Forever? - DEL 28

sorry for lite blogging, men har hvert begravelse denne uka...


Du åpnet døra, og du ble møtt av Camilla igjen... Hun dyttet deg til side og gikk rett bort til Justin. Og hva faen hadde hun på seg?!


Hun kom inn i miniskjørt, tubetopp og strømper, og gikk rett bort til Justin. Hun startet en ganske så hefitg musikk, og begynte å gi Justin en lapdance.

Du kunne ikke annet en å stirre. Hvis Justin ville det, kunne ikke du gjøre noe med det. Du fikk bare sjokk. Det så ut som Justin likte det, mens hun gnukket rømpa si opp mot annsiktet hans. Han var helt med, og tok på alle steder han hadde frihet til. Camilla kom stadig nærmere og de møttes i et lang kyss, som fort gikk over til klining. Du snudde deg fort vekk, og dunket hodet fort inn i veggen, da du plutselig lå i sengen din. Vent, hva?! Hvor ble av Camilla? Hva skjedde? Var alt bare en drøm? åh, fjoh.. Du så vedsiden av deg, og der lå Justin å sov søtt. Du må si at du var ganske så betatt av han, og hadde snå følelser, men du viste ikke om han følte det samme, og du syns det bare hadde hvert flaut å snakke om det. 

Etter noen minutters stirring på Justin, våknet han rolig og sakte opp. «hei, har du hvert våken lenge?» spurte han og smilte mot deg. Oh shit. «øh, eh.. Nei, jeg våknet faktisk nettopp» svarte du og klødde deg smått i bakhodet. Justin så nedover på deg, og du merket at du satt bare i undertøy.Du reiste deg fort opp, og tok på deg noe lett. Du reinet med at dere ikke skulle ut i dag, siden det var ganske kaldt ute nå.

Justin kom ut fra soverommt og ned på kjøkkenet der du sto. Du snudde deg rundt og så på han komme inn i joggebukse og bar overkropp. DAMN, så fin kropp han har... «hei» sa Justin, og ga deg et kjapt kyss på munnen, du smilte til han og fortsatte å lage frokost. «hva il du ha?» spurte du idet du tok fram en stekepanne. «ser ut som at du skal ha speilegg, så ejg tar det jeg og» sa Justin, mens han holdt på med å steke litt bacon. Etter dere hadde spist, skulle dere se på film. Du gikk bort til tv-hylla og tok fram en film. «Skal vi se den? Den er sykt morsom!» sa du, og viste Justin koverret til 'The Hangover'. «Greit» smilte Justin og kom med popcorn og et pledd. Du satte på filmen og satte deg under pleddet sammen med Justin. Du la deg godt inni armkroken hans, og sånn ble du liggende. Utrolig behagelig.


beklager for kjedelig del, er ikke på mitt beste fortida.. mer?

meeeeeer :)

skjønner, men ta den tiden du trenger du :)<3 leserne dine skjønner deg nok, det gjør i alle fall jeg <3

Skrevet av: loveyourlifedonthateit
17:35 @ 10.05.2012

Haha, så moren til ( meg ) var ikke ond alikevell :D hahah nå ble jeg lettet .. puh! :*

MERE!!

Skrevet av: Karoline
18:21 @ 10.05.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.