Forever? - DEL 11

Det banket på døren, og du gikk for å åpne. Når du åpnet døren, skvatt du til, og ville bare slenge døren igjen. Du hadde IKKE lyst til å snakke med den personen nå......


Der stod Selena. Oh-oh... Du fikk en klump i halsen med en gang hun startet å snakke. "Hva trur du at du driver med?! Prøver du å stjele kjæresten min? Hæ!? Hold deg unna Justin, ellers blir det værst for deg!" Skrek hun til meg opp i annsiktet. Wow.... "Selena? Jeg vil ikke stjele Justin fra deg! Jeg elsker Jelena, og ville aldri gjort noe for å øderlegge det!" Sa du og rygget litt bakover. Du var forbredt på et slag i fjeset. "Best for deg!" Sa hun og pekte på meg før hun snudde, og gikk med tunge skritt mot bilen. fjoh.. Kunne gått værre.. Du lukket døra, og var skjelven i hele deg, og klumpen i halsen hadde ikke forsvunnet. Du gikk stiv opp trappa, og satte deg i senge, med et stramt blikk i veggen.

//bare ikke riktig så skummelt.....

du satt sånn i flere minutter, før du gikk inn på badet, og pusset tenne. Du tok av deg klærne og la deg ned i sengen i bare undertøyet, og dro dynen godt over deg, før du sovnet. neste dag, Lørdag, bestemte du deg for å komme deg ut en tur. Du gikk bort til parken og satte deg ned, da du så Justin og Selena gå hand i hand bortover veien. Du så at Selena så på deg, og hun skulte et stygt blikk mot deg.


hva tror dere skjer?

kanskje siste del for i dag.

MEREE!

Skrevet av:
19:35 @ 26.04.2012

meeer :)

Skrevet av: loveyourlifedonthateit
19:46 @ 26.04.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.