Fall - Del 5

Heisann! 

 

Når jeg skriver " forran og bak betyr det at det er det (DN* ) Tenker! 

Blir bare 1 del i dag ;) 

Telefonen ringte plutselig og moren din røyste seg for å ta den. Hallo? Hvem er det jeg snakker med? Det gikk noen sekunder så kom et bredt smil over munnen hennes.

 


 

- Ja, jeg skal si det, hørte du moren din si i telefonen. Da hun hadde lakt på kom hun mot deg og Casie. - Det var Ray Kay, han derre musikkvideo fyren. Han vil ha dere begge med i hanns neste musikk video her i L.A ! sa moren din glisende. - HÆ?! Sa du og Casie i kor og braste ut i et jentekor med hyling. - VI SKAL BLI STJERNER!! sa du helt overasket. Du hadde virkelig glemt den konkuranssen, og nå skal du være emd i Ray Kay's neste musikkvideo?! vent. Hvem sin musikkvideo skal dere være med i? det var akkurat som om Casie leste tankene dine, som kunne være sant siden dere er eneggede tvilinger. - Sa han noe om hvem sin musikkvideo? spurte Casie og så forhåpningsfullt på moren deres. - Han skulle ringe dere opp om en uke igjen, smilte moren deres og gikk. 
Seks timer senere! 
Du gikk på rommet ditt å la deg på senga for å slappe av litt. Du var ganske utslitt etter en lang dag. Du begynnte å tenke på hva Justin Bieber skulle med DITT navn. " Hva om han hadde sakt ifra til Ray Kay at han ville ha deg med i hanns neste musikkvideo? enn om Ray Kay's neste musikkvideo var Justin sin?" Mange spørsmål fløy inne i hodet ditt og du fikk litt sommerfugler i magen av det. Du prøvde å sove litt, men du fikk ikke Justin ut av hodet ditt. Måten han hadde sett på dge på! " DN* STOPP! Du er ingen fan eller noen Belieber! Men hvorfor tenkte du på han da? hvorfor drømmte du om han? " Du følte at du ble litt trengt der du lå så du gikk opp, kledde på deg noe treningstøy og bestemmte deg for å jogge litt på stranden uansett om det var sent. Da du passerte kjøkkenet på vei ut så du på klokken som viste at den var halv ett på natten. Moren deres hadde nattevakt og Casie var sikkert på pcen, hvis ike sov hun. 
// Bare at klokken er halv ett på natten! 
Da du kom på stranden startet du å jogge rolig ved strandkanten. Du fikk en fin følelse inni deg når du jogget her helt alene. Du kunne liksom slippe tankene fri og gjøre nesten hva du vil. Da du hadde jogget i 5 minutter satte du deg ned på sanden og så utover stranden. Du var alene. Plutselig hørte du stemmer komme bak deg. - Hvorfor må du alltid gå når jeg prøver å si deg noe?! Jeg vil ha et opent forhold, jeg vil bare spørre deg om et oar ting og så sier du at jeg er SJALU?! du prøvde å se hvem som snakket, men du så ingen. Du fortsatte å høre etter. - Det er ikke slik som du tror, Justin!! Hørte du noen svare tilbake. " JUSTIN??!! det er sikkert ikke Justin Bieber.." Tenkte du og røyste deg opp for å jogge videre. Da du krysset en sving på stranden så du to mennesker stå å diskutere. Det så ut som at gutten sto å gråt, og at jenta var forbannet. Om han derre Justin hadde være ærlig er det han som skal være sur. Det hørtes ut som at hun hadde gjort noe galt og at han gutten bare hadde spurt henne om noe, og blitt annklaget som sjalu av jenta. Stakkars gutt! Du var bare glad det ikke var Justin Bieber! Du bestemmte deg for å jogge tilbake da du plutselig så jenta komme springene mot deg og rett forbi deg. Du fikk hakeslep da hun joggetforbi. " DU TULLER NÅ JA??" Tenkte du og så etter jenta. Du satte hendene på hofta av forbløffelse! 
// deg bare at du så litt anderledes ut og ikke hadde musikk på ørene
- Hva tror dere er galt? Hvorfor ble DN* så forbløffet! 

- Karoline
Ingen kommentarer // 30.06.2012  @ 18:01 //Historie - Fall
hits
Design og Koding av Silje Lien.