Forever? - DEL 13

Som vanelig, ikke mye, før du gikk inn på bieber nytt. Du ville bare skrike....


et bilde av Justin og DEG. Du leste under; "Har den populære pop-sensasjonen Justin Bieber fått en nye kjæreste? Har han gått lei Selena? Justin har blitt sett masse med denne jenten, som heter *DittnavnOgEtternavn*. HVA?! NYTT KJÆRESTEPAR?! Helt ærlig, ville du ikke vært sammen med Justin noen gang i hele ditt liv! Tenk så mye hat du kom til å få nå.. Spesielt fra Selena.. tenk om hun så bildet? Du klappa pc'en hardt igjen, og kastet den i sengen. Hvorfor skulle ALT går galt?.... Du satte deg ned i en stol på rommet, og la hodet i hendene dine, og noen tårer lurte seg frem.

//bare i en stol..

"*DN*, MAT!" Ropte moren din neddenifra. Du sukket, du var ikke sulten i det hele tatt.. Du reiste deg sakte opp, og gikk mot speilet på rommet ditt. Maskarae din var gnidd ut over hele annsiktet, så du tok en sminkefjerner ut av "posen", og fjernet all sminken du hadde på, før du gikk ned. "Vennen, du er helt rød rundt øynene, hva er det?" Spurte moren din omsorgsfull og la armen sin på ryggen din. "Jeg..." Du satte deg ned og tok en slurk av vannglasset. "Det er lagt ut et bilde av meg og Justin på nettet. Under har dem skrivet ettelleranna om at dem trur at jeg og Justin er et nytt kjærestepar, siden vi har blitt sett så mye sammen, og jeg kommer til å få masse hat for dette, ikke minst fra Selena!" Sa du. "Er du sammen med Justin Bieber?" Sa Anna-Maria entustiastisk. Du så stygt på henne. Du var ikke i humør nå. "Hvem er hun Selena? Og hvorfor kommer du til å få så masse hat fra henne? Er hun en stor fan?" Spurte moren din. Du flyttet blikket ditt fra talerkendin, og opp på moren din. Du så dumt på henne. "Seriøst? Hjelper det hvis jeg sier SELENA GOMEZ?" Sa du. "hmm... Nei," lo moren din. "Mamma:.. jeg er ikke i umør nå.. Selena er kjæresten til Justin! Kanskje hun trur at Justin ikke liker henne mer! Stakkars! Og alt pågrunn av meg! Jeg skulle aldri snakekt med Justin! Kjendiser fører bare til trøbbel.." Sa du og reiste deg. "Vennen, du har ikke rørt maten din," Sa moren og så på deg. "Jeg er ikke suten.." Sa du bittert, og gikk opp trappa. Du skrudde på pc'en, og så nøye på bildet. Joa, det så ut som han flørta med deg, men han trøstet deg jo bare!

//Se bort fra hunden..... haha

Nå kom tårene igjen. Du bare ventet på hat meldinger på twitter. Du ville ikke en gang skjekke, men du måtte. Du ville bare vite hva folk hadde sagt til deg. Du trykket på twitter, og skrev sakte inn twitternavnet og passordet ditt. Du satt en stund med pilen over -Sign in- knappen. Etter en stund stillhet med stirring på sign in knappen, trykket du, mens du lukekt øynene, og tok hendene dine sammen over brystet ditt. Du var utrolig spent nå..


Hva tror dere skjer?

Sorry for lite blogging i går og i dag, og dette blir KANSKJE eneste del idag, men skal prøve å få postet hvertfall en til, men er ikke sikkert jeg klarer det :)

 

 

hits
Design og Koding av Silje Lien.