Forever? - DEL 31

"Men jeg skal ta av båndet nå" sa Justin. "Åh, okei" sa du. Justin slapp hånden din igjen og løsnet båndet. Nå var du spent!


Båndet ble sakte løsnet, og du kunne se. Først skjønte du ingenting. Du så utover en øde vei, og ante virkelig ikke hvos du var. "Justin?" sa du skeptisk. Han holdt på skuldrene dine, før han slapp dem. "Snu deg rundt," sa Justin, og du snudde deg sakte rundt da du så ett tatoveringsstudio. "justin, j-jeg," startet du. "jeg skjønner hvis du ikke vil Jeg tvniger deg ikke! Jeg ville bare du skulle få noe av meg som du har resten av livet, som vil minne deg om meg," sa Justin. "vi kan dra hjem," fortsatte han. "Nei, Justin. Dette er en bursdagsgave, og jeg tar den imot. Jeg er kanskje livredd, men jeg vil. Jeg vil vise verden at jeg er din," sa du og smilte til Justin. Han smilte tilbake, og du kysset han lett på leppene, før dere gikk inn i studioet.

"klar?" spurte tatoveringsmannen. "mhm" mumlet du, og før du viste ord av det var tatoveringspennen satt ned i huden din. Du og Justin skulle ha samme tatovering, og den skulle sitte på håndleddet. Tatoveringen var et symbol på at dere skulle holde sammen foralltid. Nettopp symbolet 'forever'. Det var kanskje ikke noe stor tatovering, men den var vert det.

Du smilte da dere kom ut, hånd i hånd, og dere begge var merkt for livet. "Jeg er glad jeg gjorde det" smilte du til Justin da dere satt i bilen, selvom du viste han ikke så deg. "jeg og, jenta mi," sa Justin, og så litt på deg, før han så tilbake på veien. 

Omsider kom dere hjem til Atlanta da dere møtte på Pattie. "hei Pattie" smilte du til henne. "hei, *DN*" smilte Pattie tilbake. "jeg skal hente Jazzy og Jaxon nå, så dere blir litt alene." ropte pattie fra kjøkkenet. "greit, mamma" roper Justin tilbake.

Pattie hadde akkurat reist, og dere bestemte dere for å se på en film. Du tok en random film og satte den i. Det viste seg at filmen var veldig skummel, og du ble ganske redd, så du la deg i samme soffa som Justin og gjemte deg smått bak han. Han lo noen ganger av deg.

 

JUSTIN'S SYNSPUNKT:
 
*DN* satte i en film, og jeg la meg ned i en sofa. wow, hun hadde sagt til meg at hun hatet skumle filmer, så valgte hun den skumleste filmen vi har. Jaja. *DN* la seg ned i sofaen ved siden av, og filmen startet. "Justin, denne filmen er jo skummel!" sa *DN* og kom å la seg i samme sofa som meg mens hun gjemte seg litt bak meg. Jeg lo litt. "Jeg trudde du visste hvem film du valgte, så jeg sa ikke noe," lo jeg og så *DN* inn i øynene. "hæ, du tror jeg gidder å se igjennom alle de filmene? jeg tok en random en," sa *DN*. Hun var så søt når hun gjorde sånn. "skal jeg sette på en anna film?" spurte jeg varsomt. "jeg vil, jeg vet hvem film vi skal se," sa *DN* og hoppet opp og løp bort til filmhylla. Hun dro fram en film, men gjemte den godt sånn at jeg ikke skulle se den. hun satte den i og la seg ned ved siden av meg igjen. "denne er hvertfall ikke skummel!" sa *DN*. "hvem film valgte du? Ikke en av Jaxon eller Jazzy sine håper jeg?" lo jeg. "neinei, det er hemmelig hvem film jeg valgte," sa *DN*, og kysset meg lett på leppene. Filmen startet, og hun hadde så klart valgt Never Say Never.

jeg lo litt, men fulgte med på filmen. Omsider ble filmen ferdig, og akkurat da jeg slo av tv'en ble døra brast opp og to, små, glade unger kom løpende. "Bieber, Bieber, Bieber!" Ropte Jazzy, og jeg bar henne opp i en lang klem. Jeg pressanterte *DN* for Jazzy og Jaxon, og det så ut som at Jazzy ble veldig fort glad i *DN*. Søtt.


unnskyld for kjedelig del... men tenkte bare at dere skulle få en del idag.

trenger å vite deres mening: VIL DERE AT DRAMA SKAL STARTE NÅ, SENERE, VIL DERE HA PERVERST, ROMANTISK, trenger å vite hva dere vil :) kom gjerne med andre forslag :-))

(har ikke lest gjennom..)HERLIG!! meeer :D

Skrevet av: Siri
14:14 @ 21.05.2012

du er sykt flink! jeg vil helst ha perverst, og litt drama, men ikke for mye :-)

Skrevet av: Anonym
21:06 @ 21.05.2012

MER!! Pervers!! Og drama, men ikke for mye..

Skrevet av: Karro
18:35 @ 23.05.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.