Forever? - DEL 47

Jeg så *DN* så stygt på moren sin, og mimet noe som 'mamma...' jeg så nedover den perfekte kroppen til *DN*, og beit meg svakt i leppa. Plutselig reagerte *DN* og gikk opp trappa. Jeg så rart på mamma, men valgte å ikke gå etter henne. 


JULAFTEN KVELD: I DITT SYNSPUNKT

Du gikk opp og tok på deg den nydelige blondekjolen du hadde kjøpt. Du gikk inn på badet for å fikse håret og sminken. DU åpnet døra sakte, og der sto Justin for å fikse håret. Du brydde deg ikke særlig om han akkurat nå. "Ehm, skal bare fikse håret" sa du og lukket igjen døra. Du så at Justin så nedover kjolen din, og nedover de bare, brune beina, før han så tilbake i speilet. Du startet med å sminke deg fint, og fikset håret til et litt avansert hårfrisyre.//NEDERSTE RAD I MIDTEN (det brune håret i hestehale ting..)

Da du var ferdig dreiv Justin fortsatt på med sitt hår. Okei, han hadde drivd å fikset det liksom nesten en time nå.. DU begynte å lure på om han brukte lang tid med vilje.. Du så deg i speilet, og rettet litt på frisyren, før Justin så deg rett inn i øynene, men han snudde seg fort vekk. Du tok opp someday-parfymen din, for å egentlig vise litt at du fortsatt brydde deg om han. DU sprayet to sprut i nakken, og la den ned i sminkebaggen igjen. Du satte deg ned på dolokket og tok på deg de nye skoene dine. 

Du gikk ned, og Justin kom like bak deg. Moren din og Pattie satt klar med juleribba på bordet. Du satte deg ned, og Justin satte seg over deg. "Først og fremst vil jeg si tusen takk for at dere kom hit i kveld, det er utrolig koselig å ha dere her" sa Pattie og smilte til alle sammen. Justin smilte tilbake, før han så på deg om smilte. Du smilte smått tilbake, mens du så ned i bordet. Jeg skal love meg selv EN ting. Jeg skal IKKE falle for den drittsekken igjen... tenkte du mens du så ned på den tomme talerknen din. "Vær så god" smilte Pattie, og dere forsynte dere godt med amt, før dere gikk ut i den stooooore stua, med det stoooooore juletreet. Under Juletreet lå det en del pakker, og du satte deg ned i soffaen. "Justin, kan ikke du hente pakkene?" sa Pattie. Justin reiste seg opp, og tok den første pakken. "Til *DN* fra mamma" leste Justin høyt, og ga gaven til deg. Du smilte og åpnet den sakte. Da du åpnet den dro du fram en sykt søt topp med åpen rygg. "Tusen takk mamma"# sa du og ga henne en klem. "Okei, neste pakke" sa Pattie, veldig anspent. Du lo lavt. "Til Justin, fra *DN*" smilte Justin, og satte seg ned. Han åpnet pakken. Du håpet han likte den... Du brukte lang tid på å finne den. Jeg mener, hva skal man gi til en gutt som har alt? "Det var sykt SWAG!" sa Justin med den søte stemmen sin. "Tusen takk *DN*!" sa Justin og ga deg en klem. Du klemte smått tilbake, selvom du ikke ville. Justin satte gaven sin forsiktig ned, lent mot soffaen.

//Gaven til Justin (det er et skateboard hvis du ikke så det, haha)

"Okei... Til... *DN* fra Justin" smilte Justin. Wow.. Skulle du få gave fra han og..  Justin ga deg gaven, og du leste kortet inni deg.
"Okei, dette virker kanskje litt rart, men du aner ikke hvor mye jeg har savnet deg, alt jeg har tenkt på er deg. Og, ja, du har sikkert fått vite om den nye kjæresten min? Vel, jeg ble sammen emd hun bare fordi hun minnet meg så mye om deg. Alltid når jeg var med henne tenkte jeg på deg. Det var bare to ting som var forskjell. 1. Hun var definitivt ikke like pen som deg, og jeg var ikke like forelsket i henne, som jeg var i deg. 2. Hun var altfor klengete, DU var perfekt, jeg vil sånn ha deg tilbake! Så, jeg har to gaver til deg. Den ene er det ikke sikkert du blir glad for, eller vil ta imot i det hele tatt, men det er en invitasjon til deg på en date med meg. Så vi kan få snakket om problemene våre. Håper virkelig du blir med. I morra kveld, hjemme her, mens mamma og din mor er ute. Den andre ligger innpakket, håper du liker den. Og jeg håper dette kortet har fått deg til å innse hvor mye jeg svaner deg, og hvor mye jeg fortsatt elsker deg. xoxo Justin <3"
Du tørket en tåre, og åpnet papiret, og du fikk sjokk da du så gaven! "JUSTIN!!" ropte du og tårene kom tilbake. Du heiv deg rundt halsen hans. "Den er nydelig! Det må ha kostet deg en formue!" sa du i klemmen. Det var en lang klem. En litt for lang, for etterhvert skjente du noen lepper som satte seg på kinnet ditt, og du trakk deg fra han, og så på den nydelige gaven.

 

Det begynte å bli nok så sent, og du og Justin gikk opp. "Ehm, vi har egentlig ikke noe ordentlig gjesterom her, såå du må sove på rommet mitt." sa Justin. Ingen gjesterom? Huset er jo gigantisk! Hva er alle de andre rommene da? Men jaja. "Uh, greit" smilte du. Du skiftet til soveshorts og en singlet og gikk inn på Justin sitt rom der Justin lå i senga si. "Justin?" sa du skeptisk og så rart på han.


hva tror dere det er?:) okei, skal prøve å poste en del til dere hver dag, men blir ikke blogging i helga, siden da drar jeg til campingen :) og tirsdag skal jeg feire bursdag, på torsdag skal jeg i bursdag, og hjkelpe til med å stelle istad en bursdag. haha, men vi får se hva vi får til :) 

 

meer!

Skrevet av:
09:24 @ 20.06.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.