Forever? - DEL 45

Han skulle få dere to til å bli sammen. Men har han snakket til deg? Nei..


Du valgte å ikke bry deg, så du gikk ned i stuen der moren din satt.
"Hei" sa hun uten å se på deg. "Hei" sa du rart tilbake. Hun kastet et glimt opp på deg, og hun så bekymret ut. "Hva er det, mamma?" spurte du og satte deg ned ved siden av henne med et rart annsiktsutrykk. "Vel..." startet hun. "Okei, vi skal til Canada i julen" sa hun. "Så?" sa du og vrei øyenbrynene dine i en rar stilling. "Vel, og... på bittelille julaften så er vi bedt til å sove over hos Pattie, helt til 3.juledag," sa hun og så på den svarte tv'en. "Uhm," sa du usikkert, og prøvde å finne en behageligere sittestilling. "Justin skal vel ikke være der?" sa du og så bort. "Jeg er redd for det" sa hun fort. Så ble det stille.

 

Okei, hva er det e\jeg er bekymret over i det hele tatt? det er ikke jeg som har driti meg ut her.. Alt er Justi sin feil.. sant? tenkte du når du lå i sengen. hmh.. 4 dager til avreisen til Canada, en dag å shoppe på, for så å dra til Justin Bieber sitt hus, og tvinges til å snakke med en gutt du rett og slett hater nå? Agh..

4 DAGER SENERE: AVREISEN TIL CANADA:
Du hadde pakket kofferten til verdens verste jul noen sinne.. Du gledet deg ikke en smule... Alt var abre negativt med å dra. Og hvorfor i helvette sa moren din ja, når hun visste at du var sur på Justin?
Uansett, dere satt på flyet,og omsider landet dere trygt i Canada. Da du steg ut av flyet, skjente du en faktisk god følelse. Du tok opp capsen din fra baggen, og satt den på hodet...

//det du hadde på

Du hadde shoppet rundt i nesten hele dag, og hadde funnet den PERFEKTE julekjolen! 
Du kom inn på hotellrommet, og dro fram alt du hadde kjøpt for å vise det til moren din.
"Også, den jeg var MEST fornøyd med! Det er kjolen jeg skal bruke på julaften, den er syyyyyyykt fin!!" sa du, og sprellet med armene overalt. Du fiklet en stund nede i posen for å finne kjolen, før du dro den forsiktig opp fra posen og rakte den mot moren din. "wow" mimet hun med munnen sin.

"Den var fin! Men pass på så Justin ikke blir tent på deg!" Advarte mammaen din. "Mamma!" skrek du og sendte hun et bitchy blikk., før du gikk inn på rommet for å pakke til å dra til Pattie.

DAGEN DERE DRAR TIL PATTIE:
Du tok kofferten i hånda og gikk ut til drosja. Sjåfæren tok kofferten og la den i bakluka,, før du satte deg inn med moren din, og dere kjørte mot pattie. Hotellet dere lå på lå ca. 30 min unna huset deres, da dere kom fram, ga du Pattie en stoor klem. 
"Justin kommer ikke før på julaften" sa Pattie til deg. Du nikket smått, og smilte for deg selv.

JULAFTEN:


 Hva tror dere skjer på Julaften? :) Sotty for lite blogging...

mer :-D

Skrevet av: May-Teresa
13:57 @ 17.06.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.