Forever? - DEL 19 SISTE DEL AV MARATHON

"Best du ikke blir med. Vil ikke at du skal øderlegge dette,". Hun dyttet deg inn på badet, og stengte igjen døra. "SELENA?! Du kanne ikke gjøre dette!! HJELP!" Ropte du, før du hørte en dør åpnes, så smet igjen.


Hvordan kunne Selena gjøre dette mot deg? Du prøvde å åpne døra, selvom du viste det ikke kom til å funke. Du ropte alt du kunne, til ingen nytte.

SELENA'S SYNSPUNKT:
"Best du ikke blir med. Vil ikke at du skal øderlegge dette også," sa jeg, og dyttet *DN* inn på badet. Jeg lente meg på døren, og prøvde å finne noe jeg kunne blokkere døren med. Det gikk fort før jeg fant en lang pinne, som jeg løste fast i håndtake så det ikke gikk å åpne. Jeg sprayet litt av Someday parfymen til *DN* i halsen, før jeg smilte lurt, og gikk ut av døra på vei til resturanten der Justin kom til å vente på meg. Jeg smilte for meg selv.

Da jeg kom til resturantet, reiste Jusin seg, og møtte meg i en klem. "Hvor er *DN*?" Spurte han og tittet bak meg. "Må alt handle om *DN*? La oss bare kose oss!" Sa jeg og førte han ned til stolen. Jeg var litt stolt over hvor flink jeg var til å stjele gutter. Vi snakket en god stund, men av en eller annen grunn kom Justin alltid inn på *DN* i hvert eneste samtaleemne vi hadde. "Jeg skal bare på do jeg," Sa Justin, og forsvant inn en dør.

TILBAKE TIL DITT SYNSPUNKT:
Jeg banket hardt på døra, og jeg hørte noen åpne døra. "*DN*?" Hørte jeg Justin sin stemme si. "Justin? Jeg er inne på badet!" Sa du, og lyttet på hva han gjorde. Det hørtes ut som han strevde litt med å få opp døra, men fikk den opp til slutt. Da han åpnen døra for meg, omfavnet jeg han i en klem.

"*DN*, hva skjedde?" Spurte Justin da han trakk seg fra meg. "Selena stengte meg inne," sa du, og veivet med armene. Du pleide alltid bruke armene når du skulle forklare ting. "*DN*, rolig!" sa Justin, og holdt fast armene dine. "Du stoppet å forklare. "Du ser nydelig ut," smilte han til deg, og så nedover kjolen du hadde på.

"Takk," smilte du. Dere så hverandre inn i øynene en stund, før Justin bevegde hodet sitt mot ditt, og tok den ene hånda si under haka di. Du smilte litt, og bet deg leppa, og tok hendene dine bak nakken til Justin, før leppene deres møttes i et perfekt kyss. "HVA HOLDER DERE PÅ MED?!" Hørte dere en stemme rope, og du trakk deg fort fra Justin.


 Hva syns dere om at jeg skriver med andre's synspunkt også?
Det var siste del av marathonet, og kanskje siste del for i dag også. 

meeer jeg vill at du skal skrive mer til idag!! værså snill!!

men jeg synes at det er bra med synspunkter

Skrevet av: sara
20:25 @ 01.05.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.