ut. Alle snudde seg, og selvfølgelig måtte jeg si det akkurat da Justin kom inn. Jeg så at Jonathan var litt usikker på Justin, og da han så at Justin så mot oss, snudde han meg, og presset meg inn mot skapet og la leppene sine hardt oppå dine. Du ble forskrekket, og prøvde å trekke deg fra han, men han var for sterk..


ooo..... Hva tror du skjer videre?:)
Siste del for idag :) ahah, beklager for et det kommer en sånn sen del hver dag, men det er nå jeg har tid... 

Forever? - DEL 3

For deg som lurte: er 14 år :)


Du snudde deg sakte, og smilte da du så hvem det var.


Der stod Jonathan, som du ikke hadde sett på to månder. "Hei!" sa du med et smil om munnen. Du reiste deg og ga an en laaang klem, etterfylgt av et kyss. "hei jenta mi, jeg har savnet deg utroig mye!" Sa Jonathan under klemmen. "Savna deg og!" Sa du og trakk deg fra han. Du satte deg ned igjen, og han kom ved siden av deg.

Rektoren kom inn i rommet og tok mikrofonen i hendene. "Som de fleste sikekrt vet skal Justin Bieber ha en opptreden her idag." Startet han. Mange av jentene i kantina hylte. Jepp, vi hadde mange beliebers på skolen. "Det er uttsatt til imorgen." Avsluttet han og gikk ut av kantinen. okei... Jentene ble skuffet, du hørte at noen sukket. Jonathan la armen sin rundt deg. "Har du planer i kveld?" Sa han forførende. Du sperret opp øynene en stund. "Ehm, nei" smilte du. "Jeg vil gjerne ta deg med på en fest som er i kveld, du blir vel med?" Sa han flørtende. "Klart, når da?" Sa du og smilte skjevt. "Vær klar kl. 8, jeg henter deg" nærmest hvisket han, og avsluttet med et kyss på kinnet. Du smilte for deg selv, og bet tennene sammen. Du gledet deg til å komme deg ut litt, i det siste hadde du bare sittet inne. 

Klokken nærmet seg seks, og du tok deg en lang dusj, før du skulle finne kjolen du skulle ha på. Du prøvde å se så sexy ut som mulig. Ærligtalt, var du litt redd for at noen jenter skulle være penere enn deg, og Jonathan skulle dompe deg helt. Det var det siste du ville. Du fant den perfekte kjolen, og tok den på deg, før du fikset håret og sminket deg

 

 Dere kom fram til festen, og koste dere utrolig mye! Du sa til Jonathan at du skulle på do en tur, også gikk du for å fikse på sminken. Jonathan hadde drukket veldig mye, selv hadde du bare tatt en drink. Da du kom til bordet dere satt ved, kunne du ikke se Jonathan noe sted. Du gikk lenger "inn" i festen, men du kunne ikke finne han. "Jonathan?!" Ropte du, men ingen svarte. Du gikk bort å satte deg i trappa, i håp om at han skulle dukke opp. Men nei. Plutselig hørte du noen rope noe. Du kunne ikke høre hva, men det kom ovenfor fra. Du undret litt, men tilslutt reiste du deg opp, og gikk mot lyden. Det hørtes nesten ut som at noen holdte på å dø. Skrikene var hvertfall høye. Du havnet utenfor et rom, og banket forsiktig på, men skrikene ble bare høyere. Forsiktig åpnet du døren, og du klarte ikke annet en å stirre. Du var forskrekket. Og ikke minst redd. Utrolig redd.


DunDunDuuun...

Hva tror dere *DN* ser? :o

Forever? - DEL 2

sorry for lite blogging, men har hatt besøk siden torsdag og hvert opptatt med å stelle i stand overaskelsesbursdag til mormor, men jeg lover det skal komme hvertfall 4 deler på tirsdag!


Akkurat da du skulle skifte kanal, hørte du noe du ALDRI trudde du skulle høre..

 


"Vi er her på liveshow med Justin Bieber. Så, Justin. Hva er dine planer fremover og hvordan går det med deg og selena?..." Sa Damen som satt ved siden av Justin. "Jeg reiser til *DinBy* om tre dager, og jeg kommer til å ta med meg Selena. Vi skal på en liten ferie, og jeg skal ha en liten konsert på *SkolenDin*." Sa Justin fra tv-kjermen. Du sprang opp trappa og braste inn på rommet til Anna-Maria. "JEG HAR EN STOR NYHET!" Sa du begeistret. Du ante ikke hvorfor du var så begestret. Dette var første gang du hadde vært så begeistert for Justin. Han er jo et helt vanelig menneske, bare at de fleste vet hvem han er, og hva han heter. "Hva?" Sa Anna-Maria med en rolig stemme. "JustinBieberKommerHitOgSkalHoldeKonsertPåSko..." fikk du sagt før Anna-Maria avbrøt deg. "Ikke snakk så fort!" Sa hun og la armene i kryss. Hun var så søt når hun lekte voksen.. "Justin Bieber. Han kommer hit, og skal holde opptreden på skolen min." Sa du med en roligere stemme. "HÆ, ÅÅ, TA MED BILDE, AUTOGRAF, OG SPØR OM Å FÅ GENSEREN HAN HAR PÅ, ELLER KANSKJE BOKSEREN. GI HAN EN KLEM FRA MEG, BE HAN KOMME INNOM HIT, INVITER HAN PÅ KAKE!!" Ropte Anna-Maria. Jepp. Verdens største bieber-fan. Jeg mener.. Bokseren.. Hva faen?

Dagene gikk, og du ordnet deg til den "STORE" dagen. Du tok på deg noe lett, fikset håret og sminket deg litt. 

//Buksa, genseren, sjerfet, skoene og ringen (hvis det er en ring..haha)

//Håret

//sminke

Du var på skolen, og det var matfri. Du gikk bort til skapet ditt og hentet penger. Da du lukket skapet, stod JUSTIN noen få meter unna deg og snakket med Scooter. Du tenkte å gå bort til han, men du klarte ikke. Du sto der bare å stirret. Du så på han lenge, før han snudde seg, og du så han rett inn i de fantastiske øynene. Han så tilbake. Du klarte ikke gjøre annet en stirre, før det gikk opp for deg at du faktisk stirret på en "fremmed". Du ristet svakt på hodet og så ned. Du så at Justin smilte litt, før du snudde deg og gikk mot kantinen. Du satt med vennene dine, og da vennene dine begynte å smile veldig og se bak ryggen din, skjente du noen ta på ryggen din. Du snudde deg sakte, og smilte da du så hvem det var.


Hvem tror du det er? :)

Sorry for at delen kom veldig sent, siste (og første..) del for i dag! Og tusen takk for de søte kommentarene, dere er fantastiske! 


Forever? - DEL 1

Da starter jeg første del av historien min. Det meste dere trenger å vite, får dere vite underveis i historien. jeg kommer til å skrive i andre-person, altså "du-person". du og Justin snakker engelsk til hverandre, men jeg skrive på norsk sånn at alle forstår. Jeg håper dere liker historien! Første del kommer ikke til å være så lang, men den blir lengre etterhvert.. :p

Men en ting dere burde vite:  jeg poster ikke ny del hvis det ikke er noen kommentarer på forrige del :)


Du var ei jente på 16 år, og hadde en lillesøster, Anna-Maria som var en stor Justin Bieber fan. Selv var du ikke så opptatt av Justin, men du hadde egentlig ikke noe imot ham. Du hadde en kjæreste, Jonathan, som var en utrolig hyggelig og søt fyr. Du og Anna-Maria var alene hjemme hos faren din (moren og faren din er skilt). Du elsket å passe på Anna-Marie. Hun var bare verdens nydeligste!

Du satt nede i stuen, og Anna-Marie var oppe på rommet.Du hørte hæy Justin Bieber musikk, og du måtte le litt, før du la fra deg boken du leste og tasset opp trappen. Du banket på døra og gikk inn. Du gikk bort til cd-spilleren og skrudde av musikken, og Anna-Maria stoppet å synge. Hun hadde tydeligvis ikke merket at jeg kom inn. "Hei! Jeg hørte på!" Sa hun med den søte stemmen hennes. "Jeg prøver å lese, musikken forstyrrer veldig." Sa du og trakk på skuldrene. "Javell" furtet hun og satte seg ved pc'en ute i gangen. Jeg fniste og gikk ned på kjøkkenet og ordnet meg litt cappuccino.

Du tok med deg kaffen ut i stua og skrudde på tv'en. Og selvfølgelig, det første du hørte var ett eller annet  om Justin Bieber. Akkurat da du skulle skifte kanal, hørte du noe du ALDRI trudde du skulle høre..


Det var første del! Hva syns dere?

-Og hva tror dere "du" hører? :)

 

hits
Design og Koding av Silje Lien.