Forever? - DEL 40

jeg hørte at *DN* utbrøt i gråt, og det fikk meg til å smile litt. jeg måtte bare få henne til å føle seg spesiell..


FORTSATT JUSTINS POV:
Jeg visste akkurat hva jeg skulle gjøre. Jeg ringte Scooter med en gang, og de skulle allerede begynne å gjøre alt klart. Etter det ringte jeg Kenny for å fortelle hans oppgave. Jeg smilte for meg selv, for så å ringe en taxi for å komme meg tilbake til hotellet hvor mamma var. Da jeg kom fram fortalte jeg alt som hadde skjedd i detaljer. Det som er så fint med mamma, er at hun alltid lytter på problemene mine, og gjør alt for at jeg ska ha det godt. Men nok om det.

Fem dager senere var alt klart. Utrolig hvor fort det gikk egentlig.. Uansett, jeg ble fraktet i limosuin (eller noesånt) til et stort bygg i Mexico hvor alt skulle skje. Tusenvis av fans var samlet utenfor, og crewet hadde allerede begynt å slippe inn folk. På tide å fortelle planen. Jeg skal ha en konsert, og jeg skal sørge for at *DN* kommer. Eller. Det er det Kenny skal sørge for.. Men uansett, *DN* skal bli One less lonely girl, og da håper jeg hun vil føle seg spesiell. For det er akkurat det hun er for meg. Min one less lonely girl. Dette måtte bare funke.

Konserten hadde startet, og nå var det bare å se om planen funket. Jeg så mot utgangen mens jeg sang noen av de gamle sangene mine, og så at Kenny var på vei ut. Perfekt! Nå er det show time!

 

TILBAKE TIL DEG:

Du hadde akkurat fått på deg noen lette klær, og fikset håret så det lå pent nedover skuldrene dine.

Du satte deg ned og skulle akkurat til å slå på tv'en, da det banket på døren. Du sukket lavt og reiste deg opp for å lukke opp, og der sto Kenny. "Ingen tid til å forklare, bli med meg," smilt Kenny. Jeg ble nysgjerrig, men ble med. Jeg ble satt i en bil, og ble ttatt på bind for øynene. "Hva er det som foregår?" sa jeg skeptisk. "Du skal vel ikke kidnappe meg?" lo du. "Nei" lo Kenny. "Men lov at du ikke ser! Det er en overraskelse" sa Kenny og startet motoren. "Okei.." sa du skeptisk. Bilen stoppet og du ble ført ut. Du ble ført inn en dør, og en dør til, og enda en, så ble du satt ned i en sofa eller noe. Du var så spent! "Okei, du kan snart få se," sa Kenny og holdt deg på skulderen.

JUSTINS POV:
Jeg fikk signalet om at det var klart for å synge One Less lonely girl, og nå var jeg utrolig spent. Jeg tørket litt svette fra pannen og fikset på mikrofonen. "Is someone out dere singel?" startet jeg. Jentene hylte utrolig høyt, og jeg måtte smile litt. "Well, okey.. Is someone out there lonely?" jentene hylte fortsatt. "Cause' tonigth I'm lookin' for ONE LESS LONELY GIIIIRL!" ropte jeg utover salen. (bytter over til norsk nå, vet det...) "Men en ting til" sa jeg og pustet ut. "Kan dere være het stille, for.." startet jeg, og de hylte fortsatt. Jeg lo litt. "Som dere sikkert vet, er ikke jeg og *DN* sammen lenger, fordi ejg gjorde en tappe. Jeg vil vinne henne tilbake, for å få henne til å føle seg spesiell. Hun er bak scenen nå" startet jeg, og publikum hylte. "Så, hun vet ikke at hun er her, hun har bind for øynene, og skal være OLLG i kveld, men klarer dere å være helt stille når hun kommer ut, og helt til jeg har tatt av hende bånet hun har forran øynene?" smilte jeg. De hylte "yes", og jeg tror det kommer til å funke bra. Altså, det er ikke mange i publikum, det er ca. så mange det pleier å være på TheEllenShow. Publikum ble fort stille, og jeg begynte å synge. Danserene kom ut med stolen, og da stoppet jeg å synge. "er dere klare?" sa jeg, og tok pekefingeren forran munnen,

De ble umiddelbart stille, og *DN* ble ført ut på scenen.

TILBAKE TIL DEG:

Kenny slapp deg, og fort etttr skjente du noen ta tak i armen din for å føre deg enda lenger inn. Du hørte en dør ble lukket opp, og en klam, tett luft møtte deg med en gang. Du ble satt ned på en stol, og du hørte noen stå bak deg. "Hallo?" sa du, for sikkerhetsskyld. "*DN*, er du klar?" hørte du Kenny sin mørke stemme si. Du nikket svakt, og skjente noen fiklet bak hodet ditt med båndet. Du hørte musikk, og noen begynte å synge, akkurat da du kunne se. Det første du så var en mengde med folk som hylte, og du hørte Justin sin vakre stemme synge. Du så bortover, OG DET VAR JUSTIN..! Han sang One less lonely girl, og kom med en rosebukett til deg. Han smilte søtt, og la hånda si på skinnet ditt. Egentlig ville du bare løpe av scenen, men det var forseint....


hva tror dere skjedde? :)

fortsett med de søte kommentarene deres, er utrolig søtt å lese dem! tusen takk ♥

HEY BABEE :D MERE"!!! Jeg syns så synn på Justin.. Enn at JEG,, halo JEG!! Kan være så slem mot ham?? :(

Skrevet av: Karolineeee
18:55 @ 03.06.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.