Forever? - DEL 15 LANG DEL!

Du reiste opp hodet ditt litt, og så Justin komme mot deg. Topp... En av de TO personene du helst ikke ville snakke med nå....


Justin... Han kom mot deg, men heldigvis hadde han ikke Selena med seg. Han kom nærmere og stelte seg forran deg. Du så opp på han. Han så ikke særlig blid ut. "Hva faen har du gjort!?" Startet han. Wæ-, du ble litt redd. Du fikk en diger klump i halsen, og ville bare løpe vekk derfra. "Pågrunn av DEG, tror alle at jeg er sammen med deg! Selena har funnet det ut, og det er bare flaks at vi fortsatt er sammen!" Han stoppet opp litt. Han så bort, og hadde tårer i øynene. Det hadde du og, og han så det. Han satte seg ned ved siden av deg, men sa ingenting. Du ville bare gå, før Justin så på deg, og begynte å snakke igjen. "Unnskyld. Det var ikke meningen å bli så sur. Jeg... Jeg er bare så redd." Han reiste seg opp, men du tok tak i armen hans. "Justin!" Startet du. Han stoppet opp og så på deg. Du reiste deg opp, og slapp armen hans. "Ehm.." Du var så usikker. Du følte deg elendig. "eh..eh" Du viste ikke om du skulle si det. Justin så rart på deg. "Det går bra.." Sukket du. Du skulle spørre om du kune se han igjen, men du var ikke sikkker på om det var så lurt etter alt det som har skjedd mellom dere nå... Justin så fortsatt rart på deg, før han gikk. åårhh.... Du reiste deg opp, og var på vei hjemover. Du ville ikke inn heller, det var ikke særlig bedre der. Du satte deg ned på trappen utenfor huset, og der ble du sittende.

//Forestill deg at det er en trapp der.

Neste dag:
Justin og Selena dro hjem til Atlanta om fem dager. Du ville egentlig ikke at Justin skulle dra. Du hadde støtet en del på Selena mens de har hvert her, og det har ikke akkurat vært koselig. Du hadde aldri trudd at hun var en sånn type person. Du dro på skolen litt tidlig idag, du orket ikke snakke mer med moren di, dere hadde nettop kranglet. Du var den eneste som var i skolegården da du kom, og du satte deg ned på det vanelige bordet. Du så ned på mobilen din, da du hørte porten til skolegården gå opp. Du reiste opp hodet ditt litt, og der kom Justin. Det var den siste du trudde du skulle se idag...

"Hei," Smilte han når han kom nærmere. "Hei" smilte du tilbake. "Jeg vil bare beklage for oppførselen min i det siste, jeg vet ikke hva som har gått av meg." Sa han. "Du, det går bra! Jeg er bare glad du ikke er sur på meg lenger," sa du, og så opp på han. Han satte seg ned ved siden av deg og stirret tomt ut i skolegården. Dere var de to eneste personene der, og det var fortsatt en time til det var vanelig at folk kom. "Hvordan viste du at jeg var her? Eller, hvorfor kom du liksom?" Sa du plutselig. "Jeg gikk egentlig bare forbi her, da jeg fikk øye på deg sitte alene. Du så trist ut, og jeg tenkte å muntre deg opp, men helt ærlig, har jeg aldri vært flink til å snakke med jenter jeg ikke skjenner så godt. Det var alltid Chaz og Ryan som fikk jentene da vi var mindre," lo Justin. Du lo du og. "Jeg tipper på at du får damene nå? Siden du er selve Justin Bieber?" Sa du. "Ja. Det eneste jeg trenger å si for å få noens oppmerksomhet er ved å si; Hei, jeg er Justin Bieber," lo Justin. Du måtte le du og. Han var så søt og morsom!

"Men jeg må snart gå." Sier Justin. "Det er ikke så lurt å være her når alle de andre kommer, det var hvertfall en del beliebers på denne skolen her hørte jeg," Sa Justin. "jepp.. Jeg trur lillesøsteren min er en av de største" lo du. "Jasså?" Smitle Justin. "Hun ba meg ta med bokseren din til henne," sa du. Oh. det var kanskje litt dumt å si. Du så at Justin stivnet litt, før han braste ut i latter. Det var så herlig å se han le. Når du var med han, tenkte du ikke over at han var en kjendis egentlig. Dere hadde det utrolig gøy sammen! "Men jeg må gå nå," Sa Justin og reiste seg. Du reiste deg du og. "Oia, det var utrolig hyggelig å være med deg," Smilte du. "Med deg og," Smilt han tilbake. Dere ble stående å se hverandre i øynene en stund, før Justin avbrøt det. "Ehm, vi snakkes!" Sa Justin og ga deg en lang klem. Hvertfall minst 10 sekunder..."Hade" sa du. "Hade!" Sa han tilbake. Du så han gikk ut av skoleporten. Når du ikke kunne se han lenger, smilte du et stort smil.

Hjemme, etter skolen:

Du tenkte bare på skoledagen i hele dag. Dette var den beste dagen i ditt liv. ALT sammen ahdde gått i din retning idag. Du gikk inn på facebook, og så at en av jentene i klassen hadde lagt ut en bieber fact: "If Justin hugs a girl more than 5 seconds it means he thinks she's pretty". Noe så søtt. Vent... Klemmen til deg og Justin...

Noen minutter senere:
Du var alene hjemme, da det ringte på døra. Du gikk med forte skritt ned trappa, og gikk ut i gangen. Du åpnet døra, og der sto Justin og så ned i bakken. Da du hadde åpnet døra helt, løftet han hodet litt opp og så på deg. "Ehm, hei. Kan jeg få komme inn?" Spurte han. "Oi, Justin. Eh, ja, klart det," Sa du. Han så bekymret ut.


 Sånn! Prøvde å lage en lang del til dere, siden jeg ikke ahr vært så mye oppdatert. Hva syns dere, og hva tror dere skjer videre? :)

meeeeeer :)

Skrevet av: loveyourlifedonthateit
18:25 @ 29.04.2012

meeeeer

jeg trur at justin kysser henne!

Skrevet av: sara
20:29 @ 29.04.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.