Forever? - DEL 59 SISTE DEL

"Kan du ikke komme over, så kan vi snakke om det over en middag? Men det er veldig viktig at *DN* ikke ser deg"


Okei, du skjønte nå at ett eller annet skjulte han for deg, og du skulle finne ut hva det var. "hvem snakket du med?" spurte du da du kom ut fra badet. 2hm, ingen?" sa Justin og så rart bort på deg. "Jeg hørte deg, Justin.. Hva skjuler du?" sa du og så kaldt på han. han sukket. "det var....2 startet han, og svelget tungt. "Selena" sa han lavt. Inni deg fikk du sjokk, og det kokte av raseri, men du prøvde å ikke vise det. "åh" sa du kort, uten å se på han. "greit" sa du så, og la deg ned i sengen, og Justin kom ved siden av deg, og la seg tett intil deg, og hvisket dg i øret; "det er ingenting mellom meg os Selene. Det er deg jeg vil ha. Du vet det?" Det kilte når han sa det, bødet ved øret og i magen. "jeg vet det" sa du mens du snudde deg. Du kysset han på leppene, før dere sa natta og slukket lyset.

NESTE DAG:
Du våknet opp uvanlig tidlig, klokka 09.00. Du gjespet og så ved siden av deg, og da hadde Justin allerede fått seg på beina. Du så deg litt rundt. "Justin?"sa du høyt, men ingen respons. Du reiste deg opp og gikk bort til bordet, der det lå en lapp. "*DN*"  stod det på den. Du brettet den opp, og leste. "når du leser dette, er jeg antagelig ikke på lugaren.. men ingen grunn til bekymring. Jeg er i gode hender, og du trenger ikke lete etter meg, jeg kommer til å være borte 2-4 timer.. For din egen skyld ville jeg holdt meg på lugaren inntil jeg er tilbake :-) kos og klem, Justin xxx" stod det på lappen. "for din egen skyld ville jeg holdt meg på lugaren inntil jeg kom hjem"?du lurte veldig på hva den gutten der surret med.. Du ville bare finne han. Finne han og ferske at han var utro med deg og Selena. "kan ikke du komme over så vi kan  snakke om det over en middag?" hadde han sagt.. Snakke om hva? Forholde dems? At han skulle droppe deg for Selena? Du var så utrolig nærvøs, før det slo deg det han sa til deg i går kveld.. Du smilte litt, og bestemte deg for å la det være - du ville ikke dumme deg ut en gang til.

Etter 3,5 timer kom Justin tilbak. "hei!" sa han entustiastisk. "åssen var det på date med selena?" sa du kaldt, uten å se på han. "DATE?! Jeg ville aldri gått på date med Selena, *DN*! Ikke tro det!" sa han og møtte deg i en klem. "men hvorfor var dere ute å spiste da?" hulket du inn i bryste hans. "det... det kan jeg ikke si enda." sa han og kysset deg på hodet. "Nei, nettopp fordi du på pønske ut ett bra argument fr at det skal virke som dere ikke var på date!" sa du og trakk deg fra han. Øynene dine var helt rødsprengt, og du la deg ned i sengen med dyna trukket godt over hodet. "*DN*, hvis du har litt tolmodighet så skal ejg bevise deg at det ikke er noe mello meg og Selena! Jeg skal vise deg hva alt dette har dreid seg om, bare vent! Ting tar tid!" hørte du Justin sa, med gråtkvaldt kjær i stemmen, før en dør ble åpnet. Så lukket. Du reiste deg opp, og tørket vekk sminken som hadde rent nedover, da du la merke til enda ett brev. "ta på deg noe fint og møt meg ved resepsjonen klokka 20.00, Justin" Du så på klokka, og den var seks, så du gikk i dusjen, og fant fram noen fine klær.

Etterhvert nærmet klokka seg 20.00, og du bevegde deg ned mot resepsjonen, der du ble møtt av en dame med et stort smil. "hei" smilte hun. "hei" sa du tilbake. "Du er *DNogEN*?" sa hun så. "Ja" smilte du. "Jeg skulle be deg gå ved tuppen av båten" smilte hun, og ga deg et bilde av Justin. Du smilte fr deg sev, og gikk mot fronten av båten. Det blåste litt ute, og du var litt kald. etterhvert kom du til fronten av båten, der Justin stod. Du stoppet et par meter unna, og smilte, før du gikk tett inntil han. "glad du kom" smilte han, og tok et skritt unna deg. Du smilte søtt til han, og beit deg selv i leppa. utsiiktev fra båten var utrolig fin, og romantisk. Justin tok hånda i lomma og dro opp en svart liten boks. Han satte seg ned på huk, og åpet boksen. Du fto å måpte, og tårene begynte å renne. "*DNogEN*. Vil du gifte deg med meg?"


da var historien min ferdig!
vil gjerne høre hva dere syns om den :) og kanskje jeg starter på ny historie om en stund, vi får se :) 

håper dere likte historien min, og takk for alle de fine tilbakemeldingene jeg har fått! :-)

 

ååå perfekt slutt!! hele historien var perfekt, helt klart den beste jeg noen gang har lest, du et fantastisk :-)

Skrevet av: Andrea
00:17 @ 01.07.2012

Jeg vil ikke i det hele tatt at denne historien skal være slutt! Det er seriøst den beste historien jeg noen ganger i hele mitt kjempe liv har lest fra en Justin Bieber blogg jeg selv eier!!! ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ!!! :''''''''''''''''''''''''''''''''(((((((((((((((( Den vil bli dypt savnet! :( Håper du starter på en ny så fort som mulig xD

Skrevet av: Karoline
11:47 @ 01.07.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.