Forever? - DEL 46

"Justin kommer ikke før på julaften" sa Pattie til deg. Du nikket smått, og smilte for deg selv.

JULAFTEN:

 


Du stod opp  og tok deg en rask dusj. På morninga tok du bare på noe lett, siden du reget med at dere bare skulle kose dere inne. (jeg skriver etter norske juletradisjoner siden jeg ikke vet åssen det er i Canada) 


//bare med en hvit blondesinglet under den igjen..

Du gikk ned i stua mens du satte opp det våte håret ditt i en hestehale. Du så fort inn i tv-stua og så Justin sitte å se på tv. Du snudde deg fort bort og gikk inn på kjøkkenet til moren din og Pattie.

JUSTINS POV:
Jeg hørte noen komme ned trappa, og jeg snudde hodet smått. Der så jeg *DN* gå inn mot kjøkkenet, OG GUD SÅ FIN HUN VAR! Hun har aldri hvert så fin som det hu var akkurat nå, og jeg gledet meg inderlig til i kveld. Jeg slo av tv'en og gikk inn på kjøkkenet. "hei" sa jeg og smilte til *Dn*. Hun snudde seg og så nedover meg, men svarte ikke. "Å, du må være Justin, *DN* har fortalt så mye om deg!" sa en annen dame inne på kjøkkenet, som tydeligvis var moren til *DN*. Jeg smilte stort og hilste på henne. Jeg så *DN* så stygt på moren sin, og mimet noe som 'mamma...' jeg så nedover den perfekte kroppen til *DN*, og beit meg svakt i leppa. Plutselig reagerte *DN* og gikk opp trappa. Jeg så rart på mamma, men valgte å ikke gå etter henne. 


hva tror dere skjer på kvelden? :) *DN* tilgir snart Justin, ceep calm;)

siste del i dag

meree!

Skrevet av:
12:01 @ 18.06.2012

Meeere!!

Skrevet av:
14:26 @ 18.06.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.