Forever? - DEL 27

«CAMILLA, GÅ! Justin er ikke her. Han har forlatt meg,» Sa du og begynte å gråte. Du klamret deg opp i stolen, og bratse ut i gråt med hodet i hendene..

 


Du hørte at noen snakket, men ikke hva eller hvem, siden du hulket og gråt egentlig ganske høyt. Det banket på igjen, og dørhåndtaket ble vrikket mye på. Du tvang deg opp av stolen, og subbet mot døra. Du åpnet den fort og startet: «Justin er ikke-» su stoppet opp da du så at.. det fak»tisk var Justin som sto der. «Justin?» sa du, for å være helt sikker på at det er han. Han smilte til deg, og du ga han en lang klem. «Takk for at du kom» hulket du ned i skulderen hans. «Shhh» sa han og strøk deg beroligende på ryggen.Han førte deg sakte lenger inn på rommet mens dere klemte, og lukket igjen døra etter seg. Du trakk deg rolig fra han, og hadde tårevåte øyne. «Unnskyld» mumlet Justin og så på deg. Han gråt han også. «Justin, det beste er at du er tilbake nå» smilte du smått til han. Dere så hverandre inn i øynene en stund. Justin kom nærmere deg, og tok den ene hånde si på kinnet ditt. Du la hånda di bak ryggen hans, og dere kysset lidenskapeilig og lenge. Du fikk tuse sommerfugler i magen. Leppene deres var nør hverandre. Kroppene deres var nær hverandre. Du hadde bokstavelig talt ikke hvert så nære noen andre i hele ditt lit før. Det føltes godt.

//bare dere kysser og er enda litt nærmere hverandre :)

Dere trakk dere rolig fra hverandre, og ingen sa noe på en stund.

Minutter senere:

«Okei, så, når jeg var liten-» startet han men begynte fort å le. «Si det da! Nå er jeg nysgjerrig!» sa du og smilte. Du satte deg godt til rette, før han begynte å fortelle igjen. «Jo, asså, vi var i dyreparken, også-» han startet å le igjen. «Okei, okei..» du måtte le litt av hvor søt han var. «Jo, så spiste en giraff iskremen min, og jeg begynte å gråte,» sa Justin, og lagde furtemunn, men det gikk fort før det gikk over til latter. Du lo du og, så tårene dine spratt ut. (for de som ikke skjønte, det er sånne tårer man får når man ler veldig mye, IKKE 'lei seg tårer') Plutselig banket det på døren og du reiste deg opp for å åpne. Du åpnet døra, og du ble møtt av Camilla igjen... Hun dyttet deg til side og gikk rett bort til Justin. Og hva faen hadde hun på seg?!

mer?:)
sorry for kanskje litt dårlig del, men skrev den på skolen, haha..  

 

meeeer :)

Skrevet av: loveyourlifedonthateit
11:02 @ 07.05.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.