Forever? - DEL 10

Du så vekk en stund, og når du så tilbake kom Justin, og BARE Justin mot deg....


"Hei" sa du da han nærmet seg. "Hei!" Sa han blid. "Jeg trudde du ikke skulle skjenne meg igjen jeg," sa du flaut og fniste litt. Hvorfor sa du det?! Det hørtes bare dumt ut! Arrg... Justin lo litt. "Ehm, skulle ikke Selena være med?" Spurte du. Du var egentlig ganske sjenert. "jo, men altså... Hun liker ikke at jeg treffer eller snakker med andre jenter som er på min alder. For hun... hun blir litt fort sjalu," sa han og så ned. "Oi, unnaskyld," sa du og så bort. okei, dette var bare kleint. "Det går bra," sa han og la til en latter. Du smilte og så ned.

Senere:
Du og Justin hadde egentlig fått ganse så god kontakt. Du satt hjemme, og du hørte noen komme inn døra. Du satt å så på tv'en. Yndligsprogrammet ditt, How I met your mother, gikk nå. du hørte noen små skritt komme fort mot stuen. Du snudde hodet mot stuedøra, og den lille Anna-Maria kom løpende mot deg med et digert plaster over øyet. Du smilte litt. "Hei, åssen går det?" Spurte du og løftet henne opp på fanget ditt, mens du fortsatt fulgte med på filmen. "Bra!" Sa hun med den nydelige stemmen hennes. Hun ga deg en lang, stor klem mens hun holdt bamsen sin bak ryggen din (mens dere klemte, hvis du forstår?). Søskenkjærlighet!

"Vil du bli med å lage ting av papir?" Sa Anna-Maria da programmet var ferdig. Du nølte litt, men blei med.

Anna-Maria sin tegning:

Det du lagde:

Det banket på døren, og du gikk for å åpne. Når du åpnet døren, skvatt du til, og ville bare slenge døren igjen. Du hadde IKKE lyst til å snakke med den personen nå......


Hvem trur du det er? :)

(altså, jeg liker virkelig ikke å skrive stygt om Selena, men jeg tenkte at det bare ville bygge opp spenningen litt, jeg føler at dere ahr fått litt dårlige deler i det siste, men hva syns du om at jeg har med at Selena er sånn? Eller vil dere at jeg skal kutte det ut? :))

MERE!! Det er sikkert han derre Jhonatan

Skrevet av: Karoline pedersen
18:32 @ 26.04.2012

jeg synes det gjør ikke noe det blir mer spending

Skrevet av: sara
18:41 @ 26.04.2012

meeeeeeeer :)

Skrevet av: loveyourlifedonthateit
18:58 @ 26.04.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.