Forever? - DEL 34 PERVERS

som sagt, jeg utvider det perverset så de som ikke vil lese det trenger ikke lese det. Så, når dere ser tykk skrift som dette, ikke les vis dere ikke vil lese perverst! ;-)


 Dere bestemte dere for å legge dere, men ingen av dere fikk sove. Dere lå bare å stirret hverandre inn øynene.


"Vet du hvor fin du egentlig er?" sa justin og så deg rett inn i øynene. Du fniste og rødmet litt. Han strøk deg på kinnet og kysset deg lidenskapelig og med masse følelser. Du elsket virkelig den gutten, og gruet deg til å være borte fra han i hele 7 månder, men som han sa; dere skal holde sammen for alltid, og ingenting skal komme imellom dere. Du husker hva han sa ordrett. Han sa så perfekte ting, og hele han var helt perfekt uansett.

"fem dager... tenk at jeg bare har fem dager igjen med kjæresten min" sukket Justin. "Justin, du har ikk ebare fem dager igjen. Du har hele livet. Du sa det selv. Vi skal holde sammen for alltid. Ikke glem det," smilte du og strøk han på skinnet. "jeg vil tilbringe den siste tiden med deg, og bare med deg, jeg vil gjøre alt vi ikke får gjort mens jeg er borte," sa justin og satte seg opp. "Justin, kan vi ikke bare kose oss her i kveld? det er bra nok det" smilte du til han. han så mot deg og smilte, før du tok tak i genseren hans, og dro han inn i et stort, deilig kyss, som fort gikk over til intens klining.

(PERVERST!!)
Du merket at Justin ble mer og mer ivrig, og han la seg nesten oppå deg. Du smilte mellom kliningen, men stoppet ikke. Justin trakk seg noen centimeter fra deg. "Håper det går greit?" sa Justin forførende. Du beit deg selv i leppa. "klart" smilte du til han. Justin var den du skulle gi bort jomfrudommen til. Du ville vente til du fant en du virkelig elsket, og en som du faktisk trudde du kom til å være med for alltid. Justin tok begge hendene sine under singletten din, og dro den lett av, men han klinte med deg. Han åpnet buksesmekken din, og du var ikke vrang å få med, for etter noen sekunder lå den på gulvet, og alt skjedde mens dere kysset. Eller klinte. du satte deg opp, og rullet deg over sånn at du lå oppå Justin. Du dro fort av han genseren, og møtte stoppe opp kliningen for å se på den DEILIGE magen hans!

Du bet deg selv i leppa, før du tok av han buksa. Du kunne nesten se Jerry vokse under bokseren til Justin. Du var ikke treg med å ta den av, og wow, Jerry var nokså stor! Du begynte først å runke han litt. han stønnet høyt. Du slapp taket litt. "Til å være din første gang, er du flink" lo Justin. Du lo du og, før du tok den inni munnen din. Etter en stund, snudde Justin deg, og åpnet bh'en din, og heiv den på gulvet. Han maserte brystene dine rolig, før han bevegde seg nedover mot trusekanten. han tok den fort av, og koste rundt klitorissen min, og det bare terget meg.han klarte ikke holde seg lenge, for om litt var det minst tre fingre inni meg. "Justin.." startet jeg. "Jeg tror jeg kommer" sa du fort. "Vent ikke enda!" sa justin fortvilet. "Jeg kan ikke vente, Justin!" sa du og pustet tungt. Justin kom med tunga si oppå klitorissen din, og da kom du. Justin slikket, og svelget, og om ikke lenge kom han også. Du tok den svære, søte og kjære Jerry fort inn i munnen, og sugde han, da du skjente at han hadde kommet. Du svelget. Justin strakk seg etter en kondom, og tredde den på. Du stelte deg i doggy-style, og Justin kom bak deg. "Klar?" sa han anpusten. "Ja," sa du, anpusten du også, da du skjente du hardt og stivt komme inni deg. Du kunne ikke beskrive den følelsen. Det var herlig!


//Doggy-style

Neste dag våknet du relativt tidlig, og Justin lå vedsiden av deg med armen rundt midjen din. Den kvelden var den beste i ditt liv! Du reiste deg opp, og tok på deg en bh og en g-streng. "God morgen, sexy" sa Justin og smilte til deg. Du lo. "God morgen, babe" sa du og tok på deg en naggel shorts og en topp, og satte håret opp i en dott.

//singletten 

DAGEN JUSTIN DRAR TIL MEXICO:


 hva tror dere skjer? ;-)
som jeg sa, ikke kommenter hvis det ikke er sånn sex-life er på ekte, jeg er jomfru og vet ikke åssen det er..

mer?♥ 

MEREE"!!!

Skrevet av: Karoline
19:28 @ 24.05.2012

MER! Du er sykt flink :-)

Skrevet av: Sina
14:51 @ 27.05.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.