Forever? - DEL 22

Du hørte småstein på vinduet, og åpnet det for å kikke ned. Det regnet ikke lenger, og du så Justin stå der. Du smilte stort, men hvordan skulle du komme deg ned? Det var alt for høyt til å hoppe.


"Justin!" Sa du lavt, men høyt nok til at han kan høre det. "Hvorsan fant du meg?" Spurte du likegyldig, 

JSUTINS SYNSPUNKT:
"Jeg skal bare på do en tur," sa jeg, før jeg reiste meg opp, og gikk mot dodøra. Jeg så at Selena fulgte nøye med på hvor jeg gikk. Da jeg kom inn på badet, så jg meg litt rundt først. Jeg klatret opp på benken og åpnet det ille vinduet. Jeg klatrert forsiktig og stille ut, før jeg hoppet ned på den grønne plenen. Jeg spurte mange om de hadde sett en litt lav jente, og resten av utsende hennes. En person hadde sett henne, og var faktisk i familie med henne. Jeg fikk skyss til hjembyen til *DN*, og jeg gikk ut og løp mot vinduet hennes. Jeg så meg runst, for å se om jeg kunne kommer meg opp på en eller annen måte, men det var umulig. Jeg fant noen småstein, og kastet på vinduet. Dette hadd jeg sett på film, og da må det funke.. 

TILBAKE TIL DEG:
Du så ned vinduet, og hørte noen komme opp. "Gjem deg!" Sa du  til Justin, og han smatt under et tak. Du latet som om du bare så ut av vinduet. Du hadde ikke kommet deg bort derfra fort nok, og du ville ikke ha henne mistenksom.

 Døra ble låst opp, og det kom noen inn. Du snudde hodet ditt litt, og moren din kom inn. "Jeg vil du skal treffe noen før du går bort," sa moren din, og lille Anna-Maria kom til syne bak ryggen. Du kom fort gående mot henne, men moren din stoppet deg. "Ikke rør henne!" Sa hun strengt. hva? det var jo min egen søster... Du så forundret på moren din, men satte deg ned på huk istede. "Du, jeg er lie for det. Ikke hver redd meg, OK? Jeg gjorde det rette, og en dag, håper jeg du også drar fra moren din så hun får skjenne smerten av å være alene. Jeg er utrolig glad i deg, håper du ikke skuffer meg," sa du, mens su skulte litt opp på moren din noen ganger. "NÅ ER DET NOK!" Ropte moren din og reiv deg opp, og førte Anna-Maria ut. Hun kom tilbake og dyttet deg hardt inntil veggen, før hun snudde seg og låste døra. Det var da du skjente tårene presset på. Du satte deg ned i sengen, mens du fortsatte å grein,

JUSTINS SYNSPUNKT:
"Gjem deg!" Ropte *DN* til meg, og jeg smatt under et tak. Foreløpig hørte jeg ingenting, men etter en stund, hørte jeg moren til *DN* begynte å skrike, før jeg hørte et hardt dunk i veggen. Jeg løp ut for å se inn vinduet, men jg så ingenting. Jeg hørte at døra ble smelt igjen, og jeg ventet bare på å se *DN*s annsikt i vinduet, men det dukket aldri opp.


 hva tror dere skjer?:)

Sorry for at jeg er så lite oppdatert fortida, men det skjer så mye nå, og alt er egentlig veldig vanskelig.. håper dere skjønner 

meeer !

Skrevet av: loveyourlifedonthateit
17:16 @ 03.05.2012

Endten har Moren drept "meg" ellers så har "jeg" drept mammaen min :p haha mere!

Skrevet av:
18:52 @ 03.05.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.