Forever? - DEL 25

ops.. du glemte kanskje å fortelle at det var mørkt og du så ikke en dritt..? Ja, nå var jo alt såå mye bedre... fuck.

 


En tåre rant nedover kinnet ditt mens du så at Justin gikk bortover veien. Skulle han forlate deg? Skulle han virkelig det? Du klarte ikke lenger. Du måtte si det. Du løp etter han, og stoppet han. «Justin! Vent da!» Sa du, da han prøvde å rive seg løs vekk fra deg. «*DN*!» Skrek Justin til deg, og så deg inn i øynene, og øynene hans var fulle av tårer. «Jeg vil ikke ha noe mer med deg å gjøre, OK?» Hulket han mens tårene randt. Han prøvde å stoppe dem, men det gikk ikke. Nå kom tårene dine også. Ingen av dere sa noe på en stund, før du klemte han hardt inntil deg. «Justin,» hvisket du. «jeg er så lei for det. jeg håper du vil tro på meg. Det er ditt valg.» sa du da du trakk deg fra han. Det gikk en stund fær han svarte, og han svirrey hodet mellom deg, og 'friheten'. Du var nervøs. Du ville ha Justin hos deg, og du ville hvertfall ikke at han skulle forlate deg nå!

«Jeg...» startet Justin med en trist og forvirret stemme. Han så ned i bakken. Du gjorde det samme. «Justin,» startet du, og da han så opp på deg, tok du hånde di under haka hans og kysset han lidenskapelig på leppene. Du merket at han kysset tilbake, og du trakk deg fra han. «jeg er på hotellet når du har bestemt deg,» sa du kort, og gikk mot hotellet.

Du hadde suttet på hotellet en stund, før det banket svakt på døren. Du smilte stort og la fra deg pc'en for å åpne. Du ko bort til døra og åpnet sakte og tittet ut. Da du åpnet ble du møtt av et stort smil, etterfulgt av en klem.


mer?:)

sorry for lite blogging i det siste, men jeg er ikke helt meg selv fortida, iogmed at jeg har mistet en i familien og en god vennine. Håper dere forstår :')

Og vi har konfirmasjons ting i kirka, og jeg må lage sånn innbydelse til mange folk, så.. men skal PRØVE å poste en del til idag, om ikke to:)

MERE!!

Skrevet av: Karoline
13:14 @ 06.05.2012

meeeeeeeeer <3

Skrevet av: loveyourlifedonthateit
13:14 @ 06.05.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.