Forever? - DEL 36

Beklager at det ikke kom mer deler i går, måtte nesten legge meg tidlig, i og med at i dag hadde vi granstafett! Gjett hva? Alt i alt kom vi på 7.plass av 21.plasser! Godt gjort, hva?:)


"*DN*, stopp! Jeg vet vi bare har hvert borte fra hverandre to dager, men jeg klarer meg ikke uten deg! Jeg vil ikke felle noen flere tårer for deg, jeg vil kose meg her, og jeg beklager utrolig, men jeg må gjøre det slutt" sa Justin. Du sto helt stille. VAR DET IKKE HAN SOM SA 'FOREVER'?! Jævla drittsekk.


 "DN*?" hørte du i den andre enden av telefonen. Du svarte ikke. Du stod der uten å si noe. "VAR DET IKKE DU SOM SA FOREVER?" ropte du i telefonen. Du hadde et problem med å holde tempramanget inne. "*DN*, det er ikke som du tror!" startet han, men du orket ikke høre stemmen hans lenger. Du la på, og slang telefonen i veggen, og den knuste i mang biter. Du slang deg ned i soffaen, og lot tårene renne.

Du som skulle overraske Justin i Mexico om TRE dager, så slår han opp? Du ville egentlig ikke i det hele tatt dra, men du vikke ikke skuffe Anna-Marie, så du bestemte deg for å dra, men ikke snakk om at du skulle treffe Justin!

DAGEN DERE DRAR TIL MEXICO:
Anna-Marie var den eneste som viste hva som hadde skjedd mellom deg og Justin, siden du har mistet kontakten med alle de gamle vennene dine og alt. Justin var faktisk den eneste du hadde igjen, utenom Anna-Marie og moren din.. Dere satt nå på flyet til Mexico, og ja, mange spurte om du og Justin hadde slått opp. Jeg ville ikke svare, for jeg viste ikke om Justin ville fortelle det. Vi var jo ikke sammen SÅ lenge, dem tror sikkert han er en player. Du valgte å ikke tenke så mye på det, for sa ville folk bare lurt. Jeg mener, ALLE vet jo hvem du er. Det er egentlig litt rart å tenke på..

FRAMME I MEXICO:
Dere steg ut av flyet, og ble hentet med drosje på flyplassen, for så å bli kjørt til hotellet. Ingen av dere sa noe på hele drosje turen. Dere kom på hotellet, og du skiftet til noe lettere., og lot det bølgete håret henge ned fra skuldrene. 

Dere gikk ut, og selvfølgelig, om ikke lenge, så du Justin...


TUSEN TAKK for de fine og søte kommentarene deres! ♥
mer? :) 

 

MERE!!!!

Skrevet av:
16:02 @ 01.06.2012

MERE<3 HÅPER HUN IKKE TILGIR HAN xD <3 MEREEE<3

Skrevet av: Heda
18:26 @ 01.06.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.