Jeg føler meg som en dårlig blogger, fordi at jeg er en dårlig blogger!

Hei ! 

HÅPER VIRKELIG AT DERE TAR DERE GOD TID TIL Å LESE DETTE INNLEGGER! 


Jeg har skrevet maaaaaaange "sorry" innlegg siden vi startet opp bloggen for snart 1 år siden ( 11.09.2011 ). Og jeg føler jeg meg dum som sier det for sikkert gang nr 40, men jeg er nødt! Dere er sikkert lei av slike innlegg, men jeg har viktig info til dere! 

 

Hvorfor jeg ikke har blogget flere deler av historien: 

Jeg har ingen unnskyldning for at jeg ikke har bloggen den siste uken FØR skolen begynnte.. Jeg gadd rett og slett ikke. Jeg hadde ikke noe blogg lyst, for det vanskeligeste av å ha en blogg er å starte opp igjen etter en ferie! Nå som vi har gått på skole i allerede 1 uke, har jeg faktisk hatt full timeplan fra klokken 07.00 til 10.00 om kvelden.. JA jeg har vært på pcen mye men jeg har gjort andre ting. 
Min plan: 

Akkurat nå har jeg ikke blogglyst.. og det er jo maaaange lesere innom daglig jo! Kan skrive deler, men de blir ikke så lange av gangen! :) Det tar meg 3 kvarter å skrive en lang del, og det tar mye a tiden min, men om dere så absolutt vil vite hva som skjer etter smellet så ok :D Jeg tenkte å få med meg både Mariette og Siri Emilie til å starte news bloggen igjen når denne bloggen fyller 1 år, som er den 11. September!! Jeg ser frem til å komme tilbake å slå ne rekorder! 
Tusen takk! 

Jeg vil bare si TUSEN takk til dere som har lest bloggen menns jeg IKKE har blogget, det viser bare at dere faktisk LESER den :) Så Tusen hjertelig takk skal dere ha! :) 

 

 

 

- Har dere noen spørsmål, eller spessielle ønsker til bloggen? :) 


POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 24.08.2012  @ 19:33 //Oss
hits
Design og Koding av Silje Lien.