Fall - Del 3

Hei! 

Føler jeg allerede har et par lesere så jeg bare kjører på! det blir minst 2 deler i dag, men det blir kanskje flere om jeg får kommentarer ;) 

 

Casie kledde seg i det hun syntes var konfertabel, og så fant hun klær frem til deg som du var konfertabel i. Du kledde på deg en søt topp, noen jeans, svart taits, og noen svarte skinn støveletter. 

Du hadde ikke fått tatt førerkortet enda, men det hadde casie, så hun kjørte til byen med den nye bilen hun fikk på bursdagen vår for en uke siden. Du hadde også fått en bil på bursdagen deres, men siden du ikke hadde førerkortet, kunne du ikke kjøre den. Dere hadde blitt lovet siden dere var seks år at dere skulle få hver deres bil av foreldrene deres når dere fyllte 16. ? Skal vi kjøre til H&M først? Jeg må finne meg en kjole til ballet på Lørdag. Det var ingen skole nå, siden det var sommerferie. ? Den er grei, svarte hun. Da du kom inn på H&M, så du på noen søte topper før du spaserte inn i kjole avdelingen. ? DN*, Jeg går på Carlings en tur, sa Casie og smilte til deg. Du så henne gå bortover i butikken og forsvinne. ? Vanskelig å velge kjoler? Sa en stemme bak deg. Du snudde deg litt og så Selena Gomez stå der.Du greide ikke å si så mye, men du presset frem et lite ?ja? før du snudde deg igjen. Selena kom og stillte deg ved deg og så igjennom noen kjoler. ? ER du her alene? Spurte du henne, og smilte. . Nei, Justin er borte i herre avdelingen en tur, smilte hun. ? Liker du denne? Sa Selena og holdt opp en lyse blå kjole.
- Den var nydelig! Sa du. ? Hvorfor tar du ikke den da? Fnise hun. ? Skal ikke du ha den da? Smilte du nervøst til henne. ? Nei, jeg fant bare frem en til deg jeg, lo hun. Da du hørte den latteren kom du på drømmen din. Den ondskapsfulle latteren. Man skulle tro du var en belieber, siden du drømmte en slik drøm, men du var ikke noen fan, eller du likte musikken til Justin, men du var ingen fan om det skulle sies. ? Kjøp den! Anbefalte Selena, og du la tanken bak deg. ? Ok, tusen takk! Smilte du. Du kunne se Justin komme, og han så deg rett i øynene. Du smeltet litt inni deg. De øynene var helt umotståelige. ? Hei, gliste Justin til deg. ? Hei, smilte du tilbake. ? Se, jeg fant frem en kjole til henne! Sa Selena og pekte på den. ? Ta den opp så det ser ut som om du har den på deg, sa Selena. Du gjorde som hun sa, og smilte. ? Er hun ikke vakker i den? Sa hun og så på Justin. ? WOW! Skal du kjøpe den, spurte han deg, menns han fortsatt stirret deg i øynene. ? Jepp, sa du. Da Justin og Selena hadde gått gikk du for å betale. ? Du, jente! Hørte du noen rope pak deg. Det hørtes ut som Justin?s stemme! og du kom på at du ikke hadde presentert de for verken Justin eller Selena! Og du hadde bare stått å snakket med Selena som om hun var naboen din, og enda værre emd Justin! han er nåtidens største stjerne! andre jenter ville besvimt av tanken, du måtte innrømme at du var ganske ivrig inni deg, men ikke til å bry deg.

 

 


 - Tror dere det er Justin? isåfall, hvorfor kom Justin tilbake? Mere? 


- Karoline

Ingen kommentarer // 29.06.2012  @ 11:01 //Historie - Fall
hits
Design og Koding av Silje Lien.