Fall - Del 1

 

Hei ;) 

Her er første del av historien min " Fall " håper du liker den og kommenterer! :) 


- DN*? Kan du komme inn hit litt? Hørte du Justin rope fra vinduet. Du var ute å stellte i hagen. Du gikk bekymret bort til Justin. ? Hva er det gutten min? Smilte du når du hadde satt deg i sofaen sammen med ham. ? Jeg synes vi skal prøve i kveld, hintet han søtt. Du visste ikke hvorfor du hadde blitt bekymret når han sa du måtte komme inn. ? Men, vi kan ikke gjøre det her, hjemme hos moren din, sa du og små lo. ? Nei, selfølgelig ikke! Lo han. Han var så søt når han smilte det fantastiske smilet sitt. ? Vi kan leie oss inn på et hotell i Los Angeles! Sa Justin og ga deg et sexy blikk. ? Så vi skal fly helt til L.A for å ha sex? Fniste du litt smigrende. ? Jeg sier til mamma at jeg og du skal på en romantisk date, og så forklarer jeg at jeg skal ta deg med til L.A og tar en liten ferie på tre dager, forklarte han. Du kunne ikke la være å synes det var en god ide. Som de fleste vet så er jo Justin alltid full av overaskelser, så Pattie blir nok ikke noe overasket. ? Ok, da går jeg opp å pakker da! Smilte du og kysset han.

Da dere hadde kommet om bord på privat jetten til Justin sånn omtrent tre timer senere, tok du frem et blad for å lese i. Du og Justin satt helt bakerst i flyet, og Kenny måtte selfølgelig være med. Han hadde sakt at han skulle bo på et annet rom på hotellet, så dere skulle ikke bry dere om ham. - skjekk her?a! ropte Justin og pekte på tv skjermen. Det var bilde av Selena Gomez som klinte offentlig med Taylor Lautner! Du hadde egentlig aldri likt henne så godt, for hun var allltid så spesiell og hemmelighetsfull, og virket alltid så mistenksom på folk. ? Hun har vel kommet et hakk videre, etter at Dylan Sprouse dumpa henne i syvende klassen, fnyste du. ? Hun har ikke kysset noen siden hun sist kysset Dylan, fortsatte du. Justin så på deg, menns han tenkte. ? Dude! Dylan kyssa henne en gang og det kysset var hennes første kyss! Sa han og ga deg en rar, men morsom grimase. ? Og det betyr at hun ikke har kysset noen gutter siden hun fikk sitt første kyss? Er det det du mener? Sa du menns du stirret tomt på tvskjermen. ? Yeah, Girl! Sa Justin overbevist, og helt sikker.

 

Dere landet på LAX airport og ble kjørt med privat bil til hotellet. Da dere kom inn på rommet deres,, ble du forbløffet, og visste ikke hva du skulle si. Det var ikke noe hotell rom! Det var en kjendis suite. Det var den største suiten i hele L.A ifølge hotell damen. Du gikk inn på rommet, og Justin kom løpende etter deg. Før du visste ordet sto dere begge to å hoppet sammen i dobbelt sengen. Eller den var fire dobbel om du skulle si din egen mening. Dere satt dere ned i sengen og lo sammen. Plutselig ringte det på døren. ? Kult! Det er dørklokke i suiten! Sa du ivrig til Justin. Du sprang like ivrig gjennom hele suiten og ut i gangen for å opne døra. Kenny hadde fortalt dere at dere alltid måtte se i det skjulte kameraet før dere opnet. Dere visste aldri hvem som sto på den andre enden av døra. Da du så ned på skjermen som overvåket, ble alle grenser tøyd, og du visste ikke om du skulle opne eller ikke! 

 

- Mere? Hvem tror dere det er? 


- Karoline


2 kommentarer // 28.06.2012  @ 16:36 //Historie - Fall
kjempebra, gleder meg til del 2 :)

Skrevet av: julie bill
17:07 @ 28.06.2012

mer

Skrevet av:
17:27 @ 28.06.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.