Fall - Del 2

Hey :) 

 

Takk for kommentarene på Del 1 :) 

 

Da du så ned på skjermen som overvåket, ble alle grenser tøyd, og du visste ikke om du skulle opne eller ikke!  

Du opnet og der sto Selena Gomez. Du tenkte å rope på Justin, men han sto plutselig sammen med Selena i gangen! - Justin? Hva gjør du der? Var ikke du netopp inne på rommet da? Sa du forvirret. ? Se den stakkars jenta, hun er blitt helt kokko, sa Selena ondskapsfullt til Justin. Du så dem lene seg mot hverandre og munnene deres møttes. Det kikk over til klining. ? DN*! DN* DN*!! Hørte du en stemme trenge seg inn i hode ditt. Du blunket og plutselig var det noen som ristet i deg. Du blunken enda en gang og så tvilling søsteren din stå lent over deg. ? WOW! Du var langt inne i drømmeverdenen, fniste hun. Du så deg rundt og innså at alt som hadde skjedd, bare var fantasi. Du hadde drømmt! Du sang sammen i skuffelse. Så tenkte du tilbake i slutten av drømmen og kom på at Selena og Justin hadde klint, og du fikk en irritert følelse inni deg. ? Hva skjer? Sa du og røyste deg opp. ? Hva var det du ville? Smilte du til Søsteren din. ? Vil du være med å shoppe? Smilte hun. Dere var nesten som bestevenner, og kranglet nesten ikke i det hele tatt. ? Yappitiyapp! Sa du og gikk bort til vinduet for å sehvilket vær det var ute i dag. Casie hadde alltid vært den som var mest opptatt av mote av dere to. Du hadde egentlig aldri hat noe godt forhold til mote, men du elsket, og med elsket mener du eeelsket å shoppe klær,  sko osv. Du var mest opptatt av sko! Og Casie hadde innrømmet at du var den som kunne medt om sko mote og slikt. Så da er jo alt greit. Hun er motefreak og du er en sko freak. Enkelt og greit. ? Er det ikke rart at vi er så forskjellige, men så enige? Hadde Casie spurt deg en kveld for ikke så lenge siden. Du hadde mange ganger tenkt den tanken og slo deg enig i henne at det var en rar ting å tenke på. Dere stillte dere forran speilet for å studere hverandre. ? Skjekkk ut håre ditt, lizzm! Sa Casie og pekte på deg. ? skjekk ut håret DITT! Sa du og pekte på henne. Dere så på hverandre og sa i kor. ? La oss style oss! Og braste ut i latter.


Du fant frem skoene dere skulle ha på dere i byen, menns Casie fant frem klær dere kunne bruke. Dere brukte ikke samme klær, det hadde dere aldri gjort. Bare når dere var små. Casie kledde seg i det hun syntes var konfertabel, og så fant hun klær frem til deg som du var konfertabel i. Du kledde på deg en søt topp, noen jeans, svart taits, og noen svarte skinn støveletter.

 

 

 

Mere? 

 

 


 

- Karoline

Hemmelig belieber! - Den hemmelige belieberen er funnet!!

HEISANN!!! JIPPII!!! endelig har den Hemmelige Belieberen kommet frem etter å ha gjemmt seg mellom 36 kommentarer i snart 1 og en halv uke! 

GRATULERER TIL ...  Marlene Hansen!

Dette er trekt ut på www.Ramdom.org så det er veldig rettferdig trukket!  Det vi gjorde;

1. Skrev den alle navnene som har meldt sge på

2. lakt på de ekstra navnene fra Hemmelig Belieber del 2.

3. skrevet opp alle navnene på word og lakt på nummer på hver navn.

4. Skrevet Min . 1     & max. 36   på random.org, og så ble det 13, som var Marlene Hansen!!

 

Vi ønsker gjerne at hun kan ta kontakt så fort som mulig. Marlene, du må kommentere dette innlegget med samme navn, og skrive på e-posten din eller link til facebooken din ;)  Ta kontakt så fort som mulig ;)

 

Det Marlene vinner er hemmelig! Det eneste hun får vite så langt er at hun skal få en Justin Bieber tegning som jeg, Karoline har tegnet, men resten er topp hemmelig!! Dere andre lesere får vite det når jeg har fått beskjed fra Nora at hun har fått det i posten, eller  på e.posten sin.


TIL DERE ANRE;

Det kommer flere slike ting på bloggen fremmover, få følg med!!
Never Say Never!!

 

 

 

PS!!

 

Måtte endre det... det er nemmelig noe du får i posten, og Belieber nora kommenterte at hun ikke var med om det skjedde ;)


POSTED BY; Karoline

Andre sesong av Christmas love historien! - VIKTIG INFO!

HEi!

Jeg vet at en del her på bloggen leser Christmas love historien som blir skrevet av meg, Karoline. Ønskedelen var faktisk siste del av sesong 1, men vurderer og skrive en sesong 2 senere! Nå har jo Siri Emilietenkt og skrive en historie, så denne kommer nok etter den, men det er bare om dere ønsker det!

Den kommer til og være mere romantisk, og mere pervers xD elsker og skrive perverse historier... Det kommer også til og bli mee drama! , men det kommer bare en sesong 2 omdere kommenterer!!

HUSK!!

Det er fortsatt ikke forsent og melde seg på i innlegget ''Hemmelig Belieber! ''

 

POSTED BY; Karoline

Christmas love del 10 - Ønsket del

Hei, denne delen er litt kort, men det er en ønske del av Emilie Strømmen Langlo! PS! har egentlig ikke tid xD

Elsker deg jeg, sa du og kyssa han enda en gang. - Elsker deg også, Sa Justin og gjenngjeldte kysset.

___________________________________________________________________________________________________

Det var lille julaften. Da du våknet så du at du hadde fått en text melding av Justin. Du smilte bare ved tanken av det. '' Hei, jeg ville bare fortelle at jeg kommer innom og henter noen gaver;) Gleder meg til å feire jul sammen med deg, og det gjør mamma også. Du og Justin var sammen nå, og Pattie hadde invitert moren din og deg med en gang hun hørte at dere også var alene denne julen. - Go morn jenta mi, sa moren din da du kom ned. - go morgen, mamma , sa du og kyssa henne på kinnet. - Skal du noe spessiellt i dag?, sa du til henne. - Nei? hva da ?, svarte hun med sin gledesfulle stemme. - Justin kommer innom og henter noen gaver, så tror jeg at vi drar til byen for å kjøpe julekjole til meg og noe til Justin. Moren din smilte og sa ok. Etter 10 minutter ringte det på døra, og Justin kom inn. - Hei, jenta mi. smilte han og kyssa deg. - Hei, snuppen.

Da dere kom til byen, kjøpte dere en vakker julekjole. Den varte desverre ikke lenge. Noen jenter kom mot dere og skulte på deg. - Hva faan tror du du gjør med typen min, hæ? hæ?. Justin tok bare hånda de og gikk. De så rart på Justin også da han gjorde det. - Hvem var de? hva mente de med typene deres? Du hadde jo aldri vært en såkaldt Belieber, så du ante ikke at de ikke likte deg. - Bare noen irriterte fans. Du sukket, men kom på at dere var i byen for å kose dere. Etter enda en stunnd kom minst ti Beliebers bort til dere. - JUSTIN!! JUSTIN JUSTIN!!!!  hylte dem. Justin skrev ned autografen sin. Men menns han ikke så på kom to fans bort til deg og slo til deg i fjeset!!! - Stikk av ditt missfoster! skrek de og gikk. Justin fikk tårer i øynene da han så hva som hadde skjedd bak ryggen hanns!

Q - hva tror dere sjer videre? mere?

POSTED BY; Karoline

 

 

 

Christmas love del 9 - LAAAAAANG del!

-hei<3

i delen her spoler vi fremmover til jul!

Du våknet av at moren din ropte på deg. - (DN*) ! vi får ikke lov til å bo her til jul alikevell! Vi må dra til USA innen to uker! Du så at moren din hadde grått. - HVA?! sa du og kjennte tårene presse på.

_____________________________________________________________________________________________________

4 uker er gått og dere har vært på Taylor Swift konserten, og fikk dere en rimelig overaskelse! Justin Bieber hadde vært der og sunget sammen med henne i hans hit låt  '' baby ''. Du hadd eogså blitt invitert backstage etter konserten, for å få et ( enda ) privat møte med JB og Taylor. JB hadde også bevist for søstra di og veninnene dine at han faktisk hadde vært inne i huset ditt, og slikt. Du hadde smilt og følt deg stor når han fortalte dem det, og de hadde blitt så overasket at de først ikke kunne tro sine egne ører da dehørte det. På hjem veien hadde di unnskylldt seg for deg hele tiden, og de hadde sakt det minst 10 ganger etter de kom hjem også! 

Det var den 18 Desember nå, og dere var ferdige med alle julegavene. Heldig vis hadde moren din snakket alvor med eierne og de hadde til slutt sakt at vi fikk bo her så lenge vi bare ville. - ( DN*), kom å ta ut av lommene på jakka de. Skal vaske den! ropte mammaen din. Du gjorde som hun sa. Da du hadde tatt ut av lommene, og satt på vaskemarskinen, ringte det på døra. Det var en høy, mørk mann. Du så at han holdt på en stor blommster bukett i hånda. - Her, sa han og smilte. Du sa takkk og lukka døra. Der sto du, helt lammslått etter å ha fått blommster. Du så på lappen som hang fast i et lite bånnd som knyttet buketten sammen. '' Kom til Kiwi, Hilsen en hemmelig beundrer.'' Du tenkte lenge på hvem det var da du plutselig kom på at du skulle til Kiwi. Akkurat da du hadde kledd på deg skoene og var på tur ut døra, kom moren din ned trappa. - Hvor skal du henne da?, sa hun men sin muntre stemme. - Jeg skal bare til en veninne, diktet du opp i all hastens fart. -Jeg fikk foresten blommster, sa du og spurte om mammaen din kunne sette de i en krukke opp på rommet ditt. Du hadde tatt av lappen, så hun ikke begynnte å spørre deg om allt mulig. MØDRE! var det første som slo deg da du lukka ytterdøra bak deg.

Da du kom til Kiwi kom det syklende en gutt mot deg og ga deg en lappe. Du leste. '' gå mot sentrum. Der finner du en blomster bod, kanskje får du enda en overaskelse?''. Du bestemmte deg for at det må være den samme beundreren som skrev denne lappen. Du gikk kjempe spennt nedover gata. Etter å ha rundet et kvartal så du en blommster bod. Du spurte de om de hadde noe til deg, og de sa ja. Du fikk en rose, som det hang en lapp på. '' haha, lurte deg. Rund neste hjørne, men vær forsiktig så du ikke glir!''. Da du kom rundt neste hjørne gle du! - åhnei!, sa du og røyste deg. Du hadde helt glemmt hva som sto på lappen. Før du hadde rukket å reise deg, kom en mann bort til deg og hjalp deg. Han ga deg en sjokolade. Da du opnet den lå det en lapp inni! '' Finn en måte og komme deg til stamples senteret på!''. - hm, det hørtes innteresannt ut. Du tok en taxi til Stamples senteret. Da du kom dit, ble du tatt imot av to damer som sa at det ventet deg en stor overaskelse innenfor senteret. De tok et bånnd forran øynene dne, og førte deg rolig inn. Da du kom inn kjennte du lukt av god mat og roser som luktet friskt og godt. Da damene hadde ført deg til en plass, ble du overtatt av to menn. De førte deg til et mørkt sted. Da du kom inn til en sal, ble du kledd på av stylister og sminket. Du hadde rett og slett ingen anelse om hva som foregikk. Du hadde heller ingen anelse om hvem beundreren din var, men du følte for å stole på folkene her alikevell. De kledde deg opp i en vakker kjole. Du hadde oppsatt hår, og så helt fantastisk ut i egne øyne.

Etter en velfortjent ehandling, som du ikke ante hva gikk ut på, ble du ført til et bord. Det var dekket opp til to. Det rare var at de ikke satte deg ned på stolen, men du ble plasert under en rosebue, som lignet den de brukte på brylluppet til Edward og bella i Twilight braking dawn part 1.

 

Etter at du har stått der i ca. 2 minutter kommer det en høy skygge frem. - Hei, jeg har ventet på deg, sa stemmen. Du skjønnte nå med en gang hvem det var! Justin Bieber! Du kjennte hjertet vri seg da han kom til syne. - Savnet meg? smilte han, med et litt dånende smil. Du fikk lyst til å løpe bort og hoppe på han, men du styrte deg. - Kanskje? sa du med den mest skjenerte stemmen du noen ganger har hatt. - Du trenger ikke være redd, sa han og musikken starta. - Danse? sa han med en beroligende stemme. Du nikket bare og han tok hånda di og førte deg ut på gulvet. Han tok et godt grep i hoftene dine. Du må ha løfta hendene dine, for nå lå han på gulvet. Du kunne ikke annet enn å le der han lå. - ÅH! Det var ikke meningen, men jeg tror jeg er litt sjkka. sa du etter å ha ledd ferdig. Du kunne se at han lo. - la oss prøve igjen, sa han og tok nok en gang tak i hoftene dine. Du tok hendene dine opp bak nakken hanns.

 ( dere )

Dere sto der lenge og danset.Dere sto der og danser, menns dere pratet om masse rare ting dere hadde opplevd. Du kunne enda ikke fatte hva du gjorde i armene til JUSTIN BIEBER!, men det begynnte straks og føles naturlig når christmas love sangen kom på;

 
Jeg vet jeg ikke er en god danser, men jeg kan å synge, sa han og danset deg ut på dansegulvet. Dere sto der og danset. Du fortalte han hvor rett det føltes og være i armene hanns akkurat nå, og at det er den største gaven du noen gang kan få er dette! - Du er en kjempe hyggelig jente, smilte justin før han svingte deg rundt en runde og tok tak i hoftene dine en gang til. Du kjennte at du ble litt skuffet da han sa det, akkurat som om han mente dette ikke var en date, men et vennetreff på en måte. - Ikke det at jeg ikke liker deg, assa, sa han en gang til og kom nermere deg. - Du er gså kjempe søt, og jeg har så kjempelyst til å gjørenoe. sa han g tok deg bort til en krok hvor det var dempet lys. Da han sa det visste du at dere ikke kom til å bare være venner. Akkurat da ''Mistletoe'' sangen begynnte kyssa han deg! dere sto der leeenge og kyssa. - se opp, sa han plutselig etter det beste kysset ever! Da du så op, kjedde det! DU HADDE KYSSA JUSTIN BIEBER UNDER MISTELTEINEN!! Ikke bare var dete ditt første kyss, men det var også det beste, og pluss at det kjedde med Justin Bieber!! Dere hadde fått deres første kyss under mistelteinen sammen. - Elsker deg jeg, sa du og kyssa han enda en gang. - Elsker deg også, sa justin og gjengjeldte kysset.
 
 
 
Q - vil dere ha enda en del? hvor dere får vite om de blir sammen eller ikke? der dere får feire jul, en jul som viser seg å bli den mest fantastiske julen ever?!

 

SKREVET AV; Karoline
 

Christmas love - Del 8

Heia, her har dere enda en spennende del av Christmas love! 

OBS!! 

 Dere ser kanskje at det er spørsmåls tegn midt i noen ord, men det er egentlig tegn som blogg.no endrer automatisk! Noe som er ganske irriterende! Håper du fortsatt kan lese det...

 

Du tok opp mobilen din og så at Lene hadde lakt igjen 5 anrop og 7 tekstmeldinger. - DU! DET VAR JUSTIN BIEBER SIN BUSS SOM STOPPET! sto det på den ene meldingen. Du orket ikke lese di andre. YES! Nå hadde du endelig bevis!

____________________________________________________________________________________________________

Du gikk å smilte resten av den dagen, men du sa ingen ting til moren din. Hun hadde trodd at dere hadde vært kjærester, og at han hadde gjort en tabbe og derfor ville han snakke med deg, men det var langt ifra sannheten, men du hadde ikke nektet på det. Du hadde bare smilt videre og gått ut for å treffe Siri Marlene. - Heeeeiiiaa! sa du til Siri da hu opna døra. - Hva feiler det deg? har du blitt frisk igjen eller?. Du late lo litt før du sa.- Nei, jeg vet jeg hadde rett, og nå kommer jeg med bevis. sa du lurt. - aha... så du er enda syk i hodet? sa hun rart. - SIRI!! Plis a meg forklare, jeg er ikke  slått bananas i hodet. Jeg har bevis!  siri lo. - hva ler du av din bamse moms? sa du alvorlig. - Jeg tulla bare pusi, svarte Siri, som nesten datt ut døropningen av latter.  - kom inn, sa Siri til slutt da hun skjønnte at du ikke ville le av det. Da du kom inn gikk dere opp på rommet hennes, for lillebroren hennes var hjemme og han var den mest irriterende gutten i universet ifølge Siri. Mens du, som ikke hadde noen småsøsken forgudet den lille gutten like mye som han begudet deg. Han hadde til og med sakt til moren sin om hvorfor ikke hun er mammaen min istedet for Siri, men da svarte bare moren at slik sier man ikke. Noen ganger må dere klatre opp hverandaen så han ikke merker at du kommer! Dere var nesten oppe på rommet til Siri da det kom et kjempe stort gledes rop bak dere. Der stormet Johannes oppover trappa og klemmte deg med et godt tak. Siri hoffet bare ved å høre stemmen til broren sin! - Johannes! Gå på rommet ditt NÅ!! sa Siri sinnt. - Hvorfor må alltid jeg gå på rommet mitt, når du kan gå på ditt? sa han og så på søstra si. Det spørsmålen var egentlig ganske godt sakt, for vi skulle jo egentlig på rommet til Siri uansett, så hvorfor måtte han da gå på sitt rom?

- Hva er det du ville vise meg?, sa siri. Du tok frem mobilen og viste henne meldingen fra Line. Etter å ha lest den sa hun. - Kanskje Justin sin buss var her, men jeg tror ikke at han har lånt doen deres! Det er tull og tøys. Du kunne ikke fatte det! Hun trodde deg ikke etter noe slikt en gang! Du ble så irritert at du bare gikk. Da du omsider kom hjem etter en furtende tenking, Gikk du på rommet ditt, skrudde på pcen og logga deg inn på Twitter. Du så om Justin hadde opptadert noe om dobesøket. -Bingo! sa du og leste igjennom den siste tweeten. '' Så nære på! Bussen stoppa for at den var tom for diesel, men kom inn i varmen i 3-4 minutter før vi måtte inn i bussen igjen for å kjøre videre! Søt jente... ''  Søt jente? Er det ment for deg? dette er enda et bevis! vent, Dette er ikke noe bevis! Det er ingen som  kan forstå sammenhenget her. Du hoffet og la deg i senga.

Du våknet av at moren din ropte på deg. - (DN*) ! Vi får ikke lov til å bo her til jul alikevell! Vi må dra til USA Om to uker! Du så at moren don hadde grått. - HVA?! sa du og kjennte tårene presse på.

 

Mere?

SKREVET AV; Karoline

 

Christmas love - del 7

Heisann<3

Jeg vet at det ikke er noe vits i å beklage meg enda en gang for at jeg ikke blogger historie deler noe ofte, men en ting jeg kan gjøre er å blogge en del nå:)  Skal prøve å poste et hver dag nå frem til jule-ferien, men kan ikke love noe <3 her er neste del..så kos dere ;)

Telefonen ringte plutselig og moren din tok den. ? Halo?  Du så at hun fikk et alvorlig uttrykk. ? ja, det går bra. Smilte hun med et lettere ansiktsuttrykk. 

___________________________________________________________________________________________________

- Hvem var det? Spurte du i all hastens fart. ? Det var noen som ville komme for å prate med deg?! Sa hun og så på deg. ? Det var en gutt. Sa hun, og da du hørte det smeltet det inni deg. En gutt?  Den første som slo deg var Justin! ? hvem var det? Spurte du nermest veldig nyskjerrig. ? han sa ikke noe navn, men han spurte om du var hjemme og at han hadde tenkt å komme bort for å prate litt med deg. Da hun sa ?? prate litt med deg?? var det akkurat som om noe datt ut av kroppen din. Ville Justin Bieber snakke med deg?!  Og i såfall da kunne du bevise for moren din at han virkelig hadde vært der. Hah! Der fikk hun! ? jeg må nok dra hjem nå. Smilte Siri til deg og gikk. Du sa hade og klemmte henne. YES! Men hvordan skulle han fått tak i deres telefon nummer? Du kom på at han hadde sett på nummeret på huset ditt og han visste nok gate navnet, så han har sikkert surfa det opp. du bestemmte deg for å gå opp å stelle deg. Du tok på den en kort fin topp og en stram pen dongeribukse. Du tok på deg Britney Spears parfymen din og sminket deg.

 

  din outfit

Etter en stund ringte det enderlig på døren. Du hørte moren din si noe, men du hørte ikke hva. Du gikk sakte ned trappen forran trappen. Du poserte så pent ned du kunne, helt til du så hvem det var!  Cody fra klassen din! Du kunne ikke tro at han skulle ødelegge alt! hva om han var her da Justin kom! Da kunne jo Justin tro at dere var sammen! ? Hei, hva vil du? Sa du surt. ? Hei, jeg ringte i sta for å si at ? . ? Vent nå litt! Avbrøt du han. ? var det DU som ringte?!  - ja, og moren din tok telefonen. Smilte han. Du kunne ikke tro det!  At du kunne bli så dum! Selfølgelig hadde du innbildt deg alt! ? Jeg lar dere to være litt alene jeg. Smilte moren din. ? Her, sa han og rakte frem hånden sin. Det var venne smykket ditt som Siri hadde den andre del av! ? hvor fant du det? Sa du og var fortsatt litt furten. ? det lå på gangfeltet utenfor huset mitt og det sto navnet ditt på det så jeg visste at det var ditt, smilte han. ? takk, sa du og lukka døra. Du orket ikke si hade en gang. Du tok opp mobilen din og så at Lene hadde lakt igjen 5 anrop og 7 tekstmeldinger. ?? DU! DET VAR JUSTIN BIEBER SIN BUSS SOM STOPPET!?? sto det på den ene. Du orket ikke lese di andre. YES! Nå hadde du endelig bevis!

   ( ikke bry dere om det som står!)

 

Q - mere?

SKREVET AV; Karoline


 

 

 

Christmas love - del 6

Hei... Jeg føler at det bare er tre stk som leser historien, for det har bare vært 3 kommentarer, og enda så var den forrige delen den mest spennende som kommer til å være frem til del 10 ...  håper på mere respons på denne delen ;)

 

Du rødmet og sto der helt stum. ? Bor du her? Sa han og pekte på huset bak deg. ? Ja, fikk du presset frem. Du kunne ikke tro det!?!

_______________________________________________________________________________________________

Tror du at jeg kan få låne toalettet? Smilte han, med sitt søteste smil ever. Du måtte ha nikket, for han begynnte å gå mot huset. Du så ikke på noe annet enn den fatastiske gutten. Du fulgte han helt inn på do.- Kan jeg få være alene på do? Smilte han. Du skjønnte det fort og rødmet. Plutselig hørte du han sang. ? -??christmas love??  og du fikk følelsen igjen. Det var akkurat som om sangen prøvde og fortelle noe. Akkurat som om det er noe den vil jeg skal gjøre. ? Takk for at jeg fikk låne toalettet, smilte han. ? VENT!  Du er Justin Bieber ikke sant?  Han så veldig sjokka ut etter det spørsmålet så han svarte.- Gjett da? . du lo litt før du svarte ? Da er du sikkert det. ? Du er veldig søt assa. Smilte han og så deg rett inn i øynene. Du rødmet. ? Jeg elsker når jenter rødmer. ? Det er vel mest du som er kjekk, smilte du. Han kom nermere deg. Du kjennte pusten hanns. Han teaster deg tenkte du. Så trakk han seg tilbake og sa.- Hade må dra, skal du på swift konserten i morgen forresten? ? Ja, smilte du. ? Treffes sikkert da. Sa han og blunket til deg. Han gikk, men snudde seg igjen. ? hade søta, sa han og kyssa deg på kinnet. Du fulgte han ut og sa hade. Du kunne ikke tro at JUSTIN BIEBER HAR VÆRT I DITT HUS!!!


Du må ha besvimt for når du opnet øynene sto moren din og Lene over deg. ? Hva skjedde? Spurte du mens du holdte på og sette deg opp. ? Du besvimte, tror vi. Sa moren din beskymret. Da kom du på det. ? Justin Bieber var her for en stund siden! Sa du sjokka. ? Så, så, sa moren din. ? Jeg tror du er syk. Smilte moren din. ? NEI! DET ER HELT SANNT! Ropte du. Du var kjempe sinna for at di ikke ville tro deg. ? Du har hørt for mye på musikken hanns, (DN*) , sa Siri alvorlig. ? HVA?!  Han lånte toalettet, og han begynnte å synge den derre Christmas love sangen sin Siri! Sa du helt rød i fjeset. Kanskje har di rett, sa du inni deg. Kanskje jeg har slått hodet og drømmt det. Sa du. ? Jeg møtte Taylor Swift i dag! Prøvde du deg. Og det er helt sant bare spør Lene! Sa du. ? Du har slått deg, smilte moren din. Åh, flott de vil ikke tro på det en gang! Telefonen ringte plutselig og moren din tok den. ? Halo?  Du så at hun fikk et alvorlig uttrykk. ? ja, det går bra. Smilte hun med et lettere ansiktsuttrykk. 

Q - hvem tror dere hun snakker med?  mere?

POSTED BY; Karoline

Christmas love - del 5 &lt;3

Hei og hå<3

Her har dere del 5, skal være bedre på å legge ut deler :)  LOVER!!

 Hun gikk inn i butikken, og to minutter etter kom hun ut med både, kjolen og sko. ? Sånn nå kan vi gå videre. Smilte Lene. Du små lo litt, og gikk videre. Plutselig hylte Lene.

___________________________________________________________________________________________________

Du så i retningen som Lene så mot. Der sto selveste Taylor Swift!  - Kan vi få autograf. Hun smilte til oss, og skrev ned autografen sin. Vi tok bilder og slikt også. Så sa hun,- Har dere billetter til Konserten? Vi svarte ja, tror vi da? - Har dere mange da? Smilte dun. ? eh, fem. Nei seks., svarte du. ? hun begynnte å lete i veska si. ? Her har dere seks Backstage pass. Smilte hun. ? å tusen takk, sa du og du fikk en klem. ? men nå må jeg gå, snakkes i morgen da. Smilte hun. Dere så noen andre komme springende mot henne. I ettertid begynnte dere å tenke på hvor barnslige dere hadde sett ut. Dere begynnte og le og sa i kor.- TENK AT VI HAR MØTT TAYLOR SWIFT!  Du var kjempe hyper. Dere satte dere på kafeen, før dere dro hjem. Da dere kjørte hjem, kjørte dere bak en stor buss! Det var ingen vandlig buss. Plutselig stoppet den og dere måtte bråbremse. Buss døra opnet seg og en høy, mørk mann kom ut og begynnte og se under bussen. ? Jeg slipper deg av her. Smilte Lene. Du gikk ut og forbi bussen. Du så Lene snu og kjøre bortover veien. ? Hei, du? Sa en stemme det var den mannen som var under bussen. ? Kan du rope Alfredo?  Du svarte ja og ropte ? ALFREDO! En gutt i 19 årene kom ut av bussen. ? Hva? Sa han og så på deg. ? han derre mannen unner bussen ropte på deg, smilte du. ? Justin!! Ropte Han gutten som tydeligvis het Alfredo. Da kom det ut en gutt med kaps, hettegenser og solbriller ut av bussen. ? Hva er det? Sa gutten. Det var noe kjent med stemmen. ? å hei, smilte han til deg. Han tok av seg solbrillene og da smeltet du. Øynene, de traff deg og hjertet ditt hoppet over to bank. ? Hei, sa du og vinket på en skikkelig tåpelig måte. Du rødmet og sto der helt stum. ? Bor du her? Sa han og pekte på huset bak deg. ? Ja, fikk du presset frem. Du kunne ikke tro det!?!

 

Q - mere?

POSTED BY; Karoline

Del 4 - Christmas love! - Lang del!

   Hei...<3<3   vet det er en stund siden siste del ble lakt ut, men jeg har helt glemmt den:p men  her kommer del 4!  

SORRY OM DET BLIR  ET ''?'' TENG INNI; MEN DET ER SLIKT NETTVERKET GJØR AV SEG SELV, SÅ HÅPER DERE FORSTÅR ALIKEVELL!!

? Til Taylor Swift konsert! Sa hun og hylte. Alle tre hylte nå. ? Dere skal være med! Sa hun. ? Det blir meg, dere to, Henriette og Mariette. Som skal dra! Smilte dun kjempe fornøyd. ? Du tuller?! 

Sa du og Siri Marlene i kor. ? Konserten er om tre dager, jeg vant bilettene i en nett konkuranse! Smilte hun og alle tre begynnte å hyle.
Da du og Siri hadde kommet hjem til deg, sa Siri plutselig. ? Du har VERDENS BESTE STORE SØSTER!!  Du lo litt før du ropte tilbake.- JEG VET!!  Moren din hadde nattevakt, hun var sykepleier. Dere hadde leid Twilight eclipce filmen og kjøpt masse godis. Siri skulle sove over hos deg i natt. Det var en stund siden sist. Dere har avspasering hele denne uken fordi at skolen synes at dere trenkte en ekstra ferie. Da dere var midt i en skummel sene, banket det på ruta og der sto Elisabeth med latterkrampe. Dere måtte ha reagert som to vettskremte babyer, for hun knakk sammen og greide ikke å stå oppreist. Da du slapp henne inn sa du.- Du r en ulv. Da knakk hun sammen igjen og datt ned på gulvet. ? du begynnte å le selv og så ble hodet ditt så tungt at du krasja i ruta og da begynnte Siri Marlene også le. ? Vi skal på Taylor Swift konsert, sa Siri plutselig. ? HVA?!  Hvem sammen? sa hun. ? Vi skal sammen med søstra mi. Smilte du. ? DERE VET AT JUSTIN BIEBER SKAL DIT JA?!!   Eller det er jo i alle fall sakt. ? HÆ?! Sa du og kjente at hjertet ditt gjorde et dobbelt hopp. Du synes han var den kjekkeste gutten i universet og du elsket stemmen hanns og det nye albumet! Du ville ikke kalle deg selv en Belieber men du elsket han som en gutt ikke som en superstjerne. ? (DN*)?  Er du der? Sa Siri Marlene redd. ? JAAA!!! Ropte du. Du var i en helt egen verden, og da du fant ut at du hadde ropt et stort ja, rødmet du.

  ( du er kjempe paff)


Det hadde blitt slik at Elisabeth også sov over hos deg og dere hadde sutte å snakke om Bieber hele kvelden. Dere våknet at at Lene kom inn på rommet. ? Hei, å hei Elisabeth. Smilte hun. ? Ville bare si at jeg har en extra billett, så du får ta med deg en til smilte Lene til deg. ? Elisabeth? Smilte du stort. ? jaa! Hylte hun og ga Lene en stor kos. ? tuseeen takk Lene. ? jo bare hyggelig smilte hun og så bort på deg før hun gikk ned.- jeg skal være her i dag, så senere kan vi jo dra til byen. Du svarte ok og Lene lukket døren.  Da dere skulle stelle dere spillte de Christmas love på radioen på badet. Det var en av de nye sangene til Justin!
Dere begynnte å synge med. ? you are the only thing i ever get fot christmas???  dere sto forran det gigante dansespeilet og sang og danset. Dere merket plutselig at Mariette og Lene sto å så å lo av dere. ? AWW!! Dere er så skjønne. Lo Mariette. ? haha, sa du og gikk ned trappen. ? Hva har dere laget til frokost sa du og luktet rundt. ? apapap! Sa Lene og spurtet ned trappen forran deg. ? HVA?! Lo du. ? IKKE LOV! Lo hun litt høyere tilbake. ?OK! Da setter vi oss i sofaen og ser på The Voice. Siri og Elisabeth satte seg ved deg. Mariette satte seg ved deg og ropte høyt! ? Å DER ER VERDENS KJEKKESTE GUTT! Du skvatt så at du fikk tårer i øynene. MEN HVA VAR DET!! Hver gang du satte på The Voice handlet det om Bieber eller om du hørte sanger rundt deg var det om Bieber! Du synes at det er litt nifst. Dere begynnte å synge på sangen ? ?? I?m sorry if i push u away?all i want is u this christmas, this christmas all i want is u for christmas.??

 
Senere dro du og Lene til byen igjen. Dere handla flere julegaver. Du kjøpte de siste, og nå kunne du bare bruke resten av pengene på deg selv. Det var den 10. November nå så du hadde god tid på deg. ? å se på den pene kjolen! Ropte Lene. ? den var lilla med litt blå skjer i. Den var uten stropper og gikk til kneet.- Den er perfekt! Sa Lene. Hun gikk inn i butikken, og to minutter etter kom hun ut med både, kjolen og sko. ? Sånn nå kan vi gå videre. Smilte Lene. Du små lo litt, og gikk videre. Plutselig hylte Lene.

 

Q - hva tror du hun hyler for?

 

SKREVER AV; Karoline ,#LOVE JB STORYEEES!

Christmas love - del 3

                                  Hei sann historie lesere!<3  her har dere enda en del å kose dere med<3

- Jeg traff forresten tanta di Vibecke i sta. Smilte Siri stort. - Hun ba meg levere dete til deg. Sa hun og ga deg en konvorlutt. Du leste hva som sto.  

_______________________________________________________________________

'' Hei, snuppa mi. Dette er ingen julegave, så du kan opne det når du vil. Husk å dele det med Siri også. '' Du opnet den og der lå det 1000 kr altsp to 500 lapper. - Her, sa du og ga henne den ene. - Har du pratet med Elisabeth? Spurte du henne mens du la 500 lappen i lomma di. - ja, hun skulle møte oss på kafeen om litt. Smilte hun. Elisabeth var også en god venninne av dere. - Så bra. Smilte du stort. 
Da dere kom frem til Starlauge kafe. Fant dere ett bord og du gikk å bestillte tre kaffelatte og tre muffinns. Da du kom tilbake til bordet satt Elisabeth der og du ga henne en klem og satte muffinnsene og latten på bordet. - Så hyggelig at du kunne komme. Smilte du stort. Dere satt der lenge og pratet og lo. Helt til telefonen din ringte. - halo. Svarte du. - hei, dette er Lene, kan du plis komme bort til meg en tur? Jeg vet at du er opptatt men det haster. Sa hun kjempe glad. - ok, sa du  og la på. - sorry, men jeg må springe bort til Lene, sa du og klemmte Elisabeth. - Jeg må gå jeg også, smilte Elisabeth. Hun sa hade og gikk. - Bli med Siri, sa du og tok tak i hånda hennes og sprang ut av kafeen.

 

 Dere sprang gjennom to kvartaler, helt til dere kom til et boretslag hvor Lene bodde. Du banket forsiktig på døra og sprang inn. - Hei, takk for at dere kunne komme, smilte hun. - kom. Hun sprang opp trappen og opp på stua. - Se hva jeg har. Sa Lene og viftet med 5 biletter i hånda. - Biletter til hva? Smilte du storartet. 
- Til Taylor Swift konsert! Sa hun og hylte. Alle tre hylte nå. - Dere skal være med! Sa hun. - Det blir meg, dere to, Henriette og Mariette. Som skal dra! Smilte dun kjempe fornøyd. - Du tuller?!

Q - Mere? hadde satt stor pris på en kommentar;)

 

5 kommentarer ny del i kveld!

 

SKREVET AV; Karoline , #LOVE JB - Historie skriver

 

christmas love - Del 2!

                                                          HEIAA!<3<3

      Nå er det på tide med del 2 !  del 1 fikk bare 2 kommentarer men håper virkelig at det er flere som leser den!  gjerne spre linken til historie delene<3  

____________________________________________________________________________________________________

Du satt der å gapte da du hørte den fine sangen. Det var Mistletoe av Justin Bieber. Denne må være helt ny. Sa du til deg selv og lente deg bak i sofaen for å følge med på videoen.

____________________________________________________________________________________________________

Ca. i ti tiden kom moren din hjem smilende. ? Hei vennen min, sa hun og kysset deg på pannen. Du sa hei tilbake og skrudde over til Nyhetene. Moren din så alltid nyheter når hun kom fra jobb, men i dag var hun annerledes. ? Vi må ikke se nyheter i kveld. Det nermer seg jul og det bruker å være korselige filmer i denne tiden av døgnet. Du merket plutselig at du gliste, og så rødma du. Moren din likte ikke å se nyhetene når det nermet seg jul. Dere var litt kristne så moren din synes ikke noe om det. Dere satt dere godt til rette i sofaen og begynnte å se. ? Tenk at du snart er 18 år. Sa moren din plutselig. Hun måtte ha sittet der å se på deg lenge uten at du hadde merket det. ? Mamma, det er 4 måneder til! Sa du og lo. ? Ja? Det er vel sant det. Lo hun.

Neste morgen våknet du av at noen kastet en snøball på ruta di. Du skjønnte med en gang at det var Siri Marlene. Du opned vinduet og der kom det plutselig flyvende en snøball rett i fjeset ditt. Du begynnte å le og kastet den tilbake. Du traff henne rett på nesa så hun så ut som rudolf etter på. Du stellte deg, tok på deg  vinter Parkasen din og støvlettene. ? Hei, Rudolf, lo du da du kom ut. Det var sol og kaldt. Perfekt ver til en kafe tur. ? Hei morgens nisse. Sa Siri tilbake og lo hun også. Dere hadde vært venner i 2 år nå og du kunne ikke huske å ha hatt en så god og trofast venn som henne før. ? Jeg traff forresten tanta di Vibecke i sta. Smilte Siri stort. ? Hun ba meg levere dete til deg. Sa hun og ga deg en konvorlutt. Du leste hva som sto. 

Q - mere? likte dere delen?

7 kommentarer  blir det en ny del i kveld!

 

- Karoline , #LOVE JB

 

Historie - Christmas love Del 1

Hei, endelig er del 1 kommet ut! håper at du tar deg tid til å legge igjen en søt ''Julehilsen'' samtidig som du leser så vet jeg om du leser deneller ikke<3 håper du liker den!

____________________________________________________________________________________________________

Du og Lene søstra di, kom hjem etter en lang handletur. Det var den 8 November, og den første snøen hadde lakt seg. ? Er du opptatt i morgen? Spurte Lene. Hun var 22 år så hun hadde flyttet ut. Dette var den siste jula du også var hjemme for du skulle flytte lengere sør i USA til sommeren. ? Ja, jeg har planlakt å dra på kafe og se film sammen med Siri Marlene. Fortalte du henne og smilte. ? Kan vi ikke møtes på Torsdag da? Om to dager?  Sa Lene og så på deg. ? Ja, hvorfor ikke? Smilte du. ? Takk for at du kjørte meg hjem. Smilte du og ga henne en klem. Du gikk inn og satte deg i sofaen og begynnte å brette klærne som du skulle hjemme til jul.

Du og Lene hadde kjøpt en masse julegaver og hadde vært på cafe. Telefonen ringte og du tok den. ? Hallo? Det er (DN*). Du hørte stemmen på den andre siden og hørte den med engang igjen. Det var tanten din Vibecke. ? Hei, er mamma hjemme. Hun hørtes glad ut som vandlig. ? Nei, hun er på jobb, men jeg kan fortelle at du har ringt. Smilte du og la på. Du gikk på rommet ditt med julegavene og gjemte dem i skapet med lås. Du putta nøkkelen i en luke i veggen. Det var et hull der og du hadde fått hull i tapeten også så den ble ei lita dør.
Du gikk ned på stua og satte på the voice. Da du så hvilken sang det var, og skjønnte at den var kjedelig skiftet du kanal til MTV. Du gikk på kjøkkenet og henta pepperkakeboksen. Da du kom tilbake til stua satte du på The voice igjen. Du satt der å gapte da du hørte den fine sangen. Det var Mistletoe av Justin Bieber. Denne må være helt ny. Sa du til deg selv og lente deg bak i sofaen for å følge med på videoen.

 

Sorry for kort del:p

Q - Likte du delen? Kommentere delen?

 

- Karoline , #CHRISTMAS STORYS ABOUT JB<3


 

 

Skal jeg legge ut del 1?

Jeg har tenkt litt og vil gjerne høre om dere ønsker det...det er jo kjedelig a jeg legger del 1 ut og ingen som leser den..haha 

 

Q - skal jeg legge den ut?

- Karoline , #LOVE JB

hits
Design og Koding av Silje Lien.