Fall - Del 6

Det var Selena! noe som betyr at gutten er Justin. Du kjennte en dråpe dårlig samvittighet, så du jogga bort til Justin for å snakke. - Hei, Justin, smilte du. - Hei, er ikke du hun DN* jenta fra sentret i dag? sa Justin med et lite smil i munnviken. - Ja, kan jeg sitte? smilte du. - Ja, bare sett deg, sa han menns han så rett frem. Han tørket bort en tåre før han så bort på deg. - Du kan jo sete deg nermere så det går an å forveksle ord da, lo han søtt. - Oya, ville bare ikke plage deg, ser ut som at du har annet å tenke på for tiden, smilte du skjevt. - Joa, men jeg vet ikke helt.. Jeg har ingen å snakke med her, Mamma er hjemme i Stratford til Farmor og Farfar. Kenny er i Atlanta. Og Moshe er en litt, vel spesiell fyr som det er vanskelig å snakke ut om ting med. Sa han og så ned. - Hoff, da. Vet vi ikke kjenner hverandre, men du kan bare si det du vil til meg. Jeg er helt utslått selv, sa du og så ned. - Hva har skjedd? sa han og så opp på deg. - Nei, ikke slikt ment. Jeg er sliten og utslått av glede. fniste du. Du så Justin bet seg i leppa, og syntes det var søtt. - Oya, haha nevner du noen grunner til det da? lo han og dultet deg i skuldren. - haha, okey. 1. Jeg syntes det er stort å møte noen som deg, halo du er Justin Bieber! lo du. Justin avbrøt deg før du fortsatte. - Det er derfor jeg er så alene. Alle ser på meg som Justin Bieber den store gutten, det er bare familien og Selena og dem i crewet som ser på meg som Justin, den jeg er innerst inne. Du fikk et stikkk av dårlig samvittighet så du sa, - Åh, sorry, jeg forstår deg veldig mye. Jeg er ingen fan eller belieber, men jeg digger musikken din. Enkelt for meg og bare chille med Justin den du er innerst inne, sa du og smilte. - Bra! sa han og presset frem et smil. - Hva er resten av grunnene? spurte han nyskjerrig. - 2. Fordi at jeg og tvillingsøstren min har blitt valgt ut til å være med i Ray Kay's neste musikkvideo! gliste du. - Seriøst? sa Justin og gliste. - Ray Kay's neste musikkvideo .. hm.. spennende, sa Justn som om han holdt noe hemmelig. - Ja det er stort, smilte du. 

 

 

// dere 

 

Neste dag 

 

Du våknet uvanlig tilig i dag. Du hadde suttet oppe å snakket med Justin helt til klokken 2 på natten. Han hadde forklart deg om Selena, og slikt. Justin var en kjempe hygelig gutt. - Hvor var du i natt? smilte Casie til deg når dere satt å spiste frokost. - Bare ute på stranden å jogga, smilte du og tok en slurp av kornfleksblandingen din. - okey, sa hun uten å spørre om noe mere. Du visste at hun ikke trodde på deg. Fordi at du alltid hadde jogget en halv time og ikke lengere. I går kveld hadde du nesten vært borte i to timer. Du gikk på rommet ditt å kledde på deg noe pent. Du skulle møte Carly ( bestevenninna di ) om en halv time, så du måtte kjappe deg. 

//Outfit

Du gikk til venninna di. Du hadde jo ikke øfrerkortet enda, men du hadde lest en stund i førerboka og følte deg snart klar til å ta lappen! Du smilte inni deg når du tenkte tanken på at du kunne kjøre til skolen etter ferien. Menns du gikk der å spaserte føltes det som at noen bak deg stirret hull i hodet på deg. - Hva feiler det deg?! hørte du en kjennt stemme si bakfra og du fikk et redd gufs farende gjennom kroppen din! 

 

 

 

- mere?  hvem tror dere det er? snakker i det heletatt personen til DN* ? 

 

PS! Det blir 0 ny del før jeg har minst 2 kommentarer på historien!  - Karoline

 

Én kommentar // 01.07.2012  @ 11:52 //Historie - Fall
MER NÅ! hvisikkekommerjeghjemtildegådreperdeg..jegvethvorduboooor! :D

Skrevet av: Mina
12:25 @ 01.07.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.