Forever? - DEL 7

Mange av jentene bare stormet mot han, men du kunne se at han så på deg. Du så tilbake. Han tvang seg gjennom mengden, og kom mot deg.


Du ville egentlig bare sitte alene nå, men du ville heller ikke be han gå. Enhver jente ville hvert i dine fotspor nå.. Han kom og satte seg ned ved siden av deg. "Sitter du her alene?" Spurte han. Jentene hadde ikke fulgt etter han hit, heldigvis. "Ja" sa du lavt. Du var egentlig en ganske så sjenert jente. "Går det bra med deg? Har det skjedd noe?" Spurte han og sudde seg mot meg. "Vel.. Jeg liker egentlig ikke å snakke om det," sa du og så ned på fingrene som du fiklet med. "Oja, jeg tenkte bare du trengte noen å snakke med," sa han og så utover i skolegården. "Jeg.. Jeg er bare litt lei meg, fordi.. Jeg fant ut at han jeg var sammen med var utro mot meg, og nå vil han ha meg tilbake," startet du, og tårene rant på. "Shh, ikke gråt!" Sa han og klemte deg.

Du trakk deg fra han, og tørket en tåre. "Men jeg må gå nå, Selena venter på meg," sa han, og vinket litt til deg, før han snudde seg og gikk. Åja.. Selena.. Du hadde helt glemt henne. Du hadde ingenting imot henne, men Jutin virket så hyggelig og... Nei, hvar er det du tenker.. Det kommer aldri til å bli noe mellom dere. Han er lykkelig med Selena. Du så etter ham, og det første du så, var at Justin og Selena kysset. Hun er virkelig verdes heldigste jente.
Justin fikk deg til å ikke være så ensom lenger. Du følte deg faktisk litt spesiell. Akkurat nå skulle du ønske Justin var her hos deg. 

 Du bestemte deg for å gå tidlig fra skolen i dag, og du gikk den ensomme veien hjem til deg. Da du kom til tog-sporet stoppet du opp en stund. Du gikk over veien til jernbanestasjonen og satte fra deg sekken inntill veggen på stasjonen. Du tok et dypt pust, før du gikk bortover til jernbanen. Du gikk å stilte deg mitt i banen., før du satte deg ned på kanten av sporet. Var det noe vits å leve egentlig?


Vil dere ha mer? :)

Og hva tror dere kommer til å skje?

Siste del for i dag.

Meree!!!

Skrevet av:
20:21 @ 24.04.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.