Info om historien !

Heisann ! 

 

Dere vet vel historien som skrives på bloggen her ? Jeg liker og skrive på den, men det er det at jeg ikke har tid. Liksom , vi har treninger, skole, venner ,familie og fritid bortsett fra bloggen også. Så derfor rekker jeg dessverre ikke å skrive på den mer, for da kommer det ikke så mange deler . Og det blir kjedelig for dere lesere å vente på deler hele tiden, så jeg tror jeg må droppe den historien og heller oppdatere om nyheter osv.. Håper det går fint ! ♥

 

Posted By; Siri Emilie 

Én kommentar // 19.01.2012  @ 17:50 //#historie 2

#Bieber historie del 7

Heihei : ) 

 

 Egentlig gruet du deg veldig til å komme inn døren nå, siden du visste at moren din ville klikke på dere. Før dere sa hade til guttene, fikk du nummeret deres.  Så gikk dere hjem . "Okei, forbered deg på en klikkende mor nå !" sa du i det du åpnet døren. Moren din kom gående mot deg, med et ondt blikk. "Hvor i helvette har du vært ? " ropte hun, så det dunket i øret ditt. 

 ____________

"Auu" sa du og prøvde og overse henne. Moren din så på deg, og dro til deg ved kinnet. "Si hvor du har vært? " sa hun strengt. "Ta også ro ned litt da, vi har bare vært ute en tur ." sa du flirende. "Oppfør deg ! " hørte du moren din si. "Haha" flirte du og dro med deg Sara opp. Dere låste dere inn på rommet ditt, og ble sittende en stund på pc'n. Det banket på døren. "Jaaa?" sa du. "Jeg skal snakke med deg." utbrøt moren din fra utsiden. Du åpnet døren og slapp henne inn. " Jeg er lei for å si det , men Sara må dra hjem nå. Fordi det er mandag, og jeg vil ha en liten uke med deg alene før du drar til faren din." sa hun ,med et smil på lur. "Se for deg det da mamma, hun skal ikke hjem nå. Men det er greit, jeg kan bestille flybiletter til begge jeg."  smilte du. Det ble en lang diskusjon, og til slutt hadde moren din tvinget deg til å bestille bare en flybillett. Men det flyet gikk ikke før i morgen, så Sara måtte overnatte en natt til .  Dagen gikk med til å være på rommet, og ta masse kødde bilder. Du klarte ikke synet av moren din. Hun hadde jo ikke behandlet deg så dårlig nå, men det var sikkert bare fordi at Sara var med. 

Bed-blond-coll-cool-fashion-favim.com-267024_large

* Dagen etter *

"Sara, vi må våkne for å rekke flyet !" sa du, mens du ristet i henne. Etter ca. 5 minutter våknet hun, og hun hadde sovet ganske godt. Du kledde på deg,  og gikk på badet for å sminke deg. Så ventet du på Sara. Når hun kom gikk dere for å spise frokost. Frokosten måtte dere ordne selv som vanlig. Men nå var moren din dratt på jobb, så dere måtte ta bussen til flyplassen. "Men hvordan skal du komme deg innpå flyet hvis du ikke har billett da? " sa Sara, forvirret. "Joo, jeg skal nok finne på noe smart ! " sa du ,mens du tenkte. Da dere ble ferdige med å spise, gikk dere mot bussholdeplassen. Bussturen var ikke så lang, bare 20 minutter cirka. Dere snakket om alt mulig, og plutselig var dere fremme. Først og fremst skulle du skaffe deg billett. Dere gikk mot luken der hvor de selgte bilettene, fordi du skulle spørre om det var igjen noen.  "Hmm, det er dessverre tomt for det nå." beklagde damen. Dere kom jo veldig seint, så det var ikke så rart at det var tomt ,for de siste restplassene hadde sikkert nettopp blitt solgt ut. Du satt deg på en benk , for å tenke litt. "Se der ! " ropte Sara, mens hun pekte på bakken. Du snudde deg, og så en dame som mistet biletten ut av lommen sin. Sara gikk for å hente den. "JA ! den går til Oslo." gliste Sara. Herregud ,hvor heldig var ikke dere nå. Det var rett og slett flaks der ja. Dere skjekket inn bagasjen, og gikk for å vente på flyet. 

Du sendte en melding til faren din, "Jeg sitter på flyet nå, så kommer hjem om en halv time cirka."Det tok ikke lange tiden før du fikk svar. " Jaok , henter deg på flyplassen jeg da : ) Men skulle ikke du hjem på fredag da? " fikk du som svar. Siden du ikke orket å skrive nå, skulle du forklare det når du kom hjem. Denne flyturen gikk faktisk fortere enn du hadde trodd, dere var fremme. Du og Sara gikk for å finne faren din. Senere kjørte dere hjem Sara, og etter det kjørte dere hjemme hos deg. I det du skulle gå inn døren hører du noen rope navnet ditt, "dn'?" Du snur deg og ser ... 

 

Kommenter om du vil ha mer ! 

Posted BY ; Siri Emilie 

2 kommentarer // 16.01.2012  @ 18:14 //#historie 2

#Bieber historie del 6

Heihei : ) 

INFO : 

Som dere ser hadde jeg med bilde av 1D gutta, og jeg bruker navnene deres. Det er fordi jeg trengte en gjeng med gutter til å være med i historien, og One Direction gutta er det lett å finne bilder av. Om noen av dere ikke fikk med seg det som sto under bildet, så sto det at jeg latet som de ikke var kjent som 1D. Og dette er IKKE en One Direction historie, det er en Justin Bieber historie, bare så det er sagt. Håper dere skjønte hva jeg mente, hvis ikke så er det bare og spørre så skal jeg svare bedre. 


 Det var den gutten du elsket, og du synes dere passet veldig godt sammen, men du var kanskje litt enig i at alt ikke var som før . "Er det noe galt 'dn' ?" spurte Sara. Du begynte bare å gråte mer og mer. " neida, det går braa... " mumlet du. Du følte ikke for  å fortelle noe forran alle sammen akkurat nå.  "Man ser jo at det er noe da." la hun til. Alle guttene så på deg, og ventet på et svar. Du sa ingenting, og reiste deg, du gikk på badet og satt deg ned ved veggen. Siden du trengte litt tid for deg selv. 

__________

 

Tiden gikk og du bare satt der alene, du ble veldig lei deg. Kjærlighetssorg var det verste du visste om, ikke at det hadde skjedd så mange ganger men.  Plutselig skvatt du til av at noen tok i dørhåndtaket. "Kan jeg får snakke med deg ? " sa en stemme utenfor. Du kunne høre at det var Sara, så du slapp henne inn.. Sara satt seg ned ved siden av deg , som et spørsmålstegn. "Hva var det som skjedde ? Var det den meldingen du fikk ?" spurte hun. Du så helt gråkvalt bort på Sara, "Kristian.." sa du lavt. Sara fikk lese meldingen du fikk fra han, og hun ble veldig overrasket og lei seg på dine vegner. "Herregud ,går det bra?" sa Sara i det hun klemte deg hardt. Etter dere hadde snakket en stund på badet, gikk dere ut. "Alt i orden ? " ropte Harry. "Joa, ordner seg vel ! " svarte du. Klokken ble mye , og dere gikk for å legge dere. " Hvor skal vi sove ? " sa Sara smilende. Liam kom for å vise dere. " Her kan dere sove, det er gjesterommet. Mens jeg og de andre guttene ligger på rommet rett over gangen her. " sa han smilende og pekte på døren til rommet der hvor de skulle sove. "Wow, det var lyst og kult her !"sa dere i kor.

Tumblr_lxofuutn2g1qgytg7o1_500_large

//rommet der dere skulle ligge : ) 

"Vi legger oss nå vi" la du til. Begge la seg i sengen , og begynte å snakke om mye tull. Det var morsomt helt til du kom på det med Kristian. "Kanskje jeg bør svare han?" sa du plutselig. Sara sa seg enig, og hjalp deg med hva du skulle skrive til han. "Hei ! Jeg skjønner hva du tenker på , alt har ikke vært som før. Men jeg følte liksom at alt var bra mellom oss. Og å gå fra deg , er noe jeg aldri har tenkt på å gjøre. Jeg elsker deg virkelig høyt, så det kommer til å bli vanskelig for meg å overleve uten deg. Og ja, vi bør kanskje snakke om det en gang vi er sammen. Håper vi kan ordne opp, og om det ikke funker håper jeg at vi kan være venner." sendte du til han. Etter en stund sovnet dere fort. 

"'dn' ? du må våkne nå" sa en mørk stemme. Da du hørte det dro du dynen over hodet, og ville ikke høre. "Hvem er det? " sa du bestemt. Personen flirte ,mens han sa "Liam".  "Vi kommer om du går ut fra rommet !" kom det fra Sara. Liam gikk ut og dere sto opp. Nå måtte dere dra hjem, i og med at guttene skulle bort. Egentlig gruet du deg veldig til å komme inn døren nå, siden du visste at moren din ville klikke på dere. Før dere sa hade til guttene, fikk du nummeret deres.  Så gikk dere hjem . "Okei, forbered deg på en klikkende mor nå !" sa du i det du åpnet døren. Moren din kom gående mot deg, med et ondt blikk. "Hvor i helvette har du vært ? " ropte hun, så det dunket i øret ditt. 

 

Kommenter om du vil ha mer ! 

Posted By; Siri Emilie 

 

2 kommentarer // 15.01.2012  @ 22:15 //#historie 2

#Bieber historie del 5

Hei :) 

 

Dere følte etter dem helt hjem til han gutten med mørkest hår.  "Hvilken film vil dere se ? " spurte han. En av guttene mente dere bare kunne sitte der å snakke, for å bli bedre kjent med hverandre. Så det ble ikke noe film i kveld." Hva heter dere forresten?"spurte Sara. "Louis, Harry , Liam ,Zayn og Niall" smilte gutta.  Du merket at en av guttene så på deg hele tiden. "Er det noe ? " spurte du til slutt. "Neida, du er bare så vakker " sa Liam, og smilte til deg. 

_______________

"Aww, tusen takk "smilte du sjenert. Dere ble sittende utover kvelden, og bare kose dere. Og du hadde slått av mobilen, så ikke moren din skulle terrorisere deg. Du spurte Sara om dere skulle overnatte hos dem, hun sa seg enig med en gang. "Dere? Tror dere vi kan overnatte til en av dere ? " sa du med at søtt smil om munnen. Guttene så på hverandre, og snakket sammen. " Dere kan vel overnatte hos meg ,også blir Niall, Harry, Louis og Zayn også med ?" sa Liam. "Tusen takk , du reddet kvelden vår ! " sa du med et glis om munnen. "Kanskje vi bør begynne å dra hjem til meg ? " sa Liam , mens han reiste seg. Du tok på deg de lillae conversene dine, og gikk ut døren sammen med Sara. Dere ventet utenfor på de andre. 

Tumblr_lrxc1fbg8y1qf8xfio1_500_large

// deg & Sara 

"Her er huset mitt " sa Liam, mens han åpnet døren. Dere gikk inn, etter de andre. "Bare slå dere ned, vi er forresten hjemme alene." sa Liam. Sara satte seg i sofaen, og du følte etter. Liam kom og satt seg ved siden av deg. Du smilte til han ,han var så morsom og søt. Plutselig plinget mobilen din, "1 Ny meldig fra Kristian♥ " sto det på displayet. Du åpnet den og ble veldig sjokket, og med det samme lei deg. "Hei 'dn' ! Jeg føler at vi ikke passer helt sammen lengere,  det er liksom ikke som før. Da vi hadde det perfekt sammen, men det føles ikke ut som det lengere. Jeg er utrolig lei for å si det, men jeg begynner å få følelser for en annen jente i tillegg. Tror jeg må snakke med deg face to face senere , men det var litt vanskelig nå i og med at du skal være borte i 2 uker ." Det var det som sto på meldingen. En tåre falt ned på kinnet ditt, du følte noe ekkelt inni deg. Det var den gutten du elsket, og du synes dere passet veldig godt sammen, men du var kanskje litt enig i at alt ikke var som før . "Er det noe galt 'dn' ?" spurte Sara. Du begynte bare å gråte mer og mer. " neida, det går braa... " mumlet du. Du følte ikke for  å fortelle noe forran alle sammen akkurat nå.  "Man ser jo at det er noe da." la hun til. Alle guttene så på deg, og ventet på et svar. Du sa ingenting, og reiste deg, du gikk på badet og satt deg ned ved veggen. Siden du trengte litt tid for deg selv. 

1366028-12-1324766498686_large

// Deg, bare at du satt på badet da.. 

 

Kommenter om du vil ha mer ! 

Posted By; Siri Emilie 


2 kommentarer // 14.01.2012  @ 12:15 //#historie 2

#Bieber historie del 4 - kort del

Hey ! Blogg.no klikket akkurat da jeg skulle poste del 4, også måtte jeg skrive alt på nytt igjen. 

Dere kjørte mot huset. "Hvordan har det  vært i det siste da? " spurte moren din og virket hyggelig. "Joa, har vært toppers det !" smilte du. Sara var ganske still på turen hjem til moren din. Nå kom dere endelig frem, og du og Sara gikk opp på rommet ditt. Nå sovnet dere med en gang, fordi det var veldig sent. 

___________

Morgenen etter kom moren din opp å vekte dere begge. Det var veldig tidlig, klokken var bare 08.00 og det var lørdag! Hun nektet deg nemlig å sove lenge, for hun ville ikke at dere skulle sove bort dagen. Du ble bare gretten siden du ikke hadde fått sovet lenge nok. Men dere ble tvingt opp, så det var bare å fikse seg for dagen. Da dere kom ned satt moren din på stuen å leste avisen. Derfor måtte du lage frokosten. "Ta ut av oppvaskemaskinen med det samme du." sa hun lurt. Du giddet ikke å svare, men sukket høyt. "Maten er ferdig  " ropte Sara . Moren din kom å satt seg ved bordet. "Så hva har dere tenkt å gjøre i dag da?" spurte hun. "Ehm, kanskje på banen en tur." svarte du. Moren din gikk fra bordet, da hun ble ferdig. Når du og Sara gikk mot ytterdøren, ble dere stoppet av moren din. "Husk å kom hjem tidlig da.."var det hun sa. Etter 30 min møtte dere noen gutter på banen, som dere spilte kamp mot. Det var ganske morsomt egentlig. 

1313005052_19_large

//Dette var gjengen dere spilte fotball med.. sier de ikke er 1D :p

*ring, ring, ring* Mobilen din ringte, og på displayet sto det "Mamma." Du tok den, "Hei ?" sa du. "Ha dere hjem med en gang, dere skulle jo..." var det du hørte før du la på. Du giddet rett og slett ikke å høre på henne, du var bare så lei. "Hva var det ?" spurte Sara. "Vi måtte egentlig dra, men vi blir her istedet vi "smilte du lurt. En time hadde gått og guttene måtte dra hjem. "Blir dere med hjemme hos meg , så ser vi en film ?" sier en av guttene. Sara så på deg, og gidde deg et tegn som sa "ja." "Vi blir med vi vettu ! " sa du glad. Dere følte etter dem helt hjem til han gutten med mørkest hår.  "Hvilken film vil dere se ? " spurte han. En av guttene mente dere bare kunne sitte der å snakke, for å bli bedre kjent med hverandre. Så det ble ikke noe film i kveld." Hva heter dere forresten?"spurte Sara. "Louis, Harry , Liam ,Zayn og Niall" smilte gutta.  Du merket at en av guttene så på deg hele tiden. "Er det noe ? " spurte du til slutt. "Neida, du er bare så vakker " sa Liam, og smilte til deg. 

 

Okei, jeg rekker ikke mere nå. Må dra snart nå. Jeg vil vite om det egentlig er noen som leser historien min ? 

Posted By; Siri Emilie 

2 kommentarer // 13.01.2012  @ 16:51 //#historie 2

#.. del 3

 

Hey ! For å få sagt det , så skal jeg finne navn på historien i morgen, eller fredag. Poster denne delen seint, pga. jeg skal være bort til klokken 20.00 i morgen. Så fra meg blir det ingen blogging i morgen, kanskje noen innlegg på kvelden da.

Du ble kjempeglad, men så kom du på at du ikke hadde spurt moren din. "Men jeg har jo ikke snakket med mamma... " sa du og så skuffet ut fordi du skjønte hun kom til å si nei. Hun var nemlig veldig streng på sånt. "La meg fikse det!" sa Sara. Hun gikk for å høre med faren din, og han hadde kjøpt en bilett til. Nå gjensto det bare å ringe moren din. "Hei mamma" sa du og virket glad. "Jeg kommer rundt 23- 24 tiden i kveld, men kan jeg vær så snill og få ha med meg Sara ?" la du til. 


  "Hey ! Så bra at du kommer , men .. " sa hun før du avbrøt henne. "Men ? Mamma, kan ikke Sara bli med da?" sa du kjapt. "Det kan hun sikkert, men har du flybiletter til begge og hvor lenge skal hun være her ?" spurte moren din. Nå var du nervøs for at hun måtte dra hjem tidligere, men uansett så skulle det fikses. "Jaa, det var et par plasser til overs og pappa bestilte til henne. Og hun må kanskje dra hjem litt tidligere enn meg tipper jeg? " Sa du.Moren din sa at Sara måtte dra hjem noen dager tidligere , fordi moren din skulle ha litt tid med deg for seg selv. Det var fordi du var der så sjelden, men du var egentlig glad for at du dro sjelden også.  "Hade" sa du og la på. Nå var du lettet over at moren din hadde sagt ja, men hun hadde sikkert en plan på lager uansett. Grunnen til at du ikke likte henne var at hun mishandlet deg alltid når du var der, hun tvinget deg til ting og brukte deg som slave.. Du hadde ikke sagt så mye om det til faren din, siden det turte du ikke enna. Egentlig følte du deg ganske dum, fordi du ikke sa noe også. Men nå gikk tiden fra dere, og Sara måtte hjem for å pakke. Dere skulle hente henne om en time. 

 

"Er du klar 'dn' ? Nå må vi kjøre.." roper faren din i det han går ut døren. Du sprang ned trappen, tok på deg noen lilla converse. Så tok du med baggen ut og låste døren. Du satt deg i bak setet, for å sitte med Sara når hun kom. Faren din kjørte av gårde, og stoppet ved huset til Sara. Hun kom ut døren, med bagasjen sin i handen og satt den i bagasjerommet. "Aye ! "sa hun i det hun satte seg i bilen, ved siden av deg. "Hei" sa du og smilte. Bilturen til flyplassen gikk fort siden du sovnet med en gang. Flyet gikk om 1 time, så dere gikk for å sjekke inn bagasjen ogsånt. "Hade, pappa ! Kommer til å savne deg ! "sa du og gidde faren din en klem. Nå skulle du og Sara kjappe dere innom tex-free'en (?) en tur ,før flyet gikk.  "''dn'? Vi må dra nå!" maset Sara. Dere gikk ombord på flyet, det var stappfult. Og det dummeste var at dere ikke hadde plass sammen, i og med at dere ikke bestilte biletter sammen. Denne flyturen kom til å bli kjedelig, om du ikke sovnet. Tenkte du. 

Tumblr_lxjm5dxue51r7nsjeo1_500_large

Endelig var dere fremme, det føltes ut som dere hadde flydd i evigheter. Men egentlig hadde det jo bare tatt rundt 30 min, dere skulle jo bare til Bergen. Nå var det bare å finne Sara, du gikk mot der hvor man hentet bagasjen siden det var der dere skulle møtes. Noen vinket til deg, det var ikke Sara. Men det var moren din, du latet som du ikke hadde sett henne. Først skulle du finne Sara. "Her, Sara ! " ropte du å tok opp hånden, så hun kunne se deg. Hun kom mot deg, med bagasjen sin i handen. "Mamma er der borte, vi må gå til henne ! " sa du. Dere gikk bort til henne. Du prøvde å få frem et smil "Hey, mamma!"sa du, mens hun klemte deg. Sara hilste også på moren din. Du fulgte etter moren din, for hun skulle vise vei til bilen. Dere kjørte mot huset. "Hvordan har det  vært i det siste da? " spurte moren din og virket hyggelig. "Joa, har vært toppers det !" smilte du. Sara var ganske still på turen hjem til moren din. Nå kom dere endelig frem, og du og Sara gikk opp på rommet ditt. Nå sovnet dere med en gang, fordi det var veldig sent. 

 

Sorry for kjedelig del, men kommer bedre etterhvert. Det er liksom bare starten på historien. Men gjerne si om du liker historien eller ikke, for om ingen liker den så er det jo ikke noe vits i å skrive. 

MER ? 

 

Posted By; Siri Emilie

 

 

 

 

Ingen kommentarer // 11.01.2012  @ 22:26 //#historie 2

#... DEL 2

Hallo ! 

 Kristian tok hendene sine rundt midjen din, og begynte å kysse deg. Dere gikk over til klining, og ble stående på bussholdeplassen å kline. Plutselig skvatt du til av at bussen tutet, "Skal dere på denne bussen ?" spurte bussjåføren. Dere gikk kjappt på bussen , og du ble litt flau. Etter en stund var dere fremme."Vi snakkes jenta mi !" sa Kristian og kysset deg , rett før du gikk inn døra.


  

Neste dag våknet du av at søndagsolen skinte inn gjennom vinduet. Du satt deg opp i sengen for å strekke på deg. Klokken på veggen visste 13.00 allerede. "Oii, shiiiit !" sa du til deg selv, med et sjokka blikk. Du var den som hatet å sove bort halve dagen liksom. Du hoppet opp av sengen, for å ta en kjapp dusj. " 'dn' , jeg drar ut å sykler en tur jeg. Skal du være med ?" ropte faren din nedenfra. Akkurat nå giddet du ikke, du ville bare ta en lang og god dusj. "Nej, har akkurat våknet skjønner du!" svarte du, og sukket . Faren din var faktisk veldig aktiv og brukte å ta seg en del sykkelturer i uken. Etter du hadde dusjet, fant du noen klær og gikk ned for å se en film. I og med at det var søndag bestemte du deg for å ta det chill. Dagen gikk fort, og du hadde sett mange filmer. Du og faren din hadde også spist Taco sammen. Men i morgen begynte jo skolen igjen, eller siste uken før sommerferien. Du gledet deg så sykt mye til USA turen akkurat nå, du kunne nesten ikke vente. Før du falt inn i drømmeland, lå du i sengen og tenkte på sommerferien.

Tumblr_lrl4culnda1qkh65eo1_500_large

//deg , bare at du ikke ligger på vannet da .hah ;p

 

*Hopper til fredag, altså siste skoledag før ferie. Fordi det blir litt kjedelig å skrive om hver vanlige dag liksom. *

I dag gikk du til skolen sammen med Sara og Kristian. Det var ganske deilig å starte klokken 10, i og med at dere begynte 08.30 til vanlig. Dere gikk inn i klasserommet, der hvor læreren ventet . Sondre het læreren, han var så kul og han var alltid i godt humør. "Hey og velkommen til siste skoledag ! "smilte han. "Hei "sa dere alle i kor. I starten ble Sondre sittende å snakke om skoleåret osv.. Etter det skulle dere bare slappe av og kose dere sammen. Tiden gikk utrolig fort , og skoledagen var allerede ferdig . "God Sommerferie ! " sa Sondre. Dere begynte å løpe ut av klasserommet, som om dere hadde vært innestengt der i flere år.

 

Kristian måtte dra, så du sa ordentilg hade til han. Fordi du skulle jo ikke møte han på 2 uker liksom, det kom til å bli vanskelig for deg som var vant til å være med han hver dag. "Vi snakkes gutten min , elsker deg !" sa du mens du klemte han. Dere ble stående der og kose litt , før du gikk vidre sammen med Sara.  Sara skulle bli med hjemme hos deg, siden dere måtte planlegge litt mer om USA turen. "Jeg gleder meg sånn" utbrøt Sara,fra den pinlige stillheten. "Jeg også, kan vi ikke bare hoppe en uke frem ?" sa du dumt. Sara flirte bare. "Men kan ikke du bli med meg til Bergen da ?" gliste du. "Joo, men flybiletter da?" sa Sara i det hun åpnet døren til huset ditt. Dere ble enige om å snakke med faren din om det.  Før han hjem fra jobb, laget dere middagen. Og siden dere laget middagen kunne man ikke forvente noe stor middag. Dere smekket bare sammen en pannekake røre, og stekte dem. Pannekakene sto klare på bordet i det han kom inn døren. "Heihei "smilte han. Han kom å satt seg ved bordet. "Du pappa? At tror du Sara kan bli med meg til mamma? " spurte du med det lureste smilet du hadde. Han sa han skulle tenke over det, og se om det var igjen fly biletter. Dere gikk fra bordet, og opp på rommet ditt. Nå skulle du pakke ferdig siste del, av det du skulle ha med til moren din. Sara ringte å spurte moren sin om hun kunne bli med deg til Bergen. Hun brukte lang tid i telefonen, men fikk et positivt svar. "Gjett hva 'dn'? Jeg fikk bli med deg til Bergen !!" ropte hun av glede. Du ble kjempeglad, men så kom du på at du ikke hadde spurt moren din. "Men jeg har jo ikke snakket med mamma... " sa du og så skuffet ut fordi du skjønte hun kom til å si nei. Hun var nemlig veldig streng på sånt. "La meg fikse det!" sa Sara. Hun gikk for å høre med faren din, og han hadde kjøpt en bilett til. Nå gjensto det bare å ringe moren din. "Hei mamma" sa du og virket glad. "Jeg kommer rundt 23- 24 tiden i kveld, men kan jeg vær så snill og få ha med meg Sara ?" la du til. 

 

Synes ? Mer ? 

 

Posted By; Siri Emilie

 

Ingen kommentarer // 11.01.2012  @ 18:07 //#historie 2

#.. del 1

Hei ! Nå har jeg startet på historien. Jeg er liksom ikke så proff på å skrive historier, men skal gjøre så godt jeg kan. Forresten, så har jeg ikke funnet noe navn på historien ennå. Men det skal ordnes så snart jeg kommer på et bra navn, gjerne kom med forslag om du vil ? Og jeg vil at dere skal si hva dere synes om første del, for å vite om dere liker historien liksom. Eller kanskje ikke så spennende med første del da. Blir nok mer action senere, I think ! ♥


"Pappa? Har du bestilt tur til USA nå? " ropte du fra stua. Dere skulle nemlig på ferietur til USA, og du skulle få ha med deg bestevenninden din. "Jaja, jeg har bestilt. Vi drar på lørdag om to uker. " sa han glad. "Okei , men skal jeg til mamma om en uke jeg da?" spurte du klagende. "Du må vel det, men om det ikke funker kan du dra hjem tidligere." sa han. Nå var det bare en skoleuke igjen, så var det sommerferie. Og du måtte dra til moren din, som bodde i Bergen. Og der skulle du være i en uke, før du dro til USA med Sara og faren din. Telefonen din ringer, 'Kristian' står det på displayet. "Heei "sier du glad. "Hey ! Vil du bli med på kino i kveld ? " spurte han. Kristian var kjæresten din. "Jaja, såklart !Når drar vi ?"spurte du. Dere ble enige om å ta bussen klokken 18.15 , ned til Byen. Siden det var bare rundt en time til du skulle dra, gikk du opp for å fikse deg. Du rettet håret ,og sminket deg naturlig og pent. Derretter gikk du for å finne noe å ha på deg. Du letet ikke lenge før du fant en fint antrekk. Lufta var varm og solen skinte, derfor tok du på deg shorts. 

American-flag-brunette-girl-shadow-short-favim.com-260328_large

//Dette hadde du på deg, også hadde du en søt liten veske. 

"Hade ,pappa ! " sa du og gidde faren din en klem, før du gikk ut døren. Da du kom til busslomma hadde allerede Kristian kommet. "Hallo" sa du og klemte han. Dere ble stående å snakke litt , mens dere ventet på at bussen skulle komme. Etter ca. 2 min kom bussen og dere satte dere nesten helt bakerst. "såå, hvilken film vil du se da?" spurte Kristian. "Det har ikke noe å si for meg, men kunne tenkt meg å se 'Abduction'." du smilte av tanken på at Taylor Lauthner var med i den filmen, og han var din favoritt filmstjerne. Kristian sa seg enig i at han ville se den. 

Filmen begynte, og du var svært fokusert. Under filmen satt du og småkoste med Kristian. Det var en veldig bra film synes du, og ville se den flere ganger senere. "Filmen var jo kjempebra " sa du i det dere gikk ut fra kinosalen. Bussen hjem gikk ikke før om en time, så dere måtte vente i Byen. For at tiden skulle gå fortere gikk dere å spiste på Egon i mens. Kristian bestilte en pizza til dere på deling. Etter en stund, begynte dere å bli ferdig så dere bevegde dere mot bussen. Kristian tok hendene sine rundt midjen din, og begynte å kysse deg. Dere gikk over til klining, og ble stående på bussholdeplassen å kline. Plutselig skvatt du til av at bussen tutet, "Skal dere på denne bussen ?" spurte bussjåføren. Dere gikk kjappt på bussen , og du ble litt flau. Etter en stund var dere fremme."Vi snakkes jenta mi !" sa Kristian og kysset deg , rett før du gikk inn døra.

 

Mere? Synes om første del ? 

Posted By; Siri Emilie 

3 kommentarer // 10.01.2012  @ 22:02 //#historie 2
hits
Design og Koding av Silje Lien.