Forever? - DEL 26

Du smilte stort og la fra deg pc'en for å åpne. Du ko bort til døra og åpnet sakte og tittet ut. Da du åpnet ble du møtt av et stort smil, etterfulgt av en klem.

 


«Eh, hva gjør du her?» spurte du forundret, og så på Camilla, en fra skolen som alltid hadde hvert bitchy mot deg. «Besøker en bestevenn, vel!» smilte hun, og tko seg til rett inn på hotellrommet. «Vel..» startet du. «Sett deg ned, la oss prate om hvordan du har hatt det!» Avbrøt Camilla deg. Dere snakket utrolig lenge, og hadde fått utrolig bra kontakt. Dere lo mye, og du trudde faktisk at dere kunne bli bestevenner. «Så...» startet hun, og så seg litt rundt. «Hvor er Justin?» spurte hun og så på deg. Da skjønte du det. «Vent... Du er ikke her for meg. Du er her fordi Justin er her,» Sa du og så på hnne. «Hvaa, neii, pft» sa hun ironisk og veivet med handa.

«Camilla, jeg foreslår at du drar,» sa du, og pekte svakt mot døra. Hun så surt på deg. «GREIT, jeg går å finner Justin, for når han ser meg, så kommer han til å dumpe deg rett ned i støvla! Skjønner ikke at han liker deg!» Sa hun og gikk fort ut av døra. Hva? Liker Justin meg? Virkelig? Du smilte av den tanken. Du ville ikke ringe Justin, for du ville ikke at han skulle vite at du savnet han og ville ha han tilbake. etter noen timer banket det på igjen. «CAMILLA, GÅ! Justin er ikke her. Han har forlatt meg,» Sa du og begynte å gråte. Du klamret deg opp i stolen, og bratse ut i gråt med hodet i hendene..

//forestill deg at hun sitter på en stol


Siste del for i dag folkens, håper dere forstår situasjonen♥

meeeeeer <3

skjønner <3

Skrevet av: loveyourlifedonthateit
18:30 @ 06.05.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.