Forever? - DEL 35 + LES NEDERST!

DAGEN JUSTIN DRAR TIL MEXICO:


 "Hade, Justin, elsker deg" sa du, og ga han et langt kyss på munnen. Fansen skrek og var helt gale, politiet var til stedet, og du kunne høre fansen skrek etter Justin, og noen sa noe til deg, men du valgte å ikke bry deg. "Elsker deg og" sa Justin da dere trakk dere fra hverandre. Justin strøk hånda si på kinent ditt, og du kunne se han hadde tårer i øynene. Du klamret deg fast i han i en lang klem, og tårene begynte å renne. Da du trakk deg fra han, så du plutselig en skikende jente komme løpende mot Justin, og før vaktene fikk reagert var hun slengt om Justin. Vakte hev seg etter henne og dro henne løs. Det så faktisk ut som at Justin fikk litt vondt. "går det bra?" spurte jeg gavmild, han nikket og smilte til meg. "Nå er flyet her, jeg må nok dra" sa Justin og så ned. Tårene dine rant fortsatt. "Kommer til å savne deg, men husk, oss to forever" smilte Justin til meg. Jeg smilte tilbake med tårevåte øyer. Han lente seg mot meg, og kysset meg langt og følsomt på leppene, mens fansen hylte og skrek.

Dere trakk dere fra hverandre, da Kenny kom å avbrøt alt sammen. "Justin, vi må dra" sa han, og røsket Justin svakt i jakka. "greit," sa han og så smått bort på Kenny. "Hade" sa han med tårer i øynene. Han klemte deg og gikk. Du mumlet et hade, og så han gå bortover mot flyet. Han vinket til fansen, fo så å snu seg til deg og vinke. Du smilte varmt, mens du smått vinket tilbake.

Flyet til Justin lettet, og fansen begynte å bevege seg mot utgangen. Du fellet en tåre, og satte deg i drosjen som stod ute å ventet på deg. Du ble fort kjørt til flyet ditt, og satte deg inn, mens du så ut på folkemengden. 
"Ring meg så fort du lander" skrev Justin til deg på melding. Du smilte. "greit, savner deg allerede :(" Svarte du. "Savner deg og, Jenta mi:) <3" Du smilte for deg selv. 

Omsider landet du i Norge. Det var godt å skjenne at du var tilbake i hjemlandet ditt. Selvom det var rart å tenke på at... Du ikke var hjemme. Jepp, du hadde flyttet inn hos Justin, og trivdes godt med det! Men uansett var det godt å trekke inn duften av lille Norge igjen! Du satte deg inn i en drosje  som fraktet deg til moren din og Anna-Marie. Gud som du gledet deg til å se dem igjen!

Du kom deg omsider fram, og ble overfalt i klemmer med en gang. Det ble masse småprat, før moren din kom med en FANTASTISK nyhet!
"Jeg har bestilt biletter og hotell til deg i Mexico, om fem dager," smilte hun til deg og kysset deg på pannen. "MAMMA; TAKK!" skrek du pg hev deg rndt halsen hennes. "På en betingelse!" sa moren din, og så alvorlig på deg. "At du tar med deg Anna-Marie" sa moren din og smilte. Anna-Marie skrek som bare det og hoppet og spratt. "greit" smilte du.

TRE DAGER FØR DERE DRAR:
Du pakket alt det nødvendige, og stappet det ned i kofferten din.

JUSTIN! Du skulle jo ringe han! Du tok opp telefonen din, og skkurat da ringte den. Justin. Du smilte og svarte. "Unnskyld jeg ikke ringte! Det har ingenting med deg å gjøre, jeg vare bare så glad for å se mamma og Anna-Marie igjen, men jeg har en god nyhet! Mamma be-" sa du, før du ble avbrytt. "*DN*, stopp! Jeg vet vi bare har hvert borte fra hverandre to dager, men jeg klarer meg ikke uten deg! Jeg vil ikke felle noen flere tårer for deg, jeg vil kose meg her, og jeg beklager utrolig, men jeg må gjøre det slutt" sa Justin. Du sto helt stille. VAR DET IKKE HAN SOM SA 'FOREVER'?! Jævla drittsekk.


Unnskyld for lite blogging! men var i sverige fra fredag til mandag, og da fikk jeg ikke blogget, på Tirsdag måtte jeg få med meg mest mulig informasjon, + jeg sov hos en venninne, Onsdag dro jeg tidlig til Oslo, og kom hjem nok så seint, så ble ikke del før idag desverre. Håper dere ikke hater meg? .. Men hvis dere er flinke til å kommentere nå, så får dere flere deler i kveld!
Dere skjønner, når jeg ikke har startet å skrive, så er jeg sånn; åh, jeg må vel skrive en del, selvom jeg ikke har lyst, er så sliten, blah blah, men nå jeg først ahr begynt å skrive, klarer jeg nesten ikke stoppe, så hvis dere er flinke nå, så kommer det kanskje to-fire deler idag :) ENJOY!  (nei har ikke lest gjennom)

MERE!

Skrevet av:
20:17 @ 31.05.2012

åherregud, skriv mer! når du avslutter sånn klarer jeg ikke vente!!!! elsker deg, du er sykt flink, MEER!!!! :-D:-D:-D:-D

Skrevet av: Andrea
21:01 @ 31.05.2012

MER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skrevet av: Sooofie
21:02 @ 31.05.2012

hei vi er tre lesere og vila MER lisa og jossfine over natter hosmeg (sara) SÅ VI VILL HA MER!!!!!

Skrevet av: lisa.sara og jossefine
22:24 @ 31.05.2012

Meeer!

Skrevet av:
13:47 @ 01.06.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.