Fall - Del 7 KORT DEL

Hei! 

 

Dette blir bare en kort del siden jeg skal være emd på opningen av bieberbackstage :) 

 Menns du gikk der å spaserte føltes det som at noen bak deg stirret hull i hodet på deg. - Hva feiler det deg?! hørte du en kjennt stemme si bakfra og du fikk et redd gufs farende gjennom kroppen din! 


Du snudde deg i en rasende fart og plutselig sto du og stirret i øynene til Casie. "Hva gjorde hun her?! " - Hva snakker du om Casie? sa du forvirret. - Du løy for meg! Du sa at vi skulle dele alt med hverandre uansett hva! Tror du ikke at jeg vet at du var ute på date med en gutt i går eller?! Du er så kjip! Du er den verste tvillingsstren ever, skrek hun mot deg og en tåre rant nedover kinnet hennes. Du visste ikke hva du skulle si. " NR.1 .. du hadde IKKE vært på DATE med en gutt i natt. du hadde jogget en tur ved strande da du plutselig kom over en gråtende Justin Bieber! 2. Hvordan fannt hun ut at du hadde vært sammen med en GUTT??!! stolte hun ikke på deg, så hun gikk ut for å SPIONERE på deg?! " Du visste ikke hva du skulle si til henne. Hun snudde seg og sprang hjemmover i en brasende gråt, når hun forsto at du ikke hadde noe å si. Nå når hun først hadde gått presset tårene på! 

 

 30 minutter senere: 

 

Du hadde sprunget hjem til Carly og hun møtte deg med kjærlighet. Hun forsto deg 100%. -  Hva har skjedd med deg? spurte hun deg følsomt. - Det er Casie. Du forklarte henne alt som hadde hendt i går. Du hadde faktisk håpet at hun ikke hadde trodd deg, men det gjorde hun faktisk! Og heldigvis var hun ingen blodfan, og ikke en hater av Justin Bieber. Hun var mere som deg, så hun freaket jo ikke akkurat ut. - Tusen takk fro at jeg kan stole på deg Carly, smilte du. Det ble helt stille i rommet. Plutselig, midt i stillheten hørte du en promp!! Du så at Carly rødmet og dere begge fikk en momentant latterkrampe. Dere gikk rundt å spøkte med det hele kvelden. Når det var på tide å dra hjem, gjorde dere noe dere alltid gjorde når en av dere dro. Håndtrykket.

 

- mere? 

BIEBERBACKSTAGE.COM

Til dere som lurte hva Bieberbackstage er. Det er en side som er opprettet av noen. Klokken 20-00 nå er nedtellingen på 0 og hjemmesiden opnes. Der vis forskjellige hemmeligheter avsløres og Beliebers vil både begynne å skrike av glede, og kanskje reise for det når den største hemmeliugheten blir avslørt! Så følg med i dag klokken 20.00 når HJEMMESIDEN blir opnet ;) <3

 

 


- Karoline

Én kommentar // 01.07.2012  @ 19:43 //Historie - Fall
Skal ikke du blogge igjen snart? :-) har vært innom bloggen hveeeer dag og bare venter på en ny del! Håper virkelig at du blogger igjen snart for jeg ELSKER historien din :-)

Skrevet av: Andrea
21:01 @ 27.07.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.