JUSTIN KOMMER TIL NORGE I MAI!!!!

Hei :)

 DENNE GANGEN ER DET EKTE VARE, IKKE RYKTER!!!

VG NETT:

Verdens største tenåringsidol Justin Bieber (18) er på vei til Norge, og alle pikehjerter gleder seg!

Det var Justin Bieber selv som røpet seg under et intervju med VG i London denne uken. På spørsmål om Norge inngikk i besøksplanene hans, svarte han:

- Norge... Skal ikke jeg dit i mai? spurte Justin de to representantene fra plateselskapet Universal, som er med på å planlegge promoteringturneen som han er igang med.

- Jo, det stemmer. Du skal dit i mai. Det har vi vel strengt tatt ikke avslørt ennå, men der gjorde du jo det selv, lød svaret.

Gleder seg

- Fantastisk! Da gleder jeg meg til det. Noe av det beste med å gjøre det jeg gjør er å få reise resten rundt, og Norge har jeg faktisk aldri vært i, sa Bieber til VG.

Markedsdirektør i Universal Norge, Gjermund Moastuen, bekrefter overfor VG at Justin Bieber er på vei til Norge, men at selve datoen ennå ikke er helt spikret. Etter det VG kjenner til skjer Justin Biebers første Norgesbesøk i månedsskiftet mai/juni.

- Dette blir kjempestas og noe vi har jobbet med i lang tid. Det er ikke ofte vi har en stjerne av denne størrelsen i Norge. Dette blir en ren nordisk promo-dag i forbindelse med hans nye album som kommer den 18.juni, sier Moastuen.

KAOS: Justin Bieber skapte kaos da han landet i London tidligere i uken. I et VG-intervju røper han at Norge står på besøksplanen allerede i mai! Foto: wenn.com Foto:
Dermed ser det ut til at den tallrike norske fansen får lønn for tålmodigheten etter at de i lange tider har arrangert Justin Bieber-parader i flere norske byer, organisert underskriftskampanjer og opprettet Facebook-sider for å få idolet til Norge.

Det nærmeste Justin Bieber har vært hittil er konserten hans i Herning i Danmark for et drøyt år siden.

Lerkendal-rykter

Allerede i fjor høst gikk ryktene om at tenåringshelten var på vei til Norge. Da uttalte daglig leder i Rosenborg Arena, Odd Rustad, til NRK Trøndelag at Justin Bieber var en av de artistene de fra arrangørhold hadde fått forespørsel om å ha konsert med på Lerkendal stadion i Trondheim sommeren 2012.
Samtidig har Justin Bieber flere ganger uttalt at han ønsker å besøke Norge.

- Mammas assistent er norsk, derfor har jeg veldig lyst til å holde konsert der. I tillegg har jeg veldig mange dedikerte fans der, som jeg elsker, sa han i et intervju med Topp i fjor høst.

Promobesøk

Konsert blir det neppe denne gangen for Justin Bieber, snarere et promobesøk - etter all sannsynlighet i Oslo - i forbindelse med den kommende skiva, «Believe». Det bekrefter hovedpersonen selv.

- Det blir mest promotering, men det vil helt sikkert også bli tid til en liten opptreden, lovte han VGs reporter tidligere i uken og la til at Norge blir et av stoppene på verdensturnèen som starter senere i år.

Tvitret støtte

Norge er definitivt ikke ukjent for Justin Bieber, som twitret flere støtteerklæringer til sine norske fans etter terrorangrepene 22.juli i fjor. Han har ikke fått fulgt med på rettssaken, men er klar over at den har startet.

- Jeg vil bare sende all min støtte og mine tanker til alle som går gjennom en tøff tid nå. At en mann alene kan forårsake så mye vondt er utrolig trist, og jeg var helt overveldet da det skjedde, sier Justin Bieber til VG.
 


DØØØRR!! Jeg er kanskje i Finland på utveksling når han kommer. Jeg drar den 26 - 31 mai :(  Så jeg dør om jeg ikke får treffe ham!
 
- Dør du?
 
POSTED BY; Karoline
Én kommentar // 26.04.2012  @ 17:13 //NEWS
Herlig :)

Skrevet av: // therese anti og heidi mohrsen
17:15 @ 26.04.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.