Forever? - DEL 24

Du la deg ned igjen og snudde hodet ditt tett mot Justins sitt. Du reiste deg fort opp igjen. HVA I HELVETTE? DET DER ER IKKE jUSTIN!


Åssen i helvette hadde han kommet seg inn hit?! Du ante ikke hvem det var engang! Du gikk fort ut av senga og kleddet fort på deg igjen. Hvor er Justin...? 

 

Du tok op telefonen og ringte Justin. «Justin, hvor var du?» Sa du i telefonen. «Når jeg kom til deg hadde du låst døra. Du ville bare slite meg ut du? Jeg trudde det var noe mellom oss!» Sa han i andre enden med en sur stemme. «Justin, det var ikke meg!» Sa du med en rolig stemme. «Ånei, så du tok med deg en annen gutt inn på rommet og HAN låste da? Ha, ja liksom..» Sa han. Oh shit. Du kunne ikke fortelle Justin om mannen som faktisk kom inn og låste. Du måtte finne på noe. «Justin, jeg skulle faktisk ønske det var noe mellom oss» Sa du,  og smilte litt av deg selv, «Ja, jeg og.» Sa han, og smilet ditt ble bare enda større. «Men jeg kan ikke fortsette på denne måten, *DN*. Jeg vil ikke gi slipp på deg enda, men det er ikke så lett når du gjør sånn mot meg,» Sa Justin. «Justin, møt meg utenfor hotellet, jeg forteller alt da» sa du før dere la på. Du vekekt mannen, bitch-slapept han og jagde han fort ut, før du ringte politoet og fortalte hva som hadde skjedd. De skulle etterlyse mannen, og du gikk utenfor hotelelt der Justin ventet på deg. Du løp til han og ga han en god klem, før du fortalte alt sammen.

Justin så veldig sint ut, og bare stirret på deg. «OG DU LOT HAN LIGGE DER?» Skrek han ut. «Det jeg skulle ønske var mellom oss, var en vegg,» sa Justin kaldt før han snudde seg og gikk. ops.. du glemte kanskje å fortelle at det var mørkt og du så ikke en dritt..? Ja, nå var jo alt såå mye bedre... fuck.


sorry for kjedelig, kort og dårlig del, men jeg er ikke på mitt beste nå.. hehe...
mer? 

 

meeeer <3

Skrevet av: loveyourlifedonthateit
23:13 @ 05.05.2012

hæ?? nå forsto jeg ingenting.. i forrige del kom jo Justin inn p hotellrommet, og det så jo DN* ?? :p mere!

Skrevet av: Karoline
11:15 @ 06.05.2012

Haha, glem det:p forsto det nå ;) meer!

Skrevet av: Karoline
11:18 @ 06.05.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.