Forever? - DEL 29

Du la deg godt inni armkroken hans, og sånn ble du liggende. Utrolig behagelig.


Filmen var ferdig, og du reiste deg oppp for å rydde opp etter alt godteriet dere hadde spist. «hva skal vi gjøre nå?» spurte du da du var ferdig med å rydde. Du satte deg ned ved siden av Justin med den ene foten opp i soffaen. Justin gjespet og strakk armene i været. «trøtt?» lo du, og Justin nikket mens han gjespet. «skal vi bare legge oss da?» spurte du. Justin nikket igjen. okei, han har ikke snakket siden filmen startet, enten er han vedig trøtt, eller så er det noe han prøver å skjule. Justin gikk inn på badet og du fulgte etter han. du lente deg inn mot dørkarmen mens du så på at Justin pusset tennene. «Justin?» spurte du, og han så svakt på deg. «Er det noe?» Spurte du, og Justin bare ristet på hodet og mumlet noe mens han pekte på munnen som var fylt med tannkrem. Du himlet med øynene, og gikk inn på rommet ditt for så å sette deg i sengen. 

 

Justin kom omsider ut av badet og la seg raskt ned i sengen med ryggen mot deg. Du så på han en stund, før du la deg ned med annsiktet vendt mot ryggen hans. Noen tårer falt ned på madrassen. Natteklem? 

NESTE DAG:
«
Hei Justin» sa du da du kom inn på kjøkkenet der Justin var.  Han svarte ikke, men bare så smått på deg. Du måtte få han til å snakke.. «Hva skal vi gjøre idag?» spurte du og gikk nærmere Justin, men han trakk seg bare unna. Han mumlet noe i samme slengen, men du hørte ikke hva. «Hæ?» Svarte du og tok et skritt nærmere. Justin snudde seg med ryggen mot deg. «Jeg skal bort»sa han lavt og gikk ut i gangen. «Vent, hvor?» spurte du og småløp etter han ut i gangen. «uhm, ehm,,, studiet» svarte Justin raskt. «Åh» svarte du, og så bort. «Hade» sa justin, og bare gikk. Ok... hva feiler det han?? 

JUSTINS SYNSPUNKT:
«
Hei Justin» Sa *DN* da hun kom inn kjøkkenet. Hun kunne ikke få vite noe, og jeg er ikke flink til ljuge. Best å bare holde kjeft. «Hva skal vi gjøre i dag?» sa hun. oh shit... "Jeg skal bort" Mumlet jeg ganske lavt. *DN* kom nærmere meg, og jeg måtte bare trekke emg unna. Jeg ville virkelig ikke gjøre dette mot henne, men hun kan ikke finne det ut! «Hæ?» Sa *DN*, og tok et skritt nærmere. Jeg snudde meg fort vekk fra henne. «Jeg skal bort» gjentok jeg litt høyere. Jeg gikk ut i gangen og tok på meg sko. Plutselig var *DN* der også. eww.. «Hvor da?» spurte hun undrende.  Hun kunne hvertfall ikke vite hvor jeg skulle..«Uhm, ehm... Studioet» Svarte jeg fort. Det var det første jeg kom på akkurat nå. «Åh» svarte *DN*. «Hade» sa jeg lavt, før jeg smatt ut døra og satte meg inn i bilen. Jeg kjørte fort bort til stranda. Jeg gikk sakte ut, for å se om jeg så noen, da jeg så en person stå å vinke til meg. Jeg smilte, og gikk bortover til stranda.


Hvem tror dere Justin skal møte?

Sorry for lite blogging assa....

meeeer !

Skrevet av: loveyourlifedonthateit
12:26 @ 13.05.2012

MERE!!!

Skrevet av: Karoline
13:23 @ 13.05.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.