Forever? - DEL 32 KORT DEL

Jeg pressanterte *DN* for Jazzy og Jaxon, og det så ut som at Jazzy ble veldig fort glad i *DN*. Søtt.


"ehm, mamma?" sa Justin og reiste seg opp fra soffaen. han gikk inn på kjøkkenet, så du kunne ikke høre hva dem sa. Du brydde deg ikke særlig om det, du bare fortsatte å leke med Jazzy.  Justin kom omsider ut igjen, og et tilfreds smil bredde seg utover da han satt seg ned i sofaen med hpdet vent mot deg. Han så intenst på deg med et drømmende blikk. "hva?2 sa du, og lo litt. "du er bare så pen" smilte justin. "ntaw, Justin" rødmet du og så bort. "Nei, Justin! Kom hit igjen!" Ropte pattie fra kjøkkenet.

JUSTINS SYNSPUNKT:
"ehm, mamma?" sa jeg og reiste meg opp. Jeg gikk inn på kjøkkenet der mamma var, og forsikret meg at *DN* ikke hørte noe. "Ja, vennen?" sa mamma mens hun leste i avisen. "Kan jeg ta med *Dn* på en ferie elns? Tenkte til Bahamas" smilte Justin. "klart det! dere trenger litt alene tid," sa mamma og jeg smilte til henne. "Topp, vi snakker mer om det senere. sa jeg og gikk t igjen. Jeg gikk ut i stua og satte meg i sofaen. jeg så på*DN* leke med Jazzy. Åh, hun var rett og slett perfekt! "Hva?" sa *DN* og lo den søte latteren sin. "du er bare så pen" smilte jeg og drømte meg bort bår jeg så på henne. Hun fniste litt og rødmet.

"Nei, Justin! Kom hit igjen!" Ropte mamma fra kjøkkenet. Jeg sukket tungt og gikk inn igjen. Da mamma sa beskjeden, klarte jeg ikke la være. Tårene rant...


sorry for kort del. Tenkte bare å få mikset sammen noe til dere.

MEN HVA VIL DERE HA MED FØR DRAMAET KOMMER?!? trenger svar, ellers starter jeg med drama alleredet om to-fem deler fremover:)

MEEEER!!!!

Skrevet av: Sandra
21:08 @ 21.05.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.