05.05.2012

Hei!

Nå har vi på bloggen her ( RIkke, Karoline & Siri Emilie ) snakket sammen, og blitt enige. Jeg og Siri Emilie stenger av bloggen. Vi kommer sikkert tilbake senere i år, men akkurat nå er det for mye å tenke på. MEN .... Det er bare newsene og de andre tingene der som er stengt! HISTORIEN FORTSETTER!! Rikke, som er historieblogger her, sier at hun skal fortsette med " Forever? " historien! Og det er vi kjempe glade for.♥ Så ikke slutt å lese bloggen!

Vi vet at når vi starter opp bloggen igjen, så må vi starte på nytt, både emd å få lesere, og tilpasse bloggingen til fritid, skole osv..

Håper virkelig at dere fortsetter å lese historien, og selfølgelig at dere forstår oss!! Det kommer til å være litt små blogging fremmover, men ikke sikkert!Tusen, Tusen takk til alle dere som har lest bloggen disse 8-9 månedene! Vi er evig takknemmelige for det! TUSEN TAKK! <3 

Så håper vi selfølgelig at dere leser bloggen igjen når vi starter opp. Det blir sikkert vanskelig å skaffe lesere igjen, fordi det skapes flere og flere jb blogger nå for tiden :)

 

- Noen siste spørsmål for nå?? Kommer dere til å lese historien?


POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 05.05.2012  @ 21:10 //Oss
hits
Design og Koding av Silje Lien.