Fall - Del 8

Heisann smooties! <3 

 

 Plutselig, midt i stillheten hørte du en promp!! Du så at Carly rødmet og dere begge fikk en momentant latterkrampe. Dere gikk rundt å spøkte med det hele kvelden. Når det var på tide å dra hjem, gjorde dere noe dere alltid gjorde når en av dere dro. Håndtrykket.

 

 

Du spaserte hjem i en rolig og bhagelig fart mens du tenkte tilbake på Selena og Justin. Selena virket sjalu. Du visste at hun hadde misforstått situasjonen da hun hadde kommet tilbake på stranden og sett Justin sitte der med en jente hun hadde møtt på en klesbutikk dagen før. Du kjennte et stikk i hjertet, og du visste akkurat hva det skyldtes. "CASIE! jeg hadde helt glemt henne. Skal jeg fortelle henne sannheten? skal jeg virkelig fortelle Casie at jeg satt på stranden med Justin Bieber?! Hun ville sikkert forstått om jeg sa det som det var.. " Du bestemmte deg for å gå inn og fortelle alt til Casie. - Er Casie hjemme? spurte du moren din når du kom inn på badet der hun sto å sminka seg. - Tjaa.. tror hun sitter på rommet og hører på musikk, smilte moren din til deg og fortsatte med å sminke de pene, store øynene sine. 

 

Du banket forsiktig på døra. - Kom inn! hørte du en munter stemme på den andre siden si. - Oh.. er det du! sa Casie og fikk et rart uttrykk i fjeset da hun så deg. - Jeg satt ikke på stranda med en gitt. Jeg satt på sranda med Justin Bieber, begynnte du. Du visste ikke hvordan Casie skulle tro på en sånn rar, men sann historie!! - Jeg vet det, smilte Casie enda blidere enn hun var i stemmen når du kom inn. - Er du ikke sinna? spurte du med et spørrende uttrykk. - n.. ! lengere kom hun desverre ikke. Plutselig kom en sterk bølge av støt mot dere og dere ble brutt ned i gulvet. Du hørte så mange hyl og så et digert smell. 

 


- Hva tror dere fortsettelsen er?!

 

Karoline <3

 

3 kommentarer // 28.07.2012  @ 21:22 //Historie - Fall
digger deg og historien hadde vært fint med en del til!!!(h)

Skrevet av: Mina
22:36 @ 03.08.2012

Blir det jordskjelv?:o

Skrevet av: Soma
12:22 @ 12.08.2012

en til!! drit bra digger det! Kjempe fin blogg! <3

Skrevet av: en til takk!
21:20 @ 22.08.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.