Forever? - DEL 30 LANG DEL + LES NEDERST FOR INFORMASJON

Jeg gikk sakte ut, for å se om jeg så noen, da jeg så en person stå å vinke til meg. Jeg smilte, og gikk bortover til stranda.


FORTSATT JUSTIN'S SYNSPUNKT:
"Hei!" sa Selena da jeg nærmet meg henne. "hei" sa jeg. Hun smilte stort og møtte meg i en lang klem. "åssen har du det, vennen?" Spurte Selena da vi hadde funnet oss et par solstoler. "bra" sa jeg mens jeg vrang av meg t-skjorta. "skal vi bade?" spurte jeg. Selena nikket, og vi løp ut i vannet sammen. Vi hadde det utrolig gøy sammen, og jeg tenkte ikke i det hele tatt på alle papparatziene. Selena minte meg egentlig utrolig mye om *DN* og denne badeturen fikk meg til å føle at det var *DN* jeg var med, og ikke Selena. Jeg kunne ikke tenke på noe annet en *dN* akkurat nå. Hun var liksom helt perfekt. Og det var vanskelig å ikke se ut som at jeg og Selena flørtet, ettersom jeg alltid trudde jeg var med *DN*.

"Oh, shit, Selena, jeg må nesten hjem nå!" sa jeg da jeg så på klokka. Jeg hadde hvert borte en stund, og bare latt *DN* sitte hjemme alene. "åh," sa selena, tydeligvis skuffet. "vel, håper vi ses igjen snart! hade" sa hun og ga meg en klem, etterfulgt av et kyss på kinnet. 

Jeg kom meg hjem, gikk til stua, og skrudde på tv-en mens *DN* satt ved pc'en. Ingen av oss sa noe til hverandre, før *DN* avbrøt stillheten. «Var det fint i studioet?» sa hun og stirret ned i pc-kjermen. «Hæ? Åja, ja, jeg bare... Skulle snakke med Scooter.» Sa Jeg og fortsatte å se på tv-en. jeg klødde meg fort i hpret. hvorfor kunne ikke jeg hvert litt flinkere til å ljuge..?  Plutselig reiste *DN* seg  fort opp. «Jeg skjønner ikke at du kan!» Ropte *DN*. SHIT! Jeg  skvatt litt ,og så opp på *DN*. «Hva?» sa jeg. jeg prøvde å late som om jeg ikke forsto en dritt, men selvfølgelig forstod jeg det. *DN* har funnet det ut.. «Å, jeg tror du veit det! Du ljuger for meg! Jeg kan ikke fatte at du ikke trudde jeg kom til å finne det ut! Du er Justin Bieber, det er papparatzier, og det kommer faen meg ut på nettet, Justin! Du var på stranda med Selena, ikke i studioet!» Ropte *DN* rett opp i annsiktet mitt.. faen. Papparatzier. klart, hvorfor tenkte jeg ikke på dem?! agh... Nå er det slutten på alt.. *DN* sine tårer begynte å renne som bare det.  jeg klarte ikke si noe, men tårene klarte jeg ikke å holde igjen. «Jeg trudde det var meg det var noe med, men jeg tok feil. Det er DEG det er noe med» sa *DN* kaldt til meg. «*DN*. jeg.. jeg var bare redd du ville blitt sur på meg» sa jeg og reiste meg fort opp og tok fatt i armen hennes. «Åja, så dette her funker mye bedre syns du?!» ropte *DN* og vrei seg løs. Ja, hun hadde et poeng.

TILBAKE TIL DEG:
"*
DN*. jeg.. Jeg var bare redd du ville blitt sur på meg" sa Justin og reiste seg opp. Han tok hånden min og holdt den hardt fast i hans. "Åja, så dette her funker mye bedre syns du?!" nærmest ropte jeg til Justin, og trakk hånda fort inntil meg. Jeg løp opp trappa og satte meg på rommet.

 

"*DN*?" sa en myk stemme utenfor, mens det banket svakt på døren. "Gå vekk" fikk du hulket fram. "*DN*, jeg skjønner du er sur på meg, men.. La meg hvertfall forklare" sa Justin. Ja, han burde vel kanskje forklare seg før jeg har en grunn til å forlate han.. Du reiste deg opp og holdt hånden hardt på håndtaket uten å bevege på det. Du tok det sakte ned, og slapp Justin inn, Du satte deg isengen med ryggen mot veggen, mens justin satte seg ved siden av deg vendt mot deg. nå så dere hverandre inn i øynene. Åh, de fuckings perfekte øynene hans.. Du drømte deg virkelig birt i de fantastiske øynene der!

"det var lenge siden jeg hadde møtt Selena, og jeg vet dere ikke liker hverandre" startet han. Du fulgte ordrett med på hva han sa. "Så jeg ville ikke si noe om det til deg, fordi jeg vil så gjerne ikke miste deg, eller kranlge med deg, og jeg vet at det jeg gjorde var galt. Alt jeg tenkte på når jeg var med Selena var deg, fordi hun minnet meg så mye om deg, derfor tenkte jeg ikke på papparatzier i det hele tatt. Alt jeg tenkte på var deg." fortsatte han. Okei, de ordene rørte deg virkelig. Nå kom tårene. "Jeg ville ikke dra engang, jeg ville bare være med deg i dag, men hvis jeg krangler med Selena, for jeg et dårlig rykte, og mon tro hva som skjer hvis jeg krangler med deg. Til slutt vil jeg bare si at jeg er lei meg. Jeg skulle fortalt sannheten fra starten av. Jeg vil at det skal være oss foralltid." sa han og noen små tårer randt nedover skinnene hans. Han hadde sett meg inn i øynene hele tiden, og det fikk deg virkelig til å tro på alt han sa. "Justin" sa du med gråtkvalt stemme. Du tok tommelen din og tørket bort tårene på skinnet til Justin, for du la hele håndflaten på skinnet hans. Du strakk deg nærmere han, og han møtte deg i et følsomt og lidenskapelig kyss.

"Unnskyld for reaksjonen min Justin, jeg må akseptere at du henger med andre jenter," sa du da du trakk deg fra han. "det går greit, jeg er bare glad vi ikke krangler lenger," smilte Justin varmt til deg. Du smilte tilbake. Dette var ditt livs beste øyeblikk!

NESTE DAG
Du våknet opp relativt tidlig idag, men Justin hadde  klart å stått opp tidligere enn deg. Du orket egentlig ikke reise deg opp, så du prøvde å sovne igjen. Om ikke lenge banket det hardt på døren, og du åpnet opp øynene. Der kom Justin inn med en muffins og pakke mens han sang 'happy birthday'. Du smilte stort. Idag ble du 17 år. Justin ble omsider ferdig med sangen og la pakken oppå fanget ditt. Han satte et brett vedsiden av deg og satte seg selv litt forran deg. Du åpnet pakken mens du smilte stort. "Åh, Justin! Det er nydelig!" Utbrøt du da du hadde åpnet en liten boks.

Justin smilte til deg og du omfavnet han i en stor klem. "TusenTusen takk, Justin! Du er best!" sa du, før du kysset han lett på leppene. "det er noe mer" smilte Justin og tok vekk litt papir. Under papiret lå en konvolutt. Du så spørrende på Justin mens du smilte smått. Hva hadde han funnet på nå da. Du åpnet konvolutten og dro fram et lite brev. "Kjære *DN*. Håper du har hatt en fin bursdag så langt. Nå vil jeg gi deg noe som vil minne deg om meg resten av livet. Noe som vil vise hvor mye jeg elsker deg, og vil at vi skal holde sammen foralltid, men du får ikke vite hva enda. Det er opp til deg om du vil dette eller ikke, jeg tvinger deg ikke til noe som helst, men jeg håper du vil, og føler det samme. Jeg er utrolig glad for at jeg fant deg, så nå skal du bli med meg" Leste du høyt fra lappen. Du så opp på Justin. Du ante ikke hva han hadde funnet på nå. Du reiste deg opp og tok på deg noen lette klær.

Du fikk bind for øynene og ble ført ut i en bil. "er det langt igjen?" Spurte du og gliste stort. "nei, vi er der nå, men ikke kikk!" sa Justin strengt. Du nikket smått, og ble ført ut av bilen. Dere stoppet opp, og Justin slapp hånden din. "Justin, ikke slipp meg!" Sa du. Du var redd for å være alene i 'mørket'. Justin lo litt. "Jeg er bak deg" sa han, og tok hånden din igjen. "Men jeg skal ta av båndet nå" sa Justin. "Åh, okei" sa du. Justin slapp hånden din igjen og løsnet båndet. Nå var du spent!


hvor tror du dere er? :)

BEKLAGER SÅ MYE FOR LITE BLOGGING!!  jeg skal kjærpe meg litt nå.. MEN, jeg vet ikke hvor mange deler det blir neste uke, fordi da er det tentamen uke for oss, og jeg må virkelig få opp karrakterene. 

MANDAG: Norsk tentamen
TIRSDAG: forbredelse til engelsktentamen
 ONSDAG: Engelsktentamen
TORSDAG: Forbredelse til mattetentamen
FREDAG: Mattetentamen

Mandag, onsdag og fredag kommer det noen deler i og med at vi kommer tidlig hjem pga. tentamen, men må nok også øve litt de dagene. + VI HAR TYSKTENTAMEN EN ANNA GANG NESTE UKE ;-)

håper dere forstår :-) 


meeeer<3

Skrevet av: Siri
22:53 @ 19.05.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.