Forever? - DEL 39

ooog denne delen er dedikert til Karolineee <3 fordi hu er så søt♥ haha


Akkurat da du hadde lukket døra inn til rommet (jepp, eget rom til soverom:)), så banket det på døren. åhh...


Du subbet deg bort til døren, og åpnet den sakte. Du gjespet fort, og da så du Justin stå der med hendene i lomma, og hodet vendt nedover. Han så opp på deg. "Kan jeg komme inn?" sa han og reiste hodet sitt helt opp. "Jeg.. jeg tror ikke det er så lurt.." sa du, og skulle til å lukke igjen døra, men Justin stoppet deg. "Vær så snill, bare for en liten stund!" sa Justin. "Anna-Marie sover, jeg ville ikke vekke henne," sa du, med nå et litt sintere kjær i stemmen. "Vær så snill, *DN*!" sa Justin. Du skjønt at hvis du ikke slapp han inn, ville han aldri gi seg. Motville slapp du døra og lot han komme inn. Du satte deg ned i soffaen, og Justin stte seg ned i en stol. "Hva er det du vil?" sa du kadlt, og la armene i kors. "jeg har skrevet en ny sang, og jeg vil at du skal være den første som hører den, fordi.. jeg faktsik har dedikert den til deg. Jeg beklager, den skal ikke være med på noen album, i og med at jeg skrev den på fire dager, og den er ikke så veldig bra." sa han og tok fram en gitar. til meg? hva søren.. "Justin, det er søtt, men jeg ville ikke høre på-" fikk dus agt, før han begynte å spille.

TRYKK HER FOR SANG! (har ikke funnet ut åssen man setter direkte sangen inn i blogg. haha)

tårene dine ville så gjerne ut, men du holdt dem inne. "Hva syns du?" sa Justin. Hva skulle du si? ehh... du likte jo sangen, men du likte ikke Justin.. åh... "Eh, ehm... Justin, jeg... jeg syns du skal gå nå.." sa du og lukket opp døra for han. Justin sukket og pakket ned gitaren for han gikk mot døra. Han felte en tåre mens han gikk ut. Han snudde seg mot meg. "Jeg vil bare at du skal vite... jeg har tenkt på deg hele tiden. Jeg elsker deg fortsatt" sa Justin, og så ned. Du klarte ikke si noe, du bare smelte døra rett igjen, og skle nedover dørveggen mens du gråt. du la hendene dine på panna og åpnet øynene sakte. Og det første du så var....

'Forever'. Nå kom det bare enda flere tårer.

JUSTINS POV:
Jeg var akkurat ferdig med sangen. Ganske sikekr på at den gjorde inntrykk på *DN*. I'll be thinkin bout ya forever. Ja, det er sterke ord, men det kom rett fra hjertet. "Så hva syns du?" spurte jeg, og ventet i spenning på en forhåndsvist bra tilbakemelding. Hun så veldig usikker ut, og jeg ble nervøs. Det tok ca. 8 sekunder før hun svarte.  "Eh, ehm... Justin, jeg... jeg syns du skal gå nå.." sa *DN*, og reiste seg opp og gikk bort til døra. Jeg ble utrolig skuffet over svaret hennes. Jeg apkket ned gitaren og gikk ut døren, mens jeg felte en tåre. "Jeg vil bare at du skal vite... jeg har tenkt på deg hele tiden. Jeg elsker deg fortsatt". Jeg så noen tårer samles i øyenkroken hennes. Nå ventet jeg bare på en lang, varm klem, men ble istedet møtt av smellet av en dør som ble smelt igjen (hvis dere skjønner..) jeg hørte at *DN* utbrøt i gråt, og det fikk meg til å smile litt. jeg måtte bare få henne til å føle seg spesiell..


siste del for i dag :)

hva tror dere Justin skal gjøre?♥

 

vet ikke hva han skal gjøre men vet at jeg vil ha en nyy del <3 meree<3!!!

Skrevet av: Heda
23:26 @ 02.06.2012

Meer! Karoline er min søte kusine, og jeg savner henne kjempe masse!

Skrevet av: Kristine
00:09 @ 03.06.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.