Fall - Del 4

Heiaa! 

Det hørtes ut som Justin?s stemme! og du kom på at du ikke hadde presentert de for verken Justin eller Selena! Og du hadde bare stått å snakket med Selena som om hun var naboen din, og enda værre emd Justin! han er nåtidens største stjerne! andre jenter ville besvimt av tanken, du måtte innrømme at du var ganske ivrig inni deg, men ikke til å bry deg.

 


Du snudde deg raskt og så Justin stå der å smile. ? Hei, igjen, sa Justin beskjeden. ? Hei, rødmet du. ? Hva var det du het ? sa han. ? HeleDittNavn*, sa du og smilte litt idiotisk. ? oki, sa han og gikk. Du snudde deg til kassadamen som sto å stirret på deg. ? HVA??! Har du ikke sett en helt vanlig jente i Los Angeles, som snakker med kjendiser? Lo du. Da du og Casie kom inn på en kafe, fortalte du henne alt. ? Oy! Det er jo sykt! Det er jo 2 av 100% sjanse å få treffe Justin Bieber og Selena Gomez i denne store byen! Sa hun. ? Du skulle sett ham. Han stirra på meg hele tiden! ? Skulle ønske at jeg ikke gikk fra deg, sa Casie trist og tok en bit av Oreo kakestykket sitt. ? Nam! Dette er seriøst verdens beste kake, sa Hun og virket veldig overbevist. Du begynnte å le når du så den hvite barten med små svarte kjeks biter i. ? Hva er det?! Lo hun. ? Du har Oreo bart! Lo du enda mere.

Da dere kjørte hjem etter en vellykket shopping dag, fortalte dere hverandre om sprøe kjendis ting dere hadde hørt. ? Jeg tror Selena er en grei person jeg, sa du til Casie. ? Men hun virker da så sjalu og hemmelighetsfull! Sa Casie med et litt alvorligere uttrykk denne gangen. ? Ja, men det kan hende at hun bare er sånn når man ikke kjenner henne, smilte du. Du var så lykkelig at du ikke greide å slutte å smile.
 

- Hei jenter, sa en  fornøyd mor når dere kom hjem fra byen. ? Hei, mamma, sa du og omfavnet henne med en stor klem. ? Har dere hatt en fin dag i byen? Sa hun menns dere satt å spiste middag. ? JA!! Jeg møtte Selena Gomez og Justin Bieber! Sa du, og gliste. ? Selena fant frem en kjole til ballet for henne! Sa Casie like ivrig. ? Og Justin så på meg hele tiden, pluss at han kom tilbake til meg og spurte hva jeg het! Sa du og så lagde du og Casie en liten hylelyd i kor. ? Seriøst? Sa moren din overasket. Dere hadde en veldig ung mor, synes dere i alle fall.. Hun var 37 år. Hun hadde fått dere når hun var 21. Det som var enda rarere var at hun og pappaen deres fortsatt var gift! ? Ja! Sa du og smilte overlykkelig. Telefonen ringte plutselig og moren din røyste seg for å ta den. Hallo? Hvem er det jeg snakker med? Det gikk noen sekunder så kom et bredt smil over munnen hennes.

 

- Hvem tror dere som ringte? 

 


- Karoline

Én kommentar // 29.06.2012  @ 18:46 //Historie - Fall
MERE <3

Skrevet av: TheBrooks - Marianne, Madeleine & Mariette
19:06 @ 29.06.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.