Fall - Del 8

Heisann smooties! <3 

 

 Plutselig, midt i stillheten hørte du en promp!! Du så at Carly rødmet og dere begge fikk en momentant latterkrampe. Dere gikk rundt å spøkte med det hele kvelden. Når det var på tide å dra hjem, gjorde dere noe dere alltid gjorde når en av dere dro. Håndtrykket.

 

 

Du spaserte hjem i en rolig og bhagelig fart mens du tenkte tilbake på Selena og Justin. Selena virket sjalu. Du visste at hun hadde misforstått situasjonen da hun hadde kommet tilbake på stranden og sett Justin sitte der med en jente hun hadde møtt på en klesbutikk dagen før. Du kjennte et stikk i hjertet, og du visste akkurat hva det skyldtes. "CASIE! jeg hadde helt glemt henne. Skal jeg fortelle henne sannheten? skal jeg virkelig fortelle Casie at jeg satt på stranden med Justin Bieber?! Hun ville sikkert forstått om jeg sa det som det var.. " Du bestemmte deg for å gå inn og fortelle alt til Casie. - Er Casie hjemme? spurte du moren din når du kom inn på badet der hun sto å sminka seg. - Tjaa.. tror hun sitter på rommet og hører på musikk, smilte moren din til deg og fortsatte med å sminke de pene, store øynene sine. 

 

Du banket forsiktig på døra. - Kom inn! hørte du en munter stemme på den andre siden si. - Oh.. er det du! sa Casie og fikk et rart uttrykk i fjeset da hun så deg. - Jeg satt ikke på stranda med en gitt. Jeg satt på sranda med Justin Bieber, begynnte du. Du visste ikke hvordan Casie skulle tro på en sånn rar, men sann historie!! - Jeg vet det, smilte Casie enda blidere enn hun var i stemmen når du kom inn. - Er du ikke sinna? spurte du med et spørrende uttrykk. - n.. ! lengere kom hun desverre ikke. Plutselig kom en sterk bølge av støt mot dere og dere ble brutt ned i gulvet. Du hørte så mange hyl og så et digert smell. 

 


- Hva tror dere fortsettelsen er?!

 

Karoline <3

 

3 kommentarer // 28.07.2012  @ 21:22 //Historie - Fall

Fall - Del 7 KORT DEL

Hei! 

 

Dette blir bare en kort del siden jeg skal være emd på opningen av bieberbackstage :) 

 Menns du gikk der å spaserte føltes det som at noen bak deg stirret hull i hodet på deg. - Hva feiler det deg?! hørte du en kjennt stemme si bakfra og du fikk et redd gufs farende gjennom kroppen din! 


Du snudde deg i en rasende fart og plutselig sto du og stirret i øynene til Casie. "Hva gjorde hun her?! " - Hva snakker du om Casie? sa du forvirret. - Du løy for meg! Du sa at vi skulle dele alt med hverandre uansett hva! Tror du ikke at jeg vet at du var ute på date med en gutt i går eller?! Du er så kjip! Du er den verste tvillingsstren ever, skrek hun mot deg og en tåre rant nedover kinnet hennes. Du visste ikke hva du skulle si. " NR.1 .. du hadde IKKE vært på DATE med en gutt i natt. du hadde jogget en tur ved strande da du plutselig kom over en gråtende Justin Bieber! 2. Hvordan fannt hun ut at du hadde vært sammen med en GUTT??!! stolte hun ikke på deg, så hun gikk ut for å SPIONERE på deg?! " Du visste ikke hva du skulle si til henne. Hun snudde seg og sprang hjemmover i en brasende gråt, når hun forsto at du ikke hadde noe å si. Nå når hun først hadde gått presset tårene på! 

 

 30 minutter senere: 

 

Du hadde sprunget hjem til Carly og hun møtte deg med kjærlighet. Hun forsto deg 100%. -  Hva har skjedd med deg? spurte hun deg følsomt. - Det er Casie. Du forklarte henne alt som hadde hendt i går. Du hadde faktisk håpet at hun ikke hadde trodd deg, men det gjorde hun faktisk! Og heldigvis var hun ingen blodfan, og ikke en hater av Justin Bieber. Hun var mere som deg, så hun freaket jo ikke akkurat ut. - Tusen takk fro at jeg kan stole på deg Carly, smilte du. Det ble helt stille i rommet. Plutselig, midt i stillheten hørte du en promp!! Du så at Carly rødmet og dere begge fikk en momentant latterkrampe. Dere gikk rundt å spøkte med det hele kvelden. Når det var på tide å dra hjem, gjorde dere noe dere alltid gjorde når en av dere dro. Håndtrykket.

 

- mere? 

BIEBERBACKSTAGE.COM

Til dere som lurte hva Bieberbackstage er. Det er en side som er opprettet av noen. Klokken 20-00 nå er nedtellingen på 0 og hjemmesiden opnes. Der vis forskjellige hemmeligheter avsløres og Beliebers vil både begynne å skrike av glede, og kanskje reise for det når den største hemmeliugheten blir avslørt! Så følg med i dag klokken 20.00 når HJEMMESIDEN blir opnet ;) <3

 

 


- Karoline

Én kommentar // 01.07.2012  @ 19:43 //Historie - Fall

Fall - Del 6

Det var Selena! noe som betyr at gutten er Justin. Du kjennte en dråpe dårlig samvittighet, så du jogga bort til Justin for å snakke. - Hei, Justin, smilte du. - Hei, er ikke du hun DN* jenta fra sentret i dag? sa Justin med et lite smil i munnviken. - Ja, kan jeg sitte? smilte du. - Ja, bare sett deg, sa han menns han så rett frem. Han tørket bort en tåre før han så bort på deg. - Du kan jo sete deg nermere så det går an å forveksle ord da, lo han søtt. - Oya, ville bare ikke plage deg, ser ut som at du har annet å tenke på for tiden, smilte du skjevt. - Joa, men jeg vet ikke helt.. Jeg har ingen å snakke med her, Mamma er hjemme i Stratford til Farmor og Farfar. Kenny er i Atlanta. Og Moshe er en litt, vel spesiell fyr som det er vanskelig å snakke ut om ting med. Sa han og så ned. - Hoff, da. Vet vi ikke kjenner hverandre, men du kan bare si det du vil til meg. Jeg er helt utslått selv, sa du og så ned. - Hva har skjedd? sa han og så opp på deg. - Nei, ikke slikt ment. Jeg er sliten og utslått av glede. fniste du. Du så Justin bet seg i leppa, og syntes det var søtt. - Oya, haha nevner du noen grunner til det da? lo han og dultet deg i skuldren. - haha, okey. 1. Jeg syntes det er stort å møte noen som deg, halo du er Justin Bieber! lo du. Justin avbrøt deg før du fortsatte. - Det er derfor jeg er så alene. Alle ser på meg som Justin Bieber den store gutten, det er bare familien og Selena og dem i crewet som ser på meg som Justin, den jeg er innerst inne. Du fikk et stikkk av dårlig samvittighet så du sa, - Åh, sorry, jeg forstår deg veldig mye. Jeg er ingen fan eller belieber, men jeg digger musikken din. Enkelt for meg og bare chille med Justin den du er innerst inne, sa du og smilte. - Bra! sa han og presset frem et smil. - Hva er resten av grunnene? spurte han nyskjerrig. - 2. Fordi at jeg og tvillingsøstren min har blitt valgt ut til å være med i Ray Kay's neste musikkvideo! gliste du. - Seriøst? sa Justin og gliste. - Ray Kay's neste musikkvideo .. hm.. spennende, sa Justn som om han holdt noe hemmelig. - Ja det er stort, smilte du. 

 

 

// dere 

 

Neste dag 

 

Du våknet uvanlig tilig i dag. Du hadde suttet oppe å snakket med Justin helt til klokken 2 på natten. Han hadde forklart deg om Selena, og slikt. Justin var en kjempe hygelig gutt. - Hvor var du i natt? smilte Casie til deg når dere satt å spiste frokost. - Bare ute på stranden å jogga, smilte du og tok en slurp av kornfleksblandingen din. - okey, sa hun uten å spørre om noe mere. Du visste at hun ikke trodde på deg. Fordi at du alltid hadde jogget en halv time og ikke lengere. I går kveld hadde du nesten vært borte i to timer. Du gikk på rommet ditt å kledde på deg noe pent. Du skulle møte Carly ( bestevenninna di ) om en halv time, så du måtte kjappe deg. 

//Outfit

Du gikk til venninna di. Du hadde jo ikke øfrerkortet enda, men du hadde lest en stund i førerboka og følte deg snart klar til å ta lappen! Du smilte inni deg når du tenkte tanken på at du kunne kjøre til skolen etter ferien. Menns du gikk der å spaserte føltes det som at noen bak deg stirret hull i hodet på deg. - Hva feiler det deg?! hørte du en kjennt stemme si bakfra og du fikk et redd gufs farende gjennom kroppen din! 

 

 

 

- mere?  hvem tror dere det er? snakker i det heletatt personen til DN* ? 

 

PS! Det blir 0 ny del før jeg har minst 2 kommentarer på historien!  - Karoline

 

Én kommentar // 01.07.2012  @ 11:52 //Historie - Fall

Fall - Del 5

Heisann! 

 

Når jeg skriver " forran og bak betyr det at det er det (DN* ) Tenker! 

Blir bare 1 del i dag ;) 

Telefonen ringte plutselig og moren din røyste seg for å ta den. Hallo? Hvem er det jeg snakker med? Det gikk noen sekunder så kom et bredt smil over munnen hennes.

 


 

- Ja, jeg skal si det, hørte du moren din si i telefonen. Da hun hadde lakt på kom hun mot deg og Casie. - Det var Ray Kay, han derre musikkvideo fyren. Han vil ha dere begge med i hanns neste musikk video her i L.A ! sa moren din glisende. - HÆ?! Sa du og Casie i kor og braste ut i et jentekor med hyling. - VI SKAL BLI STJERNER!! sa du helt overasket. Du hadde virkelig glemt den konkuranssen, og nå skal du være emd i Ray Kay's neste musikkvideo?! vent. Hvem sin musikkvideo skal dere være med i? det var akkurat som om Casie leste tankene dine, som kunne være sant siden dere er eneggede tvilinger. - Sa han noe om hvem sin musikkvideo? spurte Casie og så forhåpningsfullt på moren deres. - Han skulle ringe dere opp om en uke igjen, smilte moren deres og gikk. 
Seks timer senere! 
Du gikk på rommet ditt å la deg på senga for å slappe av litt. Du var ganske utslitt etter en lang dag. Du begynnte å tenke på hva Justin Bieber skulle med DITT navn. " Hva om han hadde sakt ifra til Ray Kay at han ville ha deg med i hanns neste musikkvideo? enn om Ray Kay's neste musikkvideo var Justin sin?" Mange spørsmål fløy inne i hodet ditt og du fikk litt sommerfugler i magen av det. Du prøvde å sove litt, men du fikk ikke Justin ut av hodet ditt. Måten han hadde sett på dge på! " DN* STOPP! Du er ingen fan eller noen Belieber! Men hvorfor tenkte du på han da? hvorfor drømmte du om han? " Du følte at du ble litt trengt der du lå så du gikk opp, kledde på deg noe treningstøy og bestemmte deg for å jogge litt på stranden uansett om det var sent. Da du passerte kjøkkenet på vei ut så du på klokken som viste at den var halv ett på natten. Moren deres hadde nattevakt og Casie var sikkert på pcen, hvis ike sov hun. 
// Bare at klokken er halv ett på natten! 
Da du kom på stranden startet du å jogge rolig ved strandkanten. Du fikk en fin følelse inni deg når du jogget her helt alene. Du kunne liksom slippe tankene fri og gjøre nesten hva du vil. Da du hadde jogget i 5 minutter satte du deg ned på sanden og så utover stranden. Du var alene. Plutselig hørte du stemmer komme bak deg. - Hvorfor må du alltid gå når jeg prøver å si deg noe?! Jeg vil ha et opent forhold, jeg vil bare spørre deg om et oar ting og så sier du at jeg er SJALU?! du prøvde å se hvem som snakket, men du så ingen. Du fortsatte å høre etter. - Det er ikke slik som du tror, Justin!! Hørte du noen svare tilbake. " JUSTIN??!! det er sikkert ikke Justin Bieber.." Tenkte du og røyste deg opp for å jogge videre. Da du krysset en sving på stranden så du to mennesker stå å diskutere. Det så ut som at gutten sto å gråt, og at jenta var forbannet. Om han derre Justin hadde være ærlig er det han som skal være sur. Det hørtes ut som at hun hadde gjort noe galt og at han gutten bare hadde spurt henne om noe, og blitt annklaget som sjalu av jenta. Stakkars gutt! Du var bare glad det ikke var Justin Bieber! Du bestemmte deg for å jogge tilbake da du plutselig så jenta komme springene mot deg og rett forbi deg. Du fikk hakeslep da hun joggetforbi. " DU TULLER NÅ JA??" Tenkte du og så etter jenta. Du satte hendene på hofta av forbløffelse! 
// deg bare at du så litt anderledes ut og ikke hadde musikk på ørene
- Hva tror dere er galt? Hvorfor ble DN* så forbløffet! 

- Karoline
Ingen kommentarer // 30.06.2012  @ 18:01 //Historie - Fall

Fall - Del 4

Heiaa! 

Det hørtes ut som Justin?s stemme! og du kom på at du ikke hadde presentert de for verken Justin eller Selena! Og du hadde bare stått å snakket med Selena som om hun var naboen din, og enda værre emd Justin! han er nåtidens største stjerne! andre jenter ville besvimt av tanken, du måtte innrømme at du var ganske ivrig inni deg, men ikke til å bry deg.

 


Du snudde deg raskt og så Justin stå der å smile. ? Hei, igjen, sa Justin beskjeden. ? Hei, rødmet du. ? Hva var det du het ? sa han. ? HeleDittNavn*, sa du og smilte litt idiotisk. ? oki, sa han og gikk. Du snudde deg til kassadamen som sto å stirret på deg. ? HVA??! Har du ikke sett en helt vanlig jente i Los Angeles, som snakker med kjendiser? Lo du. Da du og Casie kom inn på en kafe, fortalte du henne alt. ? Oy! Det er jo sykt! Det er jo 2 av 100% sjanse å få treffe Justin Bieber og Selena Gomez i denne store byen! Sa hun. ? Du skulle sett ham. Han stirra på meg hele tiden! ? Skulle ønske at jeg ikke gikk fra deg, sa Casie trist og tok en bit av Oreo kakestykket sitt. ? Nam! Dette er seriøst verdens beste kake, sa Hun og virket veldig overbevist. Du begynnte å le når du så den hvite barten med små svarte kjeks biter i. ? Hva er det?! Lo hun. ? Du har Oreo bart! Lo du enda mere.

Da dere kjørte hjem etter en vellykket shopping dag, fortalte dere hverandre om sprøe kjendis ting dere hadde hørt. ? Jeg tror Selena er en grei person jeg, sa du til Casie. ? Men hun virker da så sjalu og hemmelighetsfull! Sa Casie med et litt alvorligere uttrykk denne gangen. ? Ja, men det kan hende at hun bare er sånn når man ikke kjenner henne, smilte du. Du var så lykkelig at du ikke greide å slutte å smile.
 

- Hei jenter, sa en  fornøyd mor når dere kom hjem fra byen. ? Hei, mamma, sa du og omfavnet henne med en stor klem. ? Har dere hatt en fin dag i byen? Sa hun menns dere satt å spiste middag. ? JA!! Jeg møtte Selena Gomez og Justin Bieber! Sa du, og gliste. ? Selena fant frem en kjole til ballet for henne! Sa Casie like ivrig. ? Og Justin så på meg hele tiden, pluss at han kom tilbake til meg og spurte hva jeg het! Sa du og så lagde du og Casie en liten hylelyd i kor. ? Seriøst? Sa moren din overasket. Dere hadde en veldig ung mor, synes dere i alle fall.. Hun var 37 år. Hun hadde fått dere når hun var 21. Det som var enda rarere var at hun og pappaen deres fortsatt var gift! ? Ja! Sa du og smilte overlykkelig. Telefonen ringte plutselig og moren din røyste seg for å ta den. Hallo? Hvem er det jeg snakker med? Det gikk noen sekunder så kom et bredt smil over munnen hennes.

 

- Hvem tror dere som ringte? 

 


- Karoline

Én kommentar // 29.06.2012  @ 18:46 //Historie - Fall

Fall - Del 3

Hei! 

Føler jeg allerede har et par lesere så jeg bare kjører på! det blir minst 2 deler i dag, men det blir kanskje flere om jeg får kommentarer ;) 

 

Casie kledde seg i det hun syntes var konfertabel, og så fant hun klær frem til deg som du var konfertabel i. Du kledde på deg en søt topp, noen jeans, svart taits, og noen svarte skinn støveletter. 

Du hadde ikke fått tatt førerkortet enda, men det hadde casie, så hun kjørte til byen med den nye bilen hun fikk på bursdagen vår for en uke siden. Du hadde også fått en bil på bursdagen deres, men siden du ikke hadde førerkortet, kunne du ikke kjøre den. Dere hadde blitt lovet siden dere var seks år at dere skulle få hver deres bil av foreldrene deres når dere fyllte 16. ? Skal vi kjøre til H&M først? Jeg må finne meg en kjole til ballet på Lørdag. Det var ingen skole nå, siden det var sommerferie. ? Den er grei, svarte hun. Da du kom inn på H&M, så du på noen søte topper før du spaserte inn i kjole avdelingen. ? DN*, Jeg går på Carlings en tur, sa Casie og smilte til deg. Du så henne gå bortover i butikken og forsvinne. ? Vanskelig å velge kjoler? Sa en stemme bak deg. Du snudde deg litt og så Selena Gomez stå der.Du greide ikke å si så mye, men du presset frem et lite ?ja? før du snudde deg igjen. Selena kom og stillte deg ved deg og så igjennom noen kjoler. ? ER du her alene? Spurte du henne, og smilte. . Nei, Justin er borte i herre avdelingen en tur, smilte hun. ? Liker du denne? Sa Selena og holdt opp en lyse blå kjole.
- Den var nydelig! Sa du. ? Hvorfor tar du ikke den da? Fnise hun. ? Skal ikke du ha den da? Smilte du nervøst til henne. ? Nei, jeg fant bare frem en til deg jeg, lo hun. Da du hørte den latteren kom du på drømmen din. Den ondskapsfulle latteren. Man skulle tro du var en belieber, siden du drømmte en slik drøm, men du var ikke noen fan, eller du likte musikken til Justin, men du var ingen fan om det skulle sies. ? Kjøp den! Anbefalte Selena, og du la tanken bak deg. ? Ok, tusen takk! Smilte du. Du kunne se Justin komme, og han så deg rett i øynene. Du smeltet litt inni deg. De øynene var helt umotståelige. ? Hei, gliste Justin til deg. ? Hei, smilte du tilbake. ? Se, jeg fant frem en kjole til henne! Sa Selena og pekte på den. ? Ta den opp så det ser ut som om du har den på deg, sa Selena. Du gjorde som hun sa, og smilte. ? Er hun ikke vakker i den? Sa hun og så på Justin. ? WOW! Skal du kjøpe den, spurte han deg, menns han fortsatt stirret deg i øynene. ? Jepp, sa du. Da Justin og Selena hadde gått gikk du for å betale. ? Du, jente! Hørte du noen rope pak deg. Det hørtes ut som Justin?s stemme! og du kom på at du ikke hadde presentert de for verken Justin eller Selena! Og du hadde bare stått å snakket med Selena som om hun var naboen din, og enda værre emd Justin! han er nåtidens største stjerne! andre jenter ville besvimt av tanken, du måtte innrømme at du var ganske ivrig inni deg, men ikke til å bry deg.

 

 


 - Tror dere det er Justin? isåfall, hvorfor kom Justin tilbake? Mere? 


- Karoline

Ingen kommentarer // 29.06.2012  @ 11:01 //Historie - Fall

Fall - Del 1

 

Hei ;) 

Her er første del av historien min " Fall " håper du liker den og kommenterer! :) 


- DN*? Kan du komme inn hit litt? Hørte du Justin rope fra vinduet. Du var ute å stellte i hagen. Du gikk bekymret bort til Justin. ? Hva er det gutten min? Smilte du når du hadde satt deg i sofaen sammen med ham. ? Jeg synes vi skal prøve i kveld, hintet han søtt. Du visste ikke hvorfor du hadde blitt bekymret når han sa du måtte komme inn. ? Men, vi kan ikke gjøre det her, hjemme hos moren din, sa du og små lo. ? Nei, selfølgelig ikke! Lo han. Han var så søt når han smilte det fantastiske smilet sitt. ? Vi kan leie oss inn på et hotell i Los Angeles! Sa Justin og ga deg et sexy blikk. ? Så vi skal fly helt til L.A for å ha sex? Fniste du litt smigrende. ? Jeg sier til mamma at jeg og du skal på en romantisk date, og så forklarer jeg at jeg skal ta deg med til L.A og tar en liten ferie på tre dager, forklarte han. Du kunne ikke la være å synes det var en god ide. Som de fleste vet så er jo Justin alltid full av overaskelser, så Pattie blir nok ikke noe overasket. ? Ok, da går jeg opp å pakker da! Smilte du og kysset han.

Da dere hadde kommet om bord på privat jetten til Justin sånn omtrent tre timer senere, tok du frem et blad for å lese i. Du og Justin satt helt bakerst i flyet, og Kenny måtte selfølgelig være med. Han hadde sakt at han skulle bo på et annet rom på hotellet, så dere skulle ikke bry dere om ham. - skjekk her?a! ropte Justin og pekte på tv skjermen. Det var bilde av Selena Gomez som klinte offentlig med Taylor Lautner! Du hadde egentlig aldri likt henne så godt, for hun var allltid så spesiell og hemmelighetsfull, og virket alltid så mistenksom på folk. ? Hun har vel kommet et hakk videre, etter at Dylan Sprouse dumpa henne i syvende klassen, fnyste du. ? Hun har ikke kysset noen siden hun sist kysset Dylan, fortsatte du. Justin så på deg, menns han tenkte. ? Dude! Dylan kyssa henne en gang og det kysset var hennes første kyss! Sa han og ga deg en rar, men morsom grimase. ? Og det betyr at hun ikke har kysset noen gutter siden hun fikk sitt første kyss? Er det det du mener? Sa du menns du stirret tomt på tvskjermen. ? Yeah, Girl! Sa Justin overbevist, og helt sikker.

 

Dere landet på LAX airport og ble kjørt med privat bil til hotellet. Da dere kom inn på rommet deres,, ble du forbløffet, og visste ikke hva du skulle si. Det var ikke noe hotell rom! Det var en kjendis suite. Det var den største suiten i hele L.A ifølge hotell damen. Du gikk inn på rommet, og Justin kom løpende etter deg. Før du visste ordet sto dere begge to å hoppet sammen i dobbelt sengen. Eller den var fire dobbel om du skulle si din egen mening. Dere satt dere ned i sengen og lo sammen. Plutselig ringte det på døren. ? Kult! Det er dørklokke i suiten! Sa du ivrig til Justin. Du sprang like ivrig gjennom hele suiten og ut i gangen for å opne døra. Kenny hadde fortalt dere at dere alltid måtte se i det skjulte kameraet før dere opnet. Dere visste aldri hvem som sto på den andre enden av døra. Da du så ned på skjermen som overvåket, ble alle grenser tøyd, og du visste ikke om du skulle opne eller ikke! 

 

- Mere? Hvem tror dere det er? 


- Karoline


2 kommentarer // 28.06.2012  @ 16:36 //Historie - Fall
hits
Design og Koding av Silje Lien.