Forever? - DEL 38

Denne delen vil jeg dedikere til Andrea, for den søte kommentaren din på del 35:) 

- men du løy. INGEN gutt er kjekkere enn Justin, snillere, mer omtenksom eller noe som helst. Justin var egentlig perfekt, men han sviktet deg.

 


 

Du så med en gang at Justin ble såret, men det hadde han bare gidt av. Han slikket seg kjapt rundt munnen og snudde hodet i en annen rekting, for å ikke vise at han faktisk gråt. Du gadd ikke mer. Du var bare så sur på han. Han er bare en liten sutreunge. Nei, slutt. Husk. Jeg har hvert en fan og hatet at folk snakker stygt om han, da skal ikke jeg starte- for han er fortsatt verdens mest perfekte gutt. 
Du ville så utrolig bare tilgi Justin, og kalle han din igjen, men istedet snudde du deg motville og gikk vekk- mens Anna-Marie fulgte trist etter. Du hadde litt dårlig samvittighet ovenfor Anna-Marie, men du klarte bare ikke motstå Justin, så du måtte bort derfra. Jeg mener, hvorfor i helvette skulle han slå opp, for så å bli sammen med deg etter tre dager igjen? Bare idioter tenkte sånn. Jepp. Du syns Justin var en Idiot. Nå. Etter det som har skjedd. 
Dere gikk tilbake til hotelrommet, ingen av dere hadde sagt noe. "hvorfor er ikke du sammen med justin mer?" sa Anna-Marie. Nå kokte det over. "JEG HAR FAEN MEG SAGT DET TUSEN GANGER, HOLD KJEFT, SER DU IKKE AT JEG ER DEPPA?!" ropte du. oh shit! Du hadde ALDRI blitt sur på Anna-Marie før, og hun hylte ut i gråt. Du la begge henda dine på panna, og pustet tungt ut. Du satte deg ned på huk forran Anna-Marie. "Unnskyld, det er ikke meningen, jeg bare.." starter du, og løfter opp den gråtende jenta i armene dine. "Jeg bare savner Justin så fælt" sa du, og begynte smått å gråte. Du klemte Anna-Marie hardt mot brystet ditt. "shhh" sa du beroligende. Tilslutt sovnet Anna-marie, og du la henne frosikttig ned i sengen. Akkurat da du hadde lukket døra inn til rommet (jepp, eget rom til soverom:)), så banket det på døren. åhh...

da fikk jeg skrevet en del i dag og:) etterpå skal søstera mi ha bursdag, vet ikke om jeg klarer å skrive i det bråket de kommer til å lage.. haha, joda, skal nok få skrevet litt til dere da og.
mer?♥ (vet det ble en kort del, men nå framover kommer det til å bli en del drama :) #StayTurned
jaa,meeeeeer!

Skrevet av: Siri
18:13 @ 02.06.2012

mereee<3!!!

Skrevet av: Heda
18:48 @ 02.06.2012

ååå, tusen, tusen takk for at du dedikerte den delen til meg! Det betyr så utrolig mye :-)

Fortsett å skriv sånn, jeg digger deg, du er utrolig flink<3

Skrevet av: Andrea
22:21 @ 02.06.2012

Mer!!

Skrevet av: Stine
22:31 @ 02.06.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.