Forever? - DEL 41 VELDIG KORT DEL

Han smilte søtt, og la hånda si på skinnet ditt. Egentlig ville du bare løpe av scenen, men det var forseint....


Leppene hans traff dine i et vått, lidenskapelig kyss, og fansen jublet utrolig høyt. Åh som du hadde savnet de leppene! Du ville bare trekke deg fra han, slå til han, og løpe vekk, men du klarte ikke. Justin trakk seg rolig fra deg, og dere så hverandre rett inn i øynene. Du kunne se at han ikke angret på kysset. Han smilte mot deg, så ned på leppene dine, og lente seg fram enda an gang, men da trakk du deg fra han. Justin trakk seg fort fra deg han også, og så frovirret ut. "Justin jeg... jeg kan ikke" sa du, mens du ristet svakt på hodet. Du så utover publikum, som også så forvirret ut. Topp! Du hadde sviktet alle! Tårene begynte å renne, og du løp av scenen.

JUSTINS POV:
Jeg kunne se at *DN* var usikker. Jeg la hånda mi forsiktig på skinent hennes, og møtte henne i et perfekt kyss. Jeg trakk meg motvillig fra henne og så henne inn i øynene, og smilte søtt til henne. Jeg lente meg nok en gang mot henne, men hun trakk seg fort unna, og da gjorde jeg det og. Jeg reiste meg helt opp og så uforstående på henne. Tilogmed publikum skjønte ingenting. "Justin jeg... jeg kan ikke" sa *DN* og ristet svakt på hodet. jeg felte en tåre som hadde lurt seg ut av øyet. Plutselig løp *DN* av scenen. Jeg så unnskyldene på publikum, for så å løpe etter *DN*.

Hun hadde ikke kommet langt. Hun hadde stoppet opp for å snakke med Kenny.Jeg stoppet noen meter bak dem, og Kenny så bekymret ut. "Vel, uansett hva du gjør, så vet jg at du velger det rette! For det rette, er det som er best for deg!" hørte jeg Kenny si, og klappet *DN* på skulderen. "Takk, Kenny" Sa *DN* og ga Kenny en klem. *DN* gikk mot utgangen, og så snart jeg ikke så henne lenger, løp jeg bort til Kenny. "Hva snekket dere om?" spurte jeg og prøvde å se bak Kenny om *DN* kom inn igjen. "Ikke noe" sa Kenny fort. "Jeg hørte dere" sa jeg og så opp på Kenny. "Hun vil hjem, okei?" sa Kenny og gikk forbi meg. "Hjem?! Hun kan ikke dra hjem!" sa jeg og veivet med armene. "Justin, det er ikke ditt valg, det er hennes." sa Kenny og tok et eple i hånden, før han snudde seg mot meg. jeg sto der forskrekket en stund, før jeg løp ut døra *DN* hadde gått.


Trur dere *DN* drar, eller blir til hun MÅ dra? :)
siste del for i dag. Blir kanskje maraton neste helg. 

DUH!! mere

Skrevet av: Karoline pedersen
18:25 @ 04.06.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.