Forever? - DEL 18 - MARATHON

Da starter jeg marathon!


"*DN*! Nå prøver du å stjele Justin fra meg igjen! Jeg sp hvordan du tvingte han til å sette seg ned ved siden av deg!" Ropte hun over hele bussen. Alle sammen snudde seg, og mange tok bilder av deg. Du sank sammen i stolen..


"Selena!" Sa Justin, ikke særlig høyt heller. "Hun tvingte meg ikke," sa han rolig. "Noen ganger er du bare inposliten," fortsatte han og strøk Selena på armen. "Slår du opp med meg?!" Sa Selena lavt. Hun ville nok ikke si til hele VERDEN at hun ikke var sammen med Justin lenger. Han så på deg, og du trakk på skuldrene. "selena," sa Justin beroligende. "Slår du opp med meg sprute jeg! HÆ?" Sa Selena litt høyere. "uhm, ehm.." Stusset Justin. "Selena, jeg er lei for det," sa Justin lavt. Selena lagde en sint aktig stønne lyd. "Jeg som trudde du elsket meg! Greit folkens! Nå vet dere hvertfall åssen gutten fungerer!" (ja, jeg har tatt det fra paradise...hahah) Ropte Selena utover hele flyet og pekte smått på Justin mens hun så stygt på meg. Hun snudde seg fort og gikk lenger bak i flyet, og satt seg med en fremmed ung gutt. Som faktisk var litt kjekk. ohja, hun var sjalu. Hun så på deg ganske ofte med det stygge blikket hennes..

"Justin, går det bra?" Spurte du da du så han hadde noen få tårer i øynene. "Ja, jeg bare lurer på hvordan Jelena-fansen vil reagere når jeg sier til dem at det ikke er mer av Jelena.." Sa Justin trist. aww, han bryr seg så mye om fansene sine! "Jeg er sikker på at EKTE beliebers vil støtte deg uansett hva som skjer!" sa du til han. Han smilte til deg, også så han ut av vinduet.

PÅ FLYPLASSEN I GEORGIA:
"Kenny og Scooter skulle møte oss her om en uke, så vi skal sove her, iogmed at det tar så lang tid å kjøre hit med bil og ferie." sa Justin til oss. "vi fikk bare to rom, så du og *DN* må dele rom," sa Justin til Selena. Selena så på meg, og var ikke særlig begestret for dette. "Men gå på rommet deres og pakk ut, ta på noe pent og møt meg ved resturantet rett over gaten der," smilte Justin og ga begge en klem. Du og Selena gikk opp på rommet og satt fra sakene deres og skiftet uten å si et ord til hverandre. Da dere var klare, sa Selena plutselig noe; "Best du ikke blir med. Vil ikke at du skal øderlegge dette,". Hun dyttet deg inn på badet, og stengte igjen døra. "SELENA?! Du kanne ikke gjøre dette!! HJELP!" Ropte du, før du hørte en dør åpnes, så smet igjen.


 Hva trur dere skjer?

STARTER MED 4 KOMMENTARER.


meeeeeer :)

Skrevet av: loveyourlifedonthateit
13:12 @ 01.05.2012

Merr!

Skrevet av:
13:18 @ 01.05.2012

MEREEE!!!!!!!!!

Skrevet av: Karoline pedersen
16:16 @ 01.05.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.